Songul Polat Haberleri

Canlı Fatih seçim sonuçları! Fatih'te seçimi Mehmet Ergün Turan mı Mahir Polat mı kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları, 2024 yerel seçimlerinin en çok merak edilen konusu oldu. Aylardır devam eden seçim yarışı bugün sandıkların açılmasıyla son buluyor. İstanbul'da büyükşehir sonuçlarının yanında ilçelerde de kıyasıya bir rekabet yaşanırken, AK Parti'nin kalesi olarak bilinen Fatih'te de seçim sonuçları büyük heyecanla takip ediliyor. Fatih'te yaşayan vatandaşlar Fatih seçim sonuçlarını yakından takip ederken AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan mı CHP adayı Mahir Polat mı kazanıyor?

Haber 2024-03-28 15:34:31

Dilan Polat ve Nez Demir mahkemede yüzleşti! Duruşma boyunca karşılıklı ağlaştılar

Dilan Polat ve Nez Demir arasındaki hakaret davası duruşması görüldü. Eski dostlar duruşma boyunca ağladı. Dilan Polat "Şikayetimden vazgeçmek istiyorum" deyince dava düştü.

Magazin 2024-03-28 13:47:28

Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat gelininin izinde... Paylaşımları gündem oldu

Oğulları, gelini ve eşi cezaevinde olan Şükran Polat sosyal medyada gündem oldu. Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat sosyal medya hesabından sağlık ürünü reklamı yapınca eleştirildi.

Magazin 2024-03-28 13:01:59

Yerel seçimlere az bir süre kala Halkın Kurtuluş Partisi'nden dikkat çeken karar! İstanbul'da o ilçede CHP adayı lehine çekildiler

31 Mart yerel seçimlerine gidilirken dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Halkın Kurtuluş Partisi, CHP ve AK Parti'nin oylarının birbirine yakın olduğu yerlerde CHP adaylarını destekleme kararı aldı. Ayrıca İstanbul Fatih'te oylarda oluşan bıçak sırtı bir durum nedeniyle adaylarını CHP’nin adayı Mahir Polat lehine çektiklerini açıkladılar.

Haber 2024-03-27 20:21:28

İlik nakledilen küçük Ceylan, 12 yıl süren mücadeleyle sağlığına kavuştu

İzmir'de, Akdeniz anemisinin en ağır seyreden türü "talasemi majör" hastalığıyla mücadele eden 12 yaşındaki Ceylan Polat, Türkiye Kök Hücre Koordinasyon Merkezi (TÜRKÖK) aracılığıyla sağlanan yüzde 100 uyumlu iliğin nakliyle hayata tutundu.

Yurthaber 26-03-24 11:20

3 soruda test edebilirsiniz! 2'sine evet diyorsanız... Türkiye’de 6 kişiden birinde bu hastalık var! 'Kadınlarda daha fazla'

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Polat, 50 yaş altındaki engelleyici hastalıklar arasında migrenin birinci sırada olduğunun altını çizerek Türkiye’de her 6 kişiden birinin migren olduğunu ifade etti. İşte, migrenin kadınlarda erkeklere oranla 2-3 kat daha fazla görüldüğünü söyleyen Polat'ın açıkladığı 3 soruda migren testi...

Kadin 25-03-24 17:38

Cezaevinden fotoğrafı paylaşıldı! Dilan Polat ile birlikte tutuklu bulunan Engin Polat sosyal medyada gündem oldu

Türkiye bir dönem Dilan Polat ve Engin Polat çiftini günlerce konuşmuştu. "Suç gelirlerinin aklanması" suçuna yönelik soruşturma kapsamında Polat çifti tutuklu bulunuyor. Polat çiftiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Engin Polat'ın cezaevinden bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı ve hızla yayıldı. Söz konusu fotoğrafta, Engin Polat'ın telefonla görüşme yaptığı bir an yer aldı.

Magazin 22-03-24 17:22

Fenomenler dosyasında flaş gelişme! Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftinin şirketine atanan kayyım intihar etti! Bıraktığı not dikkat çekti

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrilmiş ve Özlem Öz-Tayyar Öz çiftinin şirketlerine kayyım atanmıştı. Fenomenler dosyasında flaş bir gelişme gündeme geldi. Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine kayyum olarak atanan Bünyamin Ergün, İstanbul Başakşehir'de bulunan evinin 9. katından atlayarak hayatına son verdi.

Magazin 20-03-24 14:52

Canlı yayında stüdyo bir anda karıştı! Eşler birbirine girdi küfürler havada uçuştu! Esra Erol ne yapacağını şaşırdı

Hafta içi her gün Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Esra Erol işlediği konular ve yayına aldığı konukları ile sosyal medyada gündem oluyor. Esra Erol'da programına bu defa yaklaşık bir sene önce evlenen Emine Polat ve Hüseyin Polat damga vurdu. Karısı ile barışmak için yardım isteyen Hüseyin Polat eşiyle yüzleşince stüdyo bir anda karıştı...

Magazin 19-03-24 09:21

Engin Polat'a esrarengiz telefon! Aramanın yapıldığı yer şaşkına çevirdi: 'Kasım'a kadar bekleyin...'

Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddiasıyla hakkında 8 yıl hapis istenen Engin Polat'ın 19 gün sonra yaptığı telefon görüşmesi dinlemeye takıldı. Arayanın konumu ise şaşırtıcıydı. Çünkü Polat, Maltepe Cezaevi'nden aranıyordu. Görüşmenin konusu Barış Boyun ve çetesiydi. İşte o görüşmenin ayrıntıları...

Haber 17-03-24 22:31

Ebru Polat Mısır'a tatile gitti! Ödediği parayı paylaştı

Şarkıcılığın yanı sıra ticaretle de uğraşan Ebru Polat geçtiğimiz günlerde hayat pahalılığından şikayet ediyordu. Polat geçtiğimiz gün parasına kıydı ve Mısır'a gitti. Sosyal medyadan ise ödediği paranın ne kadar olduğunu açıkladı.

Magazin 17-03-24 09:14

Dilan ve Engin Polat çifti için Banu Parlak soruşturmasında istenen ceza belli oldu!

Kara para aklama iddiası üzerine haklarında soruşturma başlatılan ve tutuklanan sosyal medya fenomenleri Dilan ve Engin Polat çifti için Banu Parlak soruşturmasında istenen ceza belli oldu.

Magazin 16-03-24 16:41

Dilan Polat'tan sonra gözler ona çevrilmişti... Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine sürpriz ceza

Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından kara para aklama ve vergi kaçırma kapsamında başlatılan soruşturma diğer sosyal medya fenomenlerine de sıçradı. Bu isimlerden biri de Özlem - Tayyar Öz çifti oldu. Haklarında 5 ayrı suçtan soruşturma devam eden ünlü çifte sürpriz bir ceza kesildi.

Magazin 13-03-24 07:25

Dilan Polat ve Engin Polat'tan ortak mektup! Saçlarımı sıfıra vurdum deyip içini döktü

Dilan Polat ve Engin Polat'ın ortak mektubu sosyal medyada gündem oldu. Cezaevi koşullarının iyi olduğunu söyleyen çiftten Dilan Polat Cumhurbaşkanı ve Adalet Bakanı’na mektup yazdığını söylerken Engin Polat ise yalnız başına koğuşta kaldığını ifade etti.

Magazin 10-03-24 10:28

Dilan Polat ve Engin Polat'ın kızı Nilda Polat Ali Yerlikaya’ya seslendi: Kardeşim sürekli ağlıyor

Dilan Polat ve Engin Polat'ın kızı Nilda Polat, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya seslendi. Nilda Polat “Suçları olmadığı halde neden hâlâ içerideler. Kardeşim sürekli ağlıyor. Benim de psikolojim bozuldu" diyerek sitem etti.

Magazin 10-03-24 09:34

Dilan Polat cezaevinde boş durmuyor... Kendisine yeni hobi buldu!

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklu bulunan Dilan Polat, hapishanede boncuklardan süs eşyaları yapmaya başladı. Polat, Sevim Alan'a da özel bir süs eşyası yaparak hediye etti. Alan, adının yazılı olduğu süsü sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 08-03-24 11:16

5 Kasım'da cezaevine gönderilmişti! Dilan Polat dosyasında son durum ne? 'İddianame, MASAK raporu...'

Lüks hayatını ve pahalı harcamalarını göze sokarak tanınan fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 12 şüpheli 5 Kasım günü tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan Polat ailesinin tutukluluğu devam ediyor. Dilan Polat dosyasında ki son durumu Gazeteci Emrullah Erdinç açıkladı.

Magazin 07-03-24 11:42

Ebru Polat 'Çok sinir oluyorum bu tür mesajlara' diyerek paylaştı

"Berbat gidiyor özel hayatım, kimseyle geçinemiyorum" diyen Ebru Polat sosyal medyadan kendisine gelen bir mesajı ifşa etti. Ebru Polat 'Çok sinir oluyorum bu tür mesajlara' dedi.

Magazin 07-03-24 08:34

Yaşlı çifte kabusu yaşattılar, yüzsüzlükleri 'pes' dedirtti! 'Otobüse binmeye korkar olduk'

Mersin'de okul müdürü İsmet Turan (53) ile oğlu A.O.T. (17), otobüste tartıştıkları Hamdiye Polat (71) ve Ramazan Polat (77) çiftini darbetti. Saldırı anları otobüsün güvenlik kamerasına yansırken, saldırıya uğrayan çift yaşadıklarını anlattı. Hamdiye Polat, "Bizden şikayetçi olmuşlar. Onları darbetmişiz. Bizi suçluyorlar. Mağdurken suçlu olduk. İkisinden de şikayetçiyiz. Baba gibi oğlunun da tutuklanmasını istiyoruz. Otobüse binmeye korkar olduk" dedi. İşte detaylar...

Haber 29-02-24 17:25

1 aylık kirası normal evin 6 aylık kirası ile aynı demişti! Ebru Polat ekonomiden dert yandı villasını...

Takipçileri "Evin çok küçük" deyince Ebru Polat gösterişi abartmış ve "3.5 katlı 7 odalı benim evim" demişti. Şarkıcı yaptığı yeni açıklamasında ise maddi anlamda durumunun iyi olduğunu ama hayat pahalılığın hissedilir düzeyde olduğunu söyledi. Ekonomiden dert yanan Polat ayrıca, "Kiralar çok fena, villadan rezidansa geçeceğim" dedi.

Magazin 28-02-24 10:12

Para dağıtıp belinde silahla dans etmişti... Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren gözaltına alındı! Dikkat çeken Dilan Polat detayı

İstanbul'da sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, lüks bir aracın üzerine çıkıp dans ederek para dağıttı. Daha sonra belinden silah çıkaran Dalveren, o anları ise sosyal medyada paylaştı. Ünlü fenomen görüntülerin ardından gözaltına alındı. Dalveren'in, Dilan Polat ve diğer fenomenlerle de irtibatlı olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 27-02-24 14:50

Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'ın fabrikasında korkutan patlama! İtfaiye ekipleri sevk edildi

Türkiye’nin efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi’nde hayat verdiği Polat Alemdar karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz’ın Bolu’da bulunan fabrikasında patlama meydana geldi. Korkutan patlamanın ardından fabrikaya itfaiye ekipleri sevk edildi.

Magazin 24-02-24 15:32

Dilan Polat ve Engin Polat davasında yeni karar! Avukatları açıkladı

Tüm Türkiye aylardır Dilan Polat ve Engin Polat çiftini konuşuyor. Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanan Polat çiftinin davasında sonuç bekleniyor. Cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat davasında yeni karar çıktı.

Magazin 24-02-24 07:28

Eve zorla girip... Dilan Polat ve Engin Polat soruşturması tamamlandı! İşte istenen ceza

Fenomen Dilan Polat ve Engin Polat bir süredir çeşitli suçlardan dolayı tutuklanmıştı. İstanbul Çekmeköy'de oturan Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmadan önce komşularıyla yaşadığı kavgayla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı.

Magazin 22-02-24 14:48

Avukat Feyza Altun'un gözaltına alınmasına Ebru Polat'tan bomba yorum: Sonuçlarını hesaplamadan...

Avukat Feyza Altun sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı. Konuyla ilgili birçok isimden yorum gelirken yorum yapanlardan biri de şarkıcı Ebru Polat Oldu. Polat, "Vala Feyza çok akıllı bir avukat. Sonuçlarını hesaplamadan bir şey yapacağını sanmıyorum" dedi.

Magazin 20-02-24 09:25

Pes dedirten 'ceset' merakı! Film gibi izlediler: Polis uyarıp uzaklaştırdı, onlar yine toplandı

Antalya’da sokakta yaşayan İbrahim Polat (55)’in çocuk parkında kaydırakların altında, üzerinde battaniye ile cansız bedeni bulundu. Bu sırada polis ve sağlık ekiplerini olay yerinde gören vatandaşlar, çalışmaları izlemek için bölgeye geldi. Polis ve sağlık ekiplerinin çalışmasını yakından takip etmek isteyen kalabalık adeta polisi bezdirdi. Polis ekiplerinin uyardığı ve uzaklaştırdığı kalabalık çevrede yine toplandı.

Haber 18-02-24 16:08

Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk Türkiye'ye dönmeyeceğini söyledi! Artık yatırım yapmayacakmış...

Dilan Polat ve Engin Polat ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk hakkında da soruşturma başlatılmış ve mal varlıklarına el konulmuştu. Şirketine kayyum atanan Öztürk sosyal medya hesabından mal varlığını nasıl kazandığını dair açıklamalar yapmıştı. Bir süredir Amerika'da yaşayan Öztürk'ün dava için ülkeye dönüp dönmeyeceği merak edilirken Öztürk'ten açıklama geldi.

Magazin 16-02-24 10:22

'Kocam beni eskortla aldatıyor' diyerek boşanma davası açmıştı! Mal varlığına el konulan fenomen Neslim Güngen'den olay iddia! 'Senin boğazını keserim...

Sosyal medya fenomeni ve güzellik salonu sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in mal varlıklarına tedbir amaçlı el konulmuştu. Dilan Polat davasıyla birlikte adını daha çok duyduğumuz Neslim Güngen geçtiğimiz aylarda 'Kocam beni eskortla aldatıyor' diyerek boşanma davasını açtığını açıklamıştı. Neslim Güngen kocası tarafından tehdit edildiğini söyledi ve iddiaları olay oldu.

Magazin 15-02-24 14:58

Dilan Polat'ın yeni mektubu ortaya çıktı! Bu iftirayı kaldıramıyorum

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat cezaevinde zor günler geçiriyor. Oğlunun doğum gününde yakınlarına ağlayarak mektup yazan fenomenin dikkat çeken ifadeleri...

Magazin 12-02-24 08:42

Ebru Polat kendisiyle görüşmek isteyenlere seslendi! Beleşçi tayfa

Yaptığı cesur paylaşımlar ve özel hayatıyla çok konuşulan şarkıcı Ebru Polat son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Polat, kendisiyle görüşmek isteyen kişilere “beleşçi tayfa” diye seslendi.

Magazin 07-02-24 10:51

Ebru Polat'ın pavyon dansı tepki çekti! Sosyal medyada yorum yağdı

'İnci Taneleri' dizisindeki pavyon dansı çok konuşulmuştu. Şarkıcı Ebru Polat da son dönemde gündem olan pavyon dansı yapma modasına uydu. O anları sosyal medya hesabından paylaştı. Şarkıcının paylaşımı tepki çekti.

Magazin 03-02-24 16:07

İtirafçı olmuştu! Dilan-Engin Polat'ın avukatı Ahmet Gün yeniden ifade verdi! Polat davasında yeni gelişme

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatı olan ve etkin pişmanlıktan yararlanan Ahmet Gün tutuklu bulunduğu cezaevinde yeniden ifade verdi. Ahmet Gün'ün yeni ifadesini Polat çiftinin şu anki avukatları Hüseyin Kaya sosyal medya paylaştı.

Magazin 03-02-24 11:02

Ebru Polat takipçilerinden itiraf istedi! Gördüğü mesajı Oha ne sapıksınız diyerek paylaştı

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Ebru Polat takipçilerinden kendisine itirafta bulunmalarını istedi. Gelen bazı mesajlar ise ağızları açık bıraktı. Şarkıcı mesajlardan birini "Oha ne sapıksınız" diyerek paylaştı.

Magazin 01-02-24 15:14

Dilan Polat'ın lüks aracı Hüsnü Çoban'ın altında! Arka Sokaklar'ın fragmanı sosyal medyada gündem oldu

'Kara para aklamak', 'Vergi kaçırmak' ve 'Örgüt kurmak' suçlamalarıyla 5 Kasım 2023 tarihinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve ailesi gündemden düşmüyor. Polat ailesinin soruşturması devam ederken geçtiğimiz aylarda Dilan Polat'ın lüks otomobilleri polis aracına dönüştürülmüştü. Büyük yankı uyandıran bu gelişme Arka Sokaklar'a konu oldu.

Magazin 01-02-24 13:27

Hasan Can Kaya genç konuğun aylık kazancını duyunca dayanamadı! Dilan Polat göndermesi sosyal medyayı salladı

Konuşanlar ile büyük bir hayran kitlesi olan Hasan Can Kaya Exxen'deki programıyla da sık sık gündeme geliyor. Son olarak yurt dışından gelerek bağış yapan genç seyircinin kazancı ağızları açık bıraktı. Hasan Can Kaya da kazancı duyunca Dilan Polat göndermesi yapmadan duramadı.

Magazin 30-01-24 15:50

Dilan Polat ve Engin Polat davasında flaş gelişme! Sevim Alan mahkeme kararını duyurdu

'Kara para aklamak', 'Vergi kaçırmak' ve 'Örgüt kurmak' suçlamalarıyla 5 Kasım 2023 tarihinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve ailesi gündemden düşmüyor. Cezaevinden gönderdiği mektuplar ve avukatlarının açıklamalarıyla çok konuşulan Dilan Polat ve Engin Polat davasında karar çıktı.

Magazin 26-01-24 08:19

Hakkında soruşturma açılan Selin Ciğerci ağlayarak yaşadığı zor günleri anlattı! Kimseye ödeme yapamıyorum

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından Selin Ciğerci hakkında da soruşturma başlatılmıştı. "Ben 60 milyona yakın vergi ödemişim zaten, kazanmışım, o zaman da diyordum" açıklamasında bulunan Ciğerci ağlayarak paylaşım yaptı. Ciğerci "Annemin emekli aylığına kadar donduruldu" dedi.

Magazin 25-01-24 07:12

Dilan Polat'tan yeni bir mektup daha... Yalvararak dua istedi! 'Ne gücüm ne sabrım kaldı...' sözleri dikkat çekti

Sosyal medyadaki lüks yaşamlarıyla dikkat çeken ve hakkında birçok haber çıkan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, MASAK'ın araştırması sonucu kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Aylardır Türkiye'nin konuştuğu Dilan Polat'tan bir yeni mektup daha ortaya çıktı. Polat'ın mektubundaki 'Ne gücüm kaldı ne sabrım...' sözleri dikkat çekti.

Magazin 20-01-24 14:00

Feyza Altun'dan olay Dilan Polat iddiası: Oğuzhan Uğur, Murat Ağırel... Yüz binlerce dolarları var...

Kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat hakkında her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bu defa Söylemezsem Olmaz sunucularından Selen Görgüzel'in Dilan Polat hakkındaki açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Ünlü ismin açıklamalarına Feyza Altun kayıtsız kalamadı.

Magazin 20-01-24 07:03

Çeşme'nin vergi rekortmeni pidecisi! Tek şubesi var... Telefonda öğrendi, kendisi de şaşırdı! Çok konuşulacak detay: Dilan Polat'ın bir arabası...

Vergi rekortmeni pideci bir anda olay oldu. İzmir'in vergi rekortmenleri listesine sadece Çeşme'de tek şubesi bulunan bir pidecinin girmesi gündem yarattı. Gelen telefonla vergi rekortmeni olduğunu öğrenen 50 yıllık pideci, listeye girmesine kendisi de şaşırdı. Gazeteci Fatih Altaylı ise Türkiye'de doğru düzgün vergi veren olmadığını savunurken, İzmir'in en zengin isminin verdiği vergiyle ilgili yaptığı 'Dilan Polat' kıyası dikkat çekti.

Finans 18-01-24 13:51

Dilan Polat ve Sıla Doğu'dan mektup! Sıla Doğu'nun sözleri dikkat çekti: Aylardır sorguladığım tek şey...

Kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat ile kız kardeşi Sıla Doğu iddialara göre mektup yazdı. Sıla Doğu'nun mektubunda söylediği sözler ise gündem oldu.

Magazin 18-01-24 07:50

'Kara para aklama' suçundan tutuklu bulunan Dilan- Engin Polat çiftinin davasına bakan savcı emekli oldu!

Dilan-Engin Polat dahil üç büyük dosyanın soruşturmasını yürütürken görev yeri değiştirilen savcı G. K'nin 2021'de evlendiği avukat İ.K'nin Adnan Oktar grubuyla ilişkisi olduğu iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından savcı, emeklilik dilekçesi vermişti. HSK savcının emeklilik dilekçesini kabul etti.

Magazin 15-01-24 17:42

Ebru Polat derin dekolteli paylaşımıyla 'Dilber Senin Evin Yok Mu' şarkısına eşlik etti! Paylaştığı videoya düştüğü not ise dikkat çekti: 'İzleyince bağ bahçe satılıyor'

Sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiren Ebru Polat son paylaşımıyla da adından yine söz ettirdi. Ünlü şarkıcı Instagram hesabının hikayeler bölümünden bir video paylaştı. 'Dilber Senin Evin Yok Mu' şarkısını dinleyen Polat'ın derin dekolteli elbisesi dikkat çekti. Ünlü şarkıcı ayrıca şarkıya eşlikte etti.

Magazin 13-01-24 17:04

Dilan Polat'ın sosyal medya hesabı yeniden açıldı! Kaynanası Şükran Polat paylaştı

Kara para aklama suçlamasıyla 5 Kasım günü tutuklanan Dilan Polat'ın geçtiğimiz günlerde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldığı ve 11 gün tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Dilan Polat hakkında yeni bir gelişme daha yaşandı. Polat'ın aylardır kapalı olan ana Instagram hesabı geçtiğimiz saatlerde yeniden açıldı. Kaynanası Şükran Polat paylaştı...

Magazin 13-01-24 14:07

Yeni şube açması gündem olmuştu! TMSF'den Dilan Polat açıklaması

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'ndan (TMSF), Dilan Polat adını taşıyan yeni güzellik merkezlerinin faaliyetlerine devam etmesi ve yeni merkezlerin açılmasıyla ilgili açıklama geldi. Açıklamada, "Franchise sözleşmeleri TMSF'den önce imzalanmıştır" denildi. İşte detaylar...

Haber 11-01-24 11:55

Feyza Altun'un kazancı gündem oldu! Şükran Polat paylaştı: 2.5 milyon TL'lik Mercedes marka aracı nasıl aldınız?

Son dönemde sosyal medyada adından söz ettiren avukat Feyza Altun fenomenlere savaş açmıştı. Feyza Altun'un kazancı da sosyal medyada gündem oldu. Emre Erciş sosyal medyadan avukatın kazancını paylaşıp "2.5 milyon TL'lik Mercedes marka aracı nasıl aldınız?" diye sordu. Şükran Polat da bu paylaşımı pas geçmedi.

Magazin 11-01-24 09:21

Dilan-Engin Polat, Tayyar Taylan-Özlem Öz ve Tuzlaspor soruşturmalarında yeni gelişme!

Dilan-Engin Polat, sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Tayyar Taylan Öz ve Özlem Öz çiftinin soruşturması ile Tuzlaspor Başkanı hakkındaki yasa dışı bahis soruşturmalarının yeni savcıları belirlendi. Üç önemli soruşturmayı daha önce Cumhuriyet Savcısı Gökalp Kökçü yürütüyordu, Kökçü’nün görev yerinin değiştirilmesiyle adı gündemdeki üç soruşturma için 3 farklı savcı görevlendirildi.

Haber 10-01-24 18:29

Dilan Polat 11 gündür cezaevinde değildi... Fatih Portakal üzerine basa basa sordu! 'Birileri yardım mı ediyor?'

Kara para aklama suçlamasıyla 5 Kasım günü tutuklanan Dilan Polat hakkında sır gibi saklanan bir gerçek geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Dilan Polat'ın 11 gün önce Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine yatırıldığı ve bu haberin ortaya çıkmasıyla birlikte cezaevine geri gönderildiği öğrenildi. Fatih Portakal ise canlı yayında üzerine basa basa bu soruyu sordu! 'Birileri yardım mı ediyor?'

Magazin 10-01-24 15:59

Dilan Polat 11 gündür Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesindeydi! Tekrar cezaevine götürüldü

Dilan Polat ile ilgili sır gibi saklanan bir detay dün ortaya çıkmıştı. Polat, ''kara para aklamak'', ''vergi kaçırmak'' ve ''örgüt kurmak'' suçlamalarıyla 5 Kasım 2023'te tutuklu yargılanmıştı. Tutukluluğu devam eden fenomen Polat, 11 gündür Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde tedavi görüyordu. Polat ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yapılan haberler üzerine Adalet Bakanlığı yazılı bir açıklama yaptı.

Magazin 09-01-24 20:31