Sony Playstation Store Haberleri

Süper Lig kulübü icralık oldu, satılıyor! Hem de açık arttırmayla... İşte belirlenen bedel

FIFA’dan aldığı transfer yasağıyla gündeme gelen Kayserispor'un 35 milyon liraya icradan satışa çıkarılacağı öğrenildi. Ayrıca Kayserispor Store ismi ile Kayserispor Futbol Okulları isimleri de satışa çıkarılacak. İşte detaylar...

Spor 2024-01-16 18:40:51

Epic Games giriş: Epic Games Store’a nasıl giriş yapılır?

Epic Games Store dijital oyun uygulaması, günümüzde internet üzerinden oyun oynamayı seven birçok kişi tarafından tercih edilen bir uygulamadır. Piyasada birçok farklı özelliği ve avantajı ile dikkat çeken çok sayıda oyun platformu bulunur. Epic Games ise zengin oyun çeşitliliği ve bazı oyunların ücretsiz olmasıyla öne çıkan bir oyun platformudur. Bu platformda oyun oynayabilmek için öncelikli olarak üye olunup giriş yapılması gerekir. Peki, Epic Games Store’a nasıl giriş yapılır?

Haber 2024-01-10 19:15:21

Epic Games Store nedir? Epic Games Store hesabı nasıl açılır?

Günümüzde pek çok kişi internet üzerinden farklı oyunlar indirmekte ve oynamaktadır. İnternet ortamında farklı özellikleriyle öne çıkan çok sayıda dijital oyun platformu bulunmaktadır. Epic Games Store da bu dijital oyun platformları arasında yer almaktadır. Bir oyun mağazası olarak da bilinen bu platform üzerinden kolayca oyunlar indirilebilmektedir. Oyun severler bu platform sayesinde çok sayıda oyuna erişim sağlayabilir. Peki, Epic Games Store nedir ve Epic Games Store hesabı nasıl açılır?

Haber 2024-01-10 19:13:14

Hem basları hem tizleri en kaliteli şekilde ileten Sony marka kulaklık çeşitleri

"Kaliteli bir kulaklıkla müzik, podcast veya kitap dinlemek ne keyifli olur." diyorsanız doğru yerdesiniz! Ses teknolojilerinin önde gelen markalarından Sony'nin hem basları hem tizleri en iyi şekilde ileten kulaklıkları ile müzik dinleme keyfinizi arşa çıkarabilirsiniz. Gelin, sesi kulaklarınıza temiz şekilde ileten en iyi Sony kulaklık modellerini birlikte inceleyelim!

Haber 2023-12-27 15:33:28

iOS 17.2 beta'da dikkat çeken ipucu! Apple, sideloading'e izin vermeye mi hazırlanıyor?

Apple kullanıcılarının bir uygulama yüklemek istediğinde gittikleri adres Apple'ın uygulama marketi App Store oluyor. Ancak 9to5Mac'e göre iOS 17.2, Apple'ın kullanıcıların App Store dışından uygulama yüklemesine izin verme yolunda ilerlediğinin ipuçlarını veriyor.

Haber 12-11-23 10:57

Dünyada ilk kez bir Türk dizisinin prömiyeri Amerika’da yapıldı! Hollywood’da Şahsiyet rüzgârı esti

GAİN’in ana sponsorlarından biri olduğu Hollywood Türk Film ve Drama Günleri, 4-5 Kasım tarihlerinde Sony Stüdyoları’nın ev sahipliğinde düzenlendi. Türk yapımlarını iki gün boyunca sinema ve dizi dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya getiren etkinlikte “Atatürk” filmi ile “Şahsiyet”in ikinci sezonunun dünya prömiyeri gerçekleştirildi.

Magazin 07-11-23 15:19

İsmail Kartal maçın ardından kendisi açıkladı! Osayi Samuel'e Playstation yasağı

Fenerbahçe'nin Nijeryalı sağ beki Bright Osayi-Samuel için teknik direktör İsmail Kartal maçın ardından dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 23-10-23 08:11

Daha küçük ve daha hafif: Sony, yeni model PlayStation 5'i tanıttı! İşte özellikleri ve fiyatı

Sony, muhtemelen gayri resmi olarak "PS5 Slim" olarak adlandırılacak yeni model PlayStation 5 oyun konsollarını duyurdu. Yeni modellerin içinde pek bir değişiklik olmasa da tasarım konusunda dikkat çeken iyileştirmeler mevcut. Gayri resmi olarak "PS5 Slim" olarak adlandırılabilecek olan yeni model PlayStation 5, daha küçük bir form faktörüne sahip. Ayrıca yeni model PS5'in hacmi ve ağırlığı da önemli oranda azaltılmış durumda. İşte detaylar...

Haber 11-10-23 10:08

Xbox ya da Playstation kontrolcülerine servet vermek istemeyenlere uygun fiyatlı alternatif ürünler

Hem oyun keyfinizden ödün vermek hem de Xbox ya da PlayStation oyun kollarına servet dökmek istemiyorsanız; bu iki arzunuzu aynı anda gerçekleştirecek gamepadler ile tanışmaya hazırlanın! Bu ürünler tasarımları ve kontrol noktalarının kalitesiyle beklentilerinizi fazlasıyla karşılamaya aday. İşte oyun severlerin gönlünü fethedecek en uygun fiyatlı alternatif ürünler!

Haber 25-09-23 15:56

PLAYSTATION PLUS FİYATLARI 2023: PlayStation Plus nedir, ne kadar oldu? Türkiye fiyatına zam!

PlayStation Plus'ın Türkiye fiyatlarına zam geldi. Bu gelişmenin ardından birçok oyunsever arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, PlayStation Plus nedir? Zam sonrası PlayStation Plus fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel rakamlar...

Finans 07-09-23 11:07

PlayStation Plus Türkiye fiyatlarına zam! İşte yeni fiyatlar

Abonelik sistemi PlayStation Plus'ın Türkiye fiyatlarına zam yapıldı. Buna göre, 12 aylık PlayStation Plus Essential'ın Türkiye fiyatı 1.400 TL'ye, 12 aylık PlayStation Plus Extra'nın Türkiye fiyatı 2.340 TL'ye ve 12 aylık PlayStation Plus Deluxe'ün fiyatı 2.740 TL'ye çıktı.

Haber 07-09-23 10:34

Elon Musk, Apple CEO'su Tim Cook ile görüşecek! Konu ise...

Sosyal medyadan sürpriz bir paylaşım yapan Elon Musk, Apple CEO'su Tim Cook ile görüşeceğini söyledi. Konu ise görüşüne göre, X bünyesindeki abonelik sistemi üzerinden para kazanan içerik oluşturucuların App Store kesintilerinin ayarlanması.

Haber 03-08-23 10:36

Bu uygulama gündeme oturdu... Twitter rakibi Threads ile tamamen alakasız, ancak ismi aynı!

Meta'nın Threads uygulaması, Threads isimli bir başka uygulamanın popülerliğini önemli ölçüde artırmış gibi görünüyor. Instagram ile tamamen alakasız bir Slack alternatifi olan ancak yine de Threads adını taşıyan uygulama halihazırda bu nedenle gündeme oturmuş durumda. Uygulamanın indirilme sayısında artış görüldüğü kaydediliyor. Öyle ki Slack alternatifi olan Threads'in web sitesine ve App Store sayfasına Instagram ile ilişkili olmadıklarına dair mesajlar yapıştırmak zorunda kaldığı söyleniyor.

Haber 17-07-23 15:28

Sony ile Microsoft arasında Call of Duty anlaşması!

Sony, Activision Blizzard'ın satın alınmasının ardından Call of Duty serisinin PlayStation'da kalması için Microsoft ile bir anlaşma üzerinde uzlaştı. Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, Sony ve Microsoft'un Call of Duty'yi PlayStation'da tutmak için "bağlayıcı bir anlaşma" üzerinde anlaştıklarını söyledi. Anlaşmanın 10 yıllık olduğu düşünülüyor.

Haber 17-07-23 12:13

Sony kulaklıklarda fırsat zamanı! Fiyat performans ürünü kulaklık arıyorsanız bakmadan geçmeyin

Müzik dinlerken, telefon görüşmeleri yaparken, film izlerken kısacası her anınızda sizinle olacak kaliteli bir kulaklık arayışındaysanız Sony'nın üstün ses teknolojisiyle piyasaya sunduğu kulaklık modellerine mutlaka bir göz atmalısınız. Hem kendinize hem de sevdiklerinize hediye edebileceğiniz Sony'nın sevilen kulaklıkları şimdi indirimde! Detaylar için okumaya devam edin.

Haber 26-06-23 16:51

Mortal Kombat 1 ne zaman çıkacak? Mortal Kombat 1 sistem gereksinimleri neler? PC, Xbox, PlayStasion...

Mortal Kombat 1 oyunun çıkış tarihi belli oldu. Oyunun fragmanının ardından şimdi de ilk oynanış videosu şirket tarafından yayımlandı. Yapılan açıklamaya göre oyun farklı bir evrende geçecek ve bilinen karakterlerin farklı hayat hikayelerine odaklanacak. Oyun PC, Xbox Series X, PlayStation 5 ve Nintendo Switch'te oynanabilecek. Peki, Mortal Kombat 1 ne zaman çıkacak? Mortal Kombat 1 sistem gereksinimleri neler? İşte detaylar...

Haber 09-06-23 13:20

NATO Genel Sekreteri'nden İsveç'in üyeliği hakkında açıklama: Türk yetkililerle iletişim halindeyim

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Norveç Başbakanı Jonas Gahr Store ile basın toplantısı düzenledi. Toplantıda İsveç'in NATO'ya üyeliğini değerlendiren Stoltenberg, "Türk makamlarıyla yakın temastayım. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birçok kez bu konuyu konuştum" dedi.

Haber 30-05-23 20:42

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yıldız futbolcularla Playstation oynadı!

Yıldız futbolcularla Playstation turnuvasında karşı karşıya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum galip gelmeyi başardı. Kurum, turnuva sonunda yaptığı açıklamada “Gençlerimiz bizim için her şeyimiz, geleceğimiz, umudumuz. Onlar için bu mücadeleyi yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Spor 26-05-23 23:13

Dünya A101 Günü'ne özel İNDİRİMLER başladı! iPhone 11 15.999 TL'den, Sony Playstation oyun konsolu 18,999 TL'den satışta

A101'de 101. güne özel indirimli satışlar başladı. A101'de bugün birbirinden avantajlı fiyatlarla binlerce ürün raflardaki yerini alacak. Teknolojiden takıya, ayakkabıdan çantaya ve mobilyaya birçok üründe beklenen indirim geldi. A101'de bugün iPhone 11 15.999 TL'den, Sony Playstation oyun konsolu 18,999 TL'den satışta...

Finans 11-04-23 12:27

Trumore nedir? TOGG ön başvuru için Trumore Android ve İOS'a nasıl yüklenir? TOGG'da 60 bin TL detayı!

TOGG ön sipariş için Trumore uygulamasının Apple Store ya da Google Play üzerinden indirilmesi gerekiyor. Ön başvuru yapmak isteyenler, bugün (16 Mart 2023) TOGG'un resmi web sitesinden de işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerli otomobil siparişlerinin bugün alınmaya başlanacağını açıkladı. Peki, TOGG ön sipariş için Trumore uygulaması nereden indirilir? Trumore nedir, nasıl yüklenir?

Finans 17-03-23 00:50

Resmen başladı: Togg'da ön sipariş için flaş hamle! App Store, Google Play ve AppGallery'de yayımlandı...

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg) Trumore uygulamasını App Store, Google Play ve AppGallery'de yayına aldı. Yapılan açıklamada ise Trumore uygulamasını indirip çekilişe katılanların Togg için ön sipariş verme hakkı kazanacağı bildirildi.

Finans 21-01-23 11:59

George Hotz: 'Kabus çocuk'tan sürpriz istifa! Stajının sonunu getiremedi

Amerikalı hacker George Hotz, genç yaştayken iPhone'u ve PlayStation 3'ü kırmış ve dev şirketler için adeta "kabus çocuk"a dönüşmüştü. George Hotz, son olarak Elon Musk tarafından satın alınan Twitter'da staja başlamıştı. Daha önce Facebook tarafından işe de alınan "Kabus Çocuk" Hotz, şimdi ise Twitter'dan sürpriz bir duyuru yaptı. O duyuruya göre George Hotz, Twitter'daki stajından istifa etti.

Haber 21-12-22 12:05

Returnal PC'ye geliyor! Oyunseverleri şaşkınlığa uğratan '32 GB RAM' detayı

Sony'nin PlayStation oyunu Returnal'ın PC'ye de geliyor. Steam sayfası, kısa bir süre önce yayına giren Returnal'ın minimum ve önerilen sistem gereksinimleri de detaylandı. Ancak Steam'deki Return sistem gereksinimleri oyunseverleri şaşkınlığa uğrattı. '32 GB RAM' detayı oldukça dikkat çekti. Buna göre oyuncuların oyunu rahatça oynamak için 32 GB RAM'e ihtiyacı olacak.

Haber 12-12-22 13:24

iPhone 15 için dev iddia! Yer alması bekleniyor deyip o bilgiyi paylaştılar: Ortalık karışacak...

iPhone 15 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu kez ise çok büyük bir iddia ortaya atılmış durumda. İddialara göre, Sony, son teknoloji görüntü sensörünü Apple'a tedarik edecek. Apple ise bu sensörü bir sonraki iPhone serisi olması beklenen iPhone 15 serisinde kullanacak. Sony'nin son teknoloji görüntü sensörünün iPhone 15'te kullanılması, gelecek yıl rekabetin artıp ortalığın karışacağının işareti olabilir.

Haber 30-11-22 17:54

Elon Musk ile Apple arasında savaş başladı! O tahminin çok da uzak olmadığı ortaya çıktı... Twitter, App Store’dan kaldırılacak mı?

44 milyar dolara Twitter'ı satın alan Elon Musk ile iPhone üreticisi teknoloji devi Apple arasında gerginlik çıktı. Her şey Elon Musk'ın Apple'ın Twitter'ı App Store'dan kaldırmakla tehdit ettiğini iddia etmesiyle başlarken, bu gerginlik birçok otoriteye göre çoktan bir savaşa dönüştü bile. Apple’ın App Store ücretlerini eleştiren Musk, teknoloji devini adeta bombaladı. Elon Musk-Apple savaşının başlamasıyla haftalardır dile getirilen o tahminin ise çok da uzak olmadığı ortaya çıktı.

Haber 30-11-22 10:21

Kimse bunu beklemiyordu... Apple'ın kilit isimlerinden Phil Schiller hesabını kapattı! Twitter iPhone'lardan kaldırılacak mı?

Apple'ın kilit üyesinden sürpriz bir hamle geldi. App Store ve Apple Etkinliklerini yönetmekten sorumlu Apple üyesi olan Phil Schiller Twitter hesabını kapattı. Phil Schiller'ın Twitter hesabını kapatmasının nedeni henüz öğrenilemezken, bu konuyla ilgili bir teori hakkında konuşulmaya başlandı. Eğer bu senaryo gerçek olursa Elon Musk'ın 44 milyar dolara satın aldığı Twitter App Store'dan, dolayısıyla iPhone'lardan kaldırılabilir.

Haber 21-11-22 15:30

Görüntü farkını anında hissettirecek en gerçekçi ve iyi Sony marka televizyonlar

Evinize yeni bir televizyon almayı planlıyorsanız en iyi modeli arıyor olabilirsiniz. Zira eskisi gibi sadece kumandaya basılıp açılan televizyon devri bitti. Bu sebeple televizyon seçerken iyi araştırma yapmak gerekiyor. Bu alanda kendini kanıtlamış modelleriyle dikkat çeken Sony, en iyi seçenekleri bünyesinde barındırıyor. İşte, görüntü farkını anında hissettirecek en gerçekçi ve iyi Sony marka televizyonlar...

Haber 28-10-22 15:26

CoD MW2 oyunu hangi bilgisayarlarda oynanabiliyor? İşte Call of Duty’nin yeni macerası Modern Warfare II’nin sistem gereksinimleri!

CoD MW2 oyununun hangi bilgisayarlarda oynanabileceği merak konusu oldu. Oyunun 28 Ekim 2022 Cuma günü itibarıyla oyunseverlere sunulması bekleniyor. Oyun hem bilgisayarda hem de PlayStation 4 ile PlayStation 5'te, ayrıca Xbox One, Xbox Series X ve Xbox Series S modellerinde oynanabilecek. Peki, CoD MW2 oyunu hangi bilgisayarlarda oynanabiliyor? İşte Call of Duty: Modern Warfare II'nin sistem gereksinimleri...

Haber 22-10-22 15:14

Super Max'çılara da Hamilton'cılara da güzel haber: F1 22 kısa süreliğine ücretsiz olacak!

"Max Verstappen mi Hamilton mı daha iyi?" tartışmaları sürerken, EA Sports Formula 1 tutkunlarına güzel haberi verdi. EA Sports, yeni Formula 1 yarış oyunu F1 22'nin 20-24 Ekim tarihleri arasında (PlayStation için 25 Ekim) ücretsiz oynanabileceğini açıkladı. Oyun birkaç ay önce çıkmıştı.

Haber 19-10-22 17:40

PlayStation 5 Pro iddiası ortalığı karıştırdı! Herkes şokta

PlayStation 5 sonrası PlayStation 5 Pro'nun gelmesi bekleniyor. Ancak yeni bir sızıntı ise Sony'nin PlayStation 5 Pro için harekete geçtiğini iddia ederek deyim yerindeyse ortalığı karıştırdı. O iddialara göre, Sony oyun stüdyolarına PlayStation 5 Pro geliştirici kitlerini dağıtmaya başladı.

Haber 19-10-22 17:05

Sony ile Honda ortaklığının ilk elektrikli aracı 2026'da piyasaya çıkacak

Kuzey Amerika'da 2026'da piyasaya sürülecek elektrikli araç, Japonya'da ise aynı yılın ikinci yarısında müşterilere teslim edilecek

Haber 13-10-22 10:18

Oyun dünyası şokta! PlayStation 5 kırıldı

İddialara göre, 2 yıl önce piyasaya sürülen Sony'nin en son çıkardığı oyun konsolu PlayStation 5 kırıldı. Hacker'ların PlayStation 5 oyun konsolunu güvenlik açığı üzerinden kırmayı başardıkları bildirildi. PS5, şu ana kadar 23 milyonluk satış rakamına ulaşmıştı.

Haber 03-10-22 15:42

PlayStation 5'e yeni güncelleme! Beklenen 2K çözünürlük desteği geldi

Sony, yeni PlayStation 5 yazılım güncellemesini kullanıma sundu. Yeni yazılım güncellemesiyle birlikte PlayStation 5 1440p (2K) çözünürlük desteğine kavuştu. Yeni PS5 güncellemesi ayrıca, yeni bir oyun listesi özelliği ve kullanıcı deneyimine yönelik bazı dikkat çekici iyileştirmeler içeriyor.

Haber 07-09-22 17:29

iPhone 14 etkinliği öncesi Apple Store kapandı: Hemen döneceğiz

iPhone 14 geliyor. Apple Store Türkiye online mağazası, bu akşam düzenlenecek 'Far Out' sloganlı Apple etkinliği öncesi beklenen duyuruyu sitesine ekledi. iPhone 14 etkinliğine saatler kala Apple Store mağazasına geleneksel ''Hemen döneceğiz.'' notu düşüldü.

Haber 07-09-22 16:19

OPPO Reno7 ile her anı yakalayan görüntüleme gücü

OPPO'nun Sony ile birlikte geliştirdiği IMX709 sensörlü Ultra Algılamalı Selfie, Mikrolens ve Bokeh Parlak Portre ile desteklenen Reno7 modeli, fotoğrafçıları profesyonel fotoğraf çekme imkanı sunuyor

Yurthaber 19-08-22 12:12

OPPO, Reno7 modelini tanıttı

Sony ile birlikte geliştirilen IMX709 sensörlü Ultra Algılamalı Selfie, Mikrolens ve Bokeh Parlak Portre ile desteklenen OPPO Reno7, fotoğrafçılık performansında büyük bir yeniliğe işaret ediyor

Haber 04-08-22 11:44

PlayStation FIFA 23 ne kadar, kaç TL? FIFA 23 ne zaman, hangi gün çıkacak? Çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı!

FIFA 23 ile ilgili beklenen açıklama nihayet yapıldı. PlayStation 5 ve PlayStation 4, için çıkışını yapacak olan oyun; Xbox One, Xbox Series, Stadia, Epic Games ve Steam'da da oynanabilecek. Peki PlayStation FIFA 23 ne kadar, kaç TL? FIFA 23 ne zaman, hangi gün çıkacak? İşte çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı...

Haber 21-07-22 13:12

Google Play hesap silme nasıl yapılır? Google Play hesap silme (kalıcı hesap kapatma) adımları

Google Play Store, Android işletim sistemine sahip telefonlara uygulama yüklemeyi sağlayan bir dijital mağazadır. Ancak IOS işletim sistemine sahip bir telefon kullanmaya başlayacaksanız veya Google Play Store programını daha fazla kullanmak istemiyorsanız oldukça kolay bir şekilde cihazınızdan silebilirsiniz. İşte Google Play hesap silme işlemi hakkında merak edilenler...

Haber 10-07-22 13:50

Pubg hesap silme nasıl yapılır? hesap silme (kalıcı hesap kapatma) adımları nelerdir?

Son yılların en popüler oyunlarından biri olan PUBG, pek çok insanın oldukça vakit geçirdiği yapımlardan biridir. Başlangıçta bilgisayarlar için yayınlanmış olan oyuna yalnızca Steam üzerinden erişim sağlanabilirken artık Playstation, Xbox ve hatta mobil cihazlar için Google Play ya da AppStore üzerinden ulaşılabilir. Peki tüm bu farklı platformlarda PUBG hesap silme nasıl yapılır?

Haber 10-07-22 13:28

Honda ve Sony, mobilite alanında Sony Honda Mobility Inc. şirketini kuracak

Honda Üst Yöneticisi (CEO) Toshihiro Mibe: - "Mart ayındaki duyurunun ardından birçok kişi bu ortak girişim için beklentilerini paylaşırken; yeni şirkette, farklı endüstrilerdeki faaliyetlerimizin birleşimi sayesinde yeni değer yaratmaya çalışacağız"

Yurthaber 16-06-22 13:43

Oyun performansını doruklarda yaşatacak PS4 Slim'e bir de bizim gözümüzle bakın

Bilgisayarda oyun oynamak iyi bir seçenek olsa da sadece oyun için üretilen konsol ve platformlarda oyun oynamanın tadı çok başka. PlayStation gibi yıllardır oyun sektöründe bulunan ve oyuncuları iyi tanıyan platformlar, eğlencenin doruklarına çıkmanıza yardımcı oluyor. Güçlü grafik kartı, sistem gereksinimi gibi problemlerinin olmaması, kumanda kolu ile oynama kolaylığı gibi birçok avantajı olan PS4 Slim'in özelliklerine beraber göz atalım.

Haber 16-06-22 12:20

Merakla bekleniyor! Sony'nin planı ortaya çıktı

Playstation VR2, 2016'da ilk PlayStation VR'ı piyasaya süren Sony'nin ikinci sanal gerçeklik başlığı olacak. Bugünlerde Sony PlayStation VR2'nin ne zaman çıkacağı merak edilirken, ilginç bir haber gündeme geldi.

Haber 26-05-22 16:06

Apple hizmetlerinde saatler süren kesinti yaşandı

Apple'ın App Store dahil birçok hizmetinde pazartesi günü kesintiler yaşandı. Müşteriler bu servislere saatler boyunca ulaşamazken Apple, geç saatte yaptığı açıklamada sorunun çözüldüğünü duyurdu.

Haber 29-04-22 18:44

Dyson dördüncü demo store mağazasını Ankara'da açtı

Dyson CEO’su Roland Krueger: -"Dyson Demo Store’lar, ziyaretçilere hem sanal hem de fiziksel dünya aracılığıyla en son Dyson teknolojisini keşfetme fırsatları sunuyor"

Yurthaber 23-04-22 10:23

Sony, Destiny ve Halo'nun geliştiricisi Bungie'yi 3,6 milyar dolara satın alıyor

Sony'nin hamlesi, Microsoft'un Activision Blizzard'ı şimdiye kadarki en büyük oyun anlaşmasıyla alacağını duyurmasından sonra geldi.

Haber 07-04-22 08:03

Jim Ryan açıkladı! Sony, daha fazla oyun stüdyosu satın almayı planlıyor

Sony Interactive Entertainment CEO'su Jim Ryan, şirketin daha fazla oyun stüdyosu satın almayı planladığını söyledi. Sony, Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın alacağını duyurmasından sonra Destiny ve Halo'nun geliştiricisi Bungie'yi bünyesine katmak için 3,6 milyar doları gözden çıkarmıştı.

Haber 03-04-22 16:28

Ruslar çözümü Google Play Store alternatifi NashStore'da buldu!

Ukrayna'ya yönelik saldırıları, Rusya'nın bazı yaptırımlara maruz kalmasına neden olurken, Rus teknoloji geliştiricileri de Android uygulama mağazası Google Play Store'un alternatifini oluşturmak için harekete geçti. NashStore adını taşıyan Play Store'un alternatifi mağaza yakında kullanıma sunulacak.

Haber 30-03-22 17:58

Sevenlerini üzen haber! Brad Pitt’in başrolünü üstlendiği “Bullet Train” filminin vizyon tarihi ertelendi

Sevenlerinin büyük bir merakla beklediği aksiyon filmi “Bullet Train” için üzücü bir haber geldi. Sony Pictures yeni vizyon tarihi olarak 29 Temmuz’u belirlediklerini açıkladı.

Trend 22-03-22 17:55

Apple hizmetlerinde saatler süren kesinti yaşandı

Apple'ın App Store dahil birçok hizmetinde pazartesi günü kesintiler yaşandı. Müşteriler bu servislere saatler boyunca ulaşamazken Apple, geç saatte yaptığı açıklamada sorunun çözüldüğünü duyurdu.

Haber 22-03-22 08:23