Sorun Haberleri

Hiç bilmediğiniz hayatınızı anında kolaylaştıracak 8 ufak ipucu

Günlük hayatta yaşadığımız ufak sorunları görmezden geliyoruz. Ancak bu sorunlar daha büyük problemler yaşamaya neden olabiliyor. Oysa ki çok basit yöntemler ile yaşadığınız problemleri kolayca çözebilirsiniz. İşte şaşıracağınız hayat tüyoları...

Kadin 01-11-2022 11:47

Farkına varın! Karşınızdaki kişinin sizi sevmediğini gösteren davranışlar

Her insan mutlu ve sağlıklı ilerleyen ilişki bir ilişkiye sahip olmak istiyor. Ancak bu ilişkinin temellerini atmak ve ilişkiyi yürütebilmek zorlayıcı olabiliyor. Özellikle ilk buluşma ilişkinin devamı için önem taşıyor. İlk buluşmada fark edilmeyen bazı detaylar ileride büyük sorunlara yol açabiliyor. Terapistler ilk buluşmada görülen davranışlar hakkında uyarıyor.

Kadin 27-10-2022 15:43

Eksikliği cinsel hayatı bitiriyor! Cinsel sorunlara yol açan bu durum her iki taraf içinde geçerli

Cinsel hayatı etkileyen birçok etken bulunuyor. Yaşadığınız sorunları görmezden gelmek, önemsememek sorunların büyümesine yol açabiliyor. Cinsel hayatını etkileyen faktörler arasında vitamin eksikliği büyük önem taşıyor. Uzmanlar d vitamini eksikliğinin sorunlar yarattığını belirtiyor.

Haber 18-09-2022 08:25

Apple doğruladı: iPhone 14'te can sıkan sorun!

iPhone 14 için sipariş süreci başlarken, Apple yeni iPhone'larda çıkabilecek can sıkan bir sorunu doğruladı. Sorun, ilk kurulum sırasında cihaz aktivasyonu gerçekleştirilirken ortaya çıkabiliyor. Teknoloji devi sorunu araştırıyor. Türkiye dahil birçok ülkede iPhone 14, iPhone 14 Pro ve ‌iPhone 14 Pro‌ Max'in ön siparişleri başladığından söz konusu sorun "zamansız" olarak değerlendiriliyor.

Haber 16-09-2022 12:06

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Amasya'da konuştu:

"Türkiye'de derin bir yoksulluk var, bunun da farkındayım ama fark etmek yetmez. Siz güç verirseniz tamamını Allah'ın izni ile çözeceğiz. Altı lider bir aradayız, altı lider aynı şeyleri söylüyoruz, altı lider Türkiye'nin sorunlarını çözeceğiz"

Yurthaber 30-08-2022 20:09

Hata yapmayın! İlişkiniz yeniyse bunları duymanız gerekiyor

İlişkinin ilk zamanları en heyecanlı ve sevgi dolu olunan anlar olabiliyor. İlişkide birbirini tanıma sürecinde her şey çok güzel görünse de yapılan ufak hatalar ilişkinin bitmesine sebep olabiliyor. Sağlıklı ve mutlu ilişki için yeni başlangıçlarda dikkat etmeniz gereken birkaç nokta bulunuyor.

Kadin 25-08-2022 08:37

Koşarak uzaklaşın! İlişkinizde baskıya uğradığınızın işaretleri

Sevgiliyken ve evliyken partnerinizle anlaşamadığınız birçok durum olabilir. Bu durumları uygun iletişim ile aşmak gerekmektedir. Bazı erkekler siz fark etmeden üstünüzde baskı kurmaya çalışıyor olabilir. İşte partnerinizin siz farkında olmadan yaptığı baskılayıcı hareketler…

Kadin 24-08-2022 08:59

İlişki danışmanı paylaştı: Bunları asla söylemeyin, evliliğiniz bitebilir!

Evlilikte sevdiğiniz kişiyle aynı evi paylaşmak fikri oldukça güzel olsa da ortak noktada, fikirlerde anlaşmak oldukça zorlayıcı olabiliyor. Evlilik hayatında özellikle kadınlara büyük sorumluluklar yükleniyor. Kadınlar eşleriyle ilgili sık sık sorunlar yaşayabiliyorlar. İlişki danışmanı kadınların eşleriyle sağlıklı iletişime geçmesi için asla söylememeleri gerekenleri belirtti

Kadin 21-08-2022 16:40

Hiç aklımıza gelmemişti! Güneş gözlüklerine bulaşan makyajı önlemek mümkün

Güneş ışınlarına bakmak gözü oldukça rahatsız ediyor. Bu sebeple kullanılan güneş gözlükleri hem güneşten koruyor hem de kombinleri tamamlayan bir aksesuar haline geliyor. Ancak yapılan makyajların güneş gözlüğüne bulaşması istenmeyen durumlara yol açabiliyor. TikTok kullanıcısı bir kadın makyajınızın güneş gözlüğüne bulaşmaması için bulduğu tüyoyu paylaştı.

Kadin 21-08-2022 11:00