Sosis Haberleri

Sağlıklı sanıyoruz ama değil! Kardiyolog kalp hastalıklarından korunmak için asla yemediği 6 yiyeceği açıkladı

Yediğimiz yiyecekler sağlığımız hakkında belirleyici rol oynayabiliyor. Özellikle kalp sağlığı için tüketilen yiyeceklere dikkat etmek gerekiyor. Sağlıklı sandığımız birçok yiyecek ölümcül sonuçlara sebep olabiliyor. Bir kardiyolog kalbini tehlikelerden korumak için asla yemediği 6 gıdayı açıkladı. İşte kalp krizi ve kalp hastalıklarının riskini artırabilecek o riskli gıdalar...

Haber 28-03-2023 17:42

Sakın tüketmeyin: Kalp hastalığını artırıyor, damarları sertleştiriyor! Sağlığın bir numaralı düşmanı

Sağlıklı bir hayat sürmenin yolu beslenme ve egzersizden geçer. Sağlık ve egzersizle süren bir yaşam şeklinin kişiye hem psikolojik hem de fiziksel faydaları vardır. Tüketilmesi gereken birçok sağlıklı yiyeceğin yanı sıra sağlığa zararlı, mutfağa bile sokmamanız gereken birçok yiyecek bulunuyor. Sağlığınızı korumak ve hasta olmak istemiyorsanız bunları kullanmayı acilen bırakın!

Haber 12-03-2023 11:55

Sakın yemeyin! Kolesterolü uçuruyor, damarları tıkıyor

Günlük hayatta severek tükettiğimiz birçok yiyecek kalp krizi, diyabet, kanser, böbrek ve karaciğer hastalıklarına neden olabiliyor. En sık tükettiğimiz yiyecekler kolesterolü yükselterek kalp damarlarının tıkanmasına yol açıyor. Aşağıda yer alan tehlikeli yiyecekleri tüketmeden önce tekrar düşünmeniz gerekiyor.

Haber 06-02-2023 10:28

Airfryer kızarmış sosis tarifi: Airfryer'da kızarmış sosis nasıl yapılır?

Kahvaltılarda, ev partilerinde, pikniklerde ya da benzeri etkinliklerde en sık tercih edilen lezzetlerden biri de kızarmış sosistir. Tavada, fırında ya da haşlama olarak yapabileceğiniz sosisleri Airfryer ile birkaç dakika içinde pişirip servis edebilirsiniz. Airfryer’de pişireceğiniz kızarmış sosisler çok daha az yağlı ve daha lezzetli olacaktır.

Yemek 30-01-2023 22:42

Asla yememeniz gereken dondurulmuş yiyecekler! Resmen ölüm saçıyor

Dondurucu hayatımızı kolaylaştıran mutfak aletleri arasında yer alıyor. Yiyecekleri çok daha uzun süre korumamızı sağlayan dondurucular sıklıkla kullanılıyor. Ancak uzmanlar dondurulmuş yiyecekler hakkında uyarılarda bulunuyor. Dondurulmuş bazı yiyecekler resmen ölüm saçıyor. Yol açtığı hastalıklar göz korkutuyor.

Haber 11-01-2023 08:38

Farkında değiliz ama bağırsakları mahvediyor! İçten içe bağışıklık sistemini bitiriyor

Bağırsak sağlığı tüm vücudumuzu etkileyebiliyor. Zararlı beslenme hem bağırsak sağlığını hem de bağışıklık sistemini mahvediyor. Uzmanlar zararlarını göz ardı ederek yediğimiz bazı gıdaların sağlığımız için büyük risk oluşturduğunu belirtiyor.

Haber 18-11-2022 14:16

Her lokması adeta zehir! Yavaş yavaş ölüme götürüyor: En zararlı yiyecekler

Hastalıklardan korunmak için beslenmenin ne kadar önemli olduğu her fırsatta vurgulanıyor. Uzmanlar günlük hayatımızda sıklıkla yediğimiz yiyeceklerin kanser, kalp hastalıkları, diyabet, karaciğer yağlanması gibi birçok hastalığa yol açtığını belirtiyor. İşte mutfağa bile sokmamız gereken yiyecekler...

Haber 25-10-2022 07:59

Ağzınıza bile sürmeyin: Çiğ yenildiğinde içten içe zehirliyor! Çiğ yememeniz gereken yiyecekler

Severek tükettiğimiz yiyecekler sağlık için faydalı olsa da doğru şekilde tüketmemek sağlığımızı riske atabiliyor. Uzmanlar birçok sebzenin pişirilince besin değerlerini kaybettiğini belirtiyor. Bazı yiyeceklerin pişirilmemesi gerekirken bazılarının ise çiğ yenmemesi gerekiyor. Faydalı sanarak çiğ yediğimiz gıdalar sağlığımızı tehlikeye atabiliyor.

Haber 26-09-2022 11:00

Yeni Zelanda'da bir kasabın satmaya başladığı Kral Charles sosisleri sosyal medyanın gündemine oturdu! Kralın parmaklarına gönderme yaptı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümü sonrası 73 yaşındaki Charles tahta oturarak 'Kral 3. Charles' unvanının sahibi oldu. Sosyal medyanın gündemine ise Yeni Zelanda'daki bir kasabın satmaya başladığı 'Kral Charles sosisleri' oturdu. Kasap, Kral Charles sosisleriyle Kralın şişmiş sosis parmaklarına gönderme yaptı. Sınırlı sayıda üretildiği bildirilen sosislerin fotoğrafları ise sosyal medyada hızla paylaşıldı.

Haber 15-09-2022 13:28

Yanlış biliniyormuş: Kilo vermek istiyorsanız bunlardan uzak durun!

Etkili bir şekilde kilo vermek ve verilen kiloları geri almamak için beslenme alışkanlıklarına dikkat etmek gerekiyor. Özellikle kahvaltılarda yenilen yiyecekler kilo alımını artırabiliyor. Daha hızlı kilo vermek ve sağlıklı beslenmek için aşağıda yer alan besinlerden uzak durmanız gerekiyor.

Haber 02-09-2022 10:22

Yemeden önce bir kez daha düşünün! Kansere yol açıyor

Kanser çağımızın en tehlikeli hastalıkları arasında yer alıyor. Sağlıksız beslenme ve hareketsiz yaşam nedeniyle her geçen kansere yakalan insan sayısında artış görülüyor. Tehlikesiz görüp severek yediğiniz besinler kansere yakalanma riskinizi artırıyor. Uzmanlar hazır gıdalar hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 01-09-2022 11:56

Bu yiyecekleri mutfağınıza bile sokmayın! Demans riskini artırıyor...

Hatırlama, düşünme, akıl yürütme gibi bilişsel işlevlerin kaybına yol açan demans hastalığı, zamanla karakteri de değiştirir. Araştırmalarda demans hastalığınını tetikleyen nedenler arasında tüketilen besinler gösteriliyor.

Haber 20-08-2022 20:02