Sosyal Paylasim Haberleri

Beyin ameliyatı geçiren kızın küçük kızın peruğunu görünce yaşadığı mutluluk sosyal medyada gündem oldu! Milyonlarca izlenmeye ulaştı

Sosyal medyada 'meleklerin_abisi' kullanıcı adıyla ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya çalışan Yasin Kiraz isimli fenomenin paylaşımı olay oldu. Geçirdiği beyin ameliyatı nedeniyle saçlarını kazıtmak zorunda kalan küçük Mira'ya bir peruk hediye eden Kiraz o anları sosyal medyadan paylaşınca herkesi duygulandırdı.

Trend 2024-04-19 11:04:35

Yurt dışı borçlanması yapanlar dikkat! Aylık bağlama taleplerinde yeni dönem

Yurt dışı borçlanması yaparak aylık bağlanması müracaatında bulunanlar için önemli gelişmeyi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan duyurdu. Işıkhan, taahüt belgesinin e-Devlet üzerinden verilebileceğini belirtti.

Finans 2024-04-19 10:47:37

Sosyal medya bu itirafla şaşkına döndü! Gelin düğünden önce kayınvalidesinin damadı emzirdiğini gördü

Evlenmeden birkaç dakika önce damadının annesi tarafından emzirildiğini gören bir gelin o anları sosyal medyadan paylaşınca bir anda viral olmayı başardı. Düğünü iptal etmemek için kendisini zor tuttuğunu söyleyen geline sosyal medyadan binlerce yorum geldi. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı kesinlikle böyle bir manzarayı kabul edemeyeceğini söyledi.

Trend 2024-04-19 10:45:33

Oyuncu Bade İşçil'in iş insanı Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti! Yanıt gecikmedi

Yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen oyuncu Bade İşçil'in, iş insanı Saadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülenen oyuncu, ilişki iddialarıyla ilgili konuştu.

Magazin 2024-04-19 10:41:34

Gaziantep'teki depremzede çocuklar 23 Nisan kutlamasında eğlendi

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Sosyal ve Toplumsal Faaliyet Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gaziantep’in İslahiye ilçesindeki depremzede çocuklar için kutlama programı düzenledi.

Yurthaber 19-04-24 10:37

Dilber önce kurtlarını döktü, sonra ağlattı... İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyayı salladı

Bayram tatilinin ardından yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan İnci Taneleri son bölümüyle yine gündem oldu. Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı dizide Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakteri yeni dansı ile büyük beğeni topladı. Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin ise Dilber'i terk ettiği sahne sosyal medyayı salladı.

Magazin 19-04-24 10:08

Tek bir elma satın aldı! Ödediği paraya böyle isyan etti... Hepimiz hangi ekonomide yaşıyoruz?

Amerika Birleşik Devletleri'nin Boston bölgesinde yaşayan 'via...li' kullanıcı adıyla bir kişi tek bir elma için 7 dolar (yaklaşık 228 TL) ödedikten sonra TikTok'tan enflasyona isyan etti. Fenomen ismin pahalı alışverişiyle ilgili olarak yaptığı paylaşımı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 19-04-24 10:06

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu son halini paylaştı! Yeni hali görenleri şaşırttı... Pozları sosyal medyayı salladı

Yıllar geçmesine rağmen herkesin oldukça ilgiyle izlediği Avrupa Yakası dizisinde Yaprak karakterine hayat veren Hale Caneroğlu, yıllar sonraki haliyle gündeme geldi. Oyuncu son olarak Instagram hesabından son halini paylaştı. Sosyal medyada beğeni yağdı.

Magazin 19-04-24 09:48

Sosyal medya bu TikToker teyzenin dansını konuşuyor! 50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında

TikTok'ta paylaşılan bir dans görüntüsü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde yaşlı bir teyzenin eteklerini yanlara doğru hareket ettirerek dans ettiği görüldü. O anlara ise "50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında" notunun eklenmesi sosyal medya kullanıcılarının yorum yağmuruna tutmasına neden oldu.

Trend 19-04-24 09:24

Asgari ücrete ara zamda hayaller suya düşerken milletvekillerinin alacağı zam belli oldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ara zamma kapıları kapattı. Temmuzda emekliler ve memurlar için zam mesaisi başladı. Milletvekillerinin de alacağı zam oranı şekillenmeye başladı.

Finans 19-04-24 09:20

Sevgilisiyle ayrıldıktan sonra başka bir çocukla görüşmesini anlattı! Sizce aldatmış sayılıyor muyuz? sorusunu sorunca viral oldu

TikTok'tan yaptığı paylaşımıyla bir anda viral olan genç bir kadın sevgilisiyle ayrıldıktan sonra başka bir çocukla görüştüğünü anlattıktan sonra sosyal medya kullanıcılarına "Sizce aldatmış sayılıyor muyuz?" sorusunu sordu. Anlattığı hikayenin sonrasında genç kadın sosyal medyayı adeta ikiye bölmeyi başardı.

Trend 19-04-24 08:54

Dayak yiyen sevgilisini karısından korumaya çalıştı! O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Japonya'da kaydedilen bir görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Sevgilisiyle sokakta yürüdüğü sırada eşine yakalanan bir adam zor anlar yaşadı. Aldatıldığını öğrenen eş öfkeyle kocasının sevgilisini saldırırken durumu şaşkınlıkla takip eden adam kadınların arasına girmeye çalıştı.

Trend 19-04-24 07:54

Trafikte araçtan silahla havaya ateş edilen sosyal medyadaki görüntülere ilişkin 2 kişi yakalandı

Sosyal medyada paylaşılan trafikte havaya silahla ateş edilen görüntülere ilişkin 2 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 19-04-24 07:35

Fenomen Banu Parlak'a haciz şoku! Güzellik merkezinin kapıları çilingir yardımıyla açıldı

Dilan Polat'a karşı söylemleriyle dikkat çektikten sonra işyeri kurşunlanan Banu Parlak şimdi de haciz şoku yaşadı. Emrullah Erdinç'in haberine göre; sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Banu Parlak’ın Bahçeşehir’deki güzellik merkezine 1,5 milyon liralık borç nedeniyle haciz geldi.

Magazin 19-04-24 07:24

Duşa telefonla girdi, hayatı karardı! Uygunsuz fotoğrafı ona çok pahalıya patladı: Gitti bütün her şeyim

26 yaşındaki genç sosyal medyada bir kadınla tanıştı ve iddiasına göre ona yolladığı bazı özel fotoğraflar başına büyük dertler açtı. Tehdit edildiğini iddia eden Muhammed Yiğit sözde sevgilisine ve sahte avukatına 367 bin lirasını kaptırdı.

Haber 19-04-24 07:14

Oosterwolde'den Konferans Ligi'ne veda edilmesinin ardından flaş paylaşım!

Fenerbahçe'nin başarılı isimlerinden Jayden Oosterwolde, Olympiakos'a penaltı atışları sonrası elenerek Avrupa defterinin kapatılmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Spor 19-04-24 01:52

Askeri üniforma ile servis görüntüleri gündem olmuştu! Karar verildi

İstanbul'da bir restoranda çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Restoran çalışanlarının askeri üniforma ile servis yaptığı görüntüler sosyal medyada paylaşılmış ve tepki görmüştü. Askeri üniforma ile servis yaptığı belirlenen ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen Y.J., tutuklandı.

Haber 18-04-24 20:14

Tokat'taki 5.6 büyüklüğündeki deprem sonrası o paylaşım gündem oldu! 16 saat önce depremi bildiler

Tokat peş peşe depremlerle sarıldı. İlk deprem gece 01.10 sıralarında meydana geldi. 4.7 büyüklüğündeki deprem sonrası Tokat'ta bugün 18.11'de 5.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Paniğe yol açan deprem sonrası peş peşe açıklamalar gelirken sosyal medyada bir paylaşım gündem oldu.

Haber 18-04-24 19:12

'Anı olarak kalsın' diye kaydetmişlerdi! Uyuşturucu partisi görüntüleri sosyal medyaya sızdı

Sakarya’da bir evin içerisinde ‘anı olarak kalsın’ diye kaydedilen uyuşturucu ortamı görüntüleri sosyal medyaya düştü. Emniyet ve Valilik etiketlenerek paylaşılan videoların ardından polis ekipleri harekete geçti. Görüntülerinin yaklaşık 2 buçuk yıl önce kaydedildiği ortaya çıktı. Videoların ardından harekete geçen polis ekipleri konuya ilişkin 2 kişiyi gözaltına aldı. Görüntüdeki şahıslardan 1’inin cezaevinde olduğu ve kadınların fuhuş başta olmak üzere birçok suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi.

Haber 18-04-24 15:59

Bakan Işıkhan'dan Memur Sen heyetiyle görüşme! Gündem kamu çalışanlarının hakları

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Memur Sen Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyetle görüştü. Görüşmeyi Bakan Işıkhan sosyal medya hesabından duyurdu.

Finans 18-04-24 15:51

Hızını alamadı pankartla ifşa etti! Yuva yıkan diyerek fotoğraflarını ekledi... 'Kocalarınıza dikkat edin'

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda yapılan bir paylaşım kısa sürede kullanıcılar arasında viral oldu. Kocasının sevgilisini olduğu iddia edilen bir kadın yaptırdığı bir pankartla ifşa eden eşin hareketi sosyal medyanın ilgisini çekti. Pankartta kadın kocasının sevgilisinin fotoğraflarını yapıştırarak "Yuva yıkan. Kocalarınıza dikkat edin" ifadelerini kullandı.

Trend 18-04-24 15:27

25 yıldır sırtında duran devasa kistin patladığı anı sosyal medyadan paylaştı! Bunu izlemeyi midem kaldırmaz

İngiltere'nin Bristol şehrinde çekilen görüntülerde Dave Andrew isimli bir adam sırtında 25 yıldır duran devasa kistin patlatıldığı anı paylaştı. Sırtındaki irinin aktığı anı sosyal medyadan paylaşan adamın görüntüsü kısa sürede viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı ise görüntülerin paylaşılmasına tepki göstererek, "Ben neden böyle bir şey izledim" yorumunu yaptı.

Trend 18-04-24 15:01

Edirne'de darbettiği doktoru tehdit eden sanığın yargılanmasına başlandı

Edirne'de darbettiği doktoru sosyal medya üzerinden tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 18-04-24 14:44

Sosyal medya fenomeni Sabrina Low, köpeğini kıyafetin uyması için pembe renge boyayınca tepkilerin odağına yerleşti! Kıyafetime uysun istedim

22 yaşındaki sosyal medya fenomeni Sabrina Low, köpeğinin tüylerini pembe renge boyayınca sosyal medya kullanıcılarının hedefi haline geldi. Sosyal medyadan gelen olumsuz tepkilerin üzerine Low çareyi yorumları kapatmakta buldu. Fenomen isim kendisini "Kıyafetime uysun istedim. Onu modaya uygun hale getirdim" diyerek savundu.

Trend 18-04-24 14:06

Kim Kardashian'ın tatil pozları sosyal medyayı salladı! Herkes aynı yorumu yaptı

Paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian bu defa tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Turks ve Caicos Adaları'na tatile giden Kardashian pozlarını peş peşe paylaştı. Kardashian'ın diz boyu derinliğindeki denizde dalış yapmaya çalıştığı kareye yorum yağdı.

Magazin 18-04-24 13:10

Netflix Türkiye 'isyanı' patlak verdi! Yeni dizi fragmanları sonrası paylaşımı yeniden gündem oldu: Aynı yüzler, aynı hikayeler...

Geniş bir kitleye ulaşarak piyasayı neredeyse domine eden Netflix Türkiye, son günlerde gelen eleştirilerle gündemde. Yönetmen Ali Aydın, Netflix Türkiye'ye neredeyse savaş açarken, "Sektördeki küçük yapımcılar, yönetmenler, yazarlar ve oyuncular asla Netflix'in kapsısından giremiyor." çıkışı yankı buldu. Sosyal medyada da özellikle son dizilerde aynı yüzlerin ve aynı hikayelerin olduğuna yönelik tepkiler artarken, Aydın'ın dizi sektörüyle ilgili eleştirileri de yeniden gündem oldu.

Magazin 18-04-24 11:36

Sosyal medya fenomeni Francia James bir anda mağazanın ortasında dans etmeye başlayınca kovuldu! Duruma sosyal medyadan isyan etti

33 yaşındaki sosyal medya fenomeni Francia James, TikTok üzerinden çekilen dans videolarıyla dalga geçmek için mağazanın ortasında adeta şov yaptı. Fenomen ismin dans ettiği sırada bir mağaza personeli James'in yanına gelerek mağazadan çıkmasını istedi. James mağazadan kovulma anlarını sosyal medyadan paylaşarak duruma isyan etti.

Trend 18-04-24 11:31

Survivor'dan elenen Yaman'ın Damla Can'a sözleri kafa karıştırdı! 'Sıradaki isim o mu?

Survivor All Star 2024'te heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmaya son olarak Yaman'ın elenmesi damga vurdu. Yaman elendikten sonra arkadaşlarıyla vedalaşırken Damla Can'a söyledikleriyle kafa karıştırdı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-04-24 11:24

İngiltere'nin en dövmeli kadını olarak biliniyor! Mahrem bölgeleri dahil vücudunun her yeri dövmelerle kaplı... Annesinin tepkisini anlattı

İngiltere'nin en dövmeli kadını Becky Holt cinsel organına dövme yaptırdığı anları paylaştıktan sonra sosyal medyayı ikiye bölmüştü. Sosyal medyadan yapılan eleştirilerin aksine Holt ailesi ve arkadaşlarının mürekkeplerini desteklediğini söyledi.

Trend 18-04-24 11:06

Özlem Yıldız dudakları eleştirilince dayanamadı! Takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu

Bir dönemin ünlü mankeni ve şimdilerde ise sunucu olan Özlem Yıldız sosyal medyadaki paylaşımlarıyla zaman zaman adından söz ettiriyor. Her gönderisi beğeni ve yorum yağmuruna tutulan Özlem Yıldız dudakları eleştirilince dayanamadı. Takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 18-04-24 10:47

Skandal görüntüler! Sınıf arkadaşlarının gözü önünde öğretmenine tokat attı... Sınıftan kahkaha sesleri yükseldi... Sosyal medyada gündem oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina eyaletinin Winston-Salem bölgesindeki bir lisede kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İsmi açıklanmayan bir öğrenci öğretmenine tokat attığı ve bununla ilgili şaka yaptığı rahatsız edici video internette viral hale geldi. O anlarda sınıf arkadaşları gülerken öğretmenin yüzüne iki kez vuran genç hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 18-04-24 10:37

Görür'den duymaya alışkın olmadığımız sözler! Bu kez çok sinirlendi: Utanmıyor musunuz?

Deprem bölgesi olan ülkemizde 6 Şubat'ta yaşanan büyük felaketin ardından başlayan tartışmalar dinmeden devam ediyor. Olası İstanbul depremini sürekli gündemde tutmaya çalışan Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür kendine yönetilen, "Halkı tedirgin ediyorsun" eleştirilerine sert çıktı. Sosyal medyadan paylaşım yapan Görür, "Utanmıyor musunuz?" diyerek karşılık verdi. İşte detaylar...

Haber 18-04-24 10:00

'Memurun gelirinde dengesizlik var' dedi: Protokol imzalandı! Her ay 8500 liralık sosyal denge tazminatı ödenecek

Belediye çalışanlarının gelir dengesizliğini gidermek amacıyla her ay sosyal denge tazminatı ödemesi yapılacak. Seçim sonrasında yapılan protokolle çalışanlar arasındaki gelir farkını azaltmak hedefleniyor. Bu kapsamda belediye memurları için ek bütçe hazırlandı ve 8500 TL ödeme desteği sağlanmaya başlandı.

Finans 18-04-24 09:49

Başka bir kadınla birlikteyken kız arkadaşına yakalanınca ne yapacağını şaşırdı! O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Başka bir kadınla birlikteyken kız arkadaşına yakalandı! Viral olan görüntüler... Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek milyonlarca izlenmeye ulaştı. Söz konusu görüntülerde ismi açıklanmayan bir adamın başka bir kadınla olduğu sırada sevgilisine yakalandığı anlar yer aldı. Adamın şaşkınlık dolu bakışları ve ne yapacağını bilememesi kullanıcılar tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 18-04-24 09:30

Spor salonundaki taciz anları sosyal medya canlı yayınına saniye saniye yansıdı! Hayranları uyardı, fenomen isim 'O kız olmak istemiyorum' dedi

Kick yayıncısı Demisux bir spor salonunda antrenman yaptığı sırada canlı yayın açtı. Canlı yayında olduğunu fark etmeyen bir adam fenomen isim fark etmeden elindeki cep telefonuyla onu kaydetmeye başladı. Hayranları Demisux'u tacize dair uyararak adamı şikayet etmesini istedi. Fenomen isim 'O kız olmak istemiyorum' diyerek taciz anlarının üstünü örttü.

Trend 18-04-24 08:31

En düşük emekli maaşı 17 bin lira olmayacak ama… Bakan Işıkhan, ‘15-20 gün içinde açıklayacağız’ diyerek duyurdu: Seyyanen zam değil bölgesel destek

Emekli zammı için en net açıklamalardan birisi dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan geldi. ‘Emekli maaşı zammı yüzdesel olacak’ diyen Bakan Işıkhan, aylıkların asgari ücret seviyesine yükseltilmeyeceğini açıkladı. Emekliye seyyanen zam beklenirken en düşük emekli maaşı alanlar için hükümetin planı ortaya çıktı. Çalışmalar hızlanırken bölgesel destek formülü gündeme geldi. Bakan Işıkhan, ’15-20 gün içinde açıklayacağız’ diyerek duyurdu.

Finans 18-04-24 08:12

Zeynep Bastık ameliyat olacağını açıkladı! 'Uyuyamadığım ve nefes alamadığım...'

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ameliyat olacağını açıkladı. Doktora gittiğini ve muayene olduğunu söyleyen şarkıcı, "Ciddi bir deviasyonum varmış" diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 18-04-24 07:20

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer beyazlar içinde paylaştı! Bakan bir daha baktı

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son olarak bir davete katılmak için beyazlar içinde giyinen Dizer, boy boy pozlarını Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı. Güzelliğiyle büyüleyen Başak Dizer'in pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 18-04-24 01:31

Sergi pozları olay olmuştu! Aşka gelen Uraz Kaygılaroğlu yeni sevgilisiyle peş peşe paylaşım yaptı

Uraz Kaygılaroğlu'nun bir sergi için verdiği pozları büyük tepki çekmişti. Sosyal medyada gündem yaratan pozlar hakkında açıklama yapan Kaygılaroğlu, o pozları sanatçı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiğini belirtmişti. Bu kez aşka gelen ünlü oyuncu yeni sevilisiyle peş peşe paylaşım yaptı.

Magazin 17-04-24 23:22

Nurgül Yeşilçay'ın iddialı pozları sosyal medyayı salladı! Lahmacun kombini

Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay sosyal medya paylaştığı iddialı pozlara 'Lahmacun kombini' notunu düştü.

Magazin 17-04-24 17:55

Kobra Murat gençlik fotoğrafını paylaştı! Sosyal medyada yorum yağdı

Roman müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Kobra Murat, geçtiğimiz günlerde ikinci kez ameliyat olduğunu duyurmuştu. Kobra Murat son olarak Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Paylaşımı kısa sürede içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 17-04-24 17:32

Bakan Işıkhan son noktayı koymuştu! SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan dikkat çeken 'asgari ücrete ara zam' yorumu: 'Diğer ücretlerde de...'

"Asgari ücrete ara zam gelecek mi?" sorusuna net yanıt bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Başta nasıl bir karar aldıysa şu an öyle devam edecek" açıklamasıyla asgari ücrete temmuzda ara zam yapılmayacağını ilan etmiş oldu. Bakan Işıkhan'ın asgari ücret ve emekli açıklamalarını SGK uzmanı yorumladı.

Finans 17-04-24 17:02

Doktora kabusu yaşattı, tahliye olur olmaz yaptığı 'pes' dedirtti!

Edirne'de Volkan Kuşçu, doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklandı. Hakkında açılan davanın ikinci duruşmasında tahliye edilen Kuşçu, aynı hekimi bu kez de sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Edirne Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gürcan Altun, Kuşçu hakkında darp davasının yanı sıra tehditle ilgili ikinci davanın açıldığını söyledi.

Haber 17-04-24 16:59

Sosyal medya onu konuşuyor! Üç büyüklerde oynayan bir oyuncunun 'tek gece' için 5 milyon TL teklif ettiğini söyledi: Evli ve çocuklu

Bir TikTok kullanıcısının makyaj yaparken üç büyüklerde oynayan ünlü bir futbolcunun kendisine tek gece için 5 milyon TL teklif ettiğini söylediği paylaşımı viral oldu. Ünlü futbolcunun ismini vermeyen TikTok kullanıcısı, "Evli ve çocuk sahibi bir oyuncu olduğunu biliniz. Sen ne çirkin bir adamsın. Zaten suratın da çirkin" ifadelerini kullandı.

Spor 17-04-24 15:58

Serdar Ortaç sahnede ayakta durmakta zorlandı! Dansçılardan yardım alarak...

Kapadokya'da konser veren şarkıcı Serdar Ortaç'ın sahne görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Hastalığından dolayı ayakta duramayan Ortaç'ın sarhoş olduğu da iddia edildi.

Magazin 17-04-24 15:29

İki kadın önce kaza yaptı! Sonra araçlarından inerek otoyolun ortasında kavga etmeye başladılar... Diğer sürücüler şaşkınla izledi

Birleşik Krallık'ta büyük bir köprüyü durma noktasına getiren trafik kazasına dair görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İsmi açıklanmayan iki kadın sürücü otoyolda akan trafikte önce kaza yaptı. Ardından ise araçlarından inerek saç saça baş başa kavga etmeye başladı. O anlar diğer sürücülerin cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Trend 17-04-24 15:20

Mağazadaki soyunma kabininin perdesindeki deliği fark edince şoke oldu! Sosyal medyadan 'gözetleme deliği' notuyla ifşa etti

TikTok'ta "snorkellingmeatball" kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın mağazadaki soyunma kabininde bir deliği fark ettiğinde şoke oldu. Giyim mağazasında kadın soyunma odasındaki 'gözetleme deliği' TikTok'ta bir tartışmanın fitilini ateşledi. O paylaşıma binlerce yorum geldi.

Trend 17-04-24 13:58

Sosyal medya bu olayı konuşuyor! Paylaşımları gündem olan 'Bombacı Mülayim' polis çıktı

Emniyete ait çeşitli verileri sosyal medya platformu ‘X’ üzerinden ‘BombacıMülayim01’ adıyla açtığı hesaptan paylaşan kişi, polis memuru V.K. çıktı. V.K. ile ona bilgi aktardıkları belirlenen 2 polis memuru gözaltına alındı. V.K'nin el konulan dijital materyallerinde yapılan incelemelerde; kişiye özel, gizli ve çok gizli ibareli yaklaşık 3 bin evrakı arşivlediği, ayrıca hukuki yardım adı altında menfaat temin ettiği, kendisine para aktarımında bulunan birçok mağdurun da bulunduğu belirlendi.

Haber 17-04-24 13:45

Dudak kalemiyle nasıl 10 yaş daha genç görünebileceğinizi anlattı! Basit numarası sosyal medyayı şaşkına çevirdi 'Denedim ve işe yaradı'

Genç kalmak ve genç görünmek hemen hemen herkesin hayali. Bu yüzden gençleşme yöntemleri ile ilgili pek çok tüyo paylaşılıyor. Ancak 47 yaşındaki makyöz Erika Taylor'ın verdiği tüyo, gerçekten şaşırttı. Taylor, dudak kalemi uygulama şeklini daha çekici olacak şekilde değiştirerek kendisini en az 10 yıl daha genç gösterebileceğini iddia etti ve bunu takipçileriyle paylaştı.

Kadin 17-04-24 13:14