Sosyal Sorumluluk Haberleri

İzmir'de demir sopalarla 3 kişiyi öldüresiye döven 6 şüpheli hakkında karar!

Görüntüler sosyal medyada olay olmuştu. İzmir'in Karşıyaka ilçesinde meydana gelen ve demir sopalarla öldürülesiye darp edilen 3 kişiye ilişkin olayda, 6 şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber 2024-04-24 00:53:54

Patiswiss'in eski CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun özgeçmişinde dikkat çeken detay! 2013'te bitirdiğini açıkladığı yüksek lisans programı ilk mezununu 2015 yılında vermiş

Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun LinkedIn profilinde 2013 yılında bitirdiğini söylediği Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programının ilk mezunlarını 2015 yılında verdiği ortaya çıktı. Diğer yandan İsviçre merkezli Patiswiss markasından da bir açıklama geldi.

Finans 2024-04-23 21:56:40

Uğur Dündar paylaşımıyla merak uyandırdı: Gündem değişecek

Son gülerde Kemal Kılıçdaroğlu ile yaşadığı polemik ve Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ablası olan Dilara Gülatan’ın açtığı ve kaybettiği babalık davasıyla gündeme gelen Uğur Dündar, sosyal medya hesabından meraklandıran bir paylaşımda bulundu.

Haber 2024-04-23 21:14:50

Müge Anlı'da şoke eden olaylar zinciri! 29 yaşındaki kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçmıştı...Baba oğul yüzleşti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz gün yine şaşırtan bir olay yaşandı. Programa katılan Umut Yetik'in ortaya attığı iddia, sosyal medyada gündem oldu. Yetik, 19 yaşındaki oğluyla 29 yaşındaki eşi Tuğçe Akpençe'nin yasak bir ilişki yaşadığını ve küçük kızları Melodi ile birlikte kaçtıklarını söylemişti. Programın bugünkü bölümünde kaçak üvey anne, eşiyle yüzleşmek için canlı yayına geldi. Müge Anlı'nın sorduğu sorulara rahat rahat cevap veren Mustafa ve Tuğçe şoke etti.

Magazin 2024-04-23 19:02:11

Yetenek Sizsiniz ile ünlenmişti! Aref Ghafouri son haliyle dikkat çekti

Yetenek Sizsiniz yarışmasında ünlenen sihirbaz Aref Ghafouri son haliyle görenleri şaşırttı. Bir hayli değişen eski yarışmacının son haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 23-04-24 15:45

Icardi'den Fenerbahçeli taraftarları kızdıran 23 Nisan paylaşımı!

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 23 Nisan'ı kutladı. Paylaştığı fotoğraflarda Fenerbahçe'nin u19 takımını da etiketleyen Icardi, 23 Nisan paylaşımında bu detaya da yer verdi.

Spor 23-04-24 15:28

Ekrem İmamoğlu küçük bir çocukla 23 Nisan mesajı verdiği videosunu paylaştı! Oldu mu başkanım?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, küçük bir çocukla 23 Nisan mesajı verdiği videosunu resmi X (Twitter) hesabından paylaştı. Küçük çocuk ile Ekrem İmamoğlu arasındaki benzerlik sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken o anlara yorum yağdı.

Trend 23-04-24 15:19

Murat Boz'un yeni saç stili dile düştü! Görenler kendini tutamadı! Gerçek mi bu?

O Ses Türkiye'nin yıllardır jüri üyesi olan Murat Boz son olarak yeni saç stiliyle sosyal medyanın diline düştü. Şarkıcı Murat Boz'u görenler kendini tutamadı. Şarkıcının yeni stiline "Gerçek mi bu?" yorumları gecikmedi.

Magazin 23-04-24 15:10

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, 23 Nisan kutlamasında! Özlenen devlet adamı yorumları yağdı

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut halkıyla beraber 23 Nisan’ı kutladı. Neşeli halleriyle dikkat çeken ünlü oyuncuya sosyal medyada mesaj yağdı.

Magazin 23-04-24 14:54

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yapay zekayla oluşturulan müstehcen pozlarına isyan etti! Ben bile inandım

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yapay zekayla oluşturulan müstehcen pozlarını internette gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşadığını dile getirerek duruma isyan etti. Özellikle hayranlarına üstsüz fotoğrafları için uyarıda bulunan fenomen isim, "Ben bile inandım. Bu gerçekten çok mide bulandırıcı" ifadelerini kullandı.

Trend 23-04-24 14:18

Müge Anlı'da bir skandal gün yüzüne çıktı! 19 yaşındaki oğlu 29 yaşındaki karısıyla kaçmıştı... Yayına çıkınca sosyal medyada tepki yağdı

Müge Anlı'nın programına katılan Umut Yetkin'in 29 yaşındaki karısı Tuğçe ve 19 yaşındaki oğlu Mustafa birlikte kaçtı. Umut Yetkin 8 yaşındaki kızı Melodi'yi almak için mücadele ederken, yayına katılan Tuğçe ve Mustafa'nın rahatlığı sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 23-04-24 14:10

23 Nisan'da öğrencilere özel kıyafet dikilmesini zorunlu tutulduğunu söyleyen anne sosyal medyadan isyan etti! Çocuk boynu bükük kenarda bekliyor

23 Nisan'da bazı okulların törenlere özel olarak öğrencilere kıyafet diktirmesi zorunluluğu getirdiğini söyleyen anne duruma sosyal medyadan yaptığı paylaşımla isyan etti. Parası olmayan ailelerin özel kıyafeti alamadığını söyleyen anne, "Parası olmayan ne yapsın? Çocuk boynu bükük kenarda bekliyor" dedi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü anneye hak verdiğini söyledi.

Trend 23-04-24 13:45

Çelik'in açıklamalarına Çek'ten çok sert tepki: FETÖ'nün ahlaksız figüranı, Cumhuriyet düşmanı

Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. Gazeteci Mehmet Çek'ten Çelik'e sert tepki geldi. Çek, Çelik'i hedef alarak, "Devlet, FETÖ'den devralınmadan evvelin bütün ahlaksız figüranları, bütün yeminli 'Cumhuriyet' düşmanları hedeflerine Cumhur İttifakıyla birlikte Uçum'u koymuş." ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-24 12:45

Süper Lig tescil edilmeyebilir! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan olay yaratan iddia

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan olay yaratacak bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig'in tescil edilmeme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını ifade eden Hurma'nın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 23-04-24 12:23

Yağmur Taktaş'i öldürdüğü iddia edilen o sevgilinin paylaşımları gündem oldu

'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, geçen haftalarda ABD’de kaldığı evde ölü bulundu. Sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen fenomenin ölümü sonrası profil fotoğrafı değiştirilmişti. Kan donduran o detay sonrası eski sevgilinin fotoğraf ve paylaşımları gündem oldu.

Magazin 23-04-24 11:54

Kendine aşık olduğunu söyleyince gündem yarattı! Aşkı aramaktan vazgeçti... Kendimle bir ilişkim var

29 yaşındaki Mimi Watt isimli bir kadın kendisine aşık olduğunu söyledi ve başka bir kişide aşkı aramaktan vazgeçtiğini dile getirerek sosyal medyanın ilgisini çekti. İnsanlarla yaşadığı başarısız ilişkilerin kendisini yorduğunu dile getiren Watt, "Enerjimi kendime geri vermek istedim. Bu yaptığım en doğru şeydi" dedi.

Trend 23-04-24 11:49

MHP Milletvekili Levent Uysal'ın ayakkabıları sosyal medyaya damga vurdu

MHP Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Leveny Uysal'ın giydiği spor ayakkabısı gören herkesin ilgisini çekti. Sosyal medyanın da diline düşen Uysal'a çok sayıda yorum yapıldı.

Haber 23-04-24 11:02

Sosyal medyada sahte hesapla cinsel taciz! 'Senin dudaklarını yerim'

Ankara'da O.S.U. (26), aynı iş yerinde bir dönem çalıştığı Y.I. (35) adlı kadına, sosyal medya platformunda açtığı sahte hesap üzerinden cinsel içerikli mesaj göndererek tacizde bulundu. O.S.U. hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, O.S.U.'nun Y.I.'ya gönderdiği mesajlar da delil olarak yer aldı. İşte detaylar...

Haber 23-04-24 10:59

Elindeki deste deste paralarla sosyal medyada meydan okudu! Gündem yaratan sözler: Dengim değilsiniz

Sosyal medyada altınlar, deste deste paralarla paylaşım yapan bir sosyal medya kullanıcısı dikkatleri üzerine çekti. Balya balya paraları topladığı bir vidoesunu yayınlayan genç kadın gönderisine, "Tanımadığım insanlar beni kendine rakip görüyormuş. Dengim değilsiniz. Kendinize gelin" notunu ekleyince bir anda viral oldu. Kullanıcının kime meydan okuduğu ise anlaşılamayınca sosyal medya kullanıcılarının yorumları gecikmedi.

Trend 23-04-24 10:41

Cevdet Yılmaz 'hazırlıklar var' diyerek sinyali verdi! Emeklilerle ilgili yeni çalışma! Kök maaş ve en düşük emekli aylığı detayı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamalarının ardından temmuz öncesi seyyanen zam hayalleri suya düşerken hükümet kanadından emekliler için yeni çalışma sinyali ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, "Hazırlıklarımız var" dediği yeni çalışmada emeklileri neler bekliyor?

Finans 23-04-24 09:54

6000 yılından geldiğini iddia eden 'zaman yolcusu' gündem yarattı! 6000 yılındaki yaşamım diyerek fotoğrafları paylaştı... 'Arkamda asla geri dönemeyecek bir arkadaş bıraktım'

Gelecekten gelen bir 'zaman yolcusu' olduğunu iddia eden bir adam, dünyamızın 6000 yılında nasıl görüneceğine dair tüm detayları anlattı. İsmi açıklanmayan zaman yolcusu hatta 6000 yılında yaşadığı şehrin görüntüsü olduğunu iddia ettiği bir fotoğrafı gösterdi. Sosyal medyada kullanıcılarının ilgisini çeken paylaşıma tepkiler de gecikmedi.

Trend 23-04-24 09:27

Canlı yayında ilginç anlar! Atatürk'e 'rahmetli' dedi, Şaban Sevinç tepki gösterdi: Atatürk daima yaşıyor

23 Nisan'ın 104. yılını kutlarken canlı yayında yaşanan Atatürk tartışması dikkat çekti. Gazeteci Sinan Burhan programda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için 'Rahmetli Atatürk' dedi. Bu sözü duyan gazeteci Şaban Sevinç 'Rahmetli deme. Atatürk daima yaşıyor' diyerek tepki gösterdi. Bu anlar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Haber 23-04-24 09:16

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya sonunda el ele görüntülendi! Yorumlar gecikmedi: Gözler Cem Yılmaz'da...

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya uzun süredir aşk iddialarıyla gündeme geliyordu. Taze aşıklar sonunda gülücükler saçarak çıktıkları mekandan el ele ayrıldı. Mert Demir ve Serenay Sarıkaya'nın bu hallerini gören sosyal medya kullanıcılarının aklına ise eski sevgili Cem Yılmaz geldi.

Magazin 23-04-24 09:07

Parkta yakınlaşan çifte polis copla müdahale etti! O anlar sosyal medyada çok konuşuldu... Pantolonunu toplasaydın bari

Kolombiya'daki Copacabana parkında meydana gelen olayda bir çift çevresinde bulunanlara aldırış etmeden yakınlaşmaya başladı. O anlar bir kişinin cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedilmeye başlandı. Çiftin yakınlaştığı anlara polis memurları copla müdahale etti.

Trend 23-04-24 09:04

Bir aydır paylaşım yapmadığımı fark ettim deyip bomba pozlar paylaştı! Demi Rose pencereden sarktı

Sosyal medya fenomenleri arasında öne çıkan isimlerden olan Demi Rose, "Bir aydır paylaşım yapmadığımı fark ettim" diyerek pozlarını paylaştı. Pencereden yarı çıplak sarkarak poz veren Rose hayranlarının dikkatini çekti.

Magazin 23-04-24 08:52

8 kişilik aile restoranda menünün en pahalı yemeklerini yedikten sonra hesabı ödemeden kaçtı! Sosyal medyadan böyle ifşalandılar: En eski taktik

Galler'de yeni açılan Sicilya 8 kişilik bir aileden oluşan müşterilerinin menüdeki en pahalı yemekleri yedikten sonra hesabı ödemeden kaçması üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadı. Olayı ailenin güvenlik kamerasına takılan görüntüleriyle sosyal medyadan paylaşan restorana destek mesajları yağdı.

Trend 23-04-24 08:37

AK Parti vekilleri uyardı: ‘Giyim kuşamdan, yemeden içmeye çok özenli olun’

AK Partili vekillerin son günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımları tartışmalara neden olunca vekillere uyarı gitti. AK Parti grup yönetimi milletvekillerine yaptığı ikazda “Herkes sizi izliyor, adımlarınıza dikkat edin” dedi. ‘Istakoz’ ve ‘Rolex’ tartışmalarının ardından yapılan bu uyarı dikkat çekti. İşte detaylar…

Haber 23-04-24 08:18

Cem Yılmaz 51 oldu! Yeni yaşını arabasıyla poz vererek kutladı: Uzun yaşamımım sırrı...

Paylaşımları, aşkları ve tavırlarıyla her zaman adından söz ettiren Cem Yılmaz 51. yaşını sosyal medyadan da kutladı. Araba koleksiyonu olan Cem Yılmaz otomobiliyle poz vererek yine dikkat çekti.

Magazin 23-04-24 07:37

Özgür Demirtaş'ın Kızıl Goncalar analizi gündem oldu! 'Her biri hakkında söyleyeceklerim var' Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı...

Yaptığı paylaşımlarla gündem olan ekonomist Özgür Demirtaş, son zamanlarda çok konuşulan Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili yorum yaptı. Sosyal medyadan oyunculara övgüler yağdıran Demirtaş, diziyle ilgili analizini takipçileriyle paylaştı. Demirtaş, 'Her biri hakkında söyleyeceklerim var' diyerek oyuncuları analiz etti.

Magazin 22-04-24 23:47

Bülent Uygun'dan Fenerbahçe maçı sonrası olay sözler! ''Onun bunun çocukları...Kalabalıkta konuşanın tenhada affı olmazmış!''

Fenerbahçe ile sahasında 2-2 berabere kalan Sivasspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun maçın ardından yaptığı açıklamada, “Onların istediği gibi değil de bizim istediğimiz gibi bir maç oldu. Gelenlerin izleyenlerin keyif aldığı bir maç oldu. Bülent Uygun'un bu sözlerden sonra kullandığı ifadeler ise sosyal medyada gündem oldu.

Spor 22-04-24 23:34

Beyazlar içerisinde poz veren Dilan Çiçek Deniz beyaz elbisesiyle poz verdi! Paylaşımı çok beğenildi

Dilan Çiçek Deniz sosyal medya paylaşımları ve pozlarıyla gündemden düşmüyor. Deniz bu kez son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Beyazlar içerisinde poz veren oyuncuya sosyal medyada beğeni yağdı.

Magazin 22-04-24 16:20

Fahriye Evcen'in pozları sosyal medyayı salladı! Hoş geldin Yaz

Sosyal medya paylaşımları ve başarılı kariyeriyle sık sık gündeme gelen Fahriye Evcen bu kez son pozlarıyla gündeme geldi. Evcen, Instagram hesabından "Yaza merhaba" notuyla pozlarını paylaştı.

Magazin 22-04-24 16:09

Eda Erdem ünlü oyuncuyu tanımadı mı? O anlar sosyal medyanın diline fena düştü

Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşırken maç sonunda kaptan Eda Erdem büyük ilgi gördü. Gibi' dizisinde ‘Ersoy’ karakterini canlandıran oyuncu Ahmet Kürşat Öçalan, Fenerbahçe voleybol takımının kaptanı Eda Erdem Dündar ile şampiyonluk kürsüsünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Magazin 22-04-24 15:02

Küflü çikolata yanıtı ile tepki çekmişti: Patiswiss CEO'u Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden ayrıldı

Patiswiss'in CEO'u Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden ayrıldığını duyurdu. Tunaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bugün itibarıyla Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden ayrılıyorum" dedi.

Finans 22-04-24 13:40

Gecelik giydirip mermi yutturdular! Sosyal medyada paylaşılan işkence görüntülerinin detayları, ifadelerde ortaya çıktı

Bursa'da Erhan M.'yi (28) dövüp ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup gecelik giydirerek cep telefonu kamerasıyla işkenceyi kaydeden ve görüntüleri sosyal medyadan paylaşan zanlıların cezaları belli oldu. Mahkeme heyetinin suçlarını sabit gördüğü sanıklar, 4 yıl 7 ay ile 20 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı. İşkence olayının detayları da sanıkların savunmalarında ortaya çıktı. Olaydaki eski kız arkadaş detayı da dikkat çekti. İşte olayın ayrıntıları...

Haber 22-04-24 13:30

Ünlü bir markayla anlaşan Yasemin Özilhan kamera karşısına geçti! Beyaz elbisesiyle poz verdi

Bir dönemin efsane dizilerinden Doktarlar'da 'Ela' rolüyle akıllara kazınan Yasemin Özilhan şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Özilhan ünlü bir markayla el sıkıştı. Beyazlar içerisinde kamera karşısına geçen oyuncunun pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 22-04-24 12:53

Büyük beden model Ashley Graham siyah dantelli elbisesiyle poz verdi! Kıvrımlarını sergiledi

Büyük beden modelliği yapan ve geçtiğimiz yıl 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyordu. Siyah dantelli bir elbiseyle poz veren modelin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-04-24 12:35

Mehmet Şimşek'in 'yerel halk' kelimesi gündem olmuştu: Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan açıklama geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek IMF Bahar Toplantıları esnasında katıldığı bir panelde Türk vatandaşları için kullandığı ‘locals’ kelimesini kullanmıştı. Sosyal medyada tepki toplayan o ifadeye Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Finans 22-04-24 12:05

Defne Samyeli'nin iddialı Maldivler pozu sosyal medyayı salladı!

İddialı paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Defne Samyeli bu kez son pozlarıyla gündeme geldi. Instagram hesabından Maldivler pozunu paylaşan Samyeli'nin pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-04-24 09:41

Ölümden döndü! Fenomen Rachel Araz trafik kazası geçirdi... Fenomen yaşadığı dehşet anları anlattı

Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyanın ünlü isimlerinden Rachel Araz trafik kazası geçirdi. Araz, başından geçenleri ‘’Korkunç bir Pazar geçiriyorum’’ diyerek takipçileriyle de paylaştı.

Magazin 22-04-24 08:50

İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı'nın makyaj yaptığı anlar gündem oldu! İbrahim Tatlıses görmesin

Türkücü İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı'nın makyaj yaptığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Kızının yaptığı makyajı Tatlı, "Kızınız varsa katlanacaksınız" notuyla paylaştı. Sosyal medyada ünlü ismin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-04-24 08:23

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş evinde ölü bulundu! Kan donduran iddiaların ardından yeni detaylar çıktı

28 yaşındaki sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. 'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen fenomenin ölümüyle ilgili korkunç iddialar duyanların kanını dondurdu.

Magazin 22-04-24 07:47

Fenerbahçe şampiyon oldu, Dilek İmamoğlu'nun görüntüsü olay yarattı! Ekrem İmamoğlu ve Ali Koç sevinirken...

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonunda karşılaştığı Eczacıbaşı Dynavit'i yenerek şampiyon oldu. Karşılaşmayı takip edenler arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu da vardı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un hemen yanında maçı takip eden çift, mücadele boyunca büyük ilgi gördü. Maçın bitiş düdüğüyle Dilek İmamoğlu'nun verdiği reaksiyon ise sosyal medyada gündem yarattı.

Spor 22-04-24 07:06

Küflü çikolata ortalığı karıştırdı! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun tüketiciye yanıtı olay yarattı... Önce Karşında biz varız deyip tehdit etti, sonra özür diledi

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, aldığı çikolataların küflü çıktığını paylaşan yapan bir tüketiciyi adeta tehdit etti. Yaptığı yorumla bir anda tepkilerin odağı haline gelen Tunaoğlu, "Karşında dev Migros ve biz varız" ifadesini kullandı. Olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken; Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını silip yanlış anlaşıldığını söyledi.

Finans 22-04-24 06:39

Tüfekli video sonrası gözaltına alındılar! Mizah için yaptık diyerek kendilerini savundular

İstanbul Maltepe’de pompalı tüfekle çektikleri videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşan 3 genç yakalandı. Gençler, ifadelerinde videoyu mizah amaçlı çektiklerini söyledi.

Haber 21-04-24 23:03

Cem Yılmaz eleştirilere sosyal medyadan tepki gösterdi: 'Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık'

Cem Yılmaz hem kariyerindeki başarıyla hem de özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan ünlü komedyen, son olarak ısırılmış iki acıbadem kurabiyesini paylaştı. Paylaşımlarıyla eleştirilerin hedefi olan Cem Yılmaz son olarak, X hesabından o eleştirilere sert bir yanıt verdi. Yılmaz, "Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın" diyerek tepki gösterdi. Uğur Dündar ise Cem Yılmaz'a yanıt verdi. İşte detaylar...

Magazin 21-04-24 19:48

Görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı! Kadın kılığında sokaklarda dolaşan adam tedavi altına alındı

Burdur’da bir şahsın sokaklarda kadın kılığına girip gezdiği ve 'okul çıkışlarına gittiği' şeklindeki sosyal medya paylaşımları üzerine polis harekete geçti. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan şahıs, psikolojik rahatsızlığı olduğu tespit edilerek hastanede tedavi altına alındı. Aynı şahsın geçen yıl kadın kılığında camiye gittiği ve kadınların arasında namaz kıldığı için şikayet edildiği de ortaya çıktı.

Haber 21-04-24 19:09

Karısının çok çirkin olduğunu söyleyen taraftarlara ateş püskürdü! Declan Rice'ın cevabı sosyal medyada gündem oldu

İngiliz futbolunun önde gelen isimlerinden Declan Rice'a gelen yakışıksız yorum büyük eleştiri almıştı. Gelen tepkilere daha fazla dayanamayan Declan Rice, kendisine yapılan yorumlara sert bir cevap verdi.

Spor 21-04-24 18:17

SON DAKİKA | Bilge Yılmaz, İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu

Son dakika haberi: İYİ Partili Bilge Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 21-04-24 17:50