South Carolina Haberleri

Skandal görüntüler! Sınıf arkadaşlarının gözü önünde öğretmenine tokat attı... Sınıftan kahkaha sesleri yükseldi... Sosyal medyada gündem oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina eyaletinin Winston-Salem bölgesindeki bir lisede kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İsmi açıklanmayan bir öğrenci öğretmenine tokat attığı ve bununla ilgili şaka yaptığı rahatsız edici video internette viral hale geldi. O anlarda sınıf arkadaşları gülerken öğretmenin yüzüne iki kez vuran genç hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 2024-04-18 10:37:55

Avustralya’da yetişen yaban mersini, ağırlığıyla dünya rekoru kırdı

Avustralya’nın New South Wales eyaletinde yetiştirilen bir yaban mersini, 20.4 gram ağırlığıyla Guinness Dünya Rekoru’nu kırdı. Yaban mersinin büyüklüğünün bir golf topuna eşit olduğu belirtildi.

Haber 2024-03-15 16:30:24

Dünya bu sır ölümü konuşuyor! Uçaklarda hata var demişti, ifade vermeden öldürüldü

ABD'nin South Carolina eyaletinde, şirketin ürünlerinin kalitesi hakkında endişelerini dile getiren eski Boeing çalışanı John Barnett'ın cansız bedeni kaldığı otelin otoparkında bulundu. Gizemli ölüm dünyada geniş yankı bulurken olayın Barnett'ın mahkemeye ifade vermeye gitmek üzereyken olması soru işaretlerine neden oldu.

Haber 2024-03-12 13:19:28

Okulda cinsel ilişki skandalı! Rehber öğretmen ve reşit olmayan öğrencinin ilişkisi ifşa edildi... Tepkiler çığ gibi büyüdü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina bölgesindeki bir okulda rehberlik danışmanı ve voleybol antrenörü olan görev yapan 29 yaşındaki Patrick Finley reşit olmayan bir öğrenciye cinsel tacizde bulunmakla suçlandıktan sonra görevinden istifa etti. Olayın ülkede tepkilere neden oldu.

Trend 2024-03-02 15:54:55

Durumundan şüphelenen anne adım adım oğlunu takip etti! Arabada öğretmeniyle cinsel ilişki yaşarken yakaladı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina bölgesinde yaşayan ismi açıklanmayan bir anne oğlunun öğretmeniyle yakın ilişkisinden şüphelendi. Oğlunun garip davranışları üzerine cep telefonuna bir takip uygulaması indiren kadın oğlunun ragbi antrenmanı yerine başka bir yere gittiğini görünce onu takip etti. Sonunda ise oğlu ve öğretmenini arabada bastı.

Trend 15-12-23 08:22

Okuldaki arbede kanlı bitti! Katil 14, maktul 15 yaşında... O anlar saniye saniye kameralara yansıdı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina eyaletindeki bir lisede kameralara yansıyan kavga kanlı bitti. Arbede sırasında 15 yaşındaki bir öğrenci, 14 yaşındaki bir sınıf arkadaşı tarafından ölümcül bir şekilde bıçaklandı. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Trend 29-11-23 10:15

Çıplak fotoğraflarını göndererek ikna etti! Öğretmen ve 17 yaşındaki öğrencisinin ilişki ifşa edildi... Oğlumuzun hayatını mahvetti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Carolina eyaletinde evli ve iki çocuk annesi olan 27 yaşındaki Reagan Anderson isimli öğretmen ve 17 yaşındaki ismi açıklanmayan öğrencisinin ilişkisi ifşa edildi. Öğretmenin çıplak fotoğraflarını göndererek öğrencisini ikna ettiği belirtilirken kimliği gizli tutulan öğrencinin ailesi duruma "Oğlumuzun hayatını mahvetti" diyerek isyan etti.

Trend 18-11-23 11:08

Bahçıvan bahçedeki çıplak cesedi dekorasyon zannederek çim biçme makinesiyle biçti! Günlerce öylece durdu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina eyaletinde boş bir evin bahçesinde Robert Owens adındaki bir adamın cansız bedeni çıplak bir şekilde bulundu. İddialara göre boş mülkün bahçıvanı cansız bedeni gerçekçi bir Cadılar Bayramı dekorasyonu sanarak çim biçme makinesiyle biçti. Owens'in ailesi ölümünün şüpheli olduğunu dile getirerek polise şikayette bulundu.

Trend 19-10-23 09:39

ABD'de kayıp F-35'in enkazı bulundu, savaş uçağındaki 'aksilik' soruşturuluyor

ABD'nin South Carolina eyaletinde önceki gün kaybolan F-35 savaş uçağının enkazı bulundu. Pilot, uçak düşmeden önce paraşütle atlamıştı.

Haber 19-09-23 10:20

ABD'yi Idalia Kasırgası vurdu! Acil durum ilan edildi... Araç böyle takla attı!

ABD'yi vuran Idalia Kasırgası hayatı felç etti. Şu ana kadar 3 kişinin hayatını kaybettiği kasırga yüzünden ABD Başkanı Joe Biden acil durum ilan etti. Kasırganın şiddeti öylesine kuvvetli ki Güney Carolina eyaletinde otoyolda seyreden bir araç kasırganın şiddetiyle takla atarak başka araca çarptı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Haber 01-09-23 09:57

Unutkanlık ve depresyon şikayetiyle hastaneye başvurdu! 64 yaşındaki kadının beyninden canlı solucan çıkartıldı

Avustralya'nın New South Wales şehrinde yaşayan 64 yaşındaki İngiliz kadın unutkanlık ve depresyon şikayetiyle hastaneye başvurdu. 64 yaşındaki kadının beyninde yaşayan 8 cm’lik canlı solucan çıkartıldı.

Trend 29-08-23 10:59

11 yaşındaydı! Oyun oynadıklarını sandı... Annesinin bakıcılık yaptığı 8 yaşındaki kızı silahla vurarak öldürdü

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kuzey Carolina bölgesinde 11 yaşındaki bir erkek çocuk, annesinin bakıcılığını yaptığı 8 yaşındaki Jenesis Dockery’i silahla vurarak öldürdü. Olaya ilişkin soruşturma devam ederken 11 yaşındaki ismi açıklanmayan çocuk cinayet suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.

Trend 14-08-23 13:21

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletini kasırga vurdu: Çok sayıda yaralı var

ABD’nin Kuzey Carolina eyaletinde meydana gelen kasırgada yüzlerce ev ve iş yeri kullanılamaz hale geldi. Kasırgada ilk belirlemelere göre 2’si ağır 16 kişi yaralandı.

Haber 21-07-23 19:42

Yük treni hemzemin geçitteki kamyonu böyle biçti! Saniye saniye kaydedildi

ABD’nin Kuzey Carolina eyaletinde hızla gelen yük treni, hemzemin geçitteki raylara sıkışan kamyona çarptı. O anlar amatör kameraya yansırken, şoförün önceden aracı terk etmesiyle facianın önüne geçildi.

Haber 10-06-23 15:52

ABD'de korkunç olay! Tanker okul otobüsüne çarptı: 17 öğrenci yaralandı

ABD’nin Güney Carolina eyaletinde bir tankerin okul otobüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada 17 öğrenci yaralandı.

Haber 27-05-23 10:41
abd

Trafik kontrolünde nefes kesen anlar! Bir anda aracın içinden polislere ateş açtı... Saniye saniye kaydedildi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Güney Carolina eyaletinde rutin şekilde gerçekleştirilen trafik kontrolü nefesleri kesen bir operasyona dönüştü. Polisler kontrolleri sağlamak amacıyla durdukları araçtan aniden açılan ateşle şaşkına döndü. Olay sırasında polislerden biri yaralanırken saldırgan etkisiz hale getirildi. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına kaydedilerek paylaşıldı.

Trend 17-05-23 15:01

Unakit taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Unakit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Günümüzde aksesuar olarak kullanılan çok fazla doğal taş mevcuttur. Unakit taşı da küpe, kolye, bileklik, yüzük gibi birçok aksesuar yapımında kullanılır. Unakit taşına ilk kez Kuzey Carolina Unakas dağlarında rastlanılmıştır. Diğer doğal taşlarda olduğu gibi bu taşın da hem bedensel hem de ruhsal yönden birçok faydalı niteliğe sahip olduğuna inanılır. Peki, unakit taşının faydaları ve özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Haber 07-04-23 16:15

Kendisini aldatan kocası kaza geçirince aylarca ona baktı! “İyileşince ilk işi yeniden beni aldatmak oldu”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kuzey Carolina eyaletinde yaşayan 24 yaşındaki Kate Sifuentes isimli bir kadın kendisini aldattığını öğrendiği kocasının trafik kazası geçirmesinden sonra aylarca ona baktı. Yemek yemek ve yürümek dahil olmak üzere birçok becerisini kocasına yeniden öğreten kadın TikTok’tan yaptığı açıklamasında eşinin iyileşir iyileşmez kendisini yeniden aldattığını söyledi.

Trend 07-04-23 08:04

Sosyal medya fenomeni kendisini övmeye doyamadı! “O kadar mükemmelim ki... İnsanlar plastik bir seks bebeği olduğumu düşünüyor”

Kolombiyalı sosyal medya fenomeni Carolina Gomez 600 bini aşkın Instagram takipçisiyle dünya genelinde tanınan bir fenomen. Sosyal medyadan kendisine yönelik olarak estetik yorumlarına sert tepki gösteren fenomen isim kusursuz güzelliğinin tamamen doğal olduğunu söyleyerek kendisini övdüğü bir paylaşım yaptı.

Trend 06-04-23 10:16

12 milyon TL büyük ikramiye çıkan biletini kaybettiğini zannetti! Dünyası bir anda başına yıkıldı

Avustralya’nın New South Wales şehrinde yaşayan ismi açıklanmayan bir adamın başına adeta talih kuşu kondu. Ülkenin en büyük ikramiyelerinden biri için piyango bileti alan adam 560 bin sterlin (yaklaşık 12 milyon TL) kazandığı biletini kaybetti. Büyük ikramiyenin sahibi olan adam kısa bir süre sonra ise biletinin aslında gözünün önünde olduğunu fark ettiğini dile getirdi.

Trend 02-03-23 13:14

Dünya Kupası'nın Brezilyalı yıldızı Neymar'ın aşk sicili oldukça kabarık! Eski sevgilileri arasında yok yok

Brezilya Milli Futbol takımının yıldızı Neymar sahada gösterdiği performanstan çok yaşadığı aşklarla gündemden düşmüyor. İlk sevgilisi Carolina Dantas'tan bir çocuğu bulunan 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcu bu ilişkiden sonra adı tam 11 isimle daha anıldı. Neynmar'ın sevgili defteri çok kabarık. Eski sevgilileri arasında yok yok.

Magazin 24-11-22 15:06

Önce gönüllü sonra pişman oldu: Aşı testinde başına gelmeyen kalmadı

Yeni bir aşının çalışmalarına para karşılığı katılan kadın binlerce sivrisinek tarafından ısırmayı da kabul etmiş oldu. Carolina Reid isimli kadın, test yapılacağı günler aç bırakılmış yüzlerce sivrisinek tarafından ısırılıyordu. Sadece kolunun açık kaldığı özel bir kıyafetle sivrisineklerin olduğu odaya giren kadın, test çalışmalarının sonucunda sıtmaya yakalandı.

Haber 01-11-22 18:09

ABD’yi vuran Ian Kasırgası’nda dehşetin boyutu giderek artıyor! Ölü sayısı 100'ü aştı...

ABD’nin Florida, Güney Carolina ve Kuzey Carolina eyaletlerini vuran Ian Kasırgası’nda dehşetin boyutu gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Son gelen bilgilere göre ölü sayısı 100'ü aştı. En fazla can kaybı Florida'da yaşandı. Yetkililer, Florida'daki can kayıplarının başlıca nedeninin boğulma olduğunu belirtti. Öte yandan Lee ilçesi yetkilileri daha önce tahliye emri vermeleri gerektiği konusunda da eleştirilerin hedefi oldu. İşte detaylar...

Haber 03-10-22 23:38

Dehşeti yaşadılar! 3 yaşındaki çocuk anne katili oldu

ABD'nin Güney Carolina bölgesinde korkunç bir olay yaşandı. Bu hafta meydana gelen olayda 33 yaşındaki bir anne, çocuğunun aile evinde güvenliksiz bir şekilde bırakılmış bir ateşli silahla karşılaşması sonucu vurularak hayatını kaybetti. Olayın detayları herkesi dehşete düşürdü.

Trend 26-09-22 07:45
abd

Sınavlarını başarıyla geçen üniversite öğrencisi sevinçten kalp krizi geçirdi! Ölüm nedeni herkesi şaşırttı

Mısır'ın Qena kentindeki South Valley Üniversitesi Fen Fakültesi'nde eğitim gören 22 yaşındaki Mübarek Hüseyin Sayed Abdel-Jalil, üniversitenin final sınavlarında başarılı olunca büyük bir sevinç yaşadı. Final sınavlarını başarılı bir şekilde geçen Jalil, yaşadığı sevinçle birlikte kalp krizi geçirdi. Ailesine göre, bir üniversite öğrencisi final sınavlarını kazandığını öğrendikten sonra sevinçten öldü.

Trend 30-07-22 15:03

Miss BumBum finalisti Caroline Lekker, katı diyet programını açıkladı! “5 saatlik cinsellik diyeti...”

Miss BumBum 2022 finalisti Carolina Lekker, yarışmanın finalinin birkaç gün için Brezilya’da gerçekleşeeceğini duyurarak katı bir diyet programına başladığını duyurdu. Final için hazırlıklara başladığını ifade eden Lekker, fazla kilolarından kurtulmak için ilginç bir diyet programına başladı. Lekker, 5 saat boyunca cinsellik diyeti sayesinde fazla kilolarından kurtulmayı amaçladığını söyledi.

Trend 26-07-22 16:57

İnanılmaz anlar! ABD'de arıza yapan uçak otoyola indi

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde yaşanan olayda içinde 2 kişi bulunan tek motorlu bir uçak, arıza nedeniyle otoyola acil iniş yaptı. Uçak otoyola inerken her iki yönde de araçlar seyir halindeydi. Neyse ki aktarılanlara göre korkulan olmadı ve acil iniş sırasında kimse yaralanmadı.

Haber 08-07-22 15:07

Binlerce sterlin kazanan erkek avcısı kadınları uyardı! ''Aklınıza bile gelmeyen bu sosyal platform...''

Kadınların aldatan partnerlerini tuzağa düşürerek onlara yardım eden ve bu yolla binlerce sterlin kazanan bir model, aldatan erkekleri bulduğu en yaygın platformlardan birini ortaya çıkardı. Kimsenin aklına gelmese de LinkedIn'in aldatan erkekler için oldukça cazip bir seçenek olduğunu savunan 25 yaşındaki Carolina Lekker, kadınları uyardı.

Trend 15-06-22 17:24

Dünyanın en yaşlı köpeği olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi! İnsan yaşıyla 154’e bastı

ABD’nin Güney Carolina eyaletinde yaşayan Toy Fox Terrier cinsi 22 yaşındaki Pebbles, "Dünyanın en yaşlı köpeği" olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi. İnsan yaşıyla 154. doğum gününü kutlayan Pebbles, sevimliliğiyle sosyal medyada popüler olmayı başardı.

Trend 31-05-22 17:30

İlahi adalet! Öldürdüğü sevgilisini gömerken kendisi de öldü

ABD, Güney Carolina bölgesinden Joseph McKinnon kız arkadaşı Patricia Ruth Dent'i boğarak öldürdü. Genç adamın işlediği cinayet, öldürdüğü kız arkadaşını gömmeye çalışırken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi üzerine ortaya çıktı.

Trend 12-05-22 14:33

En büyük kalça yarışmasını kazanmak için mikroçip yerleştirdi! Kendiliğinden büyüyecek

Her yıl Brezilya’da düzenlenen Miss BumBum yarışması bu sene ilginç bir olaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Brezilyalı kadınların en büyük ve güzel kalça unvanını kazanmak için kıyasıya mücadele ettiği yarışma için model Carolina Lekker, kalçasına mikroçip yerleştirdi. Yarışmayı kazanmak için bu uygulamanın kendisine yeni bir şans vereceğini söyleyen Lekker, mikroçip sayesinde kalçasının kendiliğinden büyüyeceğini söyledi.

Trend 09-05-22 14:34

Çıplak Cazibe yıldızı koronavirüs sırasında polise öksürmekle tehdit ettiği için tutuklandı

Çıplak Cazibe yarışmacısı Amira Nadeem, South Lanarkshire'daki evine gelen polis memurlarını öksürmekle tehdit ettiği için tutuklandı. Komşularının yüksek sesli müziği şikayet etmesi üzerine Nadeem’in evine gelen polis ekipleri hiç beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı. Televizyon yıldızı polislere “Umarım koronavirüsten ölürsün” diyerek yüzüne doğru öksürdü.

Trend 07-05-22 13:36

Amerika’da Hafta Sonu Silahlı Saldırılar

Pittsburgh kentindeki silahlı saldırıda iki kişi yaşamını yitirirken, Güney Carolina eyaletinde alışveriş merkezindeki saldırıda 14 kişi yaralandı

Haber 17-04-22 14:46

Son dakika! ABD'de alışveriş merkezine saldırı: Yaralılar var

Son dakika haberi: ABD’nin Güney Carolina eyaletinde bir alışveriş merkezine düzenlenen silahlı saldırının ardından polis, yaralıların olduğunu açıkladı.

Haber 16-04-22 22:50

Doğduğu günden beri çare arıyor! Tedaviye başladılar ama bu sefer de...

Carolina Fenner, 2019'da kızı Luna'yı doğurduğunda, yaşanacakları böyle hayal etmemişti. Yüzünde halk arasında ben olarak bilinen devasa boyutta Melanositik nevus ile doğan bebeğini zor günler bekliyor. Bebeğin yüzündeki devasa benin kanserli olma ihtimali çaresiz anneyi harekete geçirdi. ABD’de yaşayan anne Rusya’da bir klinikle tedavi için anlaştı. Ancak hiçbir şey umdukları gibi gitmedi...

Haber 09-03-22 14:53
ben

Jose Sosa ve Carolina Alurralde ayrıldı

Fenerbahçe'de forma giyen futbolcu Jose Sosa ve müzisyen Carolina Alurralde ayrıldı. Alurralde, konuyla ilgili "Kendisi çocuklarımın babası ve birbirimize saygı duyuyoruz ancak aramızdaki duygusal ilişki sona erdi" açıklamasını yaptı.

Magazin 29-12-21 09:08

ABD Başkanı Joe Biden’dan büyük gaf

ABD Başkanı Joe Biden son dönemde gündem olan gaflarına bir yenisini daha ekledi. Biden, Güney Carolina Eyalet Üniversitesi’nde yaptığı konuşmada, Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e yeniden “Başkan” diye hitap etti.

Haber 17-12-21 23:14

ABD'de geliştirildi! İğne gereksinimini ortadan kaldırıyor

ABD'de, Stanford ve Kuzey Carolina Üniversitesi (UNC) bilim insanları ortak çalışma sonucu iğne gereksinimini ortadan kaldıran 3D baskılı aşı yaması geliştirdiklerini açıkladı.

Haber 07-12-21 10:23

En simetrik kalçaya sahip olmak istedi, estetik ameliyat oldu! Sosyal medyadan sonuçlarını gösterdi

Ana Carolina Lekker, sosyal medyadaki en simetrik kalçaya sahip olmak için estetik ameliyat oldu. Günlük hayatında simetri hastalığı bulunan kadın sosyal medyadan estetik ameliyatlarının sonucunu paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 07-12-21 09:32

ABD'de 'Kara Cuma'da Silah Şiddeti

Amerika’da Şükran Günü sonrası alışveriş merkezlerinde silahlı şiddet bir kez daha endişe yarattı. Kuzey Carolina ve Washington eyaletlerinde yaşanan silahlı saldırılarda toplamda yedi kişi yaralandı

Haber 27-11-21 20:50

“En pahalı beden” olmak için uğraştığını itiraf etti! Estetik ameliyatlar için servet harcadı

Barselona’da yaşayan Instagram fenomeni Ana Carolina Lekker, hayalindeki görünüme kavuşabilmek için sayısız kez bıçak altına yattı. “En pahalı beden” olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek istediğini dile getiren Lekker, estetik operasyonları için şimdiden 100 bin dolar (901 bin TL) harcadı.

Trend 12-10-21 16:34

İzleyenler şoke oldu! Büyük timsah küçük olanı yedi

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde dev bir timsahın yavru timsahı yediği anlar viral oldu. Bir Twitter kullanıcısının paylaştığı görüntüler 4 milyonun üzerinde izlenme aldı.

Haber 05-10-21 09:39

ABD'de hastane, koronavirüs aşısı olmayan çalışanlarını işten çıkardı

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletindeki hastane zinciri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı olmayan 175 çalışanının işine son verdi.

Haber 29-09-21 02:17

ABD'de şaşkına çeviren olay! Evleri yandı, o evlenme teklifi yaptı: Yüzüğü enkazdan çıkardım

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde yaşayan bir adam, evlerinin yandığı gece, yangından kurtulan nişan yüzüğünü bulduktan sonra kız arkadaşına evlenme teklif ederek kötü bir durumdan en iyi şekilde yararlanmayı bildi. Sean Matthews, ''Evimiz yandı ama trajediye odaklanmak yerine olumlu bir şey yaptık. Nişan yüzüğünü enkazın içinden çıkardım. Neyse ki ateşe dayanıklı bir kasa içinde saklıyordum'' şeklinde konuştu.

Haber 22-09-21 11:19

South Park için 900 milyon dolarlık dev anlaşma! Yeni film için kolları sıvadılar

1997 yılından beri yayınlanmaya devam eden, yetişkinlere yönelik çizgi dizi South Park'ın yaratıcıları Trey Parker ve Matt Stone, filmleri ve mini dizileri içeren 900 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladı.

Trend 10-08-21 17:45

ABD'li balıkçının oltasına takılan balık ürpetti: İnsan dişli!

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletindeki Jennette İskelesi'nde 9 kiloluk bir balık yakalayan balıkçı Nathan Martin balığın ağzını açtığında şaşkına döndü. Takma diş takmış gibi görünen balığı sosyal medya hesabında paylaşan Martin, ''büyük dişlerle dolu bir ağız ama tadı çok güzel'' dedi. Öte yandan birçok kişi balığın photoshopla bu hale getirildiğini öne sürdü.

Haber 05-08-21 15:13

Çökmeden dakikalar önce! Florida'daki 12 katlı binanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami Beach'in kuzeyindeki Surfside'da geçtiğimiz hafta perşembe günü 12 katlı Champlain Tower South binasında kısmen çökme meydana gelmişti. Yakındaki bir otelde kalan turistler, bina çökmeden önceden gelen patlama sesine benzer bir ses üzerine binaya gitti. Turistler, binaya gittikleri sırada otopark bölümünde betonda parçalanma meydana geldiğini ve su borusunun patladığını gördü.

Haber 02-07-21 07:30

Avustralya'da fare istilası yüzünden mahkumlar başka cezaevlerine nakledildi

Avustralya'nın New South Wales eyaletindeki bir hapishanede, fare istilası sebebiyle yüzlerce mahkum başka bir hapishaneye sevk edilmek zorunda kaldı.

Haber 22-06-21 13:15

Michael Jordan'ın giydiği forma 1,38 milyon dolara satıldı

Efsane basketbolcu Michael Jordan'ın, Amerikan Üniversite Sporları Federasyonu (NCAA) Erkekler Basketbol Ligi'nde giydiği North Carolina Tar Heels forması, açık artırmada 1,38 milyon dolara alıcı buldu.

Spor 09-05-21 13:49