South Sudan Haberleri

'Fiyatı sudan biraz pahalı! Yurt dışına gidemiyorlarsa buraya gelsinler' 12 TL'ye büyük keyif 'Sanki Venedik'teyiz'

Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle kente gelen yerli ve yabancı turistler Seyhan Nehri’nin keyfini gondol ile sürüyor. Kişi başı 12 TL'ye binilen gondollarda gezenler büyük keyif yaşadıklarını belirtirken "Gondol çok güzel. Sanki Venedik’teyiz gibi bir hava var" ifadelerini kullandı. Vatandaşlar "Fiyatı da 12 lira. Sudan biraz daha pahalı. Yurt dışına gidip Venedik’te binemiyorsa insanlar buraya gelsinler" dedi.

Kadin 2024-04-17 10:19:43

Yüzerken fark ettiler! Panikle sudan çıkmaya çalıştılar... 10 metrekareye 1 tane düşüyor

Antalya'da kıyıya yakın sularda yoğun görülen denizanaları, denize girenlere zor anlar yaşattı. Kulaç atarken önündeki denizanasını fark edenlerden biri kısa süreli panik yaşadı. Tedirgin olanların bazıları da yüzerek denizanasının bulunduğu bölgeden uzaklaşıp, kıyıda güneşlendi.

Haber 2024-04-08 10:29:28

Cizre'de sel felaketi! Can pazarı kamerada: Kendisi kurtuldu, başkasını kurtarmak isterken...

Şırnak’ın Cizre ilçesinde sağanak sırasında sele kapılan kişi kendi imkanlarıyla kurtulduktan sonra arkasından gelen kişiyi de kurtarmak isterken yine suya kapıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, bu kişiler bir süre sonra kendi imkanlarıyla sudan çıktı. Öte yandan, olumsuz hava koşulları nedeniyle Cizre, Uludere ve Beytüşşebap ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.

Haber 2024-03-22 14:59:36

'5 TL'den başladık, şu anda 25 TL' Enflasyona meydan okuyan lokanta şaşırtıyor 'Sudan ucuz' deyip akın ediyorlar 'Bizden uygunu yok'

Üsküdar'da esnaf lokantası herkes yemek yiyebilsin diye '3 tabak yemek 75 lira' kampanyası başlattı. Enflasyona meydan okuyan lokanta vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. Bu kampanyadan gün içerisinde binlerce kişi faydalanıyor. Lokantada çalışan işçilerden biri "Patronumuzla beraber 5 liradan başladık, şu anda 25 lira" derken işletme sahibi ise "Üsküdar'da bizden daha uygun veren bir lokanta yok" dedi. Müşteriler ise "Sudan ucuz" ifadelerini kullandı.

Finans 2024-03-21 12:28:53

Diğer Haber Etiketleri

güzellik isim Venedik Adana portakal çiçeği festivali portakal çiçeği karnavalı antalya denizanası Cizre sel lokanta yemek Enflasyon lokanta sulu yemek esnaf lokantası Avustralya yaban mersini Boeing infaz Sudan Cumhurbaşkanı rahman motosiklet Yozgat siyahi Yeniden Refah Partisi Seçim 2024 suyun faydaları su Mansur Yavaş turgut altinok Özgür Demirtaş konyaaltı sahili ceset camper camper bot camper erkek ayakkabı damacana pompası şarjlı damacana pompası sleepy tüy toplayıcı kedi tüy toplayıcı silikon kalıp limon sıkacağı termometre dijital termometre beşiktaş Batman Amerika timsah merrell merrell ayakkabı merrell bot salomon salomon ayakkabı salomon ayakkabı erkek salomon erkek ayakkabı salomon bot jack wolfskin jack wolfskin mont columbia columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia bot columbia erkek ayakkabı columbia erkek mont quiksilver atık su Dilovası inceleme izmit körfezi Kocaeli Eskişehir porsuk çayı f 35 abd maçı maçın verildi Sırbistan böbrek Beyin Solucan Bursa şüpheli ölüm boğulma Sakarya köpek balığı New York çay rengi püf noktaları çay demleme püf noktası çay demleme tüyoları çay demlemenin incelikleri çay demlemenin püf noktaları Çay tiktok Afyonkarahisar polis beşiktaş, kulübün yaşında onana psg lens deniz erdoğan baraj gölü Samsun Karabük yat Gaziantep hayvanat bahçesi sultan yavru aslan kolesterol kalp hastalıkları siyah çay yeşil çay siyah çayın faydaları risk Galata Köprüsü İstanbul Recep Tayyip Erdoğan kaza Sulama kanalı Şanlıurfa ateşkes bm Barış Telli ele survivor Acun Ilıcalı blinken son dakika

Avustralya’da yetişen yaban mersini, ağırlığıyla dünya rekoru kırdı

Avustralya’nın New South Wales eyaletinde yetiştirilen bir yaban mersini, 20.4 gram ağırlığıyla Guinness Dünya Rekoru’nu kırdı. Yaban mersinin büyüklüğünün bir golf topuna eşit olduğu belirtildi.

Haber 15-03-24 16:30

Dünya bu sır ölümü konuşuyor! Uçaklarda hata var demişti, ifade vermeden öldürüldü

ABD'nin South Carolina eyaletinde, şirketin ürünlerinin kalitesi hakkında endişelerini dile getiren eski Boeing çalışanı John Barnett'ın cansız bedeni kaldığı otelin otoparkında bulundu. Gizemli ölüm dünyada geniş yankı bulurken olayın Barnett'ın mahkemeye ifade vermeye gitmek üzereyken olması soru işaretlerine neden oldu.

Haber 12-03-24 13:19

Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu Rahman motosiklet kazasında ağır yaralandı

Sudan Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Burhan'ın oğlu Mohamed A. Fettah el-Burhan Rahman, motosikletiyle gittiği esnada önünde ilerleyen hafif ticari araca çarptı. Yola savrulan Rahman, ağır yaralandı.

Haber 07-03-24 21:00

Yozgat'ta yaşayan siyahiler, Yeniden Refah Partisi adayına oy istedi! Sosyal medya onları konuşuyor: Sudan'da doğdum Yozgat'ta okuyorum!

Yerel seçim sürecinin en dikkat çeken kampanyalarından biri Yozgat'tan geldi. 31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden Yozgat adayı Kazım Arslan'ın Sudan uyruklu öğrencilerle çektiği tanıtım filmi gündem oldu. Yozgat'taki siyahilerin Yeniden Refah Partisi adayına oy istediği video, sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 07-03-24 11:53

Suyun faydaları nelerdir? Bol bol su içmek ne işe yarar?

Dünya üzerinde bulunan tüm canlıların yaşamlarını sürdürebilmesi için suya ihtiyaçları vardır. Hem tatsız hem de kokusuz özelliklere sahip olan suyun katı, sıvı ve gaz olmak üzere toplamda 3 farklı hâli bulunmaktadır. İnsan vücudunun yaklaşık olarak yüzde 70 kadarı sudan meydana geldiğinden su, oksijenden sonra ikinci önemli ihtiyaçtır. Suyun aynı zamanda sağlık bakımından da çeşitli faydaları vardır. Peki, suyun faydaları nelerdir ve bol bol su içmek ne işe yarar?

Haber 05-03-24 18:17

Turgut Altınok Allah'ın verdiği sudan para mı kazanılır? demişti! Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken paylaşım

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ı eleştirerek "Allah'ın verdiği sudan para mı kazanılır? Su fiyatları pahalı, 'ucuzlatacağım' demişti. Su parası, elektrik parasını geçti" ifadelerini kullandı. Altınok'un sözleri gündem olurken, ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan da dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Haber 13-02-24 00:17

Cansız bedeni sudan çıkarıldı, dövmesi tespit edildi! Antalya kıyılarında son 1 ayda dokuzuncu ceset

Sahilden 2 metre uzaklıkta suda hareketsiz duran bedeni gören işçiler telefona sarıldı, olay yerine gelen ekipler sudaki kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Bu, Antalya kıyılarına son bir ayda vuran dokuzuncu ceset oldu. Sonuncu cansız bedenin üzerinden kimliği değil ancak kimliğinin belirlenmesinde yardımcı olabilecek bir dövme çıktı.

Haber 12-02-24 12:06

Fiyatı 2 bin 590 TL'ye düştü! Camper Runner Four Erkek Bot'taki fırsatı kaçırmayın

Hareket özgürlüğü sunacak, her adımda ayaklarınızı konforla buluşturacak, ayaklarınızı soğuktan ve sudan koruyacak, yıllarca size eşlik edecek, uzun ömürlü ve üstelik indirimli fiyatıyla öne çıkan bir bota kim hayır diyebilir ki? Camper Runner Four Erkek Bot, tüm bu özellikleriyle göz kamaştırırken bugüne özel %30 indirimli fiyatıyla da ayakkabı severlerin gönlünü fethediyor. İşte detaylar!

Haber 05-02-24 11:16

Zenginlerin yeni gözdesi: Lüks su! Normal sudan daha fazlasını içeriyor: Bir şişesi 9 bin 500 TL

Dünyada zenginler arasında yeni bir trend başladı. Yeni gözde olan 'lüks su' için zenginler bir şişesine binlerce TL ödüyor. Söz konusu su, standart maden veya musluk suyundan çok daha fazlasını içerirken, uluslararası tadım yarışmaları düzenlenerek dünyanın dört bir yanındaki su üreticileri bir araya geliyor.

Trend 23-01-24 20:52
su

Bu etkiye bu fiyat, sudan ucuz! diyeceğiniz 250 TL altı hayat kolaylaştıran ürünler

Günümüzde ucuz ve kaliteli ürünler bulmak oldukça zor olsa da sizin için seçtiğimiz 250 TL altındaki bu fiyat performans şampiyonlarıyla günlük yaşamınız artık çok daha kolay hale geliyor. Otomatik damacana pompasından nem ve sıcaklık ölçere, spreyli yağdanlıktan araç için temizlik setlerine kadar pek çok kullanışlı ürünü bir araya getirdik. Pratik ve bütçe dostu çözümleriyle günlük yaşantınıza konfor katacak on ürüne gelin birlikte bakalım.

Haber 12-01-24 17:22

Cesedi Beşiktaş kıyısında bulunmuştu! 3 ay önce kız arkadaşını kurtarmak için denize atlayıp kaybolduğu ortaya çıktı

İstanbul Boğazı'nda Beşiktaş kıyısında dün akşam balık tutan balıkçılar suda bir ceset olduğunu fark ederek polise haber vermişti. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından sudan çıkartılan cesedin ve yüzü tanınmaz halde olan cesedin sırrı çözüldü. Denizden cesedi çıkarılan İran uyruklu Jaber Sabokbar'ın, yaklaşık 3 ay önce Bebek sahilinden düşen kız arkadaşını kurtarmak için denize atlayıp kaybolduğu öğrenildi.

Haber 18-12-23 23:01

112 Acil Çağrı Merkezinde telefonların susmadığı o gece! Batman’da 4 kişinin öldüğü selde yaşadıklarını böyle anlattılar: 6 Şubat depremine gittim tekrardan

Batman'da 19 Kasım’da etkili olan sağanağın sele dönüşmesiyle 3’ü çocuk 4 kişinin ölmüş, birçok mahallede de hasarın oluşmuştu... 112 Acil Çağrı Merkezi’nde görev alan 32 kişilik ekip, bir gecede 4 bin 450 çağrıyı karşıladı, o gece gelen çağrılardan bazıları da ortaya çıktı! Bir babanın sudan çıkardığı 4 çocuğundan 5 aylık olan için süt istemesi de kayıtlarda yer aldı.

Haber 10-12-23 12:05

3 metrelik timsah saldırısından mucizevi şekilde kurtuldu! Kadını başından ısırdı... Kafasını ağzının içinde gördüm

Marissa Carr isimli bir kadın Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletindeki Ocala Ulusal Ormanı'nda timsahların uğrak yeri olduğu bilinen sularda şnorkelli dalış yaparken korkunç bir saldırıya uğradı. Timsahın başından ısırdığı Carr kanlar içinde sudan çıkarken olay anına dair detayları da paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 08-11-23 09:18

Merrell, Jack Wolfskin, Salomon ve dahası! Outdoor giyim ürünlerinde %50'ye varan indirimler

Soğuk havalarda sıcacık hissetmek, yağmurlu ve karlı havalarda sudan, çamurdan korunmak, dışarıda geçirdiğiniz vakitlerde hem rahat hem de konforlu olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Merrell, Salomon, Jack Wolfskin, Columbia ve Quiksilver markalarının outdoor ürünlerinde %50'ye varan indirimler başladı. Su geçirmez özellikli ayakkabıların bu indirimlerin yıldızı! Sizin için indirimdeki markaları bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 19-10-23 17:16

İzmit Körfezi'ne dökülen atık suyla ilgili inceleme başlatıldı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde yağmur suyu hattından İzmit Körfezi'ne dökülen atık sudan incelenmek üzere numune alındı.

Yurthaber 03-10-23 15:07

Muhammed’i kurtardım ama Kübra’yı kurtaramadım Acılı anne yaşananları böyle anlattı! Kızının kıyafetlerinden yaptığı oyuncak bebeğe sarılıp gözyaşı döküyor

Eskişehir'de Porsuk Çayı kenarında otururken iki çocuğu suya düşen Belma Akar (41), oğlu Muhammed’i (10) sudan çıkararak kurtardı ancak kızı Kübra (16) yaşamını yitirdi. Olay günü yaşananları gözyaşlarıyla anlatan anne Akar, oğlu ve kızının şakalaşırken düştüğünü söyledi. Acılı anne, kızının kıyafetlerinden oyuncak bir bebek yaptığını ve ona sarılarak gözyaşı döktüğünü de dile getirdi.

Haber 19-09-23 22:23

ABD'de kayıp F-35'in enkazı bulundu, savaş uçağındaki 'aksilik' soruşturuluyor

ABD'nin South Carolina eyaletinde önceki gün kaybolan F-35 savaş uçağının enkazı bulundu. Pilot, uçak düşmeden önce paraşütle atlamıştı.

Haber 19-09-23 10:20

Rakibinden darbe alan Sırp basketbolcu Borisa Simanic böbreğini kaybetti

Güney Sudan maçında rakibinde darbe alan Sırp basketbolcu Borisa Simanic’in böbreklerinden birinin alınmasına karar verildi ve yıldız oyuncu ameliyat edildi.

Spor 06-09-23 07:58

Unutkanlık ve depresyon şikayetiyle hastaneye başvurdu! 64 yaşındaki kadının beyninden canlı solucan çıkartıldı

Avustralya'nın New South Wales şehrinde yaşayan 64 yaşındaki İngiliz kadın unutkanlık ve depresyon şikayetiyle hastaneye başvurdu. 64 yaşındaki kadının beyninde yaşayan 8 cm’lik canlı solucan çıkartıldı.

Trend 29-08-23 10:59

Bursa'da kahreden olay! 8 yaşındaki Yusuf Baran Akdeniz hayatını kaybetti, anne ve baba sinir krizi geçirdi

Bursa İznik Gölü'nde suya giren ve daha sonra gözden kaybolan 8 yaşındaki Yusuf Baran Akdeniz hayatını kaybetti. Sinir krizi geçiren anne Özlem Akdeniz (36) ve baba Mustafa Akdeniz’i çevredekiler sakinleştirirken küçük çocuğun cansız bedenini balıkçılar sudan çıkardı.

Haber 24-08-23 21:11

Şüpheli ölümde kan donduran iddia: Denize attılar! Çıkmak için çırpınırken...

Balıkesir'in Erdek ilçesinde bir gencin denizde boğulmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 zanlıdan biri tutuklandı. Gencin ölümü şüpheli bulununca soruşturma başlatılmıştı. Görgü tanığının ifadesine başvurulan olayda, gencin denize atıldığı, sudan çıkmak için çabalarken başına şişeyle vurulup engellendiği ve böylece boğulduğu iddiasıyla şüpheliler gözaltına alındı. Olayla ilgisi olduğu ileri sürülen 2 şüphelinin daha arandığı öğrenildi.

Haber 24-08-23 15:53

Boğulma tehlikesi geçiren küçük kızı kurtardı, kendi sudan çıkamadı

Sakarya’da yaşayan ve denize girmek için gittiği Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde suda boğulma tehlikesi geçiren küçük kızı kurtaran 38 yaşındaki Maşallah Akhan hayatını kaybetti.

Yurthaber 21-08-23 13:43

Üç çocuk sudan 45 dakika sonra çıkarıldı, kahreden haber geldi! 14 yaşındaki Eren denize son kez kuzenleriyle girdi

Samsun'un Atakum ilçesinde kardeşler Beyza (13) ve Nisa B. (15) ile kuzenleri Eren B. (14) denize girdi. Üç çocuk boğulma tehlikesi geçirdi. Tehlikeyi görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipleri çocukları 45 dakika sonra sudan çıkardı. Eren B.'den kahreden haber geldi. Beyza ve Nisa kardeşlerin annesi sinir krizi geçirdi.

Haber 16-08-23 16:48

Sahildekilerin korku dolu bakışları altında köpek balığı saldırdı! Bacağı kopan kadın kendi imkanlarıyla sudan çıktı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinin Rockaway Beach bölgesinde ismi açıklanmayan 50 yaşındaki bir yüzücüye köpek balığı saldırdı. Sahilde bulunanların korku dolu bakışları altında köpek balığı saldırısına uğrayan kadın bacağı kopuk bir şekilde sudan çıktı. Yetkililer sahili kapatarak her yerde köpek balığını aradıklarını ifade etti.

Trend 08-08-23 14:44

Aslında çay demlemeyi bilmiyormuşuz! Tavşankanı çay demlemenin en doğru yöntemi nedir?

Kahvaltıların, öğle molalarının ve keyifli sohbetlerin eşlikçisi siyah çay; sudan sonra en çok tüketilen içecek. Bu özel içeceğin lezzetli ve renginin ideal olabilmesi için bazı püf noktaların uygulanması gerekir. Demlikten demleme süresine kadar dikkat edilmesi gereken noktalara değindik. İşte tavşankanı, lezzetli siyah çay demlemenin altın kuralları...

Yemek 01-08-23 18:04

Bir anda sudan çıkarak teknenin üzerine atladı! Timsahı gören turistler korkudan ne yapacağını şaşırdı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Louisana eyaletinin Des Allemands bölgesindeki bir tekne gezisinde korku dolu anlar yaşandı. Teknede bulunan turistler arasında yer alan Camille Lease isimli bir kadının çektiği görüntülerde timsahın sudan çıkarak tekneye binmeye çalıştığı anlar yer aldı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 28-07-23 14:19

Afyonkarahisar'da acı olay! 17 yaşındaki Ozan Fişek hayatını kaybetti

Afyonkarahisar'da 17 yaşındaki Ozan Fişek serinlemek için girdiği baraj gölünde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen ekipler uzun uğraşlar sonucu Fişek’in cansız bedenini sudan çıkardı. Boğulan gencin ailesinin feryatları ise yürekleri dağladı.

Haber 24-07-23 08:37

Eskişehir'de Porsuk Çayı'na düşen iki arkadaş kurtarıldı

Boğulma tehlikesi geçiren gençlerden birisi sudan hemen çıkarılırken kaybolan diğer genç, bulunduktan sonra 112 Acil Sağlık ekiplerinin 30 dakikalık müdahalesiyle yaşama döndürüldü.

Yurthaber 24-07-23 07:25

Beşiktaş, PSG'nin istediği yıldızı sudan ucuza kaptı! Fransız basını bu haber karşısında şaşkın durumda

Beşiktaş, Lens forması giyen Jean Onana’nın bonservisini satın almak için kulübüne resmi teklifte bulundu ve yapılan teklif Lens kulübü tarafından kabul edildi. Şenol Güneş'in çok istediği oyuncuların başında gelen Onana ile de anlaşma sağlandı.

Spor 19-07-23 08:35

Köpek balığı sanıp taşladılar, gerçek çok başka çıktı! Antalya'da deniz kıyısında panik anları: Apar topar sudan çıktılar

Antalya'da sıcak havadan bunalan vatandaşlar soluğu deniz kıyılarında alıyor. Kemer'de denize giren vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kıyıda su yüzeyinde balık yüzgeci görülmesi tedirginlik yarattı. Kimisi köpek balığıdır diye balığı taşladı kimi ise sudan kaçıştı. Sosyal medyada çok konuşulan görüntülerdeki balıkla ilgili bir detay ise sonradan ortaya çıktı.

Haber 12-07-23 14:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram diplomasisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Orgeneral Abdülfettah Abdülrahman El Burhan'la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, idrak edilecek Kurban Bayramı kutlanarak bayramın tüm Sudan halkı ve İslam alemi için hayırlara vesile olması temennisi iletildi.

Haber 27-06-23 20:19

Baraj gölünde facia! Biri 10, diğeri 11 yaşındaydı...

Batman'da, serinlemek için baraj gölüne kuzenler Elif (11) ve Ceren Bağdu (10), boğuldu. İki kuzenin suda gözden kaybolduğunu fark eden yakınları, hemen göle atlayıp kuzenleri sudan çıkarsa da iki çocuk müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber 17-06-23 22:01

Trafiğin ortasında sular içinde mahsur kaldı! Samsun'da akılalmaz 'sel' manzaraları: Çareyi kayıkla kürek çekmekte buldular

Yollar adeta göle döndü, araçlar trafikte sulara gömüldü. Samsun'da gece saatlerinde etkisini gösteren aşırı yağışlar hayatı felç etti. Kentten sel sonrası çok çarpıcı kareler geldi. Taksi şoförü Hasan Balcıoğlu selin ortasında mahsur kaldı. Kurtarılmayı bekleyen Balcıoğlu bir süre sonra sudan kendi imkanlarıyla çıkmak durumunda kaldı. Kentten gelen en çarpıcı görüntülerden biri ise vatandaşların iş yerlerine kayıkla gittiği anlar oldu. İşte dikkat çeken o görüntülerle Samsun'da sel felaketi...

Haber 13-06-23 10:04

Karabük'te acı olay! Serinlemek için girdiği gölette boğuldu

Karabük'te, serinlemek için yangın söndürme göletine giren 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Sefa Can Doğan'ın cansız bedenini Jandarma Arama Kurtarma (JAK) dalgıç ekipleri sudan çıkardı.

Haber 11-06-23 23:21

Beşiktaş'ta su alan yat böyle battı! İçerisinde 15 kişi vardı

Beşiktaş’ta içerisinde 15 kişi bulunan kiralık yat, boğaza açıldıktan sonra su almaya başladı. Durumu fark eden kaptan, yatı Bebek İskelesi’ne yanaştırarak yolcuları tahliye etti. Bu sırada su alan yat battı. Batan yat, vinç yardımıyla sudan çıkarıldı. İşte detaylar...

Haber 11-06-23 15:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edilen aslanların Gaziantep'te dünyaya gelen dört yavrusu tanıtıldı

Sudan eski Devlet Başkanı Ömer el-Beşir tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edilen "Sudan" ve "Sultan" adlı aslanların dünyaya gelen dört yavrusuna özenle bakılıyor.

Yurthaber 30-05-23 13:50

Çayın bilinmeyen faydası! Haftalar içinde mucizeler yaratıyor

Çay tüm dünyada sudan sonra en çok tüketilen içecek olarak görülüyor. Çay tiryakileri gün içerisinde içtikleri çayın miktarını hesaplayamıyor. Fazla çay tüketimi kansızlık gibi sağlık problemlerine neden olsa da doğru miktarda tüketilen çayın oldukça riskli bir hastalık için haftalar içinde değişim yaratabildiği öğrenildi.

Haber 29-05-23 16:44

Beyoğlu'nda denize atlayarak intihar eden kişinin cesedi bulundu

Beyoğlu'nda denize atlayarak intihar eden kişinin cesedi dalgıç polislerce sudan çıkarılarak morga kaldırıldı.

Yurthaber 19-05-23 12:42

Galata Köprüsü’nden denize düşen vatandaş hayatını kaybetti

Galata Köprüsü’nden bilinmeyen bir sebeple denize düşen vatandaş sahil güvenlik ve polis ekipleri tarafından arandı. Şahsın cansız bedeni sudan çıkartıldı.

Yurthaber 19-05-23 08:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Abdülfettah Abdurrahman el-Burhan arasında kritik görüşme! 'Müzakerelere ev sahipliği yapmaya hazırız' mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Orgeneral Abdülfettah Abdurrahman el-Burhan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Sudan'daki meseleler ele alınırken Erdoğan, kapsamlı müzakerelere başlama kararı alınması halinde görüşmelere ev sahipliği yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Haber 09-05-23 09:40

Gece bulunamayan anneden sabah saatlerinde kahreden haber! Şanlıurfa'daki kaza yürekleri dağlamıştı: 4 kardeşin cenazesinden sonra 1 yaşındaki Müslüm aranıyor

Dün akşam meydana gelen ve bir ailenin sonunu getiren kaza yürekleri dağlamıştı. Şanlıurfa'da akraba ziyaretinden dönen araç gece saatlerinde sulama kanalına düştü, sudan vinçle çıkarılan araçtan 4 kardeşin cenazesi çıkarıldı. Geç saatlere dek süren arama çalışmalarında izine rastlanmayan anne Özlem Çetin'den (31) ise kahreden haber sabah erken saatlerde arama çalışmalarının devam etmesiyle geldi. 1 yaşındaki Müslüm'ü arama çalışmaları devam ediyor.

Haber 07-05-23 11:59

Sudan'da ordu ve HDK arasında 72 saatlik yeni ateşkes

Sudan Ordusu ve Hızlı Destek Kuvvetleri (HDK), bu gece yarısından itibaren insani ateşkesi 72 saat daha uzattıklarını açıkladı.

Haber 01-05-23 00:27

BM, Sudan için harekete geçti! O isim bölgeye gidecek

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Yardımcısı Martin Griffiths'in Sudan için bölgeye gideceği bildirildi. İşte haberin detayları...

Haber 01-05-23 00:10

Survivor'da boğulma tehlikesi! Herkesin yüreği ağzına geldi! Güçlükle sudan çıktı, Survivor'ım bitti! dedi

Survivor yarışması dokunulmazlık oyununda kaza atlatıldı. Ertuğ asılı olduğu ipten denize düştü. Ertuğ'un çırpınması sebebiyle yarışmacılar ve izleyenler korku dolu anlar yaşadı. Canhıraş sudan çıkarılan genç yarışmacı, "Survivor'ım bitti!" diyerek isyan etti. İşte Survivor'a damga vuran olay...

Magazin 24-04-23 08:04

ABD, Sudan'daki elçiliğini kapatarak personelini tahliye etti! Yeni uyarı: 'Ülkeyi terk edin'

Sudan'da ordu ve HDK arasındaki çatışmaların artması üzerine birçok ülke harekete geçerek ülkeden vatandaşlarını tahliye etmeye başladı. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Hartum Büyükelçiliğindeki diplomatik operasyonları askıya aldıklarını ve tüm diplomatik personeli tahliye ettiklerini açıkladı. Bu arada ABD Dışişleri Bakanlığı, Sudan için yeni bir seyahat uyarısı yayınladı ve vatandaşlarına bu ülkeye seyahat etmemelerini, orada bulunanların ise ülkeyi terk etmeleri çağrısında bulundu.

Haber 23-04-23 07:28