Soyunma Haberleri

Mağazadaki soyunma kabininin perdesindeki deliği fark edince şoke oldu! Sosyal medyadan 'gözetleme deliği' notuyla ifşa etti

TikTok'ta "snorkellingmeatball" kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın mağazadaki soyunma kabininde bir deliği fark ettiğinde şoke oldu. Giyim mağazasında kadın soyunma odasındaki 'gözetleme deliği' TikTok'ta bir tartışmanın fitilini ateşledi. O paylaşıma binlerce yorum geldi.

Trend 17-04-2024 13:58

Eşinden neler istedi neler! Karısının soyunmasını istedi, kabul etmeyince külotlu çorabı kendi giyip yayın açtı!

Akılalmaz olay! 2 çocuk sahibi evli bir adam eşini sosyal medyadaki görüntülü sohbet sitelerine katılarak soyunması için zorladı. Kadın bunu kabul etmeyince külotlu çorap giyerek kendi yayın açtı. Bazıları erkek olduğundan şüphelenince de karısını devreye soktu. Yaşadıklarına isyan eden kadın dayanamayarak eşinden şikayetçi oldu. Eşiyle ilgili anlattığı detaylar ise herkesi hayrete düşürdü.

Haber 01-03-2024 12:15

Hırsızlık yaptığı söylenen müşteri sinir krizi geçirdi! Hırsız olmadığını kanıtlamak için süpermarkette soyundu

Kadın, güvenlik personelinin onu hırsızlıkla suçlamasının ardından süpermarkette sinir krizi geçirdi. Hırsız olmadığını kanıtlamak isteyen kadın bir anda kıyafetlerini çıkartmaya başladı. Ardından ise koşarak süpermarketten kaçtı.

Trend 09-02-2024 10:22

Düğün fotoğrafçısı sapık çıktı! Soyunurken gizlice fotoğraflarını çekti... “Ona güvenmiştim”

Düğün fotoğrafçısı David Glover, stüdyosundaki soyunma odasına gizli kamera yerleştirerek birçok kadın müşterisinin fotoğraflarını çektiği için tutuklandı. Kimliği tespit edilemeyen 70’e yakın kadının çıplak fotoğraflarını çeken Glover aynı zamanda müşterisi olan eski bir arkadaşı Michelle Pharo’nun dikkatiyle yakayı ele verdi.

Trend 07-07-2023 15:16

Soyunma

Soyunma Hakkındaki Haberler Mynet'te. Soyunma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ağdacı nefret ettiği müşteri davranışlarını paylaştı! Lütfen hemen soyunmayın

Ağda yaptırmak istenmeyen tüylerden kısa süreli ama etkili bir şekilde kurtulmanın en iyi çözümü olarak görülüyor. Pürüzsüz bir tene sahip olmayı sağlayan ağda kadınlar için büyük önem taşıyor. Ancak ağda işlemi sırasında gerginlikler yaşanabiliyor. TikTok'ta ağdacı bir kadın müşterilerinin nefret ettiği davranışlarını paylaştı.

Kadin 03-03-2023 15:54