Sozlesmeli Er Nurullah Secen Haberleri

Hakkari'de eski belediye başkanı ve meclis üyesine 11 yıl 3'er ay hapis cezası

Hakkari 2. Ağır Ceza Mahkemesi, Anayasa Mahkemesinin duruşmada bizzat dinlenmedikleri gerekçesiyle verdiği "hak ihlali" kararı sonucu yeniden yargılanan eski belediye başkanı Dilek Hatipoğlu ile eski belediye meclis üyesi Nurullah Çiftçi'nin, 26 Ocak 2018'de verilen cezanın aynısına çarptırılmasına hükmetti.

Yurthaber 2022-12-19 15:29:57

İŞKUR’un desteklediği girişimcilere yerinde ziyaret

Manisa’da İŞKUR tarafından eski hükümlü ve engellilere verilen hibe desteğiyle kendi iş yerlerini kurarak istihdama katkı sağlayanlar ziyaret edilerek desteklenen projeler yerinde kontrol edildi.Engelli ve eski hükümlülere yönelik İŞKUR tarafından desteklenen projeleri yerinde görmek ve denetmek amacıyla Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Alattin Aslan ve beraberindeki kurum personeli girişimcileri ziyaret etti.Devam eden projelere 3’er tane büyükbaş hayvan alınarak katkı sağlanan, Sarıgöl ilçesinde ikamet eden eski hükümlü Nurullah Solak ve Selendi ilçesinde ikamet eden Seyfi Olcay istihdama olan katkılarından dolayı tebrik edildi.Ziyaret sırasında bir açıklama yapan İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Alattin Aslan, “İŞKUR ailesi olarak elimizden geldiği kadar devletimizin sağlamış olduğu imkanları girişimcilerle buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yurthaber 2020-07-10 12:21:37

Şehit ailesine ziyaret

Kütahya Valisi Ömer Toraman, 1994 yılında şehit olan Jandarma Er Halil İbrahim Solmaz’ın Domaniç’e bağlı Çokköy’de yaşayan ailesini ziyaret etti.Şehit Jandarma Er Halil İbrahim Solmaz’ın eşi Fatma Solmaz, Melek Koyulmuş ile oğlu Nurullah Solmaz ile görüşen Vali Toraman, en yüksek mertebenin şehitlik olduğunu belirterek, devlet ve milletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu söyledi.Vali Toraman’a Domaniç Kaymakamı Ahmet Salih Poçanoğlu ile İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar eşlik etti.

Yurthaber 2020-02-19 17:45:06

Selendi’de 15 Temmuz şehitleri anıldı

Selendi Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri yoğun katılımla gerçekleştirildi.FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin üçüncü yılında, 15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Selendi’de ilk olarak İlçe Kaymakamı Can Atak, Belediye Başkanı Nurullah Savaş, protokol üyeleri, siyasi parti başkanları ile askeri erkanın Terziler Mahallesinde 1993 yılında şehit olan Şehit Er Ekrem Çimen’in ailesi ve kabri ziyareti ile başladı.

Yurthaber 2019-07-16 11:27:15

Şuhut’ta şehit piyade er Mesut Akpınar anısına bisiklet turu

Afyonkarahisar Şuhut İlçe Kaymakamlığı tarafından Piyade Er Mesut Akpınar anısına bisiklet turu düzenlendi.Bisiklet turuna, Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya, Şuhut İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hasan Yassıkaya, Şuhut İl Genel Meclisi Üyesi Ali Altan, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yurthaber 07-05-19 12:40

Mangala ödülleri Kaymakam Halim’den

Kütahya’nın Simav ilçesinde, ‘Çocuklar ekranla değil, akranla büyüsün’ sloganıyla gerçekleştirilen mangala turnuvasında dereceye giren öğrenciler, Kaymakam Halim tarafından ödüllendirildi.Mangala turnuvasında ortaokullar kategorisinde dereceye giren, 1’inci Beyce Şehit Er Mustafa Nergis Ortaokulu öğrencisi Gülbanu Sapmaz , 2’inci Pazarlar Ortaokulu öğrencisi Elvan Ünal, 3’üncü Beyce Şehit Er Mustafa Nergis Ortaokulu öğrencisi Esin Uçar ile liseler kategorisinde 1’inci Kuşu Şehit Er Şenayi Akdağ Çok Programlı Lisesi öğrencisi Oğuz Alp Gökalp, 2’inci Simav Nurullah Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Halil Saka ve 3’üncü olan Kuşu Şehit Er Şenayi Akdağ Çok Programlı Lisesi öğrencisi Sami Can Yalçın, Kaymakam Halim’i makamında ziyaret etti.Kaymakam Türker Çağatay Halim, Geleneksel ve etnik bir spor olan Mangalayı Simav’da geliştirmek ve yaygınlaştırmak için öncülük yaptıklarını belirtti.

Yurthaber 20-02-19 11:25

Deniz Kuvvetlerinden Ege Denizi’nde nefes kesen tatbikat

Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca amfibi kabiliyetlerinin geliştirilmesi amacıyla Ege Denizinde "Şehit Deniz Piyade Er Nurullah Çakır Tatbikatı" gerçekleştirildi.

Haber 30-01-19 08:19

Ege Denizi'nde tatbikat

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı unsurlarınca, amfibi kabiliyetlerin geliştirilmesi amacıyla Ege Denizi'nde "Şehit Deniz Piyade Er Nurullah Çakır Tatbikatı" yapıldı

Haber 12-01-19 21:35

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kütüphanesi açıldı

Adıyaman’da Şehit Sözleşmeli Piyade Er Hasan Aydoğdu Anadolu İmam Hatip Lisesinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Kütüphanesi ve Şehitlik Köşesi açıldı.Sözleşmeli Piyade Er Hasan Aydoğdu Anadolu İmam Hatip Lisesinde Ensar Vakfının katkılarıyla yaptırılan Kütüphane ve Şehitlik Köşesi düzenlenen törenle hizmete sunuldu.Düzenlenen törene Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Şehit Piyade Er Hasan Aydoğdu’nun annesi, babası ve kardeşleri, Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar, Belediye Başkanı F.

Haber 06-04-18 09:16

Şehit Babası: beni Çağırsınlar Gururla Giderim

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) ’Zeytin Dalı Harekatı’ kapsamında şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er Nurullah Secen’in,...

Yurthaber 24-02-18 11:20

Şehit babası: Beni çağırsınlar gururla giderim

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) ’Zeytin Dalı Harekatı’ kapsamında şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er Nurullah Secen’in, Konya’nın Ereğli ilçesinde yaşayan ailesine taziye ziyaretleri devam ediyor.

Haber 24-02-18 10:26

Kayseri’de FETÖ sanığı 2 polis müdürüne hapis cezası

KAYSERİ’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan eski emniyet müdür yardımcısı Nurullah İlgün ve eski emniyet şube müdürü Mehmet Albayrak, 8'er yıl 1'er ay 15'er gün hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 21-02-18 10:47

Vali Kalkancı Gaziyi Yalnız Bırakmadı

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, terer örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmada yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Sergen...

Yurthaber 09-02-18 11:01

Vali Kalkancı gaziyi yalnız bırakmadı

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, terer örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmada yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Sergen Akbudak’ı ziyaret etti.Vali Nurullah Naci Kalkancı geçtiğimiz günlerde Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Çam Tepe Birliğine bağlı üs bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmada bacağından yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Sergen Akbudak’ı Besni ilçesine bağlı Çakırhöyük Beldesindeki baba evinde ziyaret etti.

Haber 09-02-18 10:08

Oğluna sürpriz yapacaktı, şehit olduğu haberini aldı

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı'nda geçen cumartesi şehit olan Tankçı Sözleşmeli Piyade Er Nurullah Seçen'e, nakliyeci babası Sedat Seçen'in hafif ticari araç almak için anlaştığı, akşam eve gittiğinde ise acı haberi aldığı öğrenildi.

Haber 06-02-18 14:46

Oğluna sürpriz yapacakken şehit olduğu haberini aldı!

TSK'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı'nda geçen Cumartesi şehit olan Tankçı Sözleşmeli Piyade Er Nurullah Seçen'e, nakliyeci babası Sedat Seçen'in hafif ticari araç almak için anlaştığı, akşam eve gittiğinde ise acı haberi aldığı öğrenildi. Baba Seçen'in oğlu şehit düşmeden saatler önce satın almak için anlaştığı araç, galeri sahipleri tarafından, şehidin anısına Türk bayraklarıyla donatıldı.

Haber 06-02-18 12:18

Oğluna sürpriz yapacaktı, şehit olduğu haberini aldı

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı'nda geçen cumartesi şehit olan Tankçı Sözleşmeli Piyade Er Nurullah Seçen'e, nakliyeci babası Sedat Seçen'in hafif ticari araç almak için anlaştığı, akşam eve gittiğinde ise acı haberi aldığı öğrenildi.

Haber 06-02-18 11:54

Konyalı şehidi son yolculuğuna 10 bin kişi uğurladı (2)

BURSEYA DAĞI'NDA YARALANAN KOMUTAN DA TÖRENE KATILDI Şehit Sözleşmeli Er Nurullah Seçen'in cenaze törenine, Azez ile Afrin arasında yer alan Burseya Dağı'na, harekatın 14'üncü gününde düzenlenen havan topu saldırısında yaralanan, aynı taburdaki Takım Komutanı Tankçı Uzman Çavuş Serkan Köroğlu da katıldı.

Haber 05-02-18 16:30

Konyalı şehidi son yolculuğuna 10 bin kişi uğurladı (2)

BURSEYA DAĞI'NDA YARALANAN KOMUTAN DA TÖRENE KATILDI Şehit Sözleşmeli Er Nurullah Seçen'in cenaze törenine, Azez ile Afrin arasında yer alan Burseya Dağı'na, harekatın 14'üncü gününde düzenlenen havan topu saldırısında yaralanan, aynı taburdaki Takım Komutanı Tankçı Uzman Çavuş Serkan Köroğlu da katıldı.

Haber 05-02-18 16:06

Konyalı şehidi son yolculuğuna 10 bin kişi uğurladı

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda PKK/PYD'li teröristlerin tanka düzenlediği saldırıda şehit olan Sözleşmeli Er Nurullah Seçen'in cenazesi, memleketi Konya'nın Ereğli ilçesinde, 10 bin kişinin katıldığı törenin ardından toprağa verildi.

Haber 05-02-18 15:52

DHA YURT:KONYALI ŞEHİDİ SON YOLCULUĞUNA 10 BİN KİŞİ UĞURLADI(EK)

BURSEYA DAĞI'NDA YARALANAN KOMUTANDA TÖRENE KATILDI Şehit Sözleşmeleri Er Nurullah Seçen'in cezanesi'ne, Suriye'nin Azez ve Afrin arasında yer  alan Burseya Dağı'ndaki havan topu saldırısında yaralanan ve aynı taburdaki takım komutanı Tankçı Uzman Çavuş Serkan Köroğlu da, ayağı sarğılı şekilde törene katıldı. Köroğlu'nun,  Nurullah Seçen'in şehit düştüğü saldırıdan birgün önce yaralandığını öğrenildi.   Görüntü Dökümü  --------------------- - Yaralı komutanın törene katılması  - Tabutu öpmesi  - Genel ve detay Haber- Kamera: Tolga YANIK- Atilla ATMACA EREĞLİ KONYA DHA)) ====================================================  

Haber 05-02-18 15:52

Konya Şehidini Son Yolculuğuna Binler Uğurladı

Afrin’e yapılan Zeytin Dalı Harekatı’nda tanka yapılan saldırıda şehit olan askerlerden Tank Sözleşmeli Er Nurullah...

Yurthaber 05-02-18 15:50

DHA YURT BÜLTENİ-9 (YENİSİ)

1)KONYALI ŞEHİDİ SON YOLCULUĞUNA 10 BİN KİŞİ UĞURLADI TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda PKK/PYD'li teröristlerin tanka düzenlediği saldırıda şehit olan Sözleşmeli Er Nurullah Seçen'in cenazesi, memleketi Konya'nın Ereğli ilçesinde, 10 bin kişinin katıldığı törenin ardından toprağa verildi.

Haber 05-02-18 15:44

DHA YURT BÜLTENİ-9

1)KONYALI ŞEHİDİ SON YOLCULUĞUNA 10 BİN KİŞİ UĞURLADI TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda PKK/PYD'li teröristlerin tanka düzenlediği saldırıda şehit olan Sözleşmeli Er Nurullah Seçen'in cenazesi, memleketi Konya'nın Ereğli ilçesinde, 10 bin kişinin katıldığı törenin ardından toprağa verildi.

Haber 05-02-18 15:27

DHA YURT BÜLTENİ-8

1)KONYALI ŞEHİDİ SON YOLCULUĞUNA 10 BİN KİŞİ UĞURLADI TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda PKK/PYD'li teröristlerin tanka düzenlediği saldırıda şehit olan Sözleşmeli Er Nurullah Seçen'in cenazesi, memleketi Konya'nın Ereğli ilçesinde, 10 bin kişinin katıldığı törenin ardından toprağa verildi.

Haber 05-02-18 15:22

Konya şehidini son yolculuğuna binler uğurladı

Afrin’e yapılan Zeytin Dalı Harekatı’nda tanka yapılan saldırıda şehit olan askerlerden Tank Sözleşmeli Er Nurullah Seçen, memleketi Konya’nın Ereğli ilçesinde dualarla defnedildi.Afrin’in kuzeydoğusundaki Şeyh Horoz bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı neticesinde isabet alan tankta şehit düşen 5 askerden Nurullah Seçen’in naaşı askeri uçakla Konya’ya getirildikten sonra memleketi Ereğli ilçesine götürüldü.

Haber 05-02-18 14:57

Konyalı şehidi son yolculuğuna 10 bin kişi uğurladı

 TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda PKK/PYD'li teröristlerin tanka düzenlediği saldırıda şehit olan Sözleşmeli Er Nurullah Seçen'in cenazesi, memleketi Konya'nın Ereğli ilçesinde, 10 bin kişinin katıldığı törenin ardından toprağa verildi. Şehit oğlunun tankçı beresini takan baba Sedat Seçen, evinin önüne helallik alınması için getirilen Türk bayrağına sarılı tabutu asker selamıyla karşıladı.

Haber 05-02-18 14:23

DHA YURT BÜLTENİ-2

1)ZEYTİN DALI HAREKATI'NDA ŞEHİT OLAN 5 ASKER MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentinde terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik sürdürdüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'da tanka düzenlenen saldırıda şehit olan 5 askerin cenazesi, Gaziantep'te düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Harekatın 15'inci günü olan 3 Şubat Cumartesi günü Şeyh Horoz bölgesinde, PKK/YPG'li teröristlerin tanka düzenlediği saldırıda şehit olan Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu, Uzman Çavuşlar Fırat Karaca ve Ufuk Aktağ, Uzman Onbaşı Halil İbrahim Aygül ve Sözleşmeli Er Nurullah Seçen'in cenazeleri, yapılan otopsilerinin ardından Gaziantep Havalimanı'na getirildi.

Haber 05-02-18 09:58

Şehit Seçen'in babası: Oğlum asker olmayı, şehit olmayı çok istedi

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin 'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamından Afrin'in kuzeydoğusundaki Şeyh Horoz bölgesinde gerçekleşen saldırı neticesinde isabet alan tankta bulunan ve şehit olan 5 askerden Tankçı Sözleşmeli Er Nurullah Seçen'in babası Sedat Seçen, oğlunu hamallık yapıp, inşaatlarda taş kırarak zor şartlar altında büyüttüğünü söyledi.

Haber 04-02-18 15:05

Konya’ya Şehit Ateşi Düştü

Afrin’e yapılan Zeytin Dalı Harekatı’nda tanka yapılan saldırıda şehit olan askerlerden Tank Sözleşmeli Er Nurullah...

Yurthaber 04-02-18 01:12

DHA YURT BÜLTENİ-19

Konya'ya şehit ateşi düştü (2)  ŞEHİDİN BABASI, PAZARTESİ GÜNÜ OĞLUNA HAFİF TİCARİ ARAÇ ALACAKMIŞ Şehit Nurullah Secen'in babası Sedat Secen, fenalaşması üzerine ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber 04-02-18 01:00

Konya’ya şehit ateşi düştü

Afrin’e yapılan Zeytin Dalı Harekatı’nda tanka yapılan saldırıda şehit olan askerlerden Tank Sözleşmeli Er Nurullah Seçen’in Konya’nın Ereğli ilçesinde bulunan ailesine şehadet haberi verildi.Afrin’in kuzeydoğusundaki Şeyh Horoz bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı neticesinde isabet alan tankta şehit düşen 5 askerden Nurullah Seçen’in ailesine şehadet haberini yetkililer ulaştırdı.

Haber 04-02-18 00:19

DHA YURT - Konya'ya şehit ateşi düştü (2) 

ŞEHİDİN BABASI, PAZARTESİ GÜNÜ OĞLUNA HAFİF TİCARİ ARAÇ ALACAKMIŞ Şehit Nurullah Secen'in babası Sedat Secen, fenalaşması üzerine ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber 04-02-18 00:01

Konya'ya şehit ateşi düştü (2)

ŞEHİDİN BABASI, PAZARTESİ GÜNÜ OĞLUNA HAFİF TİCARİ ARAÇ ALACAKMIŞ Şehit Nurullah Secen'in babası Sedat Secen, fenalaşması üzerine ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber 03-02-18 23:38

Konya'ya şehit ateşi düştü (2)

ŞEHİDİN BABASI, PAZARTESİ GÜNÜ OĞLUNA HAFİF TİCARİ ARAÇ ALACAKMIŞ Şehit Nurullah Secen'in babası Sedat Secen, fenalaşması üzerine ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber 03-02-18 23:34

DHA YURT BÜLTENİ-18

Konya'ya şehit ateşi düştü  TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin 'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamından Afrin'in kuzeydoğusundaki Şeyh Horoz bölgesinde gerçekleşen saldırı neticesinde isabet alan tankta bulunan ve şehit olan 5 askerden Tankçı Sözleşmeli Er Nurullah Secen'in (22) memleketi Konya'nın Ereğli ilçesine ateş düştü.   Şehit Nurullah Secen'in, Ereğli ilçesinde oturan nakliyeci babası ve annesi Söngül'e acı haber askeri yetkililer tarafından verildi.

Haber 03-02-18 23:13

Konya'ya şehit ateşi düştü

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin 'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamından Afrin'in kuzeydoğusundaki Şeyh Horoz bölgesinde gerçekleşen saldırı neticesinde isabet alan tankta bulunan ve şehit olan 5 askerden Tankçı Sözleşmeli Er Nurullah Secen'in (22) memleketi Konya'nın Ereğli ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.   Şehit Nurullah Secen'in, Ereğli ilçesinde oturan nakliyeci babası Sedat ve ev hanımı annesi Söngül Secen'e acı haber askeri yetkililer tarafından verildi.

Haber 03-02-18 23:04

Konya'ya şehit ateşi düştü

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin 'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamından Afrin'in kuzeydoğusundaki Şeyh Horoz bölgesinde gerçekleşen saldırı neticesinde isabet alan tankta bulunan ve şehit olan 5 askerden Tankçı Sözleşmeli Er Nurullah Secen'in (22) memleketi Konya'nın Ereğli ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.   Şehit Nurullah Secen'in, Ereğli ilçesinde oturan nakliyeci babası Sedat ve ev hanımı annesi Söngül Secen'e acı haber askeri yetkililer tarafından verildi.

Haber 03-02-18 22:31

Hakkari şehidinin cenazesi memleketine uğurlandı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Osman Akagündüz’ün cenazesi törenle memleketine uğurlandı.1 Şubat’ta Çukurca ilçesi Güven Dağı Üs Bölgesi’ne terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucu yaralanan ve kaldırıldığı Hakkâri Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Piyade Sözleşmeli Muhammed Osman Akagündüz için tören düzenlendi.Hakkâri Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nda düzenlenen törene Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Dağ ve Komando Tugayı Kurmay Başkanı Albay Umut Öztürk, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Hakkari eski Ak Parti Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, MHP İl Başkanı Fatih Özbek, kamu kurum ve kuruluş amirleri, polis ve askerî personel katıldı.Saygı duruşunda bulunulmasının ardından şehidin naaşı tören alanına getirilerek özgeçmişi okundu.

Haber 03-02-18 22:11

Şehit Er Çakır'ın Cenazesi Memleketi Sivas'a Getirildi (2)

CENAZEYE 5 BİN KİŞİ KATILDI Şehit sözleşmeli er Nurullah Çakır'ın cenazesi memleketi Sivas'a getirildikten sonra Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna

Yurthaber 10-11-16 17:22

Şehit Er Çakır'ın Cenazesi Memleketi Sivas'a Getirildi (2)

CENAZEYE 5 BİN KİŞİ KATILDI Şehit sözleşmeli er Nurullah Çakır'ın cenazesi memleketi Sivas'a getirildikten sonra Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna

Yurthaber 10-11-16 16:43

Sivas'a Şehit Ateşi Düştü

Gökhan CEYLAN-Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, Sözleşmeli er Nurullah Çakır'ın şehit olduğu haberi, Sivas Yunus Emre Mahallesi'ndeki baba ocağına ulaştı. Acı haberi,

Yurthaber 09-11-16 23:16