Spacex Ceo Elon Musk Haberleri

İnanılması güç ama gerçek: Neuralink'in ilk beyin çipi hastası, düşünce gücüyle satranç oynadı! Elon Musk o anları sosyal medyadan paylaştı

Elon Musk'ın beyin çipi girişimi Neuralink'in ilk beyin çipi hastası, zihin gücüyle satranç oynadı. Neuralink, zihnini çevrimiçi satranç oynamak için kullanan bir çip yerleştirilen ilk hastasını canlı yayınla gösterirken, Elon Musk da o anları sosyal medya platformu X'ten paylaştı.

Haber 2024-03-21 11:09:21

Milyarderler listesi açıklandı! Tahtın sahibi tepetaklak oldu, işte zirvedeki sürpriz isim!

Bloomberg Milyarderler Endeksi listesi belli oldu. Elon Musk birinci sıradaki yerini kaybederken zirvedeki isim 201 milyar dolar servetiyle Bernard Arnault oldu.

Finans 2024-03-10 11:21:42

Elon Musk, OpenAI ve Sam Altman'a yapay zeka davası açtı! İnsanlık yararına yapay zeka geliştirme misyonu terk edildi

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk, yapay zeka sohbet robotu ChatGPT'nin geliştiricisi OpenAI ile şirketin CEO'su Sam Altman'a kar amacı gütmeden, insanlığın yararına yapay zeka geliştirme yönündeki kuruluş misyonunu terk ettikleri iddiasıyla dava açtı. Davada, OpenAI'nın "insanlık yararına yapay zeka geliştirme" misyonunu terk ederek, kuruluş sözleşmesini ihlal ettiği öne sürüldü.

Haber 2024-03-01 21:10:48

İlk kez insan beynine çip takılmıştı! Tüm dünya hayrete düşecek... Herkes merak ediyordu, Elon Musk: Sadece düşünerek hareket ettirebiliyor

Bilim kurgu filmlerinden gördüğümüz ve yıllardır sadece bir hayal olarak kalan insan beynine çip takma 'efsanesi' gerçek oldu. Elon Musk'ın Neuralink şirketi, geçtiğimiz günlerde bir ilki başararak ilk kez bir insanın beynine çip takmıştı. Beynine çip takılan kişinin sağlık durumu merak edilirken, açıklama geldi. Söz konusu kişinin hızla iyileştiğini belirten Musk, "Sadece düşünerek fareyi ekranda hareket ettirebiliyor." diye konuştu.

Trend 2024-02-22 07:13:29

Mahkemeden Elon Musk'a kötü haber: 56 milyar dolarlık maaş paketi...

ABD'de yargıç, Tesla CEO'su Elon Musk'a ödenen maaş paketinin iptalinin önünü açtı. Konuya ilişkin X hesabından paylaşımda bulunan Elon Musk, "Şirketinizi asla Delaware eyaletinde kurmayın." ifadesini kullandı.

Finans 31-01-24 10:53

Elon Musk beynimizde: 'İlk cyborg doğdu!' Neuralink insana beyin çipi taktı, sosyal medya dehşet içinde

Geçmişte bilim-kurgu sahnelerinin veya hayallerin ötesine gidemeyen bir deneyi daha Elon Musk gerçekleştirdi. Neuralink ilk kez bir insanın beynine çip taktı, deney dünyada geniş yankı uyandırdı. Bilim ve teknoloji dünyasını kasıp kavuran bu gelişme sosyal medya kullanıcılarının korku dolu yorumlarını da beraberinde getirdi.

Trend 30-01-24 09:56

Elon Musk'tan 500 milyon dolar iddiasına yalanlama

Elon Musk, yapay zeka şirketinin 1 milyar dolarlık finansman hedefine doğru 500 milyon dolar güvence altına aldığı yönündeki haberleri yalanladı.

Finans 21-01-24 11:42

Elon Musk, Tesla'nın insansı robotunu paylaştı! Optimus tişört katlıyor

Tesla ve SpaceX'in sahibi ABD'li milyarder Elon Musk'ın yaptığı son paylaşım yine dünyada gündem oldu. Musk Tesla şirketinin geliştirdiği Optimus isimli insansı robotun tişört katladığı anları paylaştı.

Haber 15-01-24 23:47

SpaceX'e, Elon Musk'ı eleştiren çalışanlarını kovdu suçlaması

ABD Ulusal Çalışma İlişkileri Kurulu (NLRB), roket ve uydu üreticisi SpaceX'i, şirketin üst yöneticisi (CEO) Elon Musk'ı eleştiren bazı çalışanları işten çıkarmakla suçladı.

Finans 04-01-24 10:01

Elon Musk da katılmak istediğini açıklamıştı! Teknofest Adana için eğlenceli paylaşım

Tesla ve SpaceX'in sahibi ABD'li milyarder Elon Musk, geçtiğimiz aylarda yaptığı paylaşımda gelecek yıl Teknofest'e katılmayı dört gözle beklediğini duyurmuştu. 2024 yılında Adana'da gerçekleşecek olan Teknofest'le ilgili çalışmalar da sürüyor. Teknofest'in resmi Twitter hesabından ise "Teknofest Adana'ya gel gidek" notuyla eğlenceli bir tanıtım videosu yayınlandı.

Haber 03-01-24 20:50

Elon Musk Düzce’ye mi gelecek? Paylaşım üstüne paylaşım yapıldı, sosyal medya karıştı: Abimin ayağı iyi alıştı

Twitter/X’in sahibi, SpaceX ve Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın 2024’te Düzce’ye geleceği iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada söz konusu iddiayla ilgili peş peşe paylaşımlar yapılırken, bir kullanıcının "abimin ayağı iyi alıştı maşallah" şeklindeki yorumu gülümsetti. Kullanıcılarının yoğun ilgisini çeken iddianın doğru olup olmadığı ise merak konusu oldu.

Finans 06-12-23 09:56

Twitter reklamverenlerine seslenen Elon Musk'ın küfürlü tepkisi sosyal medyada gündem yarattı! Salon kahkahalara boğuldu

New York Times'ın DealBook Zirvesi'nde bir röportaj gerçekleştiren Elon Musk'ın Twitter reklamverenlerine gösterdiği tepki sosyal medyada gündem yarattı. Şimdiki adıyla X platformuna reklam vermeyi durduranlara ve durdurmakla tehdit edenlere Musk, "Birisi bana reklamla şantaj yapacaksa, parayla şantaj yapacaksa, s… gidin. S… gidin. Açık oldu mu? Umarım olmuştur." ifadelerini kullandı.

Trend 30-11-23 09:03

Elon Musk'ın İsrail ziyaretinde bu görüntüler gündem oldu! Yanına gelen kişinin kim olduğunu görünce ne yapacağını şaşırdı

Elon Musk, İsrail'e ziyaret gerçekleştirdi. Geniş yankı uyandıran ziyaret sırasında yanına gelen bir kişiyle fotoğraf çektiren Musk, bu kişinin kim olduğunu öğrenince apar topar uzaklaştı. Musk'la fotoğraf çekilen kişinin "Gazze'yi yakalım" diyen İsrailli milletvekili olduğu öğrenildi.

Haber 29-11-23 11:51

Musk'ın İsrail çıkarması sonrası DDM'den açıklama: Propaganda gözler önüne serildi

İsrail-Filistin çatışması 7 Ekim'den bu yana devam ediyor. Bu süreçte geçtiğimiz günlerde X'in (Twitter) ve uydu internet sistemi Starlink'in sahibi Elon Musk İsrail'i ziyaret etmişti. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi bu ziyaretle ilgili bir açıklama yaparak, "Yayımlanan görüntüler, İsrail'in propagandasını bir kez daha gözler önüne sermiştir." ifadelerini kullandı.

Haber 28-11-23 18:43

Elon Musk'ın bunu nasıl açıklayacağı merak konusu! İsrail'e gitti, anlaşma tamam... Gazze'ye Starlink sözünde ipler Netanyahu'nun elinde

Gazze Şeridi'nde 7 Ekim'den bu yana yaşanan çatışmalarda X'in (Twitter) ve uydu internet sistemi Starlink'in sahibi Elon Musk da devrede. İsrail'in Gazze'de iletişim hizmetlerini tamamen kesmesi üzerine ünlü milyarder Starlink'in Gazze'de hizmete gireceğini duyurmuştu. Musk bugün İsrail'i ziyaret etti, işin rengi değişti. Starlink'in hem İsrail hem de Gazze'de kullanımıyla ilgili anlaşma sağlandı. Gözler Elon Musk'tan gelecek ilk açıklamada...

Haber 27-11-23 16:45

Elon Musk ve İsrail prensipte anlaştı... Tel Aviv'in onayı olmadan Gazze'ye internet sağlanmayacak!

İsrail İletişim Bakanı Shlomo Karhi, ABD'li milyarder Elon Musk ile sahibi olduğu uydu internet sistemi Starlink'in Tel Aviv'in onayı olmadan abluka altındaki Gazze Şeridi'ne uydu interneti sağlamaması konusunda prensipte anlaştıklarını duyurdu.

Haber 27-11-23 15:14

Elon Musk duyurdu: X'in eski özelliği geri geliyor! Tekrar gösterilecekler

Tesla, SpaceX ve sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, X uygulaması ve internet sitesinde yapılan paylaşımlarda Tekdüzen Kaynak Bulucu (URL) ön izleme kartlarındaki başlıkların yeniden görüneceğini duyurdu. Yani linkli paylaşımlarda başlıklar tekrar yer alacak.

Haber 23-11-23 13:55

Batı dünyasından Elon Musk ve X'e karşı tavır: Peş peşe gelen kararlara İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Değirmenci'den tepki geldi

İsrail'in Gazze'de 7 Ekim'den bu yana sürdürdüğü saldırılar sosyal medya platformu X'te hızla yayılıyor. Elon Musk'ın sahibi olduğu ve Twitter adıyla anılmaya devam eden platforma ise AB Komisyonu reklam vermeme kararı aldı. İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci bu karara tepki gösterirken Elon Musk ve platforma yönelik diğer kararları da eleştirdi.

Haber 19-11-23 14:43

X'e birçok yeni özellik geleceği söyleniyor ama bu seferki biraz farklı! Tinder gibi olacak: Elon Musk'ın istediği konuşuluyor

Elon Musk'ın X'i (Twitter'ı) "her şey uygulaması" dönüştürme planına birçok kişi aşina. Kısaca anlatmak gerekirse iddiaya göre Musk, X'i örneğin iş ilanlarına ulaşılabilen, kullanıcıların finansal dünyasının merkezi olan ve Çin'deki WeChat gibi alışveriş, ulaşım ve daha fazlasına erişim sunan süper uygulamalara benzer bir altyapıya kavuşturmak istiyor. Ancak Elon Musk'ın toplantı metinlerine yansıyan bir isteği şaşkınlık yaratmış durumda. Çünkü bu istek biraz farklı.

Haber 15-11-23 18:16

Elon Musk'ın yapay zeka şirketi xAI'den ChatGPT'ye çok konuşulacak rakip: Grok... İlk görüntüleri yayınladı, şirketten açıklama geldi

Tesla, SpaceX ve X'in sahibi Elon Musk, geçtiğimiz gün yapay zeka şirketi xAI'ın ilk yapay zekasını seçili bir gruba sunacağını söylemişti. Musk, şimdi de xAI'nin Grok sisteminden ilk görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı ve dikkat çekici bazı bilgiler paylaştı. Şirketten ise Grok'un duyurusu yapıldı.

Haber 05-11-23 09:53

Yapay zekayı en acil varoluşsal risk olarak değerlendirmişti! Elon Musk, yarın kendi yapay zekasını yayınlayacak

Tesla, SpaceX ve sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, yapay zekanın insanlığın karşı karşıya olduğu en acil varoluşsal risk olduğuna işaret ederek endişe verici bir uyarıda bulunmuştu. "İlk kez en akıllı insandan bile daha akıllı olacak bir şeyle karşı karşıyayız" diyen Musk, yapay zeka şirketi xAI'ın yarın ilk yapay zekasını yayınlayacağını paylaştı.

Haber 03-11-23 17:33

Elon Musk adeta uyardı! Onu işaret edip en acil varoluşsal risk dedi: İlk kez en akıllı insandan bile daha akıllı olacak bir şeyle karşı karşıyayız

İngiltere'de düzenlenen Yapay Zeka Güvenliği Zirvesi kapsamında konuşan Tesla, SpaceX ve sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Musk, yapay zekanın insanlığın karşı karşıya olduğu en acil varoluşsal risk olduğuna işaret etti. Musk, "İlk kez en akıllı insandan bile daha akıllı olacak bir şeyle karşı karşıyayız." ifadelerini kullandı.

Haber 01-11-23 18:02

Elon Musk, bir zamanlar kafes dövüşü yapmayı düşündüğü Mark Zuckerberg'e Threads ile yüklendi: Zuck'ın kendisi yapmıyor

Twitter'ın (X) sahibi ünlü milyarder Elon Musk, Meta CEO'su Mark Zuckerberg'e, Meta'nın Twitter rakibi olarak gösterilen sosyal medya platformu Threads'te aktif olmadığını söyleyerek yüklendi. Threads'in "ürkütücü şekilde sessiz" olduğunu düşünen Musk, Zuckerberg'in kendisinin Threads'te paylaşım yapmadığını öne sürdü.

Haber 01-11-23 15:30

Musk küçük bir değişiklik diyerek duyurdu! X'te o içerikler artık para kazandırmayacak

X'in sahibi Elon Musk, sosyal medya platformunun para kazanma özelliğinde, kendisi her ne kadar küçük bir değişiklik diyerek duyursa da, büyük bir değişiklik yaptı. Buna göre, Musk'ın bahsettiği türden içerikler artık gelir paylaşımı için uygun olmayacak.

Haber 30-10-23 10:44

Elon Musk'ın Gazze'ye Starlink hamlesi sonrası İsrail'den flaş adım!

İsrail'in dün akşam abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği ağır bombardıman sonrası bölgede telekomünikasyon ağı çökmüştü. Gazze'de yaşanan drama karşı Elon Musk, Starlink'in Gazze'deki kuruluşlara bağlantı sağlayacağını açıklamıştı. İsrail Elon Musk'ın bu hamlesine karşılık tüm bağların koparılacağını açıkladı. İletişim Başkanı Shlomo Karhi yaptığı açıklamada, "Starlink'le tüm bağlar kesilecek" dedi.

Haber 28-10-23 21:26

SON DAKİKA | Kassam Tugayları'ndan rehine teklifi! Tüm esirleri serbest bırakma şartlarını açıkladılar

İsrail, dün gece Gazze'ye yönelik saldırılarını artırdı. İletişimin kesildiği Gazze havadan, karadan ve denizden vuruldu. BM Genel Kurulu, Gazze'de acil insani ateşkes istenilen karar tasarısını kabul etti. Elon Musk, Starlink'in Gazze için aktif hale getirileceğini açıkladı. Öte yandan Kassam Tugayları, elindeki esirleri bırakma karşılığında İsrail'in de hapishanelerdeki tüm Filistinli mahkumları serbest bırakmasını önerdi.

Haber 28-10-23 19:08

Twitter Elon Musk'ın bu paylaşımını konuşuyor: Haritayı paylaşıp ABD'yi tiye aldı!

Eski adı Twitter olan X'in sahibi Elon Musk, platformda vatandaşı olduğu ABD'yi tiye alan bir görsel paylaştı. ABD-İran gerilimini konu alan paylaşım kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haber 28-10-23 12:43

Elon Musk, X çalışanlarına süre verdi! Banka hesabına ihtiyacınız olmayacak... İnsanlar ne kadar güçlü olduğuna şaşıracak... O zamana kadar kullanıma sunmazsak aklımı kaybederim

Elon Musk'ın çalışanlarıyla yaptığı bir toplantıya ilişkin olduğu ileri sürülen bazı detaylar basına sızdı. Buna göre Musk, sosyal medya platformu X'in kullanıcıların finansal dünyasının merkezi olmasını istiyor. Eğer iddialar doğruysa, Musk'ın aklındaki planda kullanıcıların bir banka hesabına ihtiyaçları olmayacak. Musk'ın X çalışanlarına ise 1 yıl süre verdiği, "Eğer bunu önümüzdeki yılın sonuna kadar kullanıma sunmazsak aklımı kaybederim" dediği söyleniyor.

Haber 27-10-23 12:50

WSJ yazdı: SpaceX, önemli Avrupa uydularını fırlatmak için anlaşma imzaladı

The Wall Street Journal, ABD'li milyarder Elon Musk'un sahibi olduğu SpaceX şirketinin, Avrupa'nın en önemli navigasyon ve güvenli iletişim uydularından dördünü yörüngeye fırlatmak üzere bir anlaşma imzaladığını bildirdi.

Haber 23-10-23 17:47

Avrupa'ya kapatabilir iddiası ortaya atılmıştı! Elon Musk'tan yanıt geldi

Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya platformu X'i, Dijital Hizmetler Yasası'ndan (DSA) rahatsız olduğu için Avrupa'ya kapatmayı düşündüğü ileri sürülmüştü. Musk, bu iddiaya yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Öte yandan Musk, iki yeni premium abonelik müjdesi de verdi.

Haber 20-10-23 10:39

AB’den X'in sahibi Musk ve Meta'nın sahibi Zuckerberg’e İsrail-Filistin uyarısı!

Avrupa Birliği (AB) Komisyon Üyesi Thierry Breton, İsrail-Filistin gündemiyle ilgili sosyal medya platformlarında yayılan dezenformasyon sebebiyle X ve Meta şirketlerinin sahipleri Elon Musk ve Mark Zuckerberg’e yönelik açık mektup paylaştı. Musk ve Zuckerberg’den 24 saat içinde şikayete yanıt vermeleri ve ‘ilgili kurumlar’ ile temasa geçmeleri talep edildi.

Haber 12-10-23 12:10

Tesla'nın yeni fabrikası için 'Manisa' detayı! Elon Musk Türkiye'de arsa bakıyor iddiası gündem yarattı

Dünyanın en zengin isimlerinden olan Elon Musk'ın Türkiye'de fabrika açmaya hazırlandığı iddiası gündem yarattı. Tesla'nın 8. fabrikası için harekete geçtiği Musk'ın Türkiye'de arsa bakmaya başladığı belirtilirken, Manisa'daki dev arazinin Tesla'ya devredilmesinin masada olduğu konuşulmaya başlandı.

Finans 10-10-23 10:23

Elon Musk'a evrende yalnız olup olmadığımız ve uzaylıların gerçek olup olmadığı soruldu! Verdiği yanıt dikkat çekti: Sanırım uzaylılar...

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk, Bakü'deki 74. Uluslararası Uzay Kongresi'nde konuştu. Musk, evrende yalnız olup olmadığımız ve uzaylıların gerçek olup olmadığı sorulduğunda ise dikkat çeken bir yanıt verdi. Ünlü milyarder, “Uzaylıların gerçek olduğuna dair bir kanıt görmedim. Sanırım uzaylılar bizleriz. Eğer insanlık bu koca karanlık içerisindeki küçük bir mum ışığı ise ateşimizin sönmediğinden emin olmak için her şeyi yapmalıyız.” dedi.

Haber 05-10-23 22:15

Elon Musk, bu gece X'te canlı yayın açacak! Peki ne yapacak? İşte cevabı...

X'in (Twitter) sahibi Elon Musk, pazartesi gecesi X'te video oyunları oynayarak canlı yayın yapacağını söyledi. Musk, oyun oynadığı bir videoyu da paylaştı. Bu durum, X'in platform üzerinden oyun yayını yapma özelliği üzerinde çalıştığını gösteriyor. Özelliğin Musk'ın sosyal medya platformunu "her şeyin uygulaması "na dönüştürme hedefinin bir parçası olabileceği yönünde değerlendirmeler bulunuyor.

Haber 02-10-23 16:35

Elon Musk'tan TEKNOFEST paylaşımı: Gelecek yıl bizzat katılmayı ve Türkiye'deki yatırım fırsatlarını görüşmeyi dört gözle bekliyorum

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, X sosyal medya hesabında TEKNOFEST'e ilişkin paylaşımda bulundu. Festivalden görüntülerin yer aldığı bir videoyu paylaşan Musk, "Gelecek yıl TEKNOFEST'e bizzat katılmayı ve Türkiye'deki yatırım fırsatlarını görüşmeyi dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Musk'a yanıt vererek "Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'te gelecek yıl seni de görmekten büyük memnuniyet duyacağız" dedi.

Haber 29-09-23 19:53

Demet Akalın, Elon Musk'ın iş ilanına talip oldu! Sosyal medyanın diline düştü

Yaptığı imla hatalarıyla bilinen Demet Akalın, Elon Musk'ın uzay şirketi SpaceX için Türkçe bilen temsilci aradığını duyunca; söz konusu işe talip oldu. Bir X kullanıcısı ise Demet Akalın'a öyle bir yorum yaptı ki sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-09-23 17:14

Kullanıcılar dikkat! Açıklama Elon Musk'tan geldi... X (eski adıyla Twitter) yakında tamamen ücretli olabilir

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, kısa süre önce Twitter olan ismini X olarak değiştiren 44 milyar dolara satın aldığı sosyal medya platformunun yakında tamamen ücretli olabileceğini söyledi. Musk, bot veya "otomatik" hesaplarla mücadele etmenin tek yolunun, X için bir ödeme sistemi geliştirilmesi olduğunu savundu.

Haber 19-09-23 09:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'taki Türkevi’nde Elon Musk’ı kabul etti! Tesla fabrikası için çağrı yaptı

Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkevi'nde Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk'ı kabul etti. TOGG’un Türkiye’de yollara çıkmasıyla birlikte Tesla’nın da Türkiye pazarına girdiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tesla’nın yedinci fabrikasını Türkiye’de kurması için çağrı yaptı.

Haber 18-09-23 06:39

Masterchef'te umutların tükendiği anlar! Elon Musk'ın şefi yarışmacıları zorladı: Elim ayağım dolandı

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef All Star'a Elon Musk ve İngiliz kraliyet ailesine yemek yapan ünlü Şef Akira Back konuk oldu. Yarışmacılar ilk etapta konuk şefin yemeğini yaptılar ama geceye Kerem'in sözleri damga vurdu. Yaşadığı zorluğu ifade eden genç yarışmacı, "Elim ayağım birbirine dolandı, darmaduman oldum" dedi.

Magazin 17-09-23 14:46

MasterChef Akira Back kimdir, kaç yaşında? Konuk şef Akira Back nereli, nerelerde çalıştı?

MasterChef Akira Back kimdir sorusu gündemde yer aldı. MasterChef All Star'ın yeni bölümüne Şef Akira Back konuk oldu. Elon Musk ve İngiliz kraliyet ailesine yemek yapan Akira Back'in hayatı merak edildi. Peki, MasterChef Akira Back kimdir, kaç yaşında? Konuk şef Akira Back nereli, nerelerde çalıştı?

Magazin 16-09-23 21:43

Elon Musk da paylaşımda bulundu: Eskiden Twitter olarak bilinen X'e önemli özellik!

Sosyal medya sitesi X, (eski adıyla Twitter) yeni bir özelliğe odaklanmış gibi görünüyor. X'in sahibi Elon Musk ise sosyal medya platformunda bir kullanıcıya yanıt vererek bu özellik hakkında paylaşım yaptı.

Haber 15-09-23 11:56

Elon Musk da katıldı... ABD Kongresinde dünyanın yakından takip ettiği forum!

ABD’de, aralarında Tesla, Meta, Google, OpenAI ve Microsoft gibi dev şirketlerin üst düzey yöneticilerinin de bulunduğu teknoloji liderleri, yapay zeka (YZ) alanında düzenleme arayışı için Kongrede bir araya geldi. Tesla ve SpaceX şirketlerinin üst yöneticisi Elon Musk da toplantıya girenler arasındaydı. Forumda, 2 bölüm şeklinde toplam 6 saat boyunca toplam varlık değeri 6,5 trilyonu bulan teknoloji şirketlerinin üst düzey yöneticileri, senatörler ve diğer katılımcılar arasında YZ tartışıldı.

Haber 14-09-23 12:32

NASA ve SpaceX'in Crew-6 görevi tamamlandı: 4 astronot, Dünya'ya döndü!

NASA ve Elon Musk'ın sahibi olduğu uzay taşımacılığı şirketi SpaceX tarafından ortaklaşa yürütülen "Crew-6" görevinde yer alan 4 astronot, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki (UUİ) 6 aylık görevlerinin ardından Dünya'ya döndü.

Haber 04-09-23 17:58

X'e dönüşümü sonrası bu da oluyor: Twitter'a öyle bir özellik geliyor ki... Elon Musk duyurdu!

Eski adı Twitter olan sosyal medya platformu X, "X dönüşümü meyvesini mi vermeye başladı?" dedirten bir haber ile karşımızda. Detayları ise X'in sahibi Elon Musk kişisel hesabından duyurdu. Görünüşe göre X için önemli bir özellik yolda.

Haber 31-08-23 12:07

Elon Musk'a oyun turnuvasında 'yuhalanma' şoku! O anlar sosyal medyada paylaşılıp gündem oldu

Elon Musk, Los Angeles'ta hafta sonu gerçekleştirilen Valorant Dünya Şampiyonası Finali'nde 4 saniye gibi kısa bir süreliğine göründü. Seyircilerin yüksek sesli yuhalamalarla tepki verdiğini ve "Twitter'ı geri getir" sloganının atıldığını gösteren bir video ise Musk'ın sosyal medya platformu X'te viral oldu.

Haber 28-08-23 13:39

Mustafa Varank sosyal medyadan paylaştı! Elon Musk ile Mark Zuckerberg'i 'kafes dövüşü' için Türkiye'ye davet etti

Dünya, Elon Musk ile Mark Zuckerberg'in yapacağı 'kafes dövüşü'nü konuşurken eski Bakan ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, iki isme davette bulundu. Varank sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu işi hakkıyla yapmanız için sizi Türkiye'deki 'Er Meydanı'na davet ediyoruz" dedi.

Haber 20-08-23 23:01

Elon Musk'tan yine çok konuşulacak paylaşım: Acı gerçek şu ki diyerek açıkladı!

Twitter'ın (X'in) sahibi Elon Musk, sosyal medya hesabı üzerinden yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Musk, yaptığı paylaşımda "Acı gerçek şu ki" diyerek ilginç ifadeler kullandı. İşte ünlü milyarderin söz konusu paylaşımı...

Haber 20-08-23 18:16

İki milyarder ringe çıkacak mı? Yeni gelişmeyi Musk açıkladı: Zuckerberg, şartları kabul etmedi

Elon Musk vs Mark Zuckerberg dövüşü yapılacak mı yoksa yapılmayacak mı? Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor! Ancak kafes dövüşü merakla beklenirken ilginç gelişmeler de yaşanıyor. Son olarak eski adı Twitter olan X sosyal medya platformunun sahibi Elon Musk, Meta Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg'in kafes dövüşü şartlarını kabul etmediğini açıkladı.

Haber 18-08-23 13:29

Elon Musk durmuyor! O logo tekrar değişti: Dikkatli kullanıcıların gözünden kaçmadı...

X (eski adıyla Twitter), varsayılan uygulama simgesi logosunda bir güncelleme daha yapmış gibi görünüyor. Çünkü söz konusu logoda ufak bir değişiklik yapılarak, X'in arkasında yer alan siyah arka plana bazı beyaz işaretlerinin eklendiği görüldü. Bu değişiklik, dikkatli kullanıcıların gözünden kaçmadı.

Haber 17-08-23 13:29