Spiker Haberleri

Sunucu ve spiker Ahsenur'un videosu tepki çekti! Hem drift yaptı hem paylaştı... Sivil ekipler yakaladı

Sunucu Ahsenur A.'nın sosyal medyada paylaştığı video görüntüsü olay oldu. İstanbul Başakşehir'de otomobiliyle ilerlerken drift yaparak trafiği tehlikeye sokan Ahsenur A. o anları "Çam Sakurayı yıkmaya geldim" notuyla paylaştı. Sivil trafik polisleri tarafından yakalanan spikere 33 bin lira idari para cezası uygulanırken hem ehliyetine el konuldu hem de aracı trafikten men edildi.

Haber 04-02-2024 13:56

Eylül Öztürk'ten haber spikerine tepki! 'Açın azıcık araştırın habercilik bu mudur?'

Polatlar'ın ardından Şampiyonlar Ligi olarak adlandırılan fotoğrafta tüm fenomenler hakkında soruşturma başlamıştı. ABD'de yaşayan Eylül Öztürk'ün de dahil olduğu soruşturmada 12 fenomenin tüm şirketlerine kayyum atandı. Tüm varlıklarına el konulan Eylül Öztürk, suçsuzluğunu kanıtlamak için her yolu deniyor. Geçtiğimiz günlerde aylık kazancını paylaşan Öztürk, kendisini suçlayanlara tepki gösteriyor. Fenomen bu kez de haber sunucusu Burak Birsen'i hedef aldı.

Magazin 11-12-2023 22:15

Spiker canlı yayında olduğunu unutunca... Kendi de utandı! Yaptığı hareket sosyal medyada gündem oldu

Spiker Lukwesa Burak, canlı yayında olduğunu unutunca şaşırtıcı anların yaşanmasına neden oldu. Canlı yayında olduğunu unutan spiker Lukwesa Burak'ın artık yayında olmadığını düşündüğünde yaptıkları ise izleyenleri şaşırttı. Burak'ın başına gelenler sosyal medyanın gündemine otururken, o anlar çok sayıda kişi tarafından izlendi.

Trend 08-05-2023 11:28

Spiker Nazlı Çelik kimdir, kaç yaşında ve nereli? Türkiye Tek Yürek sunucusu Nazlı Çelik'in eşi kim?

Nazlı Çelik, 15 Şubat'ta ekranlara gelecek Türkiye Tek Yürek adlı yardım programında yer alacak. Bununla birlikte Nazlı Çelik hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki Nazlı Çelik kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kariyerinde 1999 yılından beri aktif olan Nazlı Çelik birçok kanalla çalıştı. İşte detaylar...

Magazin 16-02-2023 01:22

Canlı yayında spiker sesi titreyerek anlattı! ‘O kadar çok şey söylemek istiyorum ki söyleyeceklerimin bir kısmı…’ Gözleri doldu

Tüm Türkiye'yi dehşete düşüren ve yürekleri yakan iki olay meydana gelmiş ve Gaziantep'te 6 yaşındaki kız çocuğu ile Batman'da 7 yaşında kız çocuğunun cesetleri bulunmuştu. Birinin katilinin annesi, diğerinin de babası olduğu öğrenilmişti. A Haber canlı yayınında haberleri sunan haber spikeri Cansın Helvacı bu haberlere tepki gösterirken gözleri doldu. Helvacı'nın "O kadar çok şey söylemek istiyorum ki söyleyeceklerimin bir kısmı söylenemiyor ekranda." derken sesinin titremesi dikkat çekti.

Haber 01-02-2023 10:13

Spiker bile şaşırdı, kimse inanamadı! Kamerun - Sırbistan maçına Aleksandar Mitrovic'in kaçırdığı gol damga vurdu...

FIFA Dünya Kupası G Grubu ikinci maçında Kamerun ile Sırbistan karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk yarısında birçok pozisyon yaşanırken, Sırbistan Milli Takımı'nın 17. dakikada Aleksandar Mitrovic ile kaçırdığı golü görenler gözlerine inanamadı. Tecrübeli santrforun ağları sarsamadığı pozisyonda maçı anlatan spiker dahi şaşırdı. İşte detaylar...

Spor 28-11-2022 14:16

İspanya - Kosta Rika maçını sunan TRT Spikeri Cüneyt Ersan'a Beşiktaşlılar tepki gösteriyor! ''Tabii şimdi aklınıza geliyordur...''

İspanya, Kosta Rika karşısında 7. golü bulduktan sonra TRT spikerinin, "Tabii şimdi aklınıza belki geliyordur, 1 gol daha olur mu?" söylemi Beşiktaşlı taraftarları kızdırdı. Liverpool-Beşiktaş maçının skoruna atıfta bulunduğu iddia edilen spiker için yüzlerce tweet atıldı.

Spor 23-11-2022 21:21

TRT spikerinin işine son verildiği iddia edilmişti! 29 Ekim'deki 'ümmet' sözleri gündem olan Deniz Demir'den açıklama geldi

TRT spikeri Deniz Demir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla canlı yayında okuduğu mesajla gündem yaratmıştı. TRT spikeri Deniz'in okuduğu mesajda ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'e teşekkür edilirken "Bizi ümmet olmaktan çıkarıp birey olma bilincini armağan eden..." ifadeleri kullanılmıştı. Tartışma yaratan mesaj sonrası gazeteci Deniz Demir'in bugün itibariyle TRT'deki işine son verildiği iddia edildi. Söz konusu iddialar sonrası Deniz Demir'den ise açıklama geldi.

Haber 31-10-2022 15:32

Deniz suyuyla makarna pişirdik Ana haber spikeri denizde ölümden döndüğü anları anlattı: Bu tarz haberleri çok sunmuştum ama...

Antalya’da bölgesel yayın yapan bir televizyon kanalının ana haber spikeri 30 yaşındaki Hazal Bozkurt, 4 arkadaşıyla birlikte bulunduğu motorlu fiber teknenin, dalga yüksekliği 1,5 metreyi bulan denizde alabora olmasıyla ölümle burun buruna geldikleri anları anlattı. Ceneviz Koyu kayalıklarına çıkmayı başaran Bozkurt, "Bu tarz haberleri ekranda çok sunup yorum yapmıştım ama o çaresizliğin tarifi yok.” şeklinde konuştu. Bozkurt, koyda suları bitince deniz suyuyla makarna pişirdiklerini anlattı.

Haber 20-10-2022 16:42

İtalyan spiker Diletta Leotta suyun içinden bikinili poz verdi! Instagram'ı yaktı

İtalyan spiker Diletta Leotta bu yaz tatil pozlarıyla adından sık sık söz ettirdi. Instagram hesabında hem iş hem de sosyal yaşamını paylaşan Diletta Leotta, yine tatil pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 16-09-2022 19:07

İtalyan spiker Diletta Leotta süper mini elbisesiyle olay yarattı!

Son zamanların popüler isimlerinden biri olan Diletta Leotta sosyal medya pozlarıyla gündemden düşmüyor. Birbirinden iddialı pozlarıyla gündeme gelen Leotta, bu pozlara bir yenisini daha ekledi.

Magazin 08-09-2022 22:18

İtalyan spiker Diletta Leotta bikinili poz verdi!

İtalyan spiker Diletta Leotta, bir zamanlar Can Yaman ile yaşadığı ilişkiyle göz önündeydi. Güzel spiker Leotta, şimdilerde iddialı sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 25-08-2022 19:47

Aytaç Kardüz kimdir, neden öldü? Aytaç Kardüz aslen nereliydi ve kaç yaşındaydı?

Aytaç Kardüz'ün hayatı ve ölüm sebebi merak ediliyor. Türkiye'nin ilk haber spikerlerinden Aytaç Kardüz, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu. Aytaç Kardüz’ün hayatı vefat haberinin ardından memleketi ve yaşı gibi konular sorgulanmaya başladı. Peki Aytaç Kardüz kimdir, neden öldü? Aytaç Kardüz aslen nereliydi ve kaç yaşındaydı? İşte hayatı ve ölüm sebebi...

Magazin 15-07-2022 19:15

Canlı yayında akılalmaz olay! Kanlar içinde kalan spiker haber sunmaya devam etti

Çin’in ulusal kanallarından biri olan Suzhou TV’de ilginç bir olay yaşandı. Canlı yayında haberleri sunan spiker Huang Xinqi’in bir anda burnu kanamaya başladı. Yayını kesmeyen Xinqi ve partneri haberleri sunmaya devam etti. Xinqi’in bu hareketi sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Trend 15-07-2022 09:28

TRT’nin ilk spikerlerinden Aytaç Kardüz yaşamını yitirdi! Uğur Dündar: Üzüntümü ifade edecek sözcük bulamıyorum

TRT’nin ilk spikerlerinden Aytaç Kardüz, tatil yaptığı Muğla’nın Bodrum ilçesinde hayatını kaybetti. 79 yaşındaki Kardüz, yıllardır Urla Darüşafaka Yaşlı Bakım Evi’nde yaşıyordu. Ünlü gazeteci Uğur Dündar da uzun yıllar birlikte görev yaptığı Kardüz'ün vefatının ardından yaptığı paylaşımda "Üzüntümü ifade edecek sözcük bulamıyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.

Magazin 15-07-2022 00:46

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt hayatını kaybetti! Emre Gönlüşen detayı yürek yaktı

Bir süredir meme kanseriyle mücadele eden, NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'tan acı haber geldi. 39 yaşındaki ünlü spiker Özlem Sarıkaya Yurt, yaşamını yitirdi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun da başsağlığı mesajı paylaştı. Özlem Sarıkaya da meslektaşı Emre Gönlüşen ile aynı kaderi paylaştı. Sarıkaya'nın, Gönlüşen'in yaşamını yitirdiği gün yaptığı paylaşım yürek yaktı.

Magazin 18-05-2022 10:06

Özlem Sarıkaya kimdir, neden öldü? Ünlü spiker Özlem Sarıkaya nereli ve kaç yaşındaydı?

Seneler boyu NTV ekranlarında görev alan Özlem Sarıkaya'dan acı haber geldi. 39 yaşındaki ünlü sunucunun yaşamını yitirdiği açıklandı. Gelişme sonrası ünlü ismin hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Özlem Sarıkaya kimdir, neden öldü? Ünlü spiker Özlem Sarıkaya nereli ve kaç yaşındaydı? İşte hayatı ve ölüm sebebi...

Magazin 18-05-2022 06:56

Spiker Hande Sarıoğlu'dan 'külotlu çorap' eleştirilerine olay yanıt! Çorap bir kültürdür

Şimdilerde YouTube'da yaptığı programla bilinen ünlü spiker Hande Sarıoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla kendisinden bahsettirmeye devam ediyor. Ünlü spiker YouTube programında külotlu çorabı hakkında bir bölüm çekmiş ve izleyenleri şaşırtmıştı. Söz konusu bölümde yaşananların basına yansımasının ardından ünlü spikerden eleştirilere yanıt niteliğinde paylaşım geldi.

Magazin 11-05-2022 13:30

Akhisarspor spikeri şimdi de mikrofon kırdı! İzleyenler kahkaha atıyor...

Akhisarspor'un Youtube kanalında spikerlik yapan fenomen isim gündeme gelmeye devam ediyor. Bu kez de maç anlattığı mikrofonu kıran spiker sosyal medyada gündem olmuş durumda. Kendine has maç anlatımıyla taraflı tarafsız herkesi güldüren fenomen isim ününe ün katmaya devam ediyor. İşte o anlar...

Spor 19-04-2022 20:23

CNN'in ünlü spikeri Gözde Atasoy mesleği bıraktıktan sonra bakın ne yapmaya başladı! İşte güzel ismin yeni işi

Bir dönem CNN Türk ekranlarında spikerlik yapan Gözde Atasoy'un yeni mesleği görenleri şaşırtıyor. Spikerlik sonrası girişimciliğe atılan Gözde Atasoy, şimdilerde başarılı bir marka sahibi. Bakın ünlü spiker şimdilerde ne yapıyor...

Magazin 12-04-2022 13:41

Gülmekten ağlayacaksınız! Maçın spikeri herkesi kahkahaya boğdu

Tüm Türkiye bu spikeri konuşuyor... Akhisarspor-1922 Konyaspor maçını anlatan spiker, kendine has üslubuyla sosyal medyada gündem oldu. Kısa süre içinde milyonlarca kişi tarafından izlenen o anlar herkesi kahkahaya boğdu.

Spor 09-04-2022 16:23

Hande Sarıoğlu'ndan göğüs dekolteli ve taytlı spor paylaşımı! Eve heykel aldım, linkliyorum

Sosyal medyada yaptığı paylaşımları ve çok konuşulan dansıyla gündem olan ünlü spiker Hande Sarıoğlu'ndan takipçilerine özel yeni bir paylaşım geldi. Ünlü spiker, taytını giyip spor yaparken fotoğraf çekildi. Sarıoğlu'nun yaptığı paylaşımda 'heykel' benzetmesinde bulunması ise dikkat çekti.

Magazin 28-03-2022 15:59

TRT spikeri Işıl Açıkkar'ın kar paylaşımı olay oldu! İBB'yi eleştirdi, Karayolları Genel Müdürlüğünden yanıt geldi

TRT spikeri Işıl Açıkkar'ın İstanbul'daki kar yağışıyla ilgili yaptığı paylaşım, sosyal medyada gündem oldu. TRT spikeri Açıkkar, Ulaştırma Bakanlığı'nın sorumluluk alanındaki bölge için İBB'yi eleştirdi. Karayolları Genel Müdürlüğünden Açıkkar'a yol durumuyla ilgili yanıt geldi.

Haber 13-03-2022 08:27

Ünlü spiker Nazlı Çelik kızıyla fotoğraf paylaştı! Maşallah annesinin ikizi mi?

Ekranların tanınan simalarından olan ünlü haber spikeri Nazlı Çelik, kızı Kayra Öztarhan ile verdiği pozları aktif olarak kullandığı Instagram hesabından paylaştı. Binlerce beğeni alan o pozları görenler, kızı ile annesini ikiz sandı.

Magazin 04-03-2022 20:15

Sosyal medyadaki iddialar gerçek çıktı! Gürsel Tekin ile çiçeği burnunda eşi Mehtap Özkan'ın nerede tanıştığı belli oldu

Geçen sene eşinden boşanan Gürsel Tekin, İstanbul'da yapılan düğünle hayatını haber spikeri Mehtap Özkan ile birleştirdi. Daha önce Halk TV ve Habertürk'te çalışan Mehtap Özkan'ın kim olduğu merak edilirken CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin ile Mehtap Özkan'ın nerede tanıştıkları da ortaya çıktı. Gürsel Tekin'in 2019'da sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi ortaya çıktı.

Magazin 06-02-2022 12:17

Meksikalı hava durumu spikeri Yanet Garcia, Instagram pozlarıyla kasıp kavuruyor!

Dünyanın en seksi hava durumu spikeri olarak bilinen Yanet Garcia, 10 milyonu aşkın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı pozlarıyla beğeni yağmuruna tutuluyor.

Magazin 08-11-2021 15:28

Yarış atının garip ismi spikere zor anlar yaşattı! Sosyal medyada gündem oldu

Japonya’daki bir ata verilen Sumomomomomomomomo ismi yarışı anlatan spikere zor anlar yaşattı. Atın ismini telaffuz etmekte zorlanan spikerin çabası sosyal medyada gündem oldu.

Haber 03-11-2021 14:13

Kanal D spikeri Şevval Şirin yaşadığı taciz olayını anlattı! Suçlayıcı konuşanlara isyan etti

Kanal D haber sunucusu Şevval Şirin, Twitter hesabından yaşadığı taciz olayını anlattı. Büyük yankı uyandıran taciz olayıyla ilgili kendisini suçlayanlara isyan eden Şirin, "Destekleyenler kadar yaşanan olaya rağmen beni suçlayan yüzlerce insan olması da bu ülkenin özeti. İstediğimiz saatte, istediğimiz yerde özgürce, korkusuzca olabileceğimiz günlere de kavuşuruz elbet" dedi.

Magazin 02-11-2021 09:16

GS Tv spikeri Serbay Şenkal, geceye damga vurdu

Galatasaray, Trabzonspor deplasmanında 2-0 geriye düştüğü maçı 2-2 beraberlikle tamamladı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, galip gelmeye de maçı kaybetmeye de çok yakındı. İkinci yarıda GS TV'de maçı anlatan spiker Serbay Şenkal, Halil Dervişoğlu'nun pozisyonu sonrası kendinden geçti. Şenkal o anın heyecanı ile, "Vur ulan vur ulan, vur ya! diye tepki verdi.

Spor 13-09-2021 16:29

Spor spikeri Hande Sarıoğlu hakkında az bilinen gerçek! Meğer bir mesleği daha varmış...

32 yaşındaki spor spikeri Hande Sarıoğlu daha önce sosyal medyada yaptığı oryantal dans paylaşımlarıyla gündeme gelmişti. Sarıoğlu ile ilgili az bilinen gerçek takipçilerini şaşırttı. Sevilen ismin spikerlik harici bir mesleği daha olduğu ortaya çıktı. İşte Hande Sarıoğlu'nun paylaşımları ve şaşırtan mesleği...

Magazin 09-09-2021 14:21

Galatasaray maçının spikerine tepki yağıyor

Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Galatasaray deplasmanda Randers'la karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın spikerliğini yapan Murat Kosova ise maçı izleyenler tarafından eleştiri oklarının hedefi oldu. Mücadelenin oldukça durgun anlatıldığını belirten futbolseverler paylaşımlarıyla deneyimli spikere isyan etti.

Spor 20-08-2021 09:22

Spiker, yanan alanları görünce hüngür hüngür ağladı: Her yer yanmış, nasıl kıydınız?

Muğla Marmaris’te başlayan ve ardından il genelindeki tüm ormanları saran yangınlar yemyeşil Muğla’yı siyaha bürüdü. Marmaris’e gelen İzmir’in yerel televizyonu TV 35’in spikeri Mutlu Kopuz, gördüğü elim manzara karşısında ''Hiç yeşil kalmamış her taraf yanmış. Nasıl kıydınız?'' diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Haber 05-08-2021 07:57

Canlı yayında maaş alamadığı için isyan etti

Zambiya’da haber bülteni sunan Kabinda Kalimina canlı yayında "Maaşlarımızı alamıyoruz" diye isyan etti. Şaşkınlık yaratan anların hemen ardından kanal başka bir yayına geçti.

Haber 24-06-2021 18:39

Nazlı Çelik 13 yaşındaki kızını paylaştı! Yeni yaşını kutladı

Spiker Nazlı Çelik, sosyal medya hesabından kızı ile fotoğrafını paylaştı. Nazlı Çelik, 13 yaşına basan kızı Kayra'nın doğum gününü kutladı.

Magazin 20-06-2021 14:40

BBC spikeri haberleri şortla sununca olanlar oldu: Pantolon olmadığını fark ettiğimde...

Politika haberlerini sunduğu anda hayli ciddi görünen BBC spikeri Shaun Ley'in bülteni şortla sunması sosyal medyada viral oldu. Kullanıcılardan bazıları, ''Durum o kadar da ciddi değil'' derken, bir kullanıcı ''Üzerinde pantolon olmadığını fark ettiğimde kasvetli haberleri okuyordu'' diyerek kahkahalarla güldüğünü söyledi.

Haber 04-06-2021 09:57

Spikerliği bıraktı hayvancılığa başladı!

Aydın'ın Efeler İlçesinde yerel televizyonda haber spikerliği yaptıktan sonra 3 yıl önce hayvan çiftliği kuran Asel Ceyhan, 'İnsanlarla uğraşmaktansa hayvanlarla uğraşmak daha iyi' diyerek bu işi seçtim. 10 yıl sonra Türkiye'de hayvancılık yapan tüm insanlar beni tanıyacak" dedi.

Finans 02-06-2021 12:07

Bay Tahmin programıyla hafızalara kazınan Fikret Engin hayatını kaybetti!

Spor camiasını üzen haber geldi. TV8 ekranlarında yayınlanan 'Bay Tahmin' adlı program ile akıllarda yer eden Fikret Engin, yaşamını yitirdi. Ünlü spor spikeri, 25 Mayıs'ta şeker komasına girerek hastaneye kaldırılmıştı. Acun Ilıcalı ve birlikte çalıştığı ekip arkadaşları başsağlığı paylaşımlarda bulundu.

Magazin 29-05-2021 15:12

Fikret Engin neden öldü? Fikret Engin kimdir? Fikret Engin kaç yaşındaydı?

Birkaç gün önce şeker komasına girerek hastaneye kaldırılan spor camiasının sevilen yorumcusu Fikret Engin, hayatını kaybetti. Murat Özarı ile yaptığı programlarla tanınan Engin’in ölümüne, Murat Özarı’dan duygusal bir mesaj geldi.

Haber 29-05-2021 12:09

Deneyimli spiker Fikret Engin hayatını kaybetti

Spor dünyasının sevilen ismi Fikret Engin hayatını kaybetti. Bay Tahmin programıyla hafızalara kazınan Engin, 25 Mayıs tarihinde şeker komasına girerek hastaneye kaldırılmıştı.

Spor 29-05-2021 09:19

Habertürk'ten kovulan Hande Sarıoğlu'dan bomba paylaşım!

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yayınladığı dans videosu nedeniyle Habertürk'ten kovulan spiker Hande Sarıoğlu, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Son paylaşımıyla dikkat çeken Sarıoğlu, gönderisine "Lüks arabalar, evler, tatiller? Bunlara ulaşmak benim gibi g.t memeye sahip bir kadın için o kadar kolay ki şu ortamda" notunu düştü.

Magazin 24-05-2021 11:45

Spiker Ekin Olcayto'dan üzen haber geldi

Haber Global spikeri Ekin Olcayto, dün su içmek için yatağından kalktığında tansiyonu düşerek, baygınlık geçirdi. Evinde beslediği kedilerin mama kabının üzerine düşen Olcayto, geçirdiği talihsiz kazanın ardından ameliyata alındı.

Magazin 17-03-2021 14:32

İngiliz spiker Ben Brown, canlı yayında esnerken yakalandı

İngiltere'de yayın yapan uluslararası televizyon kanalı BBC'nin haber spikeri canlı yayında olduğunu unutarak esnedi. İngiliz spiker, canlı yayın kazasıyla ilgili izleyicilerden özür diledi.

Haber 23-12-2020 15:03

Azerbaycanlı spiker Zengilan kentinin işgalden kurtarıldığı haberini alınca gözyaşlarını tutamadı

Azerbaycan'da yayın yapan ARB24 TV spikeri Günel Mövsümova, Azerbaycan ordusunun Ermeni işgali altında bulunan Zengilan kentinin geri aldığı haberini duyurduğu zaman gözyaşlarına hakim olamadı.

Haber 22-10-2020 11:58

Azerbaycanlı spiker 6 köyün geri alınması müjdesini gözyaşlarıyla verdi

Azerbaycan, Ermenistan işgali altındaki 6 köyü geri aldığı bilgisini canlı yayında aktaran Azerbaycan kanalı İctimai TV spikeri sevinç gözyaşlarına boğuldu. Spiker ağlayarak, "Bazı topraklarımız işgalden azad olmuş. Gözümüz aydın olsun" ifadelerini kullandı.

Haber 27-09-2020 16:58

Güzel spiker Diletta Leotta'ya sulu şaka! Havuza atıldı...

Ünlü spor spikeri Diletta Leotta, spor yaparken üvey ağabeyi Mirko Manola'nın sulu şakasına maruz kaldı. Üvey abisi tarafından havuza itilen güzel spiker o anları sosyal medyadan paylaştı.

Spor 01-09-2020 16:30

FETÖ'cü firari spiker Erkan Akkuş yakalanıp tutuklandı

FETÖ/PDY'nin medya yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında aranan spiker Erkan Akkuş, Kocaeli'nin Derince ilçesinde babasının evinde yakalandı.

Haber 22-08-2020 15:23

Lübnanlı spiker canlı yayında istifa etti: Sizden tiksiniyorum!

Lübnan'ın ulusal kanallarından Lebanon24'ün ana spikeri Vesim Orabi, haber bülteninin ardından istifa ettiğini açıkladı.

Haber 17-08-2020 14:07

Ukraynalı spiker haber sunarken dişi yerinden çıktı

Ukrayna’da haberleri sunan kadın sunucunun dişi, kameralar karşısındayken yerinden çıktı.

Haber 15-07-2020 16:54

Gözde Atasoy CNN Türk'ten ayrıldı! Canlı yayında veda etti

Demirören Medya Grubu'na ait CNN Türk’ün spikeri Gözde Atasoy Kökçü kanalla yollarını ayırdı. Atasoy, ayrılık kararının bugünkü canlı yayınının son bölümünde duyurdu.

Haber 26-06-2020 14:58