Sportif Isbirligi Haberleri

MHK toplantısı görüntülerinin ardından Erden Timur'dan açıklama: 'Her şey paylaşılsın, telefon kayıtları, mesajlaşmalar incelensin'

Süper Lig'in 27. haftasındaki Galatasaray-Antalyaspor maçının ardından MHK'da yapılan toplantıda hakem Abdülkadir Bitigen ile MHK eğitimcisi Hugh Dallas arasındaki konuşmaların yer aldığı görüntüler futbol gündemini sarstı. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur da görüntülerle ilgili açıklamalarda bulundu. Timur "Her şey açıklansın, her şey paylaşılsın. Biz bunu istiyoruz. Telefon kayıtları, mesajlaşmalar incelensin." dedi.

Spor 2024-03-26 17:12:56

MEB’den son dakika karne kararı! Öğrenci karnelerinde değişikliğe gidildi! İşte detaylar…

MEB öğrenci karneleri için önemli bir adım attı. Karneler için değişiklik kararı alındı. Karnelerde artık sadece ders notları olmayacak. MEB ortaokul öğrencilerinin ders notlarının yanında sosyal etkinliklere katılımlarını, karnelerinde ‘bilimsel’, ‘kültürel’, ‘sanatsal’, ‘sportif’ etkinlikler ve ‘toplum hizmeti’ olarak 5 ana başlıkta değerlendirmeye alacak. Sosyal etkinlikler, karnelerde ‘katılım’, ‘ürün ortaya koyma’, ‘performans gösterme’ ve ‘derece alma’ olmak üzere 4 ana düzeyde işlenecek.

Egitim 2024-03-21 13:54:12

Sportif yatırımlar 2028 Avrupa Üniversite Oyunlarını Manisa’ya getiriyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Manisa’ya yapılan modern spor tesisleri, bunun getirdiği sportif başarılar, futbol, basketbol, voleybol ve bireysel spor dallarındaki yükselen grafik, Manisa’yı sportif anlamda cazibe merkezi haline getirdi.

Yurthaber 2024-03-20 13:58:49

Erden Timur'dan Fenerbahçe ve Ali Koç'a salvolar! ''Tekliflerini kabul ediyoruz''

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Erden Timur, Ali Koç'un iddialarına cevap verirken Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiklerini duyurdu.

Spor 2024-03-17 19:42:13

Diğer Haber Etiketleri

bıraktı erden galatasaray hakemi maçı maçın süper li Süper Lig şampiyonluklar tff mhk MHK Karne Milli Eğitim Bakanlığı Manisa fenerbahçe Erden Timur ayakkabı spor ayakkabı adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas ayakkabı kadın Eskişehir iyet son dakika Nihat Kırmızı Tiyatro son durumu transfer dönemi yılmaz bal ankaragücü Denizli At atan da, verildi yapılan açıklama camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı 10 hedefi Diyarbakır bahçe maçı devam edecek icardi galatasaray başkan maç, Dursun Özbek Ali Koç Panathinaikos Fatih Terim tommy hilfiger ayakkabı tommy hılfıger tff Badminton ekipleri fk psg yaşında Altay türkiye futbol federasyonu Trabzonspor ertuğrul doğan Tahkim Kurulu aday ak beşiktaş Serdal Adalı spor yazarı lale orta biler kardeşi converse buruk kutlamaları kulübün dakika haberleri n dakika haberleri son dakika haberleri haberler Gümüşhane hürriyet gaze ürri̇yet galatasaraylı zaniolo Cristiano Ronaldo lise okul çantası okul çantası lise nike okul çantası kadın sığınma evi kadın sığınma evi şartları Ankara Gökhan İnler Puma puma ayakkabı sezon quaresma Teknik Direktör türkiye isviçre maçı türkiye isviçre maçı ne zaman türkiye isviçre maçı hangi statta transfer futbol Gaziantep FK 15 milyon euro eslem Marsilya guendouzi Sergio Ramos hakim ziyech puma çanta çanta çanta modelleri sırt çantası sırt çantası erkek sırt çantası kadın erkek sırt çantası kadın sırt çantası puma sırt çantası siyah sırt çantası mert güldür Mert Müldür

Fiyatı 1381 TL'ye düştü! Sportif ve konforlu tasarımıyla öne çıkan Adidas ayakkabı indirimde

Ayakkabı tercihinde rahatlık ve tarz arayanların en çok tercih ettiği modellerin başında spor ayakkabılar geliyor. Günlük kullanımda maksimum konfor ve destek sağlayarak gün boyu enerjinizi korumanıza yardımcı olan spor ayakkabılar içinde belli başlı markaların modelleri öne çıkıyor. Onlardan biri de Adidas Galaxy Q! Bugüne özel indirimli fiyatıyla ayakkabı severlerin yüzünü güldüren modeli sizin için inceledik.

Haber 12-03-24 11:46

Eskişehirspor’un başına Beşiktaş’ın eski teknik direktörü geliyor

Teknik direktör Levent Kartop ve sportif direktör Özgür Gedik’in istifa ettiği Eskişehirspor’un başına geleceği iddia edilen Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Önder Karaveli’nin yarın imza atması bekleniyor.

Yurthaber 12-03-24 07:31

Fenerbahçe maçının yankıları sürüyor! Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı'dan açıklama Tiyatro var... Burunlarından fitil fitil gelecek

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısında aldığı galibiyetin yankıları sürerken Galatasaray Sportif A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kırmızı açıklamasında "Türk futbolu adına talihsiz bir akşam" ifadelerini kullandı.

Spor 24-02-24 22:30

Ankaragücü'nden Galatasaray maçı öncesi iddialı açıklama! ''Galatasaray karşısında güzel bir galibiyet izleteceğiz''

MKE Ankaragücü Sportif Direktörü Yılmaz Bal, Trendyol Süper Lig'de 18 Şubat Pazar günü Galatasaray'la oynayacakları maçı, ligde 5 karşılaşma sonra tribünde yer alacak taraftarlarının desteğiyle kazanmak istediklerini söyledi.

Spor 16-02-24 11:42

Denizli’de 13 bin öğrenci arasından yeni yetenekler aranıyor

Türk spor tarihinin en büyük alt yapı projesi olarak görülen Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme projesinde, 2024 yılı çalışmalarına start verildi.

Yurthaber 13-02-24 13:42

Taner Savut’un adı TFF eğitim programlarında yaşayacak

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’un ismi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Yöneticiliği Sertifika Programı’na verildi.

Spor 06-02-24 19:30

Klasik ayakkabı şıklığını spor ayakkabı rahatlığıyla birleştiren Camper deri bot indirime girdi

Hem günlük sportif kombinlerinize uyum sağlayacak hem de özel günlerde klasik ve şık görünmenize yardımcı olacak; klasik tasarımı spor rahatlığıyla buluşturan bir ayakkabıya mı ihtiyacınız var? Yanıtınız "Evet!" ise stilinize hava katacak Camper Deri Bağcıklı Bill Bot'a mutlaka göz atmalısınız. Günün Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla moda severleri sevindiren bu ayakkabıyı sizin için içeriğimizde inceledik. İşte detaylar!

Haber 30-01-24 14:29

Erden Timur'dan flaş transfer açıklaması! Rıdvan Yılmaz, Abdülkadir Ömür ve Angelino...

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Transferde dönemi hakkında da konuşan Erden Timur flaş ifadeler kullandı.

Spor 24-01-24 18:10

Diyarbakır'da kırsaldaki öğrenciler için sportif ve kültürel etkinlikler yapılıyor

Diyarbakır'da Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde faaliyet yürüten Yenişehir Gençlik Merkezi, kırsaldaki öğrencilere yönelik sportif, sanatsal ve kültürel etkinlikler gerçekleştiriyor.

Yurthaber 18-01-24 15:36

Galatasaray'dan açıklama! ''Icardi'nin ayağını kırdılar''

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur: "Mauro Icardi, Süper Kupa maçında maskeyle oynayacaktı. Sonra dinlendirilecekti. Ayağına kök hücre tedavisi uygulanıyor. Dinlendirmede ağrılarının bir kısmı devam edecekti. Gitmeden bize yazdı. ’Eşimin kontrolleri için yanında olabilir miyim?’ dedi. Antrenman yapamayacak, iğneden sonra dinlenmesi gerek. Özverili oyuncularda, bir de hassas durumu olan oyunculara hocaların yanında olması yanlış değil." ifadelerini kullandı.

Spor 12-01-24 16:12

Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Ali Koç'a peş peşe salvolar! ''Galatasaray’da bu açıklamayı yapan başkan bir saniye görevde duramaz

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ve ikinci başkan Metin Öztürk, yaşanan hakem hataları nedeniyle basın toplantısı düzenledi. Fenerbahçe başkanı Ali Koç'u hedef alan Dursun Özbek, ''Seni şampiyon yapmayacak kim? Galatasaray’da bu açıklamayı yapan başkan bir saniye görevde duramaz" ifadelerini kullandı.

Spor 12-01-24 15:09

Fatih Terim'in gidişi Yunanistan'ı ikiye böldü! Beşiktaş ve Fenerbahçeli taraftarlar desteklerini açık açık belirtiyor...

Antalya'da devam eden 3. WinterLeague Convention organizasyonu, Olympiakos Sportif Direktörü eski ünlü Fransız futbolcu Christian Karembeu'yu da ağırladı. Fatih Terim'in imzasının ardından Yunanistan'da taraftar sayısının arttığını vurgulayan Karembeu'nun sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 12-01-24 13:06

Fiyatı 1994 TL'ye düştü! Sportif kombinlerinizin havalı eşlikçisi Tommy Hilfiger ayakkabıda indirim

Ayakkabılar, tarzımızı tamamlayan en önemli aksesuarlar arasında yer alıyor. Aynı zamanda şık ve rahat olmanın da en kolay yolunu sunuyor. Her adımda stilinizi yansıtmak ve konforu hissetmek istiyorsanız işte size harika bir fırsat: Tommy Hilfiger TH HI VULC CORE LOW SUEDE Ayakkabı şimdi tam 855 TL indirim ile sizleri bekliyor!

Haber 02-01-24 12:09

Erden Timur'dan operasyon çağrısı, ortalık yangın yeri! Şampiyonluğu etkileyen hata

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, 0-0 biten Fenerbahçe derbisinin ardından karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler'in kararlarını eleştirirken, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor 25-12-23 14:07

Spor İstanbul düzenledi! Çocuklar badmintonla şenlendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul’un Badminton Çocuk Şenliği, İBB Metin Oktay Tesisi’nde yapıldı. Çocuk sporcular, iki gün boyunca eğlenceli bir ortamda sportif rekabetin keyfini yaşadı.

Spor 17-12-23 19:44

Altaylı Efe, PSG'nin radarına girmeyi başardı!

1'inci Lig'de mali ve sportif açıdan dibe vuran Altay'da forma giyen 18 yaşındaki stoper Efe Sarıkaya, Fransız devi Paris Saint-Germain'in dikkatini çekti.

Spor 13-12-23 19:20

Tahkim Kurulu, Erden Timur ve Ertuğrul Doğan'ın cezalarında indirime gitti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından cezalar verilen Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un itirazlarının incelenip indirime gidildiği açıklandı.

Spor 24-11-23 21:10

SON DAKİKA:Serdal Adalı, Beşiktaş Başkanlığına aday olduğunu resmen açıkladı!

Son dakika... Beşiktaş'ta yapılacak başkan seçimine kısa bir süre kala Hasan Arat'ın ardından Serdal Adalı da başkanlığa aday olduğunu resmen açıkladı. Serdal Adalı başkan adaylığı açıklamasının yanı sıra seçilmesi halinde yeni sportif direktör ve teknik direktörü de açıkladıİşte detaylar...

Spor 12-11-23 11:20

Erden Timur'dan Ali Koç'un açıklamalarına cevap! ''Lale Orta, Ali Koç'a görüntü gönderdi' demedim ki''

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Ali Koç'un açıklamalarına cevap verdi.

Spor 09-11-23 17:11

Ali Koç, Erden Timur'a seslendi: Bak seni Selahattin Baki'ye vereyim, bak ne yapar!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu'nda Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur için flaş sözler kullandı.

Spor 05-11-23 17:46

Hem şık hem spor bir ayakkabı isteyenlere Converse ayakkabılar

Zamansız bir parça olan Converse, şık ve sportif duruşuyla her yaştaki kullanıcının seçenekleri arasında yer almayı başarıyor. Ancak Converse'lerin spor şıklığının yanında fiyatı da oldukça önem taşıyor. Siz de hem bütçenize hem tarzına uygun model arayışındaysanız birbirinden sportif ve şık tasarımlara sahip, her bütçeye uygun Converse ayakkabıların yer aldığı listemize göz atabilirsiniz. Hazırsanız başlayalım!

Haber 31-10-23 17:16

Dursun Özbek: Galatasaray’ın tek hedefi şampiyonluk

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Fenerbahçe’nin kendisi hakkında yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine Galatasaray Sportif Başkan Vekili Erden Timur, "Amacımız, şeffaf ve doğru bir arınma olması. Kulüp olarak başkanımız liderliğinde başvurumuzu yapacağım. İnşallah Türk futbolunun adına güzel bir arınma olacak bir şeye vesile olmuş oluruz" dedi.

Spor 21-10-23 15:52

Fenerbahçe'nin başvurusuna Erden Timur'dan cevap!

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, gerçekleştirilen Anıtkabir ziyareti sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 21-10-23 13:06

TFF'den derbi öncesi Erden Timur kararı!

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, "sportmenliğe aykırı hareket" ve "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar" nedeniyle PFDK'ye sevk edildi.

Spor 20-10-23 18:37

Son dakika: Fenerbahçe'den Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru! Erden Timur'un açıklamaları sonrasında...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur'un açıklamaları üzerine Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunulduğunu açıkladı. Sarı - lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, TFF'den soruşturma açılmasını talep etmiştir." ifadeleri yer aldı. Öte yandan Fenerbahçe'nin TFF'ye gönderdiği mektup da yayımlandı. İşte detaylar...

Spor 20-10-23 14:20

Artvin maçının hasılatı Gazze’ye

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş, hafta sonu sahasında oynayacağı Artvin Hopaspor maçının gelirlerini çocukların çığlıklarını duyurmak adına Gazze’ye bağışlayacak.

Yurthaber 20-10-23 11:29

Son dakika: Galatasaray'dan Lale Orta için yeni hamle! O tarihteki görüntüler istenecek...

Son dakika haberleri: Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşmüştü. Sarı - kırmızılı yönetici, "Lale Orta'nın 3 Şubat gününde yaptıkları incelensin. Çünkü odadaki kayıtlar 1 yıl saklanıyor." ifadelerini kullanmıştı. Galatasaray'ın o görüntüleri Türkiye Futbol Federasyonu'ndan talep edeceği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 20-10-23 10:42

Ali Koç'tan Erden Timur'a zehir zemberek sözler: Külliyen yalan, iftira!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Lale Orta, Ali Koç'a görüntü verdi" iddiasında bulunan Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a oldukça sert yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 19-10-23 10:25

Erden Timur'dan kafa karıştıran Zaniolo açıklaması!

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, hakkında bahis soruşturması başlatılan Nicolo Zaniolo hakkında kafa karıştıran açıklamalarda bulundu. Timur, Nicolo Zaniolo nedeniyle Galatasaray'ın zararı olabileceğini söyledi.

Spor 17-10-23 22:01

Galatasaray'dan Cristiano Ronaldo açıklaması! ''Haber yolladık ve...''

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, canlı yayında Cristiano Ronaldo ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ronaldo ile tanıdıkları aracılığı ile görüştüğünü itiraf eden Timur'un sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 17-10-23 21:55

Erden Timur'dan Zaniolo açıklaması! ''Oyuncuyla görüştük''

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, hakkında bahis soruşturması açılan Nicolo Zaniolo ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor 15-10-23 10:42

Herkesin gözünü üzerinize çevirecek hem kullanışlı hem şık lise için çanta önerileri

Okul döneminde en çok ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer alan çantaların hem kaliteli hem tüm eşyaları rahatça alabilecek kadar geniş olması gerekiyor. Ergonomik tasarımının yanında şık ve sportif tasarımıyla da öne çıkan çanta modelleri arasından "En iyi lise okul çantası hangisi?" diyorsanız sizler için hazırladığımız lise okul çantası önerilerini gelin birlikte inceleyelim.

Haber 20-09-23 17:47

Kadın sığınma evi şartları nelerdir? Kadın sığınma evinde en az kaç gün kalınır?

Bir kadının sosyal, psikolojik, maddi açıdan desteğe ihtiyaç duyması durumunda kadın sığınma evlerine başvurması mümkündür. Bu kurumlarda kadınlara iş edindirme, sağlık desteği sunma, sosyal ve sportif faaliyetler hazırlama gibi hizmetler mevcuttur. Ayrıca kadın sığınma evinde 18 yaş altındaki çocuklarla beraber konaklanabilir. Kişilerin kadın sığınma evlerindeki genel düzene hakim olmaları için ise bu kurumun şartları, kuralları ve hizmetleri hakkında detaylı bilgi almaları gerekir.

Haber 19-09-23 01:46

Pursaklar Belediyesi ‘Oyuncakistan’ı’ açtı

Sosyal, kültürel ve sportif alanları bir bir ilçeye kazandırarak, ilçe halkının büyük takdirini kazanan Ankara’nın Pursaklar Belediyesi, çeşit çeşit oyun gruplarının bulunduğu Oyuncakistan’ı hizmete açtı.

Yurthaber 18-09-23 13:25

Son dakika: Beşiktaş, Gökhan İnler transferini resmen açıkladı!

Son dakika haberleri: Beşiktaş, Gökhan İnler ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Yapılan duyuruda, "Kulübümüze öncelikle sportif işlerde yardımcı olacak olan Gökhan İnler, sahip olduğu tecrübeyle futbolcularımıza katkı sağlayacak ve ihtiyaç duyulması halinde sahada futbolcu olarak görev alacaktır." ifadelerine yer verildi.

Spor 14-09-23 16:50

Sportif giyinmeyi sevenler buraya! Puma'nın öne çıkan indirimli ürünlerini seçtik

Spor kıyafet tutkunlarını sevindiren haber Amazon’dan geldi! 4-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen indirim kampanyasında dünyaca ünlü markalardan biri olan Puma’nın harika ürünlerini bulabilirsiniz. Gardıroplarını yenilemek ve sportif tarzlarına yeni dokunuşlar yapmak isteyenlerin ilgisini çekebilecek indirimli ürünleri inceleme zamanı! İşte birbirinden şık ve kaliteli o ürünler...

Haber 13-09-23 16:18

Gökhan İnler'in transferi tartışmalara neden oldu! ''Quaresma gelseydi, Ronaldo'yu bile getirirdi''

Gökhan İnler'in Beşiktaş'a futbolcu olarak dönmesi medyada tartışmalara neden oldu. 39 yaşındaki tecrübeli oyuncunun önümüzdeki sezon sportif direktörlük görevine getirileceği ve bu sezon için de takım içinde yer alacağı açıklanmıştı. Transfer henüz resmi olarak duyurulmasa da birçok tartışma şimdiden yaşanmaya başladı.

Spor 12-09-23 13:47

Beşiktaş'tan büyük sürpriz! Eski yıldızıyla anlaştı! Önce futbolcu olacak sonra sportif direktör...

Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, sürpriz bir takviye yaptı. Siyah - beyazlılar, eski futbolcusu Gökhan İnler ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Spor 11-09-23 10:43

TÜRKİYE İSVİÇRE MAÇI! Türkiye İsviçre maçı hangi kanalda, saat kaçta? 15 yıl sonra yeniden!

Türkiye İsviçre maçı ekranı yoğun bir şekilde araştırılıyor. Depremzedeler için oldukça anlamlı olan gecede iki takımda da 15 yıl önce oynanan 2008 Avrupa Kupası'nda forma giymiş futbolcular yer aldı. Replay 2008 adı altında oynanan maçın ve etkinliklerin geliri, öncelikle Hatayspor’un alt yapısı olmak üzere deprem bölgesinde zarar gören futbol alt yapı tesislerine aktarılacak. Gelirler sportif depremzedelere gidecek. Peki, Türkiye İsviçre maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Spor 09-09-23 21:33

Erden Timur transferi açıkladı, o sözleriyle herkesi şaşırttı! İstifa ederim ama...

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Dikkat çekici açıklamalarda bulunan Timur, bir yerli transfer daha yapabileceklerinin altını çizdi. İşte detaylar...

Spor 07-09-23 19:56

Gaziantep FK, sportif direktör Adnan Erkan ile yollarını ayırdı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, sportif direktör Adnan Erkan ile yolların ayrıldığını bildirdi.

Yurthaber 06-09-23 14:27

Galatasaray inkar etti, Fenerbahçe alıyor! Sarı-lacivertliler Marsilya'ya 15 milyon euro önerdi bile...

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, geçtiğimiz günlerde Guendouzi ile ilgili bir girişimlerinin olmadığını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Fenerbahçe yönetimi devreye girdi ve Guendouzi ile anlaşma aşamasına geldi.

Spor 19-08-23 12:18

Galatasaray'dan Ramos, Hakim Ziyech, Rashica ve Guendouzi açıklaması!

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Hakim Ziyech, Sergio Ramos, Rashica ve diğer isimler için açıklamalarda bulundu.

Spor 18-08-23 08:29

Fenerbahçe, Omar Fayed'i resmen açıkladı! 4 yıllık imza...

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, bir takviyeyi daha resmiyete kavuşturdu. Sarı-lacivertli ekip, Mısırlı savunma oyuncusu Omar Fayed'i 4 yıllığına renklerine bağladığını duyurdu. Mısırlı oyuncu için Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ve Sportif Direktör Mario Branco da yer aldı.

Spor 16-08-23 22:14

Sportif şıklığınızı pekiştirecek Puma çantalarda %75'e varan indirim

Sporda, seyahatte, alışverişte kısacası her an her yerde kişisel eşyalarınızı güvenle taşımanızı sağlayacak, dayanıklı ve işlevsel bir çanta arıyorsanız doğru yerdesiniz! Puma'nın sportif şıklığınızı pekiştirecek kaliteli çantalarında %75 indirim başladı. Stilinize ve ihtiyaçlarınıza uygun Puma çantayı büyük indirimden yararlanarak yakalayın!

Haber 07-08-23 15:23