Star Wars Battlefront Ii Haberleri

Fiyatı 1463 TL'ye düştü! LEGO Star Wars yapım setinde kaçırılmayacak fırsat

Star Wars hayranları ve LEGO meraklıları için harika bir haberle karşınızdayız. LEGO® Star Wars: Boba Fett’in Kitabı Mandalorian’ın N-1 Starfighter™’ı kaçırılmayacak bir indirimle satışta! Bu harika LEGO seti, hem efsanevi Star Wars evrenine bir yolculuk yapmanıza hem de en sevilen karakterlerden biri olan Boba Fett ile heyecan dolu maceralara katılmanıza olanak sağlıyor. Siz de indirimden yararlanmak için acele edin.

Haber 2023-07-27 15:42:30

Fiyatı 1867 TL'ye düştü! Star Wars LEGO'da kaçırılmayacak fırsat

Star Wars ruhunu LEGO yapımına taşımaya hazır mısınız? Star Wars'ın unutulmaz engizisyoncu nakliye aracı Scythe'in tamamen ölçekli bir replikasını sunan LEGO'da indirim başladı. Amazon Prime üyelerine özel olarak Prime Day fırsatlarıyla indirime giren ürünü keşfetmek için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 2023-07-11 12:43:19

Fiyatı 1496 TL'ye düştü! LEGO Star Wars Yapım Seti'nde kısa süreliğine kaçırılmayacak indirim

Star Wars Yapım Seti ile epik bir maceraya atılmaya hazır mısınız? Darth Vader'in ikonik kaskının tamamen ölçekli bir replikasını sunan LEGO'da indirim başladı. Bu inanılmaz yapım setinin hayranları, sevdikleri Star Wars filmlerinin karakterlerini canlandırarak ya da kendi yaratıcı fikirlerini hayal ederek sonsuz saatler boyunca eğlenceli vakit geçirebilirler. Siz de indirimden yararlanmak için acele edin.

Haber 2023-06-08 12:33:12

Star Wars filmleri hangi sırayla izlenmeli? Yıldız Savaşları serisine nereden başlamalı?

Unutulmaz karakterler, epik mücadeleler ve destansı maceralarla dolu bir evreni tam anlamıyla yaşamanızı sağlayacak Star Wars, yediden yetmişe milyonlarca kişinin hayranı olduğu en büyük film serilerinden biri. Birbiriyle ilintili her film, izleyenleri hayal gücünün ötesinde unutulmaz bir maceraya sürüklüyor. Siz de Star Wars evreni içinde kaybolmak istiyor ve seriyi hangi sırayla izleyeceğinizden emin olamıyorsanız gelin Star Wars izleme sırasına birlikte bakalım.

Magazin 2023-03-09 13:35:06

Hayranlarının çok seveceği en iyi Star Wars temalı Legolar

Galaksinin en heyecan verici macerasına hazır olun! LEGO Star Wars setleriyle Yıldız Savaşları evrenindeki en unutulmaz karakterleri ve araçları inşa etmeye ne dersiniz? İster imparatorluğun güçlü Darth Vader'ıyla isterseniz asi ittifakın cesur Luke Skywalker'ıyla savaşın, LEGO Star Wars ile sonsuz eğlenceye hazır olun!

Haber 06-03-23 15:33

Nicolas Cage’ten şaşırtan Star Wars çıkışı! Star Wars evrenine katılmama nedenini açıkladı

Nicolas Cage kısa süre önce The Unbearable Weight of Massive Talent filminde, The Mandalorian dizisinin yıldızı Pedro Pascal ile birlikte rol aldı. Star Wars evrenindeki Mandalorian olarak da tanınan ünlü Din Djarin karakterine hayat veren Psacal ile aynı projede yer aldıktan sonra ünlü oyuncu Cage, hakkındaki Star Wars söylentilerine açıklık getirerek henüz Star Wars'a katılmayı planlamadığını açıkladı.

Trend 20-01-23 15:45

Andor dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? Televizyonda yayınlanacak Andor dizisi oyuncuları ve konusu

Andor dizisi bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Star Wars evrenine yeni bir soluk getiren yapım, aslen Disney Plus üzerinden seyredilebiliyor. Serinin hayranları için büyük merak uyandıran Andor dizisinin ilk iki bölümü bu akşam televizyonda yer alacak. Peki Andor dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler?

Magazin 01-12-22 19:13
ele

Ona 'yaşayan Nostradamus' diyorlar! Genç kahinin tahminleri dehşete düşürüyor

Brezilya'nın Minas Gerais eyaletine bağlı Divinópolis kentinde yaşayan ve modern zamanların Nostradamus'u olarak nitelendirilen 36 yaşındaki Athos Salomé, İngiliz Daily Star gazetesine konuştu. Dünyayı kurtaracak Tanrı vergisi güçlerle donatıldığını iddia eden Salomé, Covid-19, Kraliçe II. Elizabeth'in ölümü ve Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması gibi olayları tahmin ettiğini öne sürmüştü. Genç adam kabiliyetine ilişkin detayları ve tüm dünyayı tedirgin eden son öngörüsünü paylaştı.

Trend 02-10-22 11:11

Mansur Yavaş paylaşımı yapan Star Wars yıldızı Mark Hamill kimdir? Mark Hamill nereli ve kaç yaşında, evli mi?

Star Wars oyuncusu Mark Hamill, Twitter'da yaptığı Mansur Yavaş paylaşımı nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Çok sayıda kişi basında yer alan haberlerin ardından konuya ilişkin arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki Mansur Yavaş paylaşımı yapan Star Wars yıldızı Mark Hamill kimdir? Mark Hamill nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü oyuncunun hayatı, biyografisi ve Mansur Yavaş ile ilgili yaptığı paylaşım...

Magazin 22-08-22 12:49

Star Wars'ın başrolü Mark Hamill'den şaşırtan Mansur Yavaş paylaşımı!

Star Wars filminin dünyaca ünlü oyuncusu Mark Hamill, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a Twitter'da yaptığı paylaşımla destek verdi. Hamill, bir takipçisinin ricasını kırmayarak, "Mansur Yavaş kazansın" paylaşımında bulundu.

Magazin 22-08-22 00:23

Star Wars’tan ilham aldı! Zack Snyder, yeni filmi ‘Rebel Moon’ vizyona girmeden konsept çizimini paylaştı

Justice League, Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice ve Watchmen gibi filmlere imza atan Zack Snyder, yeni film projesi olan ‘Rebel Moon’ için kolları sıvadı. Netflix’te yayınlanması beklenen bilim kurgu türündeki film için Snyder, Star Wars ve Japon sinemasının usta yönetmeni Akira Kurosawa’nın filmlerinden ilham alarak konsept bir çizim paylaştı.

Trend 01-01-22 17:20

Bu film için Star Wars’u erteledi! Patty Jenkins’in yöneteceği filmin çekimleri askıya alındı

Star Wars evreninde geçen Rogue Squadron filminin çekimleri, yönetmen Patty Jenkins’in yoğun çalışma programı ve hazırlık sürecinin tamamlanmaması nedeniyle süresiz olarak ertelendi.

Trend 09-11-21 17:17

Star Wars Day (Yıldız Savaşları Günü) nedir? 4 Mayıs neden Star Wars Günü olarak kutlanıyor? Star Wars Günü’nün anlamı nedir?

Sinema kültürünün efsaneleri arasında kabul edilen Star Wars (Yıldız Savaşları) filmi dünyanın pek çok bölgesinden geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Star Wars hayranları, Star Wars kültürünü yaşatmak ve filmi anmak için her yıl 4 Mayıs'ı Dünya Star Wars Günü olarak kutluyor. Peki, Star Wars günü neden 4 Mayıs'ta kutlanıyor?

Trend 04-05-21 16:55

4 Mayıs Star Wars Günü nedir? İşte Star Wars ile ilgili mesajlar ve paylaşımlar

Her sene 4 Mayıs tarihinde dünya genelinde Star Wars Günü kutlanıyor. Star Wars izleyicileri ve sevenleri tarafından kutlanan bu özel günde, Star Wars kültürünü ve filmi anmak amacıyla çeşitli etkinlikler yapılıyor. Peki 4 Mayıs Star Wars Günü nedir? İşte Star Wars ile ilgili mesajlar ve paylaşımlar...

Magazin 04-05-21 00:55

Star Wars: Son Jedi filmi oyuncuları kimler? İşte Star Wars: Son Jedi konusu...

Kanal D ekranlarında Star Wars destanının sekizinci bölümü ve üçüncü Yıldız Savaşları üçlemesinin 2015'teki Star Wars: Güç Uyanıyor filminden sonraki ikinci film olan Star Wars: Son Jedi bu akşam izleyici ile buluşacak. Peki Star Wars: Son Jedi oyuncuları kimler? Star Wars: Son Jedi filmi konusu nedir? İşte yanıtı...

Magazin 01-05-21 18:00

Çin'deki robot ordusu korku veriyor! Bilim-kurgu yapımlarından fırlamış gibiler

Çin'de faaliyet gösteren Unitree Robotics firması, Twitter'dan korku veren bir video paylaştı. Videoda, bir robot ordusu yer aldı. Aynı anda birer askermiş gibi hareket eden Aliengo isimli robotlar, Star Wars göndermesi ile de ilgi çekti.

Haber 09-04-21 16:12

Lost’un yapımcısından yeni bir Superman filmi geliyor! Bilin bakalım başrolde kim yok?

Lost, Fringe, Star Wars serisi gibi güçlü yapımlara imza atan J. J. Abrams yeni bir Superman filmi hazırlığına başladı. Başrolde Henry Cavill yok.

Trend 01-03-21 08:05

Epic Games'in ücretsiz verdiği Star Wars Battlefront II: Celebration Edition'a büyük ilgi!

Epic Games Store'un geçtiğimiz hafta ücretsiz olarak dağıttığı Star Wars Battlefront II: Celebration Edition'ın promosyon kapsamında ne kadar kullanıcıya ulaştığı açıklandı. Star Wars Battlefront II: Celebration Edition'ın yapımcısı Electronic Arts'ın Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre oyuna ilgi büyük oldu.

Haber 26-01-21 14:50

Aksiyon ustası Liam Neeson, Disney’e açık çek verdi: 'Beni alın'

Aksiyon filmlerinin deneyimli ismi Liam Neeson, Disney’in hazırladığı Obi-Wan Kenobi dizisinde Star Wars filminde canlandırdığı Qui-Gon rolüyle yer almak istiyor.

Trend 14-01-21 09:12

Star Wars savaşçısını andıran 500 yıllık bir kadın heykeli buldu

Arkeologlar, Meksika'da bir narenciye bahçesinde çalışan çiftçilerin, bir tanrıçayı veya hükümdarı temsil ettiği düşünülen "Star Wars başlıklı" bir kadın heykeli bulduğunu açıkladı.

Haber 13-01-21 17:01

Epic Games Store Star Wars Battlefront II: Celebration Edition'ı ücretsiz yapacak!

Epic Games Store ücretsiz oyunlar konusunda önemli bir yapım için hazırlanıyor. Epic Games Store'da normal değeri 280 TL olan Star Wars Battlefront II: Celebration Edition ücretsiz olacak. Peki ne zaman?

Haber 08-01-21 10:33

TV yayın akışı 2 Ocak 2020 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

2 Ocak Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 2 Ocak Cumartesi akşamı Nasipse Olur, Akıncı, Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi, Sen Çal Kapımı, İbo Show, MasterChef Türkiye ve Tozkoparan İskender kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV yayın akışı nasıl? İşte 2 Ocak TV yayın akışı...

Trend 02-01-21 10:02

Star Wars’un efsanesi The Mandalorian ekibine teşekkür etti

Star Wars serisinin efsane ismi Mark Hamill, Luke Skywalker’ın dönüşü için The Mandalorian ekibine sosyal medyadan teşekkür etti.

Trend 31-12-20 15:11

Herkes ondan çok korkmuş! Nedenini açıkladı

Yeni jenerasyon Star Wars filminin başrolünü üstlenen Daisy Ridley, Chaos Walking filminin setinde set çalışanlarının onu agresif ve korkutucu bulduklarını söylemesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Trend 31-12-20 14:14

10 bin kişi katıldı... Star Wars evreniyle ilgili yapılan anketin sonucu şaşırtmadı

İngiltere’de Star Wars serisiyle ilgili yapılan bir ankette, "en kötü" karakterinin hangisi olduğu soruldu. 10 binden fazla kişinin katıldığı ankette, katılımcılar Star Wars evreninin en kötüsü olarak Darth Vader’ı seçti.

Trend 30-12-20 14:28

Eşi evdeki çerçevelerin fotoğraflarını ‘Yıldız Savaşları’ filminin karakteriyle değiştirdi!

Scadam adıyla ünlü olan Sidney’de yaşayan sanatçı büyük bit Yıldız Savaşları (Star Wars) hayranı. Öyle ki evinde eşi ve çocuklarıyla olan bütün fotoğraflarını Yıldız Savaşları filminin karakteriyle değiştirdi. Karakterlerin yüzünü eşi ve çocuklarının fotoğraflarıyla yer değiştiren adamın şakasından habersiz olan ev halkı gördüklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Trend 21-12-20 16:12

Star Wars evreninde yas var! Boba Fett'i canlandıran Jeremy Bulloch hayatını kaybetti

Star Wars (Yıldız Savaşları) üçlemesinde ‘Boba Fett’ karakterini canlandıran Britanyalı oyuncu Jeremy Bulloch 75 yaşında hayatını kaybetti.

Trend 18-12-20 12:36

Bu görüntüleri daha önce görmediniz! Star Wars: The Empire Strikes Back'in kamera arkası görüntüleri 40 yıl sonra ortaya çıktı

George Lucas’ın yarattığı Star Wars serisinden Star Wars: The Empire Strikes Back'in kamera arkası görüntüleri 40 yıl sonra ortaya çıktı. Daha önce görülmemiş görüntülerde Harrison Ford, Mark Hamill ve Carrie Fisher gibi isimler yer alıyor.

Trend 17-12-20 15:57

Disney, 10 yeni Star Wars ve Marvel dizisi çekecek

Disney, önümüzdeki beş yıl içinde 10 yeni Star Wars ve Marvel dizisi çekeceğini açıkladı. Bu diziler, şirketin dijital platformu Disney+'ta yayımlanacak.

Haber 11-12-20 12:35

Obi-Wan Kenobi serisiyle Darth Vader geri dönüyor!

Star Wars evreninin bir parçası olan Obi-Wan Kenobi serisiyle birlikte Darth Vader’in geri döneceği de kesinleşmiş oldu. Her zamanki gibi Ewan McGregorın Obi-Wan Kenobi’yi canlandırağı dizide Darth Vader’i ise Hayden Christensen canlandıracak. Diğer bir haber ise yeni Star Wars filmlerinden. Wonder Woman yönetmeni Patty Jenkins, bir Star Wars filmi için kamera arkasına geçen ilk kadın yönetmen olarak tarihe geçecek.

Trend 11-12-20 10:38

Star Wars geleneği bozuldu! Bebek Yoda'nın gerçek ismini açıkladı

Dünya çapında ilgi gören Baby Yoda'nın gerçek adı ortaya çıktı. Star Wars evreni, bir geleneği bakın nasıl bozmuş oldu.

Trend 01-12-20 07:39

Yıldız Savaşları serisinin ünlü oyuncusu hayatını kaybetti

Star Wars üçlemesinde Darth Vader'ı canlandıran David Prowse, 85 yaşında hayatını kaybetti.

Trend 30-11-20 07:59

Yıldız Savaşları'nın Darth Vader'ı David Prowse hayatını kaybetti

Sinema tarihinin en kült bilim kurgu serisi olan Yıldız Savaşları (Star Wars) serisinin en önemli karakteri Darth Vader'ı canlandıran David Prowse 85 yaşında yaşamını yitirdi.

Magazin 29-11-20 15:11

Darth Vader’ı oynayan aktör Dave Prowse hayatını kaybetti

İlk Yıldız Savaşları (Star Wars) üçlemesinde Darth Vader rolünü oynayan İngiliz aktör Dave Prowse 85 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 29-11-20 14:47

Dave Prowse: Darth Vader aktörü hayatını kaybetti

İlk Star Wars üçlemesinde Darth Vader'ı oynayan İngiliz aktör Dave Prowse 85 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 29-11-20 14:08

Star Wars'ta Darth Vader Karakterine Hayat Veren Aktör Prowse Öldü

Star Wars-Yıldız Savaşları, film serisinde Darth Vader karakterine hayat veren İngiliz aktör Dave Prowse 85 yaşında hayatını kaybetti

Haber 29-11-20 13:58

Dave Prowse: Darth Wader aktörü hayatını kaybetti

İlk Star Wars üçlemesinde Darth Vader'ı oynayan İngiliz aktör Dave Prowse 85 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 29-11-20 12:20

Yıldız Savaşları oyuncusundan yıllar sonra gelen para itirafı

Sinema dünyasının efsane bilim kurgu filmlerinden olan Star Wars (Yıldız Savaşları) serisinin Star Wars: Bölüm III - Sith'in İntikamı'nda, genç bir Jedi oynayan çocuk oyuncu, yıllar sonra ses getiren bir itirafta bulundu.

Trend 20-11-20 11:13

Star Wars serisinin yeni oyunu resmen duyuruldu

EA’nın açıklamasına göre Star Wars: Squadrons söylentileri doğru. Firma Squadrons adını verdiği yeni Star Wars oyunu ile sonbaharda oyun severlerin karşısına çıkacak.

Haber 15-06-20 11:55

The Outer Worlds artık Nintendo Switch’te

RPG The Outer Worlds’ün Nintendo Switch için çıktığını duyurdu. The Outer Worlds, Fallout’un orijinal yaratıcıları olan oyun yönetmenleri Tim Cain ve Leonard Boyarsky ile Fallout: New Vegas, Star Wars: Knights of the Old Republic II, South Park: The Stick of Truth ve Pillars of Eternity oyunlarının geliştirici firması Obsidian Entertainment’ın ünlü ekibi tarafından geliştirildi.

Haber 08-06-20 15:44

Hollywood'un en kârlı film serileri araştırmasının zirvesinde Paranormal Activity yer aldı

Vizyona girdiği gibi sinema salonlarının kapısında kuyruk oluşmasına sebep olan Star Wars, Avengers ve Avatar gibi yapımların gişe başarısını konu alan bir araştırma gerçekleşti. Bu araştırmanın şaşırtan sonuçlarına göre, en kârlı filmler korku filmleri oldu. Zirvede ise Paranormal Activity yer aldı.

Trend 18-05-20 10:56

Star Wars Günü şerefine Stormtrooper kıyafeti giyen kadın polis tarafından yere yatırılıp kelepçelendi

Kanada’da gerçekleşen olayda, patronu tarafından 4 Mayıs Star Wars Günü şerefine Stormtrooper kostümü giymesini istediği talihsiz kadın elindeki plastik tabanca nedeniyle polisler tarafından yere yatırılıp kelepçelendi. Polisin sert müdahalesi kameralara yansıdı.

Trend 11-05-20 10:19

Star Wars günü nedir? 4 Mayıs neden Dünya Star Wars günüdür?

Bugün gayri resmi olarak 4 Mayıs dünya Star Wars günü. Dünyaca ünlü Star Wars filminin hayranları her yıl 4 Mayıs gününü Star Wars günü olarak kutluyorlar ve bugün için sosyal medyadan mesajlar, tebrikler paylaşıyorlar. Peki Star Wars günü nedir ve neden 4 Mayıs'ta kutlanıyor, bu tarihin özelliği nedir? Bu günün kutlama mesajı olan "May the fourth be with you" ne anlama geliyor?

Trend 04-05-20 09:47

Star Wars Battlefront 2 son güncellemesi

Çıkışından sadece iki yıl sonra Star Wars Battlefront 2 macerası sona ermek üzere. Electronic Arts bugün, The Battle of Scariff adı verilen ücretsiz içerik güncellemesinin yayınlanmasıyla oyunun tamamlanacağını duyurdu. Yeni içeriğin çıkış tarihi 29 Nisan.

Haber 29-04-20 12:01

Star Wars'ın yıldızı Andrew Jack, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Star Wars serisinde Major Caluan Ematt karakterini canlandıran dünyaca ünlü aktör Andrew Jack, 76 yaşında koronavirüsten hayatını kaybetti.

Magazin 01-04-20 01:42

Star Wars hayranlarını üzen haber! Ünlü oyuncu Alan Harris hayatını kaybetti

Sinema dünyasının kült serilerinden Star Wars'un ilk üçlemesinde rol alan Alan Harris 81 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 01-02-20 12:29

Otizmli Nazım Ege Egetopyasını resme döktü

Yüksek fonksiyonlu otizm (asperger sendromu) teşhisi konulan 10 yaşındaki Nazım Ege Tetik, resim sayesinde yaşadığı iletişim sorununu aştı ve "Egetopya" adını verdiği sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu - Nazım Ege Tetik: "Resimlerimde 'Egetopya' ismini verdiğim bir dünya yarattım. Bu, 'Ege'nin dünyası' anlamına geliyor. Osmanlı ve Türk tarihinden figürler ile Star Wars ile kendi yarattığım kahramanları kullandım. Ortaya hayli farklı eserler çıktı" - Baba Uğur Tetik: "Nazım Ege 4 yaşına kadar konuşamazken, şimdi herkesin gıptayla baktığı bir çoçuk haline geldi. Resim sayesinde artık çevresiyle çok rahat ilişki kurabiliyor"

Magazin 17-01-20 12:25

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi filmi konusu ve oyuncuları! Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi fragmanı (Rogue One: A Star Wars Story)

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi (Rogue One: A Star Wars Story), yeni jenerasyon Star Wars filmlerinden biridir. Gareth Edwards’ın yönetmenliğini üstlendiği Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi, bir grup beklenmedik kahramanın, imkansız görünen Ölüm Yıldızı planlarını çalma görevi için bir araya gelme hikayesini anlatıyor. İşte Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi filmi konusu, oyuncuları ve Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi fragmanı.

Magazin 09-01-20 08:29

Star Wars: The Rise of Skywalker liderliği bırakmadı (3- 5 Ocak 2020 ABD Box Office rakamları)

Star Wars serisinin son filmi Star Wars: The Rise of Skywalker’ın ABD’deki liderliği sürüyor. ABD Box Office rakamlarına göre; vizyondaki üçüncü hafta sonunu geride bırakan film, bir önceki hafta sonuna göre düşüş göstermiş olsa da 33,74 milyon dolar hasılatıyla gişe listesinin zirvesini kaptırmadı.

Magazin 06-01-20 14:12