Starbucks Haberleri

Kahve Dünyası, Jacobs, Nescafe... En sevilen kahve markalarında %60'a varan indirim

Tchibo'dan Kahve Dünyası'na, Starbucks'tan Nescafe'ye dünyaca ünlü kahve markalarında %60'a varan indirimler devam ediyor. Türk kahvesi, filtre kahve, kapsül kahve, granül kahve ve çok daha fazlasına uygun fiyatlarla ulaşmak isterseniz, seçtiğimiz markalardaki indirimleri keşfedin.

Yemek 14-03-2024 12:30

Türk kahvesi, filtre kahve ve dahası... Kahve çeşitlerinde %50'ye varan indirim başladı

Kahve tutkunları buraya! En sevilen kahve markalarında bugüne özel %50'ye varan indirimler başladı. Türk kahvesinden filtre kahveye, kapsül kahveden latte, cappucino gibi kahvelere, her beğeniye uygun kahve çeşitlerindeki indirimleri keşfetmek için içeriğimizi okumaya devam edin.

Yemek 14-02-2024 14:39

Önce Starbucks şimdi de McDonald's! Resmi olarak duyurdular: Boykotlar satışlara balta vurdu

Gazze'deki savaşla ilgili boykotların satışlara zarar verdiğini bildiren son şirket olan fast food zinciri McDonald's satışlarının beklenenden zayıf olduğunu açıkladı. Dünya çapında savaş nedeniyle McDonald's ve Starbucks gibi çeşitli şirketlere boykotlar sürmeye devam ediyor.

Finans 12-02-2024 14:22

Murat Ülker'in oğlu Yahya Ülker'in fotoğrafını paylaştı, Starbucks göndermesi gündem oldu! 'Şantaj' yanıtı da dikkat çekti

Murat Ülker'le ilgili ortaya atılan iddia gündem yarattı. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonrası tepkilerin odağı olan Starbucks CEO'suyla bir araya geldiği belirtilen Ülker, 'Starbucks'a destek veriyor' iddiasına ateş püskürdü. Sosyal medyadaki 'Gıda Dedektif' isimli hesabın sahibine tepki gösteren Ülker, şantaj iddiasında bulundu.

Finans 28-12-2023 08:08

Starbucks bardağı yüzünden işinden olan Meltem Günay isyan etti: 'Vicdanınız hiç mi sızlamadı?'

Geçtiğimiz günlerde canlı yayına Starbucks bardağıyla çıkınca kısa sürede gündem olan, çok geçmeden de işinden olan eski TGRT Haber spikeri Meltem Günay veryansın etti. Sözlerine özür dilerek başlayan Günay, 14 yıldır TGRT Haber'de çalıştığına değinip söz konusu "hatanın" nasıl gerçekleştiğini açıkladı. Günay "Bir insanın ekmeğiyle, emeğiyle oynarken vicdanınız hiç mi sızlamadı?" diye de soru yöneltti.

Haber 27-12-2023 08:49

Canlı yayına Starbucks bardağıyla çıkan spiker Meltem Günay ile yönetmenin işine son verildi! TGRT Haber'den açıklama

TGRT Haber spikeri Meltem Günay'ın yayın sırasında Starbucks bardağını masasına koyması kısa sürede gündem oldu. TGRT Haber ise spiker Meltem Günay ve yönetmenin işine son verildiğini duyurdu. Açıklamada "Kurumumuzun ilkeleri gereği spikerin TGRT Haber TV’de herhangi bir firmanın örtülü reklamını yapacak şekilde sunuculuk yapması kesinlikle yasaktır. Bu ilkeye aykırı hareket eden haber spikeri ve yönetmenin işine haklı nedenle son verilmiştir." denildi.

Haber 24-12-2023 23:09

Adana'da Starbucks'a pompalı tüfekle saldırı! Müşteriler dehşeti yaşadı

Adana’da kahve zinciri Starbucks’a silahlı saldırı düzenlendi. Müşteriler içeride bulunduğu sırada Starbucks şubesine gelen bir kişi, iddiaya göre “Filistin’de çocuklarının kanları akıyor burayı boşaltın" diye bağırdıktan sonra pompalı tüfekle defalarca ateş açtı. İş yerini de yerle bir eden saldırgan, tesadüfen bölgeden geçen sivil polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Kahve zincirine düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin Adana Valiliği'nden de açıklama geldi.

Haber 13-12-2023 22:34

Starbucks'a girip vatandaşlara küfretti! Yetmedi bir de polise saldırdı

Niğde'de çekildiği belirtilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Bir kişi İsrail'i protesto etmek için Starbucks'a girerek orada oturan vatandaşlara hakaretler yağdırmaya başladı. Hızını alamayan saldırgan gelen polise de tokat attı.

Haber 08-12-2023 22:40

Starbucks'ın piyasa değerinde büyük düşüş! Her şey 20 günde oldu

Son günlerde Türkiye'de bazı prostestolarda da adı geçen ABD'li kahve zinciri Starbucks'ın hisseleri yatırımcıların satışların yavaşladığına ilişkin endişelerinin artmasıyla kayıp serisini 12'inci güne taşırken, şirketin piyasa değerinde 20 günde 12 milyar doların üzerinde azalış oldu.

Finans 06-12-2023 20:51

Starbucks'ta grev: Sözleşme yoksa kahve de yok

ABD'de yüzlerce şubede Starbucks işçileri çalışma koşullarını protesto etmek üzere iş bıraktı. "Red Cup Day" isimli etkinliğin olduğu şirketin en yoğun gününde gerçekleşen iş bırakma esnasında “Sözleşme yoksa kahve yok” sloganları atıldı.

Finans 16-11-2023 22:27

AK Parti Gençlik Kolları'nden 81 ilde eylem! Starbucks şubelerinde Filistin atkılarıyla oturdular

AK Parti Gençlik Kolları, 81 ilde Starbucks şubelerinin içinde Filistin atkılarıyla birlikte oturarak 'yer kapatma eylemi' yaptı. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, "Bu eylemimiz, soykırıma uğrayan Filistin halkına destek vermek ve soykırımı gerçekleştiren savaş suçlusu İsrail'e ve destekçilerine 'Dur' demek içindir" dedi.

Haber 27-10-2023 11:31

STARBUCKS KAHVE FİYATLARI 2023: Starbucks'a ne kadar zam geldi? İşte27 Temmuz 2023 zamlı kahve fiyatları...

Starbucks kahve fiyatları zam haberleri sonrası 27 Temmuz 2023 Perşembe günü internette araştırılıyor. ABD'li popüler kahve zincirinde fiyatlar güncellendi. Filtre kahve, Cappuccino, Latte, Signature Hot Chocolate, Mocha, Flat White, Ristretto Bianco, Espresso, Caffe Americano gibi içeceklere zam geldi. Peki, Starbucks'a zam mı geldi, 2023 kahve fiyatları ne kadar oldu? İşte 27 Temmuz 2023 Perşembe günü itibarıyla zamlı Starbucks kahve fiyatları...

Finans 27-07-2023 15:11

STARBUCKS'A ZAM 2023: Starbucks kahve fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? 4 Mayıs 2023 Perşembe zamlı kahve fiyatları

Starbucks kahve fiyatları zam haberleri sonrası 4 Mayıs 2023 Perşembe günü internette araştırılıyor. ABD'li popüler kahve zincirinde fiyatlar güncellendi. Filtre kahve, Cappuccino, Latte, Signature Hot Chocolate, Mocha, Flat White, Ristretto Bianco, Espresso, Caffe Americano gibi içeceklere zam geldi. Peki, Starbucks zam mı geldi, 2023 kahve fiyatları ne kadar oldu? İşte zamlı Starbucks kahve fiyatları...

Finans 04-05-2023 11:31

Çay ve kahve severlerin vazgeçilmezi en iyi termos markası ve tavsiyeleri 2023

Çay ve kahve, vazgeçilmez içecekler arasında yer alıyor. Ancak işin içine sıcaklık faktörü de girdiğinde, bu keyifli deneyim biraz zorlaşabiliyor. Termoslar, içeceklerimizin sıcaklığını uzun süre koruyarak bizi bu zorluğun içerisinde rahatlatır. İyi bir termos seçmek, çay ve kahvenin keyfini çıkarmak için olmazsa olmazlardandır. Peki, en iyi termos markası hangisi? Gelin, birlikte en iyi termos markalarını inceleyelim!

Haber 01-04-2023 00:58

Starbucks kurabiyesini evde kolayca hazırlayabilirsiniz: İşte Starbucks kurabiye tarifi!

Starbucks'ta içtiğiniz kahvenin yanında yediğiniz kurabiyenin tadı damağınızda kaldıysa, o kurabiyeyi evinizde de hazırlayabilirsiniz. 45 dakikada hazırlanan kurabiye 12 dakikada pişiyor. İşte Starbucks kurabiyesi tarifi!

Yemek 27-01-2023 08:59

STARBUCKS KAHVE FİYATLARI 2023: Starbucks'a ne kadar zam geldi? İşte raflarda yerini alan zamlı kahve fiyatları...

Starbucks kahve fiyatlarına zam geldi. Dün yapılan açıklama sonrası ABD merkezli kahve zincirlerinde içeceklere yapılan zam tutarı vatandaşlar tarafından merak edildi. Filtre kahve, Cappuccino, Latte, Signature Hot Chocolate, Mocha, Flat White, Ristretto Bianco, Espresso, Caffe Americano gibi içeceklerin fiyatları merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında "Starbucks zam mı geldi, 2023 kahve fiyatları ne kadar oldu?" sorularını araştırıyor. İşte zamlı Starbucks kahve fiyatları...

Finans 06-01-2023 14:40

Starbucks zam mı geldi, 8 Eylül kahve ne kadar oldu? Starbucks güncel kahve fiyatları 2022!

Starbucks güncel kahve fiyatları 2022, ABD merkezli kahve zincirlerinde içeceklere yapılan zam sonrası merak konusu oldu. Filtre kahve, cool lime, misto, americano, latte, mocha gibi içeceklerin fiyatı internette araştırılmaya başlandı. Birçok kişi arama motorlarında "Starbucks zam mı geldi, "8 Eylül kahve ne kadar oldu?" soru ve konu başlıklarını sorguluyor. İşte 2022 Starbucks güncel kahve fiyatları...

Finans 08-09-2022 14:40

STARBUCKS KURABİYESİ EVİNİZDE! Starbucks kurabiyesi nasıl yapılır? Starbucks kurabiyesi tarifi ve malzemeleri nelerdir?

Starbucks kurabiye yapımı merak edilen tarifler arasında yer alıyor. Tam da kurabiye canavarlarına göre bir tarifimiz var. Kahvenin yanına yakışacağını düşündüğümüz Starbucks kurabiyesi tarifinin internette birden çok tarifi var. Ama biz size orijinal Starbucks kurabiyesi tarifi ile geldik. İşte ağız dolusu mutluluk getiren o reçete!

Yemek 30-05-2022 12:59

Kahve zincirinden Rusya'ya kötü haber!

Mart ayında Rusya'daki faaliyetlerini durduran ünlü kahve zinciri Starbucks ülkeden tamamen çıkma kararı aldı. Mart ayında Rusya'daki faaliyetlerini durduran ünlü kahve zinciri Starbucks ülkeden tamamen çıkma kararı aldı. Son olarak McDonald's da 'savaşın neden olduğu insani kriz nedeniyle' bu ay ülkeden çıkma kararı alan firmaların arasına katılmıştı.

Finans 23-05-2022 17:24

Gerçeğinden çok daha güzel! Starbucks kurabiyesi tarifi

Kurabiyeler çay saatlerinin vazgeçilmez tatlarından. Hem misafirlerinize hem de kendinize yapacağınız en lezzetli ve en kolay tarif starbucks kurabiyesi olabilir. Yapımı oldukça basit olan bu kurabiye ile birlikte istediğiniz lezzete kavuşabileceksiniz. Yanında her türlü içecekle ikram edebileceğiniz starbucks kurabiyesini mutlaka denemeniz gerekiyor.

Yemek 13-05-2022 10:52

Starbucks'ta Zam Kervanına Katıldı! Starbucks kahvelerine zam mı geldi? Starbucks kahveleri ne kadar oldu?

Starbucks zam haberleri ile gündemdeki yerini koruyor. Dünyanın en büyük kahve zinciri olan Starbucks artan kahve fiyatları ile vatandaşların ilgi odağı oldu. Starbucks müşterilerinin iddialarına göre kahve fiyatlarına sevilen kahve markası zam yaptı. Zincirin müşterileri bu durumu yaptıkları paylaşımlarla duyurdu. İşte Starbucks zamlı kahve fiyatları!

Haber 08-04-2022 09:00

Ünlü kahve zinciri Starbucks da zam kervanına katıldı! Fiyatlar yüzde 25 arttı

Dünyanın en büyük kahve zincirlerinden biri olan ve Türkiye’de de sayısız şubeye sahip Starbucks ürünlerine zam yapıldığı iddia edildi. Sosyal medyada birçok kullanıcı, “7 Nisan 2022 Starbuck zammı” etiketinin altına yorum yaparken, kahve fiyatlarını yakından ilgilendiren çok kritik bir açıklama JP Morgan Chase stratejistlerinden geldi. İşte kahve fiyatlarına ilişkin son dakika haberinin detayları…

Finans 07-04-2022 11:04

Starbucks, Rusya'daki tüm faaliyetlerini durdurdu

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı işgal harekatının ardından ABD'li kahve zinciri Starbucks'tan flaş bir hamle geldi. Starbucks, Rusya'daki tüm ticari faaliyetlerini askıya aldığını duyurdu.

Haber 09-03-2022 00:01

Starbucks'tan hayal kırıklığı... Veriler açıklandı, beklentileri yakalayamadı

Dünyanın en büyük kahve dükkanları zinciri Starbucks, mali yılının ilk çeyreğinde karını ve cirosunu geçen yılın aynı dönemine göre artırmayı başardı. Ancak analistlerin kar beklentileri yakalayamadı.

Finans 02-02-2022 07:55

Starbucks kapanacak mı? Şirketten açıklama!

Ünlü kahve zinciri Starbucks'un Türkiye'deki mağazalarını kapatacağı iddiaları sonrası söylentilerin gerçekliği merak ediliyor. Starbucks, bir sosyal medya kullanıcısına yanıt vererek açıklama söz konusu iddialarla ilgili açıklamada bulundu. Peki Starbucks kapanıyor mu? İşte yanıtı...

Haber 25-11-2021 20:27

Starbucks Türkiye'deki mağazalarını kapatacak mı? İddialar gündem olmuştu, yanıt geldi

Kahve zinciri Starbucks'un Türkiye'deki mağazalarını kapatacağı iddiaları gündem yarattı. Gelen soru üzerine sosyal medya kullanıcısına yanıt vererek açıklama Starbucks, söz konusu haberlerin asılsız olduğunu belirtti.

Haber 25-11-2021 17:12

Nestle ve Starbucks hazır kahve ortaklıklarını genişletiyor

Nestle ve Starbucks, ortaklıklarını Güneydoğu Asya, Okyanusya ve Latin Amerika bölgelerinde, hazır kahve içecekleri alanında genişleteceklerini duyurdu.

Finans 27-07-2021 14:08

Starbucks, CarrefourSA marketlerde

İş birliği kapsamında ilk Starbucks kiosku İstinye CarrefourSA Hiper'de hizmet vermeye başladı

Yurthaber 07-07-2021 14:12

Starbucks siparişi viral oldu, barista işten kovuldu

Beş muz, ekstra çırpılmış krema, bal, karamel şurubu ve dahası… Dünyanın en büyük kahve zincirlerinden Starbucks'ta verilen 14 dolarlık (yaklaşık 120 TL) "devasa" sipariş, Josie Morales adlı baristanın Twitter'daki paylaşımıyla geçen hafta viral oldu.

Haber 12-05-2021 14:18

'Starbucks, Osmanlı Sultanı I. Selim’e teşekkür etmeli'

The Washington Post’ta yayınlanan ve “Tüm dünyada kahvenin aslında bir Osmanlı tarihi olduğu” anlatılan yazı, 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nde yeniden gündeme geldi. Osmanlı İmparatorluğunun Avrupa ve Amerika’da da tarihin akışına ve kültürel hayata yön verdiği belirtilen yazıda, “Hepimiz kültürümüzün ve tarihimizin önemli kısımlarını tarihin en önemli imparatorluklarından Osmanlı İmparatorluğu’na, özellikle de 500 yıl önce yaşamış bir padişah olan I. Selim’e borçluyuz” denildi.

Haber 02-10-2020 10:17

ABD'de Starbucks şubesinde Müslüman bir kadının bardağına IŞİD yazıldı

ABD'nin Minnesota kentinde, ülkenin en büyük perakende zincirlerinden Target'taki Starbucks şubesinden kahve alan Ayşe adlı bir Müslüman kadının bardağına adı yerine terör örgütü "ISIS" yazıldı.

Haber 08-07-2020 18:04

Kahve bardağına 'Ayşe' yerine 'IŞİD' yazılan kadın dava açtı

ABD'nin Minnesota kentinde, ülkenin en büyük perakende zincirlerinden Target'taki Starbucks şubesinden kahve alan Ayşe adlı bir Müslüman kadının bardağına adı yerine "ISIS" (IŞİD) yazıldı.

Haber 08-07-2020 11:39

Facebook boykotu yayılıyor: Starbucks da Facebook'u boykot etme kararı aldı!

Facebook CEO'su Mark Zuckerberg zor günler yaşıyor. Zuckerberg, ABD Başkanı Donald Trump'a verdiği destek yüzünden şirketlerin Starbucks'ın da dahil olduğu bir boykotla karşılaştı. Boykot nedeniyle yaşanan kayıp ise inanılmaz boyutlara ulaşmış durumda.

Haber 29-06-2020 16:33

Covid-19 nedeniyle zarar edeceğini açıklayan Starbucks 400 şubesini kapatıyor

Covid-19 salgını nedeniyle dünya çapındaki mağazalarında satışların yarıya düştüğü Starbucks, ABD ve Kanada’nın çeşitli eyaletlerindeki yaklaşık 10 bin şubeden 400’ünün önümüzdeki 18 ay boyunca kapalı kalacağını açıkladı.

Finans 11-06-2020 10:18

Starbucks ABD'deki mağazaların yüzde 85'ini gelecek hafta açacak

Starbucks Corporation CEO'su Kevin Johnson, Pazartesi günü çalışanlarına yolladığı mektupta, şirketin ABD genelindeki mağazalarının yüzde 85'inin önümüzdeki haftadan itibaren açılacağını duyurdu.

Finans 05-05-2020 10:01

Dünyaca ünlü kahve zincirinden önemli karar

Starbucks CEO'su Johnson, pazartesi günü çalışanlarına yolladığı mektupta, şirketin ABD genelindeki mağazalarının yüzde 85'inin önümüzdeki haftadan itibaren açılacağını duyurdu.

Haber 05-05-2020 09:53

Koronavirüs salgını: Starbucks, Çin'deki 2000 şubesini kapattı

Amerikan kahve zinciri Starbucks, koronavirüs salgınında personelini korumak ve hükümetin salgını kontrol altında tutma çabalarına destek olmak için Çin'deki şubelerinin yarısından fazlasını kapattığını açıkladı. Diğer küresel şirketler de gelişmeleri yakından izliyor.

Haber 29-01-2020 18:54

Kremalı kahvelerde 23 çay kaşığına kadar şeker var

İngiltere merkezli bir yardım kuruluşunun dünyaca ünlü bazı kahve zincirlerindeki 200'den fazla kremalı sıcak kahve üzerindeki yaptığı araştırmaya göre, Starbucks'ın yulaf sütlü karamel sıcak çikolatası 758 kalori - Diğer kahve zincirlerinden Caffe Nero'nun tuzlu karamel sıcak çikolatası ise 503 kalori

Haber 04-12-2019 16:48

AB mahkemesinden Starbucks kararı

AB Genel Mahkemesi, AB Komisyonu'nun Starbucks'a yönelik vergi cezasını iptal etti.

Finans 24-09-2019 13:31

AB mahkemesinden Starbucks kararı

AB Genel Mahkemesi, AB Komisyonu'nun Starbucks'a yönelik vergi cezasını iptal etti

Finans 24-09-2019 12:17

Müslüman müşterinin Aziz olan ismi Starbucks'ta ISIS oldu

ABD'nin ünlü kahve zinciri Starbucks'tan kahve satın alan "Aziz" isimli Müslüman'ın adının, terör örgütü DEAŞ'ın İngilizce kısaltılmışı "ISIS" şeklinde yazılması tepkilere neden oldu

Haber 04-09-2019 03:32

O bardaklara neden Tall, Grande, Venti diyoruz?

Starbucks'ta sipariş verirken istediğimiz bardak boyunu Tall, Grande, Venti şeklinde belirtiyoruz. Fakat bunu belirtirken neden Small, Medium, Big gibi standart ingilizce kelimelerle kullanmıyoruz hiç düşündünüz mü? Ya da neden biz küçük, orta, büyük demiyoruz da "Bir grande americano alabilir miyim?" diyoruz. Elbette bunun da bir sebebi var. İşte o sebep...

Trend 28-08-2019 10:28

Starbucks Madden NFL 20 Classic için Sponsor Oldu

Starbucks, ilk Major Şampiyona Serisi, bundan sonra Madden NFL 20 Classic Presented by Starbucks Nitro Cold Brew olarak anılacak etkinliğin, ana sponsoru olacak.

Trend 07-08-2019 10:22

Avrupa'da hangi ülkede kaç Starbucks mağazası var? Türkiye bakın kaçıncı sırada...

Twitter'da dünya gündemi ve istatistiklere ilişkin veriler paylaşan The Spectator Index, Avrupa'daki Starbucks mağazalarının ülkelere göre dağılımını paylaştı. Türkiye'nin İngiltere'den sonra ikinci sırada yer alması dikkat çekti.

Trend 12-04-2019 08:20

Starbucks kahve fiyatlarına zam yaptı

Starbucks Türkiye'de sattığı kahvelere zam yaptı. Zammın bugünden itibaren uygulandığı öğrenildi. Starbucks Türkiye en son 2018 yılının eylül ayında kahvelerine zam yapmıştı.

Finans 09-01-2019 10:24

Starbucks, porno izleyenleri engelleyecek!

Starbucks, müşterilerinin ücretsiz Wi-Fi ağını kullanarak cinsel içerikli film izlemelerini engelleyecek.

Trend 30-11-2018 08:05

Nestle'nin Starbucks'la yaptığı 7,1 milyar dolarlık anlaşma tamamlandı

İsviçreli gıda şirketi Nestle, 7,1 milyar dolar ödeyerek Starbucks markalı kahve ürünlerini küresel dağıtım ağına dahil etti.

Finans 28-08-2018 14:02

Ankara Keçiören Belediyesi'nden ABD'ye yaptırım kararı! ABD menşeili markalara ruhsat vermeyecek!

Ankara’da Keçiören Belediyesi Amerika menşeili firmalara ruhsat vermeme kararı aldı. Bu kapsamda ilçede faaliyet göstermek isteyen MC Donalds, Burger King, Starbucks gibi büyük firmalara ruhsat verilmeyecek. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Aldığımız bu kararın örnek olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Haber 15-08-2018 23:28

Starbucks'tan bitcoin açıklaması

Starbucks, Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başlayacağı yönündeki haberleri yalanladı.

Finans 07-08-2018 10:20