Steelseries Rival Haberleri

Klavyesini yenilemek isteyenler için en iyi Steelseries klavye önerileri

Bilgisayar başında yaptığımız hemen her işte klavye kullanıyoruz. Durum böyle olunca da klavyenin konforlu kullanım sunması, sesinin rahatsız etmemesi ve dayanıklı materyallerle üretilmesi oldukça önemli. Siz de klavyenizi yenilemek istiyorsanız karşınıza çıkan birçok alternatif arasından seçim yapmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Oysa çözüm sandığınızdan çok daha kolay! Steelseries marka klavyelerle kontrol her zaman sizde olacak. Üstelik hızlılık ve rahatlığın keyfini doyasıya çıkaracaksınız.

Haber 2023-03-10 17:46:33

Oyunlarda size avantaj sağlayacak en iyi Steelseries marka mouse önerileri

İyi bir mouse, oyun performansınızı kökten değiştirebiliyor. Tepki süresi, tuş ve izleme hissiyatıyla her şeyi etkileyen bu ürünlerin en kaliteli modellerini SteelSeries üretiyor. Eğer oyunlarda rakiplerinize karşı avantaj sağlamak istiyorsanız en iyi SteelSeries mouse seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Hazırsanız başlayalım!

Haber 2022-10-26 16:34:32

ABD'de yılın tabancası ödülünü kazanan CANiK, ürünlerini TEKNOFEST KARADENİZ'de sergiliyor

SYS Kurumsal İletişim ve İş Geliştirme Müdürü Gençay Gençer: - "SFx RIVAL, bir yarışma tabancası, mükemmel bir tetik mekanizmasına sahip. Atıcılar çok hızla şekilde silahlarını kullanabiliyor"

Yurthaber 2022-08-31 10:07:33

Oyuncuların hayallerini süsleyen SteelSeries Arctis oyuncu kulaklığı incelemesi

Oyun tutkunları için oyundaki her sesi ayrıntılı ve net şekilde duymak önem taşıyor. En iyi kulak üstü oyuncu kulaklığı modelleri arasında yer alan SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklık, kompakt tasarımı ve başarılı özellikleriyle oyuncuların ilgisini çekmeyi başarıyor. Gelin, SteelSeries Arctis 1 incelemesi yapalım ve alternatifi olabilecek ürünlere göz atalım.

Haber 2022-05-02 10:52:42

Uygun fiyat ve harika tepkime süresi ile dikkat çeken Steelseries Rival 3 inceleme

Hayalinizdeki mouse'u bulamıyor musunuz? Sizler için tüm ihtiyaçlarınızı tatmin edecek bir mouse önerimiz var. Karşınızda Steelseries Rival 3! Oyuncu ya da profesyonel kullanıcısıysanız mouse'un bilgisayardaki eliniz kolunuz olduğunu zaten biliyorsunuz. Hızlı tepki veren ve sizi oyunlarda rakiplerimizin önüne geçirecek mouse'u detaylarıyla incelemek isterseniz okumaya devam edin!

Haber 28-03-22 09:42
Yurthaber 05-06-21 20:18

SteelSeries 2020 Ürünlerini Piyasaya Sundu!

SteelSeries, 2020 yılında çıkaracağı yeni ürünleri tanıttı. Bu ürünler arasında Rival 3 oyun faresi, Apex 3 ve Apex 5 oyun klavyesi yer alıyor.

Haber 23-01-20 22:27

SteelSeries Kablosuz Oyun Kumandasını Piyasaya Sürdü

SteelSeries, yeni Stratus Duo oyun kumandasını piyasaya sürdü. Uzun pil ömrü sunan Stratus Duo kablosuz oyun kumandası ile birçok oyun oynanabiliyor.

Trend 30-11-19 03:40

SteelSeries Türkiye’deki oyuncularla buluşmaya devam ediyor

Oyun Başlasın Türkiye’nin başlattığı ücretsiz oyun ve espor festivalinin ilk adımı Ankara’da gerçekleşti. Festival kapsamında SteelSeries, finalde son üçe kalan oyunculara verdiği ödüllerle katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Trend 12-11-19 17:20

SteelSeries yeni Sensei Ten oyuncu faresini tanıttı!

SteelSeries Sensei, güncel teknolojilerle harmanlanıp Sensei Ten olarak kullanıcılarının beğenisine sunuluyor. Bu fare, TrueMove Pro sensörü sayesinde esporcuların ilgisini çekiyor.

Trend 03-10-19 14:50

Dünyanın ilk kablosuz mobil oyuncu kulaklığı: Arctis 1 Wireless

SteelSeries, Arctis ailesinin en yeni üyesi Arctis 1 Wireless’ı duyurdu. Geçtiğimiz aylarda raflarda yerini alan Arctis 1’in yeni ve inceltilmiş gövdesine sahip olan Wireless modeli; Nintendo Switch, PS4, PC ve mobil cihazlarda kayıpsız ve düşük gecikmeli bağlantı sunuyor.

Trend 14-09-19 11:55

SteelSeries’ten Dünyanın İlk Mobil Uyumlu Kablosuz Kulaklığı!

SteelSeries, Arctis ailesinin en yeni üyesi Arctis 1 Wireless’ı duyurdu. Geçtiğimiz aylarda raflarda yerini alan Arctis 1’in yeni ve inceltilmiş gövdesine sahip olan Wireless modeli; Nintendo Switch, PlayStation 4, PC ve mobil cihazlarda bağlantı sunuyor.

Trend 13-09-19 22:41

Bu fiyata bu kulaklık alınır mı? Steelseries Arctis 1 İncelemesi

Steelseries Arctis 1, ay sonuna kadar kampanyada olan ve özellikle Lords Mobile, Wolfteam, Mia Online, PUBG Mobile gibi oyunları oynuyorsanız kaçırmamanız gereken bir kulaklık. Arctis 1'i sadece PC başında oyun oynarken değil, cep telefonunuzla sokakta müzik dinlemek için de kullanabilirsiniz.

Trend 31-07-19 15:37

SteelSeries Yeni Apex mekanik klavyelerini duyurdu

SteelSeries, mekanik oyuncu klavyeleri Apex Pro ve Apex Pro TKL’yi duyurdu.

Trend 27-07-19 07:08

BİM sudan ucuza Steelseries Rival 110 satacak!

Uygun fiyata sunduğu teknolojik ürünlerle çok sık gündeme gelen BİM yine bombayı patlattı. BİM oyuncuların pek bir sevdiği oyuncu mouse’u Steelseries Rival 110’u çok yakında sevenleriyle buluşturacak. Hem de BİM bu buluşmayı hayli ucuz bir fiyat ile gerçekleştirecek.

Haber 13-06-18 19:17
Bim