Step Haberleri

Sahilde yürüyüş yaparken ayağına takıldı! Kimse ne olduğunu anlayamadı... Bir görene bir daha baktırdı

Avustralya'daki 'Step Beach' isimli sahilde yürüyüş yapan bir kadın ayağına takılan gizemli yaratpı görünce şaşkına döndü. Ucu bir beyni anımsatan sopa görüntüsündeki canlının ne olduğunu anlayamayan turist cep telefonuyla fotoğraflarını çekerek sosyal medyadan paylaştı. Dusty Neal Henderson adında bir doğa bilimci, bu yaratığın Pyura pachydermatina, yani "deniz lalesi" olduğunu dile getirdi.

Trend 2024-01-13 15:25:31

Became Leader with his own job Mynet

His family did not approve him to be busy with internet work which they consider as a waste of time. It became an internet company which started just with a small step after long years, and has a 3-5 million e-mail subscriptions and has the biggest share with %30 on online advertisement market which reaches to 30-40 million dollars.

Finans 2023-07-06 12:35:05

Günlük egzersiz ihtiyacınızı karşılayacak en iyi step tahtası önerileri

Spor yaparken eğlenmek istiyorsanız step tahtaları ile tanışmaya ne dersiniz? Step tahtası, düzenli olarak kullanıldığında günlük egzersiz ihtiyacını karşılar ve spor yaparken daha eğlenceli vakit geçirmenize yardımcı olur. Birçok farklı hareketi kolayca yapmanızı sağlayacak step tahtaları ile egzersizlerinizden daha çok verim alabilirsiniz. Peki, evde spor yaparken tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak step tahtaları önerilerini duymaya hazır mısınız?

Haber 2023-01-13 16:10:57

Gizemli hastalık panik yarattı! Özellikle okul çağındaki çocukları etkiliyor... Belirtileri ise çok bilindik

İngiltere ve Galler bölgesinde İngilizce’de ‘Step A’ olarak bilinen streptokok hastalığı büyük panik yarattı. Hastalık yüzünden İngiltere’de 5 ve Galler’de 1 okul çağındaki çocuğun hayatını kaybetmesi endişeye neden oldu. İngiltere’deki ölümlerin Londra, Surrey ve Buckinghamshire’da meydana geldiği belirtildi.

Trend 2022-12-03 14:21:12

Step ne demek? Step kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Step, günümüzde sıkça kullanılan kelimelerden bir tanesidir. Bu kelimeye televizyondan internete, gündelik sohberlerden edebi eserlere kadar çok farklı oluşturulan cümlelerde yer verilir. Bazen kelimenin anlamı merak edilerek araştırılmak istenebilir. Yapılan araştırmalarda Türk Dil Kurumu'nun çalışmalarına yönelmek gerekir. Pek çok kişi tarafından mercek altına alınan kelimeler arasında bulunan Step ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:43

Step iklimi ne demek? Step iklimi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe kelimeler arasında kökenleri ve anlamları ile dikkat çeken kelimeler bulunur. Türk Dil Kurumu, kökeni ayırt edilmeksizin Türkçede kullanılan farklı anlamlara sahip sözcükleri inceleme altına almaktadır. Dilimizin geliştirilmesi için sürdürülen bu çalışmalara birleşik kelimeler de dahildir. Yapılan bu incelemelerden bir tanesi de Step iklimi birleşik kelimesi ile ilgilidir. Step iklimi ne demektir?

Egitim 23-05-22 19:00

Çankırı'daki yaban hayatı çeşitliliği fotokapanlara yansıdı

Yaban hayatının takibi için dağ ve ormanlık alanlara kurulan fotokapanlar sayesinde bozayı, vaşak, kurt, domuz, karaca ve geyik gibi pek çok yaban hayvanı, doğal ortamında kayıt altına alındı - Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Uğur Özcan: - "Yaban hayatında ya da biyoçeşitlilikte geçiş yerleri daha fazla tür barındırabiliyor. O yüzden Çankırı, özellikle Kızılırmak, hem sulak alan hem step vejetasyonu hem de Karadeniz ormanları yönünden oldukça zengin"

Yurthaber 14-03-22 11:59

Çok nadir görülüyor! Step kertenkelesi tarıma büyük fayda sağlıyor

Step kertenkelesi, Türkiye'nin doğusunda yaşamını sürdürüyor. Bozkırın nadir görülen sürüngenleri arasında yer alan kertenkele, tarıma kapalı, insan hareketliliğinin fazla olmadığı zorlu arazilerde bulunuyor. Türkiye'de sadece Iğdır, Ağrı, Kars, Van ve Bitlis ile Erzurum'un bir bölümünde yaşadığı belirtiliyor. Bilimsel adı Eremias strauchi olan step kertenkelesinin habitat tahribatından olumsuz etkilendiği biliniyor. Özellikle Iğdır'ın Tuzluca ve Ağrı Dağı eteklerinde yaşamını sürdürüyor.

Haber 24-10-21 11:41

Nadir görülen step kertenkelesi Doğu Anadolu'nun zorlu coğrafyasında yaşıyor

Iğdır Üniversitesi Mesleki ve Teknik Bilimler Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Bahadır Akman: - "Ülkemize farklı iki noktadan giriş yapmış, bunlardan biri Iğdır. Iğdır'dan Horasan'a kadar dağılışı var. Diğer nokta ise Van. Van'dan da Bitlis'e kadar dağılış gösteriyor" - "Bu türlerin tarım için büyük faydası var. Ortamdaki böcek türleriyle, küçük omurgasızlarla beslendiği için ekolojik denge için de önemli türlerden biri"

Yurthaber 24-10-21 11:03

Fransa Bisiklet Turu'nda Mark Cavendish rekora ortak oldu

Fransa Bisiklet Turu'nun 13. etabını, Deceuninck-Quick-Step takımının Büyük Britanyalı sporcusu Mark Cavendish kazandı. Turda 34. etap zaferini elde eden 36 yaşındaki Cavendish, Belçikalı Eddy Merckx'e ait rekora ortak oldu.

Spor 09-07-21 23:18

Fransa Bisiklet Turu'nda açılışı Julian Alaphilippe yaptı!

Yol bisikletinin en prestijli yarışı Fransa Bisiklet Turu'nun (Tour de France) açılış etabını, Deceuninck-Quick-Step takımının Fransız sporcusu Julian Alaphilippe kazandı.

Spor 26-06-21 19:36

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 4. etabında kazanan Mark Cavendish

56'ncı Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Alanya - Kemer etabını Quick Step takımından Mark Cavendish 4.9.38'lik derecesiyle kazandı. İngiliz sprinter bu etapla Türkiye'deki 10'uncu zaferini elde etti.

Spor 14-04-21 17:04

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

Turun ikinci bölümü olan Konya-Konya etabını, Deceuninck-Quick-Step takımından Cavendish kazandı

Yurthaber 12-04-21 15:23

Kepezli kadınlar güne sporla başlıyor

Kepez Belediyesi’nin ilçede 3 noktada düzenlediği step, aerobik ve pilates egzersizleri ile Kepezli kadınlar güne sporla başlıyor.Kepez Belediyesi, pandemi sürecinde evlerinde hareketsiz kalan kadınlar için ilçenin farklı noktalarında spor etkinliği düzenliyor.

Yurthaber 25-11-20 13:46

İyilik İçin Sanat Derneği karma sergisi ile Step İstanbul’da

Türkiye’de sanat ortamının gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan, sergilerden elde ettiği gelirin tamamıyla sanatçıları destekleyen İyilik İçin Sanat Derneği, hayata geçirdiği üç projesinde üretilen eserlerle Step İstanbul’da yerini aldı.Contemporary İstanbul ve TOMTOM Designhood iş birliğiyle “Sanat herkesin hayatının bir parçası olmalıdır“ fikriyle hayata geçirilen Step İstanbul, bu yıl 18-22 Kasım tarihlerinde Taksim 360 Projesi’nde gerçekleştirilecek.

Yurthaber 17-11-20 11:39

Sanayide dönüşüm programı dijitalde

Sanayide Dijital Dönüşüm Programı (STEP) 2020 bu sene, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle dijitalde gerçekleştirilecek.Malatya İnönü Üniversitesi Teknokent tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, sanayide dönüşüm programlarının pandemi nedeniyle bu yıl dijitalde gerçekleştirileceği belirtilip, "Malatya Teknokent, TTO ve Pusula Ön Kuluçka Merkezi olarak Dijital Dönüşüm Programı STEP 2020 bu sene dijitalde.

Yurthaber 21-10-20 13:35

Yunusemreli kadınlardan Millet Çarşısı spor salonuna yoğun ilgi

Yunus Emre Millet Çarşısı’nda kadınlara yönelik açılan ve zumba, pilates, step, fitness, aerobik ve kişiye özel programların yer aldığı spor salonu büyük ilgi görüyor.Türkiye’nin en modern kompleks projelerinden biri olan Yunus Emre Millet Çarşısı içerisinde kadınlara yönelik spor salonu açıldı.

Yurthaber 28-09-20 15:07

Yunusemreli kadınlardan Millet Çarşısı spor salonuna yoğun ilgi

Yunus Emre Millet Çarşısı’nda kadınlara yönelik açılan ve zumba, pilates, step, fitness, aerobik ve kişiye özel programların yer aldığı spor salonu büyük ilgi görüyor.Türkiye’nin en modern kompleks projelerinden biri olan Yunus Emre Millet Çarşısı içerisinde kadınlara yönelik spor salonu açıldı.

Yurthaber 28-09-20 15:06

Merkezefendi Belediyesinin sanat ve spor kursları başlıyor

Merkezefendi Belediyesi’nin, ücretsiz, futbol, basketbol, tenis, pilates, step-aerobik, akıl oyunları, robotik kodlama, satranç, halk oyunları, İngilizce, makrome, amigurumi, kanaviçe, iğne oyası, miyuki, wayuu, rölyef, resim, dikiş, nakış, örgü, bağlama, resim ve takı kursları kayıtları başladı.

Yurthaber 28-09-20 13:05

Merkezefendi Belediyesinin sanat ve spor kursları başlıyor

Merkezefendi Belediyesi’nin, ücretsiz, futbol, basketbol, tenis, pilates, step-aerobik, akıl oyunları, robotik kodlama, satranç, halk oyunları, İngilizce, makrome, amigurumi, kanaviçe, iğne oyası, miyuki, wayuu, rölyef, resim, dikiş, nakış, örgü, bağlama, resim ve takı kursları kayıtları başladı.

Yurthaber 28-09-20 13:05

Salgında spordan uzak kalan Erzurumlu kadınlar, step ve aerobikle form tutuyor

Salgında spordan uzak kalan Erzurumlu kadınlar, step ve aerobikle form tutuyor

Yurthaber 22-07-20 11:18

Sultan Sazlığı Milli Parkı’nda siyah flamingo görüntülendi

Step ekosisteminde eşine az rastlanan tatlı ve tuzlu su ekosistemlerini bir arada bulunduran Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne bağlı Sultan Sazlığı Milli Parkı’nda çok nadir görülen siyah flamingo gözlemlendi.

Haber 16-07-20 14:16

Gaziemir hareket ediyor, yüzler gülüyor

Gaziemir Belediyesinin “önce sağlık” bilinciyle tüm yıl düzenlediği spor faaliyetleri Koronavirüs salgını nedeniyle açık havada devam ediyor.Salgın süresince evlere kapanan, spor yapma olanağı bulamayan vatandaşlar için yeniden nefes aldıracak, onları harekete geçirecek şekilde hazırlanan program, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.Sosyal mesafe gözetilerek düzenlenen etkinlikler ayrı gruplar halinde halk dansları, pilates, aerobik, danslı kardiyo ve step olarak yapılıyor.

Yurthaber 26-06-20 12:07

Konak’ta sabah sporu artık pazar yerinde

İzmir Konak’ta, Hatay semt sakinleri güne kapalı pazar yerinde spor yaparak başlıyor.Konak Belediyesinin korona virüs nedeniyle ara verdiği aerobik, step ve pilates kursları geçtiğimiz günlerde açık alanlara taşınarak yeniden başlamıştı; fakat açık alanı uygun olmadığı çalışma yapılamayan mahalleler bulunuyordu.

Yurthaber 21-06-20 12:18

Avcılar güne yeniden sporla başlıyor

Avcılar Belediyesi, “Spor Yap Zinde Kal” çağrısıyla pandemi nedeniyle ara verilmek zorunda kalınan sabah sporlarını yeniden başlattı.Avcılar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün her yaşa uygun hazırladığı sabah sporu programında Avcılarlı vatandaşlar yaklaşık bir saat boyunca profesyonel eğitmenler eşliğinde temel beden eğitimi, kültür - fizik hareketleri, yürüyüş, koşu, pilates, step - aerobik gibi farklı branşlarda spor yaparak güne daha zinde başlıyor.Korona virüs tedbirleri kapsamında gerekli tüm önlemlerin alındığı etkinlikler her gün farklı noktalarda yapılacak.

Yurthaber 12-06-20 11:56

Konak’ta spor açık havaya taşındı

Konak Belediyesinin korona virüs nedeniyle ara verdiği aerobik, step ve pilates kursları açık havada yeniden başladı.Konak Belediyesinin 7 ayrı spor merkezinde verilen aerobik, step ve pilates kursları, normalleşme dönemine uygun olarak alınan tedbirlerle parklara ve açık alanlara taşındı.

Yurthaber 09-06-20 13:57

Aydın’da online spor kursları başladı

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uzman antrenörler eşliğinde pandemi dönemi süresince vatandaşlara online spor kurslarının başladığını duyurdu.Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, durağan yaşamın insan sağlığı üzerindeki etkilerine karşı, evlerinde hareketsiz kalan vatandaşların fiziksel etkinlik yapmaları amacıyla çeşitli sportif aktiviteler ve sağlıklı yaşam kursları verilerek pandemi sürecini bedensel ve zihinsel olarak sağlıklı bir şekilde geçirmeleri için kurumun sosyal medya aracılığıyla canlı yayın ile spor kursları başladığı belirtildi.Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait E-GENÇ bilgi sistemi http://egenc.gsb.gov.tr/EGenc/OnlineEgitim/OnlineEgitimBasvur#step-1 adresi üzerinden 13 - 29 yaş arası gençler kayıt yaptırarak Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sosyal medya hesapları üzerinden online spor kurslarına takip edebilecekler.

Yurthaber 11-05-20 23:17

Step Aerobikte Manisa şampiyonu oldular

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Step Aerobik yarışmasında Barbaros Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu Yıldız Kızlar Step Aerobik Takımı Manisa şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Yurthaber 20-02-20 14:56

Became Leader with his own job Mynet

His family did not approve him to be busy with internet work which they consider as a waste of time. It became an internet company which started just with a small step after long years, and has a 3-5 million e-mail subscriptions and has the biggest share with %30 on online advertisement market which reaches to 30-40 million dollars.

Finans 31-01-20 14:14

Step-Aerobik ve Pilates 2020 Vize ve Gelişim Semineri başladı

TÜRKİYE Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen 'Step-Aerobik ve Pilates 2020 Vize ve Gelişim Semineri' Antalya'nın Kemer ilçesinde başladı.

Spor 20-12-19 19:20

Ceyhan’da kadınlara pilates ve zumba kursu

Ceyhan Belediyesi kadınlar için fitness, step aerobik, pilates ve zumba kursu açtı.Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde hafta içi her gün yedi seans, Beden Eğitimi Öğretmeni Tuğçe Güney eşliğinde Ceyhanlı 200 kadına fitness, aerobik, plates ve zumba eğitimi veriliyor.

Yurthaber 19-12-19 17:34

Mersin’de kadınlar step ve aerobik yaparak zayıflıyor

Toroslar Belediyesi, 7’den 70’e herkese spor yapma imkânı sunarak ilçede yaşayan kadınlara sağlıklı yaşamın kapılarını aralıyor.Müzik eşliğinde verilen ücretsiz plates, zumba, step ve aerobik kursları, Toroslar’da yaşayan kadınlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Yurthaber 12-12-19 13:33

Formda kal projesiyle başardılar

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca yaşam boyu herkes için spor faaliyetlerini desteklemek için yürütülen ‘Formda Kal’ projesi kapsamında İbrahimli Spor Merkezi’nde çalışmalara katılan ve kilo kontrol programlarını başarıyla tamamlayan üyeler ödüllendirildi.Küçük, büyük, genç, yaşlı herkes için sporun bir yaşam biçimi olması adına ilçenin 17 farklı noktasında pilates, fitness, step-aerobik, zumba, çocuk pilatesi branşlarında eğitimlerin verildiği spor merkezlerini yıl boyunca vatandaşların hizmetine sunan Şehitkamil Belediyesi, spor alanlarında yürüttüğü projelerle halk sağlığına büyük önem veriyor.

Yurthaber 12-11-19 13:25

Kadıköylü güne sporla başlıyor

Kadıköy Belediyesi’nin “Daha Çok Spor Daha Çok Kadıköy” sloganıyla başlattığı sabah sporları Kadıköy’ün 7 noktasında başladı.Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün “Daha Çok Spor Daha Çok Kadıköy” sloganıyla hazırladığı sabah sporu programında Kadıköylüler yaklaşık bir saat boyunca profesyonel eğitmenler eşliğinde temel beden eğitimi, kültür - fizik hareketleri, yürüyüş, koşu, pilates, step - aerobik gibi farklı branşlarda spor yaparak güne daha zinde başlıyor.Kadıköylülerin güne daha mutlu ve sağlıklı bir şekilde başlamaları için düzenlenen sabah sporlarının programı şöyle: Kriton Curi Parkında her hafta çarşamba, cuma, cumartesi, pazar günleri saat 7:30’da; Milli Hakimiyet Parkında çarşamba, cuma 7:30’da; Kalamış Spor Merkezinde salı, çarşamba, perşembe, cuma saat 9:00’da; Koşuyolu Spor Merkezinde salı, perşembe, cuma saat 8:00’de, Özgürlük Parkı Spor Merkezinde salı, çarşamba, perşembe, cuma günleri saat 7:00’de; Yoğurtçu Parkında pazartesi, çarşamba, cuma saat 7:30’da; Bostancı Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi Spor Salonunda pazartesi, çarşamba, cuma günleri 7:30’da gerçekleşecek.

Yurthaber 23-10-19 11:02

Kepez’de step ve aerobik kursları başlıyor

Kepez Belediyesi’nin kadınlara yönelik düzenlediği ücretsiz step ve aerobik kurslarının kış dönemi kayıtları başladı.İlçenin farklı noktalarında düzenlediği step ve aerobik kursları ile her yıl yüzlerce kadına spor yapma imkanı sunan Kepez Belediyesi, kış dönemi kayıtlarına başladı.

Yurthaber 16-10-19 13:47

Dünya Yürüyüş Günü

Kütahya'da statta düzenlenen programda çocuklar sokak oyunları oynadı, kadınlar ip atlayıp step ve aerobik yaptı

Haber 03-10-19 13:30

Dünya Yürüyüş Günü

Kütahya'da statta düzenlenen programda çocuklar sokak oyunları oynadı, kadınlar ip atlayıp step ve aerobik yaptı

Yurthaber 03-10-19 13:29

Bayanlara sağlıklı yaşam etkinliği

Bafra Belediyesi, bayanlar tarafından büyük ilgi ile karşılanan sağlıklı yaşam etkinliğini bu yıl da devam ediyor.Hamit Kılıç başkanlığındaki Bafra Belediyesi toplumun her kesiminden gelen talep ve önerileri büyük bir hassasiyetle değerlendirirken, bayanların isteklerine de duyarsız kalmayarak Sağlıklı Yaşam Etkinliği adı altında; step, aerobik ve plates dersleri ücretsiz olarak başladı.Sağlıklı bir yaşam için son derece modern ekipmanlar ve deneyimli antrenörler eşliğinde gerçekleştirilecek aktivitelere katılmak isteyen bayanlar, hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde eski kapalı spor salonundaki spor odasındaki görevlilere başvuru yapabilecekler.

Yurthaber 02-10-19 16:01

Yerköy’de Yaz Spor Okulları Başladı

Yerköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Karaca Yaz Spor Okullarının başladığını, ücretsiz katılım sağlamak isteyenlerin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne müracaat edebileceklerini söyledi.Yerköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Karaca; Yaz Spor Okulları kapsamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde Plates Step Aerobik Voleybol Güreş Teawando Kick Boks ve Futbol branşlarında kurslarımız başlamış bulunmaktadır.Sporun eğitim hayatının en önemli parçalarından biri olduğunu vurgulayan Karaca,, Yerköy’lü çocukların ve gençlerin her alanda olduğu gibi sporda da çok başarılı olduğunu belirterek, Kurslarımız ücretsiz katılım sağlamak isteyen müdürlüğümüze müracaat edebilir” dedi.

Yurthaber 08-07-19 16:15

Spor merkezlerinde uzman eğitmenler eşliğinde spor imkanı

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren erkek ve bayan spor merkezleri, yaz ayalarında spor yaparak formunu korumak isteyen vatandaşları uzman eğitmenler kontrolünde bilinçli spor yapamaya davet ediyor.Fitness, pilates, step, aerobik ve zumba branşlarında eğitimlerin verildiği Şehitkamil Belediyesi Spor Merkezleri, yaz aylarında da formunu korumak ve zinde bir yaşam sürmek isteyen sporseverleri ağırlıyor.

Yurthaber 25-06-19 13:55

Musabeyli ilçesinde yaz kursları

Kilis’in Musabeyli ilçesinde yaz kurslarına öğrenciler ile vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.Musabeyli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Yaz kursları kapsamında ilk defa 4-10 yaş grubu öğrencilere jimnastik kursu, bayanlara yönelik olarak da plates ve Step-Aerobik kursları açıldı.

Yurthaber 20-06-19 13:23

Sanat şehre indi: Step Istanbul bugün kapılarını açıyor

SANATI ulaşılabilir kılmak için yola çıkan Step Istanbul, bugün kapılarını açıyor.

Haber 25-04-19 11:24

Sanat şehre indi: Step Istanbul bugün kapılarını açıyor

SANATI ulaşılabilir kılmak için yola çıkan Step Istanbul, bugün kapılarını açıyor.

Haber 25-04-19 11:05

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun üçüncü etabını Fabio Jakobsen kazandı

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun, 122.6 kilometrelik Çanakkale-Edremit etabını Quick Step takımının sporcusu Fabio Jakobsen, 2 saat 50 dakika 12 saniyelik derecesiyle birinci tamamladı.

Spor 18-04-19 16:37

Jakobsen podyuma Türk bayrağı ile çıktı

55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun üçüncü etabını kazanan Deceuninck Quick-Step (Belçika) takımının Hollandalı sporcusu Fabio Jakobsen, yarışın ardından podyumda Türk bayrağıyla yer aldı - Fabio Jakobsen: "Son bölümde bariyerlerin yakınında Türk bayrağı takıldı. Çok heyecanlıydım. Bayrağı yere düşürerek bir hata yaptım. Saygısızca bir hareket yapmak istemedim. Bunun için özür dilerim"

Yurthaber 18-04-19 16:11

55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

Turun üçüncü etabını, Deceuninck Quick-Step takımının Hollandalı bisikletçisi Fabio Jakobsen birinci sırada tamamladı

Spor 18-04-19 15:30

55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

Turun üçüncü etabını, Deceuninck Quick-Step takımının Hollandalı bisikletçisi Fabio Jakobsen birinci sırada tamamladı

Yurthaber 18-04-19 15:26

Psikiyatri hastalarının gösterileri ayakta alkışlandı

ERZURUM'daki Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde (TRSM) tedavi gören hastalar tarafından hazırlanan şiir, türkü, step, gölge oyunu, monolog ve tiyatro gösterileri, ilgiyle izlendi.

Haber 18-04-19 13:34