Stephan Dujarric Haberleri

BM'den kritik Karadeniz mektubu! Türkiye dahil 3 ülkeye gönderildi

Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, Karadeniz'deki seyrüsefer güvenliğiyle alakalı öneriler içeren mektubun Rusya, Türkiye ve Ukrayna'ya gönderildiğini açıkladı.

Haber 2024-03-16 16:14:59

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye erken transfer çalımı! Roma'nın yıldızı El Shaarawy bonservisiyle geliyor... Yapılacak teklif belli oldu

Trendyol Süper Lig'de sezon sonu yaklaşırken yeni sezon için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar için erkenden kolları sıvayan ekiplerden Galatasaray da sürpriz bir ismi listesine aldı. Sarı-Kırmızlılar sezon başında Fenerbahçe'nin istediği yıldız oyuncu Stephan El Shaarawy için resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 2024-03-12 11:41:33

SON DAKİKA | Suriye yönetiminden BM'ye 'yardım' mektubu! 6 aylığına izin verilecek

Son dakika haberi: Suriye yönetimi, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne (BMGK) bir mektup göndererek, Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan insani yardım taşınmasına 6 aylığına izin vereceklerini duyurdu. BM Sözcüsü Stephane Dujarric, "Mektubu aldığımızı ve incelemeye başladığımızı teyit edebilirim" ifadesini kullandı.

Haber 2023-07-13 23:45:52

ABD ile NATO arasında gizli belge krizi! İnternete sızdırılmıştı, nota verdiler

Birleşmiş Milletler (BM) ile ABD arasında gizli belge gerilimi yaşanıyor. Birleşmiş Milletler (BM) Sözcüsü Stephane Dujarric, internete sızdırılan ABD Savunma Bakanlığına ait gizli belgelerde BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ve diğer üst düzey BM yetkililerinin iletişim trafiğinin izlendiğine dair bilgilerin yer alması nedeniyle ABD’nin BM Daimi Temsilciliğine nota verildiğini açıkladı.

Haber 2023-04-19 00:19:30

BM'den Türkiye'ye Tahıl Koridoru teşekkürü

Birleşmiş Milletler (BM) Sözcüsü Stephane Dujarric, Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması'nın uzatılması dolayısıyla diplomatik ve operasyonel destek sağladığı için Türkiye'ye teşekkür etti.

Haber 18-03-23 18:10

The Office dizisi 'El Mektep' adıyla Suudi Arabistan'a uyarlandı! Afişi sosyal medyada yayınlandı

Ricky Gervais ile Stephan Merchant’ın yaratıcısı olduğu kült komedi dizisi The Office'in Arapça uyarlaması geliyor. MBC Stüdyoları, BBC ile yapılan anlaşma sonrası diziyi Suudi Arabistan için 'El Mektep' adıyla çekiyor. BAFTA ve Altın Küre ödüllü İngiliz komedi dizisi The Office'in uyarlaması olan yapımdan bir poster de yayınlandı. Dizinin yayınlanan afişi ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-10-22 22:31

Sosyal medyada gündem yarattı! Kocasının yeni sevgilisini böyle duyurdu: O benim de sevgilim

TikTok'ta ‘Cliquebaittv’ kullanıcı ismiyle paylaşım yapan Jessica isimli bir kadın, kocasıyla birlikte poliamori ilişki olarak bilinen üçlü ilişki yaşadıklarını dile getirdi. Yasal olarak evli olan Jessica ve Stephan Demarco çifti, ilişkilerine davet ettikleri üçüncü bir kişiyle nişanlandıklarını sosyal medya hesabından duyurdu. Sosyal medyada kullanıcılarının tepkisi gecikmedi.

Trend 10-07-22 14:26

Son dakika: BM'den 'Türkiye' kararı... Talep kabul edildi! Artık 'Turkey' ifadesi kullanılmayacak

Son dakika haberine göre, Birleşmiş Milletler, Türkiye'nin talebinin ardından yabancı dillerde “Turkey” olarak kullanılan ülke adını "Türkiye" olarak değiştirdi. Konuyla ilgili konuşan BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, ülke isminin değiştirilmesinin mektubun alındığı andan itibaren geçerli olduğunu belirtti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin yabancı dillerdeki isminin "Türkiye" olarak değiştirilmesiyle ilgili Genel Sekreter Antonio Guterres'e mektup göndermişti.

Haber 01-06-22 21:15

BM Küresel Gıda Krizini Çözmek İçin Devrede

Birleşmiş Milletler sözcüsü Dujarric, üst düzey BM yetkililerinin, Rusya'nın küresel pazarlara tahıl ve gübre ihracatının yeniden başlaması konusunda Moskova'da Birinci Başbakan Yardımcısı Andrey Belousov ile yapıcı görüşmelerde bulunduğunu söyledi

Haber 31-05-22 22:40

BM Genel Sekreteri Guterres Putin’le Görüşecek

BM Sözcüsü Stephane Dujarric, Genel Sekreter Guterres’in 26 Nisan Salı günü Moskova’yı ziyaret edeceğini açıkladı. Guterres, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile çalışma toplantısı ve öğle yemeğinin ardından Cumhurbaşkanı Vladimir Putin ile görüşecek

Haber 22-04-22 22:00

BM: “10 Milyon Ukraynalı Yerlerinden Edildi”

Birleşmiş Milletler Sözcüsü Stephane Dujarric, Rusya'nın saldırılarının başladığı 24 Şubat'tan itibaren Ukrayna’da ülke nüfusunun neredeyse dörtte birinin yerlerinden edildiğini açıkladı

Haber 22-03-22 02:16

BM: “En Az 406 Sivil Yaşamını Yitirdi”

Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, Ukrayna’yı terk edenlerin sayısının bir milyon 700 bini aştığını, 24 Şubat'tan bugüne kadar sivil ölü ve yaralı sayısının da 1207'ye ulaştığını açıkladı. Sözcü Dujarric, yaşamını yitiren sivillerin sayısının da 406'ya yükseldiğini ancak bu rakamın daha yüksek olabileceğini belirtti. Sözcü Dujarric, Rusya’nın saldırılarında 9 hastanenin de vurulduğunu açıkladı. BM’nin Ukrayna’da insani yardım operasyonlarını...

Haber 07-03-22 23:40

“10 milyon Ukraynalı Daha Evlerini Terk Edebilir”

Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, günlük basın toplantısında Ukrayna’da şiddetin devam etmesi durumunda 10 milyon Ukraynalı’nın daha evlerini terk etmek zorunda kalabileceğini söyledi

Haber 04-03-22 00:01

BM: “Kazakistan’daki Protestolar Barışçı Olmalı“

Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, Kazakistan’daki gelişmeleri yakından takip etmeyi sürdürdüklerini söyledi. Dujarric, Genel Sekreter Antonio Guterres’in BM Orta Asya Özel Temsilcisi aracılığıyla, şiddetten kaçınılması ve itidal çağrısı yaptığını kaydetti

Haber 07-01-22 00:33

BM Genel Sekreteri Sözcüsü COVID-19'a Yakalandı

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antoni Guterres’in Sözcüsü Stephane Dujarric, COVID-19 salgınına yakalandı

Haber 16-12-21 13:02

Almanya'da skandal olay! Kadın polisin, aşırı sağcı teröriste aşk mektupları yazdığı ortaya çıktı

Almanya'da bir kadın polisin, Halle kentinde sinagoga girip katliam yapmak isteyen ancak amacına ulaşamayınca dışarıda iki kişiyi öldüren aşırı sağcı terörist Stephan Balliet'e aşk mektupları yazdığı belirlendi.

Haber 21-09-21 11:55

Fenerbahçe'de kanat için hedef Stephan El Shaarawy

Sezon başında büyük umutlarla Roma’dan alınan Diego Perotti’yi gönderme kararı alan Fenerbahçe, Arjantinli futbolcunun alternatifini İtalyan ekibinde buldu. Sarı-Lacivertli takım, Roma'nın yeni sezon planlarında yer almadığı ifade edilen Stephan El Shaarawy ile masaya oturmaya hazırlanıyor. 2019 yılında Shanghai Shenhua'ya 16 milyon Euro'ya transfer olan oyuncu, Roma'ya tekrar bedelsiz olarak geri dönmüştü. Ayrıca Shaarawy, 2012 senesinden bu yana İtalya Milli Takımı'nın formasını giymektedir.

Spor 03-04-21 07:55

Almanya’da göçmen yanlısı Vali Lübcke’yi öldüren katile ömür boyu hapis cezası

Almanya’da 2019’da Hristiyan Demokrat Birlik Partili (CDU) siyasetçi ve Kassel Bölge Valisi Walter Lübcke’yi silahla öldüren aşırı sağcı Stephan Ernst, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.Almanya’nın Kassel kentinde 2 Haziran 2019 yılında Istha’daki evinin terasında vurularak öldürülen Hristiyan Demokrat Birlik Partili (CDU) siyasetçi ve Kassel Valisi Walter Lübcke davasında karar çıktı.

Haber 28-01-21 15:19

BM'den Fas ve İsrail'in ilişkileri normalleştirmesine ilişkin açıklama

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, Fas ve İsrail'in ilişkileri normalleştirme kararına ilişkin, "Ne kadar çok ülke ikili ilişkiler kurarsa, bu uluslararası toplum ve çok taraflılık için o kadar iyi olur. Bu durumun Ortadoğu'da İsrailliler ve Filistinliler arasında olumlu gelişmelere yol açmasını temenni ediyoruz." dedi.

Haber 10-12-20 23:47

BM, Kıbrıslı tarafları ve garantör ülkeleri bir araya getirmeyi planlıyor

Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, Antonio Guterres'in Kıbrıs'ta siyasi süreci yeniden canlandırmak konusunda kararlı olduğunu ve uygun bir zamanda iki tarafı ve garantör ülkeleri bir araya getirmek istediğini söyledi.

Haber 20-10-20 20:30

BM'den Putin'in Kovid-19 aşısı teklifine yanıt

Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in BM çalışanlarına ücretsiz koronavirüs aşısı teklifini örgütün tıbbi biriminin değerlendirebileceğini söyledi.

Haber 24-09-20 23:44

FDA Başkanı’ndan ‘Plazma Tedavisi’ Özrü

ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) Başkanı Stephan Hahn, Corona virüsüyle mücadelede plazma tedavisinin hayat kurtaran faydalarını abarttığı şeklinde yapılan suçlamalar karşısında özür diledi

Haber 26-08-20 01:23

İsviçreli Stephan Lichtsteiner futbolu bıraktı

İsviçreli futbolcu Stephan Lichtsteiner, aktif kariyerine son verdi. Juventus formasıyla 7 lig, 4 İtalya Kupası şampiyonluğu yaşayan Lichtsteiner, iki kez de UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde sahaya çıkmıştı. Sağ bekte oynayan Lichtsteiner, 108 defa görev yaptığı İsviçre Milli Takımı'nda ise 3 Dünya Kupası ve 2 Avrupa Şampiyonası'nda boy göstermişti. Tecrübeli isim; Grasshoppers, Lille, Arsenal, Lazio Augsburg takımlarında da forma giydi.

Spor 13-08-20 13:57

Alman uzman: Türkiye ile gerginlik çok daha kapsamlı

Alman uzman Stephan Roll, Doğu Akdeniz'de Mısır ile Yunanistan arasında imzalanan MEB anlaşmasını, Türkiye-Yunanistan ve Türkiye-Mısır anlaşmazlıklarını DW'ye değerlendirdi.

Haber 11-08-20 21:52

Almanya'da Aşırı Sağcı Saldırganın Yargılamasına Başlanıyor

Almanya'da 9 Ekim 2019’da önce bir sinagoga, ardından da bir döner büfesine saldıran aşırı sağcı Stephan Balliet’in yargılanmasına bugün başlanıyor.

Haber 21-07-20 11:45

Halle saldırganı hakim karşısına çıkıyor

Almanya’nın Halle kentinde Yom Kipur bayramının kutlandığı bir sinagogda katliam düzenlemek isteyen, ama içeri giremeyince dışarıda iki kişiyi öldüren Stephan B.

Haber 20-07-20 18:40

Bugatti CEO’sunun otomobili bir Bugatti değil! Bakın hangi aracı kullanıyor?

Fransız otomobil üreticisi Bugatti’nin patronu CEO Stephan Winkelmann bir röportaj verdi. Winkelmann röportajında bir Bugatti sahibi olmadığını, otomobil tercihini Porsche Panamera Sport Turismo’dan yana kullandığını açıkladı.

Haber 18-07-20 09:05

Lübcke cinayetinde dava açıldı

Almanya'da Federal Başsavcılık 2 Haziran'da öldürülen Kassel Bölge Valisi Walter Lübcke soruşturmasının şüphelisi Stephan Ernst ve suç ortağı Markus H.

Haber 29-04-20 18:06

Bugatti CEO’sunun otomobili bir Bugatti değil! Bakın hangi aracı kullanıyor?

Fransız otomobil üreticisi Bugatti’nin patronu CEO Stephan Winkelmann bir röportaj verdi. Winkelmann röportajında bir Bugatti sahibi olmadığını, otomobil tercihini Porsche Panamera Sport Turismo’dan yana kullandığını açıkladı.

Haber 20-01-20 22:24

BM'den Mısır'a AA çalışanlarını serbest bırakması çağrısı

BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric: - "Mısır uluslararası insan hakları anlaşmalarına üye bir ülke olarak, Evrensel İnsan Hakları Bildirgesi'nin 19'uncu maddesi gereği basının özgürce bilgi aktarmasını koruma sorumluluğu taşıyor. AA muhabirlerinin serbest bırakıldığını görmek istiyoruz"

Haber 16-01-20 21:10

BM'den İran nükleer anlaşmasının korunması çağrısı

BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric -"Bizim pozisyonumuz değişmedi, tüm taraflara yapıcı diplomatik diyalog yoluyla anlaşmanın korunması için birlikte çalışarak ellerinden geleni yapması çağrısı yapıyoruz"

Haber 14-01-20 22:09

BM'den İran'a ifade özgürlüğü ve barışçıl toplanma hakkına saygı çağrısı

BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric: - "(Göstericilere karşı) Ölümcül güç kullanıldığı iddialarının soruşturulması gerek"

Haber 13-01-20 21:18

BM’de 10 ülke borçlarını ödemediği için oy kullanma hakkını kaybetti

Birleşmiş Milletler üyesi 10 ülke, BM’ye katılım aidatlarını ödeyemedikleri için 193 üyeli Genel Kurulda oy kullanma hakkını kaybetti.Birleşmiş Milletler (BM) Sözcüsü Stéphane Dujarric, 10 ülkenin bütçeye zorunlu katkı paylarında biriken borçları nedeniyle BM Genel Kurulunda oy kullanma hakkını kaybettiğini söyledi.

Haber 11-01-20 23:26

BM’den Kaşıkçı cinayeti için bağımsız soruşturma çağrısı

Birleşmiş Milletler (BM), gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili bağımsız ve tarafsız soruşturma çağrısında bulundu.BM Genel Sekreteri Antnio Guterres’in sözcüsü Stephane Dujarric, gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesiyle ilgili, Suudi Mahkemesinin aldığı beş kişinin idam cezasına çarptırılması kararından sonra, dava hakkında bağımsız ve tarafsız bir soruşturma yapılmasını istedi.Dujarric açıklamasında, “BM Genel Sekreteri, davada işlenen insan hakları ihlallerine ilişkin tam bir inceleme ve hesap verilebilirlik sağlamak için tarafsız ve bağımsız bir soruşturma yapılması gereği üzerinde duruyor” ifadelerini kullandı.Dujarric, Guterres’in BM’nin gazetecilerin ifade ve korunma özgürlüğünü ve ölüm cezasına karşı muhalefetini sağlama taahhüdünü yinelediğini söyledi.Birleşmiş Milletler Yargısız İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard ise Suudi mahkemesi tarafından alınan karar için “komedi” yorumunu yaparak Veliaht Prens Muhammed bin Salman’ı cinayete göz yummakla suçladı.

Haber 24-12-19 10:24

TOFAŞ - Pınar Karşıyaka: 94-88

STAT: Nilüfer TOFAŞ HAKEMLER: Kerem Baki, Alper Özgök, Ayşenur Yazıcıoğlu TOFAŞ: Muhaymin Mustafa 7, Berk İbrahim Uğurlu 2, DJ White 11, Samuel Mejia 8, Devin Williams 21, Barış Ermiş 14, Muhsin Yaşar 18, Matthew Lojeski 11, Tarik Phillip 2, Berkan Durmaz PINAR KARŞIYAKA: James Metecan Birsen 13, Jordan Morgan 20, Brandon Stephan Trice 12, Tony Taylor 15, Amadou Amath Garvey M Baye 13, Semih Erden 8, Yunus Emre Sonsırma 3, David Kennedy 4, Nusret Yıldırım, Onuralp Bitim 1'İNCİ PERİYOT: 24-24 İLK YARI: 46-44 3'ÜNCÜ PERİYOT: 69-71 5 FAUL: 38.05 Jordan Morgan, 39.07 Semih Erden (Pınar Karşıyaka) TOFAŞ Basketbol Takımı, ING Basketbol Süper Ligi’nde haftaya lider giren Pınar Karşıyaka’yı heyecan dolu mücadelede 94-88 mağlup etmeyi başardı.

Spor 07-12-19 22:12

BM: “Saldırılarda bin Suriyeli hayatını kaybetti”

Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, Suriye’de Nisan-Ağustos ayları arasında gerçekleştirilen hava saldırıların bin sivilin hayatını kaybettiğini söyledi.Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, düzenlediği basın toplantısında Suriye’de yaşanan can kayıplarına ilişkin açıklamada bulundu.

Haber 05-12-19 16:17

BM'den İsrail'in İnsan Hakları İzleme Örgütü sorumlusunu sınır dışı etme kararına tepki

BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric: - ''İsrail Yüksek Mahkemesi'nin hükümetin sınır dışı kararına onay vermesinden üzüntü duyduk''

Haber 08-11-19 20:59

BM Genel Sekreteri Guterres, Keşmir sorununun diyalogla çözülmesi çağrısını yineledi

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres'in, Hindistan ile Pakistan arasında yaşanan Keşmir sorununun diyalog yoluyla çözülmesine ilişkin çağrısını yinelediği bildirildi - BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric: - "(Cammu Keşmir'deki) Durum, diyalog yoluyla çözülmeli ve herhangi bir çözüm, Keşmir'de yaşayan halkın insan haklarına saygı duyulacak şekilde olmalı. Bu, onun (Guterres'in) pozisyonu olmaya devam ediyor"

Haber 25-10-19 10:45

BM'den Suriye'nin kuzeydoğusunda durum birçok alanda sakin açıklaması

BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric: - "120 saatlik ateşkesin ardından BM İnsani İşler Koordinasyon Ofisi, durumun birçok alanda sakin olduğu ancak Resulayn'da top ve silah atışlarının devam ettiği yönünde haberler geldiğini bildirdi"

Haber 18-10-19 20:53

Almanya’daki Son Saldırı Aşırı Sağ Endişelerini Artırdı

Almanya’nın Halle kentinde bir sinagog önünde ve bir dönercide 2 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı 27 yaşındaki Alman aşırı sağcı Stephan B.’nin düzenlediği ve saldırıyı kask kamerasıyla sosyal medyadan canlı yayınladığı ortaya çıktı

Haber 10-10-19 15:43

Almanya'daki silahlı saldırı

Halle kentinde dün iki kişiyi öldüren ırkçı saldırgan Stephan Balliet'in ilk hedefinin cami ve solculara ait kültür merkezi olduğu ortaya çıktı

Haber 10-10-19 14:07

Sinagog saldırganının silahı ateş almayınca, dönercide bulunanlar ölümden kurtuldu

Almanya’da sinagoga saldırı gerçekleştiren Stephan Balliet’ın silahının tutukluk yapması sonucu dönercide bulunanların hayatta kaldığı ortaya çıktı.Almanya’nın Saksonya Anhalt eyaletinde Halle kentindeki Paulus bölgesinde bulunan sinagoga yapılan ırkçı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 10-10-19 13:35

Sinagoga yapılan ırkçı saldırının ardından Alman polisi hedef alındı

Almanya’nın Halle kentinde 2 kişiyi öldüren, ardından ayin düzenlenen bir sinagoga girmeye çalışan 27 yaşındaki ırkçı Alman Stephan Balliet’in eyleminde Almanya Yahudiler Cemaati Merkezi, polisin koruma yapmamasını skandal olarak değerlendirdi.Alman Yahudi Cemaati, böyle önemli bir ayinin düzenlendiği günde, sinagogun önünde güvenliği sağlamak amacıyla polis görevlendirilmemesine tepki gösteren Almanya Yahudiler Cemaati Merkezi Konseyi (ZWST) Başkanı Josef Schuster, "Polis koruması olmaması bir skandal.

Haber 10-10-19 12:50

Almanya'daki silahlı saldırı

Almanya İçişleri Bakanı Horst Seehofer: - "Mevcut bulgulara göre bunun Yahudi düşmanı bir saldırı olduğunu varsayıyoruz" - Zanlının 27 yaşındaki Alman Stephan B. olduğu ve saldırıyı kask kamerasıyla kaydettiği belirtildi

Haber 09-10-19 22:23

“Türk ekonomisinin daha da istikrar kazanmasını bekliyorum”

Deutsche Bank'ın başstratejisti Ulrich Stephan: - “(Türk hükümetinin ekonomik planları hakkında) Aynı anda iddialı hedeflere ulaşılmasının çok kolay olmadığını düşünüyorum. Ancak Türkiye ekonomisinin daha da istikrar kazanmasını bekliyorum” - “İstanbul borsası bunu destekleyebilir, zaten son altı hafta içinde, avro bazında yüzde 11'den fazla değer kazandı”

Finans 08-10-19 16:30

DHA DIŞ- BM: Suriye’nin kuzeydoğusundaki siviller için endişe duyuyoruz

Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Sözcüsü Stéphane Dujarric, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeydoğusunda yapılacak operasyona dair açıklamalarda bulundu.

Haber 08-10-19 11:07

BM'den Suriye'nin kuzeydoğusu için sivillerin korunması ve itidal çağrısı

BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeydoğusuna yönelik olası harekatına ilişkin "sivillerin ve sivil altyapının korunması, engelsiz insani erişimin sağlanması ve tüm taraflara maksimum itidal göstermesi" çağrısı yaptı

Haber 07-10-19 21:14

BM'den Kaşıkçı cinayeti soruşturması için yasal yetki gerek açıklaması

BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric: - "Genel Sekreter'in yetki almadan soruşturma başlatabilmesi için yasal bir dayanak yok. Üye ülkelerin bunu göz önünde bulundurması gerek"

Haber 02-10-19 20:26

BM'den Hong Kong'da barışçıl gösteri ve itidal çağrısı

BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric: - "(Hong Kong'daki gösteriler) Her zaman barışçıl gösteriler ve güvenlik güçlerine maksimum itidal çağrısında bulunuyoruz"

Haber 01-10-19 22:51