Stephen Hawking Kesifleri Haberleri

Stephen Curry’den Indiana potasına 42 sayı

Golden State Warriors, deplasmanda karşı karşıya geldiği Indiana Pacers’ı 131-109’lik skorla mağlup etti. Golden State’de ABD’li basketbolcu Stephen Curry 42 sayı ile oynadı.

Spor 2024-02-09 11:02:20

Buzda Dans'ın açılışında şoke eden an! Ricky Hatton Stephen Mulhern'e yumruk atınca...

Holly Willoughby ile birlikte ilk kez sunuculuk yapan Stephen Mulhern, Buzda Dans'a damga vurdu. Ancak eski boksör ve gösteri yarışmacısı Ricky Hatton'un Stephen Mulhern'e yumruk atması sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-01-15 08:05:12

Veterineri 'köpeğimi sen öldürdün' diyerek darp etti! Muayenehanesini basıp tekme tokat dövdü

İngiltere'nin York bölgesinde 24 yaşındaki Arbaz Hamza Hamid isimli bir adam Amerikan XL Bully cinsi köpeğini tedavi ettirmek için veterinere götürdü. Köpeğinin riskli bir ameliyat sonucunda hayatını kaybetmesi üzerine öfkeden deliye dönen Hamid, veteriner Stephen Stead'in muayenehanesini basarak onu darp etti. Saldırının ardından Hamid'in tutuklanarak 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 2024-01-13 08:48:46

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Bodnar, Samsun'da ziyaretlerde bulundu

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar ile BM Dünya Gıda Programı Türkiye Direktörü ve Ülke Temsilcisi Stephen John Cahill, Samsun'da temaslarda bulundu.

Yurthaber 2023-12-19 08:17:55

Hastalarını hipnotize ederek cinsel saldırıda bulundu! Hipnoterapistin itirafı bir anda ülkeyi karıştırdı

82 yaşındaki Paul Stephen-Daly isimli bir hipnoterapist kadın hastalarından birine cinsel saldırıda bulunmak ve diğerine cinsel olarak dokunmaktan suçlu bulundu. İngiliz bir hipnoterapist, tedavi kisvesi altında kadın hastalarına cinsel saldırıda bulunarak onları travmatize etti ve sürekli korku içinde bıraktı.

Trend 13-12-23 08:05

Skandal görüntüler! Sınıfta kendini teşhir etmek için pantolonunu indirdiği iddia edilen öğretmen tutuklandı... O görüntüler paylaşıldı

Kaliforniya'daki altıncı sınıf öğrencileriyle dolu bir sınıfta pantolonunu indirdiği ve çıplak kalçasını ve cinsel organını gösterdiği iddia edilen öğretmen 32 yaşındaki Stephen Canciani tutuklandı. Öğrencilerin şikayeti üzerine öğretmenin tutuklandığı ve okuldaki görevlerine son verildiği ifade edildi. Öğrencilerin sınıfta öğretmenin müstehcen hareketlerini belgeleyen cep telefonuyla görüntüler çektiği ve bu görüntülerin mahkeme dosyasına eklendiği belirtildi.

Trend 08-12-23 08:37

Stephen Curry'nin skorer oyunu, Warriors'a galibiyet için yetmedi

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Cleveland Cavaliers, konuk olduğu Golden State Warriors'ı 118-110 mağlup etti.

Spor 12-11-23 13:36

Warriors, Stephen Curry'nin 42 sayısıyla kazandı

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Golden State Warriors, yıldız oyuncusu Stephen Curry'nin skorer oyunuyla New Orleans Pelicans'ı 130-102 mağlup etti.

Spor 31-10-23 11:23

Stephen King hayranlarına dizi tavsiyesi verdi! Sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Korku türünün usta ismi Stephen King 7 milyon takipçisinin bulunduğu resmi Twitter hesabından hayranlarına dizi önerisi yaptı. Edebiyat dünyasının usta ismi, 7 bölümlük “Hijack” dizisini hayranları için tavsiye etti.

Trend 25-07-23 15:56

Rüzgarın Oğlu konusu nedir, oyuncuları kimler, gerçek hikayesi ne? Rüzgarın Oğlu filmi kaç yılında çekildi? Tv'de ilk!

Rüzgarın Oğlu filmi televizyonda ilk kez yayınlanacak. Asıl ismi Race olan film, 1936 Berlin Olimpiyat Oyunlarında rekor kıran dört altın madalya kazanan Afrikalı-Amerikalı atlet Jesse Owens hakkında biyografik bir spor drama filmidir. Stephen Hopkins tarafından yönetilen film, Joe Shrapnel ve Anna Waterhouse tarafından yazılmıştır. Filmi izlemek isteyen seyirciler konu ve oyuncular gibi detayları araştırmaya başladılar. Peki, Rüzgarın Oğlu konusu nedir, oyuncuları kimler, gerçek hikayesi ne?

Magazin 17-05-23 19:07

Henüz 11 yaşında ama o bir dahi! IQ’su Albert Einstein’dan ve Stephen Hawking’ten daha yüksek...

Meksika’nın düşük gelirli Tlahau şehrinde yaşayan 11 yaşındaki Andhara Perez Sanchez Albert Einstein’dan ve Stephen Hawking’ten daha yüksek bir IQ’ya sahip olmasıyla ünlendi. İlkokulu 5 yaşında, ortaokul ve liseyi ise 6 yaşında bitiren Sanchez şimdilerde mühendislik alanında yüksek lisans yapıyor. Dahi kızın en büyük hayali ise NASA’da astronot olmak...

Trend 13-05-23 07:44

Cinsellik itirafı sosyal medyada gündem yarattı! “Sevgilimle bir günde 27 kez birlikte oldum”

Nollywood (The Nigerian Film Industry) oyuncusu Monalisa Stephen yaptığı cinsellik itirafıyla herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Ünlü oyuncu sevgilisiyle günde 27 kez cinsel ilişkiye girdiklerini söyledi. Özel hayatı hakkında detaylar veren Stephen her birlikteliğin kendi içinde duyguları olduğunu açıkladı.

Trend 19-04-23 10:32

Görevimiz uzay... Başarılı bir şekilde fırlatıldı! Mürettebatta Birleşik Arap Emirlikleri'nden bir astronot da var

NASA'nın Crew-6 görevi kapsamında Uluslararası Uzay İstasyonu'na giden 4 astronotu taşıyan SpaceX'e ait Falcon-9 roketi başarılı bir şekilde fırlatıldı. Ekip ise NASA astronotları Stephen Bowen ve Warren Hoburg'un yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) astronotu Sultan Alneyadi ve Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos) kozmonotu Andrey Fedyaev’den oluşuyor.

Haber 02-03-23 10:58

Tüm dünyanın gözü Türkiye’de! İngiliz deprem bilim uzmanı Dr. Stephen Hicks, Kahramanmaraş depremini değerlendirdi... “En kötü senaryo yaşandı”

Kahramanmaraş merkezinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki iki deprem tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Depremler çevredeki en az 10 ili etkilenirken saatler ilerledikçe depremin tablosu kötüleşmeye başladı. Bölgedeki binalar yıkılırken yaralı ve ölümlerin sayısı her geçen saniye artmaya devam ediyor. Son yüzyılın en büyük felaketleri olarak tarihe geçen Kahramanmaraş depremlerinden sonra dünyanın gözü de Türkiye’ye çevrildi.

Trend 07-02-23 14:17

Stephen Curry ağızları açık bıraktı! Curry 25 metreden arka arkaya 5 üçlük...

NBA ekiplerinden Golden State Warriors'ın süper yıldızı Stephen Curry, antrenmanda yaptıklarıyla sosyal medyanın ilgi odağı oldu. Curry, bir potadan diğer potaya 5 atış gerçekleştirirken, tüm atışlarında isabeti buldu.

Spor 05-12-22 14:27

Onlarca yetişkinin arasında girdiği IQ testinde rekorları yıktı geçti! 11 yaşındaki çocuk Einstein ve Hawking'i bile geçti

İngiltere'de yaşayan 11 yaşındaki Yusuf Shah Mensa IQ testinde mümkün olan en yüksek puanı aldı ve Albert Einstein ve Stephen Hawking gibi dahileri bile geçti. Genç adamın başarısı kendisini ve ailesini oldukça mutlu ederken, kısa sürede dikkat çekti.

Trend 14-11-22 08:30

Şoke eden eski sevgili itirafı: ''Günde 21 kez orgazm olmamı sağladı''

Daha önce de cinsel hayatına dair cesur açıklamalarıyla gündem olan Avustralyalı model Abbie Chatfield, kısa süre önce erkek arkadaşı Konrad Bien-Stephen ile ayrıldığını açıklamıştı. Sonrasında cinsel hayatında deneyimlediği şeyleri takipçileriyle paylaşan Chatfield, şimdi de geçmişte yaşadığı bir başka ilişkisine dair yeni bir itirafla gündem oldu.

Trend 09-11-22 09:55

Çok eşli ilişki yaşayan sosyal medya fenomenleri Jessica ve Stephen DeMarco müjdeyi verdi! “Çok eşli bir ilişkim var ve hamileyim”

Jessica ve Stephen DeMarco tam 15 yıl önce tanıştı ve birbirlerine aşık olan çift evlenmeye karar verdi. Evlilikleri mutlu bir şekilde devam ederken ikili açık ilişki yaşamak için anlaştı. TikTok'ta CliqueBaitTV isimli bir hesap açan ve özel hayatlarına dair detayları buradan paylaşan çift son olarak bir bebek beklediklerini açıkladı. Hamilelik döneminde olumsuz eleştiriler aldığını ifade eden ikili çok eşli ilişkilerini savundu.

Trend 04-11-22 09:34

Cinsel ilişki esnasında çığlık çığlığa kaldı! Kadınların sadece %5'i yaşıyor

Cinsel hayatına dair cesur açıklamalarıyla tanınan Avustralyalı model Abbie Chatfield, daha önce sevgilisiyle okyanusta yaşadığı cinsel ilişki deneyimine dair itirafıyla gündemi sarsmıştı. Abbie, kısa süre önce erkek arkadaşı Konrad Bien-Stephen ile ayrıldığını açıkladı ancak ayrılık sonrası genç kadın o zamandan beri cinsel hayatında yeni şeyler denediğini ve bu süreçte kadınların sadece %5'inin yaşadığı bir şeyi deneyimlediğini itiraf etti.

Trend 02-11-22 10:48

20 dolar çok gelince Elon Musk'tan yeni teklif! Tam gaz devam ediyor... Stephen King'in yorumunu affetmedi

Twitter'ı satın alan Elon Musk, işten çıkarma operasyonlarına hız kesmeden başlamıştı. Daha sonra mavi tikli hesaplardan 20 dolar alınacağını ifade eden Musk'a tepkiler peş peşe geldi. ABD'li yazar Stephen King'in tepkisine yanıt veren Elon Musk; 'Faturaları bir şekilde ödememiz gerekiyor!' dedi.

Haber 01-11-22 10:49

SON DAKİKA: Fenerbahçe maçına Stephen Curry damgası! O fotoğrafın sırrı ortaya çıktı...

Son dakika... Fenerbahçe deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin 37. dakikasında takımının 2. golünü atan İrfan Can Kahveci'nin golün ardından yaptığı sevincin nedeni merak edilirken, o gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 30-10-22 21:07

Açık ilişki yaşadıklarını söyleyerek popüler olmuşlardı! Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyorlar

33 yaşındaki Jess ve 36 yaşındaki Stephen DeMarco çifti sosyal medya açık ilişki yaşadıklarını söyleyerek kısa sürede popüler olmayı başardı. Sık sık ilişkilerine davet ettikleri kız arkadaşlarıyla paylaşım yapan çift takipçilerine müjdeli haberi vererek çocuk sahibi olacaklarını duyurdu. Ancak Jess TikTok’tan yaptığı açıklamada çocuk sahibi olmalarının açık ilişki anlayışlarını değiştirmeyeceğini söyledi.

Trend 18-10-22 15:32

Transseksüel öğretmenin kıyafeti tepki topladı! Sahte göğüsler takınca veliler çıldırdı

Kanada’nın Ontario bölgesinde teknoloji öğretmeni olarak çalışan Kayla Lemieux isimli bir kişi kıyafeti nedeniyle velilerin tepkisini çekti. Resmi adı Stephen Hanna olan öğretmenin geçtiğimiz yıl erkekten kadına geçiş ameliyatını tamamladığı belirtilirken sınıfa sahte göğüsler takarak gelmesi tepkilere neden oldu.

Trend 20-09-22 11:37

Canlı yayın açıp boğazına bıçak saplamıştı! Ortaya çıkan suçları mide bulandırdı

İngiltere'nin Merseyside, Kirkby bölgesinde kan donduran bir olay yaşandı. 55 yaşındaki Stephen McLoughlin bir Facebook canlı yayını esnasında boğazına bıçak saplayarak kendisine zarar verme girişiminde bulundu. Olayın ardından kesici alet taşımakla suçlanarak gözaltına alınan McLoughlin'in bir cinsel istismar zanlısı olduğu ortaya çıktı.

Trend 31-08-22 07:37

İnsanlar köşeye çekip sevgilin arkadaşını öpüyor diye uyarıyor! İşin aslı ise bambaşka...

14 yıldır bir arada olan ve çok eşli ilişki yaşamalarıyla zaman zaman gündeme taşınan ABD'den Jess ve Stephen Demarco, şimdi de çok eşli ilişki yaşamanın nasıl bir deneyim olduklarını paylaşarak dikkatleri üzerlerine topladılar.

Trend 29-08-22 08:27

Sağdıcın şakası sosyal medyayı karıştırdı! Gelinliği giyip kucak dansı yapmaya başladı, herkes şaşırdı

26 yaşındaki Stephen Garlatta, ABD'nin Kaliforniya kentinde düzenlenen bir törenle 25 yaşındaki sevgilisi Lauren Bartoli ile evlendi. Düğün törenine gelin ve sağdıcın damada hazırladığı şaka damga vurdu. Sağdıcın gelinlik giyerek damada kucak dansı yaptığı eğlenceli anlar sosyal medyada viral oldu.

Trend 05-07-22 17:10

Jayland Walker'a kurşun yağdırdılar! ABD bu olayı konuşuyor, görüntüler yayınlandı

ABD'nin Ohio eyaletinde 25 yaşındaki siyahi genç Jayland Walker polis tarafından öldürüldü. Walker'ın polis tarafından 60'tan fazla kurşunla vurularak öldürüldüğü ana ait görüntüler yayınlandı. Akron Polis Şefi Stephen Mylett, Walker'ın görüntülerini "izlenmesi zor" ve "şoke edici" olarak nitelendirdi.

Haber 04-07-22 08:41

Kanseri üç kez yenmişti, evine giren iki kişi tarafından dehşeti yaşadı

İskoç Muhafızları'nda yıllarca görev yapan 75 yaşındaki James Clune, evine giren saldırganlar tarafından kabusu yaşadı. Bıçaklanıp, feci şekilde darp edilen Clune, olayın şokunu atlatamazken; 61 yaşındaki erkek kardeşi Stephen Clune, abisinin evine dönmekten korktuğunu söyledi.

Haber 04-07-22 08:20

Böylesi görülmedi! ''Kız arkadaşımız tarafından terk edilince kocam ve ben birbirimizin omzunda ağladık''

Florida, ABD'den Jess ve Stephen Demarco, 13 yıldır güzel bir ilişki yaşayan mutlu bir çift. Bir süre önce açık ilişkiyi yaşamaya başlayan ikili ilişkilerine başka bir kadını dahil etmişlerdi ancak ne yazık ki iyi gitmedi ve genç kadın çiftten ayrılmaya karar verdi. İkili, ayrılık acısını birlikte göğüslediklerini ve birbirlerinin omzunda ağladıklarını anlattı.

Trend 20-06-22 10:24

SON DAKİKA: NBA'de şampiyon Golden State Warriors!

Son dakika haberleri: Amerikan Basketbol Ligi (NBA) 2021-2022 sezonunun şampiyonu, Boston Celtics'i 4-2 ile geçen Golden State Warriors oldu. Warriors'ta 34 sayıyla oynayan Stephen Curry maça damgasını vururken, Celtics'te Jaylen Brown'ın 34 sayılık performansı mağlubiyeti önlemeye yetmedi.

Spor 17-06-22 08:33

Sapıklığın böylesi! Pes dedirten adam genç rolü yaparak...

46 yaşındaki Stephen Lancaster, fotoğraf paylaşımı için kurulmuş bir sosyal medya platformunda altı takma ad oluşturdu ve genç bir kız gibi davranarak bir kız öğrenciyle müstehcen sohbetler gerçekleştirdi. Lancaster, bir mahkeme duruşmasının ardından iki yıldan fazla hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 14-06-22 17:32

Stephen Hawking'in ünlü sözleri: 'Hayat varsa, umut da vardır'

4 yıl önce 76 yaşında hayatını kaybeden dünyaca ünlü fizikçi Stephen Hawking, bilimsel çalışmalarının yanında geride birçok farklı başlıkta söylediği ünlü sözleri ile de hatırlanacak.

Haber 06-06-22 15:20

Stephen Hawking'in geleceğe dair uyarıları

76 yaşında hayatını kaybeden İngiliz fizik profesörü Stephen Hawking genel görelilik ve karadeliklerle ilgili araştırmalarıyla ün kazanmıştı. Fakat Hawking sıklıkla kendi araştırma alanından çıkarak, önümüzdeki dönemlerde insanlığı bekleyen zorluklar ve varoluşsal tehditlere de dikkat çekti. İşte onlardan bazıları...

Haber 06-06-22 05:53

Sosyal medyada itirafıyla gündem yarattı! “Kocam hem beni hem de arkadaşımı hamile bırakmak için cinsel ilişkiye giriyor”

Sosyal medyada yaşadıkları açık ilişki sayesinde kısa sürede fenomene dönüşen Jessica ve Stephen Demarco çifti, TikTok’tan yayınladıkları bir videoyla eleştiri oklarının hedefi haline gelmeyi başardı. 13 yıldır birlikte olan Amerikalı çift, çokeşliliğe inandıkları için Jessica’nın bir arkadaşını da birlikteliklerine davet etti. Üç kişilik ilişkilerinde mutlu olduklarını dile getiren Jessica itirafıyla herkesi şaşırtmayı başardı.

Trend 23-05-22 10:18

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan önemli görüşmeler

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Almanya Federal Şansölyesi’nin Dış Politika Danışmanı Jens Plötner, İsveç Dışişleri Bakanlığı Devlet Sekreteri Robert Rydberg, Finlandiya Cumhurbaşkanı’nın Başdanışmanı Petri Hakkarainen, Birleşik Krallık Ulusal Güvenlik Danışmanı Stephen Lovegrove ve ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’la talepleri üzerine birer telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 18-05-22 19:26

Sosyal medyanın gündemine oturdu! Üçlü ilişki itirafı olay yarattı: Ailem bilse reddeder

28 yaşındaki Priscilla Soares ve 28 yaşındaki Stephen Bolden uzun süredir bir ilişki yaşıyordu. Sosyal medyadan özel hayatlarına dair detayları paylaşan ikili ilişkilerinin ikinci yılında tepkilere neden olabilecek bir karar verdi. Çift, 2019 yılının başlarında bir başka kadını ilişkilerine davet ederek çok eşli bir yaşama adım attılar.

Trend 14-05-22 10:42

Stephen Hawking'in geleceğe dair uyarıları

76 yaşında hayatını kaybeden İngiliz fizik profesörü Stephen Hawking genel görelilik ve karadeliklerle ilgili araştırmalarıyla ün kazanmıştı. Fakat Hawking sıklıkla kendi araştırma alanından çıkarak, önümüzdeki dönemlerde insanlığı bekleyen zorluklar ve varoluşsal tehditlere de dikkat çekti. İşte onlardan bazıları...

Haber 13-05-22 14:29

Çok eşli çift, aile kurmak istediğini söyledi! “100’den fazla üçlü ilişki yaşadık”

OnlyFans’ta cinsel yaşamlarına dair yaptıkları paylaşımlarla kısa sürede popüler olmayı başaran Jess ve Stephen DeMarco çifti, sonunda ilişkilerini tamamlayacak birini bulduklarını söyledi. 13 yıldır devam eden ilişkilerinde çokeşliliği benimsediklerini belirten çift, 20 yaşındaki sevgilileri Mary Neghen’in kendilerini tamamlayan parça olduğunu ve çocuk sahibi olmak istediklerini itiraf ettiler.

Trend 11-05-22 17:04

Özel anlarının videolarını paylaşarak servet kazanıyorlar! Yıllık kazançları dudak uçuklattı

OnlyFans’ın popüler çifti Jess ve Stephen Demarco, çokeşli ilişkilerinin detaylarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Demarco çifti, OnlyFans gelirlerini paylaşarak bir yılda 398 bin sterlin (yaklaşık 7 milyon 432 bin TL) kazandıklarını itiraf etti.

Trend 30-04-22 16:20

Sosyal medya fenomeninden şoke eden itiraf! “Eşimin arkadaşlarımla cinsel ilişkiye girmesini izliyorum”

Sosyal medyada yaşadıkları açık ilişki sayesinde kısa sürede fenomene dönüşen Jessica ve Stephen Demarco çifti, kendilerini eleştirenlere aldırış etmeden özel hayatlarının detaylarını paylaşmaya devam ediyor. Özgür ruha sahip olduklarını ve birbirlerine özel bir bağla ile bağlandıklarını dile getiren Jessica, itirafıyla herkesi şaşırttı.

Trend 23-04-22 14:51

Stephen Hawking'in ünlü sözleri: 'Hayat varsa, umut da vardır'

4 yıl önce 76 yaşında hayatını kaybeden dünyaca ünlü fizikçi Stephen Hawking, bilimsel çalışmalarının yanında geride birçok farklı başlıkta söylediği ünlü sözleri ile de hatırlanacak.

Haber 22-04-22 04:43

Stephen Hawking'in geleceğe dair uyarıları

76 yaşında hayatını kaybeden İngiliz fizik profesörü Stephen Hawking genel görelilik ve karadeliklerle ilgili araştırmalarıyla ün kazanmıştı. Fakat Hawking sıklıkla kendi araştırma alanından çıkarak, önümüzdeki dönemlerde insanlığı bekleyen zorluklar ve varoluşsal tehditlere de dikkat çekti. İşte onlardan bazıları...

Haber 21-04-22 17:31

Uzaklaştırma emri çıkartılan tacizci komşu, çekiçle saldırdı! Güvenlik kamerası anbean kaydetti

Birmingham’da yaşayan Victoria Riscinskis isimli bir kadın yan komşusuyla yaşadığı sorun nedeniyle mahkemeye başvurma zorunda kaldı. 56 yaşındaki Stephen Groves adındaki komşusunun kendisini taciz etmesinden ve sürekli olarak evine zarar vermesinden şikayetçi olduğunu dile getiren Riscinskis bir kez daha dehşeti yaşadı. Mahkemenin verdiği iki yıllık uzaklaştırma emrini hiçe sayan Groves, komşusunun evine çekiçle saldırdı.

Trend 08-04-22 13:51

Dünyaca ünlü İngiliz fizikçi Stephen Hawking’in kehaneti bir kez daha gündeme geldi! “Dünyanın sonu yaklaşıyor”

Dünyaca ünlü İngiliz evrenbilimci ve fizik profesörü Stephen Hawking’in ölümünden önce insanlık için yaptığı uyarılar bir kez daha gündem yarattı. 2018 yılında hayatını kaybeden fizik dehası, insanlığı bekleyen tehditlere dikkat çekmişti. Yapay zekanın gelişiminin insanlığın sonu olacağını belirten Hawking, uzaylılarla iletişime geçilmemesini de söylemişti.

Trend 08-04-22 10:11

Stephen King’in ‘O’ isimli kitabı dizi oluyor! 2 filmden sonra dizisi geliyor

Korku türünün ve dünyanın en başarılı yazarları arasında kabul edilen Stephen King’in ‘O’ isimli kitabı iki filmden sonra dizi olarak bu sefer seyircisiyle buluşacak. Dizinin ismi kesin olarak belirtilmezken HBO Max’te yayınlanması planlanan projenin adı ‘Welcome to Derry’ olacağı konuşuluyor.

Trend 02-04-22 17:46

Stephen Hawking'in ünlü sözleri: 'Hayat varsa, umut da vardır'

4 yıl önce 76 yaşında hayatını kaybeden dünyaca ünlü fizikçi Stephen Hawking, bilimsel çalışmalarının yanında geride birçok farklı başlıkta söylediği ünlü sözleri ile de hatırlanacak.

Haber 02-04-22 12:15

Stephen Hawking'in geleceğe dair uyarıları

76 yaşında hayatını kaybeden İngiliz fizik profesörü Stephen Hawking genel görelilik ve karadeliklerle ilgili araştırmalarıyla ün kazanmıştı. Fakat Hawking sıklıkla kendi araştırma alanından çıkarak, önümüzdeki dönemlerde insanlığı bekleyen zorluklar ve varoluşsal tehditlere de dikkat çekti. İşte onlardan bazıları...

Haber 01-04-22 16:02

Sosyal medyanın trendi olan GIF'in mucidi Stephen Wilhite hayatını kaybetti!

Sosyal medyada milyonlarca içerik üretilmesini sağlayan GIF'in mucidi 74 yaşındaki Steve Wilhite yaşamını yitirdi. Wilhite, Yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele ediyordu.

Haber 24-03-22 11:45

Saçlı kara delikler Stephen Hawking'in bilgi paradoksunu açıklıyor... Bu iddia bilim insanlarına ait!

"Hawking'in bilgi paradoksuna" ilişkin "saçlılık teorisi" iddiası bilim insanları tarafından gündeme getirildi. Bilim insanlarına göre kara deliklerin işleyişine ilişkin geliştirdikleri “saçlılık teorisi”, ilk kez ünlü fizikçi Profesör Stephen Hawking tarafından 1974’te tanımlanan “bilgi paradoksunu” açıklıyor.

Haber 20-03-22 16:23