Submarino Ara San Juan Haberleri

Hastane içinde panik anları! Morgta ceset torbasının içinden bir anda çıktı... Öldü zannedilen adamın dirilmesi herkesi şaşırttı

Guatemala'da San Juan de Dios Genel Hastanesi'nde 5 saat boyunca morgta kaldıktan sonra ceset torbasından bir anda çıkan bir hasta herkesi şoke etti. Hastane personeli doktorları uyarmak için ceset torbası içindeki kadını tekerlekli sandalyeyle hastanenin içinde gezdirdi. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Trend 2024-02-22 08:47:46

Son dakika: Galatasaray para basacak! 5 yıldız için toplam 100 milyon euroluk beklenti...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, sezon başı ve ara transfer döneminde yaptığı hamlelerle oldukça dikkat çekmişti. Mauro Icardi, Dries Mertens, Lucas Torreira, Sergio Oliveira ve Juan Mata gibi isimleri yaz transfer döneminde, Kaan Ayhan ve Nicolo Zaniolo gibi isimleri ise devre arasında kadroya katan sarı - kırmızılıların yıldızları Avrupa'daki kulüplerin yakın takibinde. 5 isim için toplamda 100 milyon euroluk bir gelir beklenti oluştu.

Spor 2023-03-03 12:59:31

SURVIVOR KÜRŞAT kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Kürşat'ın ailesi deprem bölgesinde mi? Deprem haberi sonrası gözyaşlarını tutamadı!

Survivor Kürşat Juan ünlüler takımında yarışmaya devam ediyor. Depremler nedeniyle Survivor yayınlarına ara verilmişti. Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Survivor'da Acun Ilıcalı, yarışmacılara, ülkemizde yaşanan deprem felaketinin haberini verecek. Haber sonrası Kürşat'ın ağlamasıyla izleyiciler 'Survivor Kürşat nereli' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki Survivor Kürşat kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Kürşat'ın ailesi deprem bölgesinde mi? İşte detaylar...

Magazin 2023-02-21 16:15:11

Son dakika: Galatasaray bombayı patlatıyor! Dünyaca ünlü yıldız Luka Jovic, adım adım Aslan oluyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 21 haftada topladığı 48 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ara transfer dönemini Sassuolo'dan Kaan Ayhan'ı kiralayarak açan sarı - kırmızılılar, tıpkı sezon başında olduğu gibi yine ses getiren bir hamle için harekete geçti. Mauro Icardi, Dries Mertens, Juan Mata ve Lucas Torreira gibi isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üstüne çeken Galatasaray'ın gündeminde Luka Jovic'in olduğu öğrenildi.

Spor 2023-01-31 08:45:38

Tarihin en değerli hazinesi görüntülendi! Milyarlarca dolar değerinde... 200 tona yakın altın var

Kolombiya'da 1708 yılında batırıldığında 200 tona yakın altın, gümüş ve zümrüt taşıdığına inanılan İspanyol San Jose gemisinin enkazına ait görüntüler paylaşıldı. 300 yıldır su altında olan gemiyi Kolombiya Devlet Başkanı Juan Manuel Santos "dünya tarihinde şimdiye kadar bulunan en değerli hazine" olarak nitelendirmişti. amuoyuyla paylaşılan görüntülerde hazine yüklü batık gemide altınlar, porselenler, çanak çömlekler, cam şişeler ve toplar net bir şekilde göze çarpıyor.

Haber 08-06-22 11:54

Arjantin’de 6,4’lük deprem: Tsunami uyarısı yapılmadı

Güney Amerika ülkesi Arjantin’de 6,4 şiddetinde deprem meydana gelirken, depremin ardından tsunami uyarısı yapılmadı.Arjantin’in San Juan eyaletinde yerel saatle 02.46’da 6,4 şiddetinde deprem meydana geldi.

Haber 19-01-21 10:14

Meksika’da 59 kişilik toplu mezar bulundu

Meksika’nın Salvatierra kentinde 59 kişiye ait cansız bedenin bulunduğu toplu mezar bulundu.Meksika’da Guanajuato eyaletindeki Salvatierra kentinin Barrio de San Juan Mahallesinde toplu mezar bulundu.

Haber 29-10-20 12:33

Arjantin'de 44 kişiye mezar olan denizaltı için ilk suçlama

Yaklaşık 2 yıl önce ARA San Juan denizaltısının 44 kişilik mürettebatıyla batmasına ilişkin yürütülen soruşturmada, deniz kuvvetlerinden 3 eski üst düzey yetkili, "görevini yerine getirmeme"yle suçlandı

Haber 17-10-19 05:27

Hırsız anne kız darp edilerek saçları kesildi

Meksika’nın Tapachula şehrinde daha önce de hırsızlık yaptığı bilinen anne ile kızı yeniden yakayı ele verince çevredeki esnaf tarafından darp edilerek saçları kesildi.Meksika’nın Tapachula şehrindeki San Juan pazarında daha önce de hırsızlık yapıp yakalanan anne kız tekrar suçüstü yakalandı.

Haber 21-05-19 15:59

TİKA’dan Kolombiya’da selzedelere yardım

TİKA tarafından Kolombiya’nın Choco bölgesinde selden en çok zarar gören Istmina’nın merkezinde çiftçi ve esnafa hasarların tamiri için ekipman desteğinde bulunuldu ve Andres Bello İlkokulunda okuyan 140 öğrenciye kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kolombiya’nın Choco bölgesinde taşan bulunan San Juan nehri taşarak, çevredeki birçok yerleşim alanının sular altında kalmasına ve nehre katılarak yok olmasına neden olan ve 7 binden fazla kişinin evini ve yaşam alanlarını kaybettiği facia sonrası bölgede yardımlara başladı.Nehir taşkını sonunda yardım çağrısında bulunan Choco Valisi Jhoany Palacios, bölgede aşırı yoksulluk sınırında yaşayan insanların sel nedeniyle tüm geçim araçlarından mahrum kaldıklarını söylemesi üzerine TİKA, bölge halkına tekrar üretim faaliyetlerine başlayabilmeleri ve hasarların giderilmesi için kürek, motorlu testere, sondaj aparatları, alan ölçüm cihazları gibi ekipman desteğinde bulundu.Yardımların koordinasyonunda işbirliği yapılan Kolombiya Ulusal Afet Yönetimi Merkezi (UNGRID) Yetkilisi Luis Ignacio Muoz, “Bugün Türkiye hükümeti tarafından TİKA aracılığı ile okul öğrencilerine dağıtılan kırtasiye malzemesi ve küçük bir yerleşim yeri olan Primavera’da hibe edilen teçhizatın teslimini gerçekleştiriyoruz.

Haber 02-04-19 11:08

Esenyurt'ta okulda yangın çıktı: Oy sayımına bir süre ara verildi (2)

Ersan SAN  - Murat KORKMAZ- İstanbul DHA - ESENYURT'ta bir okulda yangın çıkması sonucu oy sayımına bir süre ara verildi.

Haber 31-03-19 20:26

Esenyurt'ta okulda yangın çıktı: Oy sayımına bir süre ara verildi (2)

Ersan SAN  - Murat KORKMAZ- İstanbul DHA - ESENYURT'ta bir okulda yangın çıkması sonucu oy sayımına bir süre ara verildi.

Haber 31-03-19 19:34

 İSTANBUL - ESENYURT'TA OKULDA YANGIN ÇIKTI: OY SAYIMINA BİR SÜRE ARA VERİLDİ (2)

Haber-Kamera: Ersan SAN  - Murat KORKMAZ- İstanbul DHA Esenyurt'ta bir okulda yangın çıkması sonucu oy sayımına bir süre ara verildi.

Haber 31-03-19 19:34

ESENYURT'TA OKULDA YANGIN ÇIKTI OY SAYIMINA ARA VERİLDİ (1)

Haber-Kamera: Ersan SAN  - İstanbul DHA Esenyurt'ta bir okulda yangın çıkması sonucu oy sayımına ara verildi.

Haber 31-03-19 18:19

DHA İSTANBUL - ESENYURT'TA OKULDA YANGIN ÇIKTI: OY SAYIMINA ARA VERİLDİ (1)

  Haber-Kamera: Ersan SAN  - İstanbul DHA Esenyurt'ta bir okulda yangın çıkması sonucu oy sayımına ara verildi.

Haber 31-03-19 18:14

Kayıp turist çırılçıplak halde bulundu!

Guatemala'daki San Juan La Laguna kasabasında görüldükten sonra kayıplara karışan 23 yaşındaki Catherine Shaw'dan haber var. Kayıp haberi çıktığı günden bu yana dünyanın dört bir yanından onlarca insanın yakından takip ettiği konu haline gelen 23 yaşındaki genç kadının cesedi dağdaki gölün yakınlarında bulundu.

Haber 13-03-19 14:31

Venezuela'nın Kosta Rika'daki elçiliği muhalefetin kontrolüne geçti

Kendini geçici başkan ilan Juan Guadio tarafından büyükelçi olarak atandığı belirtilen Maria Faria, sabah saatlerinde Kosta Rika'nın başkenti San Jose'deki Venezuela Büyükelçiliğine girdi - Venezuela Dışişleri Bakanı Jorge Arreaza: - "Bu sabah bir grup yabancı, hırsızlar gibi Venezuela'nın Kosta Rika'daki elçilik binasına girdi"

Haber 20-02-19 20:07

Kartal'da çöken binanın yanındaki Yunus Apartmanında yıkıma ara verildi (2)

Ramazan EĞRİ-Ersan SAN-Yılmaz BEZGİN-Gamze ŞİMŞEK/İSTANBUL DHA Kartal'da çöken binanın yanında bulunan Yunus Apartmanı yıkımın başlandı.

Haber 10-02-19 19:45

KARTAL'DA ÇÖKEN BİNANIN YANINDAKİ YUNUS APARTMANINDA YIKIMA ARA VERİLDİ (2)

Ramazan EĞRİ - Ersan SAN - Yılmaz BEZGİN - Gamze ŞİMŞEK / İSTANBUL DHA Kartal'da çöken binanın yanında bulunan Yunus Apartmanı yıkımın başlandı.

Haber 10-02-19 19:42

İspanya Büyükelçisi’nden Vali Demirtaş’a ziyaret

İspanya Büyükelçisi Juan Gonzalez-Barba, Vali Mahmut Demirtaş’ı ziyaret etti.Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adana’ya gelen İspanya Büyükelçisi Juan Gonzalez- Barba, beraberindeki Savunma Ataşesi Albay Cesar Gutierrez De La Camara Ara ve İskenderun Fahri Konsolosu Emile E.

Yurthaber 27-11-18 11:30

İspanya Büyükelçisi’nden Vali Demirtaş’a ziyaret

İspanya Büyükelçisi Juan Gonzalez-Barba, Vali Mahmut Demirtaş’ı ziyaret etti.Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adana’ya gelen İspanya Büyükelçisi Juan Gonzalez- Barba, beraberindeki Savunma Ataşesi Albay Cesar Gutierrez De La Camara Ara ve İskenderun Fahri Konsolosu Emile E.

Yurthaber 27-11-18 11:30

Myanmar'daki ara seçimler

Seçimin resmi olmayan sonuçlarına göre, parlamentodaki boş 13 koltuktan 7'sinin sahibi Aung San Suu Çii liderliğindeki NLD oldu

Haber 05-11-18 16:55

(Aktüel Görüntülerle) OLAY YERİ İNCELEME EKİPLERİ İNCELEMELERE ARA VERDİ

Haber-Kamera: Enver ALAS - Ersan SAN - Hüseyin COŞKUN / İSTANBUL DHA Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada kapsamında Kaşıkçı'nın kaybolduğu günlerde otoparka bırakıldığı öne sürülen diplomatik plakalı araç bulundu.

Haber 22-10-18 23:25

Olay yeri inceleme ekipleri incelemelere ara verdi

Enver ALAS - Ersan SAN - Hüseyin COŞKUN / İSTANBUL DHA Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada kapsamında Kaşıkçı'nın kaybolduğu günlerde otoparka bırakıldığı öne sürülen diplomatik plakalı araç bulundu.

Haber 22-10-18 20:16

OLAY YERİ İNCELEME EKİPLERİ İNCELEMELERE ARA VERDİ

Haber-Kamera: Enver ALAS - Ersan SAN - Hüseyin COŞKUN / İSTANBUL DHA Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada kapsamında Kaşıkçı'nın kaybolduğu günlerde otoparka bırakıldığı öne sürülen diplomatik plakalı araç bulundu.

Haber 22-10-18 20:14

OLAY YERİ İNCELEME EKİPLERİ İNCELEMELERE ARA VERDİ

Haber-Kamera: Enver ALAS - Ersan SAN - Hüseyin COŞKUN / İSTANBUL DHA Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada kapsamında Kaşıkçı'nın kaybolduğu günlerde Sultangazi'de bir otoparka bırakıldığı öne sürülen diplomatik plakalı araç bulundu.

Haber 22-10-18 19:24

Guatemala İç Savaşı'nda ölenler yıllar sonra defnedildi

1960-1996 yılları arasındaki Guatemala İç Savaşı'nda hayatını kaybeden 48 kişinin analizler sonucunda kimliğinin belirlenmesinin ardından cenaze kalıntıları San Juan Comalapa bölgesinde toprağa verildi.

Haber 21-06-18 08:20

San Juan Dünya Kupası için Arjantin'den Rusya'ya bisikletle gitti

Yaşadığı büyük ekonomik sıkıntılardan sonra bisikletiyle yollara düşen Arjantinli futbolsever San Juan, Brezilya'daki 2014 Dünya Kupası'ndan sonra 2018'de de Arjantin'i desteklemek için Rusya'ya ulaştı.

Spor 20-06-18 22:30

Vahşi doğanın acımasız yüzü

Doğa fotoğrafçısı Kevin Ebi, San Juan adalarında zaman zaman doğa fotoğrafçılığı yapıyor. Genelde küçük hayvanları fotoğraflayan Ebi yine küçük bir Tilki ile tavşanın klasik av-avcı kovalamasını izlerken bir anda onu şoke eden bir olayın içinde kaldı.

Trend 24-05-18 21:06

AP Sivil Özgürlükler, Adalet ve İçişleri Komitesi KKTC’de

Avrupa Parlamentosunun (AP) Sivil Özgürlükler, Adalet ve İçişleri Komitesi’nden (LIBE) bir heyet kayıp şahıslar konusunda KKTC’de temaslarda bulunuyor.AP’nin Sivil Özgürlükler, Adalet ve İçişleri Komitesi’nden (LIBE) bir heyet, kayıp olarak listelenen Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rumların akıbetinin belirlenmesi için Kayıp Şahıslar Komitesi (CMP) tarafından yürütülen çalışmalar hakkında güncel bilgi almak üzere adada temaslarda bulunuyor.Kayıplar konusunda AP Raportörü ve Komite Başkanı İspanyol Juan Fernando Lpez Aguilar, ara bölgedeki Antropoloji Laboratuvarı’nın avlusunda yaptığı açıklamada, AP’nin sadece Kıbrıs’taki kayıp şahıslar değil, AB genelindeki kayıplar meselesi hakkında çok hassas olduğunu söyledi.

Haber 04-04-18 20:07

Kayıp denizaltısını arayan Arjantin, Rusya'nın yardım teklifini kabul etti

Bir haftadır Atlas Okyanusu'nun güneyinde kaybolan askeri denizaltısı ARA San Juan'ı arayan Arjantin, Rusya'nın teklifine olumlu yanıt verdi. Rusya Arjantin'e, mürettebatı bu tip operasyonlarda çok tecrübeli özel bir araştırma gemisi gönderecek.

Haber 23-11-17 04:06

Trump San Juan Belediye Başkanına Yanıt Verdi

Başkan Donald Trump, Twitter üzerinden San Juan Belediye Başkanı’na yanıt verdi. Belediye Başkanı Carmen Yulin Cruz, Trump yönetimini, Maria Kasırgası’nın vurduğu adaya yeterli yardım yapmamakla eleştirmişti.

Haber 30-09-17 18:51

Esenyurt'ta Bisikletli 2 Çocuk Hafriyat Kamyonuna Çarptı: 1'i Ağır 2 Yaralı

Ersan SAN - Ali KEREM BENGİ/İstanbul, (DHA)- ESENYURT'ta aynı bisiklette bulunan 2 çocuk ara sokaktan caddeye çıkarken hafriyat kamyonu ile çarpıştı.

Yurthaber 18-08-17 22:41

Dha İstanbul- (Geniş Haber) Esenyurt'ta Bisikletli İki Çocuk Hafriyat Kamyonuna Çarptı: 1'i Ağır 2 Yaralı

  Haber-Kamera: Ersan SAN - Ali KEREM BENGİ İstanbul DHA Esenyurt'da aynı bisiklette bulunan 2 çocuk ara sokaktan caddeye çıkarken hafriyat kamyonu

Yurthaber 18-08-17 22:38

Kim Bu enayi...taksim'de Yine Bonzai Manzaraları

Ersan SAN/İSTANBUL,(DHA) Yer Taksim. Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü'nün hemen yanı başındaki ara sokaktaki merdivenlerde genç bir kız baygın halde

Yurthaber 21-06-17 16:16

Araçlarıyla Ters Yönde Ilerleyen Hırsızlık Şüphelilerinin Ezdiği Çocuk Yaralandı

Ersan SAN / İSTANBUL, (DHA) ESENYURT'ta, polisin dur ihtarına uymayarak kaçan hırsızlık şüphelileri, ters yöne girdikleri ara sokakta 12 yaşındaki bir

Yurthaber 08-06-17 17:43

Araçlarıyla Ters Yönde Ilerleyen Hırsızlık Şüphelilerinin Ezdiği Çocuk Ağır Yaralandı

Ersan SAN / İstanbul DHA Esenyurt'ta, polisin dur ihtarına uymayarak kaçan hırsızlık şüphelileri, ters yöne girdikleri ara sokakta 12 yaşındaki

Yurthaber 08-06-17 17:41

Dha İstanbul - Araçlarıyla Ters Yönde İlerleyen Hırsızlık Şüphelilerinin Ezdiği Çocuk Ağır Yaralandı

Ersan SAN / İstanbul DHA Esenyurt'ta, polisin dur ihtarına uymayarak kaçan hırsızlık şüphelileri, ters yöne girdikleri ara sokakta 12 yaşındaki bir

Yurthaber 08-06-17 17:35

San Juan

Amerika'daki İspanyol Kaleleri San Juan, Porto Riko'nun en büyük şehri (nüfusu 400,000) ve aynı zamanda başkenti.

Trend 06-01-16 17:34

Orcas Adası

Dört büyük San Juan Adası'ndan biri olan Orcas Adası, Washington eyaletinin kuzeybatı kıyısında yer alıyor.

Trend 31-12-15 12:07

Kolombiya'da batık hazine gemisi bulundu

Kolombiya Cumhurbaşkanı Juan Manuel Santos, 1708 yılında Karayip Denizi'nde batan ve uzun yıllardır aranan San Jose adlı İspanyol gemisinin bulunduğunu duyurdu.

Haber 05-12-15 22:02

Venedik'te merdiveni kitaptan, masası gondoldan bir kitabevi

Venedik'teki kitap düşkünleri, görülmesi gereken yerler listesine Büyük Kanal, San Marco Meydanı ve Rialto Köprüsü'nden sonra, ara sokaklardaki bir kitabevini de dahil etti. Övgü Pınar, "Acqua Alta" kitabevini gezdi, sahibi Luigi Frizzo ile söyleşti.

Haber 13-05-15 13:15

Kolombiya Farc isyancılarını bombalamaya ara veriyor

Kolombiya Cumhurbaşkanı Juan Manuel Santos, Farc isyancılarına yönelik bombardımanı bir ay süreyle askıya alacaklarını açıkladı. Santos, Farc'ın, tek yanlı ilan ettiği ateşkese uymasına yanıt olarak böyle bir karar alındığını belirtti.

Haber 11-03-15 09:45

Özdemir Ve Şenkalaycı Zoru Başardı

Dakar Rallisi’nin ikinci gününde Villa Carlos Paz-San Juan etabı yarışçıları bir hayli zorladı. Milli sporcuları...

Yurthaber 06-01-15 10:14

Valencia hocasını buldu

Ligdeki kötü gidişten dolayı geçen hafta Miroslav Djukic ile yolları ayıran Valencia'da takımın başına San Lorenzo'yu şampiyonluğa taşıyan Juan Antonio Pizzi geçti.

Spor 26-12-13 12:23

Birmanya muhalefeti mecliste

Birmanya'da muhalif lider Aung San Suu Kyi, partisinin geçen ay ara seçimlerde kazandığı zaferin ardından parlamentoda milletvekilliği yemini etti.

Haber 02-05-12 08:00

Suu Kyi: Birmanya'da yeni dönem umudu doğdu

Son 20 yılın büyük bölümünü ev hapsinde geçirdikten sonra dünkü ara seçimlerle meclise dönen Aung San Suu Kyi, bu oylamanın ülkesi için "yeni bir dönemin başlangıcı" olmasını dilediğini söyledi.

Haber 02-04-12 10:06

Aung San Suu Kyi 'seçimi kazandı'

Birmanya'da Aung San Suu Kyi'nin partisi, demokrasi yanlısı muhalif liderin 22 yıldan bu yana yarıştığı ve 'dönüm noktası' olarak görülen ara seçimleri kazandığını duyurdu.

Haber 01-04-12 15:01