Sudanda Muhalefetteki Milli Ummet Partisi Genel Baskani Haberleri

Fatih Erbakan'dan Şu an Cumhur İttifakı'nda mısınız? sorusuna dikkat çeken yanıt: 'Değiliz herhalde'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, TBMM'deki 23 Nisan resepsiyonuna katıldı. Fatih Erbakan, gazetecilerin soruları üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile seçimlerden sonra görüşmediğini açıkladı. Erbakan, "Şu an Cumhur İttifakı'nda mısınız?" sorusuna ise "Değiliz herhalde, onların söylediğine göre. Onlar öyle söylüyorlar. Biz zaten hep milli görüşün içindeydik. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyorduk. Şimdi de gene aynısını yaptık, yapmaya devam edeceğiz." yanıtını verdi.

Haber 2024-04-24 00:18:57

'Milli Görüş'ün ayak sesleridir...' Fatih Erbakan Türkiye'nin 3. partisi olduk dedi, 2028 için 'iktidar' hedefini ortaya koydu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart seçim sonuçları sonrası kameraların karşına geçti. 14 Mayıs'taki seçimlere oranla oylarını yüzde 100 oranında artırdıklarını belirten Erbakan, "Yeniden Refah Parti'miz yüzde 6 oy oranına ulaşmış ve Türkiye'nin 3. partisi olmuştur" dedi.

Haber 2024-04-01 00:19:00

Özgür Özel cami açılışına katıldı! İYİ Parti'den istifa eden Hatipoğlu'na sert tepki: Milli irade hırsızı, siyasi yankesici...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir'de 100. Yıl Camisi Tesislerinin açılış törenine katıldı. Özel, İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçen ve belediye başkan adayı olan Nebi Hatipoğlu'na sert sözlerle yüklendi. Özel, Hatipoğlu'nu milli irade hırsızı olarak niteleyerek, "Cumhuriyet düşmanlarına alan açmaya çalışanlarına 31 Mart’ta en büyük dersi vermelerini bekliyorum." dedi. Ayrıca Özel'in aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen ile olan cami anısı dikkat çekti.

Haber 2024-03-15 15:43:22

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan o illeri sayıp açıkladı! 'Yeni sürprizlerimiz olacak'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yozgat'ta vatandaşlarla buluştu. Erbakan yaptığı açıklamada "Milletimiz milli görüş dönemini hatırlıyor ve o hizmetlere özlem duyuyor, yeniden Milli Görüş'ü istiyor, Yeniden Refah'ı istiyor. Bütün bunlarla birlikte adaylarımızın profilleri. Bursa'da, Düzce'de, Şanlıurfa'da, Elazığ'da, Samsun'da, Yozgat'ta ve inşallah yeni sürprizlerimiz de olacak" dedi.

Haber 2024-01-27 17:58:12

Yeniden Refah Partisi açıkladı! Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu Düzce Belediye Başkan adayı oldu

Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu, Yeniden Refah Partisi'nden Düzce Belediye Başkan adayı oldu. Adaylığının açıklanmasının ardından bir paylaşım yapan Güloğlu, "Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ile beraber Milli Görüş bayrağının tek temsilcisi Yeniden Refah Partimizin ahlaklı belediyecilik anlayışını Düzce’ye taşımak için yola çıkıyoruz." dedi.

Magazin 18-01-24 18:55

İçişleri Bakanlığı ve MİT sözü verildi mi? CHP yalanlamıştı! Ümit Özdağ, 'Çok açık' diyerek tarih verdi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ, seçimler öncesi CHP ve AK Parti ile yaptığı görüşmelere değindi. CHP ile görüşmesine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullanan Özdağ, "Sayın Kılıçdaroğlu beni 14'ü gece araması gerekirken 6 gün sonra aradı. Neyi talep ettik? Çok açık; İçişleri Bakanlığı. Detaylara girmiyorum, iki bakanlık ve Milli İstihbarat Teşkilatı." dedi.

Haber 18-07-23 23:07

YRP'li Melih Güner'in paylaşımı gündem oldu! Gelen tepkilerin ardından tweeti sildi: 'Milli Görüş lideri...'

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner'in seçim sonrası Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kutlamalarla ilgili yaptığı paylaşım tepki çekti. Güner, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın ismi anons edilip sahneye çağrıldığı anları sosyal medyadan "Milli Görüş lideri, 5 yıl sonra devralacağı Cumhurbaşkanlığı Küliyesinde" ifadesiyle paylaştı. Güner, gelen tepkilerin ardından paylaşımı sildi.

Haber 29-05-23 16:42

Fatih Erbakan'dan ses getirecek çıkış... Milli Eğitim müfredatı değiştirilecek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Konya'da temaslarda bulunan ve partililerle buluşan Erbakan, Milli Eğitim müfredatının değişeceğini söyledi. Erbakan, "Eğitim sistemi, ahiret öncelikli nesiller yetiştirecek. Allah korkusu olan nesiller yetiştirecek." ifadelerini kullandı. Erbakan ayrıca medyada da değişiklikler yapacaklarını ifade etti. İşte haberin detayları...

Haber 08-05-23 19:58

Fatih Erbakan'ın 'Zina suç sayılsın' paylaşımı tepki topladı! Mustafa Sandal'ın yanıtı gündem oldu

Türkiye adım adım seçimlere gidiyor. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için çalışmalarını hızlandıran Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. "Zinanın suç sayılması için Milli Görüş, Meclis'e" diyen Erbakan'ın paylaşımı tepki topladı. Tepki gösterenler arasında sanatçı Mustafa Sandal da bulunuyor. Sandal'ın paylaşıma yönelik kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-05-23 13:45

Remzi Çayır'dan çok konuşulacak sözler! 'Cumhur İttifakı 1 milletvekilliği verdi, kabul etmedim'

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Cumhur İttifakı'nın kendilerinden seçimde destek istediklerini ve bunun için de 1 milletvekilliği verdiklerini belirten Çayır, "Dün istifa ettiğim partide milleti satan, arkadaşlarını satan, partisini 1 milletvekilliğine satan adamı kınarken kendim 1 milletvekilliği için partimi seçime sokmayacakmışım, gidip başka partinin ismiyle seçime girip milletvekili olacakmışım. Kabul etmedim, reddettim" dedi.

Haber 30-04-23 10:30

TİP'ten Önder Özen sürprizi! Erkan Baş'la kameralar karşısına geçti, ünlü spor yorumcusu gündem oldu

Seçimlere 40 gün kala siyaset kulisleri hareketlenirken, ünlü isimleri milletvekili adayı olarak gösteren Türkiye İşçi Partisi (TİP), yine gündem oldu. Partisinin spor politikalarını açıklayan Genel Başkan Erkan Baş'ın yanındaki isimler dikkat çekti. Baş ile birlikte eski teknik direktör ve spor yorumcusu Önder Özen ile eski milli basketbolcu Remzi Dilli kameralar karşısına geçerek, 10 maddelik bir manifesto açıkladı. Söz konusu isimler "TİP'in yeni transferleri" olarak yorumlandı.

Spor 03-04-23 15:36

Kemal Kılıçdaroğlu ziyaret etmişti! Milli Yol Partisi cumhurbaşkanı adayı için kararını verdi

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, “Milli Yol Partisi’nin ülkücü, milliyetçi, vatansever, hukuku üstün tutan ve adalete inanan bir Cumhurbaşkanı adayıyla milleti buluşturacağımızı defalarca ifade ettik. İllerimiz, ilçelerimiz ve kurullarımız bu dönem aday çıkarmaması gerektiğini beyanında bulundu. Sonuçta bir istişare yaptıktan sonra arkadaşlarımızın ifadesine katıldım. Dolayısıyla bu dönem Cumhurbaşkanı çıkarmama kararı alındığı için karara uydum” dedi.

Haber 23-03-23 15:27

Kılıçdaroğlu'ndan BTP'ye ziyaret! Hüseyin Baş'tan görüşme sonrası açıklama geldi

Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı olarak yola çıktıktan sonra destek turunda ilk ziyaretlerini gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Milli Yol Partisi (MYP) Genel Başkanı Remzi Çayır'ı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'ı ziyaret etti. İki lider görüşmenin ardından kameralar karşısına geçti.

Haber 17-03-23 16:03

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce'den Milli Savunma Bakanı Akar'a tepki: Askerler hemen devreye alınsaydı...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem ilişkin olarak, "Askerler hemen devreye alınsaydı en az 20 bin kişi daha sağ çıkarılabilirdi. 20 saat sonra bana Hulusi Akar masal anlatmasın. El sallamasına ve bağırmasına gerek yok." dedi.

Haber 21-02-23 22:32

Son dakika: Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'dan Kılıçdaroğlu'na çağrı! Eğer bunları yaparsanız destekleriz

Son dakika haberine göre, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ, CHP'nin Atatürk'ün kurduğu milli ünitern, laik devletten yana olması ve özerklik çabalarının desteklenmemesi halinde Zafer Partisi, Adalet Partisi ve Doğru Parti'nin Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıkladı.

Haber 19-01-23 17:18

Almanya'da tepki çeken 'Okul bahçesinde sadece Almanca' sözleri! Böyle saçmalık olamaz

Almanya'da ana muhalefetteki Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) Genel Sekreteri Mario Czaja, okullarda öğrencilerin okul bahçelerinde Almanca dışında başka bir dilin konuşmamasını istedi.

Haber 13-01-23 16:34

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Niğde'de konuştu:

"Bu milletin, bu ülkenin kurtuluşu ancak ve ancak milli görüşle olur, Yeniden Refah Partisiyle olur"

Yurthaber 18-09-22 20:27

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Osmaniye'de konuştu:

"Milli Görüş ne zaman geldiyse milletin yüzünü güldürmüş. Dolayısıyla bugün de yine milletimizin yüzü Milli Görüşle gülecek, Yeniden Refah Partisi'yle gülecek"

Yurthaber 18-09-22 14:02

Fatih Erbakan'dan dikkat çeken sözler: 'Ne masa başındakilerle, ne kasa başındakilerle...'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, hem hükümetin ekonomi politikalarını hem de 6’lı Masa'yı eleştirdi. Erbakan, "Ne masa başındakiler ile ne kasa başındakilerle kurtuluşa eremeyiz. Kurtuluşa ermek istiyorsak mutlaka ama mutlaka milli görüşe sarılmamız lazım, Yeniden Refah’ı, iktidara getirmemiz lazım” dedi. İşte Erbakan'ın dikkat çeken o açıklamaları...

Haber 11-09-22 16:58

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Gaziantep'te partinin il kongresine katıldı:

"(6'lı masaya ilişkin) Ancak bol bol toplan, fotoğraf çektir. Adeta altın gününe dönmüş. Bunlardan bu millete bir hayır gelmez. Kurtuluş ancak milli görüşle olur"

Yurthaber 04-09-22 17:45

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, basın toplantısı düzenledi:

"Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener, sayın diğer altılı masada oturan liderler sizi sağduyuya, Türk milletinin egemenlik hakkını savunmaya, vatandaşlık verilerek Türkiye'de milli iradeyi tahrip etme çalışmasına karşı cephe almaya ve artık altın gününe dönüşen altılı masa toplantılarıyla milleti oyalamayı bırakıp Sayın Mansur Yavaş'ı aday göstermeye davet ediyorum"

Yurthaber 22-08-22 14:14

Türkmeneli Partisi Genel Başkanı'ndan Bahçeli'ye ziyaret: Göçler bizi olumsuz etkiliyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Türkmeneli Partisi Genel Başkanı Riyaz Sarıkahya, görüşme gerçekleştirdi. Sarıkahya, Türkmeneli bölgesinde yaşanan göçlerin Türkmenleri milli güvenlikleri açısından olumsuz yönde etkilediğini vurguladı. Bahçeli de, MHP’nin yapısı ve fikriyatı gereği bundan da sonra Türkmeneli Türklerinin dert ve problemleri ile ilgili olmaya devam edeceklerini, Türkmenler arası herhangi bir mezhep ve bölge ayrımının kabul edilemeyeceğini dile getirdi.

Haber 06-08-22 13:01

Sarıgül'den TOGG desteği! 'Yabancı marka aracımı artık satıyorum'

Çektiği TikTok videolarıyla gündemden düşmeyen Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, geçtiğimiz günlerde yerli ve milli otomobil TOGG için, "Yerli malı, yurdun malı. Herkes onu kullanmalı" açıklamalarında bulunmuştu. Bununla birlikte Sarıgül, yeni bir video yayınlayarak desteğini bir kez daha gösterdi. Mustafa Sarıgül, kullandığı aracın yabancı marka olduğunu söyleyerek, ''Artık satıyorum. Yüzde yüz yerli olan TOGG'a bineceğim. Alman, İtalyan arabalarına güle güle'' dedi.

Haber 29-07-22 15:41

TDP Genel Başkanı Sarıgül'den dikkat çeken TOGG açıklaması! 'Diğer bütün arabalar iptal edilmeli'

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, gündem yaratacak bir açıklamada bulundu. Yerli ve milli otomobil TOGG konusunda konuşan Sarıgül, "Sayın Bakan'a çağrıda bulunuyorum" diyerek önerisini açıkladı ve kamu kurum ve kuruluşlarında diğer tüm arabaların iptal edilmesini isteyerek kendi kullanacağı araba modelini dile getirdi.

Haber 26-07-22 15:35

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Kayseri'de konuştu:

"Milli görüş 54. hükümette işçi, memur, emekli maaşlarına yüzde 100, yüzde 200, yüzde 320'ye varan zamlar yaptı. Biz de gelir gelmez, Yeniden Refah Partisi olarak yüzde 150 maaş zammıyla işe başlayacağız inşallah"

Yurthaber 24-07-22 22:12

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan'dan Milli Görüş önerisi:

"İktidardakileri 'kasa başındakiler', masadakileri de 'masa başındakiler' olarak ifade ediyoruz. Bu iş, ne kasa başındakilerle çözülür ne de masa başındakilerle bu iş, milli görüşle çözülür"

Yurthaber 23-07-22 17:15

İngiltere'de istifa depremi! İki bakan peş peşe duyurdu Güvenimi kaybettiniz

İngiltere'de büyük bir hükümet krizi yaşanıyor. Ülkedeki istifa depreminde Sağlık Bakanı Sajid Javid ve Maliye Bakanı Rishi Sunak görevlerinden peş peşe istifa etti. İki bakan da Başbakan Boris Johnson'ın yönetimine karşı güvenlerini kaybettiklerini söyledi. Haziranda Muhafazakar Parti Genel Başkanı Oliver Dowden da parlamentoda yapılan ara seçimden sonra istifa etmişti. Ana muhalefetteki İşçi Partisi lideri Keir Starmer ise, bakanların istifası sonrası hükümetin çökmekte olduğunu iddia etti.

Haber 05-07-22 22:01

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Çankırı'da konuştu:

"Allah, Milli Görüş'ün gelecek sene yapılacak seçimlerdeki büyük zaferinin, büyük şahlanışının işaret fişeğini Dodurga'dan pazar günü atmayı bizlere nasip eylesin"

Yurthaber 01-07-22 19:04

İngiltere'de Başbakan Johnson ara seçimlerde darbe aldı

İngiltere'de iktidardaki Muhafazakar Parti, iki bölgede yapılan milletvekilliği ara seçiminde kaybetti. Ana muhalefetteki İşçi Partisi Genel Başkanı Sir Keir Starmer sonuçları "Halk, Muhafazakarlara güvenini kaybetti" diye değerlendirdi.

Haber 24-06-22 09:06

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Uşak'ta konuştu:

"Milli Görüş coşkusunu, heyecanını bütün Türkiye'de yeniden yaşatmanın vakti gelmiştir"

Yurthaber 19-06-22 20:58

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Düzce'de konuştu:

"Yeniden Refah iktidarında milli kaynak paketleri var. Denk bütçe var. 'Önce millet' anlayışı var. Memura, işçiye emekliye iktidara gelir gelmez yüzde 100 maaş zammı var. Çiftçiye köylüye ucuz mazot, ucuz elektrik var"

Yurthaber 04-06-22 22:13

'Teknisyen itiraf etti' diyerek açıkladı! Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünde 'helikopter' detayı

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili dikkat çeken bir detayı açıkladı. Çayır, mahkemede Yazıcıoğlu'nun kaza geçirdiği helikopterin şirketinin teknisyenini dinlediklerini belirterek teknisyenin itirafta bulunduğunu söyledi.

Haber 24-05-22 09:52

İBB'nin konseri tartışma yarattı! Atatürk yüzüne bakar mı senin?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs'ta düzenlenen Apolas Lermi konseri sosyal medyada tepki çekti. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da konsere tepki göstererek, "İmamoğlu, 19 Mayıs’ta '19 Mayıs Pontus soykırımıdır' iftirasını atan adama konser verdiriyor. Allah aşkına zerre kadar milli kimliğin yok mu?" ifadelerini kullandı.

Haber 19-05-22 19:57

Karamollaoğlu çağrıda bulundu: Öncelikli alan ilan edilmeli

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Gıda ve tarımda kendi kendine yeterlilik, eskiye nazaran çok daha önemli hale geldi. Bu yüzden artık gıda, tarım ve hayvancılığı öncelikli alan ilan edip derhal bir 'milli tarım ve gıda stratejisi' belirlenmelidir" diye konuştu.

Haber 18-05-22 13:50

Babacan'ın sözlerine Özdağ'dan tepki! Ali bey, daha fazla rezil olmadan evinize dönün

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ "Ali bey, daha fazla rezil olmadan evinize dönün" sözleriyle tepki gösterdi. Özdağ paylaşımında "Siz gerçekten milli tarih, milli vicdan, milli kimlik ve milli şahsiyet duygularından yoksunsunuz." ifadelerini kullandı.

Haber 24-04-22 18:10

Millet Partisi'nin acı günü! Genel Başkanları Aykut Edibali hayatını kaybetti

Yeniden Milli Mücadele Hareketi lideri ve Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali, Ankara'da 80 yaşında vefat etti.

Haber 14-01-22 23:58

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Düzce'de konuştu:

"54. hükümette yaşanan milli görüş bolluk ve bereketi, ilk seçimden sonra Yeniden Refah Partisi ile yeniden hayat bulacak"

Yurthaber 14-01-22 18:14

Fatih Erbakan duyurdu! Milli Görüş hareketinin öncülerinden Ahmet Oğuz hayatını kaybetti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Milli Görüş partilerinde görev almış ve Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi olan Ahmet Oğuz'un hayatını kaybettiğini duyurdu.

Haber 18-12-21 01:05

Yeni bir parti daha geliyor! Milli Yol Partisi'nin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı'na verildi

Milli Yol Partisi'nin kuruluş dilekçesi, İçişleri Bakanlığı'na partililerce verildi. Partinin genel başkanı olması beklenen Remzi Çayır, "Yaklaşık 2 ay içerisinde 70 ilde teşkilatlanmış ve genel kongresini yapmış bir hareket olacağız" dedi. Partinin 191 kurucusu arasında, MHP'nin merhum kurucusu Alparslan Türkeş'in avukatlarından Abdülkadir Erdil, eski Umut Partisi Genel Başkanı Abdulkadir Bozkurt, eski BBP Genel Başkan Adayı Haşim Yanar ile BBP'den istifa edenlerin yer aldığı öğrenildi.

Haber 10-12-21 16:00

Milli Yol Partisi kuruluyor! Tarih kesinleşti

Ankara'da eski Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, kuruluş dilekçesini hafta içi verileceği Milli Yol Partisi'nin partileşme sürecinde hazırlanan manifestosunu kamuoyu ile paylaştı. Çayır, "Milli Yol Partisi; demokratik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan hak ve özgürlüğünü insanlığın armağanı olarak kabul eden bir harekettir" dedi.

Haber 05-12-21 14:24

MHP Genel Başkanı Yardımcısı Filiz Kılıç, Kırşehir'de parti binasının açılışında konuştu:

"Milliyetçi Hareket Partisi olarak milletimizin menfaatine olan ve olacak her türlü konunun destekçisi ve takipçisiyiz. Milletimizin dertlerini biliyor ve çözümü konusunda var gücümüzle çalışıyoruz" - "Sevdamız Türklük ve Türkiye'dir. Milli bekayı yaşatmak taviz vermeyeceğimiz ilke ve inancımızdır" - "CHP ve İP artık tamamen yoldan çıkmıştır. Ne yaptıkları, neye hizmet ettikleri, amaçları, hedefleri nedir, anlaşılır gibi değil. Muhalefete göre her şey kötüdür, yapılan bir tek iyi icraat yoktur"

Yurthaber 13-11-21 14:20

TDP Genel Başkanı Sarıgül, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde konuştu:

"Türkiye Değişim Partisi iktidarıyla ülkemizde milli bir heves, yeni bir yapılanma ve inşallah atılım dönemi başlayacaktır. Ülkemize inşallah varlık, bolluk, bereket gelecek"

Yurthaber 23-10-21 18:15

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Kocaeli'de konuştu:

"Bu milletin yüzü aynen geçmişimizde olduğu gibi yine Milli Görüşle gülecek"

Yurthaber 17-10-21 17:53

Milli Görüş’ün Son Lideri Oğuzhan Asiltürk Öldü

Milli Görüş Vakfı Genel Başkanı ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Oğuzhan Asiltürk, 13 Eylül’de Covid-19 rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede bugün hayatını kaybetti

Haber 01-10-21 19:33

Saadet Partisi YİK Başkanı Asiltürk'ün vefatının ardından taziye ziyaretleri sürüyor

Saadet Partisi YİK Üyesi Recai Kutan: - "Hayatı boyunca hakkın hakimiyeti için gayret göstermiş bir kardeşimizdi" - Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: - "Bugün sadece bir değerli dostumuzu, Milli Görüş hareketinin önemli bir simge ismini kaybetmiş olmadık. Aynı zamanda son yarım asrı geçen bir sürede, 70 yılda yaşanan her gelişmede bir şekilde izi olan, yaşayan tarihi kaybettik"

Yurthaber 01-10-21 15:40

Oğuzhan Asiltürk neden öldü? Oğuzhan Asiltürk kimdir, nerelidir, hastalığı nedir?

Oğuzhan Asiltürk Saadet Partisi'nin kurucuları arasında yer alıyor. Asiltürk, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Genel Başkanıdır. Rahatsızlanan Asiltürk, İstanbul’dan Ankara Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Oğuzhan Asiltürk hayatını kaybetti. İşte merak edilenler...

Haber 01-10-21 10:07

Fatih Erbakan: İşçiye, emekliye, memura yüzde 70 zam yapacağız

Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığı 2'nci Olağan Kongresi’ne katılan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, “Milli kaynak paketlerimizle oluşturacağımız kaynak ile iktidara gelir gelmez ilk yılımızda emekliye, memura, işçiye yüzde 70 zam yapacağız. Bunu milli görüş sözü olarak veriyorum” dedi.

Haber 27-09-21 14:24

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'da konuştu:

"Milli Görüş, kimseyi ötekileştirmemek, dışlamamak ve herkesi kucaklamak demektir. Milli Görüş, siyaseti ticaret olarak yapmak değil, siyaseti ibadet olarak yapmak demektir"

Yurthaber 11-09-21 16:30

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, partisinin Balıkesir İl Kongresine katıldı:

"Yeniden Refah iktidarında milli kaynak paketleri, tatlı reçeteler, önce millet anlayışı ve memura, emekliye, işçiye yüzde 50 maaş zammı var"

Yurthaber 10-07-21 16:03