Sufi Sinema Gunleri Haberleri

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 12 film birden vizyona girdi ( 19 Nisan 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 5'i yerli 12 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 2024-04-20 15:27:17

Sınavlar öncesi açık hava sinema etkinliği düzenlendi

Düzce Üniversitesi’nde başlayacak olan ara sınavlar öncesinde öğrencilere açık hava sinema etkinliği düzenlendi.

Yurthaber 2024-04-18 15:52:53

Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço'dan yeni haber geldi

Yaklaşık iki hafta önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan sinema oyuncusu Nuri Alço'dan yeni haber geldi. Ünlü ismin sağlık durumuna ilişkin gelişmeyi Alço'nun eşi Burcu Alço duyurdu.

Magazin 2024-04-18 14:54:07

Muhtar olamayan çobana sinema dünyasından teklif yağıyor! Yazdığı şiirle beyaz perdeye kapı araladı

Kırşehir'de çobanlık yapan Aydın Battal muhtarlık seçimini kazanamayınca yazdığı şiirler tüm Türkiye'nin gündemine yerleşmişti. Kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına sitem ettiği dizeler hala konuşulurken Battal beyaz perdeye kapı araladı!

Trend 2024-04-16 15:05:27

Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço hastane odasından açıkladı: İyiyim

Eskişehir'de rahatsızlanan 73 yaşındaki sinema oyuncusu Nuri Alço yoğun bakımdaydı. Efsane oyuncudan sevindiren bir haber geldi. Hastaneden paylaşım yapan Nuri Alço iyi olduğunu söyledi.

Magazin 12-04-24 15:33

Bir dönemin aranan ismiydi... İsmet Özhan yıllar sonra ortaya çıktı!

Bir dönem podyumların aranan mankeni ve dizi ve sinema oyuncusu, İsmet Özhan uzun yıllar sonra Türker İnanoğlu'nun cenazesinde ortaya çıktı. Ünlü ismin son hali gündem oldu.

Magazin 06-04-24 16:08

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 8 film birden vizyona girdi ( 5 Nisan 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 5'i yerli 8 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 05-04-24 15:14

Matrix serisi geri dönüyor! The Matrix 5 sürprizlerle geliyor... Yönetmen koltuğundaki isim değişiklik yaşandı

Sinema dünyasının efsane yapımlarından biri olarak kabul edilen Matrix serisi geçtiğimiz yıllarda dördüncü yapımı "The Matrix Resurrections" ile geri dönmüştü. Seyircisiyle hasret gideren serinin beşinci filminin geleceği açıklandı. Beşinci film için hazırlıklar devam ederken önemli değişikliklerin yapılması da gözlerinden kaçmadı.

Trend 04-04-24 15:48

'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na son veda! Eşi Gülşen Bubikoğlu ve çocukları gözyaşlarını tutamadı

'Bay Sinema' olarak adlandırılan ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 2 Nisan Salı günü hayata gözlerini kapadı. 88 yaşında yaşama veda eden İnanoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor. Duayen isim için ilk tören TİM Show Center’da düzenlendi. Eşi Gülşen Bubikoğlu ve kızı Zeynep İnanoğlu gözyaşlarını tutamadı. Cenazede Ali Koç, Ekrem İmamoğlu gibi isimler dikkat çekerken Emel Sayın da Gülşen Bubikoğlu'nu bir an olsun yalnız bırakmadı!

Magazin 04-04-24 14:43

Çağla Şıkel’den duygulandıran Türker İnanoğlu paylaşımı! Buraya yazsam sayfalar yetmez

Yeşilçam'ın efsane ismi Türker İnanoğlu 88 yaşında hayatını kaybetti. Türker İnanoğlu'na veda paylaşımı yapan ünlü isimlerden biri de Çağla Şıkel oldu. Şıkel, yıllar önce yan yana poz verdiği 'Bay Sinema' olarak anılan Türker İnanoğlu ile karesini Instagram hesabında paylaştı.

Magazin 03-04-24 22:57

'Bay Sinema' Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Eşi Gülşen Bubikoğlu’ndan paylaşım

Yeşilçam'ın efsane ismi Türker İnanoğlu 88 yaşında hayatını kaybetti. 'Bay Sinema' olarak anılan Türker İnanoğlu'un eşi Gülşen Bubikoğlu, vefat haberinin ardından bir paylaşımda bulundu.

Magazin 03-04-24 07:32

Maddi sıkıntılar yaşamıştı... Nurseli İdiz'den Seçil Erzan göndermesi! Türkiye’nin başına çok daha büyük felaketler çıkarırdım

Türk sinema ve dizi oyuncusu Nurseli İdiz, sosyal medya paylaşımları ve değişimiyle adından söz ettirmişti. İdiz, katıldığı bir programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Oyuncu, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü kazandığını ancak konservatuvarı tercih ettiğini belirtti.

Magazin 02-04-24 10:39

Film gibi silahlı çatışma kamerada! Sokak ortasında kurşun yağdırdılar

Sultangazi'de husumetli iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Tarafların sokak ortasında birbirine kurşun yağdırdığı çatışmada, 32 yaşındaki İnan Sağlam ağır yaralandı. Sinema sahnelerini aratmayan çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte o görüntüler ve olayın detayları...

Haber 02-04-24 09:59

Ses sisteminize ayrı bir hava katacak en iyi subwoofer modelleri

Müzik dinlemek ve sinema deneyimlerini üst seviyeye taşımak için iyi bir ses sistemi, olmazsa olmaz. İyi ve kaliteli bir ses sisteminde tercih edilen hoparlörler sesin kalitesini ve etkisini belirleyen en önemli unsurlar. Siz de hem müzik dinlerken hem film izlerken kaliteli bir deneyim yaşamak istiyorsanız hazırladığımız en iyi subwoofer önerilerimize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 01-04-24 18:14

Tokat Belediyesi’nden “Tokfest” müjdesi

Tokat Belediye Başkanı ve AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, sinema etkinliğinde hemşerileri ile bir araya geldi.

Yurthaber 28-03-24 09:46

Bakan Işıkhan'dan emeklilere özel indirim ve kampanya açıklaması!

Emekliler yılına özel atılacak yeni adımlar açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emeklilere indirim ve kampanya başlatacaklarını duyurdu. Işıkhan, "PTT AVM'de, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde, Türk Hava Yolları'nda, TCDD'de, GSM operatörlerinde, sinema ve tiyatrolarda, PTT Kargo'da emeklilere özel indirimler ve kampanyalar başlatacağız." diye konuştu.

Finans 25-03-24 18:48

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Tahsin Tonkuş sevenlerini üzdü! Son durağı huzurevi oldu

Birçok dizi ve filmlerde rol alan dizi, sinema tiyatro ve reklam oyuncusu Tahsin Tonkuş, şimdilerde ise huzurevinde yaşamını sürdürüyor.

Magazin 23-03-24 12:14

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 13 film birden vizyona girdi (22 Mart 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 6'sı yerli, 13 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 22-03-24 15:43

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu mal varlığını açıkladı

CHP Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu mal varlığını açıkladı. Beşikçioğlu "Tüm mal varlığım, devlet memuriyetim (Devlet Tiyatroları), Tatbikat Sahnesi ile uzun yıllar emek verdiğim sinema ve dizi filmlerden sağladığım birikimle edinilmiştir." ifadelerini kullandı.

Haber 19-03-24 23:32

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 11 film birden vizyona girdi (15 Mart 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 8'i yerli, 11 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 15-03-24 16:00

Yeşilçam'ın usta ismi Arif Keskiner yaşamını yitirdi!

Kapıcılar Kralı ve Selvi Boylum Al Yazmalım'ın da aralarında bulunduğu sinema tarihine damga vuran birçok filmin yapımcısı Arif Keskiner 86 yaşında hayata veda etti.

Magazin 12-03-24 17:11

96'ncı Oscar ödüllerini kazananlar belli oldu! 2024'e Oppenheimer damga vurdu, Robert Downey Jr. bir ilki yaşadı

Tüm dünyanın merakla beklediği 96. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Sinema dünyasının en önemli ödülleri arasında gösterilen gece Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu'nda düzenlendi. Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) tarafından organize edilen geceye 7 ödül alan Oppenheimer damga vurdu. En iyi film, en iyi erkek oyuncu, en iyi kadın oyuncu, en iyi yönetmen ödüllerinin dağıtıldığı gecede Robert Downey Jr. da bir ilki yaşadı.

Magazin 11-03-24 09:41

Oscar ödül töreni ne zaman? Oscar adayı filmler neler? İşte Oscar 2024 detayları

96. Akademi Ödülleri için geri sayım başladı. 96. Akademi Ödülleri (Oscar) ne zaman? Sinema endüstrisindeki en prestijli ödülü olarak anılan Oscar ödül töreni California'daki Dolby Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek. Oscar 2024 ödül töreni ne zaman, hangi kanalda? İşte Oscar'da en çok konuşulan isimler...

Magazin 10-03-24 19:58

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 10 film birden vizyona girdi (8 Mart2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 3'ü yerli, 10 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 08-03-24 15:43

Yeşilçam’ın kötü kadını Lale Belkıs ödül töreninde ortaya çıktı! Vasiyetini hazırlamıştı... İşte son hali

Sinema Yazarları Derneği’nin 56. Türkiye Sineması Ödülleri sahiplerini buldu. Yeşilçam'ın kötü kadını Lale Belkıs da gecede yer aldı. Bir süre önce vasiyetiyle gündem olan efsane oyuncunun yıllara meydan okuyan görüntüsüne sosyal medyada beğeni yağdı.

Magazin 05-03-24 20:26

Yeşilçam oyuncularının görselleriyle ağırlanan müşteriler geçmişe yolculuk yapıyor

Bayburt’ta kafe işletmecisi olan Osman Burak isimli vatandaş sinema, kitap ve nostalji tutkusunu işlettiği kafeye yansıttı.

Yurthaber 05-03-24 08:09

Popüler aksiyon filmleri - En iyi, en güzel ve en aksiyon dolu film önerileri

Sinema sektörünün en çok sevilen türlerinden olan aksiyon filmleri, büyük bir izleyici kitlesi tarafından tercih edilmektedir. En çok izlenen türlerden birisi olan aksiyon yapımları aynı zamanda en çok çekilen film türleri arasında da bulunmaktadır. Bu noktada izleyiciler de popüler aksiyon filmlerini merak eder.

Trend 04-03-24 17:30

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 9 film birden vizyona girdi (1 Mart2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 2'si yerli, 9 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 01-03-24 15:53

Son dakika | Oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti! Nermin Bezmen Yüreğim kanıyor diyerek paylaştı

Türk dizi ve sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefat haberini Savacı'nın eşi Nermin Bezmen sosyal medya hesabından duyurdu. Usta oyuncu, New Jersey'de defnedilecek.

Magazin 27-02-24 07:24

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 5 film birden vizyona girdi (24 Şubat 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 2'si yerli, 5 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 24-02-24 15:46

Birol Güven, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü oldu! Atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı

Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, bazı kamu kurum ve kuruşlara yeni atamalar yapıldı. Ünlü senarist, yönetmen ve yapımcı Birol Güven ise Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü görevine atandı.

Haber 23-02-24 00:25

Sanatçılıktan mahalle muhtar adaylığına

Diyarbakır’da tiyatro, sinema ve ses sanatçılığı yapan 56 yaşındaki İbrahim Candan, doğup büyüdüğü mahallesinde mahalle muhtar adayı oldu.

Yurthaber 19-02-24 15:33

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 8 film birden vizyona girdi (16 Şubat 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 5'i yerli, 8 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 16-02-24 15:22

Pirinç patlağı tarifi: Evde pirinç patlağı nasıl yapılır?

Değişik lezzetler, farklı atıştırmalıklar yapmayı, denemeyi ve sunmayı seviyorsanız pirinç patlağı tarifimiz tam da size göre. Bu tarifi siz de deneyebilir ve çok kısa sürelerde çayın kahvenin yanına, sinema gecelerine ya da arkadaş sohbetlerine eşlik etmesi için pirinç patlağı servis edebilirsiniz.

Yemek 09-02-24 18:58

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 6 film birden vizyona girdi (9 Şubat 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 3'ü yerli, 6 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 09-02-24 15:36

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye kötü haber! Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan böyle duyurdu: Olacak gibi değildi olmadı da zaten

İzmir Karaburun Cumhurbaşkanlığı kararıyla Özel Çevre Koruma Bölgesi ilan edilmiş ve bir süre önce de belediye meclis kararı ile tiny house'lar için yasak getirilmişti. Karar sonrası Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın talimatıyla bölgede sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar kaldırıldı.

Haber 05-02-24 19:16

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 7 film birden vizyona girdi (2 Şubat 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 5'i yerli, 7 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 02-02-24 15:26

Gupse Özay, eşi Barış Arduç'un öpüşmesini beğenen Bülent Ersoy hakkında konuştu: Beni aradı...

Senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı 'Lohusa' filmiyle sinema salonlarında izleyicilerle buluşan Gupse Özay ve eşi Barış Arduç 'İyi Bir Aile Değiliz'in galasına katıldı. İkiliye magazin gündeminde yer alan Bülent Ersoy'un 'Barış Arduç' övgüleri soruldu.

Magazin 31-01-24 14:58

Sinema nasıl yazılır? Sinema mı sinama mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

İnsanlar günlük yaşamda çok karşılaştıkları kelimelerin bile doğru kullanım şekilleri konusunda tereddüt yaşayabilir. Türkçedeki kelimelerin doğru yazılışları ve Türkçe imla kuralları konusunda birincil kaynak olan Türk Dil Kurumu sorgulanır. Türkçenin korunması ve gelişmesi için TDK, yazım kılavuzlarını çevrim içi ortamda yayımlamıştır. Bu sayede kelimelerin anlamları ve doğru kullanım şekilleri kolaylıkla öğrenilebilir. Peki sinema nasıl yazılır?

Egitim 28-01-24 17:07

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 6 film birden vizyona girdi (19 Ocak 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 3'ü yerli, 6 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 19-01-24 15:41

Gölbaşı Belediyesi’nden ücretsiz sinema ve tiyatro etkinlikleri

Gölbaşı Belediyesi ücretsiz sinema ve tiyatro etkinliklerini vatandaşlar ile buluşturuyor.

Yurthaber 15-01-24 13:50

Orgazm sahnesi olay olmuştu! İstanbul İçin Son Çağrı filminin güzeli Beren Saat'in tarzı sosyal medyayı ikiye böldü

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yıllar sonra yeniden bir araya geldiği İstanbul İçin Son Çağrı filmi büyük bir ilgiyle izlendi. Her sahnesi olay olan filmde Beren Saat'in orgazm sahnesi uzun süre konuşuldu. Beren Saat Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği Yılın Yıldızları Ödülleri gecesinde Yılın En İyi Sinema yıldızı seçildi. Güzel oyuncu tarzıyla da sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 12-01-24 16:01

Orgazm sahnesi uzun süre konuşulmuştu! İstanbul İçin Son Çağrı filminin yıldızı Beren Saat'in ödül gecesi tarzı olay oldu

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'u yıllar sonra yeniden buluşturan İstanbul İçin Son Çağrı filmi büyük ses getirdi. Her sahnesi olay olan filmde en çok Beren Saat'in orgazm sahnesi konuşulmuştu. Beren Saat Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği Yılın Yıldızları Ödülleri gecesinde Yılın En İyi Sinema yıldızı seçildi. Güzel oyuncu tarzıyla da sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 12-01-24 07:15

Selena Gomez, Altın Küre'nin rüküşleri arasına girdi! Elbisesinin alt kısmıyla zor anlar yaşayınca...

Hollywood Yabancı Basın Birliği (HFPA) tarafından düzenlenen ve her yıl televizyon ve sinema dünyasının en iyileri için verilen Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri Los Angeles'taki törenle sahiplerini buldu. Selena Gomez gecede rüküşler arasına girerken eteğiyle de zor anlar yaşadı.

Magazin 08-01-24 11:19

Usta sanatçıya veda! Ayla Algan son yolculuğuna uğurlandı... Ünlü isimler akın etti 'Ben hep onu ölümsüz gibi görürdüm'

Geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden 86 yaşındaki tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan, Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Magazin 06-01-24 17:18

Son dakika | Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Tiyatro sanatçısı, yönetmen, şarkıcı ve eğitmen Ayla Algan, İstanbul'daki evinde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle 86 yaşında hayatını kaybetti. Usta sanatçı Ayla Algan için 6 Ocak Cumartesi günü saat 10.30'da İBB Şehir Tiyatroları Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından Ayla Algan için taziye mesajı yayınladı.

Magazin 04-01-24 20:56

Airfryer'da mısır patlatma: Airfryer'da nasıl mısır patlatılır?

Airfryer ile birçok yemek ve tatlı gibi, lezzetli atıştırmalıkları da çok kısa süreler içinde ve çok daha sağlıklı olarak hazırlayıp servis edebilirsiniz. Sinema ya da dizi günlerinin vazgeçilmez atıştırmalıkları arasında yer alan patlamış mısırlarınızı da Airfryer ile yağsız ve çok daha lezzetli bir şekilde pişirebilirsiniz.

Yemek 28-12-23 20:51

Elvan Gruda son yolculuğuna uğurlandı

Sinema sanatçısı Ayşen Gruda ile sinema ve dizi oyuncusu Yılmaz Gruda’nın kızı Elvan Gruda son yolculuğuna uğurlandı. 55 yaşında hayatını kaybeden Gruda'nın cenazesi Şişli Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Magazin 26-12-23 17:05

Van YYÜ öğrencisi ‘Sen Kimsin’ eseriyle birinci oldu

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Genel Merkezi Tanıtma Komisyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen 12’nci Kısa Film Senaryo Yarışmasının birincisi, Van YYÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Meryem Gemicioğlu oldu.

Yurthaber 26-12-23 09:15
Van