Suicide Car Bomb Haberleri

İkinci el arabada yeni dönem! Satamayınca kiralamaya başladılar: ‘4 ay önce aldığı aracı bugün cüzi miktarla satacağına…’

İkinci el araba fiyatlarında düşüş yaşanmasına rağmen ilanlar aracını satamayanlarla doldu taştı. Vatandaş yapılan kampanyalar nedeniyle sıfır otomobillere yönelirken, galericiler ellerinde kalan araçlar için çözüm yolu aramaya başladı. Buna göre araçları satamayan galericiler filo veya rent a car şirketleriyle anlaşarak kiralık olarak kullanmaya başladı.

Finans 2023-11-15 15:56:17

SIXT rent a car’dan yeni nesil bir mobilite çözümü: SIXT+ ile istenilen otomobile “ABONE” olmak artık mümkün

Türkiye’nin önde gelen uluslararası premium araç kiralama markası SIXT rent a car, SIXT+ abonelik modelini Avrupa ve Amerika’dan sonra şimdi de Türkiye’de hayata geçiriyor. Araç kiralama sektöründe Türkiye’de bir ilk olan SIXT+ abonelik modeli, kısa dönemli araç kiralama ile operasyonel kiralama yönteminin avantajlı özelliklerini bir araya getiriyor.

Finans 2023-08-22 12:32:54

Galatasaray'da forma sponsoru belli oldu! Resmi açıklama sonrası stadyum için o iddia ortaya atıldı...

Galatasaray, SIXT rent a car ile olan sponsorluk anlaşmasının yenilendiğini açıkladı. Sarı - kırmızılılardan yapılan resmi duyuruda, "Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk ön anlaşması." ifadeleri kullanıldı.

Spor 2023-06-27 17:37:25

Bayram öncesi o vaatlere dikkat: 'Aracınızı kapınıza kadar vale getirecek' deyip... Vatandaşları uyardı

Kurban Bayramı'na sayılı günler kalmasıyla birlikte birçok sektörde olduğu gibi 'rent a car' sektöründe de hareketlilik başladı. Araç kiralama işletmecileri son zamanlarda artan internet dolandırıcılığına dikkat çekerken, dolandırıcıların ulaştıkları kişilerden ‘aracı kapınıza kadar vale getirecek' şeklinde vaatler üzerine ödeme yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Haber 2023-06-26 09:41:03

Apple'ın otomobili Apple Car sızdı! Fiyatıyla şaşkınlık yaratabilir: 'Gizli test pisti' diyerek fotoğraf bile paylaştılar...

Haftanın dikkat çeken iddialarından bazıları, Apple'ın uzun bir süredir merak edilen otomobil projesi Apple Car ile ilgiliydi. İddialara göre, daha önce pedal ve direksiyon bulunmayacağı söylenen Apple'ın elektrikli otomobil projesinde çok şey değişti! Apple Car'ın fiyatı için dudak uçuklatan bir rakam telaffuz edilirken, arabanın gizli test pistine ait olduğu söylenen bazı fotoğraflar bile paylaşıldı. Gelen iddialar arasından en kritik olanı ise kesinlikle fiyat iddiası oldu.

Haber 07-12-22 13:07

Canlı yayında tansiyon yükseldi! Fatih Altaylı, HAYTAP Başkanı Şenpolat'ı azarladı: Beni delirtmeyin, car car konuşuyorsunuz

Habertürk TV'de canlı yayınlanan Teke Tek programında yaşananlar gündeme oturdu. Sokak hayvanları konusunun işlendiği programda gazeteci Fatih Altaylı, konuklardan biri olan HAYTAP Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat’ı azarladı. Altaylı'nın, o anlarda oldukça sinirlendiği ve Şenpolat'a, çok konuştuğu gerekçesiyle "Car car konuşuyorsunuz, bir konuk daha var Allah aşkına" şeklinde sert çıktığı görüldü.

Haber 17-11-22 11:43

ŞEHİRLERİN LEZZET REKABETİ - İzmir ve İstanbul'un kokoreçteki farkı pişirme tarzı ve içindeki malzemeler

En lüks restoranların menüsünden sokak arası salaş işletmelerin tezgahına kadar farklı mekanlarda sunulan ve her sosyoekonomik gruptan müdavimi olan kokoreç, İzmir ve İstanbul'da pişirme yöntemi ile içerisine konulan malzemeler açısından farklılık gösteriyor - İzmirli Kokoreççi Volkan Çolak: - "İstanbullu müşterimiz çok. Buraya gelip bu kokoreci yemek isteyen çok. Çünkü günün sonunda kokoreç dendiği zaman akla gelen ilk yer de İzmir'dir. Yani İzmir kokoreci diye bir gerçek vardır" - İstanbullu Kokoreççi Selahattin Car: - "İzmir kokorecini biz burada sunduğumuz zaman müşterilerimiz beğenmiyor. Deniyorlar, fakat yarısına geldiklerinde 'Abi bunu İstanbul'a çevirir misin? Yani domatesini biberini atar mısın?' diyor. Yarıda bırakıyorlar"

Yurthaber 02-10-22 11:02

Ve bugün resmen başladı! İkinci el otomobil satışlarında yeni dönem: Bakanlık göz açtırmayacak! 3 koldan denetim

İkinci el otomobil satışlarına ilişkin 6 ay 6 bin kilometre sınırını getiren düzenleme bugün resmen başladı. Düzenleme ile rent a car ve oto galeri sahipleri bugünden itibaren, 6 ay ve 6 bin kilometre geçmeden bu taşıtların pazarlama ve satışını 1 Temmuz 2023 tarihine kadar yapamayacak. Ticaret Bakanlığı, düzenlemeye yönelik 3 farklı kanal üzerinden denetim gerçekleştirecek.

Finans 15-09-22 07:47

Türkiye'de klinik çalışmaları süren kanser hücre tedavisinin ABD'den gelen sonuçları umut verdi

Dünya Aferez Birliği Başkanı Prof. Dr. Fevzi Altuntaş: - "CAR-T hücre tedavisi, kansere karşı çığır açan yöntem olarak görülmektedir. ABD'de kısa bir süre önce tedaviye dirençli ya da nüksetmiş 'mantle hücreli lenfoma' olgularında CAR-T hücre tedavisinin 3 yıllık takip sonuçları sunuldu" - "Hastaların yüzde 91'inde tedaviye yanıt alındı, 25 aya kadar hastalık kontrolü sağlandı"

Yurthaber 14-09-22 11:28

Amasyalı kardeşler karada karavan, suda yat olabilen araç tasarladı

3 yıllık çalışmayla geliştirilen ve arabanın arkasında karavan gibi istenilen yere götürülen araç, suda ise yat olarak kullanılabiliyor - "Yat Car" ismi verilen aracı geliştiren kardeşlerden İsmail Yaylacı: - "İstersen dağın doruğuna çek kampını yap, indir suya balığını tut. Böyle bir araç alındığında karavan parklarıyla işiniz yok, gider arabanın ulaşamayacağı koylarda çapanızı atar, tatilinizi yaparsınız"

Yurthaber 27-08-22 11:29

Apple Car üzerinde çalışmış mühendisten olay itiraf! Dengeleri sarsacak

3 yıl boyunca Apple'ın otonom araba projesinde çalışan mühendis Xiaolang Zhang, Apple'dan ticari sırları çalmakla suçlanıyor. Zhang, federal mahkemede suçunu kabul etti. Xiaolang Zhang'ın yaklaşık 24 GB veri aktardığı ve şirketin otonom araç laboratuvarından devre kartları ve bir sunucu aldığı belirlendi. Hakkındaki suçlamalara göre Zhang, gizli materyalleri Çinli şirket XPeng'e aktarmaya çalıştı. Suçlamalar, Apple’ın hala çoğu zaman kabul etmediği bir şeyi de bir nevi ortaya çıkartmış oldu.

Haber 24-08-22 15:07

Eurorepar Car Service'ten motor yağı değişim kampanyası

Eurorepar Car Service'ten motor yağı değişim kampanyası

Yurthaber 14-08-22 09:20

Eurorepar Car Service 100'üncü şubesini Trabzon'da açtı

Stellantis Parça ve Servisler Genel Müdürü Mehmet Akın: - "Türkiye'de 50 ilde yer alıyoruz ve hedefimiz Eurorepar Car Service'i tüm Türkiye'ye yaymak"

Yurthaber 20-06-22 13:06

'Rent a car' şirketinden akılalmaz tuzak! Araçlara zarar verip müşterileri dolandırmışlar

İstanbul'da akılalmaz bir dolandırıcılık yöntemi, polisin operasyonuyla ortaya çıkarıldı. Müşterilere kiraladıkları araçlara bir süre sonra zarar verip alınan ‘provizyon’ ya da ‘depozito’ bedellerini masraf göstererek el koyan 9 rent a car şirketine operasyon düzenlendi. Dolandırıcılık yaparak haksız kazanç sağlayan ve müşterileri mağdur eden 10 şüphelinin 8’i yakalandı.

Haber 27-05-22 12:30

Car ne demek? Car kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız kelimenin bir arada kullanıldığı zengin bir dildir. Bu zenginliğin oluşması için de Türk Dil Kurumu tarafından birçok yetkili görevlendirilmiştir. Kelimelerle ilgili yapılan incelemeler sonucunda, sözcüklerin anlamları ile ilgili bilgiler paylaşılmıştır. Dile merakı olan kişiler, yayımlanan bilgilerle kafalarındaki sorulara cevap bulabilir. Car kelimesi de anlamı araştırılan kelimeler arasında yer alır. Car ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:14

Sosyal medya bunu konuşuyor! Apple'ın arabası camsız olabilir

Apple'ın "Apple Car" adıyla kendi otomobilini geliştirdiği bir süredir iddia edilmekte. Apple'ın yaptığı bir patent başvurusu ise şaşırtıcı bir ihtimali ortaya çıkardı. Apple Car, camsız bir araba olabilir. Bu ihtimal, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haber 20-05-22 10:25

Car car ne demek? Car car birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede birleşik kelimeler, basit sözcüklerin bir araya gelmesiyle oluşur. Eklerle birlikte tür değiştirebilen sözcükler, birleşik kelimeleri oluştururken ses düşmesi, ses türemesi gibi değişimler geçirebilir. Dilbilgisi kuralları göz önünde tutularak oluşturulan iki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle türeyen sözcüklerden biri de Car car birleşik kelimesidir. Car car ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:20

Car etmek ne demek? Car etmek TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe dilinin en büyük zenginliklerinden olan atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller, öğrenmesi ve anlamlarına tam tamına hakim olunması bir o kadar zor kelime gruplarıdır. Çünkü bu kelime grupları, eski zamanlarda oluşmuş ve o dönemin özelliklerine göre anlam verilmiş sözlerdir. Ancak yine de günümüzde kullanılabilecek, zamansız anlamlar içerirler. Bu nedenle günlük yaşamda ve edebi sanatlarda sıklıkla kullanılırlar. Bu ifadelerden biri de Car etmek sözüdür. Car etmek ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 17:32

Apple Car iddialarından sonra... Apple'dan Canoo hamlesi gelebilir!

Apple'ın "Apple Car" adında bir elektrikli otomobil geliştirdiği uzun zamandır söyleniyor. Ancak ABD'li teknoloji devi otomobil projesini henüz gün yüzüne çıkarmış değil. Ünlü bir Apple analisti ise şirketin otomobil projesini canlandırmak adına olası bir satın alma yaparak Canoo isimli şirketi bünyesine katabileceğini iddia etti.

Haber 16-05-22 09:37

Eurorepar Car Service'ten 799 liradan başlayan fiyatlarla periyodik bakım kampanyası

Eurorepar Car Service'ten 799 liradan başlayan fiyatlarla periyodik bakım kampanyası

Yurthaber 28-04-22 17:50

Aleyna Tilki'nin galaya gittiği sütyenli kıyafet olay oldu! Dünyaca ünlü oyuncuyla yan yana geldi

Şarkıcı Aleyna Tilki, Gucci Ailesi, Suicide Squad, Requiem for a Dream, Fight Club gibi unutulmaz projelerde oyuncu olarak yer almış Jared Leto'nun Morbius prömiyerine katıldı. İkili o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Tilki, ayrıca galada giydiği kıyafet sebebiyle linç yağmuru da yedi.

Magazin 26-03-22 10:31

Apple, direksiyonu ve pedalı kaldırabilir

Apple Car için yeni bilgiler ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre Apple, direksiyonsuz ve pedalsız tamamen otonom bir araç üretmeyi hedefliyor. Bu konuda çalışmalar ise hızlanmış durumda.

Haber 19-11-21 11:40

Otomobil yerine fotoğrafları gönderdiler: Ben ucuz atlattım

İnternet üzerinden dolandırıcılıklara bir yenisi daha eklendi. Bursa’da cenazeye yetişmek için internette gördüğü sözde ’rent a car’ firmasından araç kiralayan vatandaş dolandırıldı. Otomobilin kendisi yerine sadece fotoğrafları gönderilen vatandaş, soluğu karakolda aldı.

Haber 04-11-21 10:40

Edenred Türkiye'den şirketlere ve çalışanlara tasarruf ettiren çözümler

Şirket, Ticket Restaurant Yemek Kartı ile öğle yemeği harcamalarında, Ticket Car Akaryakıt Çözümleri ile akaryakıt alımlarında, Ticket Compliments Hediye Çekleri ile teşvik ve ödüllendirme programlarında şirketlere ve çalışanlara tasarruf sağlıyor

Yurthaber 28-10-21 10:09

Dacia Spring, 2022 Auto Best finalisti oldu

Dacia Spring, Auto Best'in "Avrupa'da Satın Alınabilecek 2022 Yılının En İyi Otomobili (Best Buy Car of Europe 2022)" yarışmasında finalist olarak seçildi.

Haber 19-10-21 15:12

Apple, Apple Car için Toyota ile bir anlaşma yapabilir

Gelen bir raporun iddiasına göre, Apple'ın temsilcileri Güney Koreli SK Group ve LG Electronics ile bir araya geldi. Şirketin şimdi ise bir sonraki potansiyel ortak olarak Japon otomobil devi Toyota ile görüşme sağladığı söyleniyor.

Haber 06-09-21 10:41

Red Bull Car Park Drift'te Türkiye'nin en iyi pilotu Berfu Tutumlu oldu

Berfu Tutumlu, kasım ayında Mısır'da gerçekleştirilecek Red Bull Car Park Drift Dünya Finali'nde Türkiye'yi temsil etme hakkı elde etti

Yurthaber 30-08-21 10:45

Red Bull Car Park Drift öncesi Abdo Feghali’den drift tutkunlarına eğitim

Red Bull Car Park Drift öncesi Abdo Feghali’den drift tutkunlarına eğitim

Yurthaber 23-08-21 14:54

Joel Kinnaman'a tecavüz soruşturması

The Suicide Squad yıldızı Joel Kinnaman hakkında tecavüz suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Kinnaman'ın polisle işbirliği yapacağı bildirildi.

Magazin 14-08-21 14:26

The Suicide Squad filminin yıldızı Joel Kinnaman kendisine şantaj yapan eski sevgilisi hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttı

The Suicide Squad filminin oyuncusu Joel Kinnaman’ın başı eski sevgilisiyle dertte. 41 yaşındaki aktör, Instagram hesabından paylaştığı bir gönderide şantaja uğradığını ve bu yüzden eski sevgilisi hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttığını açıkladı.

Magazin 07-08-21 01:53

Üçlü ilişki görüntüleriyle olay olmuşlardı! Rita Ora ve Taika Waititi bir ilke imza attı

Ünlü yönetmen Taika Waititi ile şarkıcı sevgilisi Rita Ora’nın oyuncu Tessa Thompson’la bir partide çekilen samimi görüntüleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü çift ilk kez birlikte bir etkinliğe katıldı. Rita Ora ve Taika Waititi, The Suicide Squad galasında kırmızı halıda birlikte boy gösterdi.

Magazin 03-08-21 14:16

Apple, Apple Car'ın pillerini anavatanında üretmeyi hedefliyor

Apple Car için yeni bir rapor daha ortaya çıktı. Rapora göre Apple, otonom aracında kullanılacak pilleri diğer ülkelerdeki tedarikçilerinden tedarik etmeyecek, anavatanı olan ABD'de üretecek.

Haber 13-07-21 18:11

Oppo'dan 'OCAR' başvurusu! Elektrikli otomobil ile ilgili olabilir

Oppo, elektrikli otomobil üreteceği iddiası ile bir süredir gündeme geliyor. Gelen bilgilere göre Çinli üretici, şimdi ise 'OCAR' markasının tescili için başvuruda bulundu. Bu marka, Oppo Car ile bağlantılı olabilir.

Haber 08-06-21 17:29

Yerli oyun şirketi Ovio Studios'dan otomobil oyun dünyası için önemli hamle

Ovio Studios, "Complete Car Driving Simulator” oyunuyla grafikleri, gerçeklik ve oynanış hissiyatında sunduğu üst düzey deneyimle bir simülasyonundan fazlasını oyuncuların kullanıma sundu

Yurthaber 05-06-21 14:44

Apple Car nedir, ne zaman çıkacak? İşte Apple Car fiyatları

Apple'ın, kendi elektrikli otomobilini piyasaya sürmesi bekleniyor. Peki Apple Car nedir, ne zaman çıkacak? merak edilen sorunun yanıtını haberimizde derledik. İşte Apple Car fiyatları...

Haber 26-05-21 11:41

Dünyada yılın şehir otomobili Honda e oldu

Dünyada Yılın Otomobili Ödülleri’nde (World Car of the Year 2021) Honda e, Yılın Şehir Otomobili seçildi. Honda e, aynı zamanda Dünyada Yılın Otomobili kategorisinde ilk üç arasına girerken; kompakt tasarımıyla dikkat çeken model Dünyada Yılın Otomobil Tasarımı Ödülü’ne de aday gösterildi.

Haber 26-04-21 08:37

Volkswagen ID.4, '2021 Dünyada Yılın Otomobili' ödülünü kazandı

Volkswagen ID.4, Dünyada Yılın Otomobili Ödülleri'ne (World Car Awards) damga vurdu. Volkswagen'in elektrikli otomobili Volkswagen ID.4, Dünyada Yılın Otomobili seçildi.

Haber 21-04-21 12:53

Apple CEO'su Tim Cook'tan sürücüsüz otomobil açıklaması!

Apple CEO'su Tim Cook, gerçekleştirilen bir röportajda, Elon Musk ve Tesla hakkında övgü dolu sözler söylerken, aynı zamanda sürücüsüz otomobillere de değindi. Apple Car adında sürücüsüz bir otomobil üretmesi beklenen şirketin CEO'su, otonom arabaları bir robot olarak tanımladı.

Haber 06-04-21 11:57

Filmin yönetmeni James Gunn, The Suicide Squad'ın fragmanını paylaştı

Başarılı yönetmen James Gunn sosyal medya hesaplarından The Suicide Squad'ın fragmanını paylaştı. Hayranlarının büyük bir heyecanla fragmanı takip etmesinden sonra yönetmen vizyon tarihini de açıkladı.

Trend 02-04-21 17:38

BMW CFO'sundan ilginç Apple otomobili açıklaması: Çok huzurlu uyuyorum!

BMW CFO'su Nicolas Peter bir röportajda, Apple Car olarak adlandırılması beklenen Apple otomobili hakkında konuştu. Nicolas Peter, Apple'ın otomobil pazarına girmesi konusunda fikri sorulduğunda ''huzur içinde uyuyorum" dedi.

Haber 10-03-21 17:52

Apple Car ertelendi mi?

Apple ile Kia arasındaki görüşmelerin durdurulduğu haberi, Apple Car başka bir bahara mı kaldı? sorusunu akıllara getirdi. İşte detaylar.

Haber 11-02-21 10:14

Apple Car görüşmeleri askıya alındı

Bloomberg, Apple ile Hyundai / Kia arasındaki olası bir anlaşma hakkında sızan tüm bilgilere rağmen görüşmelerin “son zamanlarda durakladığını” söylüyor.

Haber 08-02-21 09:35

Apple elektrikli otomobil için Kia Motors ile anlaşmak üzere!

Apple ve Kia Motors ortaklığıyla ortaya çıkacak ilk elektrikli otomobilin söylentisi hızla yayılıyor. Gelen son bilgilere göre ise Apple Kia Motors ile anlaşma imzalamaya çok yakın. Bu ortaklık sonucu Apple Car olarak adlandırılması beklenen elektrikli otomobil çok yakında karşımıza çıkabilir.

Haber 03-02-21 15:30

Renault Twingo artık üretilmeyecek!

Renault 5 tekrar sahalara geri döndü. 1996'da üretimden kaldırılmadan önce ABD'de "Le Car" olarak da bilinen kompakt otomobil, Fransız otomobil üreticisi tarafından yeniden üretilecek.

Haber 01-02-21 09:46

Devrilen ağaç otomobili pert etti

Antalya’da fırtınada devrilen ağacın altında kalan bir rant a car şirketinin otoparkındaki yeni otomobil kullanılamaz hale geldi.

Haber 27-01-21 15:06

İstanbul'da dolandırıcılık çetesi çökertildi! Yöntemleri 'pes' dedirtti

İstanbul'da, rent a car firması adı altında müşterilere kiraya verdikleri araçlardan aldıkları teminat ücretini çeşitli bahanelerle iade etmeyerek dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen bir şebekeye yönelik operasyonda 11 şüpheli yakalandı. Dolandırıcılık şüphelilerinden 5 kişi tutuklandı.

Haber 18-01-21 09:29

Kiralık araçlar üzerinden dolandırıcılık yapan şebeke çökertildi: 11 gözaltı

İstanbul’da, rent a car firması adı altında müşterilere kiraya verdikleri araçlardan aldıkları teminat ücretini çeşitli bahanelerle iade etmeyerek dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen bir şebekeye yönelik operasyonda 11 şüpheli yakalandı.

Haber 18-01-21 09:21

Alfa Romeo Tonale bir ödül daha kazandı

2021 yılının en heyecan verici otomobili, “What Car?” dergisi okuyucularının oylarıyla belirlendi. İngiltere'nin önde gelen otomobil satın alma rehberinin okuyucu oylarıyla belirlenen “2021 Yılın Otomobili” ödüllerinde ‘Okuyucu Ödülü’ 2021 yılının en heyecan verici yeni otomobili olarak gösterilen Alfa Romeo Tonale’ye verildi.

Haber 14-01-21 11:44

Trafik cezası araç kiralayana kesilecek

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri sonucu taşıt kiralama (rent a car) sektörünün en önemli sorunlarından biri olan, trafik cezalarının kiralayan kişiye değil de araç sahiplerine kesilmesi konusu çözüme kavuşturuldu.25 Aralık 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan düzenleme ile yönetmeliğin ilgili maddesi “cezai işlem kiralayana uygulanır” şeklinde değiştirildi.ATSO Başkanı Davut Çetin’i ziyaret eden Meclis Üyeleri Niyazi Şahin ve Ziya Özden Tezgel ile 46.

Yurthaber 13-01-21 15:24