Süleyman Çakır Haberleri

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı gündemde! Oktay Kaynarca'nın Süleyman Çakır paylaşımı sosyal medyayı salladı

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı dizi yıllar önce bitmesine rağmen fanları tarafından unutulmuyor. Role hayat veren Oktay Kaynarca Süleyman Çakır'ın ölüm yıl dönümünü pas geçmedi.

Magazin 08-04-2024 11:21

Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır'ın kızı Selvi'ydi! Oyunculuğu bırakıp tesettüre girdi! Yeni mesleği bakın neymiş

Bir dönem reyting rekorları kıran efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın kızı Selvi'ye hayat veren Fatma Büşra Ayaydın şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Oyunculuğu bırakıp tesettüre giren Ayaydın'ın son hali ve yeni mesleği herkesi şaşırtıyor.

Magazin 11-07-2023 08:43

Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Süleyman Çakır'ı unutmadı! 'Dürüst, mert, yiğit bir arkadaştı'

Türk dizi tarihinde efsaneler arasında yer alan Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği Süleyman Çakır karakteri ile milyonların beğenisini kazanan Oktay Kaynarca bu rolü ile hafızalarımıza kazındı. Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölüm yıl dönümünde unutmadı.

Magazin 08-04-2023 15:13

Süleyman Çakır'ı öldürmüştü! Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Halit'i Özcan Varaylı'nın son haline çok şaşıracaksınız

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinin eski sahneleri ve oyuncuları sık sık gündeme geliyor. Dizideki efsane karakterlerden biri de şüphesiz ki Cerrahpaşalı Halit. Bu karakter ile hafızalarımıza kazınan Özcan Varaylı'nın son halini görenler ise tanıyamıyor.

Magazin 06-01-2023 09:15

Süleyman Çakır

Süleyman Çakır Hakkındaki Haberler Mynet'te. Süleyman Çakır Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kurtlar Vadisi'ndeki Süleyman Çakır'ın kumarhanesini gerçek kumarhaneye çevirmişler!

Kurtlar Vadisi dizisindeki efsane karakterlerden Süleyman Çakır'ın açtığı kumarhane gerçek oldu. Dizinin kumarhane bölümlerinde çekim için kullanılan mekana polis kumar baskını yaptı. Dizideki kumarhanenin gerçek kumarhaneye çevrilerek "Casino" olarak dizayn edildiği ortaya çıktı. Operasyonda işletmeci ile 27 kumarbaz gözaltına alındı. Kumarhaneye baskın anı saniye saniye polis kamerası tarafından görüntülendi. İşte olayın detayları...

Haber 20-11-2022 10:50

Süleyman Çakır kimdir? Süleyman Çakır Kurtlar Vadisi dizisinde ne zaman oynadı? Hangi bölümde öldü?

Süleyman Çakır ve Kurtlar Vadisi 8 Nisan 2022 Cuma (bugün) bir kez daha gündem oldu. Bir döneme damga vuran dizide Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı karakter, senaryo gereği yaşamını yitirmişti. Bu kapsamda Süleyman Çakır kimdir? Süleyman Çakır Kurtlar Vadisi dizisinde ne zaman oynadı? Hangi bölümde öldü? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Konuya ilişkin ayrıntılar haberimizde...

Magazin 08-04-2022 12:13

Süleyman Çakır nasıl öldü? Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Süleyman Çakır ölüm tarihi ve sebebi nedir?

Süleyman Çakır 8 Nisan Cuma günü yeniden gündem oldu. Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı karakter, senaryo gereği hayatını kaybetmişti. Peki Süleyman Çakır nasıl öldü? Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Süleyman Çakır ölüm tarihi ve sebebi nedir? İşte Kurtlar Vadisi dizisi ile Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği karaktere ilişkin detaylar...

Magazin 08-04-2022 12:04

Kurtlar Vadisi'nde damga vuran anlar! Hepsi tek tek böyle öldü...

Bir döneme damga vuran toplamda 12 yıl süren Kurtlar Vadisi dizisinden kimler geldi, kimler geçti. Dizinin takipçileri Kurtlar Vadisi’ni çok özlediklerini ve eski bölümlerini izlediklerini belirtirken, sizler için diziye dama vuran anlar ve dizide ölenleri bir araya getirdik.

Magazin 07-08-2021 17:30

Kurtlar Vadisi'nin Çakır'ı ile ilgili az bilinen detay! Gerçekte bakın kimi oynamış?

Türkiye’nin unutulmaz dizileri arasına adını altın harflerle yazdıran Kurtlar Vadisi, yıllar geçse de konuşulmaya devam ediyor, dizinin karakterlerinin sırları hâlâ çözülmeye çalışılıyor. İşte Kurtlar Vadisi’nın en önemli karakterlerinden Sületman Çakır’la ilgili az bilinen detay…

Magazin 06-08-2021 15:43

Oktay Kaynarca'dan bomba Süleyman Çakır paylaşımı

Gıyabında cenaze namazı kılınan ve gazetelere ölüm ilanları verilen Süleyman Çakır karakterinin 17 yıl sonra bile sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girmesinin heyecanını yaşayan Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Magazin 08-04-2021 13:50

Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Süleyman Çakır yine gündem oldu

Kurtlar Vadisi dizisinin efsane karakteri Süleyman Çakır ölüm yıldönümünde yine gündem oldu. Sosyal medya kullanıcılar Çakır'ın ölümüyle ilgili paylaşımlar yapıyor.

Magazin 08-04-2021 10:47