Sumeyye Erdogan Bayraktar Haberleri

Nisan ayında fiyatlarda değişiklik olacak mı? Bakan Bayraktar'dan elektrik ve doğal gaz açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karadeniz'de yeni bir kuyu kazmaya başladıklarını ifade ederek nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmayacağını aktardı.

Finans 2024-03-28 19:10:20

Canlı Bayrampaşa seçim sonuçları! Bayrampaşa'da seçimi İlknur Kovaç Bayraktar mı Hasan Mutlu mu kazanıyor?

Sandık günü geldi çattı! Uzun süredir devam eden seçim maratonu bugün sona eriyor. İstanbul'un önemli ilçelerinden Bayrampaşa'da da seçim sonuçları büyük bir heyecanla devam ediyor. Bayrampaşa seçim sonuçlarında AK Parti adayı İlknur Kovaç Bayraktar mı önde Hasan Mutlu mu önde?

Haber 2024-03-27 13:59:16

Yeni görüntüler yayınlandı! Aselsan yaptı, Bayraktar TB3 böyle uçtu! Çok önemli bir hamle daha…

Türkiye Savunma Sanayi’nde önemli hamleler yapmaya devam ediyor. Son olarak, Bayraktar TB3 SİHA ASELFLIR-500 elektro-optik sistemle 6 saat uçuş gerçekleştirdiği 25. uçuş testini de başarıyla tamamladı.

Finans 2024-03-27 09:44:21

Bayraktar TB3 ASELFLIR-500 ile uçuş testini başarıyla tamamladı

Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, sınıfında dünyanın en iyisi olan yerli elektro-optik sistem ASELFLIR-500 ile yaptığı ilk uçuş testini başarıyla tamamladı.

Haber 2024-03-27 00:18:21

Bakan Bayraktar tarih verdi: Gabar'da günlük petrol üretiminin 40 bin varile ulaşacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ramazan ayının sonuna işaret ederek, Gabar'da günlük petrol üretiminin 40 bin varile ulaşacağını bildirdi. Bakan Bayraktar yıl sonu hedeflerini de açıkladı.

Finans 24-03-24 10:55

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar Erzincan'da temaslarda bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Yurthaber 20-03-24 08:00

Sofralardan eksik olmuyorlar! TZOB Başkanı en çok hile yapılan 4 ürünü açıkladı

Gıdada fahiş artışlar sonrası vatandaşlar uygun fiyatlı ürünlere yönelirken TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar taklit ve tağşiş konusunda uyardı. Bayraktar en çok hile yapılan 4 ürünü sıralarken, "Ramazan ayının içinde olduğumuz bugünlerde taklit ve tağşişli gıda ürünlerine karşı denetimler sıklaşmalı ve kesilen cezalar caydırıcı olmalıdır" dedi.

Finans 19-03-24 12:22

Bakan Bayraktar: 2024 yılını inşallah keşif yılı olarak ilan edeceğiz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bu sene, 2024 yılını inşallah keşif yılı olarak ilan edeceğiz." dedi. Bayraktar, "Türkiye olarak enerjideki bu dışa bağımlılık sorununu hep birlikte ortadan kaldırmış olacağız." değerlendirmesini yaptı.

Finans 17-03-24 15:01

Bakan duyurdu: Altın üretiminde hedef 100 ton

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin altın üretimindeki yeni hedefini açıkladı. Bayraktar enerjide bağımsızlık mesajı verdi.

Finans 17-03-24 11:46

Bakan Bayraktar'dan enerjide yeni keşif açıklaması: 3 lokasyonda arama yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bu yıl enerjide yeni keşiflerin beklendiğini belirterek, "Karadeniz'de çok önemli 3 lokasyonda 2024 içerisinde arama yapacağız." ifadesini kullandı.

Finans 13-03-24 16:56

Herkesin sorduğu soruya cevap verdi! Kadınların erkeklerde nefret ettiği özellikler notuyla paylaşıp tek tek sıraladı: 'Ev boş bize gidelim mi?'

Sosyal medya içerik üreticisi Selin Bayraktar, Instagram'da kadınların erkeklerde nefret ettiği özellikleri tek tek anlatan bir paylaşım yapınca popüler olmayı başardı. Erkeklerin kadınlar tarafından beğenilmeyen davranışlarını sıralayan Bayraktar'ın gönderisi kısa sürede viral oldu.

Trend 13-03-24 13:53

Ramazan öncesi zam şampiyonları belli oldu! TZOB Başkanı açıkladı, 38 üründe...

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ramazan ayı öncesi geçtiğimiz yıla göre bu yılın fiyat değişimlerini ve et fiyatlarında yaşanan artışları değerlendirdi.

Finans 08-03-24 12:06

Gabar'daki petrol üretiminde yeni gelişme: Günlük 37 bin varilin üzerine çıktı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'da petrol üretiminde günlük 37 bin varilin üzerine çıkıldığını açıkladı.

Finans 07-03-24 16:57

Uzak durulması gereken erkek isimlerini açıkladı! Sosyal medyada gündem yarattı: 'Her an eve atabilecek potansiyele sahipler'

Sosyal medya içerik üreticisi Selin Bayraktar paylaştığı videosunda uzak durulması gereken erkek isimlerini açıklayınca sözleri sosyal medya kullanıcılarının gündemine yerleşti. Genç kadın Mehmet, Yusuf, Berke ve Ahmet isimleri için ilginç yorumlarda bulundu.

Trend 07-03-24 07:49

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Eskişehir'de ziyaretlerde bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Eskişehir'de bazı kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

Yurthaber 06-03-24 13:36

Üretici ve market fiyatları arasında uçurum: Yüzde 634,4 farkla rekor limonda!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, şubat ayında üretici ve market arasında en fazla fiyat farkının yüzde 634,4 ile limonda görüldüğünü bildirdi.

Finans 01-03-24 15:27

Bayraktar AKINCI'dan Çakır seyir füzesiyle tam isabet

Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA), milli olarak geliştirilen Çakır seyir füzesiyle gerçekleştirdiği test atışında 100 kilometre uzaktan deniz üstündeki hedefi tam isabetle vurdu.

Yurthaber 01-03-24 12:18

Bayraktar AKINCI C ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi

Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Taarruzi İnsansız Hava Aracı Bayraktar AKINCI C, ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi.

Haber 29-02-24 11:40

40 bin saattir göklerde! Bayraktar AKINCI'dan önemli bir başarı daha

Türk havacılık tarihinde kritik bir kilometre taşı daha geride kaldı. Bayraktar AKINCI TİHA (Taarruzi İnsansız Hava Aracı), ASELFLIR-500 ile ilk atış testinde deniz üstünde seyreden hareketli hedefi başarıyla imha etti. Ayrıca Bayraktar AKINCI TİHA, 40 bin saat uçuk süresini aşarak Türk havacılık tarihinde çok önemli bir başarı elde etti.

Haber 23-02-24 09:20

Özdemir Bayraktar Planetaryum ve Bilim Merkezi'nde 80 öğrenciye 3 yıl eğitim verilecek

Trabzon'da Özdemir Bayraktar Planetaryum ve Bilim Merkezi'nde kurulacak Deneyap atölyesinde 80 öğrenciye 3 yıl eğitim verilecek.

Yurthaber 20-02-24 13:38

Erzincan’daki arama çalışmaları heyelan riski nedeniyle durduruldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan’ın İliç ilçesinde 13 Şubat tarihinde meydana gelen toprak kaymasında göçük altında kalan 9 işçiyi arama faaliyetlerinin heyelan riski nedeniyle durdurulduğunu açıkladı.

Yurthaber 20-02-24 08:01

Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili yeni gelişme! Bakan Bayraktar: 'Sahada arama faaliyetlerini durdurduk'

Erzincan'da maden ocağında meydana gelen faciayla ilgili olarak yeni bir gelişme yaşandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Yığının kaymamış bölgelerinde ciddi hareketlilik var. Bu risklerden dolayı sahada arama faaliyetlerini durdurmuş durumdayız" dedi.

Haber 19-02-24 21:02

SON DAKİKA | '35 milyon metreküp toprak var' Bakan Yerlikaya ve Bakan Bayraktar Erzincan İliç'te açıkladı: Hem suda hem toprakta halk sağlığını etkileyecek kirlilik tespit edilmedi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzincan'daki maden faciası sonrası İliç'te açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya 2 bin 700 personel ve 800 aracın sahada çalıştığını söyledi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ise "Hem suda hem toprakta halk sağlığını etkileyecek kirlilik tespit edilmedi" dedi.

Haber 18-02-24 13:08

Son dakika | Maden ocağı bölgesinin haritası üzerinden tek tek gösterdi! Kamyona ait parçalar bulduk Erzincan'da suda tespit edilen siyanür oranı da açıklandı

Son dakika haberi: Erzincan'da toprak kaymasının meydana geldiği bölgede yer alan maden ocağının çevre izin ve lisans belgesi iptal edildi. Maden ocağında üretime yönelik faaliyetler doğrudan durduruldu. Maden sahasında yapılan son ölçümlerde siyanür tespitiyle ilgili ilgili dikkat çeken bir veri paylaşıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar da "Su kontaminasyonuna karşı 9 ayrı noktadan ölçüm alıyoruz. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluğa rastlamış değiliz" dedi.

Haber 17-02-24 11:25

Son dakika | Erzincan'da kayıp 9 işçi hakkında son durum! Bugün yeni aşamaya geçiyoruz

Son dakika haberi: Erzincan'daki altın madeni bölgesinde toprak kaymasında 4. günde yeni aşamaya geçildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, toprak yığınını kaldırmanın aylarca sürebileceğini belirtti. Bakan Bayraktar şirket yöneticileri hakkında konuşurken "Yönetim düzeyindeki zafiyeti dün dile getirmiştim. Üst düzey yöneticilerin hepsi burada, bizimle uyumlu, ortak şekilde çalışmaya devam ediyorlar" dedi.

Haber 16-02-24 11:57

Erzincan İliç'te maden faciası... Bakan Bayraktar'dan gündem yaratacak sözler! Zafiyet içerisinde olduklarını görüyoruz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında meydana gelen toprak kayması hakkında heyelan bölgesinde 400 bin kamyonluk toprak kütlesi olduğunu belirtti. Bayraktar ayrıca, maden faciasının sorumlularının yargı önünde hesap vereceğini ifade etti. Soruşturma kapsamında bu sabah saatlerinde 1 kişi daha gözaltına alınırken, faciaya ilişkin toplamda 8 kişi gözaltına alındı.

Haber 15-02-24 12:45

Emekli Orgeneral Saldıray Berk hayatını kaybetti! Selçuk Bayraktar'dan paylaşım geldi: 'Mini İHA'larımıza sahip çıkmıştı'

Emekli Orgeneral Saldıray Berk yaşamını yitirdi. 76 yaşında hayata gözlerini yuman Berk, Ankara'da bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da Berk ile yürüttükleri çalışmalara değinerek fotoğraf da paylaşıp taziye mesajı yayımladı.

Haber 14-02-24 14:31

Üretici ve market arasında fiyat farkı yüzde 404'ü buldu! Dalında 4, markette 20 lira

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, üretici ve market arasındaki fiyat farklarına dikkat çekti. Bayraktar ocak ayında üretici ve market arasındaki en fazla farkı yüzde 404,2 ile portakalda görüldüğünü söyledi. Dalında kilosu 4 liraya olan portakal marketlerde 20 liraya satılıyor.

Finans 01-02-24 10:57

Ankara'dan Venezuela hamlesi! Petrol ve doğal gazda iş birliği masadaydı, mutabakat imzalandı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Venezuela ziyareti kapsamında Petrol Bakanı ve Devlet Petrol Şirketi (PDVSA) Başkanı Pedro Rafael Tellechea görüştü. Petrol ve doğal gazda iş birliği masadaydı.

Finans 31-01-24 13:02

Özdemir Bayraktar Planetaryum ve Bilim Merkezi uzay meraklısı öğrencilerin gözdesi oldu

Trabzon'da yaklaşık 2 ay önce açılan Özdemir Bayraktar Planetaryum ve Bilim Merkezi'ni bugüne kadar çoğunluğunu Trabzon, Artvin, Rize, Giresun, Ordu ve Gümüşhane'den öğrencilerin oluşturduğu 20 bin 500 kişi ziyaret etti.

Yurthaber 31-01-24 12:08

Karadeniz gazında 40 milyon metreküp günlük üretim hedefi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sakarya Gaz Sahası’nda 23 kuyu kazdıklarını belirterek, “Üretimimiz, 2,7 milyon metreküpe ulaşmış durumda. En kısa zamanda bu üretimi 40 milyon metreküpe çıkarmak ve 15 milyon hanemize doğal gazı buradan tedarik etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Finans 29-01-24 11:10

Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına zam geliyor mu? Bakan Bayraktar açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar “Petrol inip çıkabilir ama doğal gaz ve elektrikte herhangi bir fiyat artışı öngörmüyoruz” diyerek elektrik ve doğal gaz desteklerinin de devam edeceğini belirtti. Öte yandan Bakan Bayraktar sondaj çalışmalarının devam ettiğini açıklayarak Karadeniz'den yeni keşif haberlerinin gelebileceğini söyledi. İşte elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika haberinin detayları...

Finans 25-01-24 15:13

Bakan Bayraktar: Enerji ve madencilik sektörüne 181,7 milyar lira kamu yatırımı yapacağız

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, enerji sektörüne yapılacak yatırım bu yıl yüzde 70 arttığını söyledi.

Finans 17-01-24 12:16

Türkiye ile Libya enerjide işbirliğini ileri seviyeye taşıyacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye ile Libya'nın birçok alandaki işbirliğini enerji alanında da ileri seviyeye taşıyacağını söyledi.

Finans 14-01-24 15:06

Doğal gaza zam gelecek mi? Milyonların merak ettiği soruyu Bakan Alparslan Bayraktar canlı yayında yanıtladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Yeni gaz keşifleri olacağını söyleyen Bakan Bayraktar "Enerjide vatandaşımızı desteklemeye devam edeceğiz. Doğal gaz zammı planlamıyoruz." ifadelerini kullandı.

Finans 11-01-24 21:52

Sümeyye Bayraktar, ikinci kez anne oldu! Torununun ismini kulağına Cumhurbaşkanı Erdoğan okudu

Sümeyye-Selçuk Bayraktar çifti ikinci çocuklarını kucaklarına alırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da 9'uncu torunu dünyaya geldi. Torunu ve kızının sağlık durumuna ilişkin bilgi alan Erdoğan, torununun kulağına adını da okudu.

Haber 09-01-24 14:24

Selçuk Bayraktar vergi rekortmeni olmuştu; Bakan Kacır'dan Baykar iddialarına yanıt

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Baykar'a destek iddialarına ilişkin, "Devlet desteklerinden en düşük yararlanan firma Baykar’dır." açıklamasını yaptı. Kacır, savunma sanayii alanında tüm firmaları desteklediklerini duyurdu.

Finans 09-01-24 13:47

Yaz saati mi kış saati mi? Gündemden düşmüyordu: Bakan Bayraktar, 'Sadece yüzde 20'sine denk geliyor' diyerek açıkladı

Kalıcı yaz saati uygulaması 2016 Ekim ayından beri uygulanmaya devam ediyor. Özellikler okula ve işe gidenlerin her sene dile getirdiği hem yaz hem kış saati sistemine geçiş tartışmaları sürerken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Bakan Alparslan Bayraktar, kalıcı yaz saati uygulamasının başladığı günden bu yana 10 milyar kilovatsaat enerji tasarrufu sağlandığını açıkladı.

Finans 08-01-24 12:00

Doğal gaza erişebilen nüfus 71,3 milyona ulaştı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 2023 sonu itibarıyla doğal gaza erişebilen nüfusun bir önceki yıla göre 1,1 milyon artarak 71,3 milyona ulaştığını bildirdi.

Finans 05-01-24 11:10

Son dakika | Rekor Selçuk Bayraktar'ın! Koç ailesinden isimler de listede: 2022 vergi rekortmenleri belli oldu

Son dakika haberi: 2022 gelir vergisi rekortmeni belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca vergi mükellefi arasından en fazla vergi tahakkuk eden mükellef Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar oldu. Koç ailesinden 2 isim ise listede ilk 10 sırada yer aldı.

Finans 03-01-24 10:37

Yeni yılın ilk gününde İstanbul'da şehitler ve Gazze için yürüyüş! On binler Galata Köprüsü'ne akın etti: Bakan Bak, Bilal Erdoğan, Selçuk Bayraktar, Berat Albayrak...

İstanbul'da TÜGVA öncülüğünde "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" sloganıyla yürüyüş gerçekleştirildi. Camiler önünde toplanan on binler Galata Köprüsü'ne hareket etti. Etkinliğe Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar kardeşler ve eski bakanlar da katıldı.

Haber 01-01-24 08:27

Bakan Bayraktar: Vatandaşlarımızı artan enerji fiyatlarından korumaya devam edeceğiz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Vatandaşlarımızı artan enerji fiyatlarından korumaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Finans 31-12-23 13:23

Bakan Bayraktar: Yeni bir nükleer enerji çağı başlıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Dubai'de düzenlenen COP28 Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi'nde küresel nükleer enerji kapasitesinin 3 katına çıkarılmasının hedeflendiğini aktararak,"O kapsamda aslında nükleerin yeniden doğuşuna şahit olduk. Yani yeni bir nükleer enerji çağı başlıyor." dedi.

Finans 28-12-23 16:39

Bakan Bayraktar: 30 bin varil petrol üretim seviyesine ulaştık

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Bayraktar, "Şehit Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada şu an itibariyla günlük yaklaşık 30 bin varil ham petrol üretim seviyesine ulaştık. Üretimi 2024 yılı sonunda 100 bin varile çıkarmak üzere çalışmalarımıza yoğun şekilde devam ediyoruz." açıklamasını yaptı.

Finans 13-12-23 19:32

Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST'in 2024'te yapılacağı ili duyurdu

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, 2024 yılında TEKNOFEST'in yapılacağı ili açıkladı.

Haber 12-12-23 20:04

Bakan Bayraktar duyurdu: Cezayir ile LNG ithalat anlaşması üç yıl daha uzatıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Cezayir ile yapılan anlaşmayı duyurdu. Bakan Bayraktar, "Cezayir ile LNG ithalat anlaşmasının süresini üç yıl daha uzattık. Yıllık 4,4 milyar metreküp LNG alacağız." dedi.

Finans 21-11-23 20:42

Ücretsiz elektrik ve doğal gaz açıklaması: Bakan Bayraktar Meclis'ten duyurdu: 270 milyar liralık destek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 2024 bütçesinin konuşulduğu TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda sunum yapan Bakan Alparslan Bayraktar, ücretsiz doğal gaz ve elektrik için açıklamada bulundu. Bakan Bayraktar, "2022'de vatandaşın elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'sini devlet karşıladı" dedi.

Finans 18-11-23 10:54

Doğu Karadeniz Bölgesi’nin tek, Türkiye’nin 2. uzay temalı bilim merkezi açılıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazarkapı Mahallesi’nde 2 bin 200 metrekare alanda kurulan Doğu Karadeniz Bölgesi’nin tek, Türkiye’nin 2. uzay temalı bilim merkezi olan Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi ve Planetaryum 21 Kasım’da görkemli bir törenle hizmete açılıyor.

Yurthaber 16-11-23 11:14

Yönetim Kurulu Üyesi Bayraktar Yıldırım’da

Yıldırım Belediyesi, Milli Teknoloji Hamlesinin öncü kuruluşlarından Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi İrem Bayraktar’ı ağırladı.

Yurthaber 15-11-23 14:23