Sunday Mail Haberleri

'Aylık gelirim 100-120 bin TL' demişti! O videosu başına bela oldu... İş yerine mail gönderdiler: Az kalsın kovuluyordum

Destina isimli bir sosyal medya kullanıcısı geçtiğimiz aylarda yaptığı paylaşımında aylık gelirinin 100-120 bin TL olduğunu söyleyerek milyonlarca izlenmeye ulaşmıştı. Aynı sosyal medya kullanıcısı bu video yüzünden bir kişinin şirketine gönderdiği maili paylaşarak 'Az kalsın kovuluyordum' dediği bir paylaşımla gündem oldu.

Trend 2024-02-28 08:13:47

İş gezisine gidecek olan kadın çalışan iş yerinden yerinden gelen maili paylaşınca sosyal medyada gündem oldu! Aynı yatağı paylaşmaya ne dersiniz?

TikTok'ta 'co.letter' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın iş yerinden kendisine gönderilen maili okuyunca bir anda viral oldu. Bir iş gezisi için Paris'e gideceğinizden söz eden Colette isimli kadın iş yerinden iş arkadaşıyla aynı yatağı paylaşma konusunda fikrinin sorulduğu bir mail aldığını söyleyerek şaşkına döndü. Genç kadının paylaşımına sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 2024-02-24 14:25:46

Hotmail şifremi unuttum! Hotmail şifre değiştirme, öğrenme, kurtarma ve sıfırlama nasıl yapılır?

Günümüzde insanların gerek iletişim kurmak gerekse iş hayatı için kullandığı birçok e-posta servisi bulunmaktadır. Hotmail de bu e-posta servisleri arasında yer almaktadır. Hotmail ücretsiz bir mail uygulaması olmakla birlikte kullanıcılara çok sayıda kolaylık da sağlamaktadır. Bazı durumlarda kullanıcılar şifrelerini unutabilmekte ve yeniden hesaplarına ulaşabilmek için arayış içine girmektedir. Peki, Hotmail şifre değiştirme, öğrenme, kurtarma ve sıfırlama nasıl yapılır?

Haber 2024-01-07 19:33:05

DASK zararı karşılayamadı: İlk davada sonuç: Az ve orta hasarlı konutlar ek tazminat alabilir…

DASK, 25 Kasım 2022’den sonra tazminat ödemelerini iki katı çıkarmasına rağmen bu artırımı SMS ve e-mail üzerinden bildirimde bulundu. Avukat Çağdaş Karaoğlan, DASK’ın bu şekilde bildirim yapmasının hukuka aykırı olduğunu, deprem mağdurlarının ek tazminat alabilmesi konusunda alınmış davaların sonuçlanmaya başladığını hatta kazanıldığını belirtti. “Almış olduğu tazminatın zararı karşılamadığını, belgelerle kanıtlamak koşuluyla az ve orta hasarlı konutlar da ek tazminat alabilirler” dedi.

Finans 2023-10-21 11:56:23

Pos tefeciliği ve Mail Order yöntemi: Kredi kartı kullananlar dikkat! 'İstanbul'da hareketlilik var' diyerek açıkladı: Çoğunlukla altın satışı gösteriliyor

Kredi kartı kullanan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren 'Mail Order' ve 'Pos tefeciliği'yle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. 'Dolandırıcılık' şikayetlerinin artmasıyla gündem olan yöntemlerin detaylarını açıklayan Dr. Nedim Türkmen, kart kullanıcılarını uyardı. Türkmen, "Özellikle İstanbul'da ciddi bir hareketlilik olduğunu söyleyebiliriz. Buradan ciddi gelirler elde ediliyor" diye konuştu.

Finans 11-10-23 08:49

210 milyon liralık vurgun yaptılar! Yöntemleri 'pes' dedirtti

İstanbul'da yabancı şirketlerin mail hesaplarını ele geçiren dolandırıcılar, kendi hesaplarına 210 milyon lira aktardı. Polis ekipleri, 9 şüpheliye yönelik yaptıkları operasyonda, 6 şüpheliyi yakaladı. İşte büyük vurgunun detayları...

Haber 22-09-23 09:59

Son dakika: A Milli Takım'da büyük sürpriz! Fatih Terim, Sergen Yalçın derken Joachim Löw ve Mesut Özil tercihi...

Son dakika haberleri: Türkiye Futbol Federasyonu'nun A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u 20 Eylül Çarşamba günü başkan Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapmak üzere davet etmesinin ardından ayrılık iddiaları konuşulmaya başlandı. Fatih Terim, Sergen Yalçın ve Vincenzo Montella isimlerinin gündemde yer aldığı öne sürülürken, İngiliz basınından flaş bir iddia geldi. Daily Mail, Joachim Löw ve Mesut Özil ikilisinin A Milli Takım'ın başına geçeceğini yazdı. İşte detaylar...

Spor 19-09-23 07:26

Outlook hesap silme - Eposta adresini outlook'tan kaldırma ve silme nasıl yapılır?

Outlook; kişisel bilgilerin saklandığı bir yönetim sistemi olmakla birlikte aynı zamanda mail servisi olarak tanımlanabilir. Bunun dışında Microsoft ile bağlantılı olan en eski mail sistemi içerisinde yer alır. Günümüzde çeşitli mail servislerinin ortaya çıkması ile beraber pek çok kişi, Outlook hesabını silmenin yollarını aramaktadır. Peki, Outlook hesabı silme işlemleri nelerdir?

Haber 30-07-23 22:03

There are Many Entrepreneurs but Few Opportunities in the Internet Business

The Turkish portal Mynet has 2,5 million registered e-mail users.

Finans 06-07-23 12:40

Became Leader with his own job Mynet

His family did not approve him to be busy with internet work which they consider as a waste of time. It became an internet company which started just with a small step after long years, and has a 3-5 million e-mail subscriptions and has the biggest share with %30 on online advertisement market which reaches to 30-40 million dollars.

Finans 06-07-23 12:35

E-posta nasıl yazılır, mail yazma kuralları nelerdir? Etkili mail yazmak için ipuçları ve e-posta açılış ve kapanış ifadeleri nelerdir?

Elektronik ortamda iletişim kurmak için tercih edilebilen seçenekler arasında e-posta ön plana çıkar. Ancak bir e-postanın yapısı, ana bileşenleri, içerik kısmı ve yazım kuralları pek çok kişi tarafından unutulabilir. Bu nedenle e-posta içeriği hazırlanırken alıcıya göre hangi hususlara dikkat edilmesi gerektiği açıklanmalıdır. Yani mail yazma ipuçları ve açılış/ kapanış ifadesi örnekleri gibi ayrıntılı bilgilerden söz edilmelidir. Peki, etkili e-posta nasıl yazılır?

Egitim 14-06-23 12:03

Ödevini yapay zekaya yaptırdı! Notu düşük gelince bir de hocasına mail attı... Yakayı fena ele verdi

Final ödevini yapay zekaya yaptıran bir öğrenci notunun düşük gelmesi üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadı. Bir yanlışlık olduğunu düşünerek öğretmenine mail atan öğrenci başlıkta yapay zeka ibaresini silmeyi unuttuğunu fark edince yakayı fena ele verdi.

Trend 14-06-23 12:02

Koronavirüs laboratuvardan mı çıktı? Dünya bu iddiaları konuşuyor: Yüzde 75'i ölmüş

İngiliz Sunday Times gazetesi, dünyayı üç yıldan uzun süredir etkileyen Kovid-19 salgınına yol açan virüsün laboratuvardan kaza sonucu çıkmış olma ihtimalini güçlendiren yeni iddialar ortaya attı. Virüsün kaza sonucu çıktığı iddia edilen Vuhan Viroloji Enstitüsünde salgın öncesinde ABD Ulusal Sağlık Enstitüsünün de mali desteğiyle, koronavirüslerin bulaşıcılığını ve öldürücülüğünü artırabilecek "işlev kazandırma" deneyleri yapıldığı iddia edildi.

Haber 12-06-23 06:43

İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında

Prens Harry, İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilke imza atarak, Daily Mirror, Sunday Mirror ve Sunday People’ın yayıncısı Mirror Group Newspapers’a (MGN) açtığı dava kapsamında tanık sıfatıyla hakim karşısına çıktı. Harry, ifadesinde bazı gazetecilere ve editörlere seslenerek, “Daktilonuz daha ne kadar parmaklarınıza kan bulaştıracak?" dedi.

Haber 06-06-23 22:38

Milyonlarca kişiye sahte mail tuzağı! Tek tıkla kimlik, adres, kredi kartı bilgilerini kaptırdılar... 11 ilde hackerlara 'Kalkan' operasyonu

Son dakika haberi: Diyarbakır merkezli 11 ilde hackerlara yönelik operasyon düzenlendi. 'Kalkan' isimli operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı. Şirketler ile üst düzey kamu görevlilerini hedef alan hackerların, gönderdikleri sahte mailler ile milyonlarca kişinin bilgilerini ele geçirdikleri ve bunları sattıkları belirtildi. İşte detaylar...

Haber 13-04-23 09:30

Youtube CEO'su Susan Wojcicki kimdir, kaç yaşında ve nereli? Susan Wojcicki Youtube'dan istifa etti!

Youtube CEO'su Susan Wojcicki görevinden istifa ettiğini açıkladı. Wojcicki'nin çalışanlara bir e-mail aracılığıyla istifasını duyurmasıyla eski CEO hakkında araştırmalar hız kazandı. Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi olan Yotube'da CEO görevini üstlenen Susan Wojcicki'nin neden istifa ettiği merak konusu oldu. Peki Youtube CEO'su Susan Wojcicki kimdir, kaç yaşında ve nereli? Susan Wojcicki neden istifa etti?

Haber 16-02-23 22:20

Bakire doğum gerçek! Seks yapmadan da hamile kalmak mümkün

Hamile kalmak için illa cinsel ilişkiye gerek olduğu düşünülüyor. Ancak döllenme ile bakire olarak doğum yapan kadınlar da mevcut. Bakire Jane dizisinde Jane tesadüfen döllenerek hamile kalıyor ama Daily Mail makalesine göre son beş yılda yaklaşık 25 kadın bilerek hiç cinsel ilişkiye girmeden doğum yaptı.

Kadin 30-11-22 15:24

ABD basını bunu konuşuyor! Elon Musk'ın gece yarısı attığı e-mail herkesi şaşkına çevirdi

Twitter'ın yeni sahibi olan Elon Musk, 44 milyar dolara satın aldığı sosyal medya platformunda değişiklikler yapmayı sürdürüyor. ABD basını ise Elon Musk'ın gece yarısı Twitter çalışanlarına gönderdiği bir e-postayı manşetlere taşıdı. O e-postayla ilgili basına yansıyan detaylar ise herkesi şaşkına çevirdi. Buna göre, ünlü milyarder Musk çalışanlarına adeta ültimatom verdi! Elon Musk, geçtiğimiz günlerde ise çok sayıda Twitter çalışanını işten çıkarmıştı.

Haber 16-11-22 15:44

Instagram silinen hesabı geri alma: Silinen eski Instagram hesabımı geri almak için nasıl form doldurabilirim?

Instagram silinen hesabı geri açmak için verilen süre dolduğunda hesabı açmak için özel olarak başvurmak gerekir. Instagram eski hesapların geri alınabilmesi için öncelikle yardım merkezinden hesabı geri alma formu bulunmalı ve doldurulmalıdır. Instagram eski hesabı geri alma formu doldurulup yollandığında mail yolu ile dilekçe gönderilerek talebin doğrulanması mümkün olur. Instagram silinen hesabı geri alma formu nedir?

Haber 11-11-22 16:48

Oltalama saldırısı nedir? Oltalama saldırısı (phishing) nasıl önlenir?

Oltalama saldırısı mail yoluyla kendine kurban bulan, bilgisayarlara virüs bulaşmasına ve kişisel verilerin çalınmasına neden olan siber saldırılardan biridir. Oltalama saldırısını yapmanın pek çok yolu vardır ve bireysel olarak internet ve mail kullanan herkes bu saldırıya maruz kalabilir. Kripto para alanında da yapılan oltalama saldırısı nasıl yapılır?

Finans 15-10-22 21:02

İngiltere'den deprem etkisi yaratacak iddia! Okan Buruk Galatasaray'dan ayrılıyor...

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mail, Galatasaray'ın Portekizli tecrübeli çalıştırıcı Nuno Espirito Santo ile yakından ilgilendiğini yazı. Okan Buruk'un takımdan ayrılabileceğini ifade eden gazete, Portekizli çalıştırıcı için Galatasaray'ın dirsek temasında olduğunu söyledi. Bu haberin sosyal medyada yayılmasının ardından sarı-kırmızılı taraftarlar büyük bir şok yaşadı.

Spor 13-10-22 19:02

Gmail şifremi unuttum! Gmail şifre değiştirme, öğrenme, kurtarma ve sıfırlama işlemleri nasıl yapılır?

İnternet kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen mail uygulamalarının başında Gmail gelir. Google hizmetlerinin yanı sıra pek çok internet sitesi ve uygulamaya kayıt aşamasında kullanılan "Gmail ile giriş" seçeneği sebebiyle bir Gmail hesabına sahip olmak oldukça önemlidir. Ancak bazen Gmail hesabının şifresi unutulabilir. Bu durumda Android ve iOS işletim sistemine sahip cep telefonları ile bilgisayardan “Gmail şifremi unuttum” seçeneği yardımıyla şifre değiştirme işlemi yapmak mümkündür.

Haber 09-10-22 11:05

Instagram hesap açma ve kaydolma linki 2022: Instagram hesap açma ve oluşturma nasıl yapılır?

Dünyanın dört bir tarafında en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram'da hesap açmak oldukça pratik. Android ya da iOS uyumlu telefonlar ya da bilgisayar üzerinden Instagram hesabı açmak için Instagram hesap açma ve kaydol linkinden birkaç adımı takip etmek yeterli. Telefon numaranız ya da e-mail hesabınız ile yeni bir Instagram hesabı açabilirsiniz.

Haber 09-10-22 10:38

Format atılan bilgisayardan ve SSD'den veri kurtarma nasıl yapılır? Formattan sonra silinen dosyalar geri gelir mi?

Kullandığımız bilgisayara virüs yazılımlarının girme ihtimali çok yüksektir. Bu virüsler, tanımadığınız kişilerden mail ile gönderilen dosyaların indirilmesi veya virüslü bir USB belleğin bilgisayara takılması gibi güvenli olmayan işlemlerin gerçekleştirilmesinin ardından bilgisayara girebilir. Bu gibi durumlarda cihazı sıfırlamak en etkili yöntemlerdendir. Format öncesinde bilgisayarda bulunan veriler kaybolduğunda nasıl kurtarılırlar? Format atılan bilgisayardan veri kurtarma nasıl olur?

Haber 08-10-22 18:22

Instagram telefon numarası ile şifre değiştirme işlemi adımları: Instagram şifresi telefon numarası ile değiştirilir mi?

Dünya üzerinde en çok kullanılan uygulamalardan bir tanesi olan Instagram, çoğu konuda kullanıcılarına kolaylık sağlasa da şifre değiştirme işlemi bazen problem olabilir. Özellikle e-mail adresi ile ilgili sorun yaşayan kullanıcılar için, Instagram şifresini değiştirmek zorlayıcı bir konu halini alabilir. Instagram şifresini değiştirmek için telefon numarası şart mı? Telefon numarası ile nasıl Instagram şifresi değiştirilir?

Haber 26-09-22 19:28

Onlarca çalışan mail kutularını açınca şaşkına döndü! ''Ödememi istiyorsan ne yapman gerektiğini biliyorsun''

Çalıştığı firmadan garip bir e-posta alan bir personel, yaşadığı ilginç olayı sosyal medya platformu Reddit'te paylaştı. Çalışanlara zaman çizelgelerini teslim etmelerini hatırlatmak için gönderilen e-posta karşısında dehşete düşen öfkeli çalışanın paylaştığı ekran görüntüsü sosyal medyada hızla yayıldı.

Trend 19-09-22 15:50

Artık herkese açıldı! İşte Gmail'in yeni tasarımı

Mail hizmeti Gmail'in yeni tasarımı üzerinde uzun bir süredir çalışan Google, artık yeni tasarımın tüm Gmail kullanıcıları için kullanılabilir hale geldiğini açıkladı. Gmail'in yeni tasarımı, Google’ın Material Design 3 tasarım dilinden öğeler içerirken, bazı önemli geliştirmeler ve iyileştirmelerle de dikkat çekiyor. İşte Gmail'in yeni görünümü!

Haber 28-07-22 17:54

Dünya onu konuşuyor! Ülkeden kaçan Sri Lanka Devlet Başkanı Rajapaksa e-mail yoluyla istifa etti

Sri Lanka Devlet Başkanı Gotabaya Rajapaksa, ülkede yaşanan ekonomik krizin ardından çıkan protestolar nedeniyle ülkeden kaçmıştı. Rajapaksa’nın e-mail yoluyla istifa mektubunu Sri Lanka Parlamento Başkanına yolladığı bildirildi.

Haber 14-07-22 18:59

Gmail hesap silme: Gmail hesap silme (kalıcı hesap kapatma) adımları

Google tarafından üretilmiş olan mail uygulaması Gmail, dünya genelinde pek çok kullanıcıya sahip iletişim araçlarından biridir. Bilhassa iş dünyasında verimli ve efektif bir kullanım için pek çok eklentiye sahip olan Gmail, iletişim alanındaki popülerliğini korumaya devam ediyor. Ancak yine de Gmail hesabınızı silmek istemeniz mümkün olabilir. Gmail hesap silme nasıl yapılır? Gmail kalıcı hesap kapatma adımları nelerdir?

Haber 10-07-22 13:53

Outlook hesap silme nasıl yapılır? Outlook hesap silme (kalıcı hesap kapatma) adımları nelerdir?

Outlook, hem bir e-posta servisi hem de bir tür kişisel bilgi yöneticisidir. Bunun yanı sıra, Outlook, Microsoft odaklı en eski mail yazılımlarından da birisidir. Farklı mail uygulamalarının çıkmasıyla birlikte, birçok kullanıcı Outlook hesabı kapatmanın yollarını aramaya başladı. Bu yazımızda, Outlook hesap silme işleminin nasıl yapıldığını sizler için anlattık.

Haber 10-07-22 13:27

Yargıtay'dan oyun karakteri hırsızına tokat gibi karar!

Bir kişinin bilgisayar oyunundaki maddi değere sahip karakterini mail şifresini değiştirerek ele geçirmesiyle ilgili davada Yargıtay çarpıcı bir karar verdi. Yargıtay 8. Ceza Dairesi, yerel mahkemenin 1 yıl hapis cezası verdiği sanığın 2 yıldan 6 yıla kadar hapis ve adli para cezasına çarptırılması istemiyle yargılanması gerektiğini kararlaştırdı.

Haber 07-07-22 15:45

Sunday Times: Prens Charles, eski Katar Başbakanı’ndan 3 milyon euro aldı

İngiltere'de yayımlanan Sunday Times gazetesi, İngiltere Veliaht Prensi Charles'ın eski Katar Başbakanı Şeyh Hamad bin Jassim'den, 2011-2015 yılları arasında üç kez birer milyon euro nakit para aldığını yazdı.

Trend 27-06-22 14:23

Sunday Times: Eski Katar Başbakanı, Prens Charles'a elden 3 milyon euro verdi

İngiltere'de yayımlanan Sunday Times gazetesi, İngiltere Veliaht Prensi Charles'ın eski Katar Başbakanı Şeyh Hamad bin Jassim'den, 2011-2015 yılları arasında üç kez birer milyon euro nakit para aldığını yazdı.

Haber 27-06-22 12:54

E-mail ne demek? E-mail kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe hem Orta Asya hem de Anadolu coğrafyasında şekillenmiş, özgün bir dildir. Pek çok kişi Türk dili ile yakından ilgilendiğinde hem dilbilgisi yapısı hem de kelime çeşitliliği bakımından bu özgünlüğü fark eder. Özellikle orijinal dili Türkçe olan kitaplar, bu özgünlüğün ve çeşitliliğin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Bu kitapları okurken sık rastlanan durumlardan biri de kelimelerin anlamlarının merak edilmesidir. Anlamı yaygın olarak bilinmeyen kelimelerden biri de E-mail şeklindedir.. Türkçede sık sık kullanılan E-mail kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 19:29

Teknolojinin azizliği! Vajina ameliyatının sonuçlarını fotoğrafladı, yanlış mail adresini girince ortalık karıştı

TikTok’ta 'chezablonde' ismiyle paylaşım yapan bir kullanıcı, vajina estetik ameliyatı olmuştu. İyileşme sürecinden sonra estetik ameliyatının sonuçlarını göstermek için cinsel organını fotoğraflayan Cheza, arkadaşlarına göstermek istedi. Ancak kadın yanlış mail adresini girince fotoğrafları tamamen yabancı bir kişiye gitti.

Trend 23-05-22 14:26

Mail ne demek? Mail kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller ilk ortaya çıktıkları günden bu yana değişmiş, gelişmiş, bölünmüş ve hatta bazıları ölmüştür. Türkçe, hala yaşayan dillerden biridir ve dünyada yaklaşık 250 milyon kişi tarafından konuşulmaktadır. Türkçe, lehçelere ayrılmaktadır. Bu lehçeler kendine has kelimelere sahip olmakla beraber bazı kelimeleri de paylaşmaktadır. Türkçede bulunan bazı kelimeler yaygın olarak bilinmeyebilir. Bilinmeyen kelimeler görüldüğü zaman anlamı araştırılır. Mail kelimesi de anlamı merak edilen ve araştırılan kelimelerden biridir. Mail kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 21:48

Mail olmak ne demek? Mail olmak TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, belirli durumları çarpıcı bir şekilde ifade eden kalıplaşmış sözlerdir. Birleşik fiiller de yeni bir anlam kazanarak kalıplaşmış bir ifade sunarlar. Ancak bu sözler geçmiş zamanlarda ortaya çıktığı için günümüzde bazılarını anlamak zordur. Bazıları ise ilk duyulduğu andan itibaren anlamını ortaya serer. Kalıplaşmış ifadelerden biri olan Mail olmak ne demektir? Mail olmak, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 18:55

Bilgisayarda iki nokta nasıl yapılır? Bilgisayarda iki nokta üst üste yapımı

Noktalama işaretlerini bilmek kadar kullanmak da önemlidir. Konu bilgisayarda yazı yazmak ya da bir mail göndermek olduğunda, kritik bir konuya parmak basmak için iki nokta işareti (:) kullanılır. Peki bilgisayarda iki nokta nasıl yapılır? Gelin, anlatalım.

Haber 21-04-22 19:27

Chelsea ile ilgili dikkat çeken açıklama! İngiltere’den 'kulübü satın alabilirsiniz' maili geldi

Roman Abramovich tarafından satışa çıkarılan Chelsea kulübüne talip olan ve Rus milyarderin mal varlıkları İngiltere tarafından dondurulduğu zaman görüşmeleri yarıda kalan Bitlisli iş insanı Muhsin Bayrak (46) dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bayrak, “Bugün hem kulüpten hem de İngiltere devletinden bize bir mail geldi. İngiltere Ticaret Bakanlığı'ndan 'kulübü satın alabilirsiniz' diye mail geldi" şeklinde konuştu.

Spor 11-03-22 18:27

Cem Yılmaz 'Bill Gates'ten gelen maili paylaştı! Yorum yağdı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendisine dolandırıcılık amaçlı gönderilen bir e-maili ifşa etti. Twitter hesabından paylaşım yapan Yılmaz, "Dolandırıcılığın bile kalitesi düştü. Bill Gates diye mail atılır mı?" ifadelerini kullandı.

Magazin 21-02-22 17:54

Playboy yıldızı içinde 'şeytanın çocuğunu' istemediği için kürtaj yaptırdığını itiraf etti! 'Başka kimseyle yapmıyordum bebeğin babası...'

Sunday Mirror'a bir röportaj veren eski Playboy güzeli Karissa Shannon, yıllar önce Hugh Hefner'in bebeğini aldırdığını itiraf etti. 'İçimde o şeytanın çocuğunu istemiyordum' diyen Shannon, 'Çok gençtim. Başka kimseyle sevişmiyordum bu yüzden bebeğin babası oydu. Gizli bir kürtaj yaptırmaya karar verdim' dedi.

Haber 07-02-22 13:57

Spam klasöründeki mail hayatını değiştirdi: Tam 3 milyon dolar...

ABD'de bir kadın 3 milyon dolarlık piyango ödülünü spam klasöründe buldu. Şanslı kadın normalde elektronik postasında spam kutusuna hiç bakmadığını, birinden beklediği mesajı ararken oraya da göz attığını ifade etti.

Finans 24-01-22 15:41

Meghan Markle, Mail on Sunday gazetesine açtığı dava sonucu 1 sterlin tazminat alacak

İngiltere Kraliçesi'nin torunu Harry ile evlenerek Sussex Düşesi unvanını alan Meghan Markle'in özel hayatın gizliliğini ihlal şikayetiyle açtığı davayı kaybeden Mail on Sunday mahkeme masraflarının önemli kısmını da ödeyecek.

Haber 05-01-22 19:09

Öldükten sonra da arkadaşlarını bırakmadı! Mail attığı iddia edilen Jack Froese’nin gizemli durumu

Jack Froese, 2011 yılının Haziran ayında 32 yaşındayken kalp aritmisi nedeniyle hayatını kaybetti. Ani ölümünün sonrasında çevresindekileri derin bir üzüntüye boğan Froese’nin hikâyesi aslında bu noktada gizemli bir hal almaya başladı. Froese’nin arkadaşları bir anda ölü adamdan mailler almaya başladıklarını iddia ettiler.

Trend 29-11-21 09:28

Sahte e-mail dolandırıcılığa dikkat!

Dolandırıcılar bu kez şirket çalışanlarını hedefine koydu. Kurumsal şirketlerin e-mail adreslerine gönderilen sahte gönderiler ile kullanıcı bilgileri, banka şifreleri ve hesaplarına ulaşılmaya çalışıyor. Bu yöntemde bir banka maili olarak görülüyor ve tıklandığı zaman kullanıcı bilgileri dolandırıcıların eline geçiyor.

Finans 18-11-21 10:58

HDI Sigorta'dan sahte mail adresi uyarısı

HDI Sigorta'dan "sahte mail adresi" uyarısı

Yurthaber 15-11-21 15:27

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'ten 1 ay sonra bir ilk

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in yaklaşık 1 ayın ardından ilk kez bir törene katılacağı açıklandı. Buckingham Sarayı, bu hafta sonu başkent Londra’daki Birinci Dünya Savaşı’nda hayatını kaybeden askerlerin anısına düzenlenen geleneksel "Rememberance Sunday" adlı anma törenine Kraliçe Elizabeth’in katılacağını doğruladı.

Haber 11-11-21 23:27

Erkek öğrencilerden eşitliği teşvik etmek için sınıfa etek giyerek gelmeleri istendi! Veliler tepki gösterdi

Edinburgh'da yer alan Castleview İlkokulu, erkek ve kız öğrencilerin eşitliği desteklemesi için bir gün okula etek giyerek gelmelerini istedi. Velileri mail yoluyla bilgilendiren okul, hareketin kaynağını ise geçen yıl okula etek giyerek geldiği için atılan bir erkek öğrenciyi desteklemek olarak gösterildi. İspanya’da okula etekle gelme günü olarak kutlanan 4 Kasım’a işaret eden Castleview İlkokulu, velilerden tepki topladı.

Trend 05-11-21 17:12

Hollandalı şirket Zajc'ın parasını basit bir hileyle cebe indirmiş

Empoli'ye Zajc transferindeki 830 bin euro yani yaklaşık 8.5 milyon TL'lik son kısmın, Hollanda merkezli araç-alım satım şirketine yatırıldığı iddiası ortaya atılmıştı. Bu şirketin, Empoli hesaplarına benzer bir mail adresiyle F.Bahçe'den para istediği iddia edilmişti. F.Bahçe, "Ödemenin Hollanda merkezli araç alım-satım şirketine geçtiği saptanmıştır. Hollanda Gelderland bölge mahkemesi, bahsi geçen şirketin kulübümüze geri ödeme yapmasına hükmetmiştir" paylaşımı yaptı.

Spor 28-09-21 08:27