Sünnet Haberleri

Çocuğun cinsel organını ısırarak koparmıştı! Mahkemede şoke eden sözler: 'Sünnet oldunuz mu?'

Ankara'da görme engelli Evren Demirci (43), sokakta oynayan 4 çocuğu yardım etmeleri bahanesiyle evinin bodrumuna indirip cinsel istismar girişiminde bulunup birinin cinsel organını ısırarak kopardı. 111 yıla kadar hapisle yargılanan Demirci hakim karşısına çıktı. Demirci’nin cinsel organını kopardığı H.H.A. (9), “Adam bizi, bodruma bir yere götürdü. Işıkları açtırdı ve 'Sünnet oldunuz mu' dedi. Sonra 'Sen içeride dur, onlar çıksın' dedi bana. Arkadaşlarım dışarı çıktı. Bana zarar verdi" dedi.

Haber 19-03-2024 15:59

Özel hastanede büyük skandal: Önce yanlış sünnet, sonra yanlış ameliyat! Bebeğin hayatını kararttı, savunması 'pes' dedirtti

Adana'da bir özel hastanede, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Doğumundan 7 gün sonra sünnet ettirilen bebek, hatalı sünnet edildi. Bebekleri 2,5 aylıkken durumu fark eden aile durumu hastaneye bildirdi, doktor da hatasını kabul etti. Bebek 6 aylıkken hatanın düzeltilmesi için ameliyat edildi, ancak bu kez de ameliyat hatalı yapıldı. Şimdi 8 aylık olan bebeğin hayatı kararırken, iki kez yanlış ameliyat yapan doktorun savunması ise 'pes' dedirtti. İşte detaylar...

Haber 05-03-2024 11:59

Ağrı'da Kirvem Öğretmenim projesi kapsamında 19 öğrenci sünnet edildi

Ağrı'da Valilik koordinesinde Hamur Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan "Kirvem Öğretmenim" projesi kapsamında 19 öğrenci sünnet edildi.

Yurthaber 31-01-2024 13:27

6 kız çocuğunu kadın sünnetinden kurtaran polis memuru çete tarafından taşlanarak öldürüldü! Cansız bedeni ateşe verildi

Artan kadın sünneti vakalarına yönelik büyük bir operasyon için Kenya'nın Elgeyo Marakwet kısmındaki bazı bölgelerindeki köylere polisler baskın düzenlenmeye başladı. Düzenlenen bir baskında 6 kız çocuğu sünnet edilmek üzereyken polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Çete üyeleri kızların kendilerine geri verilmesini istedi. Kızların teslim edilmemesi üzerine öfkeli grup, polis memuru Mushote Boma'yı taşlayarak öldürdü ve cesedini bir yatağın üzerine koyarak ateşe verdi.

Trend 16-12-2023 08:03

Yüzüne sünnet derisi enjekte ettireceklere seslendi! Biz Müslüman ülkeyiz, bol bol var sözleri sosyal medyada gündem yarattı

Güzellik trendleri her geçen gün farklılaşarak bambaşka bir noktaya giderken son günlerin trendi ise sünnet derisi enjeksiyonu oldu. Bebek plasentasıyla yapılan uygulamaların ardından son dönemde sünnet derisinden elde edilen kök hücrelerin cilt üzerine uygulanması popüler oldu. TikTok'ta paylaşım yapan bir güzellik uzmanı ise, "Biz Müslüman ülkeyiz, bol bol var" diyerek sünnet derisi enjekte ettirmek isteyenlere seslendi.

Trend 07-12-2023 10:40

YouTuber'ın itirafı yıllar sonra yeniden gündem yarattı! 28 yaşında sünnet olduğunu söyledi... Hissiyatın %90'ını kaybettim

YouTuber Baseem Najjar'ın 2020 yılında kanalında yayınladığı bir video yeniden gündem yaratmayı başardı. Fenomen isim 28 yaşında sünnet olmaya karar verdiği için pişmanlık duyduğunu söylerken yaşadığı değişimi hakkında da açıklamalarda bulundu. Sözleri yıllar sonra yeniden sosyal medyanın gündemine geldi.

Trend 23-11-2023 07:44

2 yaşındaki çocuğu ailesinin haberi olmadan kendisi evinde sünnet etmeye çalıştı! Gerçek hastanede ortaya çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan 29 yaşındaki Timothoes Powell isimli bir adam akrabası olan 2 yaşındaki çocuğa kısa bir süreliğine bakıcılık yapıyordu. Kuzeninin çocuğuna bakıcılık yaptığı sırada Powell, başarısız bir sünnet girişiminde 2 yaşındaki çocuğun penisini kestiği iddiasıyla çocuk istismarı suçlamasıyla tutuklandı.

Trend 03-11-2023 15:01

Sünnet düğününde minik Hamza'ya polisten sürpriz! 'Çok heyecanlandım'

Arnavutköy'de yaşayan 6 yaşındaki Hamza Aydın'ın sünnet düğünü için kurduğu hayal gerçek oldu. Minik Hamza'nın hayalini öğrenen polisler, sünnet düğünü konvoyuna eşlik etti. Hayali gerçek olan çocuğun sevinci yüzüne yansırken, ailesi de polis ekiplerine teşekkür etti. Minik Hamza, "Çok heyecanlandım teşekkür ederim onlara." dedi.

Haber 30-07-2023 10:02

Sünnet için götürülen hastanede bademcikleri alınmıştı! Diyarbakır'daki ameliyat skandalıyla ilgili soruşturma başlatıldı

Diyarbakır'da yaşanan ameliyat skandalı duyanları şoke etti. Ergani ilçesinde, sünnet için hastaneye götürülen 2,5 yaşındaki B.Y.'nin ameliyatla bademcikleri alındı. Sünnet için götürdükleri hastanede çocuklarının bademcik ameliyatı yapılması nedeniyle aile doktorlardan şikayetçi olurken, aralarında doktorların da olduğu 12 personel hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Haber 14-03-2023 16:07

Sünnet olmamak için evden kaçan çocuk 25 yıl sonra aile evine döndü! Annesiyle buluşma anları duygulandırdı

Endonezya’nın Klaten eyaletinde yaşayan bir aile sünnet olmamak için henüz 13 yaşındayken evinden kaçan çocuklarıyla 25 yıl sonra bir araya geldi. Anne ve çocuğunun buluşma anları sosyal medyada duygusal anlar yaşatırken 25 yıl sonra oğlunu karşısında gören anne bayıldı.

Trend 30-01-2023 09:23

Özel sağlık sigortası sünneti karşılar mı, çocuk sağlık sigortası nasıl yapılır?

Kişinin bağlı olduğu sigorta hizmeti eğer şartlar uygunsa aile içinde bulunan diğer bireylerin de sağlık hizmetlerini karşılar. Bu durumda hane içindeki çocukların herhangi bir sağlık sorunu yaşaması veya erkekler çocukları için sünnet operasyonu sigorta kapsamında yer alır mı sorusu sorulmaya ve sıkça araştırılmaya başlandı. Çocuklar, ebeveynlerinin üzerinden özel sağlık sigortasına sahip olabilir ya da direkt olarak çocuk için yapılabilir. Peki, özel sağlık sigortaları sünneti karşılıyor mu?

Haber 30-12-2022 16:50

Şehit çocuğunun Adana'daki sünnet törenine polis teşkilatı tam kadro katıldı

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci: - "Polis teşkilatı olarak şehidimizin ailesinden hiç kopmadık. Onlar bizim ailemizin birer parçası"

Yurthaber 07-10-2022 19:17

Aydın'da polis ve jandarma, sünnet olan şehit çocuğunun araç konvoyuna katıldı

Aydın'da polis ve jandarma, sünnet olan şehit çocuğunun araç konvoyuna katıldı

Yurthaber 25-09-2022 13:52

Hatalı sünnete taksirle yaralamadan dava açıldı

Eyüpsultan'da özel bir klinikte sünnet edilen çocuk, uzun süre çişini yapmakta zorlanınca başka bir hastanede ameliyat edildi - İkinci ameliyatta çocukta "hipospadias" tespit edilmesi üzerine ailenin sünnet yapan cerrah hakkında suç duyurusunda bulunması nedeniyle dava açıldı

Yurthaber 21-09-2022 11:01

Yanlış sünnet sonucu ailenin hayatı karardı! 1,5 ay sonra içine kaçtığını gördük

Otizm hastası 8 yaşındaki A.İ. ve ailesinin hayatı özel bir hastanede yapılan yanlış sünnet sonrası karardı. Küçük çocuk Ankara, Sincan’da yapılan hatalı sünnet işleminin ardından tuvaletini yapamaz hale geldi. Aile, çocuklarında kalıcı hasar olmasından korkarken gece gündüz nöbetleşerek çocuğun başında bekliyor. Yüzde 90 engelli küçük çocuğun babası ise yaşananları anlattı ve işlemden 1,5 ay sonra çocuğunun penisinin deri tarafından kapatıldığını ve içine kaçtığını gördüklerini söyledi.

Haber 06-09-2022 23:24

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Kirvem AK Parti programında konuştu:

"2023 Cumhuriyetimizin 100. yılı, 100 yılı geride bıraktık. Bu pırıl pırıl evlatlarımız Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı, ikinci yüzyılın büyükleri olacak, gençleri olacak ve ülkemize büyük hizmetler yapacak"

Yurthaber 04-09-2022 20:23

Chanel Ayan 5 yaşındayken kadın sünnetine maruz kaldığını paylaştı

Dünya Sağlık Örgütü'nün verilerine göre, 200 milyondan fazla kadın ve kız çocuğu hayatlarının bir evresinde sünnete maruz kaldı. Real Housewives of Dubai yıldızı Chanel Ayan da 5 yaşındayken kadın sünnetine maruz kaldığını paylaştı.

Magazin 25-08-2022 15:04

Bilecik'te Osmanlı geleneği sünnet hamamı yaşatılıyor

Gülümbe Köy Muhtarı Cenkiz: - "Köyümüz merkeze çok yakın ama burada hem geçmişten gelen gelenek ve göreneklerimizi yaşatıyoruz hem de şehir kültürüne uyumlu yaşıyoruz"

Yurthaber 28-07-2022 11:06

Yanlış sünnet 5 yaşındaki çocuğun hayatını kararttı! 'İdrarından kan akıyor, tuvalete gitmeye korkuyor'

Ankara'da özel bir hastanede yanlış sünnet edilen 5 yaşındaki Y.Ç.'nin hayatı kabusa döndü. Anne Pelin Torun, çocuğunun yaşadığı travmadan dolayı 21 gündür su içmek istemediğini söyledi. Torun, ''Tuvalete gitmeye korkuyor. Tuvaleti gelince ağlamaya başlıyor. Çünkü idrarını yapamıyor hiçbir şekilde. Zaten kanlı idrar yapıyor çocuğum'' dedi. Dehşeti yaşayan çocuk, korktuğu için kimseyi kendine dokundurmazken, iltihaptan dolayı kalıcı bir hasar kalıp kalmayacağı konusunda bir teşhis konulamadı.

Haber 26-07-2022 14:26

Tokat Valiliğinin makam aracı şehit oğlunun sünnet aracı oldu

Tokat Valiliğinin makam aracı şehit oğlunun sünnet aracı oldu

Yurthaber 16-07-2022 15:43

Yer: Şanlıurfa! Sünnet çocuğu kaçtı, onlar kovaladı

Şanlıurfa’da yüzlerce çocuğun sünnet edildiği toplu sünnet töreninde sünnet sırası gelen bir çocuk sünnetten firar etti. Sünnet olmamak için salondan kaçan çocuğun gülümseten anları amatör bir cep telefonu kamerasına yansırken kaçan çocuğu yakalamak için yakınları seferber oldu. kendisini yakalamaya çalışanları bir bir atlatan çocuğun görüntüleri izleyenleri gülümsetti.

Haber 26-06-2022 12:47

Sünnet için 1 ila 6 yaş arası ideal dönem olarak görülüyor

Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat Koca: - "Sünnet her yaşta olabilmekle beraber en ideali 1 ila 6 ay arasıdır. Çünkü bu dönemde yara iyileşme en hızlıdır. Çocuk 2 yaşına gelene kadar lokal anesteziyle sünnet yapılabilir"

Yurthaber 23-06-2022 16:47

Ebeveynler dikkat! Geri dönüşü olmayan sonuçlar yaratıyor, tüm hayatı etkiliyor

Çocukların ve bebeklerin sağlığına oldukça dikkat etmek gerekiyor. Bu yaşlarda yapılan hatalar veya alınmayan önlemler tüm hayatı etkileyebiliyor. Erkek çocuklara yapılan sünnet operasyonlarının doğru hekimlerin ve hijyenik koşulların altında yapılması gerekiyor. Sünnet sırasında yapılan yanlışlar ileride sorunlara yol açabiliyor.

Haber 20-06-2022 11:06

Çocuklar sanal gerçeklik gözlüğüyle film izleyerek sünnet oldular

Çocuklar sanal gerçeklik gözlüğüyle film izleyerek sünnet oldular

Yurthaber 14-06-2022 17:18

Sünnet facia ile bitti! 4 yaşındaki çocuğun cinsel organı kesildi…

Kahramanmaraş'ta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 4 yaşındayken sünnet olan çocuğun hayatı cinsel organının kesilmesi ile kabusa döndü, İstanbul'a sevk edilen küçük çocuk hakkında bilgi veren Doç. Dr. Çelebi “Penisinin duvarından tama yakın kesilmiş, tabi ki bunun etkisi olacak. Dudak iç duvarından bir doku alarak penis dokusu elde ettik" dedi.

Haber 23-05-2022 09:45

Giresun'da yanlış sünnet iddiası aileleri ayağa kaldırdı! 'Sünnetinde farklılıklar gördüm'

Giresun'da toplu sünnet töreninde sünnet edilen 31 çocuktan 6'sının ailesi, evlatlarının yanlış sünnet edildiği iddiasıyla belediyeye başvurdu. Sağlık İl Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlatırken, çocuğunun yanlış sünnet edildiğinin iddia eden Emine K., “Çocuğumu sünnet ettirdikten birkaç gün sonra sünnetinde farklılıklar görünce doktoru aradım. Beni özel bir hastaneye yönlendirdiler. Benim gibi birçok aile var'' dedi. Olay hakkında İl Sağlık Müdürlüğü inceleme başlattı.

Haber 11-05-2022 17:26

Çocuğunuzu sünnet ettirmeden önce bunları bilmeniz gerekiyor

Erkeklerin sağlığı için çocukken sünnet edilmeleri önem taşıyor. Fakat yanlış yapılan sünnet uygulamaları ve çeşitli etkenler geri dönülmez ciddi sonuçlara yol açabiliyor. Ebeveynlerin çocuklarını sünnet ettirmeden önce bilinçli olmaları ve doğru hekimi seçmeleri gerekiyor. Sünnet sonrası bakım da iyileşme sürecinde çok etkili.

Haber 11-04-2022 14:34

Dikkat! Bebeklerde fimozis organ kayıplarına neden olabilir

Bebeklerde penis başının kapalı olması sorunu oldukça sık yaşanıyor. Bebekler bu sorun nedeniyle idrar yapma da zorluk yaşıyorlar. Bu konuda anne ve babaların bilinçli olması ciddi sorunlar yaşanmasını önlüyor. Bilinçsiz müdahaleler sebebiyle organ kayıpları gerçekleşebiliyor.

Kadin 16-03-2022 16:39

Erkek çocukları ne zaman sünnet olmalı?

Bebeklik döneminde sünnet hangi ay olursa olsun, ileriki yaşlara göre daha avantajlıdır. Ancak, ilk 6 ayın büyük avantajları vardır. Sünnetin çok kısa sürmesi nedeniyle, bebek kaç aylık olursa olsun, hareketleri sünneti engellemez. Sünnet sırasında bacaklarının kısa süreyle tutulması yeterlidir. Vücudun hareketleri sıkıntı yaratmaz. Hareket durumu, sünnet sonrasında da sakınca yaratmamaktadır. Kısacası, bebeğin hareketli olması sünnette zorluk oluşturmaz.

Haber 08-03-2022 15:51

Sünnet için ilk 6 ay çok önemli!

Sünnet erkeklerin tüm hayatını etkileyen operasyon. Sünnetin hangi yaşta ve nasıl yapılacağı tartışmalara neden olan konular arasında. Sünnet yaptırırken doğru yaşı ve cerrahı seçmek büyük önem taşıyor. Sünnetin sağlık için bir sürü faydası bulunuyor ancak yaptırılırken çok dikkatli seçim yapılması gerekiyor.

Haber 02-03-2022 17:37

Sünnet düğününde birden fenalaşarak hayatını kaybetmişti! Ölüm nedeni belli oldu

Dün akşam saatlerinde meydana gelen kahreden olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Tunceli’nin Pertek ilçesinde, sünnet düğününde arkadaşlarıyla oyun oynarken birden fenalaşarak hayatını kaybeden 9 yaşındaki Muhammed Ali Arslan’ın ölüm nedeni belli oldu. Arslan'ın boğazına şeker kaçtığı belirlendi.

Haber 19-02-2022 19:22

Kahreden ölüm! Sünnet düğününde arkadaşlarıyla oynarken birden fenalaştı

Akşam saatlerinde Tunceli’de kahreden bir olay meydana geldi. Pertel ilçesinde sünnet yemeği verilen 9 yaşındaki Muhammed Ali Arslan, arkadaşlarıyla bahçede oyun oynarken birden fenalaştı. Ailesi tarafından hemen hastaneye kaldırılan çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. Arslan’ın kesin ölüm nedeni, otopsinin ardından belirlenecek.

Haber 18-02-2022 23:49

Kadın ve Kızlarda Sünnet Riski Artıyor

Birleşmiş Milletler, 2030 yılına kadar 68 milyon kadın ve kızın sünnet edilme riski taşıdığını, bu insanlık suçuna karşı uluslararası toplumun ortak mücadele etmesi gerektiğinin altını çiziyor

Haber 10-02-2022 19:38

Thonga kabilesinin erkekliğe kabul için gerçekleştirdiği ayinler tüyler ürpertiyor

Dünya genelinde yaşayan milyarlarca insan bağlı bulundukları milletlerin kültürlerine göre hareket ediyor. Kültürel değişiklikler yıllar içinde farklılaşsa da insanlar temelde yüzyıllardır devam eden ritüelleri uyguluyor. Modern dünyanın getirdiği teknolojik gelişmelerden uzakta yaşayan ve izole bir hayat süren Thonga kabilesinin erkekliğe geçiş törenleri şaşkınlık yaratıyor.

Trend 29-09-2021 13:56

Selen Görgüzel Alkan, sünnet düğünlerini eleştirdi!

Katıldığı televizyon programında erkekler için yapılan sünnet düğününü eleştiren Selen Görgüzel Alkan, çocukların normal ilişkiler kuramayacağını söyledi. İlişkilerdeki aldatmaların sebebinin bu olduğunu ifade eden Alkan, "Kral kıyafetleri, padişah kıyafetleri falan. Neden? Benden deri çıktı. Ondan sonra sen bu çocuktan nasıl normal bir adam olmasını beklersin?" dedi.

Magazin 28-09-2021 21:32

Bursa'da görenleri şaşırtan traktörlü sünnet konvoyu

Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Kulaca mahallesinde ikamet eden çiftçi Mustafa Kamar'ın oğlu İsmail Efe Kamar(7) için düzenlediği traktörlerden oluşan sünnet konvoyu dikkat çekti.

Haber 22-09-2021 09:59

Böyle düğün konvoyu görülmedi! 300 yıllık çanlar şaşkına çevirdi

Bursa’nın Keles ilçesine bağlı Dedeler köyünde bir sünnet konvoyundaki çanlarla süslü otomobil görenleri şaşkına çevirdi. Sünnet cemiyeti yapan Abidin Demir'in arkadaşları sünnet arabasını asırlık koyun zilleriyle süsleyip sürpriz yaptı.

Haber 07-09-2021 10:50

Sünnet düğününde halay çekerken kalp krizi geçirip öldü

Iğdırlı iş insanı Mikail Göleli (68), Tekirdağ’da, arkadaşının oğlunun sünnet düğününde halay çekerken kalp krizi geçirip yaşamını yitirdi. O anlar, cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber 06-09-2021 15:06

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım İzmir'de

Yıldırım, partisinin Ödemiş İlçe Başkan Yardımcısı Halil Güler'in torununun sünnet törenine katıldı

Yurthaber 22-08-2021 03:33

Bahşiş almak isterken sünnet çocuğunu öldürüyorlardı!

Erzurum'da sünnet çocuğu, hayatının şokunu yaşadı. Yapılan konvoyla şehir turu atarken arabanın açılır tavanından dışarıya bakan sünnet çocuğu, konvoyun önünü keserek bahşiş isteyen çocukların uzattıkları ipin yüzüne gelmesi sonucu yaralandı.

Haber 17-08-2021 12:21

Mahkemeden emsal para iadesi kararı! Asıl bedelin yüzde 20 fazlası ödenecek

Balıkesir'de yaşayan Emre Erden, tarihi önceden planlı olan oğullarının sünnet düğününü, pandemi sürecine rast gelmesinden dolayı ileri bir tarihe aldırmak istedi. Anlaşıp kaporasını verdiği düğün salonunun sahibi 10 bin TL ilave para isteyince Erden, anlaşmayı iptal ettirip, kapora iadesi istedi. Kaporasını alamayan Erden, avukatı Fırat Karayaka aracılığıyla konuyu yargıya taşıdı. Tüketici Mahkemesi, asıl alacağına ilave, yüzde 20'si kadarını Erden'e ödenmesine karar verdi.

Finans 14-07-2021 15:32

Sünnet düğününde dehşet saçmıştı! Neden yaptın? sorusuna kan donduran yanıt

Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinde bir kişinin, sünnet düğününe katılanlara silahla ateş etmesi sonucu 2 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı. Olayın yakalanan ve çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanan S.A, adliye çıkışında gazetecilerin "Neden yaptın?" sorusuna, "Abimin intikamını aldım, abimi 30 kişi birden dövdü." dedi.

Haber 12-07-2021 21:57

Sünnet düğününde dehşet saçtı: 2 ölü, 8 yaralı

Balıkesir’de bir sünnet düğününde alkollü olduğu iddia edilen bir kişinin rastgele ateş açması sonucu 3 yaşında bir kız çocuğu ile 31 yaşında bir kadın hayatını kaybederken, 8 kişi ise yaralandı.

Haber 12-07-2021 01:26

Bursa'da sünnetten kaçan çocuğun görüntüleri izleyenleri güldürdü

Bursa'da sünnetten kaçan çocuğun görüntüleri komedi filmlerini aratmadı. Çocuğun sünnet kıyafetleri ile yakınlarından kaçtığı anlar sosyal medyada tıklama rekoru kırdı.

Haber 02-07-2021 11:08

İlginç festival! Erkek çocuklarının ergenliğe girişini seromoniyle kutlayan kabile: Masailer

Dünyanın pek çok bölgesinde hala keşfedilmeyi bekleyen topluluklar yaşıyor. Modern hayatın getirdiği teknolojik nimetlerden uzakta tamamen izole bir yaşam süren bu kabilelerin ilginç ritüelleri merak uyandırmaya devam ediyor. Kenya’da varlığını devam ettiren Masai kabilesi, erkek çocuklarının ergenliğe girişi için oldukça ilginç bir festival düzenliyor.

Trend 29-06-2021 14:00

Sünnet, nişan ve kına yapılıyor mu? Sünnet, nişan ve kına yapmak yasak mı?

Temmuz ayına ilişkin kuralları kapsayan beklenen genelge İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlandı. Haziran ayı vaka sayıları göz önünde bulundurulmuş ve Kabine Toplantısı'nda buna göre kararlar verilmişti. Temmuz ayında uygulanacak kurallar genelge ile kamuoyuna paylaşıldı. Peki Sünnet, nişan ve kına yapılıyor mu? Sünnet, nişan ve kına yapmak yasak mı? İşte ayrıntılar...

Haber 28-06-2021 09:43

Sünnet için hangi yaş uygun? Sünnet ne zaman yaptırılmalı? Sünnet çocuklara nasıl anlatılmalı?

Çocuklarda sünnetin 0-6 ay arasında yapılması gerektiğini vurgulayan uzmanlar, bu zaman diliminde yapılamıyorsa 6 yaştan sonraya bırakılmasını öneriyor.

Kadin 25-06-2021 17:01

Cem Yılmaz'dan sünnet fotoğrafına yorum: Hayırdır inşallah?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, bir kültür-sanat sayfasının kendisinin ve ağabeyinin sünnet fotoğrafını paylaşmasına kayıtsız kalmadı. Yılmaz, paylaşım yapan sayfaya, "Hayır inşallah?" yorumunu yaptı.

Magazin 28-04-2021 16:23

Sünnet penis kanserinden koruyor

ASM Çocuk Cerrahisi Uzmanı Dr. A. Nadir Tosyalı: “Penis kanseri riskini ve partnerlerin rahim ağzı kanseri riskini azaltan sünnet, ciddiye alınması gereken önemli bir cerrahi işlemdir.”

Haber 20-05-2010 16:57