Sunucu Haberleri

Sunucu ve spiker Ahsenur'un videosu tepki çekti! Hem drift yaptı hem paylaştı... Sivil ekipler yakaladı

Sunucu Ahsenur A.'nın sosyal medyada paylaştığı video görüntüsü olay oldu. İstanbul Başakşehir'de otomobiliyle ilerlerken drift yaparak trafiği tehlikeye sokan Ahsenur A. o anları "Çam Sakurayı yıkmaya geldim" notuyla paylaştı. Sivil trafik polisleri tarafından yakalanan spikere 33 bin lira idari para cezası uygulanırken hem ehliyetine el konuldu hem de aracı trafikten men edildi.

Haber 04-02-2024 13:56

Dünyanın en seksi hava durumu sunucusu olarak anılıyordu! Son pozuyla Instagram'ın sıcaklığını yükseltti

"Dünyanın en seksi hava durumu sunucusu" olarak kabul edilen Yanet Garcia Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla adeta şov yapıyor. Instagram'da yaklaşık 15 milyona yaklaşan bir takipçi kitlesi bulunan Garcia, son paylaşımıyla sosyal medyanın sıcaklıklarının yükselmesine neden olarak beğeni topladı.

Trend 14-11-2023 10:04

Ataşehir'de sır ölümün perde arkası çözüldü! Bulunan ceset televizyon sunucusuna ait

Ataşehir’de cesedi otoparkta bulunan kişinin televizyon programlarında sunuculuk yapan Işıl Deniz Palabıyıklar (41)'a ait olduğu belirlendi. Palabıyıklar'ın katili ve cinayetle ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı

Haber 11-11-2023 17:32

Filipinli radyo spikeri Facebook'ta canlı yayın yaparken vurularak öldürüldü! O anları takipçileri saniye saniye izledi

Filipinler'de bir radyo sunucusu evinde Facebook'ta programını canlı olarak yayınlarken vurularak öldürüldü. Takipçilerinin gözü önünde vurulan 57 yaşındaki Juan Jumalon hayatını kaybetti.

Trend 07-11-2023 09:10

Canlı yayında korkutan anlar! Önce elleriyle yüzünü kapattı, sonrasında bir anda yere yığıldı

Kolombiya televizyonlarında yayınlanan Lo Se Todo programının sunucusu 35 yaşındaki Elianis Garrido, canlı yayın sırasında bir anda yere yığıldı. Sandalyesinde huzursuz hareketler yapan ünlü sunucu önce elleriyle yüzünü kapattı ardından ise bir anda bayıldı. O anlarda stüdyodakiler Garrido’un yardımına koştu.

Trend 22-03-2023 09:00

Canlı yayında spiker sesi titreyerek anlattı! ‘O kadar çok şey söylemek istiyorum ki söyleyeceklerimin bir kısmı…’ Gözleri doldu

Tüm Türkiye'yi dehşete düşüren ve yürekleri yakan iki olay meydana gelmiş ve Gaziantep'te 6 yaşındaki kız çocuğu ile Batman'da 7 yaşında kız çocuğunun cesetleri bulunmuştu. Birinin katilinin annesi, diğerinin de babası olduğu öğrenilmişti. A Haber canlı yayınında haberleri sunan haber spikeri Cansın Helvacı bu haberlere tepki gösterirken gözleri doldu. Helvacı'nın "O kadar çok şey söylemek istiyorum ki söyleyeceklerimin bir kısmı söylenemiyor ekranda." derken sesinin titremesi dikkat çekti.

Haber 01-02-2023 10:13

Erkan Yolaç kimdir? Erkan Yolaç kaç yaşında, hastalığı ne?

Bir zamanlara damga vuran Evet-Hayır programını sunan Erkan Yolaç sağlık problemleriyle boğuşuyor. Sağlığının kötü olduğu öğrenilen Yolaç hakkında araştırma yapılmaya başlandı. Peki Erkan Yolaç kimdir? Erkan Yolaç kaç yaşında, hastalığı ne? İşte merak edilenler...

Magazin 27-10-2022 16:02

Zuhal Topal'dan romantik paylaşım! Zirvede aşk başkadır

Ünlü sunucu Zuhal Topal yaz sezonunun ardından Yemekteyiz programı ile ekranlara geri döndü. Hem iş hayatında hem de özel hayatında başarılı olan Topal, romantik paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 28-09-2022 22:48

SSL ne demek, açılımı ve Türkçe anlamı nedir? SSL terimi ne anlama gelir?

SSL, internet ortamında en sık karşılaşılan kavramlardan biridir. Genellikle alışveriş sitelerinde görülür. Bir internet tarayıcısı ile sunucusu arasındaki şifreli ve kimliği doğrulanmış bir şekilde bağlantı kuran güvenlik yöntemi olarak özetlenen SSL, kullanıcı verilerinin güvenli bir şekilde korunmasını sağlar. Her web sitesinin bir SSL sertifikası kullanması gerekir. SSL sertifikası nasıl çalışır? Kullanımında belli bir sürenin aşılmaması önemli olan SSL açılımı nedir?

Haber 27-09-2022 14:21

Ünlü sunucu Çağla Şıkel mini elbiseli pozuyla sosyal medyayı salladı!

Cennet Mahallesi dizisindeki Sultan rolüyle unutulmaz oyuncular arasına adını yazdıran Çağla Şıkel, son zamanlarda program sunuculuğuyla dikkat çekiyor. Başarılı kariyeriyle ön plana çıkan Şıkel, sosyal medya pozlarıyla da tozu dumana katıyor.

Magazin 15-09-2022 00:18

Saba Tümer'den göğüs dekolteli paylaşım! Sana kırmızı çok yakışıyor

Yıllarca ekranlarda olan ve kahkahasıyla ayrı bir ün kazanan Saba Tümer, bu yaz tatil keyfiyle magazin gündeminde sık sık yer aldı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Tümer, son pozuyla hayran bıraktı.

Magazin 12-09-2022 00:04

Kahkaha ikonu Saba Tümer teknede uzanarak poz verdi! Hiç yaşlanmayan kadın

Ekran önü projeleri ve tavırlarıyla dikkat çeken isimlerden biri olan Saba Tümer, bir süredir tatil pozlarını paylaşıyor. Kahkaha ikonu Tümer, bu pozlara bir yenisini daha ekledi.

Magazin 25-08-2022 23:20

Kahkaha ikonu sunucu Saba Tümer top sektirdiği anları paylaştı! 3 her zaman iyidir

Sunuculuğunu üstlendiği programlar ve kahkahasıyla tanınan Saba Tümer, top sektirdiği eğlenceli anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 20-08-2022 11:15

Ünlü sunucu Esra Erol'dan eşi ile aşk pozu! Kalp emojisiyle paylaştı

Senelerdir ekranlarda olan Esra Erol, yaz dönemiyle birlikte çıktığı tatiline devam ediyor. Keyifli anlarını takipçileriyle sık sık paylaşan ünlü sunucudan bu defa aşk pozu geldi.

Magazin 18-08-2022 09:52

Bir ülke bunu konuşuyor: Başbakan adayları tartışırken olanlar oldu! Canlı yayında...

İngiltere'de Başbakan Boris Johnson'ın istifası sonrası yeni başbakan adayları Rishi Sunak ve Liz Truss canlı yayında karşı karşıya geldi. İki aday tartışma yaptıkları sırada beklenmedik bir olay yaşandı. Programın sunucusu Kate McCann yayın esnasında birden bayıldı. Liz Truss, sunucu McCann'ın bayılmasında şaşkınlığını gizleyemedi. O anlar ise saniye saniye kaydedildi.

Haber 26-07-2022 22:04

Zuhal Topal adeta şov yaptı! Havuzun içinden mayosuyla saniye saniye paylaştı

Ünlü sunucu Zuhal Topal kariyerine ilk adımı oyunculuk ile attı. Palavra Aşklar, Selena, Sihirli Annem gibi projelerde yer alan ve oyunculuğuyla dikkat çeken isim, aynı başarısını sunuculuk alanında da gösterdi. Son zamanlarda ekranların gözde isimlerinden biri olan Zuhal Topal, tatil paylaşımlarıyla gündemdeki yerini koruyor.

Magazin 18-07-2022 19:10

Ünlü sunucu Zuhal Topal mayosuyla yatarak paylaşım yaptı!

Yıllardır ekranlarda olan ve 'sabah programı' denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Zuhal Topal tatil molası verdi. Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Topal, mayosuyla yatarak paylaşım yaptı.

Magazin 14-07-2022 00:16

Buket Aydın derin göğüs dekolteli pozuyla takipçilerini büyüledi! Çok güzel fiziğin var

Haber programı sunucusu Buket Aydın hem kariyeri hem de özel yaşamıyla son zamanlarda göz önünde olan isimlerden biri... Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Buket Aydın, derin göğüs dekolteli pozuyla çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Magazin 10-07-2022 11:42

Ünlü sunucu sevgilisiyle lüks yatta aşka geldi!

Amerika'nın ünlü radyocu ve sunucu Ryan Seacrest, kız arkadaşı Aubrey Paige, İbiza'da tatilde lüks yatlarında dinlenirken görüntülendi.

Magazin 06-07-2022 12:40

Hande Sarıoğlu kendisine gelen ilginç isteği paylaştı! Lütfen jartiyerli ve siyah topuklu...

YouTube'da yaptığı programla bilinen ünlü spiker Hande Sarıoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla adından bahsettirmeye devam ediyor. Ünlü spiker geçtiğimiz günlerde YouTube'da yayınlanan programında külotlu çorabı hakkında bir bölüm çekmiş ve takipçilerini şaşırtmıştı. Sarıoğlu bu kez kendisine gelen ilginç bir isteği paylaştı.

Magazin 04-06-2022 13:06

Zuhal Topal spor salonundan mini şortuyla poz verdi! Vücuduna iltifat yağdı

Ekran önü kariyerine oyunculukla başlayan ve ilerleyen zamanlarda sunuculukla devam eden Zuhal Topal, sunucu kimliğiyle tanınıyor. İzdivaç programları sunumuyla iyi bir çıkış yakalayan Topal, şimdilerde Yemekteyiz adlı programın sunuculuğunu üstleniyor.

Magazin 03-06-2022 01:47

Ünlü sunuculardan ilginç itiraf! “6 ay aynı yatakta uyuduk, karısı bunu biliyordu”

Bu Sabah sunucusu Holly Willoughby, CBBC günlerinde BT Sport sunucusu Jake Humphrey ile aynı evi hatta aynı yatağı paylaştıklarını itiraf etti. Aralarında çok eskiye dayanan bir dostluk olduğundan söz eden Willoughby, bu durumu Humphrey’in eşinin bildiğini ve rahatsızlık duymadığını anlattı.

Trend 01-06-2022 11:17

Burcu Esmersoy'un derin göğüs dekolteli pozu olay oldu! Allah nazarlardan saklasın

Son dönemde ekranlardan uzakta olan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, sosyal medya paylaşımlarıyla sıklıkla gündeme geliyor. Güzel sunucu bu kez derin göğüs dekolteli pozuyla olay oldu. Esmersoy'un paylaşımına takipçilerinden binlerce yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 26-05-2022 14:41

Nevşin Mengü kimdir? Nevşin Mengü kaç yaşında ve nereli?

Türk gazeteci ve sunucu Nevşin Mengü'nün hayatıyla alakalı detaylar araştırılıyor. Nevşin Mengü Bilkent Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesinde eğitim aldı. Peki Nevşin Mengü kimdir? Nevşin Mengü kaç yaşında ve nereli? Nevşin Mengü politikacı Şahin Mengü'nün kızıdır. İşte detaylar...

Haber 11-05-2022 00:30

Zuhal Topal mini kostümüyle eleştiri oklarının hedefi oldu! Kumaş yetmemiş galiba

Selena, Sihirli Annem gibi bir zamanlara damga vuran uzun soluklu dizilerle akıllara kazınan Zuhal Topal, yıllar içerisinde ekran önünde birçok iş yaptı. Sunuculuğunu üstlendiği izdivaç programıyla başarılı bir çıkış yakalayan Topal, sosyal medyada da oldukça aktif.

Magazin 08-05-2022 11:06

Hande Sarıoğlu'ndan göğüs dekolteli ve taytlı spor paylaşımı! Eve heykel aldım, linkliyorum

Sosyal medyada yaptığı paylaşımları ve çok konuşulan dansıyla gündem olan ünlü spiker Hande Sarıoğlu'ndan takipçilerine özel yeni bir paylaşım geldi. Ünlü spiker, taytını giyip spor yaparken fotoğraf çekildi. Sarıoğlu'nun yaptığı paylaşımda 'heykel' benzetmesinde bulunması ise dikkat çekti.

Magazin 28-03-2022 15:59

Buket Aydın'ın derin göğüs dekoltesi ortalığı kasıp kavurdu! Sarı kıyafetiyle büyüledi

Ekranlarda sunuculuk yapan ünlü isimlerden olan Buket Aydın, sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor. Buket Aydın, Instagram hesabı üzerinden son olarak spor yaptığı anları paylaşmış ve dikkatleri üzerine çekmişti. Aydın, şimdi de derin göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı.

Magazin 21-03-2022 10:30

Işıl Açıkkar kimdir, aslen nereli? Işıl Açıkkar kaç yaşında ve evli mi?

Işıl Açıkkar'ın hayatı, memleketi ve yaşı gibi konular merak ediliyor. "Işıl Açıkkar kimdir?" sorusu vatandaşlar tarafından sorgulanırken, Açıkkar'ın İzmir'de dünyaya geldiği ve henüz 16 yaşındayken İzmir'in önemli kanallarından biri olan Ege TV'de çalıştığı biliniyor. Peki Işıl Açıkkar kimdir, aslen nereli? Işıl Açıkkar kaç yaşında ve evli mi? İşte hayatı ve merak edilenler...

Haber 21-03-2022 10:27

Seray Sever kimdir? Seray Sever kaç yaşında ve nereli?

Türk sunucu, oyuncu, şarkıcı ve yapımcı Seray Sever'in hayatı merak konusu oldu. Yıllar içerisinde birçok dizi, film, program projesiyle kamera karşısına geçen Seray Sever Boğaziçi Üniversitesi mezunudur. Annesinin adı Serap Sever, babasının adı Tamer Sever'dir. Seray Sever bir zamanlara damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır'ın kız kardeşi Derya Çakır rolüne hayat verdi. İşte Seray Sever'in hayatı hakkında detaylar...

Magazin 08-03-2022 15:23

Tuluhan Tekelioğlu kimdir, aslen nereli? Tuluhan Tekelioğlu kaç yaşında ve mesleği nedir?

Tuluhan Tekelioğlu'nun hayatı ve kim olduğu merak ediliyor. Fransa doğumlu olan Tuluhan Tekelioğlu sunuculuk ve yazarlık yapmaktadır. Tekelioğlu'nun eserleri de sorgulanıyor. Peki Tuluhan Tekelioğlu kimdir, aslen nereli? Tuluhan Tekelioğlu kaç yaşında ve mesleği nedir? İşte hayatı...

Haber 28-02-2022 17:34

Ünlü sunucu Dilay Korkmaz Faruk Sabancı ile dudak dudağa pozunu paylaştı!

Kanal D ekranlarının sevilen programı Magazin D'de sunuculuk yapan Dilay Korkmaz, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Bir süredir Faruk Sabancı ile birlikte Dilay Korkmaz, sevgilisiyle dudak dudağa pozunu paylaştı.

Magazin 14-02-2022 13:26

Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan kimdir, ne iş yapıyor? Meriç Erkan'ın yeni adı Mahmut Erkan oldu

Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan yaptığı açıklamanın ardından gündem oldu. Meriç Erkan adını değiştirdiğini açıkladı. Meriç Erkan'ın yeni adı Mahmut Erkan oldu Peki Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan kimdir, ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

Magazin 10-02-2022 09:14

Canlı yayında itiraf etti! Ünlü sunucu Denise Van Outen hırsızların evinden çaldıklarını anlattı, stüdyodakiler şaşırıp kaldı

Ünlü İngiliz televizyon sunucusu Denise Van Outen, Steph's Packed Lunch isimli programa konuk olarak herkesi şaşırtan bir itirafta bulunu. Programda sosyal medyadan evde olmadığını bildiren bir paylaşım yaptıktan sonra hırsızların evine girdiğini belirten Outen, çaldıkları eşyaları söylediğinde ise stüdyodakiler donup kaldı. Ünlü sunucu hırsızların kirli iç çamaşırları ve cinsellik oyuncağını çaldıklarını anlattı.

Trend 01-02-2022 09:42

90'lı yılların unutulmaz spikeri Hamit Özsaraç son haliyle şaşkına çevirdi!

90'lı yıllarda ana haber bülteni sunan ünlü sunucu Hamit Özsaraç, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşırttı.

Magazin 31-01-2022 10:27

Ece Üner kimdir, aslen nereli ve evli mi? Ece Üner kaç yaşında ve eşi kim?

Daha önce Ana Haber bültenleriyle tanınan ünlü sunucu Ece Üner, şimdilerde Ece Üner İle Susma adlı gündüz kuşağı programı sunmakta. Gündeme ilişkin yaptığı yorumlar ile dikkat çeken sunucunun hayatı, yaşı ve memleketi gibi detaylar merak ediliyor. Peki Ece Üner kimdir, aslen nereli ve evli mi? Ece Üner kaç yaşında ve eşi kim? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 05-01-2022 23:48

Hande Sarıoğlu ''Komutanım ol Hande'' yorumuna verdiği yanıtla olay oldu!

Kalça dansı nedeniyle Habertürk'teki işine son verilen ünlü sunucu Hande Sarıoğlu, sosyal medyayı epey aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. YouTube'da sunduğu bahis programına asker kıyafetiyle katılan Sarıoğlu, ''Komutanım ol Hande!'' yorumunu yanıtsız bırakmadı.

Magazin 16-12-2021 11:16

Dünyanın en seksi spor spikeri Jimena Sanchez sevgilisiyle dudak dudağa pozunu paylaştı!

Dünyanın en seksi spor spikeri seçilen ünlü sunucu Jimena Sanchez, sevgilisiyle dudak dudağa pozunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 12-12-2021 11:08

Yapmadığı iş kalmamış! Hakan Ural'ın eski mesleği duyanlara ''yok artık'' dedirtti!

Şimdilerde bir magazin programı sunucusu olan Hakan Ural açıklamalarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiriyor. Her dediği olay olan Hakan Ural çalışma hayatına çocukken başlamış. Oyuncu ve sunucu olan Ural'ın geçmişte yapmadığı iş kalmamış.

Magazin 09-12-2021 14:03

Cesur pozlarıyla sosyal medyayı sallayan Hande Sarıoğlu başörtülü pozunu paylaştı!

Cesur pozları ve açıklamalarıyla magazin gündemine oturan ünlü sunucu Hande Sarıoğlu, Instagram hesabından başını örttüğü pozunu paylaştı.

Magazin 30-11-2021 15:35

Hande Sarıoğlu'na mesir macunu tepkisi! ''Bütün vücudunu gösterdin herkese!''

Cesur pozları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü sunucu Hande Sarıoğlu, bu defa mesir macunu videosuyla magazin gündemine oturdu.

Magazin 29-11-2021 13:35

Mia Khalifa şarkıcı sevgilisi Jhay Cortez ile pozlarını paylaştı! Kalça detayı olay oldu

Eski yetişkin film oyuncusu Mia Khalifa, kasım ayının başında Şarkıcı Jhay Cortez ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Khalifa, sevgilisiyle samimi pozlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 20-11-2021 14:14

Meksikalı hava durumu spikeri Yanet Garcia, Instagram pozlarıyla kasıp kavuruyor!

Dünyanın en seksi hava durumu spikeri olarak bilinen Yanet Garcia, 10 milyonu aşkın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı pozlarıyla beğeni yağmuruna tutuluyor.

Magazin 08-11-2021 15:28

Sunuculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Ünlü sunucu Korcan Karar'ın değişimi şaşırttı!

Bir dönem ekranların en çok aranan haber sunucularından olan Korcan Karar, istifa kararı alıp mesleği bırakmıştı. Şimdilerde yazlıkçı hayatı yaşayan Karar'ın değişimi şaşırttı.

Magazin 29-10-2021 12:27

Haber bülteninde skandal! Cinsel içerikli görüntüler ekrana yansıdı

ABD'nin Washington eyaletindeki bir televizyon kanalı canlı yayında bir skandala imza attı. Hava durumunun sunucusu bülteni sunarken arka planda porno film görüntüsü ekrana yansıdı. Bülteni izleyenler televizyon kanalını şikayet yağmuruna tutarken, bazıları bunu komik buldu.

Haber 20-10-2021 13:50

Bir dönemin ünlü spikeri Hamit Özsaraç, bakın şimdi ne yapıyor!

1990'lı yıllarda Show Haber'de hafta sonu haberlerini sunan Hamit Özsaraç, uzun süredir ekranlarda yer almıyor. Hamit Özsaraç'ın şimdilerde ne yaptığına gelin hep birlikte bakalım..

Magazin 12-10-2021 16:37

Yeğeniyle uygunsuz halde görüntülenen Murat Başoğlu hastanelik oldu

Murat Başoğlu, 2017 yılında yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede uygunsuz halde görüntülendikten sonra uzun bir süredir ortalıkta görünmüyordu. Bodrum’da yaşayan Murat Başoğlu’nun hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

Magazin 07-10-2021 15:14

Sunuculuğuyla bir zamanlara damga vurmuştu! İkbal Gürpınar'ın oğlu Alper Gürpınar'ı görenler tanıyamıyor!

Televizyon sunucusu İkbal Gürpınar, kariyerinde etkin olduğu yıllarda birçok başarılı iş yaptı. İkbal Gürpınar'ın Gün Başlıyor, Hayatın İçinden, Kimse Yok Mu? gibi programları sunmasının yanı sıra yayımlanmış birçok kitabı bulunuyor. İkbal Gürpınar, 1987'de oğlu Alper'i kucağına aldı. Alper Gürpınar'ın şimdiki halini görenler tanıyamıyor.

Magazin 29-09-2021 10:28

Ağabeyinin ardından ünlü sunucu Cuomo hakkında da cinsel taciz iddiası

ABD'de, CNN’de haber sunucusu Chris Cuomo hakkında cinsel taciz iddiasında bulunuldu. Cuomo’nun ağabeyi eski New York Valisi Andrew Cuomo da hakkındaki cinsel taciz suçlamaları nedeniyle görevinden istifa etmişti.

Haber 24-09-2021 22:18

Cinsel ilişki yorumuyla olay olmuştu! Ünlü sunucunun kızı iddialı pozlarıyla sınır tanımıyor

Ünlü sunucu Uğur Önver'in kızı Duru Önver, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla tüm dikkatleri üzerine topluyor. Özellikle Instagram üzerinden yaptığı soru-cevap etkinlikleriyle adından söz ettiren fenomen, takipçilerine verdiği yanıtlarla şaşırtıyor.

Magazin 17-09-2021 10:34