Super Garanti Hizmeti Haberleri

Gastronomi kenti Gaziantep’te 40 TL’ye menü yemek hizmeti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hayata geçirilen ’Haydi Sofraya Lokantası’nda 40 TL’ye içerisinde 4 çeşit yemeğin bulunduğu menü hizmeti verilmeye başlandı.

Yurthaber 2024-04-19 14:30:45

Tokat'ta depremden etkilenenlere psikososyal destek sağlanıyor

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremden etkilenenlere yönelik psikososyal destek hizmeti veriliyor.

Yurthaber 2024-04-19 14:03:29

Google Search Console nedir? Google Search Console ne işe yarar?

Google yalnızca bir arama motoru olarak görülmemektedir. İnternette hızlı arama hizmeti verdiği gibi ayrıca internet sitesi sahiplerinin de kullanabileceği pek çok yararlı hizmet sunmaktadır. İnternet üzerindeki işletmelerin nasıl bir profile sahip olduğunun bilinmesi, işletme sahipleri için oldukça önemli bir konudur. Peki, Google Search Console nedir?

Haber 2024-04-18 23:16:54

Taciz iddiasıyla tekme tokat dövülmüştü! Uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı: 'Bir şey yapacak olsam...'

Şırnak’ta bir kadını taciz ettiği iddiasıyla darp edilen uzman çavuşun mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Zanlı, “Yardım edin” diye bir ses duyarak binaya girdiğini ve içerideki kadınların bağırmaya başladığını söyleyerek, "Ben 15 yıldır kamu hizmeti yapıyorum. Böyle bir hareketi yapacak biri değilim. Kesinlikle ne cinsel amaçlı ne de başka bir amaçla müştekiye dokunmadım. Bir şey yapacak olsam tasarlardım ve bu şekilde hareket ederdim" dedi.

Haber 2024-04-18 12:59:12

Yüksek emekli promosyonu almak için son günler! 18 bin lira olmuştu: 30 Nisan’a kadar süresi var (Banka banka güncel emekli maaş promosyonları)

Emekliler dikkat! Bankalar 18 bin liraya kadar ödeme yapıyor. Emekli promosyonları güncellendi. Yüksek emekli maaş promosyonu almak isteyenler için son başvuru tarihi 30 Nisan olarak duyuruldu. Peki hangi banka ne kadar promosyon ödemesi yapıyor? İşte Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Akbank, İş Bankası, ING güncel promosyonları…

Finans 17-04-24 09:47

Osmangazi Köprüsü'nden rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Osmangazi Köprüsü'nde araç geçiş sayısının rekor kırdığını duyurdu. Rekor 13 Nisan'da geldi. Bakan Uraloğlu, "Garanti karşılama oranı yüzde 209'a çıktı" açıklamasını yaptı.

Finans 14-04-24 14:32

Bağ-Kur’lular için dikkat çeken açıklama: ‘Risk var’ diyerek anlattı: Prim gününün 7200’e düşürülmesinden sonra…

Esnaf ve sanatkârların prim gün sayısındaki eşitsizlik sorunu gündemde! TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, eşitsizliğin Anayasa'ya aykırı olduğunu ve sigorta prim teşviklerinin artırılması gerektiğini vurguladı. Esnafın maliyetlerinin artmasıyla birlikte prim ödemelerinde destek sağlanması gerektiğini belirten Palandöken, “Primi dolan esnaf yaşı beklerken sağlık hizmeti alabilmeli” önerisinde bulundu.

Finans 11-04-24 10:15

Fenerbahçe, Galatasaray maçına u19 takımıyla çıktı! Süper Kupa'da ilk 11'ler açıklandı

Galatasaray ile Fenerbahçe, 2023 Turkcell Super Kupa finalinde karşı karşıya geliyor. Mücadeleye u19 takımıyla çıkma kararı alan Fenerbahçe, maçın başlamasının ardından sahadan çekilerek hükmen mağlup olacak. Maçın ertelenip yabancı hakem atanmamasını protesto etmek için bu kararı alan sarı-lacivertliler takım halinde hemen İstanbul'a dönecek.

Spor 07-04-24 20:37

SPK onay verdi: Bir şirket daha halka arz oluyor

SPK, Rönesans Gayrimenkul Yatırımın ilk halka arzını onayladı. SPK bültenine göre, kurul Garanti BBVA'nın 6 milyar dolar, Fibabanka'nın 250 milyon dolar, Aktif Yatırım Bankası'nın 50 milyon avro tutarındaki borçlanma aracı ihracı başvurusuna da onay verdi.

Finans 05-04-24 08:15

Tokat’ta 2 bin yıllık termal su, kurulan merkezle romatizma hastalarına şifa dağıtacak

Tokat ve çevresine modern ve kapsamlı bir sağlık hizmeti sunmak amacıyla inşa edilen Sulusaray Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, yakın bir zamanda kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Yurthaber 03-04-24 11:58

Kulaklarınıza bayram yaşatması garanti olan Samsung'un en iyi kulaklıkları

Kulaklıklar gün içinde eğlenceli zaman geçirmeyi sağlayan, vazgeçilmez yardımcı aksesuarlardandır. Teknolojinin de etkisiyle gelişmiş özelliklere sahip pek çok kulaklık modeli bulunur. Her zevke hitap eden ve farklı kullanım alışkanlıklarına uyum sağlayan Samsung'un en çok tercih edilen kulaklık modellerini sizin için derledik. Size kaliteli bir dinleme deneyimi yaşatacak ve kulağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz kulaklıklarla tanışma vakti!

Haber 01-04-24 18:13

Rekabet Kurulu devreye girdi! Yemeksepeti'ne soruşturma başlatıldı

'Yemeksepeti' isimli çevrimiçi yemek siparişi servisinin, platform hizmeti kapsamında kendi kurye hizmetini zorunlu tutmak ve üye işletmelerin faaliyetlerini zorlaştırmak suretiyle 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un 4 ve 6'ncı maddesini ihlal ettiği iddialarına ilişkin Rekabet Kurulu'nca soruşturma başlatıldı.

Finans 22-03-24 10:13

Malatya'da down sendromlu bireyler bir günlüğüne temsili doktor oldu

Malatya'da, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında doktor önlüğü giyen down sendromlular, temsili olarak sağlık hizmeti verdi.

Yurthaber 21-03-24 14:42

MEB’den son dakika karne kararı! Öğrenci karnelerinde değişikliğe gidildi! İşte detaylar…

MEB öğrenci karneleri için önemli bir adım attı. Karneler için değişiklik kararı alındı. Karnelerde artık sadece ders notları olmayacak. MEB ortaokul öğrencilerinin ders notlarının yanında sosyal etkinliklere katılımlarını, karnelerinde ‘bilimsel’, ‘kültürel’, ‘sanatsal’, ‘sportif’ etkinlikler ve ‘toplum hizmeti’ olarak 5 ana başlıkta değerlendirmeye alacak. Sosyal etkinlikler, karnelerde ‘katılım’, ‘ürün ortaya koyma’, ‘performans gösterme’ ve ‘derece alma’ olmak üzere 4 ana düzeyde işlenecek.

Egitim 21-03-24 13:54

Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda 200 ton atık toplandı

Garanti BBVA'nın, DenizTemiz Derneği/TURMEPA işbirliğiyle deniz kirliliğini azaltmak ve önlemek amacıyla Marmara Denizi'nde başlattığı "Mavi Nefes Projesi" devam ediyor.

Yurthaber 21-03-24 11:37

ATA İttifakı'ndan o ilde CHP'ye destek! Yıllardır başarılı belediyecilik örneği

Antalya’da iftarda partililerle bir araya gelen Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Mehmet Sağlam, "Milletimize en iyi hizmeti vereceğini inandığımız rantçı değil halkçı adayları destekleyeceğimizin sözünü vermiştik. Bu bağlamda Antalya’da yıllardır başarılı belediyecilik örneği sunan mevcut Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i destekleme kararı aldık” dedi.

Haber 20-03-24 22:11

Banka banka ihtiyaç kredisi faiz oranları belli oldu: Aylık faizleri gören gözüne inanamadı! 10 bin lirada bile hesap kabarık…

İhtiyaç kredisi faizleri ay başından bu yana yükselmeye devam ediyor. Atılan son sıkılaşma adımlarının ardından bireysel kredi başvurusu yapacak vatandaşlar için güncel faiz oranları aylıkta yüzde 7’ye kadar dayandı. Peki hangi banka ne kadar faizle kredi veriyor? İşte Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank ihtiyaç kredisi faiz oranlarında son durum ne? İşte 10 bin lira kredide 12 ay vade sonunda geri ödenecek toplam rakam...

Finans 20-03-24 08:28

Bakan Koca yeni düzenlemeyi duyurdu! Mecburi hizmeti kaldırıyoruz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sultangazi Belediyesi'nin Esentepe Mahallesi'nde düzenlediği Sezai Karakoç Gençlik Spor ve Engelliler Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Törende açıklamalarda bulunan Bakan Koca, yan dal mecburi hizmetiyle ilgili yeni düzenlemenin yolda olduğunu belirtti. İşte haberin tüm detayları!

Haber 17-03-24 09:44

İndirim dönemlerinin en çok satan ürünü Stanley termoslarda sepet indirim devam ediyor

Dayanıklılık, kalite, içecekleri uzun süre aynı ısıda muhafaza etme, mükemmel izolasyon, kolay kullanım, rahat temizlik, tasarım... Stanley, bir termosta arayabileceğiniz tüm özellikleri size sunuyor. Üstüne üstlük ömür boyu garanti de veriyor. "E daha ne olsun?" dediğinizi duyar gibiyiz. Dahası kısa süreliğine Stanley termosların neredeyse tüm modellerinde sepette %8 indirim var. Bu fırsattan yararlanın diye sizin için çok sevilen modelleri içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 13-03-24 14:40

IP TV ve kaçak yayın kullananlar dikkat! Kendinizi bir anda savcı karşısında bulabilirsiniz

Dizi, film ya da maç izleme hizmeti veren yasal platformları kaçak bir şekilde sunan bazı mecralar bulunuyor. Uzmanlar, kaçak yayınların izlendiğinin tespiti halinde, 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalınabileceği konusunda uyarıyor.

Finans 09-03-24 15:19

Altında rekor üstüne rekor gelirken kilogram fiyatı da 2 milyon lirayı aştı

Altın fiyatlarındaki rekor üstüne rekor gelirken altının kilogram fiyatı da yükseldi. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, VakıfBank, Ahlatcı Metal Rafineri, Garanti Bankası, Yapı ve Kredi Bankası ile Kuveyt Türk Katılım Bankası olarak sıralandı.

Finans 07-03-24 17:36

Evcil hayvanlar için ilk beslenme danışmanlığı birimi Ankara Üniversitesinde kuruldu

Ankara Üniversitesi (AÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesinde evcil hayvanlara yönelik beslenme danışmanlık hizmeti sunacak Veteriner Beslenme ve Diyetetik Birimi kuruldu.

Yurthaber 04-03-24 11:15

Son dakika: Memur maaşına enflasyon farkı garanti: Emekli maaşına yüzde 11,53’lük zam! Şubat ayı enflasyonu ile ortaya çıktı

Son dakika haberi... TÜİK tarafından açıklanan Şubat ayı enflasyon rakamlarının ardından memur maaşı ve emekli zammı için rakamlar da belli oldu. 2 aylık enflasyon verisinin ardından Temmuz zammı için SSK ve Bağ-Kur emeklisi şimdiden yüzde 11,53’lük artışa hak kazandı. Memur maaşı zammı içinse enflasyon farkı yüzde 6,68 oldu.

Finans 04-03-24 10:24

Sağlık hizmeti halkın ayağına gidiyor

Düzce Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Yığılca ilçesinde mobil kanser tarama tırında sağlık taraması yaptı, halkı bilgilendirdi.

Yurthaber 27-02-24 09:44

Seçim öncesi çok konuşulacak protesto! Pankartlar açıp isyan ettiler: Bize sadece dondurma ve döner yedirip gidiyorlar

Beklediği hizmeti alamayan mahalleliler 31 Mart yerel seçimleri için şaşırtıcı ve ses getirecek bir karar aldı. Kayseri'nin Sarımsaklı Mahallesi'nde vatandaşlar isyan etti, "Bize sadece yazları gelip, dondurma ve döner yedirip gidiyorlar" deyip su, doğal gaz gibi altyapı hizmetlerinden dem vurdu. Mahalle sakinleri tepkilerini bir araya gelip pankartlarla protesto gerçekleştirerek de gösterdi.

Haber 26-02-24 07:30

İmamoğlu, 'Bakanlık davet etti' demişti! Bakan Uraloğlu'ndan 'Ekrem İmamoğlu' sorusuna yanıt

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili soruya "Bu dün ve bugün İstanbul’un ve Türkiye’nin gündemine oturdu. Bizim gündemimize oturacak bir konu değil. Biz İstanbul’a nasıl hizmet ederiz onun derdindeyiz. Kim hangi törene nasıl katılacak, kim hangi sırada oturacak, hangi sırada konuşacak derdimiz o değil. Burada güzel bir hizmeti yarın açacağız. Derdimiz İstanbul’a hizmet olmalı" dedi.

Haber 25-02-24 17:25

Bakan Şimşek: Cari dengede iyileşme sağlıyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Türk Eximbank'ın sağlayacağı 1 milyar avroluk kredinin yeşil dönüşümü ve yeşil ihracatı desteklemek amacıyla 600 milyon avrosuna Dünya Bankası garanti, Hazine ve Maliye Bakanlığı da karşı garanti sağlayacak" açıklamasını yaptı.

Finans 23-02-24 15:10

Mevduat faizleri yeniden yükselişte: Yüzde 50 görüldü! Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 100 bin TL'nin getirisi...

Merkez Bankası'nın dün faiz kararını açıklamasının ardından elinde TL olanlar mevduat faizlerindeki değişiklikleri takip etmeye başladı. Garanti Bankası, ING, Denizbank, Akbank, QNB Finansbank gibi birçok bankada TL mevduat faizi oranları belli oldu. İşte bankaların güncel faiz oranları...

Finans 23-02-24 08:59

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek o tarihi işaret etti: 'Devam edecek' diyerek net konuştu

Garanti BBVA'nın 10 yıl vadeli 500 milyon dolarlık tahvil ihracında getiri yüzde 8,375 oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ise, "Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü desteğiyle uyguladığımız politikalar, seçim sonrasında da hedeflerimiz doğrultusunda devam edecek" ifadelerini kullandı.

Finans 22-02-24 14:59

En düşük emekli maaşından bile fazla! Fark 10.500 lirayı geçti: İşte Şubat ayı en yüksek emekli maaşı promosyonu veren bankalar

Emekli maaş promosyonları emeklilere yapılan maaş zammının ardından güncellendi. Kamu ve devlet bankası arasındaki makas da epey açıldı. Rakam 15 bin TL’ye çıktı. Peki en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? İşte Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Denizbank, Ziraat, Garanti Bankası, ING güncel promosyon rakamları…

Finans 21-02-24 09:22

BANKA BANKA ŞUBAT PROMOSYONU | 10 bin TL ve üzeri maaş alan emekliler için zam geldi! En yüksek veren hangisi? Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Denizbank, Ziraat, Garanti...

Banka banka Şubat ayı promosyon kampanyaları belli oldu. 10 bin TL ve üzeri maaş alan emeklilere promosyon zammı geldi. Yaklaşan yerel seçim öncesi kredi kartlarına sınırlama ve kredi faiz oranlarının artacağına dair iddialar konuşulurken, bankalar harekete geçti. Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Denizbank, Ziraat, Garanti başta olmak üzere bankalar emekli promosyonlarında artışa gitti. Peki hangi banka emeklilere ne kadar promosyon veriyor? En yüksek hangi banka promosyon veriyor? İşte yanıtı...

Finans 19-02-24 14:02

Valilikten İstanbul Havalimanı açıklaması! 'Video art niyetli olarak çekildi'

İstanbul Valiliği, sosyal medyada, "Türkçe bilmediği için havalimanında hizmet alamadı ve 2 buçuk saat rehin kaldı" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, yolcu ve yakınları tarafından 'Refakatli Tekerli Sandalye' hizmeti talep edilmediği belirtilirken, "İstanbul Havalimanı'nda gerekli talep, uçak ekibi tarafından yapılmıştır. Uçuş ekibinin yaptığı talep doğrultusunda vatandaşımıza uçaktan inişinden, Havalimanı çıkış noktasına kadar talep edilen hizmet verilmiştir" denildi.

Haber 18-02-24 19:58

Beşiktaş’ta yaşayan ihtiyaç sahipleri ücretsiz kardiyoloji tedavisi alabilecek

Beşiktaş Belediyesi, ilçede yaşayan ve kalp sağlığı hizmeti almak isteyen ihtiyaç sahibi komşuları için Türk Kalp Vakfı ile bir protokol imzaladı.

Yurthaber 16-02-24 13:58

Kansas City'deki Super Bowl şampiyonluk kutlaması kana bulandı! Amerikan Başkanı Joe Biden açıklama yaptı

ABD'nin Kansas City şehrinde Super Bowl olarak anılan Amerikan futbolu şampiyonluk kutlaması sırasında kalabalığa ateş açıldı. Silahlı saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği ve en az 21 kişinin yaralandığı öğrenildi. Bu konuyla ilgili Amerikan Başkanı Joe Biden açıklama yaptı.

Spor 15-02-24 14:56

Kansas City'deki Super Bowl şampiyonluk kutlamasında silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

ABD'nin Kansas City şehrinde Super Bowl olarak anılan Amerikan futbolu şampiyonluk kutlaması sırasında kalabalığa ateş açıldı. Silahlı saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.

Haber 15-02-24 00:17

Kanye West'in eşi Bianca Censori iyice abarttı! Frikik vermekten çekinmedi

Kanye West'in eşi Bianca Censori Super Bowl sonrası partide neredeyse çırılçıplaktı. Aylardır kıyafetleriyle gündeme gelen genç modacı garip tarzıyla frikik vermekten de çekinmedi.

Magazin 13-02-24 11:29

3 aylık mevduat faizi oranları yüzde 51 sınırında! Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 1 milyon lirada 38 bin TL kazanç

Mevduat faizi oranları elinde nakit Türk Lirası olanların gündemindeki sıcaklığını koruyor. Faiz oranları rekor seviyeden düşüşün ardından yeniden yükselişe geçerken Garanti Bankası, ING, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank, QNB Finansbank gibi birçok bankada TL mevduat faizi oranları tek tek belli oldu. 1 milyon TL için 38 bin liralık faiz getirisi ortaya çıktı. İşte banka banka güncel mevduat faizi oranları…

Finans 12-02-24 16:02

Beyonce yeni albüm kapağıyla olay oldu! Belden aşağısına bir bakan bir daha baktı

Beyonce, Super Bowl gününde iki yeni sürpriz single'ından birinin müstehcen kapak resmini açıklayarak dudak uçuklattı. Beyonce'un bikini bölgesini metal kalple kapaması sosyal medyayı salladı.

Magazin 12-02-24 15:40

Elektrikli otomobil kararının ilk etkileri! O modellerin satılamayacağı iddia edilmişti: Dev markalar bir bir açıkladı

Ticaret Bakanlığı’nın elektrikli araç yönetmeliğinde yaptığı değişiklik yatırım kararlarını etkiledi. Türkiye'de yatırım planlayan Çinli Great Wall, sık değişen regülasyonlar ve artan işçilik maliyetlerini öne sürerek yatırım kararını askıya aldı. Diğer Çinli markalar ise ‘garanti ve cazip teşvikler’ beklerken, satışı yapılamayacağı iddia edilen Hozon Neta, Neta U modeliyle Türkiye pazarına giriş yaptı.

Finans 12-02-24 09:31

Taylor Swift Super Bowl'da sahaya indi ve sevgilisinin dudaklarına yapıştı

Her yıl Amerikan futbol sezonunun zirve etkinliği olan Super Bowl maçı Kansas City Chiefs ve San Francisco 49ers takımları arasında oynandı. Tören başladığında Taylor Swift sahaya indi ve sevgilisinin dudaklarına yapıştı.

Magazin 12-02-24 08:28

Dubai dünyada uçan taksi hizmeti veren ilk şehir oldu!

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Dubai'nin dünyada uçan taksi hizmeti veren ilk şehir olduğunu duyurdu. Açıklamada, pilot ve 4 yolcu taşıma kapasitesine sahip uçan taksinin sıfır emisyonlu olduğu kaydedildi.

Haber 11-02-24 23:03

Sözleşmeli personel ücretsiz izin hakkı: Sözleşmeli personel ücretsiz izin alabilir mi?

Çalışanların çeşitli haklarını savunabilmek adına oluşturulan kanunlar ve kararlar doğrultusunda çeşitli sınıflandırmalar yapılmıştır. Bu sınıflandırmalardan biri de sözleşmeli personel kavramını ortaya çıkartmıştır. Sözleşmeli personellerin de birçok yasal hakkı bulunur. Sözleşmeli personeller, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan ve kamu hizmeti görevlisi olarak da adlandırılan çalışanlardır.

Haber 05-02-24 16:10

İstanbul'u büyük bir tehlikeden kurtarmış! Kahreden olayın görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Boğazı güney girişinde kılavuzluk hizmeti verilecek gemiye transfer sırasında denize düşen kaptan Oğuz Kök, hipotermi nedeniyle hayatını kaybetti. Kök'ün denize düştüğü anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Öte yandan Kaptan Oğuz Kök, 2006 yılının Şubat ayında, boğazda dümeni kilitlenen 160 bin ton koreson yüklü Genmar Star gemisini Dolmabahçe önünde demir atarak durduran ve İstanbul'u büyük bir tehlikeden kurtaran kılavuz kaptandı.

Haber 05-02-24 09:55

İstanbul Boğazı’nda kahreden olay! Kılavuz kaptan şehit oldu

İstanbul Boğazı’ndan geçişe hazırlanan yük gemisine kılavuzluk hizmeti vermek için giden kaptan Oğuz Kök, denize düşerek hayatını kaybetti. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, "Deniz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve denizcilik camiasına sabırlar diliyoruz" açıklamasında bulundu.

Haber 04-02-24 11:30

Altının kilogram fiyatı geriledi

Altının kilogram fiyatı 1 milyon 983 bin liraya geriledi. Altın borsasında bugün en fazla işlem gerçekleştiren kurumlar, NMGlobal Kıymetli Madenler, Garanti BBVA, Uğuras Kıymetli Madenler, İstanbul Altın Rafinerisi ile Ziraat Bankası olarak sıralandı.

Finans 01-02-24 17:40

Kocaeli Şehir Hastanesinde günlük ortalama 5 bin acil ve poliklinik hizmeti verildi

Kocaeli'de 368 bin 668 metrekare alanda inşa edilen 1218 yatak kapasiteli Kocaeli Şehir Hastanesi, 9 ayda günlük ortalama 5 bin poliklinik ve acil hizmeti sundu.

Yurthaber 01-02-24 13:47

Kış aylarında metabolizmayı hızlandıracak beslenme uyarıları! Cayır cayır yağ yaktırıyor

Proteinler (et, tavuk, balık, yumurta, kurubaklagiller), yağlı tohumlar (badem, kabak çekirdeği, fındık), acı biber, kahve, yeşil çay, zencefil, kakao, sirke ve tarçın gibi gıdaların metabolizma hızını az da olsa artırmaya yardımcı olabileceğini ifade eden Uzman Diyetisyen Mısra Beste Köleoğlu, “Ancak bu gıdaları daha çok tüketmek kilo vereceğinizi garanti etmez. Bu besinler, düzenli egzersizle birlikte kilo kaybını teşvik etmek için dengeli bir diyetin tamamlayıcısı olarak görülmelidir” dedi.

Kadin 27-01-24 15:58

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan iddiali açıklama: Anketlerde öndeyiz

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Ankara'daki seçim anketlerinde Mansur Yavaş'ın önünde olduğunu söyledi. Altınok, kazanması durumunda Ankara'nın 100 yılda aldığı hizmeti 5 yıl içerisinde alacağını söyledi.

Haber 24-01-24 15:51

Bir yılda 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Hizmet bölgesindeki müşterilerine kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunma hedefiyle faaliyet gösteren TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden 1 milyonun üzerinde çağrı aldı.

Yurthaber 24-01-24 12:08