Supreme Court Haberleri

Fiyatı 1034 TL'ye düştü! Crocs mevsimi geldi, hazır indirimdeyken bakmadan geçmeyin

Ayaklarınız hassas yapıdaysa, terlik satın alırken görünümünden çok rahatlık sizin için ön plandaysa Crocs Off Court Clog Sandalet tam da size göre! Hem kadınların hem de erkeklerin kullanımına uygun tasarımıyla öne çıkan Crocs terlik, Günün Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla sizi bekliyor.

Haber 2024-03-11 15:26:01

Kandırıp sahte taksiye bindirdiler! Üç saldırgan genç kadına tecavüz etti... Yetmedi bir de yolculuk ücretini talep etti

İngiltere'nin Hull Crown Court bölgesinde Bakhtullah Safi, Kehan ​​Safi ve Habibullah Ahmadzai isimli üç saldırgan bir kadını kandırıp araçlarına bindirdi. Araçlarının taksi olduğunu söyleyerek genç kadını kandıran bir adam ve diğer iki arkadaşı ismi açıklanmayan kadına tecavüz etti. Kendisini taksi şoförü olarak tanıdan adam korkunç saldırının ardından genç kadından yolculuğun ücretini istedi.

Trend 2024-02-17 10:41:38

Sokak modasının yıldızı Puma Court Ultra Spor Ayakkabı'da fırsat

Spor aktivitelerinde ya da günlük hayatta, doğru ayakkabı seçimi oldukça önemli. Bu yüzden konforlu ve kaliteli bir ayakkabıya sahip olmak, performansımızı artırırken aynı zamanda sağlığımızı da korumamıza yardımcı olur. Puma Court Ultra Spor Ayakkabı tam da bu ihtiyaçları karşılayan bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Kısa süreliğine indirimde olan bu ayakkabıyı sizin için inceledik.

Haber 2023-10-09 14:23:14

Fiyatı 1463 TL'ye düştü! Her adımda rahatlık, her adımda tarz arayanlara özel Crocs'ta indirim

Her adımda rahatlık, her adımda tarz arayanlar buraya! Crocs kalitesiyle tanışmanın şimdi tam zamanı! Crocs'un en havalı modeli Crocs Off Court Clog Sandalet kısa süreliğine 365 TL indirimle sizleri bekliyor. Evde, ofiste, bahçede, plajda, balkonda kısacası her yerde rahatlıkla giyebileceğiniz bu terliğe bir şans vermeye ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 2023-09-26 14:12:21

Fiyatı 1084 TL'ye düştü! Puma'nın sevilen ayakkabısında %31 indirim fırsatı

Kombinlerinize şıklık katacak harika bir sneakerla karşınızdayız! Puma'nın en sevilen ayakkabılarından PUMA Herren Court Ultra Sneaker, bugüne özel 490 TL indirimle satışta! Hem şık hem spor görünümlü, konforlu bir ayakkabı arıyorsanız bu fırsatı kaçırmayın! İşte detaylar...

Haber 21-07-23 09:45

Millie Court yaza çabuk alıştı! Bikinili pozlar sosyal medyayı salladı... Beğeni butonu çöktü

İngiltere’nin en çok izlenen realite şovlarından biri olan Aşk Adası (Love Island) yarışmasının şampiyonu Millie Court sosyal medyada beğeni toplayan bir paylaşıma imza attı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı.

Trend 14-06-23 10:32

Millie Court karda tanga bikini giydiği için taciz edildikten sonra onlar ifşa etti

Love Island’ın eski yarışmacısı Millie Court, tanga bikinisiyle Fransa’da kar tatilinin keyfini çıkarttığı anları paylaştı. Metalik rengi bikini takımını kar botları ve bir montla tamamlayan Court, paylaşımına çok sayıda yorum geldi. Ünlü isim, gelen taciz yorumlarını ifşa etti.

Magazin 13-12-22 14:24

Love Island’ın eski yıldızı Millie Court, kar kış dinlemedi! Buz gibi havada bikinisiyle poz verdi

Love Island’ın eski yarışmacısı Millie Court, kaslı vücudunu minik bikinisiyle sergilerken Fransa’da kar tatilinin keyfini çıkarttığı anları paylaştı. Metalik rengi bikini takımını kar botları ve bir montla tamamlayan Court, paylaşımıyla sevenlerinin gönlünü kazanmayı başardı.

Trend 09-12-22 10:57

Yeni bekar Millie Court Tayland kaçamağı sırasında nispet yaptı!

Geçen sezon Love Island programına katılan Millie Court, Liam Reardon ile yaşadığı aşkla yarışmayı birinci olarak tamamlamıştı. Liam Reardon ile yaşadığı ilişkiye noktaya koyan Court cesur paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. 24 yaşındaki fenomen Tayland tatilinde çekilen pozlarını paylaştı.

Magazin 30-10-22 13:55

Alsancak Premium ve Celal Bayar Üniversitesi Red Bull Half Court Dünya Finali’nde sahaya çıkıyor

Erkeklerde 24 ülkeden, kadınlarda ise 15 ülkeden sokak basketbol takımı büyük finalde dünyanın en iyisi olmak için sahaya çıkacak

Yurthaber 29-09-22 12:01

Love Island’ın yıldızı Millie Court ayrılığının ardından cesur pozlar verdi! Duşun altından paylaştı

Geçen sezon Love Island programına katılan Millie Court, Liam Reardon ile yaşadığı aşkla yarışmayı birinci olarak tamamlamıştı. Liam Reardon ile yaşadığı ilişkiye noktaya koyan Court cesur paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. 24 yaşındaki fenomen isim beyaz bir tulum giyerek duşun altında çekilen pozlarını paylaştı.

Magazin 24-09-22 11:26

Müstehcen paylaşımı canlı yayında yaptıklarını solladı! Love Island yıldızından nefes kesen duş pozları

İngiltere’nin en çok izlenen reality programlarından biri olan Love Island (Aşk Adası) yıldızlarından Millie Court, programda yaptığı müstehcen hareketlerle hafızalara kazındı. Love Island 2021’i Liam Reardon ile birlikte kazanan Millie Court, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla ayrıldıklarını açıklamıştı. Millie Court, duştan paylaştığı son fotoğraflarıyla Instagram’ı yaktı geçti.

Magazin 23-09-22 19:48

Trump'ın Kongre baskınıyla ilgili Beyaz Saray kayıtlarına erişime geçici engel

Files chased by the Capitol riot inquiry will not be released until an appeals court hears the case.

Haber 12-11-21 06:56

Love Island yarışmacısı Millie göğüs bandıyla gündem oldu

Love Island finaline damga vuran Millie Court, canlı yayında frikik verdi. Ünlü yarışmacı bunu düşünmüş olacak ki göğüs bandı önlemini almıştı. O anlar yarışmanın fanlarının gündemindeydi.

Magazin 27-08-21 10:07

Love Island yarışmacıları yine sınırları zorladı! Görüntüler yayınlanamadı

Love Island yarışmacıları kameralara rağmen sıcak anlar yaşamaktan kendilerini alıkoyamıyor. Son olarak Millie Court ve Liam Reardon birlikte bir gece geçirdi ve sınırları zorladı.

Magazin 18-07-21 12:09

Ünlü oyuncu Charlie Robinson hayatını kaybetti

Gece Mahkemesi (Night Court) dizisiyle hafızalara kazanan ünlü oyuncu Charlie Robinson hayatını kaybetti.

Magazin 13-07-21 16:04

Red Bull Half Court 3x3 Basketbol Turnuvası'nın Türkiye elemelerine kayıtlar başladı

Bursa'da gerçekleştirilecek elemelerle başlayacak Red Bull Half Court, sırasıyla Ankara, İstanbul ve İzmir'e uğrayacak - 4 eleme sonunda Türkiye şampiyonu olacak takım İzmir'de belli olacak

Yurthaber 01-06-21 15:16

Dünyanın gelmiş geçmiş en başarılı kadın tenisçilerinden Margaret Court: Trans sporcuları şeytan yönetiyor

Avustralyalı Margaret Court, trans sporcuların "şeytanın güdümünde" olduklarını söyledi. 10 yıl önce kurduğu Victoria Life Kilisesi'nde pastör olan 77 yaşındaki Court, Pazar günkü vaazında "7 yaşındaki çocukların bile cinsiyet değiştirmeye başladığını" iddia etti.

Haber 30-12-19 14:45

Hukuk öğrencilere sektör tecrübesi fırsatı

'Adaleti Birlikte Sağlayalım' sloganıyla yola çıkan öğrenci oluşumu Themis Court Simulations, uluslararası ve ulusal mahkemelerin simülasyonlarını gerçekleştirerek öğrencilerin teorik bilgilerini pratiğe dökmelerini sağlıyor.

Haber 20-02-19 10:30

Hukuk öğrencilere sektör tecrübesi fırsatı

'Adaleti Birlikte Sağlayalım' sloganıyla yola çıkan öğrenci oluşumu Themis Court Simulations, uluslararası ve ulusal mahkemelerin simülasyonlarını gerçekleştirerek öğrencilerin teorik bilgilerini pratiğe dökmelerini sağlıyor.

Haber 20-02-19 09:29

Samsung çuvallamaya devam ediyor!

Samsung bu sefer yeni bir ürünü ile değil sahte ürünler üreten bir firma ile işbirliği yaparak gündeme geldi. Güney Koreli firma resmi olarak sahte ürünler üreten Supreme firması ile işbirliği yaptığını açıkladı. Peki, bu olayın perde arkası ne?

Haber 12-12-18 10:07

OSSA, üyelerine Pakistan kapısını araladı

OSTİM Savunma ve Havacılık Kümelenmesi, üyelerinin Pakistan pazarında daha güçlü yer alabilmesi için Pakistanlı Supreme Tecnocrafts firmasıyla iş birliği anlaşması imzaladı - Kümelenme üyelerinden GALEN Tech de yaptığı anlaşmayla ülkedeki mevcut iş hacmini çeşitlendirip artırmayı amaçlıyor

Finans 29-11-18 14:18

Velayati: Terrorists will return to Syria if Iran, Russia withdraw troops

Iranian and Russian troops will stay in Syria in order to guarantee that terrorists won't continue their activity in the war-torn country, Iranian ex-foreign minister and Supreme Leader's Aide Ali Akbar Velayati said.

Finans 13-07-18 12:19

Uluslar Arası Çok Kısa Film Festivali Başlıyor

Uluslararası Çok Kısa Filmler Festivali, Antalya’da seyirci ile buluşacak.Uluslararası Çok Kısa Filmler Festivali (Tres Court)...

Yurthaber 01-06-18 10:19

Riza Tansu, the boat designer is sued to bankruptcy

Mashwi Yased Bayat Al Qubaisi, United Arab Emirates requested in court that the Tansu Marine Vehicles be decided to go bankrupt, stating that the boat was not delivered on time.

Haber 29-05-18 08:53

Turkey’s election board sets May 9 as deadline to file nominations for presidential vote

Turkey’s Supreme Board of Elections (YSK) announced the calendar for the June 24 presidential and parliamentary elections.

Haber 27-04-18 09:27

Malatyaspor USA, ligin bitimine 3 hafta kala avantaj yakaladı

Amerika’da yaşayan Malatyalıların kurduğu Malatyaspor USA, ligin bitimine haftalar kala sahasında Bronx Supreme FC takımını 3-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.Amerika Cosmopolitan Soccer Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren sarı-kırmızılı takım, deplasmanda Bronx Supreme FC ile karşılaştı.

Haber 23-04-18 16:44

Malatyaspor Usa, Ligin Bitimine 3 Hafta Kala Avantaj Yakaladı

Amerika’da yaşayan Malatyalıların kurduğu Malatyaspor USA, ligin bitimine haftalar kala sahasında Bronx Supreme FC takımını...

Yurthaber 23-04-18 16:37

Indian court clears ex-minister in Muslim massacre case

Families of victims call for justice as ex-minister of ruling BJP, who allegedly led massacre in 2002 riots, walks free

Haber 20-04-18 14:42

Malatyaspor Usa Farklı Kazandı

Amerika Cosmapoliten Kuzey Ligi’nde mücadele eden, Ümit Karan’ın çalıştırdığı Malatyaspor USA, Bronx Supreme FC takımının...

Yurthaber 23-10-17 13:35

Tenis Turnuvası’nda Şampiyonlar Belli Oldu

Odunpazarı Belediyesi ve Eskişehir Central Court Tenis grubunun birlikte düzenlediği Odunpazarı Belediyesi Güz Tenis Turnuvası...

Yurthaber 20-10-17 14:58

Türk Sporu Cas'ta Bir Dava Daha Kazandı

Sporcuların veya kulüplerin haklarını aramak adına başvurduğu son ve en üst merci olan CAS (Court of Arbitration for Sport) Spor

Yurthaber 10-10-17 16:15

İstanbul Tahkim Merkezi, Lahey Daimi Tahkim Divanı Ile Anlaşma Imzaladı

- İstanbul Tahkim Merkezi (ISTAC) uluslararası lige çıktı ve merkezi Lahey’de bulunan Daimi Tahkim Divanı (Permanent Court of Arbitration-PCA) ile

Yurthaber 16-06-17 17:14

Turkey’S Supreme Election Board Says Unsealed Ballot Papers Accepted In Vote

- The Supreme Election Board (YSK) controversially announced on April 16 that it would accept unsealed ballot papers in the

Yurthaber 16-04-17 21:40
YSK

Journalist Hasan Cemal Acquitted Of ‘Terror Propaganda’ Charges

İstanbul, Mar 31 The Istanbul 24th court of serious crimes unanimously ruled for Cemal’s acquittal in the case, after he

Yurthaber 31-03-17 14:47
pkk

Aks, Sinema Etkinliklerine Yeni Bir Kulvar Daha Ekledi

Açıldığı günden bu yana ‘Trs Court Uluslararası Çok Kısa Filmler Festivali’, ‘Sürdürülebilir Yaşam Filmleri Festivali’...

Yurthaber 07-02-17 17:16

Proposal Declining Girlfriend Denounced As Fetöıst

– Court clerk Erdoğan K., from Germencik district of Aydın, has turned to prosecution on his girlfriend, who declined his

Yurthaber 28-12-16 13:55

Evde Supreme Parti Pizza Hazırlayın!

Kış kapıya dayandı. Evde arkadaşlarla, akrabalarla toplanma, sohbet etme ve eğlenceli vakit geçirme zamanı geldi. Peki bu gibi toplaşmalarda herkesin üzerinde anlaşacağı, sevilen ortak şey ne? Tabi ki pizza!

Yemek 20-10-15 03:31

Turkey’S Top Court Declares Secrecy For Hearings In Case Of Syria-Bound Intel Trucks

- The Supreme Court of Appeals has declared “secrecy” for all hearings in a case against the four prosecutors who

Yurthaber 01-10-15 18:03

Journalist Denies ‘Defaming President’ Charge In Istanbul Court

- Turkish journalist Hasan Cemal has denied allegations that he “defamed the Turkish president” during an appearance in an Istanbul

Yurthaber 30-09-15 16:24

Turkish-Armenian Journalist Set To Face Off Against Ankara Mayor

- Turkish-Armenian journalist Hayko Bağdat says Ankara Mayor Melih Gökçek, who took Bağdat to court for using “Armenian” and “disgusting”

Yurthaber 29-09-15 09:47

Dha Englısh / Intervıew - Turkey’S Key Problem Now Freedom Of Press Instead Of Torture, Judge Says

- Turkish judge Işıl Karakaş, who was recently elected as the new vice-president of the European Court of Human Rights,

Yurthaber 28-09-15 10:02

Turkey’S Supreme Election Board Bans Akp Poll Jingle On Chp Appeal

- Turkey’s Supreme Election Board (YSK) has decided to ban a campaign jingle of the Justice and Development Party (AKP)

Yurthaber 24-09-15 10:40
YSK

Police Severely Intervenes Lawyers’ Sit-In At Court House

- Riot police officers have intervened the sit-in held by lawyers in front of Istanbul Court House, with riot shields

Yurthaber 22-09-15 16:19

Court Releases All Detained In Gülen-Linked Operation In Central Turkey

- Four of the seven people detained earlier this week in a police operation against a purported Gülen-linked “terrorist organization”

Yurthaber 18-09-15 13:19

President Erdoğan To Establish ‘Supreme Consultation Board’ Of Elders

- A “wise persons’ committee of elders” will be established at Tayyip Erdoğan’s presidential palace in Ankara, composed of figures

Yurthaber 18-09-15 08:57

Dha Englısh / Opınıon - Fresh Attacks On Turkish Media Could Be At The Gates

- The head office of the Turkish weekly newspaper Nokta was raided by police on Sept. 14, upon a court

Yurthaber 15-09-15 13:02

Turkish Foreign Ministry Fined For Losing Renowned Historian Badges

- A court fined the Turkish Foreign Ministry 5,000 Turkish Liras for losing the awards of world-renowned Turkish historian Professor

Yurthaber 04-09-15 18:42

Ankara Court Issues An Arrest Warrant In Absentia For Koza İpek Chairman

-  Eighth Criminal Court of Peace has issued an arrest warrant in absentia for Akın İpek, the chairman of Koza

Yurthaber 04-09-15 11:08