Surekli Posta Pullari Haberleri

PTT posta kodu öğrenme: PTT’den posta kodu nasıl öğrenilir?

Bir bölgeden başka bir bölgeye herhangi bir ürünü kargo hizmetlerinden faydalanarak gönderirken posta kodlarına gereksinim duyulmaktadır. Bu durum yalnızca kargo gönderimi için değil, herhangi bir mektup, belge gibi gönderimler için de geçerlidir. Bu tür gönderimleri sağlarken posta kodu denilen kodun bilinmesi önemlidir. PTT ile yapılan gönderimlerde de gönderinin doğru yere ulaşabilmesi için bu kodun bilinmesi gerekir. Peki, PTT’den posta kodu nasıl öğrenilir?

Haber 2024-04-03 18:59:29

Son dakika | Erdoğan bu kez Türk filmleriyle hedef aldı! Hem replik hem de karakteri hatırlattı: Anlaşılan 'bay Kemal'in ahı tuttu!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hem CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e hem de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterirken Türk filmlerinden örnekler vererek dikkat çekti. "CHP Genel Başkanının varlığı yokluğu belli değil, gelen posta koyuyor giden posta koyuyor. Sabah erken kalkan Özgür efendiden rol çalıyor" diyen Erdoğan, İmamoğlu'nun ismini ise anmadı.

Haber 2024-03-10 14:19:11

Çantası ve kulaklığı bulunan posta çalışanından 2 gündür haber alınamıyor

Denizli’de yürüyüşe çıktığı ormanlık alanda kaybolan posta çalışanından 2 gündür haber alınamıyor.

Yurthaber 2024-02-27 14:44:10

Didem Soydan yine sınır tanımadı! Posta sarınıp, uzandı... Cesur tarzına yorum yağdı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi. Didem Soydan posta sarınıp uzandı. Ünlü ismin cesur paylaşımına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 2024-02-27 09:39:08

PTT AŞ, dağıtım personeli kılığında dolandırıcılık yapanlara karşı uyarıda bulundu:

PTT AŞ, vatandaşları, posta dağıtım personeli kılığında dolandırıcılık yapmaya çalışan kişiler konusunda uyardı.

Yurthaber 02-02-24 09:45

Gelirlerini katladı: Posta sektöründe e-ticaret etkisi

Posta sektörü, son yıllarda e-ticaret hacminde yaşanan artışın etkisiyle gelirlerini katladı. Sektörün net satış gelirleri, 2023'ün ilk yarısı itibarıyla yıllık bazda iki katına çıkarak 25,3 milyar lira seviyesine ulaştı.

Finans 14-01-24 15:14

Hotmail şifremi unuttum! Hotmail şifre değiştirme, öğrenme, kurtarma ve sıfırlama nasıl yapılır?

Günümüzde insanların gerek iletişim kurmak gerekse iş hayatı için kullandığı birçok e-posta servisi bulunmaktadır. Hotmail de bu e-posta servisleri arasında yer almaktadır. Hotmail ücretsiz bir mail uygulaması olmakla birlikte kullanıcılara çok sayıda kolaylık da sağlamaktadır. Bazı durumlarda kullanıcılar şifrelerini unutabilmekte ve yeniden hesaplarına ulaşabilmek için arayış içine girmektedir. Peki, Hotmail şifre değiştirme, öğrenme, kurtarma ve sıfırlama nasıl yapılır?

Haber 07-01-24 19:33

Hotmail açma: Hotmail hesap açma işlemi nasıl ve nereden yapılır?

Hotmail, milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan ve ücretsiz hizmetleri ile öne çıkan bir e-posta uygulamasıdır. Kullanıcılar bu uygulamayı hem çalışma hayatlarında hem de gündelik yaşamlarında rahatlıkla kullanabilmektedir. Tasarımı, renkleri ve birçok önemli özelliğiyle dikkat çeken bu e-posta uygulamasını kullanabilmek için öncesinde hesap açma işleminin yapılması gerekmektedir. Peki, Hotmail hesap açma işlemi nasıl ve nereden yapılır?

Haber 07-01-24 19:32

Hotmail’de oturum açma: Hotmail girişi nasıl ve nereden yapılır?

Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte dijital dünyada hayatımızı kolaylaştıran birçok uygulama ve program mevcuttur. Bu uygulamalardan biri e-posta hizmetleridir. Hotmail de bir e-posta sağlayıcısı olarak karşımıza çıkmaktadır. Günümüzde birçok kullanıcı gerek haberleşme gerekse iş için bu e-posta hizmetinden faydalanmaktadır. Hotmail’in en önemli özelliklerinden biri tamamen ücretsiz olmasıdır. Peki, Hotmail’de oturum açma işlemi nasıl ve nereden yapılır?

Haber 07-01-24 19:31

14 yaşındaki öğrencisiyle yaşadığı cinsel birliktelik polise gönderilen gizemli maille ortaya çıktı! Tüm detayları tek tek anlatmış

Amerika Birleşik Devletleri'nde Lydia Pinto isimli bir öğretmenin birkaç yıl boyunca kimliği bilinmeyen bir öğrenciye cinsel saldırıda bulunduğu ve iddia edilen suçların ayrıntılarını içeren bir 'isimsiz e-posta' aracılığıyla polise bir ihbar edildi. Olaya ilişkin soruşturma devam ederken Pinto'nun görevine son verilerek tutuklandığı belirtildi.

Trend 21-11-23 08:02

Ev sahibi – kiracı sorununa boyut atlatacak uygulama! Çoğu kimsenin bundan haberi yoktu: Resmi delil olarak sayılacak

Kira uyuşmazlıklarında 1 Eylül itibarıyla arabuluculuk sistemi devreye alınmıştı. Sistem şimdiye kadar büyük ölçüde başarı sağlarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Az kişi tarafından bilinen Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) sistemi, kiracı – ev sahibi arasında yaşanan uyuşmazlıklarda yeni bir döneme kapı aralayacak. Sözleşmelerdeki ihlallerin, bildirimlerin ispatı niteliğinde sayılacak.

Finans 09-11-23 07:21

Orhan Miroğlu yeni kitabı 'Posta Kutusu 213 Diyarbakır' ile okurlarıyla buluşacak

AK Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu, Diyarbakır’daki yaşamını anlattığı yeni kitabı 'Posta Kutusu 213 Diyarbakır' ile TÜYAP kitap fuarında okuyucularla buluşacak.

Magazin 04-11-23 12:21

İstanbul havalimanlarındaki uçuşlarla 2 milyon 250 bin tondan fazla yük taşındı

Bu yılın 9 ayında İstanbul'daki havalimanlarından düzenlenen geliş ve gidiş seferleriyle 2 milyon 257 bin 451 ton bagaj, kargo ve posta yükü nakledildi.

Yurthaber 01-11-23 11:01

Posta ve Telgraf Teşkilatı’ndan 183. müşteriye sürpriz hediye

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın 183’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle Erzincan’da 183’üncü müşteriye hediye verildi.

Yurthaber 23-10-23 11:34

Rauf Tamer kimdir? Gazeteci Rauf Tamer kimdir, öldü mü, neden öldü? İşte hayatı

Rauf Tamer kimdir ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Gazeteci olan ünlü ismin ölüm nedeni de merak edilen bir diğer konu oldu. 64 yıldır gazetecilik yapan Rauf Tamer, uzun yıllardır da gündemdeki konuları Posta Gazetesi'ndeki köşesinde değerlendiriyordu. Peki, Rauf Tamer kimdir, neden öldü?

Haber 20-10-23 18:21

Fransa yine alarma geçti! 4 havalimanı için bomba ihbarı

Fransa'da bomba alarmı verildi. Bugün ülkede 4 havalimanının bomba ihbarı nedeniyle tahliye edildiği belirtildi. Dün e-posta ile yapılan ihbarlarda 6 havalimanı tahliye edilmiş ancak ihbarların asılsız olduğu ortaya çıkmıştı.

Haber 19-10-23 14:03

SON DAKİKA | E-posta ile gelen tehdit Fransa'yı alarma geçirdi! 6 havaalanı boşaltıldı

Son dakika haberi: E-posta ile gelen tehdit Fransa'yı alarm durumuna geçirdi. Fransız polisi; Lille, Lyon, Nantes, Nice, Toulouse ve Beauvais havalimanlarının güvenlik gerekçesi ile boşaltıldığını duyurdu. İkinci bir emre kadar uçuşların durdurulduğunu açıklandı.

Haber 18-10-23 14:01

32 yaşındaki postacı 3 gün boyunca apartmanın asansöründe mahsur kaldı! Çığlık seslerini kimse duymadı

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te 32 yaşındaki postacı Olga Leontyeva, posta dağıtımı yapmak için bir gökdelene girdi. Asansörde olduğu sırada elektriklerinin kesilmesi üzerine Leontyeva mahsur kaldı. 32 yaşındaki postacı 3 gün boyunca mahsur kaldığı asansörde hayatını kaybetti.

Trend 01-08-23 15:48

Hotmail hesap silme - Hotmail hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte dijital platformlar ortaya çıktı ve neredeyse tüm ihtiyaçlar bu platformlar üzerinden giderilmeye başlandı. Hotmail hesabı genellikle mesajlaşmak için kullanılan bir iletişim platformudur. Hotmail 1995 yılında kullanılmaya başlandığından itibaren ücretsiz bir şekilde e-posta hizmeti vermeye devam etmektedir. Günümüzde hala kullanılsa da Gmail gibi platformların yayılmasıyla birlikte eski popülerliğini kaybeden Hotmail sistemi eskisi kadar tercih edilmiyor.

Haber 30-07-23 22:00

Birçok aboneyi üzen haber! Netflix, şifre paylaşım yasağını Hindistan'a ve diğer tüm pazarlara getirdi: Peki Türkiye'de de başladı mı? Dikkat çeken iddia...

Dizi ve film platformu Netflix, bugünden itibaren Hindistan'daki ve diğer tüm pazarlardaki tüketicilere şifre paylaşımı kısıtlaması getireceğini açıkladı. Netflix şifre paylaşımı yasağının Türkiye'de de başlayıp başlamadığı merak edilirken, Netflix tarafından Türkiye'deki kullanıcılara bir e-posta gönderildiği iddia edildi. İşte detaylar!

Haber 20-07-23 15:49

İnternet pazarında at çok, yem az

Türkçe portal Mynet’in 2.5 milyon kayıtlı e – posta kullanıcısı var. Sahibi, aynı zamanda Türk İnternet Derneği Başkanı Emre Kurttepeli, “Pek çok site tek gelir kaynağı olarak sadece reklamı seçti. Herkes ‘ben herkesin her şeyi olayım’ peşine düştü, pazar sıkıştı. Konsolidasyon kaçınılmazdı. ‘Bu kadar ata yem yok” diyor.

Finans 06-07-23 13:27

Columbia University: Türkiye’nin en büyük İnternet portalını yaratan kişi Emre Kurttepeli

Türkiye’nin en büyük internet portalı Mynet.com’u bedava e-posta servisiyle kullanıcılarına tanıtarak internet dünyasına giren Mynet, bugün 18 milyonu aşkın kullanıcısı ve e-mail’den, içerik servislerine kadar 40’tan fazla servisiyle kullanıcılarına ulaşmaya devam ediyor.

Finans 06-07-23 13:16

Tatil rezervasyonları arttı, bakanlık dikkat edilmesi gerekenleri bir bir sıraladı: İnternet siteleri ve sosyal medyaya dikkat! 2 adres paylaşıldı

Yaz mevsiminde tatil rezervasyonlarının yükseldiği döneme girilirken Ticaret Bakanlığı vatandaşları mağduriyet yaşamamaları için uyardı. Bakanlık dikkat edilmesi gereken hususları tek sıraladı. Sosyal medya, kısa mesaj veya e-posta yoluyla gelen tekliflerdeki bazı detaylara dikkat çekilen açıklamada ayrıca Elektronik Ticaret Bilgi Sistemi üzerinden kayıt kontrolü yapılmasının önemine de işaret edildi.

Finans 23-06-23 11:29

Aracı olan herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem başladı

Aracı olan herkesi ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre araç muayenesinde e-rapor dönemi başladı. Yeni uygulama ile TÜVTÜRK tarafından verilen araç muayene raporlarına kısa mesaj, elektronik posta ve e-Devlet yoluyla ulaşılabilecek.

Finans 15-06-23 21:10

E-posta nasıl yazılır, mail yazma kuralları nelerdir? Etkili mail yazmak için ipuçları ve e-posta açılış ve kapanış ifadeleri nelerdir?

Elektronik ortamda iletişim kurmak için tercih edilebilen seçenekler arasında e-posta ön plana çıkar. Ancak bir e-postanın yapısı, ana bileşenleri, içerik kısmı ve yazım kuralları pek çok kişi tarafından unutulabilir. Bu nedenle e-posta içeriği hazırlanırken alıcıya göre hangi hususlara dikkat edilmesi gerektiği açıklanmalıdır. Yani mail yazma ipuçları ve açılış/ kapanış ifadesi örnekleri gibi ayrıntılı bilgilerden söz edilmelidir. Peki, etkili e-posta nasıl yazılır?

Egitim 14-06-23 12:03

O ülkede bazı okulların e-posta adreslerine gönderilen ihbarlar yetkilileri harekete geçirdi... Hepsi tahliye edildi

Sırbistan'da bazı okullar yapılan bomba ihbarı sonrası tahliye edildi. Bazı okulların e-posta adreslerine okullara patlayıcı yerleştirildiğine dair bildirimlerin gönderildiği aktarılırken bu ihbarın sahte olup olmadığının kontrol edileceği ifade edildi. Ayrıca Sırbistan İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada daha önce yapılan bomba ihbarlarının asılsız çıktığı vurgulandı.

Haber 29-05-23 14:55

Veliler dikkat! Yönetmelik değişti, o ücretlerin tamamı kaldırıldı

Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği değişti. Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeye göre, okul öncesi eğitim kurumlarında çocukların beslenme, temizlik hizmetleri ve eğitim programının uygulanmasına yönelik materyaller için alınan ücretler artık alınmayacak. Çocukların devamsızlık durumlarında ise veli önce e-posta ve sms ile bilgilendirilecek, sonra yazılı uyarı gönderilecek. İşte detaylar...

Haber 12-05-23 10:25

ABD'li teknoloji devi ile ilgili dikkat çeken 'maaş zammı' haberi! Söz konusu e-postada 'yapay zeka' detayı...

ABD'li teknoloji şirketi Microsoft'un bu yıl tam zamanlı çalışanlarının maaşlarına zam yapmayacağı bildirildi. Microsoft Üst Yöneticisi (CEO) Satya Nadella'nın çalışanlara e-posta gönderdiği söylenirken, konuyla ilgili haberlerde yer verilen söz konusu e-postada bulunan "yapay zeka" detayı ise dikkat çekti.

Haber 11-05-23 18:24

PTT İŞE ALIM 2023: KPSS'siz PTT memur alımı başvuruları ne zaman, şartları nelerdir?

PTT personel alımı başvuru tarihleri internette araştırılıyor. T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü bünyesinde işe alınacaklarda aranılacak güncel şartlar ve KPSS koşulu olup olmadığı merak konusu oldu. Peki, PTT memur alımı başvuruları ne zaman, şartları neler? PTT personel alımı başvuru ekranı erişime açıldı mı?

Finans 09-05-23 10:14

Çıplak fotoğraflarını ailesine postayla gönderdiler! Gizli işi böyle ifşa oldu... “Gördüğümde ne yapacağımı bilemedim”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Amber Paige isimli bir kadın 3 yıldır devam eden OnlyFans kariyerini büyük bir titizlikle ailesinden saklıyordu. Ancak tanımadığı bir kişiden evine gelen postayla gizem sona erdi. Sosyal medyadan paylaştığı müstehcen içeriklerinin posta yoluyla ailesine iletilmesine şaşırdığını ifade eden Paige, “Gördüğümde ne yapacağımı bilemedim” dedi.

Trend 09-05-23 09:28

Son birkaç aydır manşetleri süsleyip gündem olmuştu! Şimdi Twitter'dan Gmail'e sıçradı: Yeni dönem...

Son birkaç aydır manşetleri süsleyerek gündem olan mavi tikler, Google'ın e-posta hizmeti Gmail için de duyuruldu. Google, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Google'ın Gmail'de belirli göndericilerin adlarının yanında kimliklerini doğrulamak için mavi bir onay işareti göstermeye başlayacağını açıkladı.

Haber 08-05-23 13:13

SON DAKİKA | Araç sahipleri dikkat! Araç muayenesinde yeni dönem, artık...

Son dakika: Araç muayenesinde yeni dönem başladı. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren düzenlemede araç muayene raporları dijital ortama taşınıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre TÜVTÜRK tarafından işletilen istasyonlarda araç muayene sürecinin sonunda verilen raporlar, araç sahiplerine kısa mesaj veya e-posta yoluyla gönderilecek. Ayrıca araç sahipleri bu raporun özetine e-Devlet Kapısı'ndaki "Araçlarım" sekmesinden de ulaşabilecek.

Finans 28-04-23 11:46

Ticaret Bakanlığı'ndan 'tatil' uyarısı! Bunu sakın yapmayın

Ticaret Bakanlığı'ndan tatil planı yapan vatandaşlara dolandırıcılık uyarısı geldi. Ramazan Bayramı tatili ile ara tatil planlayanlar, kopya edilmiş web sitelerinin yanı sıra e-posta ve SMS yoluyla 'hayali otel' dolandırıcılığına karşı uyarıldı. Paket tur ya da konaklama faaliyetinin aldatıcı, yanıltıcı nitelikte olduğu değerlendirildiğinde, ticari reklam ve haksız ticari uygulamaları denetlemekle görevli Reklam Kurulu Başkanlığı’na başvurulması gerektiği bildirildi. İşte detaylar...

Haber 16-04-23 11:30

PTT personel alımı ne zaman başlayacak, şartları neler? 2023 PTT personel alımı başvuru tarihleri!

PTT personel alımı tarihi ile ilgili detaylar merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında "2023 PTT personel alımı ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt arıyor. T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü bünyesinde görev almak isteyenler konuya dair yakın zamanda duyuru yapılıp yapılmadığını öğrenmek için son açıklamaları inceliyor. Peki, PTT personel alımı ne zaman başlayacak, şartları neler? İşte, 2023 PTT personel alımı başvuru tarihleri ile ilgili detaylar...

Finans 05-04-23 09:45

İstanbulkart çerçeve sözleşmesi nedir? BELBİM'den İstanbulkart için çerçeve sözleşmesi açıklaması

Çerçeve sözleşmesi, BELBİM'in İstanbulkart ile ilgili yaptığı açıklama sonrası merak konusu oldu. E-posta mesajı olarak gelen Çerçeve Sözleşmesi İstanbullular tarafından kabul veya reddedilebilmektedir. Peki, İstanbulkart çerçeve sözleşmesi nedir? İşte, BELBİM'den İstanbulkart için yapılan açıklamanın detayları...

Haber 31-03-23 11:18

Elon Musk duyurdu, deneyenler şaşırdı... Twitter’ın bu e-posta hesabı, bakın artık otomatik olarak nasıl bir yanıt veriyor

Ünlü milyarder Elon Musk, geçtiğimiz gün kişisel hesabından bir paylaşım yaparak Twitter'a ait e-posta hesabı press@twitter.com hakkında çok ilginç bir duyuru yaptı. Musk, e-posta hesabının artık otomatik olarak bir emojiyle yanıt verdiğini açıkladı. Bu emojiyi görünce biraz şaşırabilirsiniz.

Haber 20-03-23 18:25

Bu haber çok konuşulur: 'Apple, engelledi'

Apple, ChatGPT teknolojisine sahip uygulamanın güncellemesini engellediği haberi, teknoloji dünyasının gündeminde. OpenAI'in yapay zeka destekli sohbet botu ChatGPT, çıktığı günden bu yana dikkati üzerine çekerken, yeni bir iddiaya göre, iPhone'ların üreticisi olan Apple, OpenAI'nin GPT-3 dil modelinin özelleştirilmiş bir versiyonunu kullanan e-posta uygulaması BlueMail'e yönelik bir güncellemeyi engelledi.

Haber 03-03-23 12:56

Emret Komutanım'ın Posta Ferit'i Arda Kural'ın son halini görenler şoke oldu! ''Leonardo DiCaprio bak işine kardeşim''

Emret Komutanım dizisiyle tanıdığımız Arda Kural, bir dönem psikolojik sorunlar yaşadı ve geçirdiği sıkıntılı günleri geride bıraktı. Fazla kilolarından kurtulmayı başaran Arda Kural son haliyle de büyük beğeni topladı...

Magazin 27-02-23 08:38

PTT personel alımı var mı? 2023 PTT personel alımı ne zaman yapılacak? İşte başvuru şartları

PTT personel alımı detayları, iş arayışında olan vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. PTT (Posta ve Telgraf Teşkilatı) personel alımı başvuruları online olarak gerçekleştirilebiliyor. PTT personel alımında yazılı sınav yapılıyor. Peki PTT personel alımı var mı? 2023 PTT personel alımı ne zaman yapılacak? İşte başvuru şartları...

Haber 01-02-23 09:08

PTT personel alımı ne zaman yapılacak, personel alımı şartları neler? 2023 PTT personel alımı tarihleri ve başvuru şartları!

PTT personel alımının ne zaman yapılacağı yapılacağı merak konusu olurken çok sayıda vatandaş arama motorlarında konuya ilişkin yaptıkları araştırmaları sürdürüyor. T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü bünyesinde görev almak isteyenler yakın zamanda duyuru yapılıp yapılmadığını öğrenmek için konuya ilişkin son açıklamaları inceliyor. 2023 PTT personel alımı şartları merak konusu oldu. Peki, PTT personel alımı ne zaman yapılacak, başvurular başladı mı? İşte detaylar...

Finans 25-01-23 06:55

Twitter kullanıcıları dikkat! Hacker'ların o bilgileri sızdırıp yayınladıkları iddia ediliyor... Gördüğüm en önemli sızıntılardan biri

Twitter hack'lendi mi? Sosyal medyada Twitter'ın hacklendiği iddiasının şoku yaşanıyor. Bilgisayar korsanlarının 200 milyon fazla Twitter kullanıcısının e-posta adreslerinin sızdırıldığı ve bunların çevrimiçi bir bilgisayar korsanlığı forumunda yayınlandığı iddia ediliyor. İhlalin çok fazla soruna yol açabileceğini söyleyen bir siber güvenlik firması yetkilisi, bunun gördüğü en önemli sızıntılardan biri olduğunu belirtti.

Haber 06-01-23 09:43

SGK, EYT sonrası memurlar için duyurdu: Emeklilik belgeleri, maaş ve ikramiye…

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) EYT düzenlemesi ile emeklilik hakkı kazanan devlet memurları için yeni bir duyuru yayımladu. Buna göre kamu görevlilerinin emeklilik belgelerinin hizmet takip programı HİTAP üzerinden gönderilmesi gerektiği ifade edildi. Elden ve posta yolu ile emeklilik belgeleri gönderilmemesi gerektiği ise bir kez daha anımsatıldı. Emekli maaşı ve emekli ikramiyesi ödeme işlemlerine ilişkin belgelerin tamamı ise kurum tarafından duyurulan sitede yer aldı.

Finans 02-01-23 10:46

PTT personel alım şartları nedir? PTT 2023 personel alımı olacak mı, ne zaman?

PTT personel alım ilanlarına her dönem olduğu gibi yoğun ilgi gösteriliyor. Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) bünyesinde çalışmak isteyenler yeni alımların ne zaman olacağını heyecanla bekliyorlar. PTT 2023 personel alımına dair merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

Finans 22-12-22 10:38

Bakan Nebati verileri paylaştı! 1,8 milyar lira tasarruf sağlandı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, e-Tebligat uygulamasına ilişkin verileri paylaştı. Bakan Nebati, e-Tebligat uygulaması sayesinde posta masrafından 1,8 milyar lira tasarruf sağlandığını duyurdu.

Finans 18-12-22 19:41

PTT personel alımı ne zaman yapılacak? 2022 PTT personel alımı şartları, açık kadrolar ve tarihleri!

PTT personel alımı tarihi konuya ilişkin ilanın yayımlandığına dair Twitter'da yer alan iddialar sonrası merak konusu oldu. Sosyal medyadaki iddialar gerçeği yansıtmıyor. Gözler Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü'nden gelecek açıklamaya çevrildi. Peki, PTT personel alımı ne zaman yapılacak? İşte PTT personel alımı ile ilgili detaylar...

Finans 12-12-22 13:21

PTT personel alım şartı nedir? PTT personel alımı yapacak mı, ne zaman?

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü'nün personel alım ilanları yakından takip ediliyor. Devlet kadrosunda görev almak isteyen vatandaşlar personel alımlarının ne zaman yapılacağını merak ediyorlar. PTT personel alımlarına dair son dakika gelişmelerine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz...

Finans 07-12-22 09:12

PTT personel alımı var mı, ne zaman? PTT 55 bin personel alımı başvuru şartları!

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü personel alımı yapılıp yapılmadığı, iş arayışında olan kişiler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. PTT bünyesinde çalışacak vatandaşlardan aranan başvuru şartlarını haberimizde derledik. Peki PTT personel alımı var mı, ne zaman? PTT 55 bin personel alımı yapılacak mı? İşte konuya ilişkin detaylar...

Haber 03-12-22 08:45

PTT 55 bin personel alımı ne zaman? 2022 PTT 55 bin personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte PTT başvuru şartları!

PTT 55 bin personel alımı, iş arayışında olan vatandaşların gündeminde yer alıyor. PTT (Posta ve Telgraf Teşkilatı) personel alımı hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Başvuruların nereden ve nasıl yapılacağı gibi bilgiler sorgulanıyor. PTT personel alımı başvuru şartları belli oldu. Peki PTT 55 bin personel alımı ne zaman? 2022 PTT 55 bin personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte PTT başvuru şartları!

Haber 29-11-22 10:28

Milyonların gözü bu haberde! PTT personel alımı ne zaman, hangi tarihte yapılacak? PTT personel başvuru şartları ne?

Uzun zamandır milyonların gündeminde olan PTT personel alımlarına dair araştırmalar yoğun bir şekilde gerçekleştiriliyor. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü bünyesinde görev almak isteyenler PTT personel alımı ne zaman, hangi tarihte yapılacak? PTT personel başvuru şartları ne? gibi soruların yanıtlarını yoğun bir şekilde araştırıyorlar. İşte PTT personel alımlarına dair tüm merak edilenler...

Finans 21-11-22 17:21