Suriye Turkmen Meclisi Haberleri

Tanju Özcan'ın eşi belediyeye karşı protesto eylemine katılıp meclisi bastı! Ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve

Bolu Belediyesi Meclisi'nde Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde yaptırılan bungalov evler krizi yaşandı. Aralarında Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’ın da olduğu Gölcük Platformu üyeleri ellerinde pankartlarla meclise gelerek protesto eylemi düzenledi. Eşi Meral Özcan’a seslenen Tanju Özcan, "Bir taraftan demokrasi açısından mutlu oldum. Yani karı- koca aynı düşünmek zorunda değil. Gerçi ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve" dedi.

Haber 2024-04-18 22:13:24

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, kentin 7 farklı bölgesinde emekli vatandaşlara yönelik toplam 2 bin 543 adet hobi bahçesi ile ilgili önemli bir karara imza attı.

Yurthaber 2024-04-18 08:44:27

Edirne'de yaşanan kadın cinayetine tepki

Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurulduğu ileri sürülen Petek Aksak'ın öldürülmesine tepki gösterdi.

Yurthaber 2024-04-17 14:55:09

Masquerade yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti: Bakan Bolat duyurdu: Yaşamını yitirenlerin ailelerine 14,5 milyon liralık destek

İstanbul’un Beşiktaş ilçesindeki Masquerade adlı gece kulübünde, çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetmişti. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki iş yerinde çıkan yangında hayatını kaybedenlerin ailelerine yönelik Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) E-Ticaret Sektör Meclisi ile başlattıkları kampanyada biriken 14 milyon 500 bin liranın, ailelere ulaştırılmak üzere İstanbul Valiliğine teslim edildiğini ifade etti.

Finans 2024-04-17 10:32:27

Kripto paralarda yeni dönem! 30 maddelik yasa teklifi Meclis'e geliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından mesaisine bugün yeniden başlayacak. Meclis'in gündeminde önemli yasal düzenlemeler varken kripto varlıklara ilişkin düzenlemenin bu hafta Genel Kurul'a sunulması bekleniyor.

Finans 16-04-24 10:25

İBB Meclisinde yıllar sonra bir ilk: İmamoğlu hızlı başladı! İlk toplantıda hükümete bu çağrıyı yaptı

31 Mart seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi ilk kez Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. CHP bu seçimde çoğunluğu eline alarak yıllar sonra bir ilki gerçekleştirdi. AK Parti'nin bir teklifi ilk kez oy çokluğuyla reddedildi. Öte yandan İmamoğlu Kepez Belediye Başkanı'nın tutuklanmasına tepki gösterdi. İşte Meclis toplantısında yaşananlar...

Haber 15-04-24 16:48

5. kat penceresinden düşen 7 yaşındaki çocuk ağır yaralandı! Hayati tehlikesi var

Bursa'da pencereden bakarken 5'inci kattan düşen Suriye uyruklu 7 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Haber 10-04-24 15:02

Fazla gürültü gerçeği ortaya çıkardı! Faslı kiracı, daireyi 10 kaçak göçmene kiralamış

Bursa'da bir apartman dairesinde yaşayan 11 kaçak göçmen, gürültü yaptıkları yönündeki ihbar üzerine olay yerine gelen polis tarafından yakalandı. Faslı bir kişinin Suriye uyruklu ev sahibinden daireyi kiraladıktan sonra, kişi başı 2 bin 500 liraya 10 kaçak göçmene kiraladığı ortaya çıktı.

Haber 08-04-24 18:26

Hamile kadını cinsel ilişki sırasında fantezi yaparken öldürdü, savunması 'yok artık' dedirtti! 'Öptüğüm için olabilir'

Bursa’da Suriye uyruklu Yahya Al Mohamad Altaha (42), dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.’yi (43) cinsel ilişki sırasında fantezi yaparken boğarak öldürdü. Tutuklu sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, suçlamaları kabul etmeyen ve kadının boğazındaki morlukların nedenini, "Öptüğüm için olmuş olabilir" sözleriyle açıklayan sanığa verdiği cezada indirim uygulamadı. Sanığın 'çok uzun süre cinsel birliktelik' savunması ise 'yok artık' dedirtti.

Haber 07-04-24 09:59

O ilde alarm verildi! ‘Suriye ya da Afgan uyruklu kişilerden bulaştığını düşünüyoruz’

Iğdır'da sağlık ekipleri, kurdukları triaj üniteleriyle kızamık hastalığına karşı önlem aldı. Kentte görev yapan bir doktor, yapılan testlerinde kızamık hastalığı görülmesi üzerine izolasyona alındı.

Haber 07-04-24 08:20

Son dakika! MİT, 'Sorhin Çele'yi Suriye'de etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Terörle mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Hain terör örgütüne bir darbe daha vuruldu. MİT, terör örgütü PKK/YPG-YPJ'nin sözde sorumlusu "Sorhin Çele" kod adlı Vahide Atalay'ı Suriye Aynularap'ta düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 05-04-24 10:04

8 yaşındaki iki çocuğun evlilik görüntüsü olay yaratmıştı! Valilik'ten yalanlama geldi

Gaziantep Valiliği, sosyal medyada paylaşılan ve Gaziantep'te Suriye uyruklu 8 yaşında iki çocuğun evlendirildiği düğün görüntülerine ilişkin açıklamada bulundu. Açıklamada görüntülerin Türkiye ile ilgisinin olmadığı belirtildi.

Haber 04-04-24 07:32

Adana'da göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 zanlı tutuklandı

Adana'da yurda yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen 10 Suriye uyruklu yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 01-04-24 13:47

CANLI PENDİK-SULTANBEYLİ seçim sonuçları: Pendik ve Büyükçekmece'de seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi?

Pendik ve Sultanbeyli'ye ait seçim sonuçları merak ediliyor. Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 61 milyondan fazla seçmen sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlendi. Peki, Pendik ve Büyükçekmece'de seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi? İşte tüm merak edilenler...

Finans 31-03-24 18:45

Hatay'da adayın yüzüne asit attılar! Seçime doğru çirkin saldırı: Genel başkan da devreye girdi

Seçim atmosferinin en yoğun yaşandığı Hatay'da seçime sadece saatler kala asitli saldırı gerçekleşti. Demokrat Parti'nin Hatay Dörtyol Belediye Meclisi üyesi adayı Oğuzhan Lök'ün uğradığı saldırı sonrası görüntüleri paylaşıldı. Partiden yapılan açıklamaya göre Cumhur İttifakı mensupları olduğu öne sürülen saldırgan gözaltına alındı.

Haber 31-03-24 15:36

Şanlıurfa Valisi Şıldak, Suriye sınırında görev yapan askerlerle iftar yaptı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Suriye sınırında görev yapan Mehmetçik ile iftarda bir araya geldi.

Yurthaber 29-03-24 15:37

MİT Başkanı Kalın, ABD Temsilciler Meclisi üyeleriyle görüşecek

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, ABD Temsilciler Meclisi üyeleri ile bugün bir araya gelecek.

Yurthaber 29-03-24 11:09

Kütahya’da Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın çağrısı

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti Kütahya İl Genel Meclisi Adayı Muhterem Kılıç, 31 Mart’ta halka "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısında bulundular.

Yurthaber 29-03-24 07:48

Tokat'ta terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda bir şüpheli yakalandı

Tokat'ta terör örgütü DEAŞ'a yönelik "Bozdoğan-17" operasyonunda Suriye uyruklu şüpheli yakalandı.

Yurthaber 26-03-24 15:42

Zeytin Dalı bölgesine sızmaya çalışıyordu! O terörist kıskıvrak yakalandı

Son dakika: Suriye Milli Ordusu, PKK/YPG'li Rızgar Amed kod adlı Mehmet Kılıç'ı Zeytin Dalı harekat alanına sızmaya çalışırken yakaladı.

Haber 20-03-24 12:24

Osmanlı'dan sonra bir ilk: TSK'nın ayak izleri her yerde! Türkiye'nin askeri varlığı genişliyor; Irak, Libya, Suriye, Katar, Azerbaycan, Somali, Gambiya, Mali...

ABD merkezli Bloomberg, Türkiye'nin dünyadaki askeri varlığının genişlediğini yazdı. Dünyanın dört bir yanındaki Türk askerinin etki alanının küresel çapta yayıldığına dikkat çekilirken, Osmanlı İmparatorluğu'ndan sonra ilk kez böyle bir durumun yaşandığı belirtildi. Söz konusu haberde bir harita da paylaşılırken; Türk askeri varlığının bulunduğu noktalar işaretlendi.

Finans 13-03-24 06:51

Eşini cinsel içerikli videolarla tehdit edip fuhuş yaptırdı! İğrenç detay ortaya çıktı: 70 bine satıldım, hamileyim

Osmaniye'de yıllardır yaşanan ve yeni ortaya çıkan olay akıllara durgunluk verdi. Suriye uyruklu Luey H. eşi ve Suriye'den yasa dışı yollarla yanına sığınan akrabası A.A.'ya zorla fuhuş yaptırdı. Eşini cinsel videolarla tehdit eden Luey H.'nin akrabasını da 5 ay önce 55 yaşındaki bir adama 70 bin lira karşılığında sattığı ortaya çıktı. Satılan kadının 1 aylık hamile olduğu tespit edildi.

Haber 11-03-24 12:00

Dünya piyasalarının beklediği açıklama geldi! Faiz indirimi için ilk sinyali verdi, dolar fiyatları nasıl etkilenir?

Küresel piyasalarda açıklamaları merakla takip edilen Fed Başkanı Jerome Powell, ABD Temsilciler Meclisi konuşmasında Fed'in faiz indirimleri için acele edilmeyeceği mesajını verdi. FED'in mart ayında gerçekleştireceği toplantıda vereceği faiz kararı altın, dolar ve petrol fiyatlarında etkili olacak.

Finans 06-03-24 17:24

Ateşin Çocukları'na operasyon! 600 jandarma katıldı, 17 kişi gözaltına alındı: Aralarında DEM Partili adaylar da var

Şanlıurfa'da 'Ateşin Çocukları İnisiyatifi' adıyla PKK'nin sözde şehir yapılanması mensuplarından oluşan şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. 600 jandarma personelinin katıldığı operasyonda aralarında 4 DEM Parti Belediye Meclisi üyesi adayının da bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.

Haber 06-03-24 16:56
pkk

Şanlıurfa’da terör operasyonunda gözaltına alınan şüpheliler jandarmada

Şanlıurfa’da terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda, aralarında DEM Parti Suruç ilçe yöneticisi ile 4 DEM Parti Belediye Meclisi üyesi adayının da bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 06-03-24 14:50

Fatih Altaylı'dan olay 'Suriyeli cumhurbaşkanı' iddiası! 'Çocuklarınız görecek' diyerek açıkladı: Şaşırmayın! parti kuracaklar...

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Suriye kökenli adaylara yönelik kendisine çok sayıda mesaj geldiğini belirten Gazeteci Fatih Altaylı, gündem yaratacak iddialarda bulundu. "Hiç şüpheniz olmasın. Bu kadarla da kalmayacak" diyen Altaylı, örnek olarak da Almanya'yı gösterdi. Altaylı, "Siz görmezseniz bile çocuklarınız Suriyeli bir Türkiye Cumhurbaşkanı görecek" dedi.

Haber 04-03-24 13:55

Canlı yayındayken KJ'yi gördü, sinirler gerildi! Gelen yanıta çok sert tepki... CHP'li Ali Haydar Fırat canlı yayını terk etti

CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Haydar Fırat, "İstanbul’da CHP-Dem Parti iş birliği" konusu üzerinden yürütülen tartışmada bir anda sinirlendi. Partisinin yıllardır ağır ithamlarla karşılaştığını savunan Fırat, iktidara ise tek bir kelime edilmediğini iddia etti. Canlı yayında süren tartışma KJ'ye gelen yazıyla adeta tavan yaptı. Yazının kalkmaması halinde yayından ayrılacağını söyleyen Fırat, “KJ belirlemek ne demek" eleştirisi sonrası yayını terk etti. Fırat daha sonra da bir açıklama yaptı.

Haber 29-02-24 06:35

Ayda 3 bin euro maaş! Türkiye'den mevsimlik tarım işçisi alacaklar! Günlerdir çiftçiler ayaktaydı... Fransa'dan dikkat çeken hamle

Avrupa günlerdir çiftçilerin protestosuna sahne olurken; yetişmiş iş gücüne ihtiyaç duyan Fransa, başka ülkelerden mevsimlik tarım işçisi almak için harekete geçti. Ülkeye gelecek tarım işçilerine ayda 3 bin Euro maaş verilecek. Söz konusu projeye Türkiye de dahil. Fransız Ulusal Meclisi Milletvekili Mohamed Laqhila yaptığı açıklamada "Onların Fransa'ya gelmesini kolaylaştırmak için mevsimlik sözleşmeler yapmayı planlıyoruz." diye konuştu.

Finans 28-02-24 07:38

SON DAKİKA | MİT'ten nokta operasyon! Emine Seyid Ahmed öldürüldü

Son dakika haberi: MİT, terör örgütü YPG-YPJ’nin sözde sorumlularından Suriye uyruklu Azadi Derik kod adlı Emine Seyid Ahmed’i, Kamışlı’da etkisiz hale getirdi.

Haber 27-02-24 09:55

Macaristan Meclisi, İsveç’in NATO üyeliğini onayladı

Macaristan Ulusal Meclisi, İsveç'in Kuzey Atlantik Antlaşması Teşkilatı'na (NATO) katılımına ilişkin anlaşmayı onayladı.

Haber 26-02-24 19:31

Suriye'den Türkiye'ye sızacaktı! Kadın terörist yakalanıp cezaevine gönderildi

Suriye'den Türkiye'ye girmeye çalışan terörist kıskıvrak yakalandı. Suriye Milli Ordusu (SMO) askeri polisince yakalanan kadın terörist Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki askeri cezaevine gönderildi.

Haber 26-02-24 11:44

Balıkesir İvrindi'de CHP'nin aday listeleri seçim kuruluna teslim edilmedi

CHP, belediye başkanı ve belediye meclisi üyelerine ilişkin aday listesi, süresinde İlçe Seçim Kuruluna teslim edilmediği için Balıkesir'in İvrindi ilçesinde yerel seçimlere katılamayacak.

Yurthaber 21-02-24 12:10

Tapınak Şövalyeleri'yle İstanbul turu! Adnan Oktar'ın karanlık ağı şaşkına çevirdi, yeni iddianamede yer aldı... Hepsiyle yakın temastaymış

Adnan Oktar ve kedicikleri Türkiye'nin gündemini meşgul etmeye devam ederken, 1000 sayfalık yeni iddianame hazırlandı. Söz konusu iddianamede Oktar'ın 'Tapınak Şövalyeleri' ile yakınlığı dikkat çekti. 9 kişilik bir ekibin İstanbul'a geldiği ve örgüt tarafından misafir edildiği belirtilirken Sanhedrin Meclisi detayı da yer aldı.

Haber 21-02-24 08:37

Artvin'de CHP seçim bürosunda aday gerginliği! Yumruklar havada uçuştu: 'İnsanları telefonla çağırdılar'

Artvin Hopa'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) seçim bürosunda il genel meclisi adaylığı itirazı nedeniyle kavga çıktı. CHP Hopa İlçe Belediye başkan adayı Utku Cihan, "Bu saldırı organizedir, telefonla insanlar çağrılmıştır ve saldırı bu şekilde yapılmıştır. Bu işin peşini bırakmayacağız" dedi.

Haber 20-02-24 19:07

Osmaniye'de göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 zanlı tutuklandı

Osmaniye'de yurda yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen 5 Suriye uyruklu yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 19-02-24 13:43

Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi, Başkan Biden'a çağrı yaparak açıkladı: 'ABD ciddi bir ulusal güvenlik tehdidiyle karşı karşıya'

ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi, ABD'nin ciddi bir ulusal güvenlik tehdidiyle karşı karşıya olduğunu duyurdu. İstihbarat Komitesi Başkanı Mike Turner, detayını vermediği konuyla ilgili olarak Başkan Joe Biden'ın tüm bilgi ve belgeleri Kongre ile paylaşması gerektiğini bildirdi. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ise konuyla ilgilendiklerini ve ilgili Temsilciler Meclisi komite üyeleriyle perşembe günü görüşeceğini bildirdi.

Haber 14-02-24 21:50

Ülkeye kaçak yollarla giren 12 yabancı uyruklu şahıs yakalandı

Bursa’nın İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ülkeye kaçak yollarla giren Suriye uyruklu 12 şahsı yakaladı.

Yurthaber 14-02-24 08:16

CHP'de en uzun gece! O il ve ilçelerdeki belediye başkan adayları belli oldu! Malatya, Ordu, Kadıköy, Bakırköy, Sarıyer, Çankaya, Hatay...

CHP'de adaylık mesaisi sürüyor. CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. Kritik toplantıda İstanbul'un ilçeleri Kadıköy, Sarıyer, Avcılar, Bakırköy, Kağıthane, Adalar, Avcılar, Ümraniye ile birlikte aralarında Adıyaman, Balıkesir, Bursa, Kayseri, Malatya, Ordu'nun da olduğu çok sayıda il ve ilçede adaylar belirlendi. Toplantıda Hatay'da Lütfü Savaş'ın adaylığı da görüşüldü.

Haber 12-02-24 22:51
CHP

Sağlık Bakanlığı personel alımında sayı 36 bine çıkarılıyor

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli sağlık personeli sayısının 36 bine çıkarılmasını sağlayacak teklifin görüşmeleri Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda .

Finans 11-02-24 14:20

CHP 4'ü büyükşehir 103 belediye başkan adayını daha açıkladı! Gaziantep, Kahramanmaraş, Kocaeli, Mardin...

CHP, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim öncesi aday belirleme sürecinde 103 ismi daha açıkladı. CHP'nin Parti Meclisi toplantısında 4'ü büyükşehir 103 belediye başkan adayını belirledi. CHP'nin açıkladığı listeye göre, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muzaffer Ertürk, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynep Özbaş Arıkan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Durak oldu.

Haber 02-02-24 22:01
CHP

12 yaşındaki Behiye'yi öldürmüştü! Suriye uyruklu zanlı cezaevinde intihar etti... Vahşette yeni gelişme

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, demir kapı camını kırarak girdiği evde S.E'yi ağır yaralayıp aynı bıçakla kadının kızı olan 12 yaşındaki Behiye Ediz'i öldüren cinayet zanlısı Levend Macu, tutuklu bulunduğu cezaevinde kendini astı.

Haber 31-01-24 17:57

SON DAKİKA | Ürdün'deki saldırı sonrası Biden'dan açıklama: Orta Doğu'da daha geniş bir savaşa...

Ürdün'de geçtiğimiz günlerde Suriye sınırındaki bir ABD üssüne İHA ile saldırı düzenlenmişti. 3 askerin öldüğü, 34 askerin yaralandığı saldırı sonrasında İran yanlısı Şii bir grup saldırıyı üstlenmişti. Bu saldırı ile birlikte ABD'nin nasıl bir hamle yapacağı gündem olmuştu. Beklenen açıklama ABD Başkanı Joe Biden'dan geldi.

Haber 30-01-24 19:10

CHP İzmir adaylarını açıkladı... Usta oyuncu Filiz Taçbaş CHP'den aday adayı olmuştu! Seçilebildi mi?

CHP Parti Meclisi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 30 ilçe belediye başkan adayını açıkladı. Oyuncu Filiz Taçbaş, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'den İzmir Foça Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklamıştı. Daha önce milletvekili adaylığı kabul görmeyen Taçbaş, belediye başkanı adayı da olamadı. Taçbaş, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Magazin 30-01-24 11:01

ABD basını yazdı! Tower 22 üssüne yapılan saldırının neden önlenemediği ortaya çıktı! Dikkat çeken ABD İHA'sı detayı

Ürdün’ün Suriye sınırına yakın bir bölgesinde bulunan Tower 22 adlı ABD üssüne drone ile düzenlenen saldırıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. ABD kuvvetlerinin, 3 askerin öldüğü 34'ünün yaralandığı insansız hava aracı (İHA) saldırısını, aynı anda üsse dönen başka bir ABD İHA'sı nedeniyle oluşan "kafa karışıklığından" dolayı önleyemediği belirtildi.

Haber 29-01-24 23:28

Orta Doğu'da yeni kriz! Trump Korkunç bir gün diyerek duyurdu: 'Ben başkan olsaydım...'

Ürdün-Suriye sınırındaki ABD üssüne drone ile saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 asker öldü, 34 asker yaralandı. Dünyanın yakından takip ettiği saldırıyla ilgili olarak bir açıklama da eski ABD Başkanı Donald Trump'tan geldi. Trump "Ben başkan olsaydım, bu saldırı asla gerçekleşmezdi" diye konuştu.

Haber 28-01-24 23:48

Son dakika: Ürdün'de ABD üssüne saldırı! 3 ABD askeri öldü, çok sayıda yaralı var

Son dakika haberi: Ürdün-Suriye sınırında bir ABD karakoluna yapılan saldırıda 3 ABD askerinin öldürüldüğü ve 34 askerin yaralandığı belirtildi. Saldırının 'İran destekli radikal militan gruplar' tarafından yapıldığını açıklayan ABD Başkanı Joe Biden "Hiç şüpheniz olmasın tüm sorumlulardan bizim seçtiğimiz bir zamanda ve şekilde hesap soracağız" ifadelerini kullandı.

Haber 28-01-24 19:48

ABD'den sosyal medya hamlesi! 16 yaş altındakilere yasak getirildi: Tepkiler peş peşe geliyor!

ABD'nin güney eyaletlerinden Florida'da Temsilciler Meclisi çok konuşulacak bir karar imza attı. Meclis 16 yaş altındaki çocukların sosyal medya kullanmasını yasakladı.

Haber 25-01-24 13:06

Bakan Yerlikaya, sahillere vuran cansız bedenlerle ilgili açıklama yaptı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X'te yaptığı paylaşımda Antalya ve Muğla sahillerine vuran cansız bedenlere ilişkin detayları paylaştı. Yerlikaya "Antalya'da kıyıya vuran diğer cansız bedenlerin kıyafetlerinin üretim yerinin Suriye olduğu tespit edildi. Geçtiğimiz ay Lübnan ile Suriye arasındaki sahil bölgesinden yaklaşık 90 kişiyi taşıyan bir teknenin Kıbrıs'a doğru hareket ettiği, saatler sonra tekneyle bağlantının kesildiği ve müteakiben teknenin kaybolduğu belirlenmiştir" ifadelerini kullandı.

Haber 22-01-24 20:00

Osmaniye'de göçmen kaçakçılığı iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı

Osmaniye'de yurda yasa dışı yollarla giren 6 Suriye uyrukluyu taşıyan otomobilin sürücüsü tutuklandı.

Yurthaber 22-01-24 13:51