Suriyeli Mülteciler Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak sözler! 'Suriyeli kardeşlerimizi gönderecektik engel oldular'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Esenyurt Belediyesi’nin görev süresinde yaptığı çalışmaların tanıtıldığı ‘Esenyurt Buluşması’na katıldı. Tanıtımda konuşan Kılıçdaroğlu, "Başkanımız yurt dışından gelen pek çok yabancıya düşmanlık yapmadan kin tutmadan hizmet veriyor. Biz belediye başkanımızın öncülüğünde Suriyeli kardeşlerimizi onların iradeleriyle Suriye’ye gönderecektik. Engel oldular" ifadelerini kullandı. İşte Kılıçdaroğlu'nun dikkat çeken o açıklamaları...

Haber 08-01-2023 17:30

Ümit Özdağ'a Kilis'te 'Suriyeli' tepkisi! 'Suriyeliler olmasa...'

Kilis'te esnaf ziyareti yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Suriyelileri ülkesine göndereceğiz" sözleri üzerine esnafın tepkisiyle karşılaştı. Özdağ'a tepki gösteren esnaf, "Çalıştıracak işçi bulamıyoruz. Suriyeliler olmasa çalışacak işçi yok" dedi. İşte Özdağ'ın o açıklamaları ve esnafların tepkileri...

Haber 26-11-2022 15:05

Bakan Soylu açıkladı! İşte gönüllü geri dönüş yapan Suriyeli sayısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gönüllü geri dönüş yapan Suriyeli sayısını açıkladı. Bakan Soylu, "2021 yılbaşından eylül ayına kadar gönüllü geri dönüş yapan Suriyelilerin sayısı 43 bin 420'ydi. Şu anda bu sayı 50 bin oldu" dedi.

Haber 22-10-2022 14:37

SON DAKİKA | Bakan Soylu duyurdu! İstanbul'un 8 ilçesinde yeni yabancı kaydı yapılmayacak

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'deki Suriyeli mülteciler ile ilgili rakamları açıkladı. Bakan Soylu, Türkiye’deki Suriyeli sayısının 3 milyon 646 bin 278, koruma kapsamında kalanların sayısının da 321 bin 52 olduğunu, İstanbul’daki Suriyeli sayısının ise 551 bin 829 olduğunu ifade etti. Soylu, "Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu'nda ikamet izinleri kapandı. Bu ilçelerde yeni yabancı kaydı yapılmayacak" dedi.

Haber 07-10-2022 12:08

Suriyeli Mülteciler

Suriyeli Mülteciler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Suriyeli Mülteciler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Meral Akşener, Suriyeli sığınmacıları gönderecekleri tarihi açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Suriyeli sığınmacılarla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Akşener, "1 Eylül 2026'da iktidarımızın 3'üncü yılının sonunda tüm Suriyeli sığınmacıları memleketlerine kavuşturmuş olacağız" dedi.

Haber 06-09-2022 15:51

Son dakika | Ümit Özdağ'dan flaş Mansur Yavaş açıklaması! 'Tarihi bir çağrı yapacağım' diyerek duyurmuştu

Son dakika haberi: Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Tarihi bir çağrı yapacağım" diyerek kameraların karşısına geçti. 6'lı masadaki muhalefet liderlerine seslenen Özdağ, Mansur Yavaş'ın ortak cumhurbaşkanı adayı olması gerektiğini söyledi. Suriyeli sığınmacılarla ilgili de dikkat çeken bir iddia ortaya atan Özdağ, "Hedef, seçimlere kadar 3 milyon Suriyeliye vatandaşlık vermekmiş" diye konuştu.

Haber 22-08-2022 13:37