Suriyeliler Haberleri

DMM'den Suriyeliler Türkiye'de Kalsın Genelgesi başlıklı habere yalanlama!

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı ve İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), “Suriyelilerin Türkiye’de kalması için genelge hazırlandığı” iddialarını yalanladı.

Haber 04-12-2023 23:53

Göç İdaresi Başkanlığı açıkladı: İstanbul'da kaydı bulunmayan Suriyeliler için süre uzatımı olmayacak

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, başka illerde kayıtlı olmalarına rağmen kendilerine tanınan sürede İstanbul'dan ayrılmadığı tespit edilen geçici koruma kapsamındaki Suriyelilere 24 Eylül Pazar gününden itibaren ilgili yaptırımların uygulanacağını bildirdi.

Haber 21-09-2023 00:19

Suriyeliler bu tarihten sonra başvuramayacak: İçişleri'nden uyarı geldi! İstanbul için yeni adım

Suriyeli sığınmacıların en yoğun olarak yaşadıkları illerden olan İstanbul için yeni bir adım atıldı. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı'ndan başka ilde kayıtlı olup da İstanbul'da ikamet eden Suriyelilere geri dönmeleri gerektiği yönünde uyarı geldi. Açıklamada Suriyelilerin başvurabilecekleri son tarih de yer aldı.

Haber 29-07-2023 10:06

Suriyelilerin borç kavgası kanlı bitti! 2 ölü, 1 yaralı

Kahramanmaraş'ta, Suriyeliler arasında çıkan borç-alacak kavgası kanlı bitti. Kavgada Ahmet S., pompalı tüfekle Alaa Alsaid ile oğlu Alaaddin Alsaid'i öldürdü, 1 kişiyi de yaraladı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavga sonrası olay yerine gelen baba-oğlun yakınları, sinir krizi geçirdi. Polis, kaçan Ahmet S.'nin yakalanması için çalışma başlattı. İşte olayın detayları...

Haber 02-01-2023 15:52

Suriyeliler

Suriyeliler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Suriyeliler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İlber Ortaylı'dan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen'in 'Suriyeliler' paylaşımına tepki! Üstü örtülüyor, tam bir küstahlık

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'in 'Suriyeliler' ile ilgili paylaşımında kullandığı sözleri hedef aldı. Şen'in sözlerine tepkisini "Bu tam bir küstahlık ve edepsizliktir" şeklinde dile getiren Ortaylı, "Üstü örtülüyor, hiç lafı edilmiyor" dedi.

Haber 14-09-2022 10:44

Gaziantep Valisi Davut Gül'den bıçaklı kavgada yaralanan kişiye ziyaret

Gaziantep Valisi Davut Gül'den bıçaklı kavgada yaralanan kişiye ziyaret

Yurthaber 14-09-2022 00:18

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, İzmir'de vatandaşlara hitap etti:

"Bu iktidardan kurtulacağız da 13 sene Erdoğan'ın bakanlığını yapmış Babacan mı kurtaracak bizi? Suriyelileri göndereceğiz de altılı masadaki Davutoğlu mu gönderecek? O getirmedi mi Suriyelileri?"

Yurthaber 21-08-2022 14:43