Suru Psikolojisi Haberleri

Candan kardeşler aylardır cezaevinde! Nihal Candan 37 kiloya düştü... Psikolojisi bozuk, 'Cennete gitmek istiyorum' diyor

14 Kasım 2023'te gözaltına alınan ve 16 Kasım'da da tutuklanan Candan kardeşler cezaevinde zor günler geçiriyor. Psikolojisi bozuk olan Nihal Candan yemek yemediği için 37 kiloya düştü. "Cennete gitmek istiyorum" diyen Candan'ın avukatı ise harekete geçti.

Magazin 2024-04-25 10:32:20

İzzet Yıldızhan’a tepkisi gündemdeydi! Ece Seçkin makro mini modasına uydu

Şarkıcı Ece Seçkin, İzzet Yıldızhan'ın teknede yarı çıplak çekilen videosuna tepki göstererek; "Bize 'sahneye külotla çıkmayın, çocuğumun psikolojisi bozuluyor' diyen İzzet ağabeyime bakın!" demişti. Seçkin şimdi de son dönemin modasına uyarak verdiği pozlar dikkat çekti.

Magazin 2024-04-12 08:16:18

Meral Akşener'in seçmene tepkisi gündem oldu! Fatih Portakal: 'Psikolojisi bozuk', Cüneyt Özdemir: 'Meral Hanım haklı'

Yerel seçimlere tek başına girecek olan İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener, son dönemde muhalefet partilerine karşı sert söylemleriyle de dikkat çekiyor. Seçim çalışmalarını sürdüren Akşener, "Mansur Yavaş'ı, Ekrem İmamoğlu'nu neden desteklemiyorsunuz?" şeklinde soru soran bir vatandaşla tartışma yaşadı. Gündem olan görüntülerle ilgili gazeteci Fatih Portakal ve Cüneyt Özdemir'den peş peşe yorumlar geldi.

Haber 2024-02-27 20:53:59

Kan donduran olay! Polis aracından yola atlayan kadın, otobüsün altında kalarak can verdi

Ankara’da seyir halindeki polis aracından atlayan kadın, otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Görgü tanığı Yaşar Tarakçı, “Otobüsün altında kaldı. Bağırsakları ve komple organları dışarı çıktı. Herhalde psikolojisi bozuktu. Kızı taksiden indi ve ’Anne’ diye feryat etti. Çok ağladılar ve üzüldüler, otobüsten inenler oldu” diye konuştu. İşte detaylar...

Haber 2024-02-01 14:59:48

Antidepresanla ayakta duruyor! Psikolojisi iyi olmadığı açıklanan Dilan Polat, Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan eski sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın cezaevine götürülmesinden sonra intihar iddiaları gündeme gelmişti. Avukatları da Polat'ın psikolojisinin iyi olmadığını doğrulamıştı. Son olarak dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı.

Magazin 31-12-23 11:07

Bir anlık gaza geldi, vücuduna bastığı steroid iğnesi hayatının hatası oldu! Ünlü olma hayalleri kurarken kabusu yaşadı

26 yaşındaki Serkan Aydınlı, vücut geliştirme yarışmasına katılıp derece almak, tanınmak istiyordu. Bunun için gaza geldi ve stereoid iğnesi kullanmak istedi. Doktorlar Aydınlı'yı uyardı ancak o uyarılara kulak ardı etti ve çok geçmeden hayatı tam bir kâbusa döndü. Mevcut kasları da yağa dönüşen Aydınlı'nın psikolojisi bozuldu, bir buçuk yılda 100'den fazla kilo aldı. Obez olan Aydınlı sporu da bırakmak zoruna kaldı. Aydınlı'nın ve doktorunun çok ciddi uyarılar var...

Haber 13-09-23 11:33

İzleyen çocukların psikolojisini olumsuz etkiledi, bakanlık harekete geçti! 'Korku ve Kederin Kaçtığı Gün' adlı kukla oyunu için hukuki süreç başladı

Hatay'da çocuk etkinliği adı altında "Korku ve Kederin Kaçtığı Gün" adlı kukla oyunu sergilendi. Oyun sosyal medyada da paylaşıldı. Oyunu izleyen çocukların ve ailelerinin psikolojisi üzerinde olumsuz etki bıraktığı belirtildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı gündemdeki kukla oyunuyla ilgili harekete geçti.

Haber 02-07-23 16:51

Düğün öncesi trafik kazası geçirdiler! Gelin olmadan düğünü tek başına yaptı

Mersin'de bir garip olay yaşandı. Evlenmeye hazırlanan bir çift, düğün öncesi trafik kazası geçirdi. Kazadan yaralı olarak kurtulan çift hastaneden taburcu edildi. Fakat kaza nedeniyle gelinin psikolojisi bozuldu. Damat ise kendi düğününe kolu sargılı bir şekilde tek başına katıldı. Öte yandan gelinin olmadığı düğünde şarkıcı Ceylan sahne aldı. İşte haberin detayları...

Haber 22-01-23 20:00

Ameliyat korkusundan yıllarca doktora gitmedi! İkna edilince boynundan çıkartıldı: Tam 800 gram ağırlığında

Diyarbakır'da nefes darlığı nedeniyle uyumakta zorlanan ve ameliyat korkusu yaşadığı için yıllardır doktora da gitmeyen 65 yaşındaki hastanın boğazından 800 gram ağırlığında kitle çıkartıldı. Hasta, şikayetleri artınca gittiği hastanede kendisini ikna eden doktorun yaptığı ameliyatla kitleden kurtuldu. Operasyonu yapan Op. Dr. Mehmet Toker, operasyon sonrası hastanın ameliyat korkusunu da yendiğini belirterek, "Hastayı güler yüzlü, rengi açılmış, psikolojisi düzelmiş şekilde taburcu ettik" dedi.

Haber 06-01-23 15:20

Ailesi konsolosluktan gelen telefonla yıkıldı! Nişanlılıktan sonra kaçak olarak Almanya'ya gitmek istedi, donarak hayatını kaybetti: Canımızdan can gitti

Nişanlılık süreci geçirdi, psikolojisi bozuldu. Türkiye'den uzaklaşıp kaçak yollarla Almanya'ya gitmeyi kafasına koydu. Organizatörlere belli bir ücret ödedikten sonra yollara düşen Hasan Hüseyin Karadağ'ın çıktığı son yolculuk oldu. Gaziantep'te erkek kuaförü olarak çalışan 28 yaşındaki Karadağ, Sırbistan'da Belgrad Ormanında donarak hayatını kaybetti. Türk konsolosluğunun acı haberi verdiği ailesi "7 bin Euro bizden para aldılar" derken iş arkadaşı birkaç aileden hala haber olmadığını söyledi.

Haber 25-12-22 09:52

Ceyda Ateş'in burnuna dirsek çarptı! 3 ameliyattan sonra psikolojisi bozulmuş

Uzun süredir yurt dışında yaşayan oyuncu Ceyda Ateş burun estetiği yaptırdıktan sonra sette korkunç bir kaza yaşadı. Setteki kaza sonrası 3 kez ameliyat olmak zorunda kalan Ateş'in o dönem psikolojisi bozulmuş. Güzel oyuncu şimdilerde burnundan memnun olmasa da ameliyat olmaktan korktuğunu ifade ediyor.

Magazin 18-12-22 09:56

İşten ayrılınca hayatı kâbusa döndü, Annem evde hüngür hüngür ağlıyor diyen kurye isyan etti: Komşum da işin içinde, beni izliyorlar!

Ne olduysa işinden ayrılmasıyla başladı. İddiaya göre evi kurşunlandı, motoru çalındı, psikolojisi bozuldu. İstanbul'da kuryelik yapan Harun Kutay, yaşadığı kâbus gibi günleri "Benim annem evde hüngür hüngür ağlıyor. Ben her akşam ağlıyorum evde. Allah'ım ya Rabbim bana yardım etsin diyorum" diyerek anlattı. Kutay, anlaşmazlık yaşadığı patronunu işten ayrılınca şikayet ettiği için dehşeti yaşadı.

Haber 14-12-22 08:39

Daire çizerek hiç durmadan 12 gün boyunca dönen koyunların gizemi çözüldü! “Sürü psikolojisi”

Çin’in İç Moğalistan Özerk Bölgesi’ne bağlı Baotou’daki bir çiftlikte onlarca koyun bir daire oluşturarak 12 gün boyunca hiç durmadan dönmeye devam etti. Dünya manşetlerinde yerini alan görüntünün ardından Proseför Matt Bell konuya ilişkin bilimsel bir açıklama yaptı. Koyunların sağlık durumunun iyi olduğunu belirtilmesi üzerine Proseför Bell, hayvanların psikolojisinin bozulduğu için bu tepkiyi verdiğini söyledi.

Trend 23-11-22 09:36

Ataşehir'deki okulda korkunç olay! Telefonda her şeyi duydu... 'Anne, pantolonum yırtıldı'

Ataşehir'deki bir ortaokulda meydana gelen korkunç olayda 10 yaşındaki çocuk, akranları tarafından darp edildi. Yaşadığı kabus sırasında annesini arayan Ö.M., 'Anne yetiş, beni dövüyorlar, pantolonum yırtıldı' dedi. Anne Deniz M., "Kızım 2 doktor tarafından muayene edildi. Parmağının kırıldığı, saçlarının koparıldığı, dizlerinin kanlar içerisinde olduğu rapor edildi. Müdür bana, 'Sizin zararınız neyse karşılayalım' diyor. Yasal yollarla adaleti arayacağım. Çocuğumun psikolojisi bozuldu" dedi.

Haber 11-11-22 12:56

O itiraftan sonra psikolojisi bozulmuş... Ebru Polat isyan etti: Manyak mısın sen? Sapık

Sosyal medyada zaman zaman takipçilerinden gelen itirafları paylaşan Ebru Polat gelen bir mesajla şoke oldu. Anneannesine aşık olduğunu söyleyen birinin itirafı sonrası psikolojisinin bozulduğunu söyleyen şarkıcı Ebru Polat artık gelen mesajları paylaşmadığını söyledi.

Magazin 14-10-22 17:48

Afyonkarahisar'da 5 öğrencinin hayatını kaybettiği kazanın acısı ilk günkü gibi taze

Kazada 2 çocuğunu kaybeden Cemil Eser: - "Kazadan kurtulan tek çocuğum oğlumun da psikolojisi bozuldu, abisini ve ablasını çok özlüyor" - Kazada hayatını kaybeden Melisa Demirel'in babası Fatih Demirel: - "Çocuklardan sonra ailelerde perişan. Acımız hala devam ediyor. Bu hafta çocuklarımıza mevlit okutuyoruz. Dualarını yaptırıyoruz"

Yurthaber 11-10-22 10:45

Anne ve babalar dikkat! Hareketleriniz çocuğunuzda sosyal fobiye neden oluyor

Anne ve baba olmak çok büyük sorumluluk olarak görülüyor. Çocukların hem fiziksel hem de psikolojik sağlığı için oldukça bilinçli olmak gerekiyor. Gözden kaçan hatalar çocukta geri dönülmez sonuçlara yol açabiliyor. Uzmanlar anne ve babaların çocuklarının psikolojisi için uzak durmaları gereken davranışları belirtti.

Haber 22-09-22 10:16

Adliyenin önünde kendini yakmak istedi! Nedeni ise herkesi şaşırttı

Zonguldak'ta, ehliyetine el konulması nedeniyle psikolojisi bozulan Ş.K, adliyenin önünde üzerine benzin dökerek kendisini yakmak istedi. Polis, Ş.K'ye yangın söndürme tüpüyle müdahale etti. Alkollü olduğu belirlenen Ş.K, daha sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Haber 13-09-22 01:36

Çello dersi alan genç müzisyene iğrenç taciz: Öpüşerek başlamalıyız

İstanbul'da bir müzik vakfında eğitim alan 24 yaşındaki Hazal A. hayatının kabusunu yaşadı. 9 yaşından bu yana eğitim alan genç kıza çello dersleri veren Guatemalalı orkestra şefi S. G. M., evine çağırdığı genç kıza dehşeti yaşattı. Evde başkalarının da olduğu sırada hocası tarafından sözlü ve fiziki tacize uğradığını söyleyen Hazal A.'nın psikolojisi bozulurken, yaşadıklarını tek tek anlattı...

Haber 02-08-22 15:39

İbrahim Tatlıses meşhur etmişti! Engür Kalender çöp evde yaşıyor

Bir dönem yaptığı albüm ve sahne çalışmaları ile ünlenen şarkıcı Engür Kalender’in şimdilerde çöp evde yaşadığı ortaya çıktı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, İbrahim Tatlıses’in kendi plak şirketinden şöhret ettiği şarkıcı Engür Kalender’e yardım edilmesi gerektiğini duyurdu. Eski şöhretini kaybedince psikolojisi bozulan Kalender'in evinden gelen kötü kokular ise komşularını bezdirdi.

Magazin 29-07-22 13:53

Ebeveynler bu durumu göz ardı etmeyin! Çocukların psikolojisini etkiliyor

Çocukların sağlığı ve psikolojileri oldukça önem taşıyor. Bu konuda ebeveynlerin oldukça sorumluluk sahibi olmaları gerekiyor. 2 yaş sendromu çocukların psikolojisi için oldukça etkili bir süreç. Çocuklarda görülen 2 yaş sendromunun belirtilerinin göz ardı edilmemesi ve bu konuya bilinçli yaklaşılması gerekiyor.

Kadin 06-06-22 17:39

Konya'da 3 kişi tarafından darbedildiği iddia edilen kadının avukatı konuştu:

"Taraflar bizim yaptığımız şikayetle nöbetçi mahkemeye çıkarılarak tutuklandı. Müvekkilimin psikolojisi hala çok kötü, kendisini toparlayamadı. Takip edildiğini ve başına bir şey geleceğini zannediyor, psikolojik olarak destek alıyor"

Yurthaber 21-04-22 17:53

Pendik’ten Mersin’e gidip 230 bin TL'ye araç aldılar! Polisten gelen telefonla yıkıldılar

Pendik'te oğlu Batuhan Uçar’a üniversite hediyesi olarak otomobil almak isteyen baba Eren Uçar, bulduğu bir otomobili almak için Pendik’ten Mersin’e gitti. 230 bin TL ödeyerek aldığı otomobil ile İstanbul’a gelen baba, polisin telefonu üzerine aracın motor şasi numarasının değiştirilmiş olduğunu öğrenince şok yaşadı. Baba Uçar, ''Kriminal raporu sonuçlanınca yıkıldık. Mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz. Çocuğumun psikolojisi bozuldu'' açıklamalarında bulundu.

Haber 04-04-22 11:34

Ukrayna'dan gelen Türk, sığınakta bir film setinde gibi hissettiklerini söyledi

Türkiye'nin tahliye operasyonuyla Ukrayna'dan İstanbul'a getirilen Bayram Erli ve ailesi, ölümle burun buruna yaşadıkları günleri unutamıyor - Bayram Erli: - "Çok büyük patlamalar oluyordu. Sirenler çalıyordu. Çocukların psikolojisi tabii ki bundan etkilendi. Onları sakinleştirmeye çalışıyordum"

Yurthaber 16-03-22 11:01

Rus askerleri harap durumda! Korkunç ifadeler: 'Cenazemiz çoktan hazır'

Ukrayna Rus işgali karşısında direnişini sürdürürken, işgalci Rus ordusunda görevli askerlerinin direnci ise gün geçtikçe kırılıyor. Ukrayna güçleri tarafından rehin alınan Rus askerlerinin anlattıkları Rus ordusunun savaş psikolojisi hakkında çarpıcı izler barındırıyor. Esir düşen Rus askerlerinin en büyük korkusuysa Rusya'ya geri dönmek. Nedeni ise dehşet verici.

Haber 12-03-22 09:55

Estetik yaptırma isteğinin psikolojisi! Nedenine inanamayacaksınız

Günümüzde toplumun estetik operasyonlara olan bakış açısı değişti. Gün geçtikçe kendine estetik müdahalelerde bulunanların sayısı özellikle gençler arasında artış gösteriyor. Bu artışın nedeni büyürken yaşanan kusurluluk ve değersizlik inancı olabilir. Gençler toplum tarafından kabul görmek, sevilmek için estetik operasyon yaptırmaya yöneliyorlar.

Haber 15-02-22 14:16

Türkiye'nin tek hayvan psikoloğu sokak hayvanlarının travmalarını anlattı

Veteriner İç Hastalıkları ve Psikoloji Uzmanı Prof. Dr. Tamer Dodurka: - "Evdeki hayvanı sokağa atmak müthiş şekilde onun psikolojisi açısından çok kötü" - "Bilmediği hayvanların ve insanların arasına atılması onun için korkunç bir olay. Sokağın kurallarını ve sokak köpekleri gibi beden dilini kullanmasını bilmediği için kendisini ifade etmekte de zorluk çekecek"

Yurthaber 18-01-22 11:13

Yıllar önce pitbull saldırısına uğradı, yaşadığı dehşeti unutamadı! ''45 dakika boyunca paramparça etmiş''

İzmir'de 4 yıl önce bir tornacı dükkanında pitbull saldırısına uğrayan 16 yaşındaki Soner Edis, üzerinden yıllar geçse de yaşadığı dehşeti unutamadı. Edis, hala eskisi gibi sağlıklı yürüyemiyor. Yaşadığı travma ve fiziksel aksaklıklarından ötürü psikolojisi de bozulan Soner Edis, psikolojik tedavi görüyor. Soner annesi Yıldız Edis, ''45 dakika boyunca, o iş yerinde paramparça etmiş Soner'i köpek. Ambulans geldiğinde çocuğumu ölü gibi içerden çıkarttılar'' diyerek olay anını anlattı.

Haber 30-12-21 11:09

Kabızlık, gaz veya ishal şikayetiniz varsa nedeni bu olabilir

Prof. Dr. Vedat Göral, “Lodos, insanların psikolojisi ve fiziksel enerjisi üzerinde de bir takım değişikliklere sebep olmaktadır. Psikolojik bozukluklar, kişide gaz, midede rahatsızlık kabızlık veya ishal şikayetlerinde bozulmalara neden olabilir” dedi.

Haber 01-12-21 09:55

Tavukları çuvala doldurup çaldılar! Yalnız kalan horozların psikolojisi bozuldu

Sultangazi'de iki kişi tarafından, kümesten 13 tavuğun çuvala konularak çalınma anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 6 ay içerisinde ikinci defa tavuklarının çalındığını belirten Mehmet Akpınar, "Horozlarımız yalnız kaldı. Birinin psikolojisi bozuldu" dedi.

Haber 23-11-21 10:46

Yatırımcılar için çarpıcı açıklama: Kripto parada kazananların psikolojileri bozuluyor

Koronavirüs salgını sonrasında evlerinde kalan ve ekonomik beklentilerini kripto para borsasına bağlayan insanlara uyarılarda bulunan psikolog Serhat Erdoğan, "Kripto para borsası insanların ikili ilişkisini bozduğu gibi, kaybedenlerden çok kazananların psikolojisi daha çabuk bozuluyor” dedi.

Finans 16-06-21 11:41

Çocuğunuzun enerjisini aktivitelere yönlendirin!

Koronavirüs pandemisi nedeniyle evlerde kaldığımız süre içinde en çok çocukların psikolojisi etkilendi. Anlayamadıkları olayların içinde olmak, okuldan ve arkadaşlarından uzak olmak onların psikolojilerinde derin hasarlar bıraktı.

Kadin 09-06-21 12:08

Tam kapanmada sokakta kaldı, ortalığı birbirine kattı!

Adana'da psikolojisi bozulan ve aile bireylerine zarar veren kişi, evden uzaklaştırma cezası aldı. Tam kapanmada sokakta kalan şahıs, ortalığı birbirine kattı. Güçlükle sakinleştirilen şahıs, polis merkezine götürüldü.

Haber 03-05-21 10:42

Yapılan cinsiyet değiştirme deneyi yüzünden hayatı kabusa dönen bir kobay: David Reimer Deneyi

Tarih sahnesi pek çok bilim çalışma ve deneye ev sahipliği yapmıştır. Özellikle insan psikolojisi ve bedeninin anlamlandırmak bilim insanlarının en aktif çalışma prensipleri arasında yerini almıştır. Öyle ki bu korkunç deneylerden birini kobayı olduğundan habersiz bir şekilde hayatını sürdüren David Reimer, kısacık ömründe iki kişi olarak yaşamak zorunda kaldı.

Trend 19-04-21 13:53

“Pandemi Psikolojisi ve Bilinçli İlaç Kullanımı” başlıklı söyleşi

Kilis 7 Aralık Üniversitesinde “Pandemi Psikolojisi ve Bilinçli İlaç Kullanımı” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Pandemi Psikolojisi ve Bilinçli İlaç Kullanımı” başlıklı söyleşi Üniversite Öğretim Üyesi Doç.

Yurthaber 06-04-21 12:33

Galatasaray'da Fatih Terim 'psikolojisi bozuldu' dedi ve radikal bir karar aldı

Radamel Falcao'nun son haftalardaki formu sebebiyle Kolombiyalı golcüyü kesmen istemeyen ve çift forvete dönen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Mustafa Muhammed'de yaşanan düşüş sonrası yeniden tek forvete dönüyor. Hatayspor deplasmanında eski sisteme dönüşle beraber Onyekuru gibi isimler de tekrar formasına kavuşacak.

Spor 22-03-21 12:18

Estetik ameliyat oldu, kabusu yaşadı

İstanbul’da özel bir hastanede burun ve göğüs estetiği ameliyatı olan Samyeli Ünsal, kabusu yaşadı. Burnu üzerindeki şişkinliğin geçmemesi ve göğsünde yaşanan sıkıntılarından dolayı psikolojisi bozulan genç kadın, hukuk mücadelesi başlatmaya hazırlanıyor.

Haber 16-03-21 12:20

Estetik ameliyatı oldu, psikolojisi bozuldu

İstanbul’da özel bir hastanede burun ve göğüs estetiği ameliyatı olan Samyeli Ünsal, kabus yaşadı.

Haber 15-03-21 16:47

Sadakatsiz 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sadakatsiz'de Volkan'ı umutlandıran buluşma!

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in merakla beklenen 22. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Sadakatsiz'in yeni bölümünde Volkan, yeniden aile olma hayalleriyle oğlu Ali ile birlikte Asya'nın evindedir. Volkan oğulları ile, Asya'nın evindedir ve Ali'nin psikolojisi için gerekli olan buluşmalardan birisini gerçekleştirmektedir. Oyun oynayarak geçirdikleri akşamı Volkan, Asya'ya karşı kullanmak ister.

Magazin 15-03-21 01:17

Küfür etmenin insan vücuduna etkileri nelerdir? Küfür etmek psikolojik olarak nasıl hissettirir?

Olumlu ya da olumsuz duygularımızı ifade etmek için küfrü basit bir araç olarak kullanırız. Küfür etmek gündelik hayatımızda rastladığımız bir alışkanlık olsa da aslında bilimsel olarak azımsanmayacak derecede faydaları var. Yapılan araştırmalar küfrün insan psikolojisi üzerinde olumlu etkileri olduğunu ortaya koydu.

Trend 01-03-21 15:31

“Ben bu gece ölmezsem” şarkısını dinleyerek başına sıktı

Adana’da nişanlısıyla ayrılma aşamasında olduğu için psikolojisi bozulan bir kişi, birlikte çektirdikleri fotoğrafı hız göstergesine koyup “Ben bu gece ölmezsem” şarkısını açarak kafasını ateş ederek ağır yaralandı.Olay, saat 16.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi İbo Osman Caddesi’nde meydana geldi.

Haber 24-02-21 18:20

Kızı tecavüze uğrayan anne: Her taraftan bizim üzerimize yürüyorlar

Antalya'da M.K.'nin, çalıştığı iş yerinden eve bırakma bahanesiyle alıp götürdüğü marangoz atölyesinde cinsel saldırıda bulunduğu, 8 ay sonra intihar teşebbüsü nedeniyle yüzde 99,9 engelli kalan Ç.Y.'nin annesi, "Kızıma atılan iftiralar var. Bu suçlar işlenmişken şahıslar her taraftan bizim üzerimize yürüyor. 7 yaşındaki torunumun psikolojisi bozuldu" dedi.

Haber 25-01-21 15:29

İlahiyat fakültesi bir ilke imza attı

Ülke yükseköğretimine uzun yıllardır katkı sunan, Atatürk Üniversitesinin köklü fakülteleri arasında yer alan ve mezunları ile birçok önemli alanda temsil edilen İlahiyat Fakültesi bir ilke imza attı.İlahiyat Fakültesinde görev yapan akademisyenlerin bir araya gelerek yazdığı makale, fakülte tarafından bir BAP projesi kapsamında hazırlanan ve Sosyal Bilimler Atıf Dizininde (SSCI) taranan dergilerde yayımlanan ilk makale olma özelliği taşıyor.Atatürk Üniversitesi BAP Koordinasyon Birimi desteğiyle, İlahiyat Fakültesi Din Psikolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Doç.

Yurthaber 15-01-21 15:36

Dehşete düşüren olay! Kargo görevlisi, otizmli çocuğu dövdü

Antalya Serik'te atipik otizmli Kuzey Kaan Saka, dün evin önünde oynarken iddiaya göre cep telefonuyla fotoğrafını çektiği kargo görevlisi tarafından dövüldü. Kargo görevlisi hakkında şikayetçi olan baba Hakan Saka, "Özellikle böyle bir çocuğa yapılması bizi çok üzdü. Savunmasız bir çocuk. Bu gece olayın etkisiyle hiç uyumadı. Psikolojisi bozuldu" dedi. Anne Saniye Saka da "Bütün emeklerim boşa gitti. Onu topluma kazandırmak için sürekli uğraşıyorum. Sil baştan geri döndük" diye konuşu.

Haber 14-01-21 14:08

İstanbul Hairline CEO’su Gülşen Şener; “Saç ekimi devlet desteğiyle yapılabilmeli”

İstanbul Hairline CEO’su Gülşen Şener, saç kaybının insan psikolojisi üzerinde olumsuz etkiler oluşturduğunu ve bunun özgüven kaybı yüzünden iş yaşamı ve sosyal ilişkilerini de etkilediğine dikkat çekerek, imkanı olmayan hastalara saç ekim işleminin devlet desteği ile yapılabilmesi gerektiğini söyledi.Saçın, insan estetiğini tamamlayan en önemli unsurlardan biri olduğuna dikkat çeken Şener, “Saçları dökülen, kısmi olarak kel kalan insanların özgüvenlerinde eksiklik olduğu bilinen bir gerçektir.

Yurthaber 30-12-20 10:32

Adana’da psikolojisi bozuk genç kız evi ateşe verdi

Adana’nın Ceyhan ilçesinde psikolojisi bozuk 22 yaşındaki genç kız evi ateşe verdi. Evde bulunan anne balkondan atlayarak kurtuldu.

Haber 26-12-20 19:49

Ceyhan’da psikolojisi bozuk genç kız evi ateşe verdi

Adana’nın Ceyhan ilçesinde psikolojisi bozuk 22 yaşındaki genç kız evi ateşe verdi.

Haber 26-12-20 19:30

İntihar girişiminde saçlarını tarayıp poz vermişti! Aile dramı ortaya çıktı

Adana'da annesiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle psikolojisinin bozuk olduğunu öne sürüp, intihara kalkışan 25 yaşındaki Mehmet P.’nin annesi Sebahat P., “Oğlum Hepatit C hastası. Bu nedenle psikolojisi bozuk. Eşiyle ayrıldılar, birkaç yıldır kızını göremiyor. Her gün fotoğraflarına bakıyor” diye konuştu.

Haber 23-12-20 14:17

Doğan Cüceloğlu kimdir?

Doğan Cüceloğlu, eğitimcisinden psikoloğuna, ebeveyninden öğrencisine kadar her okur kitlesinin ilgiyle takip ettiği bir isimdir. Sizin için derlediğimiz bu yazımızda, aynı zamanda psikolog ve iletişim psikolojisi uzmanı olan yazarımızın yaşam öyküsünü okuyabilirsiniz.

Haber 14-12-20 17:10