Sus Tavuklari Haberleri

Donald Trump'a 'sus payı' davasında konuşma yasağı getirildi!

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump'ın yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında "sus payı" ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasında Yargıç Juan Merchan, konuşma yasağı getirdi.

Haber 2024-03-26 23:58:11

130’ar bin lira verip imzalatmışlar! Erzincan'daki maden faciasında yeni detaylar... Anagold Madencilik'le ilgili belgeleri de paylaştı

Türkiye günlerdir toprak altında kalan 9 işçiden gelecek güzel haberi beklerken, Erzincan'daki altın madeninin işletmeciliği yapan Anagold Madencilik şirketinin, 2016’da bölgede yaşayan ailelere ‘sus payı’ verip “Adli ve idari başvuru yapmayacağım” taahhüdü aldığı belirtildi. Öte yandan bölgenin eski bir fotoğrafını paylaşan CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, "Göçük altında kalan kamyon şoförünün ve bazı işçilerin muhtemel yeri burası!" dedi.

Haber 2024-02-17 07:30:04

Trump'ın davasının ilk duruşması belli oldu! Yetişkin film yıldızına 'sus payı'

ABD'nin eski Başkanı Donald Trum'ın davasının ilk duruşmasının tarihi belli oldu. Trump, yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında "sus payı" ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasının ilk duruşması 24 Mart olarak belirlendi.

Haber 2024-02-15 19:26:11

Doğu Perinçek’in Suudi Arabistan’daki krizi ile ilgili sözleri Ümit Özdağ’ı çok kızdırdı: ‘Sus astık sus!’

Dün Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da yaşanan skandal olay sonrası siyasi isimlerden tepki gecikmedi. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 'Suudi Arabistan'da Filistin dayanışması yapılmalıydı' yönündeki paylaşımına Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan çok sert tepki geldi. Özdağ, Perinçek'e, "Doğu Perinçek, mide bulandırma konusunda özel bir eğitim almışsın. Çok başarılısın. Sus artık sus." ifadelerini kullandı.

Haber 2023-12-30 12:33:10

Cinsel istismarda bulunduğu kızın ailesine sus payı olarak 200 bin TL vermişti! Cezası belli oldu

Şırnak’ın Uludere ilçesinde Ramazan Babat, Mayıs 2022 tarihinde 16 yaşındaki S.G.’yi alıkoyarak cinsel istismarda bulundu. Babat, olayın üzerini kapatmak için de kızın ailesine 200 bin TL para verdi. Babat’ın yargılandığı davanın karar duruşması görüldü. Babat’a indirim uygulanmadan 24 yıl hapis cezası verildi. İşte detaylar...

Haber 20-12-23 15:35

'Sus' pozuyla tanınan Dilek Tunca'nın son hali şaşırttı! Gören tanıyamadı

Bir dönem hastane ve sağlık kuruluşlarında sık sık rastlanan 'sus' işareti yapan hemşire pozuyla ünlenen Dilek Tunca'nın son hali ortaya çıktı. Eski model Dilek Tunca'nın o pozunun ardından geçen 47 yılın ardından görenler tanıyamadı.

Magazin 22-11-23 20:39

Mal varlıklarına el konulan Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'dan olay paylaşım!

Sosyal medyanın çok konuşulan isimlerinden Dilan Polat ve eşi Engin Polat son günlerde kara para aklama davasıyla gündemden düşmüyor. 15 şirkete baskın yapan polis ekipleri Dilan Polat ve eşinin telefonlarını da incelemeye aldı. Operasyondan 12 saat sonra Engin Polat'ın eşiyle beraber yaptığı sus emojili paylaşım çok konuşulmuştu. Bu kez Dilan Polat'ın kız kardeşinin paylaşımı dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 28-10-23 10:12

Kan donduran cinayeti canlı yayında itiraf etmişti! 'Çocuğum görmesin diye bazaya sakladım'

Denizli'de eşi Mine Kocadağ'ı, katıldığı bir programda boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ, SEGBİS'le bağlandığı duruşmada ifadesini değiştirdi.Eşinin kendisini aldattığını söyleyen Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım.Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım' dedi

Haber 20-10-23 20:44

Son dakika: ABD'de tarihi gün! Trump serbest bırakıldı... 34 suçlama için ilk açıklama geldi

Son dakika haberi... Dünya'nın gözü ABD'deydi. ABD’nin eski başkanı Donald Trump, yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında "sus payı" ödediği suçlamasıyla hakkında açılan dava kapsamında hakim karşısına çıkmak üzere Manhattan Ceza Mahkemesi’ne geldi. Trump, mahkemede kendisine yönlendirilen 34 suçlamanın tümünü reddetti. Mahkeme sonrası serbest bırakılan Trump, Florida’ya dönmek üzere havaalanına doğru yola çıktı.

Haber 04-04-23 21:01

Trump için büyük gün! Akıllarda aynı soru... Yetişkin film yıldızıyla otelde buluşmuştu! Saatler kala New York sokakları karıştı!

Eski ABD Başkanı Donald Trump bugün hakim karşısına çıkarak ülke tarihinde bir ilke imza atıyor. Yetişkin filmleri yıldızı Stormy Daniels ile ilişkiye girip sonrasında "sus payı" ödediği suçlamasıyla ilgili mahkemeye ifade vermesi beklenen Trump New York'a geldi. Destekçilerinin önünde toplandığı Trump Tower bariyerlerle çevrildi. Günün sonunda en çok merak edilen sorulardan biri ise Trump'ın tutuklanıp tutuklanmayacağı...

Haber 04-04-23 16:16

Yetişkin film yıldızına 'sus payı' iddiasında yeni gelişme! Trump, mahkemede ifade verecek

Yetişkin filmleri yıldızı bir kadınla girdiği ilişki sonrası "sus payı" ödediği suçlamasıyla ilgili mahkemeye ifade vermesi beklenen eski ABD Başkanı Donald Trump, yarın hakim karşısına çıkmak üzere New York'a ulaştı.

Haber 03-04-23 21:47

Yetişkin filmleri yıldızına sus payı verdiği iddia ediliyor! Eski ABD Başkanı Trump hakim karşısına çıkacak

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın hakkında suçlamalar için 4 Nisan'da mahkemeye çıkması bekleniyor. Trump hakkındaki iddianamede, porno yıldızı Stormy Daniels’e "sus payı" ödeme dahil seçim kampanyası ve iş kayıtlarında ihlal eylemlerini içeren 30'dan fazla suçlama bulunduğu belirtiliyor.

Haber 31-03-23 21:47

Trump'ı tarihe geçiren gelişme: 'Tutuklanacağım' demişti, süreç başladı! Oteldeki buluşma sonrası yetişkin film yıldızına 'sus payı' ödemesi başını yaktı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın başı, yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a yaptığı 130 bin dolarlık "sus payı" ödemesiyle dertte. Geçtiğimiz günlerde "Tutuklanacağım" diyerek destekçilerini sokaklara dökmesiyle ABD'de ortalık bir kez daha karışmıştı. Önümüzdeki yıl gerçekleşecek seçimlerde yeniden aday olacağını duyuran Trump, söz konusu soruşturmayla tarihe geçti. Yetişkin film yıldızı Daniels'ın olayla ilgili anlattıkları arasında oteldeki buluşma da dikkat çekenler arasında...

Haber 31-03-23 10:44

Yetişkin film yıldızına 'sus payı' ödemesi ortalığı karıştırdı: ABD'de 'Donald Trump' alarmı! Talimat verildi; ülke tarihinde bir ilk...

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın eski yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a 'sus payı' ödemesi ülkeyi birbirine karıştırdı. Trump'ın geçtiğimiz günlerde salı günü tutuklanacağını duyurup protesto çağrısı yapması sonrası güvenlik güçleri alarma geçti. New York'ta dedektifler dahil tüm polis teşkilatına 'üniforma' talimatı verildi. Trump suçlu bulunursa gideceği mahkemenin önüne çelik barikatlar çekildi.

Haber 21-03-23 09:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan altılı masaya sert sözler: 'Gel' deyince gelecek, 'Sus' deyince susacak kukla aday arıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'daki ziyaretleri kapsamında gençlerle bir araya geldi. Kürsüye çıkıp konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, altılı masaya sert tepki göstererek, "Şimdi kendilerine 'Gel' deyince gelecek, 'Sus' deyince susacak, 'Konuş' deyince konuşacak kukla bir aday arıyorlar. Bulamıyorlar." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca 14 Mayıs'ta yapılması öngörülen seçimlere ilişkin "10 Mart'ta seçim yetkisini kullanacağız." ifadelerini kullandı.

Haber 22-01-23 20:01

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye cevap! 'Sus' emojisi, gol anı ve 'Çıldırın' mesajı...

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Demir Grup Sivasspor'a konuk olan ve 90+5'te bulduğu golle sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray, 2022 yılını lider olarak kapatmıştı. Zirvede en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 1 puan üstünde yer alan sarı - kırmızılılardan maç sonunda flaş paylaşımlar geldi. Galatasaray; 'Sus' emojisi, gol anı ve 'Çıldırın' şarkısı ile sarı - lacivertlilere cevap verdi. İşte detaylar...

Spor 30-12-22 08:35

Hilal Adıyaman'ın sağ şakağına ateş ederek intihar ettiği iddia edilmişti! Genç kadın solak çıktı

İstanbul'da Hilal Adıyaman'ın sağ şakağından ateş ederek intihar ettiği iddiasıyla yeni bir gelişme yaşandı. Hilal Adıyaman'ın ölümüyle ilgili görülen davada genç kadının solak olduğu ortaya çıktı. Adıyaman'ın kardeşi "Kız kardeşim bana bir şey demeye çalıştı, sanık da 'Sus seni öldürürüm' dedi. Sonra telefon kapandı. Daha sonra annem aradı, 'Hilal'i vurdular' dedi. Hilal sol elini kullanıyordu, Hilal'in dışında iki kardeşim de solaktı" dedi.

Haber 08-12-22 14:20

Sefo ve Ufuk Beydemir arasında sular durulmuyor! Twitter'dan bombaladı 'Artık sus lütfen!'

Ünlü şarkıcı Ufuk Beydemir, geçtiğimiz haftalarda polemik yaşadığı meslektaşı Sefo'yu yine bombaladı. Sefo'dan yanıt gecikmedi.

Magazin 07-11-22 12:05

Hastanelerde sus işareti yaptığı fotoğrafla tanınmıştı! Dilek Tunca'nın değişimi görenleri şaşırtıyor

Bir dönem hastane ve sağlık kuruluşlarında yer alan “sus” işaretini yapan hemşirenin son hali görenleri şaşırtıyor. Eski model olduğu bilinen Dilek Tunca, Yeşilçam filmlerinde de sıklıkla kendisine yer bulmuştu. Ünlü modelin değişimini görenler Tunca'yı tanıyamıyor.

Magazin 22-09-22 14:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Laçın şehri ile Zabuh ve Sus köylerinin dün itibarıyla Azerbaycan’ın kontrolüne geçmesi dolayısıyla memnuniyetini ve tebriklerini iletti

Yurthaber 27-08-22 20:57

Kadıköy'deki İETT otobüsünde fotoğrafını çekerken yakalandı, yediği tokatlar kameraya yansıdı

İstanbul Kadıköy'deki bir İETT otobüsünde ortalık bir anda karıştı. Başkasının fotoğrafını çektiği iddia edilen bir kişiye diğer yolcular çok sert müdahale etti. Otobüsteki yolcular tarafından tutulan şüpheli, bu duruma direnince art arda tokat yedi. Şüpheliye bir adamın "sus dilini kopartacağım senin" dediği duyulurken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 24-07-22 11:08

İmar ve atık düzenlemeleri yürürlükte: İskan borçları…

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında imar ve atık düzenlemelerine ilişkin bir dizi yeni kararlar alındığı duyuruldu. Binalara kimlik sertifikası uygulaması kararı alınırken, İstanbul, Bursa gibi şehirler için atık sus tesisi kurma zorunluluğu getirildi. Öte yandan iskan borcu olanlar için alınan kararda borcunu peşin ödemek isteyenlere, borçlandırma bedeli üzerinden yüzde 65 indirim yapılacak.

Finans 15-06-22 08:03

'Sus' işaretiyle tanınan hemşire Dilek Tunca'nın son hali şaşırttı! Değişimi olay yarattı...

'Sus' işaretiyle tanınan hemşire Dilek Tunca'nın son halini görenler gözlerine inanamadı. Bir dönem hastanelerin ve sağlık merkezlerinin sembolü haline gelmiş 'Sus' işaretiyle, herkesin aslında duvarlarda görüp tanıdığı eski model Dilek Tunca değişimiyle olay yarattı.

Magazin 21-05-22 16:44

Sus payı ne demek? Sus payı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler günlük konuşma dilinde veya edebi eserlerde sıklıkla kullanılır. Deyimlerin birçoğu birleşik kelimeler ile oluşmuştur. Bu durum birleşik kelimelerin Türkçede ne kadar önemli olduğunun bir göstergesidir. Günlük konuşma dilinde, çeşitli yayınlarda karşılaşılan birleşik sözcüklerden biri de Sus payı şeklindedir. Sus payı ne demektir?

Egitim 20-05-22 16:09

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu hastane çıkışında görüntülendi! Konuşmakta güçlük çekti

Oyuncu Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu hastane çıkışı görüntülendi. İkinci bebeklerini kucaklarına alan çiftten İmirzalıoğlu bebeğini pusette uyurken kameralara 'sus' işareti yaptı. Konuşmakta güçlük çeken Kobal ise "Bu sefer bebeğimizin bana benziyor" dedi.

Magazin 19-05-22 15:59

Cübbeli Ahmet Hoca'nın Siri ile imtihanı: Tövbe yarabbi, ulan dedim sus

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü bir videosu sosyal medyada gündem oldu. Sesli asistan Siri'nin cemaatle konuşması sırasında araya girip sohbeti bölmesinden dert yanan Ünlü, ''Kendine kendine konuşmaya başladı. Cemaat de duyacak. Tövbe yarabbi. Ulan dedim sus'' sözlerini sarf etti.

Haber 11-04-22 16:28

Bircan Bali'nin ifşa açıklaması sonrası Mr. Jade Özkan Şen çıldırdı! Sus ve kaşınma

Bircan Bali daha önce öpüşme fotoğrafları ifşa olan eski sevgilisi Mr. Jade Özkan Şen ile ilgili Armağan Çağlayan'a açıklama yaptı. Bali'nin açıklaması eski aşkını kızdırdı.

Magazin 06-12-21 15:35

Kıvanç Tatlıtuğ'un çıplak fotoğrafları kavgası! Erkan Özerman canlı yayında çıldırdı: Ben istediğime masaj yapın derim

Günlerdir Best Model yarışmacılarına ahlaksız teklifte bulunduğu iddiasıyla gündeme gelen Erkan Özerman, konuk olduğu 2. Sayfa programında sunucularla birbirine girdi. Özerman'ın "Sus bir dakika" demesi üzerine sinirlerine hakim olamayan Gülşen Yüksel Salt, "Beni çocuk azarlar gibi azarlayamazsınız, kendinize gelin" diye bağırdı.

Magazin 21-10-21 11:49

Pınar Altuğ sus pus! Eski partneri Tamer Karadağlı'nın mimiklerini görmezden geldi

Pınar Altuğ'un, 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde, Nihal Yalçın'ın ödül konuşması esnasındaki mimikleriyle tepki çeken eski rol arkadaşı Tamer Karadağlı'nın tavırlarına ne tepki vereceği merak konusu oldu.

Magazin 12-10-21 13:54

Altın Portakal gecesine damga vuran anlar! Nihal Yalçın'dan Tamer Karadağlı'ya: Sus mu dediniz?

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni'ne Zuhal filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen Nihal Yalçın ile ödülünü takdim eden Tamer Karadağlı arasındaki diyalog damga vurdu. Yalçın'ın konuşması sırasında Tamer Karadağlı, saatine bakarak sıkıldığını belli eden tavır sergiledi. Bir süre sonra ise konuşması devam eden Yalçın'a ödülünü uzattı. Bunun üzerine Yalçın ise "Kim verdi ödülü? Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

Magazin 10-10-21 01:26

''Tuzlu ayran otizm yapıyor'' diyen Doç. Dr. Oytun Erbaş'a Prof. Dr. Arif Verimli'den tepki: Artık lütfen sus

İlk olarak koronavirüsten korunma ile ilgili önerdiği yöntemle gündeme gelen daha sonra ise ''Ben Türkiye'nin Elon Musk'ıyım'' açıklamasında bulunan Doç. Dr. Oytun Erbaş, son açıklamasıyla yine gündemde. Erbaş, tuzlu ayranın otizm yaptığını iddia ederken, Prof. Dr. Arif Verimli kendisine tepki gösterdi. Verimli, ''Artık lütfen sus oğlum, sen bir tabipsin. Elimizden ne gelirse yapalım senin için'' dedi.

Haber 30-08-21 10:14

Ruşen Hakkı şiir yarışmasının kazananı belli oldu

İzmit Belediyesinin, edebiyat dünyasının duayen isimlerinden gazeteci-şair-yazar Ruşen Hakkı için düzenlediği şiir yarışmasının birincisi “Sus Şarkıları” isimli eser oldu.Kent hafızasına kazınan, Türk edebiyatının ve şiirinin önemli isimlerinden merhum gazeteci-yazar-şair Ruşen Hakkı’yı unutmayan İzmit Belediyesi, Aydili Sanat Derneği ile birlikte düzenlediği Ruşen Hakkı Şiir Yarışması’nın sonuçlarını açıkladı.

Yurthaber 06-04-21 08:52

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan Berat Albayrak açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "18 Şubat itibarıyla, Merkez Bankasının net döviz rezervleri, eksi 600 milyon dolar. Merkez Bankasının kasasında kendine ait döviz bırakmamışsınız." dedi. Öztrak, "Biz bu soruları millet adına soruyoruz. Ama saray ve şürekası avazı çıktığı kadar bağırıyor. Bugün de bu konuda uzun süredir sus pus olan AK Parti Genel Başkanının katıldığını gördük. Hayırdır? Damada yeni bir koltuk mu hazırlanıyor?" diye konuştu.

Haber 22-02-21 19:49

Erdoğan Yeşilyurt: Hakem bana 'Sus lan!' diyor

Sivasspor'un oyuncusu Erdoğan Yeşilyurt, hakem Arda Kardeşler ile ilgili flaş bir iddiada bulundu.

Spor 28-12-20 21:30

Masumlar Apartmanı 15. son bölümde şaşırtan final sahnesi! Naci'ye aşk mesajı yollayan Safiye annesinin hayalini susturdu: Sus artık yeter

Masumlar Apartmanı 15. bölümüyle TRT 1'de ekrana geldi. Masumlar Apartmanı'nın son bölüme Safiye'nin değişimi damga vurdu. Han ve Gülben şaşırtan bir karar alarak Safiye'yi lise aşkı Naci'yle yüz yüze getirdi. Naci'nin "Bana bir işaret bile versen burada kalırım" sözü üzerine ise Safiye beklenmedik bir hamle yaptı. Safiye, annesinin hayaline de ilk defa karşı çıkarak susturdu ve cama kuş resmi yapıştırdı. Bunu gören Naci ise büyük sevinç yaşadı. Masumlar Apartmanı sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 23-12-20 02:08

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, AK Parti Batman İl Kongresi'nde konuştu:

"Recep Tayyip Erdoğan bu milletin iradesini, itibarını temsil ederken, Recep Tayyip Erdoğan'a karşı darbe ve ölüm tehditleri yapılırken sus pus olanlar şimdi kalkmışlar, 'Efendim bize mektup gönderildi, tehdit edildik.' diye ağlıyorlar" - "Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir, bu mektupla ilgili gereğini yapar. Ama sen bu kadar bu ülkenin Cumhurbaşkanına her türlü hakareti, tehdidi, öldürme riskini mubah göreceksin, kabul edeceksin, tek kelime etmeyeceksin fakat seninle ilgili bir saldırı olduğunda 'Neden beni savunmuyorsunuz?' diyeceksin"

Yurthaber 21-11-20 16:35

Sapanca’dan Yuvacık’a su takviyesinin maliyeti 1 milyon 968 bin lira

Düşük yağışlar sonrasında Kocaeli’nin su ihtiyacını karşılayan Yuvacık Barajında sus seviyesinin azalması sonucu 1 milyon 968 bin TL enerji maliyetle Sapanca Gölü’nden pompa ile 8.3 milyon metreküp su alındı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü olarak Kocaelililere kaliteli ve sağlıklı içme suyunu ulaştırabilmek için çalışıyor.

Yurthaber 16-11-20 16:20

Marius Sumudica, Beşiktaş taraftarını çıldırttı! 'Sus' işareti...

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, 90+8'de Kenan Özer'in attığı golün ardından büyük sevinç yaşadı. Rumen teknik adam, 3-1'lik galibiyetin ardından Beşiktaşlı yöneticilerin olduğu yere 'Sus' işareti yapınca, Siyah Beyazlı ekip taraftarları tarafından topa tutuldu. Hatırlanacağı üzere Sumudica, Trabzonspor beraberliğinin ardından saha kenarında göbek atmıştı.

Spor 06-11-20 22:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir depremiyle ilgili '5. günde hala enkaz kaldırılmadı' ifadelerine çok sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sus da adam sansınlar." dedi

Haber 05-11-20 12:31

Sosyal medya pandemisi Göz Hizasına geliyor

Sanatçı Asaf Erdemli'nin hurda malzemelerden oluşturduğu ve insanların hayatlarını gözler önüne serdikçe daha kolay manipüle edilir hale geldiğine dikkati çeken "Göz Hizası" sergisi başkentli sanatseverlerle buluştu - Araba silecekleri, daktilo tuşları, mantar, hava borusu gibi hurda malzemenin yanında kendisi artık "hurdalaşmış" Sus Fotoğrafı gibi ikonlara da yer verilen sergi, 11 Ekim'e kadar CerModern'de görülebilecek

Yurthaber 19-09-20 11:14

Sosyal medya pandemisi Göz Hizasına geliyor

Sanatçı Asaf Erdemli'nin hurda malzemelerden oluşturduğu ve insanların hayatlarını gözler önüne serdikçe daha kolay manipüle edilir hale geldiğine dikkati çeken "Göz Hizası" sergisi başkentli sanatseverlerle buluştu - Araba silecekleri, daktilo tuşları, mantar, hava borusu gibi hurda malzemenin yanında kendisi artık "hurdalaşmış" Sus Fotoğrafı gibi ikonlara da yer verilen sergi, 11 Ekim'e kadar CerModern'de görülebilecek

Yurthaber 19-09-20 11:14

KKTC Enerji Bakanı'ndan Cumhurbaşkanı Akıncı'ya Doğu Akdeniz resti

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Atina ve Rum yönetimlerinin tavırları karşısında sessiz kaldığını kaydeden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, "Akıncı neden sus-pus oldu?" diye sordu.

Haber 16-08-20 17:29

Ankara'da kızını öldüren Harun Yıldız hakim karşısında

Çubuk ilçesinde, 18 yaşındaki kızı Şeyma Yıldız'ı öldürdüğü iddiasıyla hakkında "ağırlaştırılmış müebbet hapis" talebiyle dava açılan sanık ilk duruşmada savunma yaptı - Sanık Harun Yıldız: - "Kızıma konuyu açtım, 'Porno sitelerinde seni gördüm' dedim. Kızım önce bunu kabul etmedi. 'Gördüm' diye ısrar edince 'Baba sus' dedi, ağlamaya başladı. Kızım ağlamaya başlayınca kendimi kaybettiğimi hatırlıyorum. Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum" - Sanığın ağabeyi Muzaffer Yıldız: - "Kardeşim 4 çocuğunu karşılıksız seven bir insan. Kızını 3 oğluna karşı severdi. Köyde ufak çocuğa 'Harun yapar mı?' diye sorun, inanmaz. Olayın neden olduğunu da biz o gün basından duyduk"

Yurthaber 03-07-20 17:35

Ankara'da kızını öldüren Harun Yıldız hakim karşısında

Çubuk ilçesinde, 18 yaşındaki kızı Şeyma Yıldız'ı öldürdüğü iddiasıyla hakkında "ağırlaştırılmış müebbet hapis" talebiyle dava açılan sanık ilk duruşmada savunma yaptı - Sanık Harun Yıldız: - "Kızıma konuyu açtım, 'Porno sitelerinde seni gördüm' dedim. Kızım önce bunu kabul etmedi. 'Gördüm' diye ısrar edince 'Baba sus' dedi, ağlamaya başladı. Kızım ağlamaya başlayınca kendimi kaybettiğimi hatırlıyorum. Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum" - Sanığın ağabeyi Muzaffer Yıldız: - "Kardeşim 4 çocuğunu karşılıksız seven bir insan. Kızını 3 oğluna karşı severdi. Köyde ufak çocuğa 'Harun yapar mı?' diye sorun, inanmaz. Olayın neden olduğunu da biz o gün basından duyduk"

Yurthaber 03-07-20 17:35

Sus işareti yapan hemşireden Kovid-19 ile mücadele eden sağlık çalışanlarına destek

İstanbul'da hemşire kıyafetiyle 44 yıl önce çekilen fotoğrafıyla tanınan eski model Dilek Tunca herkese bu süreçte evlerinde kalmaları çağrısı yaptı - İzmir'de yaşamını sürdüren Tunca: - "Sağlık çalışanlarının bilhassa hemşire kardeşlerimin gayretlerini takdirle izliyorum. Hemşire kardeşlerim şartlar ne kadar zor olursa olsun bu sürecin de üstesinden gelecektir. Onlarla gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum"

Yurthaber 17-04-20 11:32

Kafede görüntülenen ünlü oyuncu Yetkin Dikinciler sert çıktı! 'Sus tartışma'

Oyuncu Yetkin Dikinciler, yasak olmasına rağmen gittiği bir kafede oturup kahve içti. Kendisini görüntüleyen muhabirin uyarısı karşısından sinirlerine hakim olmayan oyuncu "Sus beni dinle, tartışma benimle" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 14-04-20 16:55

Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a olay sözler

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, divan kurulu toplantısında üyelere başarılı olacaklarının sözünü vererek, yardım kampanyası başlatacaklarını söyledi. Eski başkan Fikret Orman’a da 'Yeter artık bir sus' diyen Çebi, "Bu kulübün uçağına binip, çayını içtiniz. Hiç mi bırakacak 100 bin Liranız yoktu. Artık başını öne eğ, ‘Ettik bir halt’ de, hep beraber sarılalım, seni de kucaklayalım" dedi.

Spor 15-02-20 14:27

Irak’ta protestoculardan Saddam’ın kızına: Sen sus kasabın kızı

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin’in kızı Raghad Hüseyin’in ülkedeki protestolarla ilgili yaptığı açıklamasına protestoculardan "Sen sus kasabın kızı" cevabı geldi.Irak’ta geçtiğimiz Ekim ayından bu yana başkent Bağdat başta olmak üzere birçok ildeki hükümet karşıtı gösteriler üçüncü ayına yaklaşıyor.

Haber 23-12-19 16:40

Çalışanlara kıyafet ve renk seçimi konusunda önemli ipuçları

İş dünyasında kıyafet ve özellikle renklerin önemli olduğunu vurgulayan uzmanlar, doğru elbise ve rengin insanların kendilerini daha fazla ifade edebildiğini bunun yanında dağınık ya da işe uygun giyinmemiş birisi için o işi iyi yapmayacağı gibi bir algı oluşabileceğini vurguladılar.Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Akademi birimi tarafından ‘Sen Sus Görüntün Konuşsun’ etkinliği gerçekleştirildi.

Haber 23-11-19 12:23