Susan Mullar Haberleri

Youtube'un eski CEO'sunun 19 yaşındaki oğlu Marco Troper ölü bulundu: Aşırı doz iddiaları!

Google'da 25 yıl boyunca çalışan ve uzun yıllar YouTube'un CEO'luk görevini üstlenen Susan Wojcicki'nin oğlu 19 yaşındaki Marco Troper, yurt odasında ölü bulundu. Troper'ın ölüm nedeni henüz bilinmezken herhangi bir cinayet belirtisine rastlanmadığı ifade edildi. Troper'ın UC Berkeley'de birinci sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Trend 2024-02-19 09:48:27

Korku filmi gibi ama gerçek! Kapısının önünde palayla gezen bir kadını görünce ne yapacağını şaşırdı

İngiltere’nin Liverpool şehrinin Anfield bölgesinde 41 yaşındaki Susan Blackburn isimli bir kadın kapısının önünde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini izleyince dehşete düştü. 41 yaşındaki kadının kapısının önünde elinde palayla dolaşan hiç tanımadığı bir başka kadını görünce büyük bir panikle durumu polise haber verdi.

Trend 2023-07-18 13:54:44

Youtube CEO'su Susan Wojcicki kimdir, kaç yaşında ve nereli? Susan Wojcicki Youtube'dan istifa etti!

Youtube CEO'su Susan Wojcicki görevinden istifa ettiğini açıkladı. Wojcicki'nin çalışanlara bir e-mail aracılığıyla istifasını duyurmasıyla eski CEO hakkında araştırmalar hız kazandı. Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi olan Yotube'da CEO görevini üstlenen Susan Wojcicki'nin neden istifa ettiği merak konusu oldu. Peki Youtube CEO'su Susan Wojcicki kimdir, kaç yaşında ve nereli? Susan Wojcicki neden istifa etti?

Haber 2023-02-16 22:20:50

Çalışanlara e-postayla duyurdu! YouTube CEO’su Susan Wojcicki istifa etti

Çevrimiçi video paylaşım ve sosyal medya platformu olan YouTube’ın CEO’su Susan Wojcicki istifa etti.

Haber 2023-02-16 21:52:30

O zaman 'LGBT'li çocuk vardır' söylemlerinde susan CHP'li ahlaksızdır' dedi, Meclis karıştı! Toplantıyı terk ettiler

6 yaşındaki kız çocuğuna mide bulandıran cinsel istismar olayı ve evlilik hikayesi Türkiye'nin her yerinde konuşuluyor. Konu, Tuzla Belediyesi meclis toplantısında da gündeme gelirken gergin anlar yaşandı. AK Parti Meclis Üyesi Nurhan Erdem'in "ahlaksızlık" sözleri üzerine CHP'li meclis üyelerinden karşılık geldi. Meclis Başkanı olayı yatıştırmaya çalışsa da tarafların gerginliği giderek yükseldi.

Haber 09-12-22 15:11

Saç dökülmesini hızlandırıyor, kelliğe neden oluyor, saç derisini tahriş ediyor! Kesinlikle uzak durun

Ohio Eyalet Üniversitesi'nden Dr. Susan Massick, erkekleri saç dökülmesi konusunda erken davranmaları için uyarılarda bulundu. Dr. Massick, yeterli protein ve demir içeren dengeli beslenme programı önerdi. Protein saç köklerinin büyümesine yardımcı olurken, demir hücrelerin hayatta kalmasını sağlamak için onlara yeterli oksijenin ulaşmasını sağlayacaktır. Amerikan Dermatoloji Akademisi de saç dökülmesini önlemek için benzer tavsiyelerde bulundu.

Haber 10-09-22 07:04

Saçını kuruturken şok yaşadı! Aynada gördüğü…

57 yaşındaki Susan Dabson saçını kuruturken sol göğsünün altında olağandışı bir duruma rastladı. Kolunu kaldırdığında gördüklerinden şüphelenen Susan Dabson bu konuyu göz ardı etmeyerek doktora gitti ve kanser olduğunu öğrendi.

Kadin 25-05-22 16:50

Fed'de tarihi başkan seçimi! İlk kez...

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Boston'daki yeni başkanı Fed tarihinde bir ilk olarak tarihe geçti. Yeni başkan olarak atanan Susan Collins, bölgesel Fed başkanı seçilen ilk siyahi kadın oldu.

Finans 10-02-22 09:53
Fed

Robert Durst: Cinayetten hüküm giyen ABD'li emlak milyoneri öldü

Yakın arkadaşı Susan Berman'ı öldürmekten suçlu bulunduğu davada ömür boyu hapse mahkum edilen 78 yaşındaki ABD'li emlak milyoneri Robert Durst öldü. Durst'un ölümünü kamuoyuna avukatı açıkladı.

Haber 11-01-22 04:40

Disney'e ilk kadın yönetim kurulu başkanı: Susan Arnold görevi devralmaya hazırlanıyor

Eğlence dünyasının devlerinden Walt Disney şirketine 98 yıllık tarihinde ilk kez bir kadın başkanlık edecek.

Haber 03-12-21 03:54

Robert Durst: ABD'li emlak milyoneri birinci derece cinayetten ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı

ABD'li emlak milyoneri Robert Durst, yakın arkadaşı Susan Berman'ı öldürmekten suçlu bulunduğu davada ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Durst, HBO'da yayımlanan suç belgeseli The Jinx'e konuk olmuş, çekime ara verildiği sırada mikrofonun açık olduğunu fark etmeden cinayeti itiraf etmişti.

Haber 15-10-21 04:58

Bu yıl konserler olacak mı? Bu yaz konserler yasak mı?

2020 Mart ayından beri ülkemizi etkisine altına koronavirüs salgını sonrasında alınan kararlar gereği konserler ve toplu etkinlikler yasaklandı. Yaklaşık 15 aydır susan müziğin ise ne zaman tekrar duyulacağı bilinmiyor. Uzun bir süredir destek almayan müzisyenler ise çok zor zamanlar geçiriyor. Birçok iş yerinin açılması ile beraber konserlerin tedbirler alınarak yapılamaması birçok ünlü isimden de tepki gördü.

Magazin 10-06-21 19:19

Müzisyenlere ne zaman hibe desteği verilecek? Müzisyenlere ne kadar destek verilecek?

Koronavirüs salgını sebebiyle 15 aydır susan müzik sektörüne, bu süre zarfında bir destek yapılmadı. Bir dönem kısa bir süreliğine aylık 1000 TL olarak destek sağlanan müzisyenler, 1 Haziran’da alınan normalleşme kararlarında kendilerine dair bir açılma kararı göremeyince tepki gösterdi. Bunun üzerine ise müzisyenler için tek seferlik 3 bin TL’lik bir hibe paketi açıklandı.

Finans 07-06-21 22:11

Halkbank davasında kritik gün!

New York İkinci Bölge İstinaf Mahkemesi’nde yeni haftanın ilk günü 12 Nisan’da yapılacak duruşmada Halkbank’ın avukatları ve savcılar üst mahkemenin üç hakimi Raymond J. Lohier, Jr., Susan L. Carney ve William J. Nardini’nin karşısına çıkacak. Hukukçular duruşmada mahkeme heyetinin nihai kararını vermesini beklemediklerini belirttiler.

Finans 12-04-21 11:14

Kılıçdaroğlu'ndan HDP açıklaması: Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "HDP ayrı bir parti, biz ayrı bir partiyiz. Biz hiçbir zaman, 'HDP ile beraber bir parti olduk' demedik ama bizim bir özelliğimiz var. Tarihin bize yüklediği bir özellik bu. Biz zulmün karşısında susmayız. Haksızlık karşısında susmayız. Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır." dedi.

Haber 08-04-21 16:24

YouTube CEO’su, Trump’ın hesabını şiddet riskinin ortadan kalkması durumunda açabileceklerini söyledi

YouTube'un CEO'su Susan Wojcicki, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın askıya alınan hesabının şiddet riskinin ortadan kalkması durumunda yeniden aktif hale getirilebileceğini söyledi.

Haber 05-03-21 04:14

Dakota Fanning, The First Lady dizisinde başkanın kızı rolünde

Showtime kanalının merakla beklenen The First Lady dizisine genç oyuncu Dakota Fanning katıldı. Fanning, Ford çiftinin tek kızı Susan Ford'a hayat verecek.

Magazin 03-03-21 11:50

Corona Paketi Görüşmesinin Ardından Olumlu Mesaj

Başkan Joe Biden, Kongre’den geçirmek istediği 1,9 trilyon dolarlık Corona virüsü yardım paketiyla ilgili itirazlarını kendisine bir mektupla ileten bir grup ılımlı Cumhuriyetçi senatörle Beyaz Saray’da bir araya geldi. Senatör Susan Collins görüşmenin ''yapıcı'' ve ''faydalı'' geçtiğini söyledi

Haber 02-02-21 04:53

Pompeo, Rüstem Paşa Camii'ni ziyaret etti

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Fener Rum Ortodoks Patrikhanesi'ni ziyaretinin ardından ile Fatih'te bulunan Rüstem Paşa Camii'ni ziyaret etti. Pompeo'ya eşlik eden Susan Pompeo camiye yeşil başörtüsü ile girdi.

Haber 17-11-20 13:37

35 yıllık eşine pencereden veda etti

Dünyanın bir çok ülkesinde koronavirüs krizi nedeniyle cenaze törenlerini yasakladı. Virüs pek çok aileyi, sevdikleriyle vedalaşma şansından mahrum bıraktı. İngiltere'nin Cardiff bölgesinde yaşayan Susan Cadogan (73), koronavirüs sebebiyle evde karantinada bulunduğu için, yaşamını yitiren kocasının cenazesine katılamadı. Görevliler, cenaze arabasını yaşlı kadının evinin önünden geçirdiler. Susan, pencereden kocasını son yolculuğuna uğurladı.

Haber 04-04-20 16:11

90 yaşında Belçika’da koronavirüs’ten ölen kadın solunum ventilatörünü reddetti: Güzel bir hayatım oldu, bunu gençler için kullanın

90 yaşındaki Belçikalı Susan Hoylaerts, solunum güçlüğü yaşayarak hastaneye kaldırıldı. Doktorlar tarafından kullanması gerektiği söylenen solunum cihazını, kendinden daha genç olanların kullanmasını isteyerek reddetti ve bundan iki gün sonra COVID-19 nedeniyle öldü.

Haber 01-04-20 13:24

Ünlü Araştırmacı Susan Blackmore’un “Bilinç” Kitabı Türkçede

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Yayınevi, Oxford Üniversitesi Yayınevi’nin dünyaca ünlü dizisi “Very Short Introductions”tan çıkan “Bilinç” kitabını Türkçeye kazandırdı.İKÜ Yayınevi, Oxford Üniversitesi Yayınevi’nin dünyaca ünlü “Very Short Introductions” dizisinden seçerek hazırladığı “Çok Kısa Bir Başlangıç” adlı kitap dizisini Türkçeye kazandırmaya devam ediyor.

Magazin 09-12-19 11:06

Ünlü araştırmacı Susan Blackmore'un Bilinç kitabı Türkçede

İstanbul Kültür Üniversitesi Yayınevi "Çok Kısa Bir Başlangıç" adlı kitap dizisi kapsamında Dr. Susan Blackmore'un "Bilinç" adlı kitabını Türkçeye kazandırdı

Yurthaber 09-12-19 10:45

Senatörlerden Kaçak IŞİD Militanlarıyla İlgili İnceleme Talebi 

Senato İstihbarat Komisyonu Başkan Yardımcısı Mark R. Warner ve Cumhuriyetçi Senatör Susan Collins, Ulusal İstihbarat Dairesi’nden kaçak IŞİD teröristlerinin ABD ve müttefiklerinin güvenliği üzerine etkileri konusunda inceleme yapması talebinde bulundu

Haber 06-11-19 01:03

Beşizlerin hiçbirinden vazgeçemedi 20 yıl sonra gururla o fotoğrafı paylaştı

Bir kadının doğum yapmadan önce annelik içgüdüsünün geliştiğini söylerler. Kesin olarak bunu kanıtlamanın bir yolu yok ancak, küçük çocuklarınız için hemen hemen her şeyden fedakarlık yapmaya çalışırsınız. Susan Thompson adındaki kadın beşizlerine hamile olduğunu öğrendiğinde 28 yaşındaydı. Doktorlar ona seçici redüksiyon yapmayı teklif etti. Ancak bu Susan için söz konusu bile olamazdı ve doktorların önerisini reddetti. 20 yıl sonra ise gururunu bakın nasıl paylaştı.

Kadin 04-11-19 16:20

Trump'tan Obama'nın ulusal güvenlik danışmanı Rice'a felaket nitelemesi

ABD Başkanı Donald Trump: - "Ulusal Güvenlik Danışmanı olarak Başkan Obama'nın felaketi olan Susan Rice, şimdi bize Suriye'de ne yapılacağı hakkında fikrini söylüyor" - "Kumda kırmızı çizgiyi hatırlıyor musunuz? Bu Obama idi. Milyonlarca insan öldü. Hayır, sağ ol Susan, sen bir felakettin"

Haber 19-10-19 15:04

Felç geçiren İngiliz hasta, ülkesine dönmek için yardım bekliyor

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde motosiklet kazasında yaralanan İngiliz turist Susan Haviland (48), felç geçirdi.

Haber 18-10-19 23:06

Felç geçiren İngiliz hasta, ülkesine dönmek için yardım bekliyor

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde motosiklet kazasında yaralanan İngiliz turist Susan Haviland (48), felç geçirdi.

Haber 18-10-19 18:16

ABD'li uzmandan Trump'ın Suriye ikilemini Obama'nın ekibi oluşturdu değerlendirmesi

Hudson Enstitüsü Uzmanı Michael Doran'ın makalesinden: - "(Barack Obama'nın güvenlik danışmanlarından) Susan Rice ve iş arkadaşları, bizi Obama ekibinin Orta Doğu'ya istikrar getirmede YPG gibi gruplar ile çalışarak oldukça etkili bir planı olduğuna; değişken ve fevri Trump'ın ise Ankara ile yakınlaşmaya çalışarak bu planı çöpe attığına inandırmaya çalışıyor. Saçmalık" - "Trump, YPG'ye ihanet etmiyor; Amerikan dış politikasına yeniden denge getirmeye çalışıyor" - "Amerika, YPG'yi eğitti, donattı ve fonladı. Ona, bölgedeki tüm hasımlarını yenmesini sağlayan hava bombardımanı da dahil güçlü bir askeri destek verdik. Bu yardım sayesinde, grubun gücü, etkisi ve bölgesel etki alanı hayallerinin bile ulaşamayacağının ötesine ulaştı" - "Eğer Rice ve Obama ekibi, bu karmaşıklık için birilerini suçlamak istiyorlarsa, aynaya bakmayı düşünemeliler"

Haber 09-10-19 12:49

ANALİZ - Sisi rejimi Mübarek dönemini aratıyor

Mısır 30 yıl boyunca Mübarek yönetimi altında otoriter bir sistemle yönetildi. Ülkede parti sistemi hâkim olmakla birlikte, birtakım elitlerin kontrolündeki partilerin parlamentoda ancak sembolik düzeyde temsiline imkân tanınmaktaydı - Darbeden sonraki dönem açısından bakıldığında, parlamentonun farklı, ama otoriter bir anlayışın gölgesinde oluşturulduğu görülüyor. Yeni seçim sistemi parlamentodaki üyelerin birlikte hareket etmesini imkansızlaştırarak yasama organını işlevsiz hale getirirken, Sisi’nin başında olduğu yürütme organına adeta sınırsız bir güç sağlamaktadır - Sisi yönetiminde yargı ve emniyet kurumu, Mübarek döneminden farklı olarak, askeri yönetimi kendi çıkarları için topyekûn bir şekilde destekliyor. Kurumlar arası denge siyaseti güdülmek yerine, birtakım menfaatler çerçevesinde ülkedeki muayyen bazı kurumların doğrudan ve açıktan desteklemesi, ülkede farklı seslerin siyasi temsiline de imkan tanımıyor - Sisi’nin Mübarek’ten daha sert bir otoriter sistem inşa etmesine müsaade eden global güçlerin desteğini aldığını da özellikle zikretmek gerekir. Darbeye susan küresel güçler, akabindeki en önemli insanlık dramı olan Rabia katliamına da seyirci kalmışlardır - Mısır’da Mübarek “diktatörlerin anası” olarak kabul ediliyordu. Artık Sisi’yi tanımlamak için “diktatörlerin anası” kavramından daha farklı ve mübalağalı bir isimlendirmeye ihtiyaç vardır

Haber 06-09-19 14:06

Köylerde üretilen karpuz tezgahlarda yerini aldı

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde köylerde susuz ve organik olarak üretilen karpuzlar, tezgahlarda yerini almaya başladı.İlçeye bağlı Kıraçlar ve Sakyol başta olmak üzere çevre köylerde ailelerin ekonomilerine önemli bir kazanç susan susuz üretilen karpuzda hasat başladı.

Yurthaber 24-07-19 13:25

Susan Hefuna’nın ’Screens’ Sergisi Merdiven Art Space’de sanatseverlerle buluşuyor

Merdiven Art Space, 20 Temmuz’a kadar devam edecek, Mısır asıllı Alman sanatçı Susan Hefuna’nın Screens başlıklı sergisine ev sahipliği yapıyor.Merdiven Art Space, 20 Temmuz’a kadar devam edecek, Mısır asıllı Alman sanatçı Susan Hefuna’nın Screens başlıklı sergisine ev sahipliği yapıyor.

Haber 20-06-19 11:01

CHP TBMM Grup Toplantısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: (1) - "Milletin vicdanı kanıyor. Bizim de vicdanımız kanıyor. Adaletsizlik karşısında susan dilsiz şeytandır. Adaletsizlik varsa mücadele etmek de bizim namus borcumuzdur" - "Hakim dediğin adam, satılık adam değildir. Hakim dediğin kişi siyasal baskılara boyun eğen adam değildir, vicdanıyla, adaletle karar veren kişidir. Adaletin olmadığı bir devlet ayakta kalmaz. Adalet, mülkün, devletin temelidir. Milletini iradesine kumpas kurdular, 7 tane hakim aracılığıyla" - "7 kişi gitti, diz çöktü, el etek öptü. Allah bilir ne vaatlerde bulundular, Ramazan gününde haram yediler. Kul hakkı yemek, ne zamandan beri hakimlerin görevi oldu? Vatandaşın iradesine kumpas kurmak ne zamandan beri çete mensubu hakimlerin görevi oldu? Bunu söyledim diye tazminat davası açacaklar. Açmazsanız namertsiniz"

Haber 07-05-19 15:19

Susan nineden gençlere öğüt: Sevgi ve saygıyı elden bırakmayın

KARS'ın merkeze bağlı Küçükyusuf köyünde 1928 yılında dünyaya gelen Susan Gökalp, gençlere öğütlerde bulundu.

Haber 16-04-19 09:37

Susan nineden gençlere öğüt: Sevgi ve saygıyı elden bırakmayın

KARS'ın merkeze bağlı Küçükyusuf köyünde 1928 yılında dünyaya gelen Susan Gökalp, gençlere öğütlerde bulundu.

Haber 16-04-19 09:33

Fatih Ürek'ten Sıla ve Ahmet Kural yorumu! 'Ben de sahnede şiddete maruz kaldım'

Şarkıcı Fatih Ürek, Ahmet Kural tarafından darp edilen Sıla'ya destek verdi. Kıbrıs'ta sahne alan Fatih Ürek, 'Sıla'yı gönülden destekliyorum. Şiddet gördüğünü bildiğim, ama çok susan gizleyen insanlar çok var. Sahnede de şiddete uğradım' dedi.

Magazin 04-11-18 20:56

KTO Karatay’dan eğitimde uluslararasılaşma hamlesi

KTO Karatay Üniversitesi, uluslararası eğitim çalışmaları kapsamında iş birliklerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.Amerika Birleşik Devletleri Alabama eyaletinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Alabama Üniversitesi’nden Uluslararası Programlar Dekan Yardımcısı Lisa Pawloski ve Lisansüstü Programlar Dekanı Susan Carvalho, ortak programlar ve iş birliği konularını görüşmek üzere KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 23-10-18 16:35

Collins: 'Ford’a Saldıranın Başkası Olduğuna İnanıyorum’

Cumhuriyetçi Senatör Susan Collins, Anayasa Mahkemesi üyeliği onaylanan Brett Kavanaugh’yu cinsel tacizle suçlayan Christine Blasey Ford’un Kavanaugh değil bir başkası tarafından saldırıya uğradığına inandığını söyledi

Haber 09-10-18 00:19

New York metrosuna müzikleriyle renk katıyorlar

ABD'de her gün milyonlarca kişinin kullandığı New York metrosunda müzisyenler eğlenceli dakikalar yaşatıyor - 350 müzisyen ve müzik topluluğu, metro sistemindeki yaklaşık 30 noktada birçok müzik türünde performans sergiliyor - New York metrosunun müzisyenleri arasında bir Türk ile evli olan ve bir dönem İstanbul Devlet Opera ve Balesinde performans sergileyen Susan Keser de var - Susan Keser: - "Halka açık alanlardaki performansların etki alanı çok daha geniş. Etrafınızda çocuklar, yetişkinler herkes oluyor. Binlerce insan sizi dinliyor"

Haber 11-08-18 11:14

AK Parti'den Yahudi Devlet Yasasını kabul eden İsrail'e tepki

Türkiye-Filistin Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Hasan Turan: - "Hiç şüpheniz olmasın ki öfke ateşinin altına attığınız her odun, bir gün mutlaka sizin için yok edici bir yanardağa dönüşecektir" - "İsrail'in bu açık haksızlık ve ırkçı politikaları karşısında susan dilsiz şeytandır"

Haber 21-07-18 11:04

Antalya’da Kaybolan İngiliz Turist Bulundu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde semt pazarında kaybolan İngiliz kadın turist bulundu. 66 yaşındaki Susan Brown’un semt...

Yurthaber 12-07-18 22:56

66 Yaşındaki İngiliz Kadın Semt Pazarında Kayboldu

Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Side Mahallesi’nde tatil yapan 66 yaşındaki İngiliz Susan Brown, alışveriş için...

Yurthaber 12-07-18 20:25

ABD Kongresinde Trump'ın göçmen politikasına yönelik protesto

Gözaltına alınan kadınlar arasında Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu Susan Sarandon da bulunuyor

Haber 29-06-18 19:06

MSKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir ilk

16 yıldır Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan İngiliz asıllı 39 yaşındaki Susan Bağuç, 20 yıldır fazla kiloları nedeniyle yaptığı diyetten sonuç alamayınca Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde aynı anda kapalı safra kesesi ve obezite cerrahisi ameliyatı olarak 3 haftada 12 kilo verdi.Karın ve sırt ağrısı şikâyeti ile başvurduTürk vatandaşı ile evli Susan Bağuç, MSKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine yıllardır yaşadığı obeziteye bağlı karın ağrısı ve sırt ağrısı şikâyeti ile Genel Cerrahi bölümüne başvurdu.

Haber 24-04-18 13:25

Mskü Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Bir İlk

16 yıldır Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan İngiliz asıllı 39 yaşındaki Susan Bağuç, 20 yıldır fazla...

Yurthaber 24-04-18 13:18

ABD Dışişleri Bakanlığı: “Kuzey Kore’nin nükleer testleri durdurması olumlu

ABD Dışişleri Bakanlığı Doğu Asya ve Pasifik İşlerinden Sorumlu Yardımcısı Susan Thornthon, Kuzey Kore’nin nükleer ve füze testlerini durduracağını açıklaması çok olumlu bir gelişme olarak değerlendirdi.ABD Dışişleri Bakanlığı Doğu Asya ve Pasifik İşlerinden Sorumlu Yardımcısı Susan Thornthon, Kuzey Kore’nin nükleer ve füze testlerini durduracağını açıklamasını çok olumlu bir gelişme olarak değerlendirdi.

Haber 22-04-18 12:41

Ünlü aktör cinsel taciz ile suçlanıyor: Önümde kendini tatmin etti!

Ünlü aktör Michael Douglas'ı kendisini taciz etmekle suçlayan kişi ortaya çıktı. Aktörün eski bir çalışanı olan Susan Braudy, Douglas'ın kendisinin önünde kendini tatmin ettiğini söyledi.

Magazin 21-01-18 10:55

Michael Douglas'ı cinsel tacizle suçlayan eski çalışanı: Önümde mastürbasyon yaptı

Hollywood yıldızının 10 gün önce yalanladığı cinsel taciz iddialarını dile getiren kişi ortaya çıktı. Douglas'ın eski çalışanı Susan Braudy, ünlü aktör yüzünden kendisini aşağılanmış hissettiğini söyledi. Douglas ise iddiaları reddediyor.

Haber 19-01-18 18:43

Merkel'i gören tanıyamıyor! Tam bir photoshop harikası!

Almanya'nın başkenti Berlin'de yaşayan bir fotoğrafçı Almanya Başbakanı Angela Merkel'in fotoğrafıyla şirketinin tanıtımını yaptı. Susan Pöschl isimli fotoğrafçı, koyduğu iki Merkel fotoğrafıyla 'photoshop' yeteneklerini kanıtladığını söyledi... Merkelli ilanın altında, "Partner seçiminizde başarı sağlamanız için..." yazısı bulunuyor.

Haber 18-01-18 13:53