Suudi Arabistan Kral Selman Vakfi Haberleri

Jorge Jesus böyle yıkıldı! Hakem tam 3 kez penaltı noktasını gösterdi, Jesus'un rekor serisi sona erdi

AFC Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Al Ain'e yenilen Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in 34 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Spor 2024-04-17 23:22:39

Suudi Arabistan Süper Kupa yarı finalinde Cristiano Ronaldo'nun olaylı gecesi! Rakibine dirsek attı, hakeme yumruk kaldırdı... Arabistan kariyerinde ilk kez kırmızı kart gördü

Suudi Arabistan Süper Kupası yarı finalinde Al Hilal, Al Nassr'ı 2-1 mağlup etti ve üst üst galibiyet rekorunu 33'e taşıdı. Karşılaşmanın son bölümü oldukça sert bir atmosferde oynanırken, Cristiano Ronaldo rakibine attığı dirsek sonrası kırmızı kart görürken, karşılaşmanın hakemine de yumruk gösterdi. İşte detaylar...

Spor 2024-04-09 08:05:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman telefonda görüştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye ile Suudi Arabistan ikili ilişkileri, küresel, bölgesel konular ele alındı.

Haber 2024-04-08 22:55:26

Jorge Jesus, kırdığı rekorla dünyayı kasıp kavuruyor!

Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Hilal Teknik Direktörü Jorge Jesus, üst üste elde ettiği 32 galibiyetle kendisine ait dünya rekorunu geliştirdi.

Spor 06-04-24 13:45

Trendyol, e-ihracatta 2024 yılı ilk çeyrek verilerini açıkladı

E-ticaret platformu Trendyol, e-ihracat yoluyla dünya pazarlarıyla buluşturduğu Türk ürünleri ve üreticilerine dair 2024 yılı ilk çeyrek verilerini açıkladı. Bu dönemde Türk üreticiler en çok Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satış yaptı. En çok ihracat gerçekleştiren iller İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra; Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin oldu. Tekstil ve mutfak eşyaları ise, ihracatı en fazla yapılan ürün grupları olarak dikkat çekti.

Finans 04-04-24 14:00

Jorge Jesus Fenerbahçe'deyken listesine yazmış! Arap basını duyurdu: Icardi'nin yeni takımı Al-Hilal

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Galatasaray'da sezon sonu transfer çalışmaları da sürerken Sarı-Kırmızılı taraftarı üzecek bir haber geldi. Suudi Arabistan basınındaki habere göre, Arjantinli yıldızı Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde gözüne kestiren Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus, şu anki takımı Al Hilal'e Galatasaray'ın golcüsünün alınması yönünde talimat verdi. İşte detaylar...

Spor 28-03-24 10:51

Araplar çıldırdı, Fenerbahçe'ye piyango! Dzeko'yu tarihe geçecek bir rakamla alıyorlar

Attığı gollerle geldiği günden bu yana Sarı-Lacivertli taraftarlarla çok özel bir bağ kurmayı başaran Edin Dzeko için Jorge Jesus'un çalıştırdığı Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal devreye girdi. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 15:06

Liverpool'un yıldızı Salah gizli gizli anlaşma yapmış!

Sözleşmesi önümüzdeki yıl sona erecek Mohamed Salah ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Sezon başında Suudi Arabistan ekiplerini reddederek Liverpool'da kalan Mısırlı oyuncunun takımdan ayrılmak üzere olduğu öne sürüldü.

Spor 21-03-24 11:45

Bunu bir daha başarmak neredeyse imkansız! Fenerbahçe'den ayrılarak Al Hilal'e giden Jorge Jesus 28 resmi maçını da kazanarak dünya rekoru kırdı

Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamaması üzerine Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Hilal'in yolunu tutan Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus yeni takımında tarihi başarılara imza atıyor. Tecrübeli çalıştırıcı Arabistan ekibinde 28 resmi maçını da kazanırken kırılması zor bir rekora imza attı. İşte detaylar...

Spor 13-03-24 08:25

Ramazan ayı başladı mı başlamadı mı? O ülkelerde oruç kararı farklı oldu: Hilali görmedik

Başta Arap ülkeleri olmak üzere birçok ülkede Ramazan ayının ve oruç ibadetinin ne zaman başlayacağı konusunda fark yaşandı. Dün gece gökyüzünde hilalin görülmesi sonucu Suudi Arabistan ramazan ayını pazartesiden başlattı. Ürdün ve Umman ise farklı bir günde oruca başlayacak.

Haber 11-03-24 11:09

Beşiktaş'tan Anderson Talisca bombası! Suudi Arabistan ayrılığı duyurmak üzere...

Al Nassr formasıyla harikalar yaratan Anderson Talisca'nın sezon sonunda takımdan ayrılacağı öne sürüldü. Yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonu kapatan Brezilyalı yıldız için ''Türkiye'ye gitmesi bekleniyor'' iddiası ortaya atıldı.

Spor 08-03-24 17:06

Bakan Bolat Suudi Arabistan'ı işaret etti: 'Firmalarımız...'

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Suudi Arabistan ziyareti sonrası yaptığı değerlendirmede, "Suudi Arabistan, önümüzdeki 10 yıl için çok büyük bir yatırım hamlesine girişiyor. Bizim firmalarımız bu projeleri yakından takip etmeli" dedi.

Finans 05-03-24 11:31

Petrolde yeni karar! Haziran ayı sonuna kadar...

Suudi Arabistan, Rusya ve bazı OPEC+ üreticileri gönüllü ham petrol arz kesintilerini Haziran ayı sonuna kadar uzattı.

Finans 04-03-24 08:41

Bakan Bolat'tan Suudi Arabistan temasları: İkili görüşmeler gerçekleştirecek

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ikili görüşmeler gerçekleştirmek üzere Suudi Arabistan'da olacak. İki gün sürecek ziyaretlerde Bakan Bolat Suudi Arabistan Ticaret Bakanı el-Kasabi, Yatırım Bakanı el-Falih ile Kırsal İşler ve Konut Bakanı el-Hukayl ile görüşecek.

Finans 03-03-24 10:01

Ronaldo şimdi yandı! Messi tezahüratları sonrası cinsel organını tutarak el hareketi çekti, Suudileri çok kızdırdı... Mahkemeye çıkabilir!

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da top koşturan Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde Al Shabab'a karşı oynadığı mücadelede tribünlerin Messi tezahüratlarına sinirlenirken müstehcen bir harekette bulunmuştu. Yıldız futbolcunun başı yaptığı bu hareket nedeniyle dertte. İşte detaylar...

Spor 28-02-24 19:09

Cristiano Ronaldo'nun olay hareketi sonrası Suudi Arabistan Federasyonu soruşturma başlatıyor

Son oynanan Al-Shabab karşılaşmasında Ronaldo, “Messi” tezahüratı yapan taraftarlara ilginç bir harekette bulunmuştu. Suudi Arabistan'dan gelen habere göre Portekizli oyuncuya soruşturma açıldı.

Spor 26-02-24 18:36

Evinin bir odasını atölyeye çevirdi, yurt dışından sipariş yağıyor! En fazla Amerika, Avusturalya, Kanada, Suudi Arabistan ve Türk cumhuriyetlerinden talep geliyor

Gaziantep'te evinin bir odasını tekstil atölyesine çeviren girişimci kadın, birlikte çalıştığı 3 kadınla nevresim takımı, bebek ve çeyiz seti gibi ürünler yapıyor. İş kurma hayalini evinde gerçekleştiren Nuray Şahin yurt dışına da ürün gönderiyor. Özellikle Amerika, Avusturalya, Kanada, Suudi Arabistan ve Türk cumhuriyetlerinden çok talep geldiğini belirten Şahin, "Taleplere yetişmeye çalışıyoruz. Bir yıl sonra büyük atölyeye geçmeyi planlıyorum" dedi.

Finans 23-02-24 20:53

Büyükelçi atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! AK Partili dikkat çeken isimler de var...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Suudi Arabistan, Slovak Cumhuriyeti, Portekiz, Tunus ve Kuzey Makedonya'ya büyükelçi ataması yapıldı. Büyükelçi olarak atanan isimler arasında Eski AK Parti'li vekil Nükhet Hotar, eski Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Emrullah İşler gibi isimler de yer aldı.

Haber 16-02-24 00:16

Cristiano Ronaldo'dan skandal hareket! Suudi Arabistan bu olayla çalkalanıyor

Suudi Arabistan'da derbi mücadelesinde Al Hilal ile Al Nassr karşı karşıya geldi. Cristiano Ronaldo, kaybettikleri maç sonrası rakip takımın formasını kasıklarına sürüp taraftarlara geri fırlattı. O anlar sosyal medyada büyük tepki çekti.

Spor 09-02-24 09:45

Hakim Ziyech transferi resmen açıklandı! ''Bütçemizi aştığımız için gerçekleştiremedik''

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech'in takımda kalıp kalmayacağı merak edilirken, bir süredir transfer için görüştüğü Suudi Arabistan kulübünden resmi açıklama geldi.

Spor 08-02-24 09:19

Suudi Arabistan Süper Kupa parasını mektupla geri istedi, kulüplerin paranın yarısını harcadığı ortaya çıktı!

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı Suudi yetkililerin çirkin tavırları ve Atatürk pankartlarını engellemesi sebebiyle iptal edilirken, Suudi cephesinden TFF'ye bir mektup geldiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 02-02-24 11:16

Suudi Arabistan ödenen parayı geri istiyor! Galatasaray-Fenerbahçe maçı için verilen ücretin iadesi konusunda TFF'ye mektup geldi

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak çıkan kriz sonrası ertelenen Süper Kupa maçı için Suudi yetkililer ödenen parayı geri istedi.

Spor 01-02-24 12:54

Talimat verildi: Dünyanın en büyük petrol ihracatçısı üretim kapasitesini günlük 1 milyon varil azaltacak

Dünyanın en büyük petrol ihracatçısı Suudi Arabistan, günlük üretimini 12 milyon varil seviyesinde tutacak.

Finans 30-01-24 13:08

Al-Hilal, Messi'nin formasını giydiği Inter Miami'yi 4-3 yendi

Teknik direktörlüğünü Jorge Jesus'un yaptığı Suudi Arabistan temsilcisi Al-Hilal, Arjantinli yıldız golcü Lionel Messi'nin formasını giydiği ABD ekibi Inter Miami'yi Riyad Sezon Kupası hazırlık maçında 4-3 mağlup etti.

Spor 30-01-24 08:55

Fransız yıldız Karim Benzema kararını verdi! 'Arabistan bana göre değil' dedi geri dönüyor

Suudi Arabistan'a giden ancak hakkında sürekli olarak ayrılık iddiaları ortaya atılan Karim Benzema Avrupa'ya geri dönüyor. Tecrübeli oyuncu yaptığı açıklamada 'Arabistan bana göre değil' dediği öğrenilirken, ayrılığa kesin olarak karar verdi. İşte detaylar...

Spor 18-01-24 19:54

Türkiye'nin ihracat artışında ilk sıra Birleşik Arap Emirlikleri'nde

Türkiye'nin geçen yıl ihracatının değer bazında en fazla arttığı ülke 2 milyar 269 milyon dolarlık yükselişle Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) oldu. BAE'yi Rusya ve Suudi Arabistan izledi.

Finans 16-01-24 12:01

Atatürk forması krizi sonrası Suudi Arabistan'dan medya hamlesi! O kanal...

Suudi Arabistan geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa finaline ev sahipliği yapacaktı. Karşılaşma öncesinde iki takım yönetimi de taraftarları da şehre gelmişti. Takımlarımız ısınmaya Mustafa Kemal Atatürk formalarıyla çıkmak isteyince Suudiler bunu kabul etmedi ve temsilcilerimiz maça çıkmadan yurda döndü. Bu olay üstüne Suudi Arabistan sermayesinin Türkiye'de bir TV kanalı alacağı iddia edildi!

Magazin 08-01-24 14:18

Fenerbahçe - Galatasaray krizinin hemen üstüne geldi! 'Türkiye'deki o televizyon kanalını satın alıyorlar'

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa finaline ev sahipliği yapacaktı. Karşılaşma öncesinde iki takım yönetimi de taraftarları da şehre gelmişti. Takımlarımız ısınmaya Mustafa Kemal Atatürk formalarıyla çıkmak isteyince Suudiler bunu kabul etmedi ve temsilcilerimiz maça çıkmadan yurda döndü. Bu olay üstüne Suudi Arabistan sermayesinin Türkiye'de bir TV kanalı alacağı iddia edildi!

Magazin 08-01-24 07:35

Ali Koç’tan Abdülkadir Selvi’ye çok sert tepki: ‘Ulan sen FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın…’

Suudi Arabistan oynanamayan Süper Kupa maçının yankıları sürerken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan gündem yaratan bir çıkış daha geldi. Katıldığı bir canlı yayında Abdülkadir Selvi’nin Fenerbahçe’yi hedef alan yazısı ile ilgili de konuşan Koç “Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın sen kimsin Fenerbahçe’yi FETÖ ile bağdaştırıyorsun” dedi.

Spor 06-01-24 07:30

Fenerbahçe başkanı Ali Koç'tan ilginç çıkış! ''Ben başkanken Fenerbahçe şampiyon olamaz''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ertelenen 2023 Turkcell Süper Kupa finaliyle ilgili TFF’nin Suudi Arabistan ile yaptığı sözleşmeyi görmediklerini söyledi. Suudi Arabistan konusuna değindikten sonra ligdeki durum hakkında da konuşan Ali Koç'tan ilginç bir çıkış geldi.

Spor 05-01-24 23:52

Suudi Arabistan skandalı sonrası sessiz kalan Mehmet Büyükekşi görevi bırakıyor! Yerine gelecek isim de şimdiden belli oldu...

Süper Lig'de tartışma konusu olan ve istifası istenen Mehmet Büyükekşi için ortaya yeni bir iddia atıldı. Son olarak Süper Kupa maçını Suudi Arabistan'da oynatılmasını teklif eden ve yaşanan krizin baş mimarı olarak gösterilen Büyükekşi'nin istifa edeceği aktarıldı.

Spor 03-01-24 14:59

Suudi Arabistan'dan dikkat çeken hamle! Türkiye ile imzalanan mutabakat zaptına onay

Suudi Arabistan, Türkiye ile doğrudan yatırım teşviki alanında imzalanan mutabakat zaptını onayladı.

Finans 03-01-24 08:41

Galatasaray'da Icardi'yi isteyen takımlar keyifleri kaçırdı! Maaşının neredeyse 4 katını veriyorlar...

Galatasaray'da Mauro Icardi gelişmesi yaşanıyor. Son dönemlerde performansı düşse de öncesinde attığı gollerle kendinden sıkça söz ettiren Arjantinli oyuncuya Arabistan yarımadasından talipler çıktı. Galatasaray'a gelmeden önce de Suudi Arabistan Ligi'nden birçok takımla görüşen Arjantinli oyuncu tercihini sarı-kırmızılı takımdan yana kullanmıştı.

Spor 02-01-24 10:59

İran duyurdu! Bugün resmen başladı

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, İran'ın BRICS üyeliğinin resmi olarak başladığını duyurdu. BRICS ülkelerinin liderleri, 24 Ağustos 2023 tarihinde 15'incisi düzenlenen zirvede üye ülke sayısını artırma kararı almış, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, İran, Mısır, Arjantin ve Etiyopya BRICS üyeliğine davet edilmişti.

Haber 01-01-24 19:59

Rıdvan Dilmen, Recep Tayyip Erdoğan ile Mehmet Büyükekşi arasında geçen Süper Kupa maçı öncesindeki konuşmayı paylaştı! ''Neden Suudi Arabistan'da oynuyorsunuz?''

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan fakat Suudi Arabistan yetkililerinin skandal tavrı nedeniyle iptal olan Süper Kupa maçı sonrası yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Rıdvan Dilmen, katıldığı televizyon programında, Süper Kupa maçı öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi arasında yaşanan konuşmayı paylaştı. Paylaşılan bu konuşma sonrası, Suudi Arabistan fikrini Mehmet Büyükekşi'nin ortaya attığı ortaya çıktı.

Spor 30-12-23 22:08

Rıdvan Dilmen, Recep Tayyip Erdoğan ile Mehmet Büyükekşi arasında geçen konuşmayı paylaştı! ''Neden Suudi Arabistan'da oynuyorsunuz?''

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan fakat Suudi Arabistan yetkililerinin skandal tavrı nedeniyle iptal olan Süper Kupa maçı sonrası yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Rıdvan Dilmen, katıldığı televizyon programında, Süper Kupa maçı öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi arasında yaşanan konuşmayı paylaştı.

Spor 30-12-23 22:05

Ankara'daki Suudi Arabistan Büyükelçiliği çevresi Atatürk posterleriyle donatıldı

Beşiktaş Belediyesi'nin Fahreddin Paşa hamlesinden sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi de Suudi Arabistan Büyükelçiliği çevresini Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donattı.

Haber 30-12-23 15:11

100. yılımızda Araplara meze ettiler TÜRK takımlarını yazan Şahan Gökbakar'a Disney hatırlatması

Riyad'da oynanacak derbiye saatler kala Suudi Arabistan yönetiminin Galatasaray ile Fenerbahçe'ye Atatürk pankartı ve tişörtü için izin vermediği belirtildi. Türkiye'de tepki yağan olaya dair Şahan Gökbakar da sessiz kalmadı. Ancak ünlü komedyene hemen Disney hatırlatıldı.

Magazin 30-12-23 10:47

Acun Ilıcalı yaptı yapacağını! Suudilerin skandal talepleri sonrası, Suudi Arabistan Pro Ligi'ni yayınlamamaya karar verdi

Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa mücadelesi öncesi yaşanan skandallar sonrası Galatasaray ve Fenerbahçe maça çıkmama kararı alırken, Acun Ilıcalı'dan da yaşananlar sonrası bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor 30-12-23 09:55

Beşiktaş Belediyesi'ndan tarihi ayar! 'Çöl Kaplanı Medine Kahramanı Fahreddin Paşa' pankartı Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nun sokağında dalgalandırılıyor

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında dün Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleşmesi planlanan Süper Kupa Finali'ne Suudi yetkililer Atatürk ambargosu uygulamaya çalışmıştı. Skandal olay sosyal medyada büyük tepkilere neden olmuştu. Beşiktaş Belediyesi ise bugün Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nun bulunduğu sokağı 'Çöl Kaplanı Medine Kahramanı Fahreddin Paşa' pankartlarıyla donattı.

Haber 30-12-23 09:54

Merih Demiral'dan 'Suudi Arabistan skandalına ses çıkartmadı!' diyenlere tepki: Allah belanızı versin

Sezon başında Atalanta'da Al-Ahli'ye transfer olan Merih Demiral kariyerine Suudi Arabistan'da devam ediyor. Süper Kupa maçı öncesi yaşanan skandalların ardından Fenerbahçe ve Galatasaray karşılaşmaya çıkmama kararı almıştı. Merih Demiral olayın ilk anında sessiz kalırken daha sonra yaptığı açıklamayla bu durumun nedenini açıkladı ve kendisine tepki gösterenlere sert bir yanıt verdi.

Spor 30-12-23 08:28

Süper Kupa'nın organizatörü olan şirketten gece yarısı açıklama: TFF ile böyle anlaşmıştık, anlaşmaya uyulmadı!

Kırmızı çizgilerimizi pazarlık konusu yapmaya kalkan Suudiler'in bu tavrı sonrası hem Galatasaray hem de Fenerbahçe Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa maçına çıkmayı reddederken, maçın organizatörü olan ve Suudi Arabistan Devleti destekli turizm şirketi Riyadh Season gece yarısı bir açıklama yaptı.

Spor 30-12-23 07:53

Mansur Yavaş o görüntüleri paylaştı: Suudi Arabistan Büyükelçiliği'nin bulunduğu sokağı 'Atatürk' posterleriyle donatıyoruz

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa mücadelesi öncesinde yaşanan Atatürk pankartı ve tişörtü krizi maçı iptal ettirdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise sosyal medya hesabından bir video paylaşarak "Suudi Arabistan Büyükelçiliği'nin bulunduğu sokağı Bayrağımız ve Atatürk posterleriyle donatıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 30-12-23 01:02

Beşiktaş Belediye Başkanı Akpolat: Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'nun bulunduğu sokağın adı değiştirilecek

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa finalinde Atatürk tişörtü ve pankartına izin verilmemesiyle yaşanan skandala tepkiler sürüyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu’nun bulunduğu sokağın adının değiştirilerek Fahreddin Paşa Sokağı yapılacağını duyurdu.

Haber 29-12-23 23:32

Kaan Ayhan'a asker selamı vermediği için tepki gösteren Merih Demiral, Suudi Arabistan skandalına ses çıkartmadı denmişti Merih'den yanıt!

Sezon başında Atalanta'da Al-Ahli'ye transfer olan Merih Demiral kariyerine Suudi Arabistan'da devam ediyor. Süper Kupa maçı öncesi yaşanan skandalların ardından Fenerbahçe ve Galatasaray karşılaşmaya çıkmama kararı almıştı. Bu kararın ardından Türk sporcular ve takımlar Suudi Arabistan'a büyük tepki gösterirken, bu olay için ses çıkartmadı denilen Merih'den şok bir açıklama geldi.

Spor 29-12-23 23:16

SON DAKİKA: Mehmet Büyükekşi için yolun sonu göründü! Beklenen hamle geldi, Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girdi

Son dakika haberi: Türk futbolu bugün tarihi bir akşamı geride bıraktı. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa final maçı, Suudi Arabistan yönetiminin Atatürk forması ve pankartından rahatsız olması nedeniyle iptal edildi. İki takım da maça çıkmadı. Stadyumda İstiklal Marşımız ıslıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beklenen hamle geldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 29-12-23 22:57

Batuhan Karadeniz canlı yayında isyan etti! ''Bu adamı araştırsınlar, isterlerse benim son yayınım olsun''

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı, Suudi Arabistan yetkililerin skandal tavrı nedeniyle iptal edildi. Bu olay sonrasında eski futbolcu Batuhan Karadeniz, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Spor 29-12-23 22:26

Suudi Arabistan hükümeti, soyunma odamızın önüne polis yığdı! Atatürk tişörtü ve pankartını engellemek için skandal üstüne skandal hamle

Galatasaray ile Fenerbahçe, yaşanan kriz sonrası Türkiye’ye dönüyor. Suudi Arabistan'da oynanması planlanan maçta yaşanan kriz sonrası olay büyüdü. Suudi Arabistan hükümeti, takımlarımızın Atatürk tişörtü ve pankartıyla sahaya çıkmasına izin vermedi. Bu olayı engellemek için takımlarımızın soyunma odasının önüne polisleri görevlendirdiler.

Spor 29-12-23 21:44