Suvarli Beldesi Haberleri

Elazığ'da fuhuş operasyonu! AK Partili belediye başkanı tutuklandı

Elazığ'da düzenlenen fuhuş operasyonu kapsamında, fuhşa teşvik ve aracılık ile yer temin ettikleri belirlenip gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı. Şüpheliler arasında AK Partili Mollakendi Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan'ın da olduğu öğrenildi. AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Doğan’ın kesin ihraç istemiyle merkez disiplin kuruluna sevk edildiğini söyledi. İşte detaylar...

Haber 2024-03-05 17:59:21

Çeşme’de Şubat ayında deniz keyfi

Türkiye’nin gözde tatil beldesi Çeşme’de güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar denize girerek yüzdü.

Yurthaber 2024-02-26 15:24:40

Kazdağları’nda kar yüksekliği yer yer yarım metreye ulaştı, trafik akışı durman noktasına geldi

Balıkesir’in Edremit, Havran ve Çanakkale’nin Yenice ilçesi Kalkım Beldesi arasında Kazdağları’nda kar yüksekliği yer yer yarım metreye ulaştı.

Yurthaber 2024-01-30 12:28:01

Kütahya’da durdurulan şüpheli araçta uyuşturucu ele geçirildi

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Seyitömer beldesi girişinde durdurulan şüpheli araç içerisinde yapılan aramada, 15 gram metamfetamin ele geçirildi.

Yurthaber 2023-12-27 08:22:58

Kazdağları’nın eteklerindeki köylerde sokaklar derelere döndü

Çanakkale’nin Yenice ilçesi Kalkım Beldesi ve civarında, Kazdağları eteklerindeki köylerde yoğun sağanak yağış nedeniyle su taşkınları meydana geldi.

Yurthaber 30-11-23 07:52

Gökova Körfezinin en şanslı hayvanları

Muğla’nın dünyaca ünlü günübirlik tatil beldesi Akyaka’da yaşamlarını sürdüren vatandaşlar kadar burada yaşayan hayvanlar da şanslı.

Yurthaber 17-11-23 11:08

Esenköy açıklarında yunus sürüsü avlanırken görüntülendi

Yalova’nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesi açıklarında denizde bir balık sürüsünün peşine düşen ve avlanan yunuslar, güzel görüntüler oluşturdu.

Yurthaber 15-11-23 13:47

Silahlar patladı, kan döküldü! Çeşme'deki beach club'da yaşanan dehşet anlarının görüntüleri ortaya çıktı

Beach club'a rezervasyonsuz girmeye çalıştılar, alınmayınca silahlara sarıldılar! İzmir'in ünlü tatil beldesi Çeşme'de meydana gelen panik anlarının görüntüleri ortaya çıktı. Dün akşama doğru yaşanan gerginliğin ardından silahlar patlamış ve kan dökülmüştü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde saldırganların araçtan silah alıp ateş açtığı dehşet anları görüldü.

Haber 14-08-23 10:44

Kadırga Yaylasında şenlik coşkusu

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün Beldesi sınırları içerisinde bulunan ve üzeri açık camisiyle ünlü tarihi Kadırga yaylasında yüzlerce yıldır süren Otçu Şenliği bu yıl rekor katılımla gerçekleştirildi.

Yurthaber 21-07-23 14:44

Her yıl binlerce vatandaş geliyor! 562 yıldır...

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi Özkürtün Beldesi sınırlarındaki Kadırga Yaylası’nda Fatih Sultan Mehmet’in Cuma namazı kıldırdığı çatısı olmayan açık hava camisinde 562 yıldır insanlar çimen üzerinde namaz kılıyor. Kubbesi ve çatısı olmayan camiyi görmeye ve Cuma namazı kılmaya her yıl binlerce vatandaş geliyor.

Haber 07-07-23 17:35

Sakin kent Akyaka'nın nüfusu 3 binden 100 bine ulaştı! Bayram tatilinde plajlarda insan seli yaşandı, yollar kilitlendi

Uluslararası Sakin Kentler Birliği (Cittaslow) Genel Sekreterliği tarafından 'Sakin Kent' ilan edilen Muğla'nun Ula ilçesine bağlı Akyaka'da bayram tatili yoğunluğu yaşanıyor. Azmak Nehri ile de ünlü olan tatil beldesi Akyaka'nın 3 bin olan yerleşik nüfusu Kurban Bayramı'nın ikinci gününde 100 bini geçti. Akyaka plajında ve yollarda adım atacak yer kalmazken, tatilciler araçları için park yeri bulmakta da büyük sıkıntı yaşadı. Günde 31 bin aracın giriş yaptığı beldedeki yollar da kilitlendi.

Haber 29-06-23 18:42

SON DAKİKA | Şırnak'ta askeri personeli taşıyan otobüs devrildi: 2 asker şehit, 4 asker yaralı

Son dakika haberi: Şırnak- Uludere kara yolu Balveren beldesi mevkinde askeri personeli taşıyan otobüs şarampole devrildi. Kazada 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. MSB'den de kazayla ilgili açıklama geldi.

Haber 30-04-23 12:06

Dünyaca ünlü göstergebilimciler bu yaz Balıkesir’de buluşacak

Balıkesir Uluslararası Göstergebilim Yaz Okulu adlı bilimsel etkinlik, 23-28 Temmuz 2023 tarihleri arasında Balıkesir’in turistik beldesi olan Güre’de gerçekleştirilecek.

Yurthaber 25-04-23 14:18

İki kamyon kavşakta çarpıştı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Saltukova beldesi çevre yolunda bulunan kavşakta trafik kazası meydana geldi.

Yurthaber 12-04-23 12:05

Korku dolu anlar! Kardeşinin köpeğine yemek vermek istedi... Hayvanın saldırısıyla kabusu yaşadı

İtalya'nın kuzeyindeki tatil beldesi Ventimiglia'da yaşayan kardeşini ziyaret eden 53 yaşındaki Patriza La Marca isimli bir kadın, erkek kardeşinin köpeğinin saldırısına uğradı. Köpeğe yemek vermek istediği sırada hayvanın bir anda saldırması üzerine Marca, başından, kollarından, göğsünden ve omuzlarından defalarca kez ısırıldı. Dehşet verici olayın sonrasında ağır bir şekilde yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Trend 10-04-23 11:04

Bahçeden kaçan horoz, maçın ortasında sahaya girdi!

Siirt 1'inci Amatör Lig’de oynanan Kayabağlar Beldesi Gençlik Spor-Eruh Sağlık Spor maçında sahaya horoz girdi.

Spor 30-03-23 18:43

UNESCO dünya mirasındaydı! Depremdelerden sonra 100 metre çekildi...

Türkiye, deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışırken deprem bölgesinde doğal akış da hala yerine gelemedi. Mersin'in tatil beldesi Kızkalesi'nde deniz suyu yaklaşık 100 metre çekildi.

Haber 22-02-23 12:19

Maden ocağından kaçak kömür çıkaran şüpheliler fotokapana yakalandı

Karaman’ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesi Pamuklu köyünde bulunan bir maden ocağından kaçak kömür çıkartarak satan 2 şüpheli, maden bölgesine yerleştirilen fotokapanla tespit edilip suçüstü yakalandı.

Yurthaber 14-11-22 13:31

Bartın'daki selde yıkılanın yerine inşa edilen köprü ulaşıma açıldı

Bartın'ın Kumluca beldesi Şarköy köyü Boğaz Mahallesi mevkisinde 27 Haziran'daki selde tamamen yıkılanın yerine yeniden yapılan köprü ulaşıma açıldı.

Yurthaber 14-11-22 11:56

Alkollü kullandığı makam aracıyla kaza yapan Belediye Başkanı pişmanlığını dile getirdi

Kırklareli'nin İnece Beldesi Belediye Başkanı Şahabettin Vardar: -"Bu konuyla ilgili halkımızdan özür diledim, yapmamam gerekiyordu ancak şoförüm de o gün izinliydi. Soruşturmada herhangi bir sorun yok. Bizlerin de zaafları olabiliyor, hatalarımız olabiliyor. Biz de insanız"

Yurthaber 30-09-22 13:29

Eğlencenin dozunu kaçırdılar! Çırılçıplak sokak ortasında oyun oynadılar

İspanya’nın popüler tatil beldesi Benidorm’da şiddetli yağış ilginç anlara sahne oldu. İngiliz turistler Benidorm’da sokak ortasında oluşan su birikintilerinin içine girerek kıyafetlerini çıkarttı. Sabaha karşı su birikintisinin içine giren turistler birbirlerine su fırlatarak eğlenmeye başladı. O anlar sosyal medyadan paylaşılınca kısa sürede gündem oldu.

Trend 20-09-22 10:50

Bu adada askerler dışında herkes tamamen çıplak! Bir yanda füze denemesi yapılırken bir yandan da güneşleniyorlar

Fransa’nın Riviera yakınlarında bulunan Ile du Levant Adası ilginç yapısı sayesinde çok sayıda insanın ilgisini çekiyor. Çünkü adanın bir kısmı natürist tatil beldesi olarak kullanılırken diğer kısmı ise Fransa devletine ait bir askeri üs. Tatilciler çıplak bir şekilde dolaşarak eğlenirken adanın diğer köşesinde ise füze denemeleri ve askeri tatbikatlar yapılıyor.

Trend 31-08-22 10:28

Tatilciler, Muğla'nın koylarını günübirlik tur tekneleriyle gezmeyi tercih ediyor

Marmaris S.S. Deniz Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Poyraz: - "Marmaris merkezden 9 hatta günübirlik turlarımız var. Türkiye'de günübirlik tur rotası bakımından en zengin tatil beldesi Marmaris" - Günübirlik tur teknesi işletmecisi Murat Kuyumcu: - "Tatilciler günübirlik turlara yüksek oranda talep gösteriyor"

Yurthaber 27-08-22 11:22

Çin'in tatil beldesi Sanya'da binlerce kişi, Kovid-19 kısıtlamaları nedeniyle mahsur kaldı

Çin'in tatil beldesi Sanya'da binlerce kişi, Kovid-19 kısıtlamaları nedeniyle mahsur kaldı

Yurthaber 06-08-22 19:11

AK Parti'li Turan, Ezine Millet Bahçesi Açılışı ve Araç Teslim Töreni'nde konuştu:

"Geyikli beldemiz turizm merkezi, tüm sorunlarını çözelim istiyoruz. Yazın orası tatil beldesi ama kışın kimse kalmıyordu. Şimdi doğal gaz geliyor, ekimde başlıyoruz, artık Geyikli'miz de bölgemizin hem yazlık hem kışlık olarak kullandığı en güzel bölgelerden bir tanesi olacak"

Yurthaber 27-07-22 16:17

Sosyal medya fenomeni Adriana Hughes’in dekoltesini kimse anlamadı! Hem karın hem de kasık dekoltesiyle büyüledi

Sosyal medyada 362 bin takipçisi bulunan fenomen isim Adriana Hughes, Meksika’nın tatil beldesi Tulum’da çekilen fotoğraflarını paylaşarak hayranlarını büyüledi. Bikini üzerini anımsatan elbisesiyle cesur pozlar veren Hughes’in dekoltesi takipçilerinden tepki çekti.

Trend 06-07-22 15:02

Afyonkarahisarlı kadın 32 yıl sonra nüfus cüzdanı sahibi oldu

Kocatepe beldesi Avlağı Yaylası'nda yaşayan Fadime Karabacak: - "Herhangi bir yerde bir kaydım olmadığı için okula da gidemedim" - Anne Zülfi Karabacak: - "Cahillik yaptık. Hep, 'Bugün, yarın çıkartalım' derken kaldı. Halamın oğlu bize yardımcı oldu, kimliği öyle çıkardık. Hiç hastaneye gitmedik, evlenmedi de... Lazım olmayınca çıkarmadık"

Yurthaber 23-06-22 14:09

“Her haliyle ayrı güzel!” dedirten Didim’e gitmek için 4 neden!

Didim, küçük ve sevimli bir tatil beldesi olarak bilinse de görkemli tarihi, eşsiz koyları, plajları ve milli parkıyla ziyaretçilerine unutulmaz anılar biriktirebilecekleri tatil deneyimleri yaşatıyor.

Trend 18-05-22 14:35

Zonguldak'ta görüldü! Nesli tükendi sanılıyordu

Zonguldak’ta görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Türkiye’de nesli azalan hayvanların listesindeki yaban kedisi, Kdz Ereğli Ormanlı Beldesi Toyfanlı köyündeki bir evin kümesinde görüldü. Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü İdris Tetik, yaban kedisinin insanlara yaklaşmadığını ve ormanlarda yaşadığını söyledi.

Haber 06-02-22 23:59

Küçükkuyu Belediye Başkanı Balkan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ayvacık ilçesi Küçükkuyu beldesi Belediye Başkanı Cengiz Balkan ile Fen İşleri Müdür Vekili Musa Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, memur Metin E. tutuklandı.

Haber 06-02-22 08:42

Hatay Devleti Resmi Gazetesi eseri, o dönemin tarihi sürecini dünyaya anlatacak

Prof. Dr. Zakir Avşar: - "Zaman zaman Hatay tarihi ile ilgili, ileri geri konuşan ülkeler oluyor. Buraya baktığınız zaman aslında Hatay'ın hiçbir zaman, tarihin hiçbir döneminde kendileriyle alakalı olmadığını bu kayıtlar ortaya koymaktadır" - Doç Dr. Mücahit Küçükyılmaz: - "Bu belgeler, Hatay'ın aslında bir Türk toprağı, Türk beldesi olduğunun bir tapu sicili, hüviyeti görevi görüyor"

Yurthaber 17-01-22 11:09

Sakinlerinin tamamen çıplak dolaştığı Birleşik Krallık’ın natürist beldesi: Spielplatz

Ünlü natürist tatil beldesi Spielplatz, Bricket Wood'un yakınında bulunan oldukça iyi gizlenmiş bir yer. Çoğu kişinin bilmediği bölgede yaklaşık 50 hanenin yaşadığı düşünülüyor ve ülkedeki tek çıplak topluluğu alanı. Spielplatz sakinleri kıyafetlerini çıkartarak özgür bir şekilde hareket edebiliyor.

Trend 15-01-22 16:33

Son dakika: YSK seçime girebilecek partileri açıkladı! Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül liste dışı kaldı

Son dakika haberi! YSK yapılacak ilk seçime katılmaya hak kazanan partileri açıkladı. Açıklanan listede 24 partinin adı yer aldı. Muharrem İnce öncülüğünde kurulan Memleket Partisi ve Mustafa Sarıgül liderliğinde kurulan Türkiye Değişim Partisi ise listede yer almadı. YSK’nın Afyon Güney Beldesi seçimleri öncesi (24 Mart 2021) açıkladığı listede Emek Partisi, Millet Partisi, Türkiye İşçi Partisi, Türkiye Komünist Hareketi ise yeni listede yer aldı. Konuyla ilgili İnce'den açıklama geldi.

Haber 12-01-22 20:45

Bin yıllık gelenek: Koleda! Kırklareli'de korku gecesi kutlandı

Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra beldesi birbirinden ilginç görüntülere sahne oldu. Beldede bin yıllık Balkan geleneği olan Koleda kutlandı. Yüzlerini boyayıp çarşaf ve giydikleri kıyafetlerle korkunç bir görüntü oluşturan kalabalık grup, gelenek gereği camları vurarak belde halkını korkuttu. Kutlama görüntülerinde oldukça ilgi uyandıran anlar yaşandı.

Haber 09-01-22 00:16

Pakistan'da kar kabusu! 21 kişi donarak hayatını kaybetti

Pakistan’da yoğun kar yağışı etkisini sürdürüyor. Pencap eyaletine bağlı tatil beldesi Murree ve Galyat bölgesinde dün akşamdan itibaren etkili olan kar yağışında araçlarında mahsur kalan 21 kişi hayatını kaybetti. Pakistan İçişleri Bakanı Şeyh Raşid Ahmed, "İnşallah bugün akşama kadar bin aracı kurtaracağız. İnsanları yürüyerek bölgeye gitmesine de izin vermiyoruz. Ziyaret zamanı değil" diyerek sadece yiyecek ve battaniye taşıyan araçların girişine izin verildiğini aktardı.

Haber 08-01-22 14:36

Megastar Tarkan yılbaşında Mısır'da sahne aldı!

Mısır'ın tatil beldesi Sharm El Sheikh'te bulunan bir otelde sahne alan Megastar Tarkan, birbirinden sevilen şarkıları ile izleyenlere harika bir yılbaşı gecesi yaşattı.

Magazin 01-01-22 16:45

Paganizmin sembolü olarak biliniyor! ‘Güneş Tapınağı’ bakın nerede ortaya çıktı

Gümüşhane Şiran'da defineciler tarafından kaçak kazılarla tahrip edilen yapının tarihi milattan önce 2 binli yıllara kadar dayanan ‘Güneş Tapınağı’ olduğu iddia edildi. Bölgede kaçak kazı yapıldığını sürekli duyduklarını dile getiren Yeşilbük Beldesi Yeşilkent Mahalle Muhtarı Cevdet Yılmaz, yörelerindeki tarihi yapının koruma altına alınması gerektiğini dile getirdi.

Haber 13-12-21 09:36

Dakikalarca devam etti! Bitlis'te hortum paniği

Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Gölbaşı beldesi kırsalında hortum meydana geldi. Paniğe neden olan hortum, tarlaya çalışmaya giden vatandaşlar tarafından telefonla kayda alınırken, hortumun dakikalarca devam ettiği öğrenildi.

Haber 17-10-21 14:50

Antalya'da korkunç yangın! İşte zararın boyutu

Antalya'nın Aksu ilçesi Kundu Turizm Beldesi Aksu Çayı kenarında yer alan gemi yapım atölyesinde çıkan yangında 3 tekne küle dönerken, 2 tekne de zarar gördü. Maddi zararın 5 milyon TL dolayında olduğu belirtilen yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışma başlatıldı.

Haber 24-09-21 02:43

Sivas'ın saklı cenneti Değirmenaltı Şelalesi ve tepe yerleşmesi turistik çekim alanı oldu

Yıldız beldesi Değirmenaltı mevkisinde 27 metre yüksekliğindeki sarp kayaların üzerinden dökülen şelale, doğal kaya oluşumları, mağaralar ve Orta Çağ'dan kaldığı tahmin edilen höyük çevresinde bulunan kaya altı sığınıklar ile teras yerleşmelerini görmek için bölgeye gelen ziyaretçiler, tarihi ve doğal güzellikleri birlikte keşfediyor - Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Doğan: - "Belediyemizle birlikte Anıtlar Kurulu'ndan buranın turizme kazandırılması için izin alarak çalışma yapılmasını amaçlıyoruz. Gerçekten manzarasıyla, şelalesiyle, tarihi yerleşmeleriyle mükemmel bir yer" - Yıldız Belediye Başkanı Mustafa Öztürk: - "İnsanlar pandemi sürecinde kapalı alanlardan hep sıkıldılar. Böyle alanlara ihtiyaç duyuyorlar. İzin alabilirsek bölgeyi turizme açmak istiyoruz"

Yurthaber 07-08-21 11:09

2 bin kişilik beldeye yaklaşık 50 bin kişi geldi! Tatilcilere çağrı: Yetişemiyoruz, gelmeyin!

Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Karadeniz kıyısındaki 2 bin 77 nüfuslu sahil beldesi Kıyıköy, Kurban Bayramı'nda tatilcilerin akınına uğradı. Nüfusun yaklaşık 50 bine çıktığı Kıyıköy'ün Belediye Başkanı Ender Sevinç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tatilcilerden başka tatil beldelerini tercih etmelerini istedi.

Haber 23-07-21 16:44

Zonguldak’ta denizin ortasında oluşan hortum böyle görüntülendi

Zonguldak’ta Filyos beldesi açıklarında oluşan hortum cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 22-07-21 09:21

AFAD'dan Rize'deki sel ve heyelanlara ilişkin açıklama:

"Muradiye Beldesi; Orta, Karayemiş ve Tepebaşı köylerinde bazı binalarda çökmelerin meydana geldiği, 1 vatandaşımızın cansız bedenine ulaşıldığı, 2 vatandaşımızın arama çalışmalarının devam ettiği bilgisi alınmıştır. Güneysu ilçesinde 1 vatandaşımızın kayıp olduğu bilgisi alınmış olup arama çalışmaları devam etmektedir"

Yurthaber 15-07-21 04:02

Rize Valiliğinden il genelinde yaşanan sel ve heyelanlara ilişkin açıklama:

"Tepebaşı köyünden 1 kişinin kayıp olduğu bilgisi alınmıştır. Bu noktadaki arama kurtarma çalışmaları Erzurum AFAD, AKUT, UMKE ekipleri tarafından yürütülmektedir" - "Rize merkez Muradiye beldesi Orta Mahalle'de bir bina yıkılmış, enkaz altında 2 kişinin kaldığı bilgisi alınmıştır. AFAD, itfaiye, İDAK, JAK ve jandarma ekipleri iş makinelerin desteğinde arama kurtarma çalışmalarını yürütmektedir" - "Meteorolojik verilere göre son 24 saat içinde Güneysu ilçe merkezinde 219, Çayeli İlçesinde 214, Rize Andon bölgesinde ise 147 kg/metrekare yağış kaydedilmiştir"

Yurthaber 15-07-21 00:13

İzmir'in gözde tatil beldesi Çeşme: İşte Çeşme'de gezilecek yerler!

Ege bölgesi deyince akla ilk gelen tatil beldeleri arasında yer alan Çeşme, İzmir'e bağlıdır. İzmir'in gözde yerleri arasında yer alan Çeşme, şüphesiz birçok turist ve tatilcinin yaz dönemlerinde uğramadan geçmediği bölgeler arasında. Tatil planı yapan vatandaşlar ise rotasını Çeşme'ye çevirirken gezilecek yerleri araştırıyor. İşte Çeşme'de gezilecek yerler...

Trend 08-07-21 10:15

Zonguldak'ta sel! Çok sayıda iş yeri ve araç sular altında kaldı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde etkili olan sağanak yağış Ormanlı beldesi merkezinde sele neden oldu. Derenin taşması sonucu onlarca iş yeri sel suları ile doldu, araçlar su altında kaldı. Düzce’de de etkili olan sağanak yağış sonrasında 3 ilçe ve 13 köyde su taşkınları ve sel felaketi meydana gelmişti.

Haber 07-07-21 15:23

Mavi ve yeşil bir arada! Trakya’nın incisi ‘Kıyıköy’ ziyaretçilerini cezbediyor

"Trakya'nın incisi" olarak adlandırılan Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesi doğası ve tarihi ile ziyaretçilerini cezbediyor. Maviyle yeşilin bir arada olduğu Kıyıköy, yaz mevsiminde farklı bir güzelliğe büründü.

Trend 24-06-21 17:23

Güney beldesi, seçimde TKP'ye 1 oyu kimin attığını merak ediyor

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesinde dün yapılan belediye başkanlığı seçiminde Türkiye Komünist Partisi (TKP) adayı Sunay Akarsu'ya 1 oy çıktı. Sunay Akarsu'yu, beldede tanıyan çıkmazken, 1 oyu da kendisinin mi yoksa beldeden birinin mi verdiği merak konusu oldu.

Haber 07-06-21 16:23

Antalya’nın dünyaca ünlü turizm beldesi Çıralı’da normalleşme hareketliliği başladı! Ziyaretçi akınına uğradı

Antalya’nın doğal, tarihi güzellikleri ve dünyaca ünlü plajıyla gözde turizm merkezlerinden Çıralı’da normalleşme hareketliliği başladı. Bölgede deniz kaplumbağaları ile ünlü sahile ziyaretçi akını yaşanıyor.

Trend 01-06-21 12:15