Suzy Walsham Haberleri

Miss BumBum dünyaca ünlü kalçasına Lionel Messi’nin imzasını dövme olarak yaptırdı! Bağlılığını böyle kanıtladı

Eski Miss BumBum kazananı Suzy Cortez, ünlü futbolcu Lionel Messi’ye olan hayranlığını başka bir boyuta taşıdı. Rekortmen Cortez, sosyal medyada bir hayli ünlenmesini sağlayan kalçasına Messi’nin dövmesini yaptırdı. O anları da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 2023-04-05 09:36:52

Messi paylaşımları hesabını kapattırmıştı! Miss BumBum güzeli Suzy Cortez'in dönüşü muhteşem oldu

2016'te Miss BumBum seçilen model Suzy Cortez, Lionel Messi'nin süper hayranı ve sosyal medyada, Dünya Kupası boyunca fazlasıyla iddialı pozlarını paylaştı. Cortez son olarak ise çırılçıplak Messi paylaşımı yapınca hesabı sansürlenmişti. Modelin hesabı açılınca paylaşımları olay oldu.

Magazin 2022-12-20 11:54:43

Arjantin’in finale çıkışını çırılçıplak kalarak kutlamıştı! Dünya Kupası’nı kazanınca pozlarına Instagram bile dayanamadı

2015 yılında Brezilya’da düzenlenen Miss BumBum yarışmasının kazanı olan Suzy Cortez Messi’ye olan hayranlığıyla tanınıyor. Arjantin’in finale çıkışını sosyal medyada hesabından çırılçıplak kaldığı ve vücudunu Arjantin bayrağının renklerine boyadığı bir paylaşımla kutlayan Cortez, Dünya Kupası finalinde Instagram’dan atıldı. Yede hesabından paylaşım yapan Cortez’in Messi’ye ekrandan kutlama öpücüğü verdiği anlar olay oldu.

Trend 2022-12-20 10:26:45

Lionel Messi’nin en büyük hayranıydı! Arjantin’in finale çıkışını vücut boyasıyla çırılçıplak kalarak kutladı

Lionel Messi’ye olan hayranlarıyla tanınan Miss BumBum Suzy Cortez, Arjantin’in Dünya Kupası’nda finale çıkışını kendine has bir yöntemle kutladı. Kıyafetlerini çıkartarak çırılçıplak kalan Cortez, vücudunu Arjantin bayrağının renklerinde boyayarak Messi’ye olan hayranlığını bir kez daha gösterdi.

Trend 2022-12-14 16:42:10

Arjantin-Suudi Arabistan maçı öncesi Messi hayranlığıyla bilinen Suzy Cortez'den iddialı pozlar

Brezilyalı model Suzy Cortez, Messi hayranlığıyla biliniyor. Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla öne çıkan model, Arjantin-Suudi Arabistan maçı öncesi yine kalçasını sergiledi. Maç sonucunda ise Messi'ye destek mesajı gecikmedi.

Magazin 22-11-22 15:31

Suzy Cortez geçtiğimiz günlerde Shakira'nın ayrıldğı eşi Pique'yi ifşa etmişti! Küvette çıplak paylaşımıyla olay oldu

Geçtiğimiz günlerde Shakira'ya ihanet eden eşi Pique'yi ifşa etmesiyle gündem olan eski Miss Bum Bum güzeli Suzy Cortez, OnlyFans'ın yeni CEO'su tarafından şov dünyasına video kaydetmesi için davet edilen ilk Brezilyalı oldu. Ünlü model, küvette çırılçıplak poz verdi.

Magazin 22-08-22 13:35

Shakira ile ayrılan Gerard Pique Suzy Cortez'e mesajlar atmış! Messi'nin formasını giydiğim...

Gerard Pique ile Shakira ayrılığının yankıları sürüyor. Gerard Pique ile olduğu söylenen Onlyfans modeli Suzy Cortez yaptığı açıklamada ünlü futbolcunun kendisine mesaj attığını ve "Popomun gerçek olup olmadığını sordu. Çiçekler gönderdi" diyerek her şeyi ifşa etti.

Magazin 16-06-22 11:50

Miss BumBum şampiyonu Suzy Cortez, cinsellik itirafıyla sosyal medyanın gündemine yerleşti! “Bana katılıyor, her gün...”

2017 yılında OnlyFans’a katıldığını söyleyen Suzy Cortez, yıllık 7 milyon sterlin (136 milyon 636 bin TL) kazandığını itiraf etti. Artık eşinin de OnlyFans hesabı olduğunu belirten Cortez, cinsellik itirafıyla da herkesi şaşırttı.

Trend 19-03-22 10:04

27 yıl boyunca ölen eşinin mezarını ziyaret etti! Gerçeği öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi

İngiltere’de yaşayan Kathleen Walsham isimli bir kadın, 43 yaşındayken hayatını kaybeden eşi Kieron Kenny’nin mezarını 27 yıl boyunca düzenli olarak ziyaret etti. Ancak vefat eden eşin annesinin bıraktığı not mezar hakkındaki gerçeği yıllar sonra ortaya çıkarttı. Adamın küllerinin annesi tarafından alınarak başka bir yere gömüldüğünü öğrenen aile cenaze şirketine dava açtı.

Trend 11-03-22 09:36

Brezilyalı model Suzy Cortez, Putin ile tanışmasını anlattı! “Bu beni korkuttu”

Miss BumBum yarışmasını kazanarak ‘En İyi Kalça’ seçilen Brezilyalı model Suzy Cortez, 2018 yılında Vladimir Putin ile tanıştığını söyledi. Bir akşam yemeği sırasında Rus liderle karşılaştığını ifade eden Cortez, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sırasında onu 'şiddet içeren bir psikopat' olarak damgaladı.

Trend 04-03-22 16:22

Hayranları kilitlendi! Messi kazanırsa...

Lionel Messi hayranı ünlü model Suzy Cortez, bugün gerçekleştirilecek Ballon d'or ödül töreninde ödülü Messi'nin kazanması durumunda Stade France'ın önünde soyunma sözü verdi.

Spor 29-11-21 10:51

Miss BumBum güzeli Suzy Cortez İngiltere galibiyetini cesur pozlarla kutladı

Dünyanın en güzel kalçasının seçildiği Miss BumBum yarışmasını iki kez kazanan Suzy Cortez, İngiltere’nin Almanya’yı yendiği EURO 2020 maçı sonrasında cesur pozlar paylaştı.

Magazin 30-06-21 13:48

‘Bayan Popo' Suzy Cortez'den direk dansı

‘Bayan Popo' anlamına gelen ‘MissBumBum' unvanına sahip olan 31 yaşındaki Brezilyalı model Suzy Cortez, direk dansı yaptığı TikTok'dan paylaştı.

Magazin 10-02-21 15:37

Miss Bum Bum yıldızı Suzy Cortez Noel ruhuna girdi!

Dünyanın en güzel kalçaları yarışması Mis Bum Bum'u 2 kez kazanarak 'Bayan Popo' lakabı tescillenen Suzy Cortez, 2020'ye veda etmeye hazır.

Magazin 12-12-20 12:29

Messi'nin fotoğrafını kasıklarına dövme yaptıran Brezilyalı model Suzy Cortez isyan etti!

Messi hayranlığı ile bilinen ve yıldız futbolcunun fotoğrafını kasıklarına dövme yaptırmasıyla olay olan Brezilyalı model Suzy Cortez, Arjantinli yıldızın Barcelona'dan ayrılma kararı almasının ardından Katalan ekibine ateş püskürdü.

Spor 30-08-20 16:34

'Bayan Popo'nun bir ayda kazandığı para dudak uçuklattı!

Dünyanın en güzel kalçaları yarışmasını iki kez kazanarak 'Bayan Popo' lakabı tescillenen Suzy Cortez'in bir ayda kazandığı para adeta dudak uçuklattı.

Haber 28-01-20 11:52

Suzy Cortez durmuyor! Messi onu engelledi ama...

Brezilyalı model Suzy Cortez'in Lionel Messi hayranlığı sınır tanımıyor. Sosyal medyadan sık sık ünlü futbolcuyla ilgili paylaşımlar yapan Cortez, bu kez de Messi'nin yüzünü dövme yaptırdı.

Magazin 15-01-20 14:37

20 yaşında giydiği bikiniyi 68 yaşında tekrar giydi: 'Tamamen doğalım, saçlarımı bile boyamadım'

68 yaşındaki İngiliz model Suzy Monty, 20'li yaşlarda giydiği bikini ile tekrar poz verdi . Bu zamana kadar hiç saçlarını boyamayan ve estetik operasyon geçirmeyen Monty, güzelliğinin sırrını sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz yapmaya, sigara ve alkol almamaya bağlıyor.

Kadin 29-08-19 14:37

THY ile Empire State Binası'na çıkacaklar

Bu sene 41'incisi THY'nin sponsorluğuyla gerçekleşecek Empire State Binası'na çıkma koşusu öncesi sporcular antrenman yaptı - Son 5 yılın kadınlar şampiyonu Walsham: - "İlk 5 veya 10 kata çıkarken kendinizi gayet iyi hissedebilirsiniz, ancak çok hızlı şekilde yorulabilirsiniz. Çok hızlı gitmeyin" - Paralimpik sporcu Garcia-Tolson: - "Kazanmam durumunda bu yarışta zafer elde eden ilk diz üstü ampute sporcu olacağım"

Haber 07-02-18 11:14

Suzy Favor Hamilton hayat kadını oldu

Son olarak 2000 Sydney Olimpiyatları'nda 1500 metrede yarışan ünlü atlet Suzy Favor Hamilton, hayatında önemli bir değişiklik yaşadı.

Spor 05-12-17 09:03

Dünyaca ünlü sporcu Suzy Favor Hamilton, hayat kadını oldu

Dünyanın en ünlü spor markalarının reklam filmlerinde boy gösteren ve tam 3 kez Olimpiyatlarda yarışan 49 yaşındaki Suzy Favor Hamilton, yeni tercihiyle tüm dünyayı şaşırtmayı başardı.

Haber 16-10-17 15:04

Orhan Pamuk’un semti” New York Times’ta

New York Times gazetesinde İstanbul’da bulunan yazar Suzy Hansen’in Orhan Pamuk’a ilişkin bir değerlendirmesine yeraldı.

Haber 28-11-09 14:42