Tab Advanced Haberleri

TAB GIDA borsada ne zaman işlem görecek? TABGD halka arz kaç lot verdi? TAB Gıda borsa işlem tarihi belli oldu!

TAB Gıda borsa işlem tarihine dair araştırmalar yoğunlaştı. 18-19-20 Ekim 2023 tarihleri arasında talep toplayan TAB Gıda yatırımcısına 8-9 adet pay dağıtımında bulundu. Peki TAB Gıda halka arz borsada ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi?

Finans 2023-10-25 07:52:43

TAB GIDA HALKA ARZ SONUÇLARI 2023: TAB Gıda kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

TAB Gıda halka arz sonuçları açıklandı. Bilindiği üzere 1alep toplama süreci 18-19-20 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. Sonuçların yayımlanmasının ardından birçok kişi "TAB Gıda halka arz kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?" sorularına yanıt arıyor. İşte TAB Gıda halka arz sonuçları...

Finans 2023-10-23 08:11:06

TAB GIDA halka arz sonuçları açıklandı mı? TABGD TAB Gıda kişi başı kaç lot verdi? Rekor katılım!

Tab Gıda halka arz Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanmasının ardından gerçekleşti. Halka arz onayı alan Tab Gıda 'nın talep toplama aşaması 18-19-20 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleşti. Peki, TAB GIDA halka arz sonuçları açıklandı mı? TABGD TAB Gıda kişi başı kaç lot verdi?

Finans 2023-10-23 08:03:23

TAB GIDA halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç lot verdi? (TABGD) Tab Gıda borsada işlem tarihi belli oldu mu?

TAB GIDA TABGD bist kodu ile halka arz edildi. Sermaye Piyasası Kurulu’na yapılan başvurunun kabul edilmesi ile hisselerle ilgilenen vatandaşlar, TAB Gıda halka arz sonuçlarını araştırmaya başladılar. Yatırımcıların beklediği halka arzın açıklanma tarihi merak ediliyor. Aracı kurum ise İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. oldu. Peki, TTAB GIDA halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç lot verdi? (TABGD) Tab Gıda borsada işlem tarihi belli oldu mu?

Finans 2023-10-20 19:40:48

TAB GIDA HALKA ARZ ne zaman, kaç lot verir? TAB Gıda halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? Dikkat bugün son!

TAB Gıda halka arz ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayı sonrası TAB Gıda halka arz talep toplama işlemleri çarşamba günü itibarıyla başladı. TABGD BİST koduyla işlem görecek olan hisseye ilişkin detaylar merak konusu oldu. TAB Gıda hisse fiyatı ve detaylar...

Finans 20-10-23 08:18

TAB GIDA HALKA ARZ ne zaman, kaç lot verir? TAB GIDA halka arz hangi bankalarda var?

TAB GIDA halka arz ediliyor. Talep toplama işlemleri geçtiğimiz gün başladı. Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayı sonrası TAB GIDA halka arz talep toplama işlemleri 3 gün süreceği açıklanmıştı. Peki, TAB GIDA halka arz ne zaman, kaç lot dağıtacak? İşte detaylar...

Finans 19-10-23 11:13

TAB GIDA halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, hisse fiyatı nedir? TABGD hisse fiyatı!

TAB Gıda halka arz ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu’na yapılan başvurunun kabul edilmesi ile hisselerle ilgilenen vatandaşlar, internette konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. 52 milyon 500 bin adet hisse 130 TL'den satılacak. TAB Gıda halka arz talep toplama işlemleri başladı. Peki, TAB Gıda halka arz kaç lot, TABGD hisse fiyatı nedir?

Finans 18-10-23 13:59

TAB Gıda halka arz talep toplama işlemleri ne zaman, kaç lot verir? TAB Gıda halka arz oluyor!

TAB Gıda halka arz ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu’na yapılan başvurunun kabul edilmesi ile hisselerle ilgilenen vatandaşlar, aram a motorlarında konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki, TAB Gıda halka arz talep toplama işlemleri ne zaman, kaç lot verir? İşte, TAB Gıda halka arz talep toplama tarihleri...

Finans 17-10-23 13:27

Tab Gıda halka arz ne zaman? Tab Gıda halka arz katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? İşte yeni hakla arzlar

TAB GIDA TABGD bist kodu ile halka arz ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu’na yapılan başvurunun kabul edilmesi ile hisselerle ilgilenen vatandaşlar, TAB Gıda halka arz konusunu araştırmaya başladılar. Yatırımcıların beklediği halka arzın tarihi merak ediliyor. Aracı kurum ise İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. olacak. Peki, Tab Gıda halka arz ne zaman? Tab Gıda halka arz katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? İşte yeni hakla arzlar

Finans 13-10-23 22:25

Tarihin en büyük halka arzı! TAB Gıda halka arz oluyor: İşte detaylar...

Borsa İstanbul'da halka arzlar devam ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), haftalık bülteninde yeni halka arz olacak şirketleri açıkladı. 12 Ekim tarihli bültende TAB Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ile Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin halka arzına onay verildi. 6.8 milyar TL halka arz büyüklüğüyle TAB Gıda borsa tarihinin şu ana kadarki en büyük halka arzı olacak. İşte ayrıntılar....

Finans 13-10-23 10:28

AMD hissesi nasıl alınır, AMD hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır? AMD hisse senedine nasıl yatırım yapılır?

AMD (Advanced Micro Devices) bilgisayar işlemcileri üreten ve geliştiren, bunu da iş ve tüketici pazarlarına sunan çok uluslu ve yarı iletken bir donanım şirketidir. Üretimleri arasında sunucular, kişisel bilgisayarlar, iş istasyonları, mikorişlemciler, gömülü işlemciler, grafik işlemciler, FPGA’lar ve ana art yonga setleri gibi ürünler bulunmaktadır. Oldukça başarılı olan bu şirket yatırımcılar tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Peki, AMD hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır?

Finans 20-01-23 17:14

Popeyes çalışma saatleri nedir, hafta sonu açık mı? Popeyes saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

1972 senesinde kurulan Popeyes, ABD merkezli bir fast-food zinciridir. Ülkemizde 2007 senesinden beri TAB Gıda bünyesinde hizmet veren en büyük tavuk restoranı olma özelliğine sahiptir. Kemikli tavuk menülerinden hamburgere, sandviçlerden salatalara, patates kızartmasından çeşitli soslara kadar birçok fast-food grubu yiyecek ve içecekleri tüketicilere sunar. Peki, Türkiye genelinde Popeyes açılış ve kapanış saatleri nedir, saat kaça kadar hizmet veriyor?

Haber 25-11-22 13:47

Arby’s çalışma saatleri nedir, hafta sonu açık mı? Arby’s saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Arby’s, Amerika Birleşik Devleti’nin en büyük ikinci fast-food zinciri olma özelliğini taşır. 2010 senesinden itibaren TAB Gıda bünyesine girmiş ve ülkemizde hizmet vermeye başlamıştır. Kırmızı et ürünlerinden salatalara, tavuk ürünlerinden patates kızartmasına, hamburgerlerinden çeşitli rosto sandviçlerine kadar birçok farklı gıda ürününü müşterilerine sunar. Türkiye’de hem AVM içerisinde hem de AVM dışında birçok restorana sahiptir. Peki, Arby’s açılış ve kapanış saati nedir?

Haber 25-11-22 13:41

ATP, 1.000'in üzerindeki TAB Gıda restoranının teknolojik altyapısını yeniledi

ATP Genel Müdürü Ümit Cinali: - "TAB Gıda’nın ihtiyaçlarını karşılayacak köklü, esnek ve yönetilmesi kolay bir çözüm sunduk" - TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici: - "ATP ile yaptığımız çalışmayla yaşam döngüsünün sonuna yaklaşan WAN altyapımızı değiştirirken, kendimizi siber saldırılara karşı koruyacak güçlü bir savunma sistemine sahip olduk. Tüm restoranlarımızı tek bir ağ altında birleştirdik"

Yurthaber 21-09-22 12:56

TFI TAB Gıda'nın Subway markasına ATP Teknolojileri katkıda bulunacak

TFI TAB Gıda Üst Yöneticisi Caner Dikici: - "TFI TAB Gıda Yatırımları'nın operasyonel mükemmellik odaklığı, güçlü tedarik zinciri ve teknolojiye yaptığı yatırımlar Subway markasının pazarlarımızda büyümesini ve tüketicilere güzel deneyimler yaşatmasını sağlayacak" - ATP Üst Yöneticisi Ümit Cinali: - "Subway markasının TFI TAB Gıda Yatırımları ekosistemine katılımı ile dünyanın en büyük markalarından Subway için de uçtan uca çözümler geliştirmek, ATP için büyük fırsatlar sunuyor"

Yurthaber 10-08-22 14:04
atp

Bugün Yeni Zelanda’dan fırlatılacaktı! Şok karar

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA) büyük önem verdiği CAPSTONE uzay aracının fırlatılışı ileri bir tarihe ertelendi. Artemis Projesi’nde yer alacak uzay aracı CAPSTONE, yapılan planlamaya göre erteleme kararı alınmasaydı bugün Yeni Zelanda’dan fırlatılacaktı. Ancak NASA, Rocket Lab ve Advanced Space son sistem kontrolleri yapmasına imkan tanımak aracıyla bugüne planlanan fırlatma girişiminden vazgeçti.

Haber 27-06-22 13:51

Fiyat performans açısından harikalar yaratan Lenovo Tab P11'e göz atalım

Tabletler, küçük yapıları ve güçlü donanımları sayesinde çoğu işin en pratik şekilde yapılmasına yardımcı oluyor. Performans odaklı kullanımıyla öne çıkan Lenovo Tab P11 Tablet, klavyesi sayesinde hem iş istasyonuna hem keyifli bir oyun platformuna dönüşebiliyor. Böylece her kullanıma uygun verimli bir performans sergiliyor. Gelin, birlikte Lenovo Tab P11 incelemesi yapalım ve alternatifi olabilecek ürünlere göz atalım!

Haber 30-05-22 14:18

Ekonomik ve yüksek performanslı tablet arayanlar için Samsung Galaxy Tab 8 incelemesi

Teknolojinin gelişmesiyle hayatımıza giren tabletler, herkes için çok kullanışlı bir deneyim sunuyor. Çok fazla çeşidi ve özellikleri bulunan tabletlerden hangisini satın alacağınıza karar veremiyorsanız sizin için için ekonomik ve yüksek performanslı bir önerimiz var! Samsung Galaxy Tab A8 incelemesine ve benzer ürünlere detaylı olarak göz atmaya ne dersiniz?

Haber 24-05-22 11:11

Tab ne demek? Tab kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Lisanlar, kültürler gibi birbirlerinden etkilenen değerlerdir. Yaşanan etkileşimler sonucu kullanılmaya başlanan sözcükler ise Türkçedeki kelimelerin artışını beraberinde getirir. Bu durum dilbilimcilerin, Türkçeye katılmak istenen kelimeler ile ilgili araştırma yaparak dilimize uyarlanması sürecini doğurur. Tab kelimesi de tüm kelimeler gibi Türk Dil Kurumu'nda görev alan yetkililer tarafından araştırılmıştır. Tab ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:44

Hem oyun oynayayım hem işlerimi kusursuzca halledebileyim diyenler için Samsung Tab A7 özellikleri

Tablet bilgisayarlar, pandemi döneminde uzaktan öğrenime geçilmesiyle özellikle öğrencilerin işini bir hâyli kolaylaştıran ürünlerden biri oldu. Bu süreç içinde piyasaya sunulan Samsung Galaxy Tab A7 ise iPad'e eş değer tasarımıyla kullanışlı ve uygun fiyatlı bir tablet arayanların beğenisini kazandı. Öyleyse gelin, Samsung Galaxy Tab A7 kullanıcılara neler sunuyor yakından bakalım.

Haber 21-03-22 12:40

Bütçeye uygun ve yüksek performanslı tablet arayanlar için Samsung Galaxy Tab S6 Lite incelemesi

Fiyatların hızla arttığı bu dönemde cep dostu ve tam performans sağlayacak bir tablet bilgisayar bulmak oldukça zorlaştı. Samsung ise bu karışıklığın içinde minimal şıklıktaki yeni nesil ürünleriyle göz kamaştırıyor. Özellikle Galaxy Tab S6 Lite Tablet fiyat-performans ürünü olarak öne çıkmayı başardı. "Peki, modern tasarımının yanında beklentiyi karşılıyor mu?" diye merak ediyorsanız Samsung Galaxy Tab S6 Lite'ı incelemeye başlayalım.

Haber 17-03-22 15:05

Arıcılar kristal toz şeker sorununa çözüm istiyor

TAB Genel Başkanı Ziya Şahin: - "Arıcılarımızın tek isteği önümüzdeki 1 aylık süreçte ihtiyacı olan besleme şekerini, devletimiz fabrikalarından ücretini ödeyerek alabilmektir" - "Bu besleme açığı kapatılmazsa ciddi koloni kayıpları verilecek ve sektörde gerek maddi gerekse manevi kayıplarla sonuçlanacaktır"

Yurthaber 16-02-22 13:23

Galaxy Tab S8 Ultra ile çentikli Samsung tableti gerçek oldu! Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8 Plus ve Galaxy Tab S8 Ultra tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatları

Samsung, Galaxy S22 ailesini tanıttığı etkinliğinde Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8 Plus ve Galaxy Tab S8 Ultra modellerinden oluşan Galaxy Tab S8 tablet serisini de görücüye çıkardı. Samsung, etkinlikte tanıtttığı iPad Pro rakibi Galaxy Tab S8 Ultra modeliyle ise ilginç bir adım atarak çentikli bir tablet üretmiş oldu. İşte Galaxy Tab S8 ailesinin özellikleri ve fiyatları...

Haber 09-02-22 19:33

İlginç olay! Samsung, kendi sızıntısını kendi yaptı: Çentik göründü

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yanlışlıkla Samsung Galaxy Tab S8 Ultra olduğu düşünülen çentikli tabletini kendi internet sitesi üzerinden sızdırdı. Çentikli tablet, Bixby ile ilgili bir destek sayfasında görüldü.

Haber 19-01-22 12:53

Şimdi de çentik furyası mı büyüyor? Samsung'un yeni tabletlerinden biri çentikli olabilir!

Teknoloji devi Samsung'un yakın bir dönemde Galaxy Tab S8 tablet ailesini tanıtması bekleniyor. Ancak Tab S8 ve Tab S8 Plus'ı da içereceği düşünülen Galaxy Tab S8 serisinde bir de Ultra model olabilir. Hem de bu model bir çentiğe ev sahipliği yapabilir.

Haber 17-01-22 18:27

TAB Başkanı: Birliklerimi, döviz düşünce fiyat düşürmeyen esnafları protesto etmeye davet ediyorum

Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği (TAB) Genel Başkanı Ziya Şahin, “TAB’a bağlı bütün birliklerimi acımasızlık yapan esnafları protesto etmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber 24-12-21 20:49

iPad Pro'nun yeni rakibi beklenenden daha ucuz olabilir!

Samsung'un iPad Pro'ya yeni rakip olacak üst düzey tableti Galaxy Tab S8 Ultra hakkında yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Buna göre, önümüzdeki yılın başında duyurulması beklenen Galaxy Tab S8 Ultra, sanılandan daha uygun bir fiyat ile gelebilir.

Haber 13-12-21 10:17

Samsung en az iki yeni tablet üzerinde çalıştığı belli oldu

Bu tabletlerin önümüzdeki haftalarda resmiyet kazanması muhtemel. Duyurudan çok önce, Tab S8 serisinin RAM, depolama ve renk çeşitleri ortaya çıktı. Ayrıca Galaxy Tab A8 2021’in basın görselleri de paylaşıldı.

Haber 12-12-21 16:53

Merakla bekleniyor! Samsung'un çentikli tableti ve daha fazlası sızdı

Samsung'un olası yeni tablet modelleri Galaxy Tab S8, Tab S8+ ve Tab S8 Ultra merakla bekleniyor. Bir sızıntı kaynağı ise üç modelin görüntülerini sızdırdı. Özellikle iPad Pro rakibi, Galaxy Tab S8 Ultra'nın çentikli ekranlı dikkat çekici görünüyor.

Haber 06-12-21 15:32

Galaxy Tab S8 Ultra çentikli bir tasarımla gelecek

Çentik tasarımı şimdi de tablet ve bilgisayarlara sıçradı. Bilindiği üzere bu tasarım ilk olarak akıllı telefonlarda karşımıza çıkmıştı. Çentik tasarımının en önemli artısı ekran oranını bir tık daha arttırmasıydı.

Haber 20-11-21 10:58

Samsung'un yeni tableti yolda! Üç farklı sertifika aldı

Samsung'un yaklaşmakta olan yeni tableti Galaxy Tab A8 2021 üç farklı sertifika aldı. Buna ek olarak, Geekbench listelerinde Galaxy Tab A8 2021'in farklı varyantları ortaya çıktı. Görünüşe göre Galaxy Tab A8 2021 sırasıyla model numaraları SM-X200 ve SM-X205 olan varyantlar ile piyasaya çıkacak. Ancak şu ana kadar bu iki modelden yalnızca LTE sürümü FCC tarafından onaylanmış.

Haber 17-11-21 11:07

Galaxy Tab S8 hakkında bilgiler gelmeye başladı

Samsung, genellikle her yılın ikinci yarısında Galaxy Noe serisinin yanı sıra Galaxy Tab S serisi amiral gemisi tabletlerini piyasaya sürüyor. Ancak 2021’de şirket bu iki ürünü de iptal etti. Ancak aylardır Galaxy Tab S8 serisini duyuyoruz. Yeni tablet serisinin 2022’nin başlarında resmiyet kazanması bekleniyor. Bunun öncesinde, vanilya Galaxy Tab S8 teknik özellikleriyle birlikte sızan renderlarda görüldü.

Haber 23-10-21 11:04

Galaxy Tab A8’in 2021 versiyonu ortaya çıktı

Galaxy Tab A8 ‘in yüksek kaliteli 5K görüntüleri ve 360 ​​derecelik bir videosu internete düştü. Başka bir deyişle, tabletin tasarımının eksiksiz ve net bir görüntüsü sızdı.

Haber 20-09-21 10:16

TAB Gıda halka arz ne zaman? Halka arz için bankalara yetki verildi!

TAB Gıda, Borsa İstanbul’da halka arz için bankaları yetkilendirdi. 1995'te Burger King’in master franchisee haklarını alarak Türkiye’ye getirdi. 1994 yılından beri gıda sektöründe faaliyet gösteren TAB Gıda'nın halka arzının ne zamana planlandığı aktarıldı. İşte merak edilenler...

Finans 01-09-21 15:26

Galaxy Tab 8 ‘de kullanılacak yonga seti netlik kazandı

Tablet pazarındaki önemli isimlerden biri olan Samsung model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Güney Koreli üreticinin önümüzdeki dönemde Tab 8 modelini tanıtması bekleniyor. Galaxy Tab 8’de kullanılacak yonga seti ise ortaya çıktı. Görünüşe göre Samsung, kendi üretimi bir yonga seti kullanmayacak.

Haber 20-08-21 12:14

Honor tüm dikkatleri üzerine çekti

Honor Magic 3 serisi amiral gemisi telefonları, Honor X20 5G, Honor Watch GS akıllı saati ve Honor Tab V7 Pro tableti duyurduğu bir lansman düzenledi. 

Haber 14-08-21 10:53

Yeni nesil S serisi tabletler 2022’nin başlarında piyasada olacak

Samsung, Tab S8 serisi amiral gemisi tabletler üzerinde çalışıyor. Yakın tarihli bir sızıntıya göre serinin Galaxy Tab S8+, Tab S8 ve Tab S8 Ultra gibi üç model içerdiğini ortaya koydu.

Haber 30-07-21 09:23

S Pen’li Galaxy Tab A 8.0 ‘ı piyasaya sürdü

Güney Koreli teknoloji devinin bütçe odaklı tableti, Android 9.0 Pie tabanlı One UI ile piyasaya çıktı. Geçen yıl Android 10’a (One UI 2.x) güncellendi. Şimdi, ikinci büyük güncellemesini Android 11 tabanlı One UI Core 3.1 şeklinde almaya başladı.

Haber 05-06-21 10:30

Samsung Galaxy Tab S8 ailesi detaylandı

Samsung’un amiral gemisi tablet serisi yolda gibi görünüyor. Kore’den büyük bir sızıntıya göre, bu yıl üç Galaxy Tab S8 cihazı beklemeliyiz.

Haber 31-05-21 09:59

Samsung'tan tablet hamlesi: Galaxy Tab S7 FE görücüye çıktı!

Samsung'un yeni tableti Galaxy Tab S7 FE, Almanya'da ortaya çıktı. Hakkında çok fazla sızıntı yapılan Samsung Galaxy Tab S7 FE, özellikleri ile orta sınıf bir tablet deneyimi vadediyor. Peki Galaxy Tab S7 FE'nin fiyatı ne kadar?

Haber 25-05-21 15:28

Büyük ekranı, hızlı şarj ve güçlü kablosuz bağlantı

TCL 10 Tab Max, firmanın güncel tablet ürünlerinden bir tanesi. Cihaz, pandemi döneminde evinden iş ve okul süreçlerini yönetmek isteyenler için ideal bir çözüm sunuyor.

Haber 22-05-21 10:37

Samsung Galaxy Tab S7 FE şekillendi

Hazırlanan bir rapora göre, yaklaşan EB-BT975ABY model numaralı Samsung Galaxy Tab S7 FE tablet modeli 10.090 mAh pil ile desteklenecek. 

Haber 19-05-21 11:14

Galaxy Tab S7 XL Lite rengarenk olacak

Samsung, Galaxy Tab S7 tabletlerin uygun fiyatlı alternatifi olan Galaxy Tab S7 Lite serisini piyasaya sürmek üzere. Normal ve bir Plus varyantları beklenirken, şirket aslında FCC’den Galaxy Tab S7 XL Lite takma adı altında daha büyük sayfa için sertifika aldı.

Haber 13-05-21 10:54

Samsung Galaxy Tab S7 Lite için yeni sızıntı!

Samsung Galaxy Tab S7 Lite üç farklı varyantla gelmesi bekleniyor. Bunlar; Wi-Fi destekli model (SM-T730), 4G destekli model (SM-T735) ve 5G destekli model (SM-T736B / SM-) T736N). Bugün Wi-Fi ve LTE modelleri, bu süreçte 44W şarj desteğini ortaya çıkaran 3C sertifikası aldı.

Haber 10-05-21 09:18

Galaxy Tab S7 Lite fiyatı ile dikkat çekebilir

Samsung’un yakın gelecekte iki yeni tablet modelini piyasaya sürmesi bekleniyor. Görünüşe bakılırsa bunlardan biri düşük bütçeli Galaxy Tab A7 Lite, diğeri ise Galaxy Tab S7 Lite. 

Haber 07-05-21 10:19

Galaxy Tab A7 Lite tabletin özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı

Görünüşe göre cihaz, Çin’in TENAA telekom yetkilisi cihazı onaylar onaylamaz satışa sunacak.

Haber 01-05-21 10:55

Galaxy Tab S7 Lite 5G böyle görünecek

Samsung’un birkaç ay içinde Galaxy Tab A7 Lite ve S7 Lite 5G’yi piyasaya sürmesi bekleniyor. Bunlar arasında, Galaxy Tab S7 Lite 5G ‘nin renderlemesi artık çevrimiçi olarak ortaya çıktı.

Haber 17-04-21 08:49

Samsung Galaxy Tab S5'e güncelleme için hazır

Şubat 2019’da Android 9 Pie ile tanıtılan Samsung Galaxy Tab S5'e, Samsung’un en yeni özel Android görünümü One UI 3.1 ile Android 11 güncellemesini alıyor.

Haber 10-04-21 09:51

Hem çocuklarınız hem de sizin için geliştirildi

Büyük ekran ve beraberinde gelen kalem ile hızlı not alma ve çizim yapmak mümkün. Tüm aile bireylere uygun olan TCL TAB 10S, oyun oynatabildiği gibi sosyal medyada gezintileri de rahatlıkla yapmanızı sağlıyor.

Haber 10-04-21 09:47