Tahran Buyukelcisi Haberleri

Birçok ülke hava sahasını kapattı, uçaklar Türkiye'ye geri döndü! THY ve Pegasus, İran, Ürdün, Irak ve Lübnan seferlerini iptal etti

İran'ın İsrail’e yönelik başlattığı drone ve füze saldırılarının ardından Tahran hava sahası tüm ticari uçuşlara kapatıldı. Ürdün, Lübnan ve Irak'ın da hava sahalarını kapatmasının ardından Türkiye'den Ortadoğu'ya giden yolcu uçaklarının hepsi geri çağrıldı. THY'nin İran’ın başkenti Tahran’a sefer yapan uçağı İstanbul Havalimanı’na geri döndü. THY ve Pegasus Havayolları da bu gece ve yarın İran, Ürdün, Irak ve Lübnan'a yapılacak seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Haber 2024-04-14 00:39:12

Senatörler Biden'a karşı harekete geçti! Tahran'ı hedef alın baskısı nereye varacak?

Ürdün'ün kuzeydoğusunda insansız hava aracıyla düzenlenen saldırıda 3 ABD askerinin öldürülmesi üzerine ABD'de Biden karşıtı cumhuriyetçi senatörler, İran'a ateş püskürüyor. Biden'a İran'ın başkenti Tahran'ın hedef alınması konusunda baskı yapan senatörler, ABD'nin İran karşısında da "başarısız" olduğunu ifade etti. Dünya kamuoyu Biden'ın muhalefetin baskılarına dayanıp dayanamayacağına kilitlenmiş durumda! Tahran hedef alınırsa nükleer güce sahip İran'ın tepkisi nasıl olacak?

Haber 2024-01-29 14:32:05

İranlı ünlü şarkıcı Siyam ve eşi, sahte pasaportla Almanya'ya kaçarken İstanbul Havalimanı'nda yakalandı

Siyam adıyla tanınan ve Türkiye'de ikamet eden İran uyruklu Sıamak Shabdel Borhan ile eşi, sahte pasaportla Almanya'ya kaçmaya çalışırken İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. Ünlü şarkıcı ve eşinin, Almanya'ya gitmek üzereyken yakalanacağını anlayınca Tahran uçağına binmek isterken yakalandığı öğrenildi. İranlı şarkıcının hem Berlin uçağına hem de Tahran uçağına check-in yaptığı ortaya çıktı. İşte akılalmaz kaçış planının detayları...

Haber 2023-05-22 15:03:07

İranlı milletvekilinden başörtüsü açıklaması: Uyarıyı dikkate almayanlar yargılanacak

İran'da polisin başörtüsü takmayan kadın sürücülerin tespit edilerek araçlarına el konulacağını duyurmasından sonra Tahran Milletvekili Muhammed İsmail Kevseri'den de yeni bir yaptırım açıklaması geldi. Kevseri, 15 Nisan Cumartesi gününden itibaren başörtüsü kuralını ihlal edenlerin önce uyarılacağını, durumun tekrarlanması durumunda da bu kişilerin yargı önüne çıkarılacağını belirtti.

Haber 2023-04-11 02:39:55

İran'dan İsrail'e açık tehdit: Ölen askerler için karşılık verilecek

İsrail'in Şam'daki İran hedeflerine düzenlediği saldırılar sonrası Tahran yönetiminden sert tepki geldi. İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, "Şam saldırısında ölen askerler için İsrail'e karşılık verilecek." ifadelerini kullandı.

Haber 02-04-23 23:16

Kabin basıncı düşen İran yolcu uçağı İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı

İstanbul-Tahran seferini icra eden İran menşeli Ata Airlines şirketine ait yolcu uçağı, kabin basınç arızası nedeniyle İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Yurthaber 22-03-23 08:47

Kabin basıncı düşen İran yolcu uçağı İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı

İran merkezli Ata Airlines'ın İstanbul-Tahran seferini yapan Airbus A320 tipi yolcu uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra kabin basıncı arızası nedeniyle İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Haber 21-03-23 21:12

Azerbaycan'ın Tahran Büyükelçiliğinin personeli tahliye edildi

Azerbaycan'ın Tahran Büyükelçiliğine yönelik saldırı sonrası, büyükelçilik personeli tahliye edildi. Azerbaycan Dışişleri Bakan Yardımcısı Halef Halefov, konuya ilişkin olarak, "Tahran Büyükelçiliğinin diplomatik faaliyeti tamamen durduruldu. Meydana gelen terör saldırısında İran sorumluluk taşıyor." dedi.

Haber 29-01-23 23:59

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Danimarka'da skandal, Azerbaycan Büyükelçiliği'ne saldırı, EYT'de kritik tarih, Bursa'da katliam...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Danimarka'da alçak provokasyon, Azerbaycan'ın Tahran Büyükelçiliği'ne saldırı, Sancaktepe'de dehşet evi, EYT için kritik tarih, Bursa'daki katliam, bakanlıktan sıfır araç hamlesi...

Haber 27-01-23 21:06
EYT

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan'ın Tahran Büyükelçiliğine saldırıya tepki: Şiddetle kınıyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'ın İran'daki Tahran Büyükelçiliğine yapılan saldırıya tepki gösterirken "Azerbaycanlı kardeşlerimize başsağlığı dileklerimi iletiyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Haber 27-01-23 15:58

Son dakika | Azerbaycan'ın Tahran Büyükelçiliğine silahlı saldırı! Can kaybı ve yaralılar var... Görüntüler ortaya çıktı: Güvenlik görevlileri böyle mücadele etmiş!

Son dakika haberi: Azerbaycan'ın İran'ın başkenti Tahran'daki büyükelçiliğine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ise yaralandı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin saldırıyı en güçlü şekilde kınadığını dile getirip "Azerbaycan hiçbir zaman hiçbir yerde yalnız değildir" dedi. Saldırgan yakalandı, ilk ifadesi ortaya çıktı. Ayrıca saldırı anı kameraya yansıdı. Görüntülerde güvenlik görevlilerinin saldırganı engellemek için mücadele ettiği görüldü.

Haber 27-01-23 10:00

İran'da doğal gaz krizi... Devlet daireleri ve üniversiteler tatil edildi! 'Kalın elbiseler giyin'

İran'da yaşanan doğal gaz arzındaki sıkıntı nedeniyle bazı eyaletlerde devlet daireleri ve tüm eğitim kurumları tatil edilirken, yaklaşık 90 bin konuta ise doğal gaz sağlanamıyor. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, "Devlet daireleri ve kurumlarını tatil etmek çözüm değil. Ancak bugün önceliğimiz evlerde gaz kesintisine gidilmemesi" dedi. Tahran Valiliği ise, zorunlu hizmet sektöründe olan kamu çalışanlarından gaz akışı kesildiği için iş yerlerine kalın elbiseler giyerek gelmelerini istedi.

Haber 15-01-23 17:50

Son dakika: İran'da 5,7 büyüklüğünde deprem!

Son dakika haberine göre, Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezi'nden yapılan açıklamada, İran'ın Hürmüzgan eyaletine bağlı Kung şehrinde 5,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.

Haber 30-11-22 18:54

ABD, Harekete geçmekten çekinmeyeceğiz demişti... Bölgeyi hareketlendiren saldırı iddiasına yanıt verdiler!

ABD basını tarafından ortaya atılan "İran, Suudi Arabistan'a saldıracak" iddialarına ilişkin Tahran yönetiminden açıklama geldi. İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, söz konusu saldırı iddialarını yalanladı. Öte yandan ABD, İran'ın Suudi Arabistan'a yönelik olası bir saldırısına karşılık vereceğini duyurmuştu.

Haber 02-11-22 23:10

İran’dan Almanya’ya giden yolcu uçağının tekerleğinden ceset çıktı! Görenler gözlerine inanamadı

İran’ın Tahran şehrinden Almanya’nın Frankfurt şehrine giden bir yolcu uçağının tekerleğinde ismi açıklanmayan bir kişinin cansız bedenine rastlandı. Olaya ilişkin polis ekipleri soruşturma başlattığını duyurdu.

Trend 28-10-22 15:45

Mahsa Amini için çırılçıplak soyundu! Tahran doğumlu aktristen cesur destek

İranlı aktris Elnaaz Norouzi, İran'da devam eden başörtüsü karşıtı protestoya güçlü bir şekilde destek verdi. Instagram'da şu anda sosyal medyada viral olan bir video paylaşan İranlı-Alman model ve oyuncu, protestoya destek olmak için yarı çıplak soyunurken çekilmiş bir videosunu yayınladı. Videoda, aktrisin başörtüsünü ve ardından burkasını çıkardığı ve video boyunca üzerindeki tüm kıyafetleri çıkarmaya devam ettiği görülüyordu.

Trend 12-10-22 07:35

Komşuda peş peşe iki büyük deprem! 5.8 ve 5.7'yle sallandılar

Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezi, İran’ın Hürmüzgan eyaletinde 2 dakika arayla 5.8 ve 5.7 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldiğini bildirdi.

Haber 23-07-22 20:24

Evcil hayvan sahibi olmak İran'da 'hapse girme nedeni olabilir'

İran'da parlamentoya gelen bir yasa tasarısı, kedi ve köpekler dahil evcil hayvan sahibi olmaya sert kısıtlamalar getirilmesini içeriyor. Başkent Tahran sakinleri için sokakta köpek gezdirmek ise çoktan "cesaret işi" olmuş durumda. İran Veterinerler Birliği Başkanı Dr. Payam Mohebi, "Tartışmalar on yıl önce bir grup milletvekilinin tüm köpekleri kısırlaştırıp onları hayvanat bahçelerine vermek ya da çöllere bırakmak yönünde bir yasa hazırlamalarıyla başladı" dedi.

Haber 15-07-22 07:11

“Tahran-Washington Görüşmeleri Ciddiyetle Sürüyor”

İran Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği’nin moderatörlüğünde Washington ile Tahran arasında dolaylı olarak yürütülen müzakerelerin sona erdiği iddialarını reddetti. Açıklamada, müzakerelerin Katar’da “ciddiyetle” sürdüğüne vurgu yapıldı

Haber 29-06-22 21:51

Katar Nükleer Müzakerelere Ev Sahipliği Yapacak

Tahran ve Washington arasındaki 2015 nükleer anlaşmasını yeniden canlandırmak üzere yapılan dolaylı müzakerelere Doha ev sahipliği yapacak. İran resmi haber ajansı ISNA’da yer alan habere göre müzakereler önümüzdeki günlerde başlayacak

Haber 27-06-22 19:00

İran ile IAEA Arasında Yeni Gerilim Kapıda

Reuters haber ajansının ulaştığı bir rapora göre Tahran, Birleşmiş Milletler’e bağlı Uluslararası Atom Enerjisi Dairesi’nin, İran tesislerinde tespit edilen uranyum parçacıklarının kökeni ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı

Haber 30-05-22 19:40

Son dakika: Akdeniz'de yeni gerilim! ABD talep etti, Yunanistan el koydu

Son dakika haberine göre, Yunanistan, İran bandıralı petrol taşıyan bir gemiye el koydu. ABD'nin talebiyle el konulan gemi nedeniyle Yunanistan-İran arasında gerilim yaşandı. Tahran yönetimi, İran'dan petrol taşıyan gemisini alıkoyan Yunanistan'a "korsanlık" suçlamasından bulundu.

Haber 25-05-22 19:43

İran: “Suudi Arabistan’la Görüşmeler Yeniden Başladı”

İran’ın yarı resmi Nur haber sitesine göre Tahran ve Riyad, Mart ayında ara verilen müzakerelere Irak’ın başkenti Bağdat’ta yeniden başladı. Suudi Arabistan 2016’da İran ile ilişkileri kesmişti

Haber 23-04-22 18:06

Suriye’de IŞİD ve İran’sız Bir Gelecek Mümkün mü?

İran’ın nüfuzu, Rusya’nın varlığı ve IŞİD’in güçlendiğine dair kaygılar, endişeleri arttırıyor. ABD Savunma Bakan Yardımcısı Dana Stroul, eski Ankara Büyükelçisi James Jeffrey ve uzmanlar Wilson Center’ın panelinde IŞİD, Moskova ve Tahran etkenleri üzerinden Suriye'nin geleceğini değerlendirdi

Haber 06-04-22 20:06

Yaralı flamingo Aksaray'da ortaya çıktı, ayağındaki İran detayı dikkat çekti!

Aksaray'da yaralı halde bulunan flamingonun vücudunda 3 saçma yarası olduğu, sol kanadının kırıldığı ortaya çıktı. Ayrıca flamingonun ayağında ise İran'ın Tahran kentinde kuş gözlemcileri tarafından takılan çip bulundu. Çip sayesinde flamingonun yaklaşık 2 bin kilometre uçarak Tuz Gölü'ne ulaştığı belirlendi. Flamingo tedavisinin ardından tekrar doğaya bırakılacak.

Haber 28-03-22 12:17

Muğla'daki turizmcilerin gözü İngiltere ve İran pazarında

YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç: - "Ukrayna-Rusya Savaşı'nın beklenmedik şekilde ortaya çıkmasıyla her iki ülkeden de yolcu sayısında önemli bir boşluk doğacağını görüyoruz. Bu boşluğun diğer ana pazarımız İngiltere ve diğer ülkelerden yeni pazar arayışları ve artışlarla bir kısmının telafi edileceğini düşünüyoruz. Bunlardan biri de İran pazarı" - Meraj Havayolları Üst Yöneticisi Mohammed Mirsamei: - İran ile Türkiye iki komşu ülke. Kültürümüz birbirine yakın. Onun için fazla uçmak istiyoruz. Yeni anlaşma ve protokol yaparak Tahran ve Tebriz'den uçmaya başlayacağız"

Yurthaber 24-03-22 11:26

Tahran-Van uçak seferleri 31 Ocak'ta başlıyor

Tahran-Van uçak seferleri 31 Ocak'ta başlıyor

Yurthaber 18-01-22 09:23

Kanada: İran'ın düşürdüğü yolcu uçağında ölenlerin yakınlarına tazminat

Kanada'da bir mahkeme, 2020'de Tahran yakınlarında düşürülen uçakta ölen altı kişinin ailelerine 84 milyon dolar artı faiz, tazminat ödenmesine karar verdi.

Haber 04-01-22 02:50

İran nükleer anlaşması: Tahran, Batılı ülkeleri pazarlıklarda 'kötü niyetli' olmakla suçladı

İran'la 2015'te imzalanan nükleer anlaşmanın yeniden hayata geçirilmesi için Avusturya'nın başkenti Viyana'da yapılan müzakereler çöküşün eşiğinde. İran'ın başmüzakerecesi Ali Bagheri Kani, müzakerelerde Batılı ülkeleri "kötü niyetli" olmakla suçladı.

Haber 14-12-21 14:23

“Türkiye’nin Kafkasya’da Artan Etkisi İran’la Gerginliği Arttırıyor”

Ankara, Kafkaslar’da nüfuzunu Tahran aleyhine genişletirken, İranlı ajanların Türkiye’de tutuklanması iki komşu arasındaki gerilimin son işareti

Haber 04-11-21 18:20

ABD-İran ilişkilerinde tarihe geçen rehine krizinin 42. yılı: Tahran'da neler yaşandı?

Tam 40 yıl önce, 4 Kasım 1979'da "İmam Humeyni"yi destekleyen İranlı binlerce öğrenci Tahran'daki ABD Büyükelçiği'ni bastı. ABD Büyükelçiliği’nin işgaliyle, Tahran-Washington arasında diplomatik ilişkiler kesildi. Tahran'daki ABD Büyükelçiliği'nin bir bölümü artık bir müze.

Haber 04-11-21 16:09

İran: ABD Umman Denizi'nde bir petrol tankerine el koymaya çalıştı

Tahran, ABD'nin Umman Denizi'nde İran petrolünü taşıyan bir tankere el koymaya çalıştığını ancak bu girişimin başarısız olduğunu açıkladı.

Haber 04-11-21 09:29

İran Kürt İsyancılara Baskıyı Arttırıyor

İran, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin sınır köylerindeki isyancıları hedef alan bombardımanını sürdürüyor. Tahran, Iraklı Kürt yetkilileri, isyancıları sınırdışı etmezlerse operasyonu genişletmekle tehdit ediyor

Haber 24-09-21 20:59

İlginç görüntü! E-5’ten uçak geçti

Atatürk Havalimanı apronunda bekleyen hurda uçaklardan biri daha satıldı. Tahran TT Havayolları’na ait uçak, gece uzman bir ekip tarafında Atatürk Havalimanı’nda tırlara yüklenerek Hadımköy’e taşındı. E-5 Karayolu’nda ilginç görüntüler oluşturan taşıma operasyonu drone ile havadan da görüntülendi.

Haber 10-09-21 09:59

Tecavüz iddialarıyla gündeme gelmişti! İran'daki 'cehennem deliği' hapishanesinden korkunç görüntüler

Bir grup bilgisayar korsanı, İran'ın en kötü üne sahip cezaevlerinden Tahran civarındaki Evin Hapishanesi'nin güvenlik kameralarını 'hack'leyerek kötü şartlarla ilgili görüntüleri basına sızdırdı. 'Cehennem deliği' olarak adlandırılan hapishanede mahkumların geçmiş yıllarda tecavüze uğradığı öne sürülmüştü.

Haber 25-08-21 13:32

İran’da Hükümet Karşıtı Gösteriler Tahran’a Sıçradı

İran’ın güneybatısında 11 gün önce başlayan hükümet karşıtı protesto gösterileri başkent Tahran’a sıçradı. Göstericiler 18 ayın ardından ilk kez yönetim karşıtı sloganlarla Tahran sokaklarındaydı

Haber 27-07-21 19:53

19 Temmuz son depremler: AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

19 Temmuz son depremler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 19 Temmuz gece saatlerinde Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezi tarafından yapılan açıklamada İran’da bir deprem meydana geldiği belirtildi. Fars eyaletinde gerçekleşen depremin büyüklüğü 5.7 olarak açıklandı. Aynı zamanda Kandilli Rasathanesi’nin listesine göre 19 Temmuz gece saat 01:09 sularında Suriye merkezli bir deprem daha kaydedildi. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi…

Haber 19-07-21 08:26

BBC, Tahran yönetiminin Farsça Servisi çalışanlarına yönelik baskılarını BM'ye şikayet etti

İran yönetiminin BBC çalışanlarına yönelik taciz ve tehdit kampanyasını tırmandırdığını söyleyen BBC, şikayetlerini BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliği'ne iletti, tehditlerin ayrıntılarını açıkladı.

Haber 25-06-21 15:23

İran'la nükleer görüşmeler sürerken İsrail'den 'Uyanın' uyarısı

İran'a güvenilemeyeceğini söyleyerek, Tahran ile nükleer faaliyetleri konusunda yeni bir anlaşmaya şiddetle karşı çıkan yeni İsrail Başbakanı Naftali Bennett, ABD ve müttefiklerini 'Tehlikenin farkına varmaları için son fırsat' diyerek uyardı.

Haber 21-06-21 12:12

İran yönetimi ve basını 'Halep zaferini' kutluyor

Tahran yönetimi ve İran basını, Suriye ordusunun Doğu Halep'i geri almasında İran'ın askeri desteğinin önemli rol oynadığı görüşünde. İranlılara göre, Rusya ve Hizbullah ile ortaklık sayesinde 'Halep kurtarıldı'.

Haber 09-06-21 11:50

İran’da 5 büyüklüğünde deprem

Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezi, İran’da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Haber 29-05-21 00:16

İran'da büyükelçilik çalışanı evinin bulunduğu rezidanstan düşerek hayatını kaybetti

İsviçre'nin Tahran Büyükelçiliği'nin Başkatibi evinin bulunduğu rezidanstan düşerek hayatını kaybetti.

Haber 04-05-21 11:59

Asala şehidi Işık Yönder kimdir, nerelidir? Ölüm yıldönümünde anılıyor

Aslen Zonguldaklı olan ve liseyi bitirdikten sonra Şeker Sigorta’da çalışmaya başlayan Işık Gönder, Tahran Üniversitesi’nde sigortacılık eğitimi gördü. Hayatının son 13 senesini Tahran’da geçiren Işık Yönder, AEG, Işıklar Holding ve ENKA Holding’de çalıştı.

Haber 28-04-21 10:31

İran Uranyumda Yüzde 60 Saflığa Ulaştı

İran, zenginleştirdiği uranyumun saflık oranını yüzde 60’a çıkardı. Nükleer silah elde etmek için gereken orana bir adım daha yaklaşan Tahran, ABD ile sürdürülen nükleer görüşmelerde elini güçlendirmeyi amaçlıyor

Haber 16-04-21 17:10

Düşürülen Ukraynalı yolcu uçağına yönelik 10 İranlı yetkili hakkında iddianame

Tahran eski Askeri Başsavcısı Golam Abbas Turki, Ukrayna Havayollarına ait yolcu uçağının düşürülmesi kapsamında 10 İranlı yetkili hakkında iddianame düzenlendiğini açıkladı.Tahran eski Askeri Başsavsıcı Golam Abbas Turki, Tahran’da yeni Askeri Başsavcı için düzenlenen devir teslim töreninde konuştu.

Haber 06-04-21 12:21

İran: Yaptırımların adım adım kaldırılmasını kabul etmiyoruz

Nükleer anlaşmanın yeniden hayata geçirilmesi için çabalar yoğunlaşırken Tahran, ABD ambargosunun aşamalı olarak kaldırılmasına karşı çıktı, tüm yaptırımların birden lağvedilmesini şart koştu.

Haber 03-04-21 16:00

İran’da 5 büyüklüğünde deprem

Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre İran’da 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Haber 14-03-21 16:47

İran’da 5 büyüklüğünde deprem

Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre İran’da 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezi’nden yapılan açıklamada, İran’ın Kirman eyaletine bağlı Faryab şehrinde yerel saatle 12.54’de 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği kaydedildi.

Haber 14-03-21 16:44

“Aydın” filmi İran Kısa Filmciler Birliği Akademi Ödülleri’ne aday gösterildi

Efeler Belediyesi’nin bölgede yaşanan çevre sorunlarına dikkat çekmek adına 2019 yılında düzenlediği “Çevre Film Günleri” kapsamında çekilen ‘Aydın’ Filmi, İran Kısa Filmciler Birliği Akademi Ödülleri’ne aday gösterildi.Efeler Belediyesi’nin yapımcılığını üstlendiği; Uluslararası Tahran Kısa Film Festivali ve Dünyaca Ünlü Farj Film Festivali’nde gösterime giren, İranlı Yönetmen Mirabbas Khosravizead’ın ‘Aydın’ Filmi, 100 kişilik jüri tarafından en iyilerin seçildiği elemede, binlerce film arasından ilk 120 film arasına girdi.Uluslararası Efeler Çevre Film Günleri’ndeki atölye konusunu; jeotermal santrallerin doğaya, sosyal dokuya ve insana olan etkilerinin anlatıldığı filmler olarak belirleyen Efeler Belediye Başkanı M.

Yurthaber 03-03-21 11:01