Tahsin Oztiryaki Haberleri

Şafak Sezer evinin kapılarını açtı! Tuvaleti görenler şoke oldu

Tahsin Küçük ve Sergen Özen'in sunuculuğunu yaptığı Youtube'da yayınlanan Tahsin Sergen programının konuğu ünlü oyuncu Şafak Sezer oldu. Evinin kapılarını açan Sezer'in evindeki tuvalet dikkat çekti.

Magazin 2024-04-06 10:32:03

Zonguldak Belediyesi’nde devir teslim töreninde arbede! Ortalık bir anda karıştı

Zonguldak Belediyesi'nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde ortalık karıştı. Belediye başkanı seçilen Tahsin Erdem’in koltuğu devraldıktan sonra uğurladığı eski Başkan Ömer Selim Alan’a sözlü müdahalede bulunuldu. Kısa süreli arbede çevredekilerin araya girmesiyle son buldu. Yaşananlardan sonra açıklama yapan Erdem, “Bu şekilde muamele bizim örgütümüzün muamelesi değildir. Bizim dışımızda gelişmiştir. Kendisinden özür diledim, burada da sizlerin huzurunda özür diliyorum” dedi.

Haber 2024-04-04 16:16:50

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, mazbatasını aldı

CHP'den Zonguldak Belediye Başkanı seçilen Tahsin Erdem, mazbatasını alarak görevine başladı.

Yurthaber 2024-04-04 15:47:24

Gaziosmanpaşa canlı seçim sonuçları! Gaziosmanpaşa'da yerel seçimi Hasan Tahsin Usta mı Hakan Bahçetepe mi kazanıyor? Sandıktan 'Devam mı yoksa değişim mi?' çıkacak

31 Mart yerel seçim sonuçlarında tüm gözler İstanbul'a çevrilmiş durumda. İstanbul'un seçim sonuçları en yakından takip edilen ilçelerinden biri de Gaziosmanpaşa. 2019 yerel seçimlerinde yüzde 52'lik oyla seçilen mevcut Hasan Tahsin Usta'nın yeniden aday gösterildiği ilçede, CHP de Hakan Bahçetepe'yi aday gösterdi. Peki Gaziosmanpaşa'da AK Parti mi CHP'mi kazanacak? Gaziosmanpaşa seçim sonuçları ile ilgili tüm merak edilenler ve canlı seçim sonuçları anında burada...

Haber 2024-03-30 23:19:06

Canlı Zonguldak seçim sonuçları! Zonguldak yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Ömer Selim Alan mı, CHP adayı Tahsin Erdem mi kazandı?

2024 yerel seçimleri sonuçları merakla bekleniyor. Türkiye yeniden sandık başına giderken heyecanlı bekleyiş başladı. Zonguldaklılar diğer illerde de olduğu gibi Zonguldak'ta hangi adayın kazanacağını merak ediyor. Zonguldak'ta AK Parti’nin adayı Ömer Selim Alan mı, CHP adayı Tahsin Erdem mi kazanacak? İşte Zonguldak yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 29-03-24 19:25

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Tahsin Tonkuş sevenlerini üzdü! Son durağı huzurevi oldu

Birçok dizi ve filmlerde rol alan dizi, sinema tiyatro ve reklam oyuncusu Tahsin Tonkuş, şimdilerde ise huzurevinde yaşamını sürdürüyor.

Magazin 23-03-24 12:14

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı korkunç kazayla ilgili bir kişi tutuklandı! Yaralanan gençler ilk defa konuştu! Hepimiz beyaz ışık gördük

Eylem Tok ve oğlunun yurt dışına kaçtığı olayla ilgili olarak yeni detaylar ortaya çıktı. Tok'un 17 yaşındaki oğlunun lüks araçla çarparak yaraladığı gençler ilk kez bir araya gelerek olay anını ve ardından yaşananları anlattı. Kazada eniştesi Oğuz Acı’yı kaybeden 23 yaşındaki Tahsin Arslan kayıp telefonlardan birinin kendisine ait olduğunu söyleyerek "Muhtemelen cebimden alındı” dedi. Hasan Topal ise "Hepimiz beyaz ışık gördük" dedi. Diğer yandan ise olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

Haber 12-03-24 17:33

Fenerbahçe’nin 32. başkanı Tahsin Kaya son yolculuğuna uğurlandı

Fenerbahçe’nin vefat eden eski başkanı Tahsin Kaya, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Spor 11-03-24 14:18

Fenerbahçe eski Başkanı Tahsin Kaya vefat etti

Fenerbahçe’de 1986-1989 yılları arasında başkanlık yapan Tahsin Kaya 87 yaşında vefat etti.

Spor 09-03-24 20:08

MasterChef Tahsin Küçük, Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına katıldı! Samimi hallerini gören Kerimcan Durmaz laf soktu

MasterChef Tahsin Küçük geçtiğimiz günlerde Kerimcan Durmaz'ın programına konuk olmuştu. Demet Akalın'la ilgili yaptığı açıklamalar gündem olmuştu. Küçük, bu kez Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına konuk oldu. Küçük'ün samimi tavırlarını gören Kerimcan Durmaz, lafını sokmadan edemedi.

Magazin 09-03-24 16:28

KKTC'li Bakanlar Ertuğruloğlu ve Amcaoğlu, Kocaeli'de sanayicilerle buluştu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Şubat Ayı Meclis Toplantısı'na katıldı.

Yurthaber 21-02-24 14:54

Başkentte Hayalet Ağlar ve Marmara'ya hayat verenler fotoğraf sergisi açıldı

Fotoğraf Sanatçısı ve Görüntü Yönetmeni Tahsin Ceylan tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı "Hayalet Ağlar ve Marmara'ya hayat verenler" fotoğraf sergisi açıldı.

Yurthaber 16-02-24 14:43

MasterChef finalisti Tahsin Küçük Demet Akalın'a sert çıktı! Beni sevmiyor olabilirsin ama...

MasterChef finalisti Tahsin Küçük kendisi hakkında eleştirilerde bulunan Demet Akalın'a verdi veriştirdi. Tahsin Küçük'ün sözleri sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 22-01-24 15:08

Final gecesi baygınlık geçirmişti! MasterChef Tahsin Küçük'ün serum yorumu gündem oldu

Her bölümü büyük yankı uyandıran sezonun en heyecanlı yarışmalarından biri olan MasterChef All Star finaliyle de çok konuşulmuştu. Esra ve Tahsin'in finale kaldığı yarışmada şampiyon Esra Tokelli olmuştu. MasterChef All Star 2.si olan Tahsin Küçük, Kerimcan Durmaz'ın YouTube kanalına konuk oldu. Tahsin'in hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 20-01-24 16:07

MasterChef All Star finalinde korkutan anlar! Tahsin Küçük fenalaştı, canlı yayın kesildi

Aylar süren ekran macerasını noktalayan MasterChef All Star'ın büyük finalinde yarışmacılardan Tahsin Küçük aniden fenalaştı. Ünlü şeflerin şampiyon olan ismi açıklayacakları sırada rahatsızlanan Tahsin'in yardımına diğer finalist Esra yetişti. Tahsin'e sağlık ekibi müdahale ederken, TV8'deki MasterChef canlı yayını ise bir süre kesildi.

Magazin 08-01-24 10:17

MasterChef All Star şampiyonu kim oldu? Esra ve Tahsin canlı yayında yarıştı! MasterChef 2023 şampiyonluk ödülü ne oldu? İşte kazanan isim

MasterChef All Star'da aylarca süren heyecan şampiyonun belirlendiği büyük finalle son buldu. TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanan MasterChef All Star finalinde Tahsin ve Esra şampiyon olabilmek için yarıştı. Tahsin ve Esra MasterChef finalinde 3 ayrı turda birbirinden özel yemekler hazırladı. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya, Esra ve Tahsin'in yaptığı yemekleri puanlayarak MasterChef'in yeni şampiyonunu belirledi. MasterChef 2023 şampiyonunun büyük ödülü de belli oldu.

Magazin 08-01-24 06:47

Gaziosmanpaşalı kadınlardan Başkan Usta’ya tam destek

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yerel seçimler öncesi kadınlardan büyük destek görüyor.

Yurthaber 04-01-24 11:37

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Aralık 2023 MasterChef All Star beşincisi kim oldu? Önlüğe veda etti!

MasterChef All Star'da eleme heyecanı devam ediyor. Tahsin, Esra, Barbaros, Sergen ve Hasan MasterChef All Star'a 5. olarak veda etmemek için yarıştılar. Gecenin sonunda önlüğe veda eden isim belli olacak. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Aralık 2023 MasterChef All Star beşincisi kim oldu? Önlüğe veda etti!

Magazin 31-12-23 11:15

MasterChef'te ceketi kim kazandı? 27 Aralık 2023 MasterChef All Star 3. ceketi kim aldı, 2. finalist hangi yarışmacı oldu?

MasterChef'te üçüncü ceketin sahibi merak konusu oldu. MasterChef All Star 2023 sezonunda büyük finale adım adım yaklaşılıyor. MasterChef'in dün yayınlanan bölümüne Şef Osman Sezener konuk oldu. Son 7'ye kalan yarışmacılar Esra, Hasan, Barbaros, Tahsin, Eren, Sergen ve Kıvanç olmuştu. Bu isimlerden Tahsin ve Barbaros ilk 2 ceketi almıştı. Peki, MasterChef 27 Aralık'ta 3. ceketi kim kazandı? İşte ceketin sahibi üçüncü finalist isim...

Magazin 28-12-23 07:58

MasterChef'te ilk finalist kim oldu? 25 Aralık 2023 MasterChef All Star ilk ceketi kim aldı? Büyük finale adım adım!

MasterChef'te ilk ceketi kazanan isim araştırılmaya başladı. MasterChef All Star 2023 sezonunda büyük finale adım adım yaklaşılıyor. 25 Aralık akşamı MasterChef'in yeni bölümüne Michelin yıldızlı Japon Şef Yoshuzumi Nagaya konuk oldu. Son 7'ye kalan yarışmacılar Esra, Hasan, Barbaros, Tahsin, Eren, Sergen ve Kıvanç oldu. Peki, MasterChef 25 Aralık'ta ilk ceketi kim kazandı? İşte ceketin sahibi ilk finalist isim...

Magazin 26-12-23 23:56

MasterChef'te Tahsin'den Somer Şef'e olay yanıt! Hiç senaryo yazmaya gerek yok!

MasterChef'te potaya giren isim Esra oldu. Bu gelişmenin ardından yarışmacı arkadaşlarına rest çeken Esra'nın tavrı şeflerin dikkatinden kaçmadı. İtalyan şef Danilo Zanna "Kendini savunmaman, kendine yaptığı bir haksızlık değil mi sence?" deyince olanlar oldu. Esra'nın sözleri Kıvanç'ı sinirlendi. Yaşanan sözlü atışma sonrası Tahsin, Somer Şef'in bir sözü üzerine "Hiç senaryo yazmaya gerek yok!" dedi.

Magazin 20-12-23 13:52

MasterChef'te geceye damga vuran sözler! Somer Şef, O konuya biraz takıntılıyım! diyerek uyardı: Bu benim hassas noktam!

MasterChef'te yarışmacılar arasında yaşanan gerginlik büyük final yaklaşırken had safhaya ulaştı. Geçtiğimiz gün yarışmacıların hünerlerini sergilediği oyun sonucunda Tahsin mavi takım kaptanı seçildi ve kırmızı takım kaptanı olarak Eren'i belirledi. Bu gelişme sonrası, oyun sırasında yaşananları anımsatan Somer Şef, "O konuya biraz takıntılıyım!" diyerek Hasan'a uyarıda bulundu.

Magazin 19-12-23 10:59

'Böylesiyle karşılaşmadım' 44 yaşında ama sıfır araçlarla aynı fiyata! İnceletince öğrendi, duyduğuna inanamadı 'Gören bir daha bakıyor'

Aydın’ın Çine ilçesinde galericilik yapan Tahsin Keser’in satışa sunduğu 1980 model, her şeyi orijinal Renault otomobil nerdeyse sıfır araçlara verilen değeri görüyor. 44 yıl önce üretilip piyasaya sürülen aracın bir dönem kaymakamlık makam aracı olarak kullanıldıktan sonra 20 yıldır kaymakamlık demirbaşı olarak depoda bekletilip daha sonra da ihale ile satıldığı öğrenildi.

Finans 14-12-23 10:59

MasterChef'te gerginlik had safhada! Mehmet Şef'in önünde meydan okudu: Bak görürsün, öptürmezsem sana o elleri!

MasterChef'te finale doğru ipler iyice gerildi. Mehmet Şef, kırmızı takıma dönerek "İlk takım oyununda net bir galibiyet!" dedi. Dilara'nın "Aslında bir puan daha fazla alabilirdik gibi hissediyorum." sözleri mavi takım yarışmacılarını sinirlendirdi. Sergen'in ti'ye almasının ardından ipler iyice gerilirken Tahsin "Bak görürsün, öptürmezsem sana o elleri!" diyerek genç yarışmacıya meydan okudu.

Magazin 13-12-23 13:18

Yer: Bursa! Domuz sanıp arkadaşını öldürmüştü... İstenen ceza belli oldu!

Bursa'da domuz avına çıktığı arkadaşlarını domuz zannederek ateş eden ve Tahsin Şen'in ölümüne, Ergün Aslan'ın ise yaralanmasına sebep olan N.A. hakkında istenen ceza belli oldu.

Haber 29-11-23 10:51

Ankara'da gürültü katliamı: Av tüfeğiyle aynı aileden 5 kişiyi öldürmüştü! Her şey o ifade sonrası başlamış

Ankara'da gürültü tartışması nedeniyle aynı aileden 2'si çocuk 5 kişiyi öldüren Tahsin Ünsür'ün ifadesi ortaya çıktı. Eşinin ölümünden sonra seslere tahammül edemediğini ifade eden Ünsür, olay günü cebine 14-15 tane domuz kurşunu doldurup uyarmak amacıyla üst komşusunun evine gittiğini ifade etti. Ünsür, 'Benim çocuklarım top oynamasın mı?' diye cevap almasının ardından Hamdi Turgut'un üzerine yürüdüğünü ve göğsüne ateş ettiğini açıkladı.

Haber 27-11-23 11:44

Ankara'da 5 komşunu öldürmüştü! 72 yaşındaki katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı: Belimdeki av tüfeğini çıkararak ateş ettim

Ankara'daki komşu vahşetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Gürültü yaptıkları iddiasıyla üst kat komşularının evini basan 72 yaşındaki Tahsin Ü. aynı aileden 2'si çocuk 5 kişiyi öldürmüştü. Tutuklanan zanlının ifadesi ortaya çıktı. Belindeki av tüfeğini çıkararak ateş ettiğini söyleyen zanlı "Evin içerisinde yaşanan diğer hadiseleri hatırlamıyorum" dedi.

Haber 25-11-23 20:03

Ankara'da komşu katliamı! Ailedeki 5 kişiyi öldürmüştü, yeni detaylar ortaya çıktı... Son anda balkona kaçıp 'Sıra bize geliyor' diye bağırmış

Ankara'daki komşu vahşetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Gürültü yaptıkları iddiasıyla ailedeki 5 kişi öldüren 72 yaşındaki Tahsin Ünsür'ün 2 kişiyi öldürdükten sonra balkona yöneldiği, balkona kaçan kızın "Abla bizi kurtarın, babam ile kardeşimi öldürdü. Sıra bize geliyor" komşularından yardım istediği ortaya çıktı. O anlara şahit olan bina sakini Dudu D., "O anda, kızım telefonu almaya içeri giderken onları da balkonda katletti." diye konuştu.

Haber 23-11-23 16:48

MasterChef'te ipler gerildi! Favori yarışmacı şeflerin önünde bağırdı: Ne yaptın! Tövbe yarabbim ya!

MasterChef'te finale adım adım yaklaşırken yarışmacılar arasında yaşanan gerginlik de büyüyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yarışmacılardan imam bayıldı, papaz yahni, perde pilavı, hünkar beğendi, katmer ve ayva tatlısı yapmalarını istedi. Mehmet Şef "Dersimizin konusu: Modern ve klasik" dedi. Dokunulmazlık oyunu sırasında ipler gerildi. Yaptığı hata bir yarışmacıya pahalıya patladı. Tahsin "Ne yaptın! Tövbe yarabbim ya!" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 23-11-23 07:47

MasterChef'te gergin anlar! Esra ti'ye aldı, Tahsin dayanamayıp patladı: Aynısını yaptın, annem deme bana!

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşılırken yarışmacılar arasında yaşanan rekabetin dozu da artıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmanın bu haftaki dış çekimi Aydın'da yapıldı. Ödül oyunu, Tahsin ve Esra arasında yaşanan gerginliğin gölgesinde geçti.

Magazin 17-11-23 09:36

Masterchef Tanya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bu hafta MasterChef'ten elenen yarışmacı Tanya Kilitkayalı oldu

Masterchef Tanya vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu haftanın eleme adayları Alican, Cemre, Dilara, Batuhan, Tanya, Tahsin ve Ayaz olmuştu. Tanya Kilitkayalı, Somer Şef'in tabağını en başarısız yapan isim oldu. Genç yarışmacı elenerek hayallerine veda etti. Peki, Masterchef Tanya kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 13-11-23 08:07

MasterChef All Star'da yaprak dökümü! Elenen isim açıklandı! Sosyal medyada gündem oldu

MasterChef All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Tahsin, Dilara, Ayaz, Cemre, Alican, Tanya ve Batuhan'ın eleme potasında olduğu yarışmada heyecan yine doruktaydı. Şeflerin elenen yarışmacıyı açıklamasıyla birlikte o isim sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 13-11-23 00:26

MasterChef'te ipler gerildi! Favori yarışmacıdan dikkat çeken tepki: Beni soğuk değil, sizin verdiğiniz umut öldürdü!

MasterChef gergin anlara sahne oldu. Kırmızı takım yarışmacısı Tahsin, mavi takım kaptanını "Hasan beni niye seçmedi?" diyerek sorguladı. Genç yarışmacı ise bu soruya "Aynı takımda olmak istemedim!" yanıtını verdi. "Beni soğuk değil, sizin verdiğiniz umut öldürdü!" ifadelerini kullanan Tahsin, oyuna geçilirken "Her türlü ayak kaydırılır bu saatten sonra!" diyerek rest çekti.

Magazin 07-11-23 14:36

Van Gölü'nde Cumhuriyet'in 100. yılına özel dalış gerçekleştirdiler

Su altı belgesel yapımcısı ve görüntü yönetmeni Tahsin Ceylan ile ekibi, Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Van Gölü'ne özel dalış gerçekleştirerek mikrobiyalitleri görüntüledi.

Yurthaber 01-11-23 14:06

MasterChef’ten olaylı bir şekilde elenen Metin açıklama yaptı! Burak Kaya dayanamadı

MasterChef All Star’da kıran kırana mücadele devam ediyor. Geçtiğimiz hafta eleme potasında yer alan Tahsin, Esra, Tanya, Barbaros ve Metin arasında mücadele gerçekleşti. Metin ve Tanya’nın tabaklarının karışmasının ardından iki isim de son tura kaldı. Yarışmadan adeta kendi isteğiyle elenen Metin’den açıklama geldi.

Magazin 31-10-23 08:26

MasterChef Tahsin'in eski hali gündem oldu! Meğer Acun Ilıcalı’nın meşhur yarışmasına katılmış

MasterChef’in iddialı isimleri arasında yer alan Tahsin Küçük bu hafta eleme potasında yer alıyordu. Metin’in elenmesinin ardından yarışmaya devam eden Küçük’ün yıllar önceki hali sosyal medyada gündem oldu. Başarılı ismin daha önce TV 8 ekranlarında yayınlanan başka bir yarışmaya daha katıldığı ortaya çıktı.

Magazin 30-10-23 12:59

'Hayaller yarım kaldı!' MasterChef'te veda eden yarışmacı şoke etti, kimse beklemiyordu!

MasterChef All Star bir eleme gecesiyle daha ekranlara geldi. TV8'de yayınlanan program büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Bu haftanın eleme adayları Esra, Metin, Kerem, Kıvanç, Tahsin, Sergen ve Tolga oldu. Zorlu geçen gecenin ardından elenen isim açıklandı.

Magazin 16-10-23 10:08

Bakan Fidan'dan Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili flaş açıklama! Pişman olacaklar

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile Ankara'da düzenlediği basın toplantısında kritik açıklamalarda bulundu. Ankara'da yaşanan terör saldırısıyla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Bakan Fidan, PKK/YPG kontrolündeki tüm tesislerin artık meşru hedef haline geldiğini belirtirken, "Silahlı kuvvetlerimizin bu saldırıya cevabı çok net olacak ve terör örgütü çok pişman olacak" dedi.

Haber 04-10-23 15:05

MasterChef’ten elenen Uğur Kardaş'tan şeflere sitem! Tahsin Küçük dayanamadı

MasterChef All Star sezonunda pazar akşamı eleme heyecanı yaşandı. Yarışmaya yeni katılan eski sezon şampiyonlarından biri olan Uğur Kardaş eleme potasında yer alıyordu. Kıran kırana geçen mücadelelerin ardından MasterChef’e veda eden Uğur Kardaş’tan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Magazin 03-10-23 08:30

MasterChef'te stresli anlar! Gerim gerim gerilince dayanamayıp patladı! Dayak yiyeceksin şimdi

MasterChef'te ipler gerildi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmada potaya giren 7 aday bugün hünerlerini sergileyecek ve eleme sonucu gecenin sonunda belli olacak. Fakat dün geceye Azize ve Eda arasında yaşanan tartışma damga vurdu. Eda genç yarışmacıyı uyardı. Tahsin ise Azize'ye dönüp "Dayak yiyeceksin şimdi" dedi.

Magazin 01-10-23 08:31

MasterChef'te gergin anlar! Herkes dönüp onlara baktı: Mağdur edebiyatı yapmayın!

MasterChef'te haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Tahsin ve 2021 sezonu şampiyonu Eren'in kaptanlığındaki yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Günün sonunda eleme potasına giren isim belli oldu. Yarışmacılar arasında zaman zaman tartışma yaşandı. Fakat MasterChef All Star'da yaşananlar bunlarla sınırlı kalmadı. Tahsin, Esra'yı "Mağdur edebiyatı yapmayın!" diye uyarınca stüdyoda sesler yükseldi.

Magazin 29-09-23 14:45

Masterchef'te ipler koptu! Favori yarışmacı gözyaşları içerisinde rest çekti: Gitmek istiyorum buradan!

MasterChef All Star'da takım oyununun kazananı kırmızı takım oldu. Mavi takım yarışmacıları dokunulmazlık oyununda kozlarını paylaştı. Tahsin eleme adayı olarak Tanya'nın adını verdi. Barış ve Eda'nın kavgası ise olay oldu. MasterChef'te sular durulacak gibi görünmüyor. Eda "Gitmek istiyorum buradan!" diyerek serzenişte bulundu. Sergen ve Cemre arasında ise tartışma yaşandı.

Magazin 27-09-23 07:14

MasterChef Tahsin Küçük bakın kim çıktı! Meğer Acun Ilıcalı ile önceden tanışıyormuş! O görüntüleri yeniden gündem oldu

MasterChef All Star'ın iddialı yarışmacılarından biri olan Tahsin Küçük sempatik tavırları ile dikkat çekiyor. Yaptığı yorumlarla da sık sık gündem olan Tahsin Küçük hakkında bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı. Sevilen yarışmacının Acun Ilıcalı ile yolları meğer daha önceden kesişmiş. MasterChef Tahsin'in yıllar önceki görüntüleri yeniden gündem oldu.

Magazin 22-09-23 16:36

MasterChef'te Dilara'nın yaptığı o hareket Tahsin'i çileden çıkardı! Sana yazıklar olsun

MasterChef All Star sezonunda dün akşam yarışmacılar ödül oyunu için kıran kırana bir mücadele gerçekleştirdiler. Ödül oyununda ikinci tura kalan isimlerden biri olan Dilara’nın yaptığı tabağı gören Tahsin çileden çıktı. "Sana yazıklar olsun" diyerek isyan etti.

Magazin 15-09-23 15:06

MasterChef'te ağızları açık bırakan polemik! Tahsin ile Kıvanç birbirine girdi: Köfteci diyorsun ama onu yenemiyorsun

MasterChef'te gerçekleştirilen dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayı belli oldu. Fakat potaya giren isim Tahsin ile Kıvanç arasında yaşanan polemiğin gölgesinde kaldı. Genç yarışmacı, "Köfteci diyorsun ama onu yenemiyorsun" deyince ortam bir anda gerildi. Kıvanç "Sürekli laf sokuyorsun" diyerek yarışmacı arkadaşını ikaz etti.

Magazin 31-08-23 10:32

MasterChef'te Sergen kaptan oldu, ortalık karıştı! Takıma nefret ettiği insanları topladı

MasterChef'in dün akşam yayınlanan bölümünde kaptanlık mücadelesi gerçekleşti ve takımlar belli oldu. Kırmızı Takım kaptanı olan Tahsin Mavi Takım'a Sergen'i kaptan yaptı. Sergen takımını belirlerken seçtiği isimler herkesi şaşırttı.

Magazin 22-08-23 12:45

KKTC güçleri ve BM askerleri arasında gerginlik! 'Geri dönüş olmayacak'

KKTC'de Pile-Yiğitler Yolu Projesi, BM Barış Gücü askerleri tarafından engellenmek istendi. KKTC güçleri ve BM Barış Gücü askerleri arasında gerginlik yaşandı. Gerginlik, BM Barış Gücü askerlerinin geri çekilmesiyle sona erdi ve projeye başlandığı bildirildi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, "Pile-Yiğitler Yolu Projesi'nden geri dönüş olmayacak" dedi. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da yaşanan gerilimle ilgili bir açıklama yaptı.

Haber 18-08-23 17:54

Demet Akalın MasterChef Tahsin'e 'aşırı iticisin' dedi! Fenomen yarışmacının cevabı olay oldu

MasterChef hayranı olduğu bilinen ünlü şarkıcı Demet Akalın fenomen yarışmacılardan Tahsin Küçük'e sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tepki gösterdi. Demet Akalın'ın paylaşımına kayıtsız kalmayan MasterChef Tahsin'in sözleri ise olay oldu.

Magazin 09-08-23 14:26

Bodrum'da deniz çayırları su altı kamerasınca görüntülendi

Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Belediye Başkanı Ahmet Aras, su altı belgesel yapımcısı ve görüntü yönetmeni Tahsin Ceylan ile dalış yaptı

Yurthaber 07-08-23 13:33