Taksim Aniti Haberleri

İstanbul'da taksiler Taksim uygulamasıyla çağırılabilecek

1000 Yatırımlar Holding, taksi çağırma aplikasyonu "Taksim"i hizmete sundu.

Yurthaber 2024-04-18 10:49:27

DİSK, KESK, TMMOB, TTB VE TDB'den ortak açıklama: 1 Mayıs'ta Taksim'deyiz!

DİSK, KESK, TMMOB, TTB VE TDB tarafından 1 Mayıs programına ilişkin Beşiktaş'ta basın açıklaması düzenledi. Açıklamada, "Milyonlarca kalp, Taksim 1 Mayıs alanında atacak" denildi.

Haber 2024-04-16 15:02:14

Taksim'de bayram yoğunluğu! 'Çok kalabalık' Adeta insan seli oluştu

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne yerli ve yabancı turistler akın etti.

Haber 2024-04-11 17:20:51

Taksim Meydanı'nda seçim sessizliği: Boş kalan meydan havadan böyle görüntülendi

Yerel seçimler nedeniyle sabah saatlerinde oy kullanmaya giden vatandaşlar Taksim Meydanı'nın boş kalmasına neden oldu. Taksim'deki sessizlik dron ile de görüntülendi.

Haber 2024-03-31 12:05:00

Kur'ani Damlalar hat sergisi Taksim Camisi Kültür Sanat Merkezi'nde açıldı

Hattat Mehmet Arif Vural'ın hazırladığı "Kur'ani Damlalar" başlıklı hüsn-i hat sergisi, Taksim Camisi Kültür Sanat Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu.

Yurthaber 27-02-24 08:19

Yer: İstanbul! Güneşli ve sıcak havayı fırsat bildiler, oraya akın ettiler: İlk defa böyle bir havaya denk geliyorum

Şubat ayında güneşli ve sıcak havayı fırsat bilenler Taksim’e akın etti... Taksim Meydanı ile İstiklal Caddesi, sıcak ve güneşli havayı fırsat bilenlerin akınına uğradı! Yazdan kalma bir hava olduğunu söyleyen İstiklal Caddesi’nde seyyar satıcılık yapan Murat Akdağ ise "İstanbul’da yaklaşık 20 senedir buralardayım, ilk defa böyle bir havaya denk geliyorum" dedi.

Haber 25-02-24 09:40

Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nda seferler normale döndü

Metro İstanbul, Taksim-Kabataş Füniküler Hattı’nda seferlerin normale döndüğünü bildirdi.

Yurthaber 21-02-24 07:36

Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nda seferler yapılamıyor

Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nda teknik arıza nedeniyle seferler yapılamıyor.

Yurthaber 21-02-24 07:21

Polis ekipleri, Taksim Meydanı'nda vatandaşlara bilgilendirici broşür dağıttı

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Taksim Meydanı'nda vatandaşlara uyuşturucu maddenin zararları, hırsızlık ve KADES uygulaması hakkında bilgilerin yer aldığı broşür dağıttı.

Yurthaber 24-01-24 15:15

Türkiye’nin uzay yolculuğu başladı: İstanbullular Taksim Meydanı’nda canlı izledi

Türkiye’nin uzay yolculuğu Alper Gezeravcı’nın da içinde yer aldığı SpaceX’e ait uzay aracının Florida’daki Kennedy Uzay Merkezi’nden başarıyla fırlatılması ile başladı.

Yurthaber 19-01-24 07:42

İlk uzay yolculuğu kent meydanlarından takip edilebilecek

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu Taksim ve Kızılay gibi meydanlardan takip edilebilecek.

Yurthaber 17-01-24 15:45

Taksim’de yılın ilk ticari taksi denetimi yapıldı: 5 sürücüye 32 bin TL ceza

Taksim Meydanı’nda trafik polisleri tarafından ticari taksilere yönelik yapılan denetimde, 5 şoföre aracın çalışma ruhsatının kapalı olmasından dolayı toplam 32 bin 195 TL para cezası kesildi. Araçlar çekici ile otoparka götürüldü.

Yurthaber 02-01-24 08:08

İstanbul Valisi Gül: Asayiş anlamında çok ciddi bir olayla karşılaşmadık

İstanbul Valisi Davut Gül, Taksim Meydanı'nda güvenlik önlemlerini yerinde denetleyerek burada bulunan polis ekiplerinin yeni yılını kutladı. İncelemenin ardından açıklama yapan Vali Gül, "Çok şükür alınan tedbirlerle, başta trafik olmak üzere asayiş anlamında ve diğer konularda çok ciddi bir olayla karşılaşmadık. Ben emeği geçen emniyet teşkilatımıza, jandarma teşkilatımıza, sahil güvenliğe, bütün kamu kurum ve kuruluşları, Göç İdaresi'ne özellikle teşekkür ediyorum" dedi.

Haber 01-01-24 07:26

Tebliğciler yılbaşı akşamı Taksim Meydanı'nda bildiri dağıttı

Tebliğciler olarak bilinen grup bu defa Taksim Meydanı'nda ortaya çıktı. Yılbaşı öncesinde meydanda gezen bildiriler dağıttı.

Haber 01-01-24 00:19

Taksim'de atlı polisler ve Bentley marka polis aracı yılbaşı mesaisinde! Turistlerin ilgi odağı oldular, yılbaşından renkli görüntüle

Beyoğlu İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı'nda yılbaşı gecesi için polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Vatandaşların kutlamalar için akın ettiği bölgede atlı polisler ve polis köpekleri de görevlendirildi. Diğer yandan ise suç örgütlerine yapılan operasyonlarda ele geçirilen İstanbul polisinin hizmetine verilen 15 milyon lira değerindeki lüks araç da yeni yıl mesaisinde görev yaptı. İşte tüm Türkiye'den yılbaşı görüntüleri...

Haber 31-12-23 20:04

Yeni yıla saatler kala Taksim'de hareketlilik başladı!

Yeni yıla saatler kala Taksim İstiklal Caddesi'nde hareketlilik başladı. Polis, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Haber 31-12-23 18:10

Aralarında Bentley, Ferrari, Porsche ve Mercedes de var! İstanbul polisine tahsis edilen lüks araçlar göreve başladı! Taksim Meydanı'nda fotoğraf kuyruğu oluştu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarla çökertilen suç örgütlerine ait araçların mahkeme kararıyla emniyet kullanımına verildiğini duyurmuştu. Aralarında Ferrari, Porsche, Bentley, Mercedes gibi markalara ait otomobillerin de bulunduğu 23 lüks araç trafik ekiplerince kullanılmaya başlandı. Lüks polis araçlarından bazıları Taksim Meydanı'na da getirildi. Vatandaşlar ve turistler meydana getirilen araçlara büyük bir ilgiyle izlerken, fotoğraf çektirmek için de sıraya girdiler.

Haber 26-12-23 17:11

İstiklal Caddesi'nde doğal gaz kaçağı alarmı!

Taksim İstiklal Caddesi'nde bir iş merkezinin girişinde bulunan doğalgaz hattında meydana gelen gaz kaçağı paniğe neden oldu. Tedbir amacıyla caddenin bir bölümü yaya trafiğine kapatılırken, gaz sızıntısının giderilmesinin ardından cadde yeniden açıldı.

Haber 24-12-23 18:24

Taksim'de turistlere 'yem' tuzağı kamerada! Bir fotoğraf 500 TL

Taksim Meydanı'nı mesken tutan kuş yemcileri, turistleri tuzağa düşüren bir dolandırıcılık çetesine dönüştü. Önce kuş yemi satma bahanesiyle turistlere yaklaşan sahtekarlar, sonra fotoğraf çektikleri turistlerden bir fotoğraf için 500 TL alıyor. Üstelik turistler itiraz etse de, para vermeden ellerinden kurtulamıyor. Suçüstü görüntülenip polise bildirilen 'güvercin çetesi' yakalandı. İşte detaylar...

Haber 22-12-23 08:40

CHP'de ‘kayıp 100 milyon’ iddiası! Eren Erdem sessizliğini bozdu: ‘İlk ve son açıklamamdır…’

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu döneminde partideki aldığı görevle tartışmalara neden olan Eren Erdem parti kasasındaki kayıp 100 milyon iddialarına ilk kez cevap verdi. 'Medya Sorumlusu' olarak görev yapan, söz konusu iddiaların hedefindeki isim olan Erdem, iddiaları sert bir dille yalanladı. CHP’de sayman olarak görev yapan Özgür Karabat'a seslenen Erdem "Karabat aksini ispatlarsa kendimi Taksim meydanında asarım" dedi.

Haber 22-12-23 07:45

Taksim'deki seyyar tezgahtan Milli Piyango yılbaşı biletlerini çaldı! Otelde biletleri incelerken yakalandı

Taksim İstiklal Caddesi’nde yılbaşı öncesi seyyar Milli Piyango bileti satıcısının bir anlık dalgınlığından faydalanan hırsız, 30 bin lira değerinde 220 adet yılbaşı biletini çaldı. Olay anı kameralara yansırken, hırsız Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından çaldığı biletleri incelerken yakaladı. Biletlerini teslim alan piyangocu İbrahim Ünlü, “Polis ekiplerine teşekkür ediyorum. Benim için çok uğraştılar. Hem şahsı yakaladılar hem bileti buldular” dedi.

Haber 10-12-23 16:49

Can Gürzap'a veda! Gözyaşlarını tutamadılar... Yapacağı çok şey vardı ama gitti

Sanatçı Can Gürzap'ın ölümü sanat camiasını yasa boğdu. Usta sanatçı Can Gürzap için Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. Can Gürzap'ın cenazesi düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'ne götürüldü. Törende ünlü oyuncular zor anlar yaşadı.

Magazin 03-12-23 15:05

Taksim Meydanı kapatıldı! Bariyerlerle çevrildi

İstanbul'da 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle izinsiz eylemlere karşı Taksim Meydanı kapatıldı. Öğle saatlerinden itibaren kapatılan meydan bariyerlerle çevrildi. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle izinsiz eylemlere karşı alınan güvenlik önlemleri kapsamında, Taksim Meydanı bariyerlerle çevrildi. Meydan öğle saatlerinden itibaren kapatıldı.

Haber 25-11-23 14:15

Yer: Taksim! Müziğin ritmine kendisini kaptıran kadın sokak ortasında dans etti! Twerk yaptı yetmedi spagat açtı

Sosyal medyadan paylaşılan eğlenceli bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı. Söz konusu görüntülerde müziğin ritmine kendisini kaptıran bir kadın sokak ortasında herkesi şaşkına çeviren bir dans performansına imza attı.

Trend 22-11-23 13:19

Son dakika | İstanbul ilk kara merhaba derken Şile'yi fırtına vurdu! Ağva'da Yeşilçay Deresi taştı, yollar göl oldu

Son dakika haberi: Yurdun birçok ilinde kar yağışı başlarken sabaha karşı İstanbul da mevsimin ilk karına 'merhaba' dedi! Çamlıca Tepesi beyaza büründü, Taksim Meydanı'nda kar etkili oldu. Mega kentin birçok noktasında beyaz örtünün kapladığı caddelerden dikkat çeken kareler de geldi. İstanbul'da diğer bir yandan ise fırtına etkili oluyor. Şile'de Yeşilçay Deresi'nin taşması sonucu işletmeleri su bastı.

Haber 19-11-23 08:19

Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı arasında sinirler canlı yayında gerildi: Senin amacın siyasi

Gazeteci Barış Yarkadaş ile Hacı Yakışıklı TV100'deki Taksim Meydanı programında gergin anlar yaşadı. İkili, Anayasa Mahkemesi (AYM) ile Yargıtay arasındaki kriz hakkında tartışma yaşadı. Yarkadaş Yargıtay'ın AYM'ye yaptığını fonksiyon gaspı olarak değerlendirmesi ve AYM'nin Yargıtay'dan üstün olduğunu ifade etmesi üzerine Yakışıklı, Yarkadaş'ın amacının siyasi olduğunu belirterek, "AYM Yargıtaydan, Yargıtay da AYM'den üstün değildir. İkisi de birbirinden üstün değildir." ifadelerini kullandı.

Haber 14-11-23 00:13

Yer: Taksim! 10 Kasım sabahı sosyal medyada gündem olan 'CHP çelengi unuttu' tartışması sonrası Mynet'e özel açıklama! İki ayrı fotoğraf...

İstanbul’da Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda düzenlenen törende dikkat çeken anlar yaşandı. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in törende çelenksiz selamlama yapması sosyal medyada ‘CHP çelengi unuttu’ yorumlarına neden olurken olayın aslı daha sonra ortaya çıktı. CHP İstanbul İl Başkanlığı kaynaklarından Mynet’e yapılan özel açıklamada “Asla bir çelenk unutma söz konusu değil, sadece protokol sırasına göre olmadı” ifadeleri kullanıldı.

Haber 10-11-23 11:17

Taksim bombacısının fotoğrafını gönderdiler, altınları alıp kaçtılar! Hamile kadının kabusu oldular: Terörist sizin evinizde kalmış

Taksim'i geçen yıl kana bulayan Ahlam Albashir'in fotoğrafını gönderen dolandırıcılar İran asıllı hamile kadının kabusu oldu. "Teröristin sizin evinizde kaldığını tespit ettik" yalanına başvuran dolandırıcıların tuzağına düşen 28 yaşındaki Ferahnaz Abdullahi Tamer, ellerinde ne kadar altın varsa hepsini dolandırıcıların ayağına götürdü. Gerçeğin farkına vardığında iş işten geçmişti. Dolandırıcıların parkta kadınla çocuğuna saldırı anları şoke etti!

Haber 28-10-23 09:33

İbadete açıldığı günden bu yana Taksim Camisi'nde 17 kişi Müslüman oldu

Yaklaşık 150 yıllık bir mücadelenin ardından İstanbul'a kazandırılan Taksim Camisi'nde ibadete açıldığı günden bu yana 17 kişi Müslüman oldu.

Yurthaber 27-10-23 11:10

Taksim'de Belaruslu genç kadının taşıdığı dövizde yazanı görenler hayret etti! Vatandaşlar sıraya girerek fotoğraf çektirdi... Bu bir şaka değil

Taksim İstiklal Caddesi’nde Belaruslu genç bir kadın, ilginç bir olaya imza attı. Elindeki dövizle caddede duran genç kadını gören vatandaşlar ise sıraya girerek fotoğraf çektirdi. Genç kızı gören yerli ve yabancı turistler de şaşkınlıklarını gizleyemedi. “Bu bir şaka değil" diyen genç kızın elindeki dövizde yazan yazı ise bir hayli şaşırttı.

Haber 23-10-23 11:49

İstanbul'da çivili sopa dehşeti! ‘Burada oturamazsınız’ diyerek öldüresiye dövdüler…

İstanbul’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. İddiaya göre; dövme sanatçısı Y.Ö. ve arkadaşı M. İ. Taksim Asmalı Mescit'te, gece kulübü çalışanları tarafından öldüresiye dövüldü. Sokaktaki bankta otururken, gece kulübü çalışanlarının "burada oturamazsın" uyarılarının ardından, iki arkadaş çivili sopalar ve şişelerle dakikalarca dayak yedi. İşte akılalmaz olayın detayları…

Haber 01-10-23 08:11

Yer: Taksim... Vatandaşlar hayretle onu izledi! Fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar

Sosyal medya fenomeni Takk Method, Taksim’de akrobasi ve jimnastik gösterileri yaptı. Kamerunlu sporcuya turistler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Taksim'e gelenler jimnastikçiyle fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Vatandaşlar sosyal medya fenomenini hayretle izledi.

Haber 19-09-23 10:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Taksim Camisi'nde kıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Taksim Camisi'nde kıldı.

Yurthaber 15-09-23 14:28

Beyoğlu'nda 200 polisin katılımıyla asayiş denetimi! Polis helikopteri de havadan destek verdi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi ve ara sokaklarda 200 polisin katılımıyla asayiş denetimi yaptı. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği denetimlerde şüpheli görülenlerin üst araması ve kimlik kontrolü yapıldı.

Haber 08-09-23 23:58

Hastanede doktor dehşeti kamerada! Kadının gözüne yumruk attı

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde acilde görevli doktor Şamil K., iddiaya göre epilepsi atağı nedeniyle hastaneye gelen Çiğdem Aydemir'e (37) “işim var” diyerek bakmadı, Aydemir duruma tepki gösterince de “size bakmıyorum” dedi. Şamil K., olayı görüntüleyen Aydemir'in arkadaşı Çağla Karataş'a (32) da yumrukla saldırdı. İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, olayla ilgili açıklama yaptı. Memişoğlu, 'Şiddetin hiçbir şeklini kabullenemeyiz' dedi.

Haber 08-09-23 11:45

İstanbul Valiliği’nden Taksim’de voleybol yayını açıklaması! Vali Gül paylaştı: 'Bu haber yüzde 100 yalan'

İstanbul Valiliği'nin, Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’nın final maçının Taksim’de canlı yayınlanmasına engel olduğu iddiası sosyal medyada gündem oldu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Valilik, Taksim Meydanı'nın 2012 yılından bu yana toplantı ve etkinlik alanı olarak kullanılmadığı için Taksim Meydanı ile ilgili talebin onaylanmadığını belirtti. İstanbul Valisi Davut Gül de konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Haber 03-09-23 17:36

Taksim’de düğün fotoğrafı çektiren yabancı çiftler ilgi odağı oldu

Taksim Meydanı’na düğün fotoğrafı çektirmek için gelen yabancı çiftler, meydanda bulunan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yurthaber 28-08-23 09:26

İstiklal Caddesi'nde dolar dağıttıkları görüntüler gündem olmuştu! Villada yetişkin videoları çekip... Operasyon düzenlendi: 13 gözaltı

Taksim İstiklal Caddesi'nde dolar dağıtıp sosyal medya için görüntü çekenlere yönelik düzenlenen operasyonda 13 kişi yakalandı. Villada yaşayan şüphelilerin çektikleri görüntüler sayesinde yüksek gelir elde ettiği belirtildi. Şahısların, kiraladıkları villayı dekore edip yetişkin içerikler üretilen bir platforma videolar çektikleri öğrenildi. Adreste yapılan aramalarda maskeler, kıyafetler ve üzerinde geçersiz ibaresi olan dolarlar ele geçirildi.

Haber 10-08-23 13:51

'Bu defa çok sert kayaya çarptı' Taksim metrosundaki tacizci turisti dövdü... 'Telefonunda fotoğraflarımızı gördüm'

Taksim metrosunda kadınların bacaklarını gizlice çeken bir erkek turisti fark eden Feray Açıkgöz, olaya hızla müdahale edip turisti dövdü. Metroda birinin kendilerini çektiğini fark ettiğini ve telefonunda da fotoğraflarını gördüğünü söyleyen Açıkgöz, yaşananları anlattı. Sporcu, antrenör ve dublör olduğunu belirten Açıkgöz, "Bu defa çok sert kayaya çarptı" ifadelerini kullandı.

Haber 03-08-23 10:53

Türkiye resmen kavruluyor! Taksim'de bir vatandaş asfaltta yumurta pişirip ekmek banarak yedi...

İstanbul'da bir süredir mevsim normallerinin üstünde seyreden sıcaklıklar vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Bugün bir vatandaş Taksim Meydanı'nda asfaltın üzerine yumurta kırıp ekmek banarak yedi.

Haber 23-07-23 17:48

Özkan Uğur'a son veda! Mazhar Alanson ve Fuat Güner konuşmakta zorlandı... Cenaze namazında aileden özel istek

Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden efsane sanatçı Özkan Uğur, yaşam savaşını kaybetmişti. Taksim AKM'de düzenlenen veda töreninde Mazhar Alanson ve Fuat Güner'in konuşması herkesi ağlattı. Alanson konuşma sırasında zor anlar yaşadı. Usta isim için Taksim Cami'de de yoğun bir kalabalık vardı. Cenaze namazında ailenin özel isteği de dikkat çekti.

Magazin 11-07-23 15:06

Emre Kurttepeli gave the Opening Speech in Mentor Clinic

“GBA Mentor Clinic” meeting was held in The Marmara Taksim on 18th November. Investors with investment ideas came together with mentors and angel investors.

Finans 06-07-23 12:04

Taksim Meydanı’nda hareketli dakikalar! Bıçakla kendini rehin aldı...

Taksim Meydanı hareketli anlara sahne oldu. Cumhuriyet Anıtı önünde bir şahıs, bıçakla kendine zarar verince polis teyakkuza geçti. Dakikalarda kendisine zarar veren şahıs, polis ekiplerinin ikna çabaları sonucu teslim oldu. O anlar kameralara yansırken, şahıs gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 04-07-23 09:30

Bayramda boşalan İstanbul'un keyfini çıkardılar! O merkezlere akın ettiler

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla insan ve trafik yoğunluğunun azaldığı İstanbul'da arife gününü değerlendirmek isteyenler, tarihi ve turistik mekanlar ile sahillerde vakit geçirdi. Vatandaşlar ile turistlerin gezi rotaları arasında Sultanahmet, Eminönü ve Taksim de yer aldı.

Haber 27-06-23 19:42

Biri kısa mesafeye burun kıvırdı, ötekinin turist müşteriye muamelesi 'pes' dedirtti! İstanbul'da taksicilerin çileden çıkaran pazarlıkları kamerada

Kimi kısa mesafeye burun kıvırdı, kimi ise müşteriyi beğenmeyip yoluna devam etti... İstanbul'un göbeği denebilecek noktalardan Taksim Meydanı'nda Kapalı Çarşı'ya gitmek isteyen turist aile taksimetrenin açılmasını istedi, taksici ayak direyince aileyi almadan uzaklaşmaya çalıştı. Müşteriyle pazarlığa girişen taksicinin cezası kesildi. Bir kadını ise kısa mesafeye gitmek istediğinden taksicilerin hiçbiri almadı. Şişli'de de yabancı turistlere yapılan muamele kameralara yansıdı.

Haber 26-06-23 08:46

İstanbullular dikkat! Metro Şişhane ve Taksim'de durmayacak

İstanbul'da yarın Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Şişhane ve Taksim istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı işletmeye kapalı olacak.

Haber 24-06-23 20:15

Ayakkabı değil adete gizli kasa! Tabandaki delikten paraları gören inanamadı... Dilencinin zulası 'pes' dedirtti.

İstanbul'da dilenci operasyonuna çıkan zabıta ekipleri, Taksim ve İstiklal Caddesi'nde 40 kişiyi yakaladı. Yakalanan bir kadın dilencinin ayakkabısının tabanına yaptığı zulayı gören ekipler şaştı kaldı. Dilencinin ayakkabısının altından çıkanlara inanamayan ekipler, kadına idari para cezası kesti.

Haber 22-06-23 23:01

Taksim’de gasp kamerada! 4 kişi saldırdılar, neyi varsa aldılar

Beyoğlu'nda turistlerin uğrak noktası olan Taksim'de dehşete düşüren bir gasp olayı yaşandı. Taksim Alt Geçidi’nde kimliği belirsiz 4 kişi, Ali Bay isimli vatandaşa saldırdı. Saldırganlar, tekme tokat dövdükleri Bay'ın üzerindeki parasını ve telefonunu da gasp etti. O anlar ise saniye saniye kameraya yansıdı. İşte detaylar...

Haber 20-06-23 09:50

Taksim'e maske takıp ellerinde oyuncak silahla çıktılar! Polisler durdurdu

Taksim Meydanı’nda ellerinde oyuncak silahla gezen kostümlü ve maskeli iki kadın, çevredeki vatandaşları ve turistleri korkuttu. Polis tarafından durdurulan kadınlar, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Haber 18-06-23 13:15