Taksim Meydanı Haberleri

Yer: İstanbul! Güneşli ve sıcak havayı fırsat bildiler, oraya akın ettiler: İlk defa böyle bir havaya denk geliyorum

Şubat ayında güneşli ve sıcak havayı fırsat bilenler Taksim’e akın etti... Taksim Meydanı ile İstiklal Caddesi, sıcak ve güneşli havayı fırsat bilenlerin akınına uğradı! Yazdan kalma bir hava olduğunu söyleyen İstiklal Caddesi’nde seyyar satıcılık yapan Murat Akdağ ise "İstanbul’da yaklaşık 20 senedir buralardayım, ilk defa böyle bir havaya denk geliyorum" dedi.

Haber 25-02-2024 09:40

Taksim Meydanı kapatıldı! Bariyerlerle çevrildi

İstanbul'da 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle izinsiz eylemlere karşı Taksim Meydanı kapatıldı. Öğle saatlerinden itibaren kapatılan meydan bariyerlerle çevrildi. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle izinsiz eylemlere karşı alınan güvenlik önlemleri kapsamında, Taksim Meydanı bariyerlerle çevrildi. Meydan öğle saatlerinden itibaren kapatıldı.

Haber 25-11-2023 14:15

İstanbul Valiliği’nden Taksim’de voleybol yayını açıklaması! Vali Gül paylaştı: 'Bu haber yüzde 100 yalan'

İstanbul Valiliği'nin, Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’nın final maçının Taksim’de canlı yayınlanmasına engel olduğu iddiası sosyal medyada gündem oldu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Valilik, Taksim Meydanı'nın 2012 yılından bu yana toplantı ve etkinlik alanı olarak kullanılmadığı için Taksim Meydanı ile ilgili talebin onaylanmadığını belirtti. İstanbul Valisi Davut Gül de konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Haber 03-09-2023 17:36

Taksim’de düğün fotoğrafı çektiren yabancı çiftler ilgi odağı oldu

Taksim Meydanı’na düğün fotoğrafı çektirmek için gelen yabancı çiftler, meydanda bulunan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yurthaber 28-08-2023 09:26

Türkiye resmen kavruluyor! Taksim'de bir vatandaş asfaltta yumurta pişirip ekmek banarak yedi...

İstanbul'da bir süredir mevsim normallerinin üstünde seyreden sıcaklıklar vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Bugün bir vatandaş Taksim Meydanı'nda asfaltın üzerine yumurta kırıp ekmek banarak yedi.

Haber 23-07-2023 17:48

Taksim’de ilginç görüntü! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi... İlgi odağı oldu

İstanbul Taksim'de kafasının üstündeki 3 muhabbet kuşuyla gezen Müslüm Nacar isimli vatandaş ilgi odağı oldu. ‘Maviş’, ‘Boncuk’ ve ‘Çapkın’ isimli üç muhabbet kuşunu bir an olsun bile yanından ayırmayan Nacar'ı görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Turistler, kafasının üzerinde 3 kuşla gezen Nacar ile fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Kuşlarıyla birlikte neredeyse tüm İstanbul’u gezdiğini söyleyen Müslüm Nacar ise "Ben hiçbir zaman kuşlarımdan ayrılmam" diye konuştu.

Haber 02-07-2023 12:01

Taksim'e maske takıp ellerinde oyuncak silahla çıktılar! Polisler durdurdu

Taksim Meydanı’nda ellerinde oyuncak silahla gezen kostümlü ve maskeli iki kadın, çevredeki vatandaşları ve turistleri korkuttu. Polis tarafından durdurulan kadınlar, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Haber 18-06-2023 13:15

İstanbul'daki izinsiz gösterilerde 59 kişi gözaltına alındı

İstanbul'da izinsiz gösteri yapan ve polisin uyarılarına rağmen dağılmayan gruplardan 59 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 01-06-2023 07:39

Taksim Meydanı'ndaki 'İsimsiz Heykel' tartışma yarattı! 'Bu rezalet anında durmalı'

Taksim'de Atatürk Kültür Merkezi'nin yanına yapılan 'İsimsiz Heykel' tartışmalara neden oldu. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, "Taksim Meydanı'na yapılan bu rezalet anında durmalı" açıklamasında bulundu. Eserin tasarımcısı mimar Semih Eskicioğlu ise eserini savunarak, "Bence her şey zaten eleştirilmelidir ama eleştirinin bir bilgiye dayalı olması gerekir" dedi. Taksim'i gezmeye gelen vatandaşlar da heykelle ilgili farklı görüşler sundu. İşte detaylar...

Haber 16-05-2023 11:05

Taksim ve İstiklal'e çıkan yollar trafiğe kapatıldı! Bariyerler yerleştirildi!

Yılbaşı tedbirleri çerçevesinde Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde çıkan tüm yollar trafiğe kapatıldı. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesine girişine konulan bariyerler ile güvenlik noktaları oluşturulurken, vatandaşlar polis ekiplerinin üst aramasından sonra meydana alınıyor.

Haber 31-12-2022 15:52

SON DAKİKA | Taksim Meydanı'ndaki valiz ekipleri harekete geçirdi! Güvenlik önlemi alındı

Son dakika haberi: Tüm Türkiye'nin yüreğini yakan İstiklal Caddesi'ndeki hain terör saldırısının ardından farklı noktalarda bulunan şüpheli çantalar fark edildiğinde panik yaratıyor. Son olarak Taksim Meydanı’nda bulunan valiz, polis ekiplerini hareket geçirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. İlerleyen dakikalarda bir turistin valizini unuttuğu ortaya çıkmasıyla derin bir nefes alındı.

Haber 23-11-2022 17:17

Muharrem İnce, İstiklal Caddesi'nde gördüğü manzaraya isyan etti! 'Bana uzaylı gibi bakıyorlar'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İstiklal Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, açıklamalarda bulundu. Taksim Meydanı'nda kendisini yabancı gibi hissettiğini belirten İnce, "Yıllarca işçilere 1 Mayıs'ı yasaklayanlar, burayı sığınmacılara teslim etmiş. Bu sorunu çözeceğiz" dedi. Türkiye'nin "yol geçen hanı" olmadığını ifade eden İnce, "Türkiye'nin kalbinde bana uzaylı gibi bakıyorlar. İşgal edilmiş durumda. Bu sorunu çözeceğiz" dedi. İşte İnce'nin o açıklamaları...

Haber 02-10-2022 17:36

Ceza yazılan taksi sürücüsü: Vallahi fark etmedim, dalgınlığıma geldi

Taksim Meydanı'nda yapılan denetimlerde taksicilerin emniyet kemerleri ve ruhsatları kontrol edildi. Uygulamada, taksimetre açmadığı ortaya çıkan şoföre 888 TL, belediye ruhsatı kapalı olduğu anlaşılan 4 taksiye 7 bin 292 TL para cezası uygulanırken, kemeri takılı olmayan bir sürücü, ''Abi emniyet kemerinden yedik. Vallahi fark etmedim. Arabayı park ettik. Dalgınlığıma geldi. 196 TL ceza yazmış memur bey'' şeklinde konuştu.

Haber 29-09-2022 09:48

Taksim Meydanı'nda ilginç görüntü! Ağaçların arasına kurduğu hamakla sefa sürdü

Yabancı uyruklu turist, Taksim Meydanı’ndaki ağaçların arasına kurduğu hamakla sefa sürdü. Turistin hamak keyfini gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Haber 25-09-2022 11:01

CHP'li Özel'den 'seçim' açıklaması: Kutlamalar Taksim'de olacak

CHP'li Özgür Özel, Meclis'te yaptığı konuşmada, gösteri, yürüyüş vb. etkinliklerin iptal edilmesine tepki gösterdi. İddialı ifadeler kullanan Özel, seçim gecesi kutlamaların Taksim'de yapılacağını ifade ederek "Sen ver oyu, yolla Sülo'yu bak bakalım kutlamalar Taksim'de mi oluyor Maksim'de mi oluyor." dedi. Öte yandan Özel, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilenlere ilişkin de açıklamada bulundu.

Haber 09-09-2022 15:56

Çocukları da alet ettiler! Dilenciden gazeteciye: Sizi Allah'a havale ediyorum

Taksim Meydanı'nda kucağında çocuklarıyla dilenen kadınlar zabıta ekiplerini görünce ne yapacaklarını şaşırdı. Zabıtaya 'bir arkadaşımı bekliyordum' diyen kadınlar, kendilerini görüntüleyen gazeteciyi ise Allah'a havale etti. Ekiplerin suçüstü yaparak yakaladığı dilencilerden bazıları kaçmaya çalışırken kucağında bebekli olan kadın dilenciler ise yakalandı.

Haber 05-09-2022 09:20

Taksim Meydanı'nda birbirlerine girdiler! Yabancı uyrukluların kavgası kamerada

Taksim Meydanı'nda kadınlı erkekli iki grup arasında kavga çıktı. Yabancı uyruklu oldukları öğrenilen iki grup arasındaki kavgada tekme, yumruk ve dubalar havada uçuştu. Uzun süre devam eden kavga anları kameraya yansıdı. İşte olayın detayları!

Haber 26-06-2022 11:50

Taksim'de hasılatı sayan dilenci kadın kamerada! Kısa sürede topladığı para şaşkına çevirdi

Taksim’de merdivenlerde dilenerek insanların duygusunu sömüren dilenci, oturduğu yerde günlük hasılatını saydı. O anlar kameraya yansırken dilenci kadını kısa sürede topladığı para miktarı şaşkına çevirdi. İki defa parayı sayan dilenciden 360 lira çıktı.

Haber 04-06-2022 15:23

Taksim’de maganda dehşeti! Önce camdan sarktı, sonra peşinden koşup saldırdı

Taksim’de trafikte dehşte düşüren bir olay yaşandı. Bir maganda, yol verme yüzünden tartıştığı içinde kadın yolcuların olduğu taksinin sürücüsüne saldırdı. Camdan sarkıp önce hakaret ve küfürler eden maganda ardından harekete geçen taksinin peşinden koşup içesine girmeye çalıştı. Korku dolu anlar kameralara yansırken, saldırıya uğrayan taksici, magandadan şikayetçi oldu. İşte olayın detayları!

Haber 02-06-2022 10:25

İstanbul'da Yeditepe Huzur Uygulaması yapıldı

İstanbul'da "Yeditepe Huzur Uygulaması" yapıldı

Yurthaber 25-05-2022 21:03

Taksim Meydanı'nda bin 600 TL'ye taksici deneyi! Birçoğu bahane üretti bir tek o aracına aldı

Taksim'de annesini hastaneye götürmek isteyen ancak birçok taksicinin çeşitli bahaneler üreterek aracına almadığını dile getiren Şerif Macit, kendisini aracına alan taksiciye 1600 TL ödül verdi. Macit, ''Acil durumda bir ihtiyacım vardı ve kan ter içinde kaldım. 20-25 taksi boş olduğu halde beni almadı ama Yılmaz abi soru sormadan ve bahane üretmeden beni taksisine aldı. Ben de bu konuda hem kendisini ödüllendirmek hem de bu konuya dikkat çekmek adına bu deneyi düzenledim'' dedi.

Haber 25-05-2022 15:34

Taksim'in göbeğinde taksiye binemedi, şirketi araç gönderdi! İsyan ettiren olay: Türk parasını beğenmiyorlar

Taksim'de meydana gelen olayda hiçbir taksinin kendisini almadığını, taksicilerin müşteri seçtiğini öne süren bir kişi yaşadığı durum karşısında isyan etti. İş insanı olduğunu söyleyen Ferruh Çalışkan, ''Taksim gibi merkezi bir yerde bütün taksiler turist müşteri peşindeler. Bunu herkes biliyor zaten. Hepsinin bir bahanesi var. Sanırım Türk parasını beğenmiyorlar. 8 araç geçti, hiçbiri almadı. Mecidiyeköy’e gideceğim, geç kaldım. Şirketten araç yollayacaklar'' dedi.

Haber 25-05-2022 11:17

İngiliz turiste İstiklal Caddesi'nde gasp şoku! Cep telefonu vermek istemedi defalarca bıçaklandı

İstiklal Caddesi'nde dolaşan İngiliz turist Alister Gray, önünü kesen 4 kişi tarafından gasp edildi. Turistin cep telefonunu almak isteyen saldırganlar, kendilerine direnen Gray'i tam 7 yerinden bıçaklayarak yaraladı. Şüphelilerin Gray'i gasp ettiği ve kaçtığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 23-05-2022 20:23

Duygu sömürüsü yapıp musallat oldular! Taksim'de dilenciler turist 'avlıyor'

Taksim Meydanı’nı mesken tutarak özellikle yabancı uyruklu turistleri hedef alan dilenciler, çocuklarını da kullanarak turistlere zor anlar yaşatıyor.

Haber 22-05-2022 10:09

Taksim AKM önünde hareketli dakikalar! Üzerinde 3 silahla yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AKM'de katıldığı program için Taksim'de güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, şüpheli hareketler sergileyen bir kişiyi durdurdu. Yapılan aramada kişinin üzerinden 3 adet silah çıktı. Polisler tarafından gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Haber 13-05-2022 21:41

Yer: Taksim! “Abi ben öleceğim” dedi, aşağıya atladı

Taksim Cumhuriyet Altgeçidinin üstüne çıkan ve alkollü olduğu iddia edilen yabancı uyruklu bir şahıs, çevredekilere dehşet anları yaşattı. Şahıs, yanına yaklaşan bir kişiye “Abi ben öleceğim” dedikten sonra aşağıya atladı. Metrelerce yükseklikten yola düşerek yaralanan şahıs, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber 08-05-2022 10:43

Taksim Meydanı ile çevresi, araç ve yaya trafiğine tekrar açıldı

Taksim Meydanı ile çevresi, araç ve yaya trafiğine tekrar açıldı

Yurthaber 01-05-2022 23:04

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlanıyor

Çeşitli noktalardan izinsiz olarak Taksim Meydanı'na çıkmak isteyen gruplara müdahale eden polis bazı göstericileri gözaltına aldı

Yurthaber 01-05-2022 11:36

TÜRK İŞ'ten asgari ücret açıklaması! Genel Başkan Ergün Atalay: Temmuz'u beklemenin anlamı yok

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Başkanı Ergün Atalay'dan asgari ücret açıklaması geldi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı'na da çelenk bırakan Atalay, burada yaptığı açıklamada "Asgari ücret için Temmuz'u beklemenin bir anlamı yok." diye konuştu.

Finans 01-05-2022 10:51

SON DAKİKA | İstanbul'da 1 Mayıs gerginliği! Taksim'e yürümek isteyenlere gözaltı

Son dakika haberine göre, İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim'e çıkmak isteyen gruplara polis izin vermedi. Polis, slogan atarak yürüyen gruplara müdahale etti. İstanbul Valiliği, Taksim ve çevresinde toplam 164 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Haber 01-05-2022 10:33

İstanbul'da 1 Mayıs! Sendikalar Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bıraktı

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle, Türk-İş, Birleşik Metal-İş Sendikası ve DİSK üyeleri Taksim’deki Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bıraktı.

Haber 01-05-2022 09:16

İstanbul'da 1 Mayıs önlemleri! Bazı yollar trafiğe kapatıldı

İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri kapsamında bazı yollar trafiğe kapatıldı. İstanbul Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda saat 06.00'dan itibaren Taksim Meydanı'na çıkan yollar kapatıldı.

Haber 01-05-2022 07:15

Taksim'de Gezi Davası protestosu! İstanbul Valiliği'nden açıklama: 51 kişi gözaltına alındı

Gezi Davası'nda verilen mahkumiyet kararları, Taksim'deki Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) binası önünde yapılan eylemle protesto edildi. İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada, polisin ikazlarına rağmen dağılmayan 51 kişinin gözaltına alındığını belirtti.

Haber 26-04-2022 21:39

Taksim Meydanı'nda gezen Nepalli turistleri Pakistanlı çete kaçırdı! Fidye için rehin tutuldular

Nepalli 4 turist, İstanbul Taksim Meydanı'nda gezdikleri sırada Pakistan uyruklu kişiler tarafından kaçırıldı. Fidye için 3 gün boyunca bir evde rehin tutulan turistlerin ailelerinden ise 10 bin euro istendi. Ailelerin ihbarıyla harekete geçen polis ekipleri, turistlerin zorla tutulduğu eve operasyon düzenledi. Pakistanlıların kaldığı evde ise çok sayıda silah ve satır ele geçirildi. Nepalli turistlerin kurtarılma anları kameralara yansıdı.

Haber 26-04-2022 02:32

Taksim'de taciz iddiası! İki kadının fotoğraflarını çekince vatandaşlardan feci dayak yedi

İstanbul Taksim’de iki kadının zorla fotoğraflarını çekerek taciz ettiği iddia edilen şahıs, sokakta vatandaşlar tarafından dövüldü. Olay sonrası şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Haber 24-04-2022 13:40

Taksim'de 1 Mayıs gerginliği! Tek tek gözaltına alındılar

Beyoğlu Kazancı Yokuşu'nda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü için açıklaması yapmak isteyen gruba polis izin vermedi. Çıkan gerginlikte 26 kişi gözaltına alındı.

Haber 18-04-2022 15:01

Son dakika: Taksim'de polisle doktorlar arasında arbede! 'Annenizi babanızı tedavi ettik...'

Sağlık çalışanlarının özlük hakları ile ilgili tartışmalar sürerken son dakika gelen habere göre 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk koyarak, basın açıklaması yapmak isteyen doktorlar ile polis arasında arbede yaşandı. Doktorlar, protesto amacıyla, çelenkleri anıtı çevreleyen bariyerlerin önüne bıraktı.

Haber 14-03-2022 13:30

‘Feminist Gece Yürüyüşü'ne polis müdahalesi! 30 gözaltı

İstanbul'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruba, polis müdahale etti. İzinleri olmadığı gerekçesiyle müdahale edilen grup ile polis arasında zaman zaman gerginlik yaşandı. Antalya'da da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen ‘Feminist Gece Yürüyüşü'nde bir araya gelen Antalya Kadın Platformu üyeleri ile polisler arasında çıkan arbedede 30 kişi gözaltına alındı.

Haber 08-03-2022 20:19

Taksim metro istasyonu geçici süreyle kapatılacak

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan duyuruya göre, Taksim metro istasyonun yarın saat 13.00'ten itibaren kapatılacağı bildirildi.

Haber 07-03-2022 23:38

Son dakika: Taksim Meydanı'nda tehlikeye davetiye!

Taksim Meydanı'nda açıkta bulunan elektrik kabloları tehlikeye davetiye çıkarıyor. Aydınlatma direğindeki kablolar için önlem alınmasını isteyen çevredeki vatandaşlar zabıtaya haber vererek, kabloların sarktığı direğe kapak takılmasını istedi.

Haber 06-02-2022 15:56

Parfüm satın almayan turiste dehşeti yaşatmışlardı! Gözaltına alındılar

İstanbul'un turistik yeri İstiklal Caddesi'nde seyyar satıcılar, parfüm satın almayan turiste dehşeti yaşatmış, çıkan kavgada turistin yüzünde ve kafasında şişe parçalamıştı. Güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülerin ardından turisti döven şüpheliler yakalandı.

Haber 04-02-2022 10:24

Yer: Taksim... Parfüm almak istemeyen turiste dehşeti yaşattılar! Başında şişe parçaladılar

İstiklal Caddesi'ndeki seyyar parfüm satıcıları adeta dehşet saçtı. Tezgâhtan parfüm almak istemeyen turisti tekme tokat döven, başında çok sayıda şişe parçalayan magandalar güvenlik kamerasına da yansıdı. Öte yandan yaralanan turist ise hastaneye kaldırıldı.

Haber 03-02-2022 14:39

Yer: Taksim! Polis şüphelenip takibe aldı, üzerine atlayarak yakaladı

Taksim'de polisin dikkatinden kaçmayan hırsızlık olayı saniye saniye görüntülendi. Geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda bir hırsız, kadının cep telefonunu yürüdüğü esnada yankesicilik yöntemiyle çaldı. Olayı gören güven timleri, kaçan şahsı cadde üzerinde üstüne atlayarak suçüstü yakaladı. Emniyette ifadesi alınarak adli işlemleri yapılan Sıfdın B. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 29-01-2022 11:17

İstanbul'da taksici dehşeti! Fransız kadın turisti önce kaçırdı, sonra darbetti

Dehşete düşüren olay İstanbul'da yaşandı. Karaköy'den aldığı Fransız turistleri Taksim'e getiren taksici, turistlerden fazla para istedi. Turistlerin karşı çıkması üzerine çıkan tartışmanın ardından aracı kilitleyen taksici, kadın turisti kaçırdı. Kadın turisti darp eden taksici, bir süre sonra kadını yaka paça taksiden atarak sürükledi. O anlar ise çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi. İşte dehşete düşüren olayın detayları!

Haber 21-01-2022 14:51

İstanbul'da Yeditepe Huzur Uygulaması yapıldı

İstanbul'da "Yeditepe Huzur Uygulaması" yapıldı

Yurthaber 19-01-2022 20:36

Gören gözlerine inanamadı! Gelinciği Taksim Meydanında dolaştırdı

İstanbul Taksim Meydanında bir turistin gelincik gezdirdiğini görenler gözlerine inanmadı. Gerekli izinleri alınan gelinciği görenler vatandaşlar ise fotoğraf çektirdi.

Haber 16-01-2022 10:45

Taksim'de yılbaşı eğlencesi kavga ile bitti! Yumruk yedi kendine gelemedi

Yılbaşı eğlencesi için Taksim'e gelen iki vatandaş aralarındaki sürtüşme kavgaya dönüştü. Aldığı yumruk sonrası yere serilen şahıs bir süre kendine gelemezken ambulansla hastaneye kaldırıldı. Vuran şahıs ise polis ekipleri tarafından kelepçe takılarak gözaltına alındı.

Haber 01-01-2022 12:36

Taksim'de yılbaşı kutlayanlara Ey Müslüman kardeşim yazılı bildiri dağıttılar

Taksim Meydanı'nda "Tebliğciler" olarak bilinen bir grup, yeni yıl öncesinde üzerinde "Ey Müslüman Kardeşim" yazılı olan bildirileri vatandaşlara dağıttı.

Haber 01-01-2022 01:33

Son dakika: Taksim'de yılbaşı eğlencesinde iğrenç olay: Elle taciz ettiler

Son dakika haberine göre Taksim'de yılbaşına girmek isteyen 3 yabancı uyruklu kadın 2 kişi tarafından elle tacize uğradı. Kadınların yardım istemesiyle olay yerine gelen polis ekipleri 2 kişiyi gözaltına aldı.

Haber 31-12-2021 23:54