Tal Abyad Haberleri

Suriye'de şehit olan polis memleketi Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı

Barış Pınar Hareket Bölgesi'ndeki Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan polis memuru Resul Barutçu'nun cenazesi, memleketi Osmaniye'de toprağa verildi.

Yurthaber 2023-05-01 14:14:35

Suriye'deki patlamada şehit olan polis memuru Özgür Barçın ailesine acı haber verildi

Suriye'nin Tel Abyad ilçesindeki polis noktasında patlayıcı malzemelere müdahale ederken yaşanan patlamada şehit olan polis memuru Özgür Barçın'ın Ankara'daki babaevine acı haber ulaştı.

Yurthaber 2023-05-01 07:45:34

Suriye’de patlama! 2 Türk polisi şehit oldu, 7 polis yaralandı

Suriye’nin Tel Abyad kentinde güvenlik güçlerince PKK/PYD terör örgütünün Türkiye’de yapmayı planladığı bombalı saldırılarda kullanılacak patlayıcılara müdahale sırasında patlama meydana geldi. Patlamada, 2 polis memuru ile 1 Suriye yerel polisi şehit oldu, 4’ü yerel 7’si Türk, 11 polis ise yaralandı. Şanlıurfa Valiliği'nden patlamayla ilgili açıklama yapıldı.

Haber 2023-04-30 17:48:57

Şanlıurfa’nın Suriye sınırında korkunç olay! 2 kız çocuğu ölü bulundu…

Son dakika haberine göre; Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi ile Suriye’nin Tel Abyad kenti arasında bulunan sınır duvarına yakın bir alanda oyun oynayan 9 yaşındaki Irmak Kaymaz ile 10 yaşındaki Suriye uyruklu Vaad İllen, yağmur suyundan oluşan suni gölette boğulmuş olarak bulundu.

Haber 2022-09-10 09:01:55

Son Dakika: Tel Abyad'da teröristlerden kontrol noktasına roketli saldırı: 4 asker yaralı

Son dakika haberi: Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında bulunan Suriye'nin Tel Abyad kentinde kontrol noktasına PKK/YPG terör örgütü tarafından düzenlenen roketatarlı saldırı sonucu 4 asker hafif yaralandı.

Haber 31-07-22 15:15

Tal ne demek? Tal kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Tal, günlük yaşamımızda karşılaştığımız kelimeler arasında yer alır. Arkadaşlar arasında, aile ortamında ve internette sıkça Tal kelimesine rastlamak mümkündür. TDK tarafından yapılan araştırmalar sonrası düşüncelerimizi anlatırken kullandığımız kelimeler arasında kendisine yer bulmuştur.

Egitim 23-05-22 17:25

Suriyelilerin ülkelerine gönüllü geri dönüşleri sürüyor

Kilis'ten ülkesine dönen Suriyeli öğretmen Muhammed El Abdullah: - "Çok şükür artık güvenli yerler var, ben de öğretmenliğe devam etmek istiyorum. Kendi vatanımın çocuklarına eğitim vermek istiyorum" - Şanlıurfa'dan ülkesine dönen Abdurrezzak Daga: - "Barış Pınarı Harekatı ile yaşadığımız Tel Abyad emniyete alındı, ailem de orada. Artık kendi isteğimle ülkeme ve aileme dönüyorum. Türkiye'ye teşekkür ediyorum, Allah herkesten razı olsun"

Yurthaber 12-05-22 11:05

Yeryüzü Doktorları, iç savaşın sürdüğü Suriye'de 11 yıldır şifa dağıtıyor

Derneğin, sağlık hizmetlerine erişimi artırmak için Afrin-Cinderes, Azez-Soran ve Tel Abyad-Suluk'taki merkezlerinde muayene, ilaç, tıbbi yardım ve tedavi desteği veriliyor

Yurthaber 15-03-22 12:19

E-Ticaret sitelerinde bu ay en çok talep gören ürünler

Biliyoruz ki internetten alışveriş yapmak artık herkes için büyük bir kolaylık. Ürün çeşitliliği, aranan ürünü hızlıca bulma, favoriye alınan ürünlerin indirimlerini takip etme gibi kolaylıklar da herkesin internet alışverişini tercih etmesinde etkili. Siz de “E-ticaret sitelerinde en çok tercih edilen ürün ne?” “En çok talep gören ürünler neler?" ve "En uygun fiyatlı olan ürünler nerede?" gibi soruların cevaplarını merak ediyorsanız bu liste tam size göre! E-ticaret sitelerinde bu ay en çok tal

Haber 11-03-22 11:10

ABD açıkladı: Üst düzey El Kaide elebaşlarından el-Matar öldürüldü

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı, ABD ordusunun Suriye’de Tel Abyad ilçesine bağlı Suluk kasabası yakınlarında insansız hava aracı ile düzenlenen saldırıda üst düzey El Kaide elebaşlarından Abdülhamid el-Matar’ın öldürüldüğünü duyurdu.

Haber 23-10-21 10:01

Türkiye'den Barış Pınarı bölgesine kesintisiz elektrik

Tel Abyad'daki aboneler Türkiye'den gelen elektriği ön ödemeli sistemle kullanacak, benzer sistem Rasulayn'da da hayata geçirilecek - Bölgeye elektrik veren şalteri kaldıran Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin: - "Türkiye'den verdiğimiz destekle burada mahalli meclis bütün şebekeyi elden geçirdi" - "Tel Abyad ve Rasulayn, Barış Pınarı Harekatı'ndan sonra 100 bin civarında bir nüfusa ulaşmıştı. Bugün 200 bini aşan bir nüfus var. Güven ve istikrar sağlandıkça insanlar tekrar evlerine, ilçelerine dönüyor"

Haber 15-07-21 12:21

Tel Abyad ve Resulayn’ın huzur ve güvenliği istişare toplantısı

Türkiye’nin kontrolündeki Tel Abyad ve Resulayn’ın başta güvenlik olmak üzere, ekonomik ve sosyal hayatın normale dönmesi için sürdürülen çalışmaların değerlendirildiği bir istişare toplantısı düzenlendi.Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında valilikte gerçekleştirilen toplantıya, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Fuat Güney, Vali Yardımcısı ve Tel Abyad Koordinatörü Oğuzhan Erdi Atak, Ceylanpınar Kaymakamı ve Resulayn Koordinatörü Cüneyt Caner, bölgede görevli polis ve jandarma birlikleri yöneticileri, her iki ilçedeki Suriye Milli Ordusu temsilcileri ile yerel yetkililer katıldı.Barış Pınarı bölgesinde hayatın normale dönmesi için bir yılı aşkın süredir yapılan çalışmaları değerlendiren Vali Erin, devam eden işlerin takipçisi olmaya devam edeceklerini belirtti.

Haber 24-03-21 20:27

Telabyad’da 60 kilogram patlayıcı ele geçirildi

Şanlıurfa Valiliği, Telabyad’da arama tarama faaliyeti sırasında 60 kilogram patlayıcı ele geçirildiğini açıkladı.Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada, "Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti verilen Telabyad’da Suriye Görev Gücü (SGG) Tel Abyad Koordinatör Emniyet Müdürlüğü görevlileri ve yerel kolluk unsurlarınca PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün faaliyetlerinin tespiti ve deşifresine yönelik yapılan çalışmalar sürüyor.

Haber 24-03-21 18:59

SMO’dan PKK’ya yönelik operasyon: 21 terörist öldürüldü

Suriye Milli Ordusu’nun (SMO) Ayn İsa’da gerçekleştirdiği operasyonda YPG/PKK’ya mensup en az 21 terörist öldürüldü.Suriye Milli Ordusu (SMO), sabah saatlerinde Rakka’nın Tel Abyad ilçesi Ayn İsa kasabasında askeri operasyon başlattı.

Haber 24-03-21 15:51

Tel Abyad’daki patlamada ölü sayısı 3’e yükseldi

Suriye’nin Tel Abyad ilçesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e, yaralı sayısı ise 6’ya yükseldi.Suriye’nin Rakka kentine bağlı Tel Abyad ilçesinde bir pazar alanında el yapımı patlayıcı (EYP) infilak etti.

Haber 26-01-21 12:51

Tel Abyad’da EYP patladı: 1 ölü

Suriye’nin Tel Abyad ilçesinde el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu bir sivil hayatını kaybetti, 2 sivil de yaralandı.Suriye’nin Rakka kentine bağlı Tel Abyad ilçesinde bir pazar alanında el yapımı patlayıcı (EYP) infilak etti.

Haber 26-01-21 10:37

İdlib’de mülteci kampında yangın: 2 ölü

Suriye’nin İdlib kentinde bulunan mülteci kampında çıkan yangında 2 çocuk hayatını kaybetti.Suriye’nin İdlib kentinin kuzeyinde yer alan Tal Al-Karama köyünde bulunan El-Lataminah mülteci kampında yangın çıktı.

Haber 10-01-21 22:54

Suriye’nin kuzeyinde teröristler sivilleri hedef aldı

Teröristler, Tel Abyad yakınlarında köylüleri hedef aldı.

Haber 04-01-21 15:02

Suluk beldesinde büyük yangın

Suriye’nin Tel Abyad ilçesinde yer alan Suluk beldesinde akaryakıt varillerinin patlaması sonucu büyük bir yangın çıktı.Suriye’nin Tel Abyad ilçesinde yer alan Suluk beldesinde 13 akaryakıt varili patladı.

Haber 03-01-21 15:18

SMO, Suriye’nin kuzeyinde YPG/PKK’dan bir köyü daha kurtardı

Suriye Milli Ordusu (SMO), Suriye’nin kuzeyindeki Tina al-Jarid köyünü terör örgütü YPG/PKK’dan kurtardığını açıkladı.Suriye’nin kuzeyinde bulunan Rakka şehrinin Tel Abyad ilçesine bağlı Ayn İsa bölgesinde Suriye Milli Ordusu (SMO) ile terör örgütü YPG/PKK arasında şiddetli çatışmalar yaşanmaya devam ediyor.

Haber 18-12-20 23:21

SMO, Suriye’nin kuzeyindeki iki köyü YPG/PKK’dan kurtardı

Suriye Milli Ordusu (SMO), Suriye’nin kuzeyindeki El Cehbel ve El Müşerfa köylerini terör örgütü YPG/PKK’dan kurtardı.Suriye’nin Rakka şehrinin Tel Abyad ilçesine bağlı Ayn İsa bölgesinde Suriye Milli Ordusu (SMO) ile terör örgütü YPG/PKK arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.

Haber 18-12-20 16:40

Resulayn’da bomba yüklü araç patladı: 3 ölü

Suriye’nin Resulayn ilçesi kırsalında bomba yüklü bir aracın patlaması sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.Suriye’nin Resulayn ilçesi kırsalındaki Mabrouka beldesine bağlı Tal al-Janab köyünde Suriye Milli Ordusu’na (SMO) ait kontrol noktası yakınında bomba yüklü araç patladı.

Haber 27-11-20 12:48

MSB duyurdu: 26 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Resulayn ve Tel Abyad bölgelerinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 26 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Haber 10-11-20 16:51

Tel Abyad ve Rasulayn'daki kamu çalışanlarına Türkçe dil kursu

Tel Abyad ve Rasulayn'daki kamu çalışanlarına Türkçe dil kursu

Yurthaber 04-11-20 12:28

Tel Abyad’ta bomba yüklü araç patladı: 3 yaralı

Suriye’nin Tel Abyad ilçesine bağlı Ali Bajliyah köyü’nde bomba yüklü aracın patlaması sonucu 3 kişi yaralandı.Suriye’nin Tel Abyad ilçesinde yer alan Ali Bajliyah köyü’nde sivillerin kaldığı bir mahallede bomba yüklü araç patladı.

Haber 03-11-20 17:03

Şanlıurfa’da 8 kalaşnikof ele geçirildi

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde Suriye’den getirildiği belirlenen 8 uzun namlulu silah ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Suriye’nin Tel Abyad ilçesinden Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine silah getirileceği bilgisi üzerine sınır bölgesine operasyon düzenledi.

Haber 27-10-20 11:11

’Dijital liderler Mersin’de Projesi’ sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi ev sahipliğinde, 36 kurum ve kuruluşun işbirliğinde gerçekleştirilen ’Dijital liderler Mersin’de projesi’, uluslararası arenada başarılı çalışmalarıyla tanınan isimleri Mersin iş dünyası ile buluşturmaya devam ediyor.’İş hayatı ve sektörlerin geleceği’ konusunun konuşulduğu çevrimiçi programın konuğu Alarko Holding Stratejik Planlama Müdürü, öğretim görevlisi ve iş insanı Tal Garih olurken, dijital dönüşüm stratejisti, akademisyen ve yazar Ergi Şener’in moderatörlüğündeki programa iş dünyasından birçok kişi katıldı.“Büyükşehir Belediyesinin projesi, ‘biz olmanın, takım olmanın’ en güzel örneklerinden”Garih, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bu projeyi 36 kurum ve kuruluş ile işbirliği içerisinde yürütüyor olmasının, ’biz olmanın, takım olmanın’ en güzel örneklerinden birini sergilediğini ifade ederek, şunları söyledi: “Hayatın anlamına baktığımızda teknoloji bir araç.

Yurthaber 25-08-20 11:16

Tel Abyadlılar kamu hizmetleri ile tanışıyor

Barış Pınarı Harekatı ile terörden temizlenen Suriye’nin Tel Abyad ilçesinde kamu hizmetleri belde ve köylere kadar ulaştırılıyor.Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, terörden arındırılan bölgede, Valilik bünyesindeki Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) koordinesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor.Tüm alanlarda olduğu gibi belediyecilik ve sağlık hizmetleri de en ücra noktalara ulaştırılıyor.

Yurthaber 22-07-20 15:49

Tel Abyad'da bombalı terör saldırısı: 3'ü çocuk 6 kişi hayatını kaybetti

Suriye'nin kuzeyinde muhaliflerin kontrolündeki Tel Abyad ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında, ilk belirlemelere göre 3'ü çocuk 6 sivil öldü, 11 sivil yaralandı.

Haber 07-07-20 21:19

Başkan Kocaman’dan, Tel Abyad gazisine ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Av.

Yurthaber 01-07-20 10:09

Teröristlerden kurtulan Suriyeli çiftçiler ürünlerini değerinde satabilecek

Barış Pınarı Harekatı ile terörden temizlenen Suriye'nin Rasulayn ve Tel Abyad ilçelerindeki çiftçiler, ürettikleri ürünleri Türkiye'ye satabilecek - Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin: - "Suriye'de hem arpa hem de buğday için oluşan rayiç fiyatın altında kalmamak koşuluyla Toprak Mahsulleri Ofisi aracılığıyla oradan buğday ve arpa alımını gerçekleştireceğiz. Aynı şekilde yine özel sektör de gidip orada buğday ve arpa alımı gerçekleştirebilecekler" - "Oradaki ticaretin, üretimin artması ve gelişmesi gerekiyor ki çiftçi kazansın. Kendi ailesine bakabilecek bir kazanca sahip olsun. Kazandığı parayı da ailesine harcayabilsin, dolayısıyla orada ekonomi ve ticaret gelişsin"

Yurthaber 21-06-20 11:05

Tel Abyad Nüfus Müdürlüğü hizmete girdi

Tel Abyad Nüfus Müdürlüğü hizmete girdi

Yurthaber 29-05-20 15:37

Adana’da 11 okul güçlendirildi

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, "Bir ülkenin geleceğine yapılan en büyük yatırım eğitim yatırımıdır" dedi.Vali Demirtaş, yapımı tamamlanan 28 derslikli Mehmet Tal İmam Hatip Ortaokulu ile güçlendirme çalışmaları yapılan Öğretmen Zeynep Erdoğdu Ortaokulunda incelemelerde bulundu.İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun’un da katıldığı inceleme gezilerinde Vali Demirtaş, okul binalarında yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.İnceleme ziyareti sırasında yaptığı değerlendirmede öncelikli olarak hayırsever Mehmet Tal’a teşekkür eden Vali Demirtaş, “Bir ülkenin geleceğine yapılan en büyük yatırım eğitim yatırımıdır.

Yurthaber 28-05-20 15:16

Tel Abyad ve Rasulayn'da yıllar sonra huzurlu bayram sevinci

Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütü YPG/PKK'dan kurtarılan Suriye'nin Tel Abyad ve Rasulayn ilçelerinin sakinleri, 9 yıl aradan sonra Ramazan Bayramı'na huzurlu girmenin sevincini yaşıyor - Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem: - "İnşallah bir an önce savaş da biter. Kendi memleketlerinde huzur içinde nice bayramlar geçirirler" - Tel Abyadlı Musa Humeyni: - "Bu bayrama farklı bir mutlulukla giriyoruz. 9 yıl savaştan sonra huzurlu bir ramazan geçirmemizi çok şükür Allah nasip etti. Tabii bunda Türk kardeşlerimizin büyük desteği var"

Yurthaber 24-05-20 11:11

Suriye'de gergin anlar! ABD askerlerinin yolunu kestiler

Suriye’nin Haseke kentinin kırsalındaki Tal Tafra köyünde Beşşar Esad rejimi destekçileri ABD askerlerinin yolunu kesti.

Haber 12-05-20 21:54

Şanlıurfa Valisi Erin, Tel Abyad ilçesinde incelemelerde bulundu

Şanlıurfa Valisi Erin, Tel Abyad ilçesinde incelemelerde bulundu

Yurthaber 19-03-20 13:09

Türkiye-Suriye Sınırında Patlama

Suriye’nin Tel Abyad bölgesinde, Türkiye sınırı yakınında bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi

Haber 16-02-20 21:02

Tel Abyad’da bomba yüklü araç patladı! Terörist sağ yakalandı

Akçakale'nin karşısında bulunan Tel Abyad kentinde bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında 2 sivil hayatını kaybettti, 5 sivil yaralandı.

Haber 16-02-20 20:44

Suriye’ye insani yardımlar sürüyor

Şanlıurfa Valiliği, Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) tarafından Suriye’nin Tel Abyad ve Rasulayn ilçelerindeki ihtiyaç sahiplerine çeşitli yardımlarda bulunuldu.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bölgeye gerçekleştirilen yardımlarla buradaki vatandaşların yaralarının sarılmaya çalışıldığı belirtildi.

Yurthaber 14-02-20 20:00

Milli Savunma Bakanlığı: Terör örgütü PKK/YPG’nin silah ve mühimmat sevkiyatı yapacağına ilişkin alınan bir istihbarat üzerine Tel Abyad güneyinde düzenlenen nokta operasyonu ile tekstil malzemesi ve balık yüklü iki kamyonda 6 adet RPG-7 Roketatar ve 3 a

Milli Savunma Bakanlığı: "Terör örgütü PKK/YPG’nin silah ve mühimmat sevkiyatı yapacağına ilişkin alınan bir istihbarat üzerine Tel Abyad güneyinde düzenlenen nokta operasyonu ile tekstil malzemesi ve balık yüklü iki kamyonda 6 adet RPG-7 Roketatar ve 3 adet Bixi makinalı tüfek ele geçirildi."

Haber 29-01-20 13:37

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’dan Tel Abyad ve Resulayn’da inceleme

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Barış Pınarı Harekatı’yla PKK/YPG terör örgütünden arındırılan Suriye’nin Tel Abyad ve Resulayn kentlerinde incelemelerde bulundu.Bazı inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Barış Pınarı Harekatı’yla PKK/YPG terör örgütünden arındırılan Suriye’nin Tel Abyad ve Resulayn kentlerinde incelemelerde bulundu.

Haber 24-01-20 20:01

Suriye’nin kuzeyi Barış Pınarı ile yeşilleniyor

PKK/YPG terör örgütünden arındırılan Suriye’nin Tel Abyad kenti Barış Pınarı’yla yeşilleniyor.Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) koordinasyonunda onarım ve çevre düzenlemesi yapılarak hizmet vermeye başlayan Akçakale Gümrük Kapısı’na ulaşım sağlayan Suriye tarafındaki çevre yolunda ağaç dikiyor.

Haber 24-01-20 19:58

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, Tel Abyad ve Resulayn'da açılışlar yaptı

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, Tel Abyad ve Resulayn'da açılışlar yaptı

Haber 24-01-20 19:06

Telabyad Hastanesi tam kapasite ile hizmet vermeye başladı

Barış Pınarı Harekatı ile huzur ve güven ortamına kavuşan Tel Abyad’da kurumsal alt yapı çalışmaları kapsamında bugüne kadar 20 binin üzerinde hastaya sağlık hizmeti veren Tel Abyad Hastanesi, tam kapasite ile çalışmaya başladı.Suriye’nin Tel Abyad ilçesinde terör örgütü YPG/PKK’nın neden olduğu insani dramın izleri, şimdi Türkiye’nin şefkat eliyle siliniyor.

Haber 24-01-20 14:42

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde binlerce öğrencinin terörle kararan geleceği aydınlanıyor

Suriye'nin Tel Abyad ve Rasulayn ilçelerinde Şanlıurfa Valiliğinin katkılarıyla, YPG/PKK'nın kullanılamaz hale getirdiği onlarca okul, eğitime hazırlandı, bine yakın öğretmen atandı, ders kitapları dağıtıldı - Eğitimine devam etme fırsatı yakalayan yaklaşık 20 bin öğrenciden 15 yaşındaki Yasin Seyyid: - "Çok şükür bütün derslerin öğretmenleri var. Allah’ın izniyle diploma alacağız" - Ortaokul öğrencisi İbrahim Said: - "Derslerde geride kalsak da, öğretmenlerimiz telafi ediyor"

Haber 23-01-20 11:23

Tel Abyad Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri belirlendi

Oda üyelerinin belirlendiği toplantıya Şanlıurfa Valisi Abdulah Erin de katıldı

Haber 22-01-20 21:00

Şehit teğmenin otizmli kardeşi oyun konsoluna kavuştu

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Suriye'nin Tel Abyad kentinde şehit olan Piyade Teğmen Sinan Bilir'in otizimli kardeşi Aşkın Bilir'e istediği oyun konsolunu hediye etti.  Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Suriye'nin Tel Abyad kentinde, yol kontrolü sırasında teröristlerce düzenlenen bombalı araç saldırısında şehit düşen 3 askerden biri olan Piyade Teğmen Sinan Bilir memleketi Tokat'ta toprağa verildi.

Haber 22-01-20 16:57

Tel Abyad’ta halk, yeni hayata alışmaya çalışıyor

Suriye’nin sınır ilçesi olan Tel Abyad, Barış Pınarı Harekatı’yla terör örgütü YPG/PKK’dan temizlenmesinin ardından adeta bölgenin çekim merkezi oldu.Güvenliğin tam olarak sağlandığı Tel Abyad’ta sadece terör nedeniyle evlerini terk edenlerden değil, komşu kentlerden de göç var.

Haber 22-01-20 09:05

Tel Abyad ve Rasulayn'daki okullara soba ve yakacak desteği

Tel Abyad ve Rasulayn'daki okullara soba ve yakacak desteği

Yurthaber 21-01-20 18:07