Talib Mangal Haberleri

Adana'da dehşet! Mangal yaparken ailesine kurşun yağdırdı: 1 ölü, 5 ağır yaralı

Adana'da kan donduran bir olay yaşandı. Ailesiyle evlerinin bahçesinde mangal yapan bir kişi, aniden silahını çekerek kurşun yağdırdı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen kişi, ağabeyini, annesini, ağabeyinin eşini ve 2 yeğenini tabancayla vurduktan sonra aynı silahla intihara kalkıştı. Olayda ağabey hayatını kaybetti, 5 kişi ağır yaralandı.

Haber 2023-08-29 20:19:46

Mangal tutkunları buraya! Saklama alanından tasarruf ettirecek en iyi katlanır mangal tavsiyeleri

Aileniz ve sevdiklerinizle mangal ziyafeti yapmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Son zamanlarda oldukça revaçta olan katlanır mangallar, hem pratik hem de fonksiyonel olmasıyla mangal severlerin favorileri arasında yer alıyor. Çünkü katlanır mangallar hem fazla yer kaplamıyor hem taşıma sırasında kolaylık sağlıyor. Bahçenizde ya da doğada mangalınızı rahatça yapabilin diye katlanır mangal tavsiye listemizi sizinle paylaşıyoruz.

Haber 2023-08-24 16:28:57

Mangal kömürü işçileri, bunaltıcı sıcaklarda üretime devam ediyor

Yozgat'ta mangal kömürü işçileri, yanan odun ateşinin başında aşırı sıcağa rağmen işlerini aksatmadan yürütüyor.

Yurthaber 2023-08-10 10:24:48

Yer: Bursa! Mangal keyfi kabusa dönüştü! 'Kendimi göle attım'

Bursa'da 2 hafta önce ailesiyle birlikte mangal yapan adam, mangal jelinin alev almasıyla bir anda alevler içinde kaldı. Vücudunda ciddi yanıklar oluşan Sabri Karakaş, "Ne olduğunu anlayamadım zaten olayın şoku ile çevredekiler yanıyorsun dediler. Bunu duyunca en yakın yerden kendimi göle attım" dedi.

Haber 2023-07-24 14:45:48

Orman yangınlarına karşı Özel Harekat timleri görevde! Uludağ'da devriyeye başladılar, piknikçiler bölgeden uzaklaştırılıyor

Sıcak hava dalgası, Türkiye genelinde orman yangınlarına sebep oluyor. Bursa’da Polis Özel Harekat Timleri, muhtemel orman yangınlarına karşı Uludağ’da devriye atmaya başladı. Drone destekli devriyede, çevre kontrolü yapılıyor, mangal için bölgeye gelen piknikçiler bölgeden uzaklaştırılıyor.

Haber 20-07-23 10:30

Yasak var uyan yok!

Erzincan şehir merkezinde bulunan Atatürk Parkında yasak olmasına rağmen özellikle hafta sonları ve akşam saatlerinde çok sayıda kişinin mangal ve semaver yakıp geriye çevre kirliliği bırakmalarına tepkiler büyüyor.

Yurthaber 05-06-23 07:53

Mangal yapmak için aldıkları iki kilo pirzola bir anda kaybolunca şoke oldular! Görüntüleri izleyince anladılar

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde iki esnaf, mangal yapmak için aldıkları iki kilo pirzolayı köpeğe kaptırdı.

Haber 30-05-23 11:14

Mangal yapmak için aldıkları iki kilo pirzolayı köpeğe kaptırdılar

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde iki esnaf, mangal yapmak için aldıkları iki kilo pirzolayı köpeğe kaptırdı.

Yurthaber 30-05-23 09:35

Terasta mangal keyfi yaparken çatıyı yaktılar!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, 5 katlı apartmanın çatı katındaki terasta oturanların yaktığı mangal, yangına neden oldu. Yangın, itfaiyenin 2 saatlik çalışmasıyla söndürüldü.

Haber 11-05-23 20:52

Mangal sezonu başladı zam göründü! Beyaz ete zam geliyor: Tavuk, kanat, but fiyatları artacak... 200 TL'ye dayanabilir

Havaların ısınmasıyla mangal sezonu da başlamış oldu. Ramazan bayramı öncesi kırmızı et fiyatlarında yaşanan artış sonrası vatandaşların beyaz ete yöneldiği belirtilirken yani bir zam haberi geldi. İddiaya göre yeni haftada beyaz et fiyatlarına yüzde 20 zam gelmesi bekleniyor. Kasaplar, yapılacak bir zam ile tavuk eti çeşitlerinin 200 TL'ye dayanabileceğini söylüyor.

Finans 30-04-23 09:25

Yer: İstanbul... 1600 yıllık surlarda şaşırtan görüntü!

İstanbul'da bir süre önce restore edilen tarihi kara surlarının Zeytinburnu Kennedy Caddesi'nde bulunan birçok bölümü hafta sonu yapılan mangallar ve madde bağımlılarının yaktığı ateş nedeniyle siyaha büründü. Bir sürücü ateş yakan kişileri kameraya kaydetti. Çevre sakinlerinden biri "Belediye ekiplerini görüyoruz, motosikletli ekipler burayı kontrol etmek için geliyor. Mümkün olduğunca gezip bu tip olaylarda ceza yazıyorlar ama kaçak yollarla hala mangal yakanlar, çevreyi kirletenler var" dedi.

Haber 22-03-23 13:05

Mangal lezzetinde fırında tavuk şiş tarifi! Evde tavuk şiş nasıl yapılır?

Mangal lezzetleri denildiğinde ilk akla gelen tarif tavuk şiş oluyor. Ancak her zaman mangal koşulları sağlanamıyor. Evde mangal lezzetinde olan tavuk şiş tarifinin lezzeti yiyenleri şaşırtıyor. Fırında tavuk şiş nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 01-03-23 11:39

Şaşırtan görüntü! Donan gölde mangal yaktılar

Ardahan-Kars illeri arasında yer alan Çıldır Gölü'nde şaşırtan bir olaya imza atıldı. Yüzeyinin büyük bölümü donan gölde mangal yakıldı. Gölde ziyaretçilerin yaptığı mangal keyfi oldukça dikkat çekti.

Haber 16-01-23 15:15

Isınmak için evde yakılan mangal can aldı! Acı tesadüf ortaya çıktı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde evde ısınmak için yakılan mangal ateşi faciaya yol açtı. Karbonmonoksit gazından zehirlenen iki arkadaştan biri hayatını kaybederken, diğeri ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaşam savaşı veren gencin dedesinin de 4 yıl önce aynı evde karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiği belirtildi.

Haber 27-11-22 21:44

Mangal severlerin mutlaka edinmesi gereken dayanıklı ve uzun ömürlü ızgara mangal çeşitleri

Mangal yapmayı sevmeyen yoktur herhâlde. Vegan ya da vejetaryen besleniyor ile olsanız sebzeleri mangalda pişirerek lezzetli ve keyifli yiyecekler elde edebilirsiniz. Gerek et gerek sebze pişirmenin en güzel yollarından biri olan mangalda pişirme tekniği için öncelikle güzel bir ızgara mangala ihtiyacınız var. Her türlü boy ve yükseklikte kaliteli mangal çeşitleri için listemize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 17-11-22 16:07

Lezzetine doyamayacağınız et ve tavukları pişirmenizi sağlayacak en iyi mangal ızgara çeşitleri

Et ve sebzelerde mangal lezzetini arayanlar için üretilen pek çok mangal çeşidi bulunuyor. Elektrik, gaz ya da kömür ateşi ile kullanılabilen mangal çeşitleri ihtiyaca göre kolaylık sunuyor. Mangal lezzetini eve taşımak isteyenler için özel olarak tasarlanan elektrik ya da gazla çalışan modeller, bu keyfi kış aylarında da yaşamanızı sağlıyor. Siz de derlediğimiz mangal çeşitlerine göz atarak ihtiyacınıza yönelik seçim yapmaya ne dersiniz?

Haber 15-11-22 07:47

Balkonda mangal yakınca olanlar oldu! Bütün duman evin içine doldu: Çocuklar zehirlendi

Sivas'ta Afganistan uyruklu bir kişinin balkonda yaktığı mangalın dumanı evin içerisindeki 3 çocuğunun zehirlenmesine neden oldu. Yaşları 7 ile 12 arasında değişen çocuklar hastanede tedavi altına alındı.

Haber 13-11-22 23:39

Yaktıkları mangal sonu oldu! 18 yaşındaki Ahmet'ten acı haber geldi

Isınmak için evde yaktıkları mangal kabusları oldu. Akşam saatlerinde, aileyi ziyarete gelen yakınları 3 kişiyi de yerde hareketsiz buldu. Karbonmonoksit gazından zehirlenen 3 kişi hastaneye kaldırılırken, 18 yaşındaki Ahmet Işık, 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Haber 06-11-22 10:18

Mangal gazından zehirlendi! 17 yaşındaki gencin kahreden sonu...

Batman’ın Gercüş ilçesinde ısınmak için yakılan mangaldan sızan karbonmoksit gazından zehirlenen dede, nine ve torunu zehirlendi. Hastanede tedavi altına alınan dede ile nine kurtulurken 17 yaşındaki torunları Ahmet Işık 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Haber 05-11-22 19:34

Batman'da evde ısınmak için yakılan mangaldan dolayı 3 kişi zehirlendi

Batman'ın Gercüş ilçesinde ısınmak için evde mangal yakılması sonucu 3 kişi karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Haber 31-10-22 11:34

Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nin mangal ateşi yakıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: - "Türkiye'de yapılan festivaller içerisinde en düşük karbon ayak izine sahip olan organizasyon olması da alkışlanacak, takdir edilecek bir konudur" - Vali Süleyman Elban: - "Mutfağı güçlü, tarımı güçlü, ürünler güçlü ama her şeyden önce insanı sıcak, insanı samimi, insanı misafirperver, bütün bunlar bir araya gelince bu şehirde lezzet festivali hakkıyla oluyor"

Yurthaber 07-10-22 18:38

Mangalda dehşet... Mahkemede şok sözler! 'Cinayeti gölge işledi'

Bolu'da, mangal yaparken tartıştığı arkadaşı Güray Uzun'u (38) bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Ferdi Gül (21), müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmada son savunmasını yapan Gül, suçlamaları reddederek, olay anında kendisinin dövüldüğünü, baygınlık geçirdiğini, bu sırada ormanda uzun bir gölge gördüğünü, cinayeti de bu gölgenin işlediğini söyledi. Gül, "Cinayeti kesinlikle ben işlemedim. Tahliyemi ve beraatimi istiyorum" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 06-10-22 15:37

Fırat Nehri'nde sörf üzerinde mangal keyfi yaptı

Fırat Nehri'nde sörf üzerinde mangal keyfi yaptı

Yurthaber 22-09-22 15:35

Yatak odasında yaktığı mangal hayatına mal oldu!

Alanya'da evde yakılan mangal faciaya yol açtı. Mangaldan sızan karbonmoksit gazından zehirlenen yürüme engelli kişi hayatını kaybetti. Kapıyı kırarak eve giren itfaiye ekipleri acı manzarayla karşılaştı.

Haber 21-09-22 01:33

Et ve tavuklarınızı lezzetli bir şekilde pişirmenizi sağlayacak en iyi mangallar

En büyük keyiflerimizden olan mangal ziyafetlerine "Hayır." demek çok zor, değil mi? Her ne kadar yaz aylarında yapılsa da dört mevsim tadına doyulmaz. Hem ailenizle hem dostlarınızla yapacağınız bu nefis etkinlik, oldukça keyifli anlar yaşatır. Ateşin etle muhteşem buluşması etrafa mis gibi bir koku yayar ve aç olmasanız da yemek istersiniz. Et ve tavukların yanı sıra sebzelerinizi de közleyebileceğiniz en iyi mangallar için yazımız sizi bekliyor!

Yemek 16-08-22 16:10

Meşe odununu bunaltıcı sıcakta mangal kömürüne dönüştürüyorlar

Erzincan'da geçimini mangal kömürü üretimiyle sağlayan işçiler, yaz sıcaklarında ateş karşısında zorlu ekmek mücadelesi veriyor - İşçilerden Abdulkadir Eren: - "Saat 05.00'te işe başlıyoruz. Mesaimiz 18.00'e kadar sürüyor. Ailemle sezonluk Erzincan'a geliyoruz ve yaklaşık 6 ay burada kalıyoruz"

Yurthaber 01-08-22 11:07

Diyarbakır'ın tarihi sokaklarında tezgahlar ciğer kebabı için kuruluyor

Kentin vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan ciğer kebabı, tarihi Sur ilçesinde akşam saatlerinde cadde ve sokaklara kurulan tezgahlarda hazırlanıyor - Esnaf İhsan Önalan: - "25 yıldır sokakta ciğer kebabı satıyoruz. Tezgahı akşam saat 16.00'da açıyoruz, mangal saat 17.30'da yanmaya başlıyor ve sabah saat 05.30'da kapatıyoruz"

Yurthaber 30-07-22 11:31

Çay çöpünden mangal kömürü üretimi devam ediyor

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin: - "Çay çöpünün yüzde 30'unu karbon yaparken çıkan yüzde 25'lik metan gazını da aynı anda elektriğe çeviriyoruz"

Yurthaber 29-07-22 11:38

İstanbullular dikkat! Ormanlarda ateş yakma yasağı bugün başladı

İstanbul Valiliği tarafından alınan kararla ormanda mangal yapmak, tüp kullanmak, nargile ve her türlü ateş yakmak yasaklandı. Bugün uygulanan kararın ardından Belgrad Ormanı'nda bazı aileler evden yiyeceğini getirerek piknik yaptı. Vatandaşların çoğunluğu kararın doğru olduğunu belirtirken bazı kişiler ise bir kişi yüzünden herkesin cezalandırıldığını ifade etti.

Haber 05-07-22 16:45

Bir damlası bile çok tehlikeli! Sağlığınızı korumak için...

Yazın ısınan havalarla birlikte mangal ve barbekü yapma isteği artıyor. Mangalda ve barbeküde pişen etlerin tadı ayrı bir lezzete sahip olsa da sağlığınızı tehlike altına atabiliyor. Izgara yapılan etlerde kalan bir damla çiğ et suyu bile sağlığınızı büyük ölçüde etkiliyor.

Haber 05-07-22 07:07

Eski eşini yakıp, babasına 'git gelinini kurtar' dedi! Kabusu yaşayan Elvan: Mangal yanıyormuş gibi canice izledi

Ordu'da 12 Ocak'ta eski eşi Elvan'ı yakan Erkan Emiroğlu ikinci kez hakim karşısına çıktı. Elvan Sözkesen dehşet anlarını anlatırken, eski eşinin kendisini mangal yanıyormuş gibi izlediğini söyledi. Sözkesen ''Kezzap döküyor sandım. Bir anda alevlerin içerisinde kaldım. Bizim apartmanın her katında yangın tüpü var. Söndürmek isteseydi, onlarla söndürürdü. Canice izledi'' dedi. Duruşmada tanıkları dinleyen mahkeme, Erkan Emiroğlu'nun tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Haber 02-06-22 16:03

Survivor Seda Ocak paylaşımıyla sosyal medyayı çalkaladı! Ben çıkınca her şeyi öğrendim...

Survivor 2022 All Star yarışmasında gönüllüler takımında yer alan ve performansıyla yarışmaya damga vuran Seda Ocak, çıktığı ilk eleme potasında adadan elenerek herkesi şoke etmişti. Survivor'dan döndükten hemen mangal açıklamasıyla şaşkına çeviren Seda Ocak, son paylaşımıyla olay yarattı. Ocak, adadan arkadaşı Anıl Berk Baki'nin konuştuğu bir anı etiketledi ve söylemleriyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 28-05-22 11:53

İş yerinden kömür aldılar, yazdıkları mesajla şaşırttılar! 'Bezle silersen gider'

Bursa'da kapalı bir marketin kapısında bulunan mangal kömüründen alan bir kişi; iş yerine ait buzdolabına yazdığı mesaj ile dükkan sahibini şaşırttı. Söz konusu mesajda ''Abi kömür aldık. Parayı dükkanın altından gönderdik. hakkını helal et'' yazarken olay karşısında konuşan Süleyman Şengül, “Böyle güzel insanların olması bizi mutlu ediyor. Önemli olan para değil'' dedi.

Haber 24-05-22 10:16

Mangal yüreklilik ne demek? Mangal yüreklilik birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler yardımcı fiillerle, sıfat fiillerle ya da zaman kipleriyle oluşturulabilir. Aynı zamanda bir araya gelirken dilbilgisi kurallarına uygun olacak şekilde değişimler de geçirebilirler. Bu durumlar, birleşik kelimelerin en ince detayına kadar ele alınarak süzgeçten geçirilmesine neden olur. Her biri ayrı ayrı analiz edilen birleşik kelimeler arasında Mangal yüreklilik birleşik kelimesi de bulunur. Mangal yüreklilik birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 23-05-22 21:38

Mangal yürekli ne demek? Mangal yürekli birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede sözcükler tek başına bir anlam ifade ettiği gibi bir araya geldiklerinde de farklı anlamlarda kullanılabilir. Bu aşamada sözcüklerde bazı harfler düşebilir, kelimeler birleşebilir ya da hiçbir değişime uğramadan bir araya gelerek kullanılabilir. Yaşanan bu harf ve anlam değişiklikleri ise ortaya çıkan yeni sözcüklerin ve anlamlarının araştırılmasını zorunlu kılar. Türkçede kullanılan kelimelerin anlamları ile ilgili inceleme yürüten Türk Dil Kurumu (TDK), Mangal yürekli birleşik kelimesini de mercek altına almıştır. Mangal yürekli birleşik kelimesi ne demek, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 20:15

Mangal yağı ne demek? Mangal yağı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Ses ve anlam değişikliğine uğrayarak bir araya gelen birleşik sözcükler ile günlük yaşamda, televizyon ya da internette sıkça karşılaşılır. Birleşik kelimeler meydana gelirken bazen kullanılan sözcükler gerçek anlamını kaybederek şekil alabilir. Farklı koşullara uyum sağlayarak ortaya çıkan birleşik kelimelerden biri de Mangal yağı birleşik kelimesidir. Mangal yağı ne demektir?

Egitim 18-05-22 21:51

Mangal kömürü ne demek? Mangal kömürü birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller, farklı kökenlere ve yapılara sahiptirler. Her dil, kendi yapısına uygun olarak kelime türetir ve bu sayede zenginleşir. Türkçede de kelimelere ekler getirilerek veya farklı kelimelerin kaynaşması ile yeni kelimeler üretilir. Bu kelimelerin üretilmesi farklı kökenlerden gelen sözcüklerin Türkçeleştirilmesi ve dilimizin anlam zenginliği kazanması için gereklidir. Mangal kömürü de farklı kelimelerin birleştirilmesiyle oluşturulmuş yeni bir kelimedir. Mangal kömürü ne demektir?

Egitim 18-05-22 21:51

Mangal ne demek? Mangal kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kelimeler ilk defa duyulmasa da bazen anlamları merak edilebilir. Farklı dillerde olduğu gibi Türkçede de birçok kelimeye kulak aşinalığı ile alışılır. Bu da zaman zaman bazı kelimelerin anlamlarının araştırılmasına sebebiyet verir. Araştırılan kelimeler arasında çok bilinenler olduğu gibi az karşılaşılanlar ve günlük hayatta çok sık kullanılmayan kelimeler de yer alır. Mangal kelimesi de Türkçe konuşanların merak ettiği kelimeler arasında yer alır. Mangal ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 21:51

Mangal gibi yüreği olmak ne demek? Mangal gibi yüreği olmak TDK sözlük anlamı nedir?

Diller uzun bir tarihe sahip, yaşayan yapılardır. Türkçe dili de uzun bir tarihe ve kökene sahiptir. Bu tarihin izlerini taşıyan, önemli kişilerin deyişlerini barındıran kalıplaşmış sözler barındırır. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller, bazı şeyleri açıklamak için ortaya çıkmış kalıplaşmış sözlerdir. Türk tarihinden izler taşıyan bu sözlerden biri de Mangal gibi yüreği olmak ifadesidir. Mangal gibi yüreği olmak TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 18:56

Bayram haftasını mangal tahtası anlamak ne demek? Bayram haftasını mangal tahtası anlamak TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, bazı olayları ve durumların özünü ifade etmek için kullanılırlar. Ortaya ne zaman çıktığı bilinmeyen bu kalıplaşmış sözcükler, anlatımı çarpıcı hale getirmek için genel olarak mecaz anlam ile kullanırlar. Birleşik fiiller de diğer sözcüklerle birlikte kullanılan kalıplaşmış sözlerdir. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller anlatımı kolaylaştırır. Bayram haftasını mangal tahtası anlamak de bu anlatıma uyan ve Türkçenin zengin bir dil olmasına katkı sağlayan sözlerden biridir. Bayram haftasını mangal tahtası anlamak ne demektir?

Egitim 17-05-22 17:33

Yemeden önce iki kere düşünün! Kolon kanserine neden oluyor

Kolon kanseri, dünyada en sık görülen kanser türlerinden biridir. Başta kolon kanseri olmak üzere tüm kanser türlerinden korunmak için beslenme çok büyük önem arz ediyor. Kalın bağırsak kanseri olarak da bilinen kolon kanserinden korunmak için beslenme kadar yiyeceklerin pişirme şekli de çok önemli. Mangal ateşinde yanan et; mide, pankreas ve kalın bağırsak (kolon) kanserine neden oluyor.

Haber 13-05-22 07:05

Artık mangalda yapmayacaksınız: Soslu tavuk kanat tarifi!

Tavuk kanadını seven çok seviyor. Tavuk kanadı için hiç üşenmeden mangal yapan binler var. Soslu tavuk kanat tarifini denedikten sonra artık mangal yakmanıza hiç gerek kalmayacak. Tavuk kanadının eşsiz lezzeti, tavuk kanadına çok yakışan sosu ve yemeklerin olmazsa olmazı baharatlarla harmanlayarak sofranıza inanılmaz bir lezzet ekleyebilirsiniz. İşte soslu tavuk tarifi...

Yemek 12-05-22 10:08

Adana'da 'üzerime su sıçrattın' cinayeti... 13 yaşındaki Ömer'in son sözleri kahretti

Adana'da meydana gelen olayda 13 yaşındaki çocuk kanalda yüzerken aynı yaştaki arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Ömer Talib Sabuncu, kanlar içinde yere yığılırken, bıçak darbelerinin atardamarını kestiği belirlenen Sabuncu, doktorların müdahalelerine karşın kurtarılamadı. Ömer Talib Sabuncu’nun ikizi Yunus Sabuncu, "Yerde yatarken başının döndüğünü ve karnının ağrıdığını söyledi. Sonra da kendinden geçti" diyerek kardeşinin son sözlerini anlattı.

Haber 28-04-22 17:00

Baharın gelmesiyle bahçesine yeni eklemeler yapıp eğlenceli ve huzur verici hale getirmek isteyenlere öneriler

Isınan havalarda bahçede vakit geçirmeyi ve eğlenceli aktiviteler yapmayı sevenlerden misiniz? Eğer yaz akşamları bahçede zaman geçirmekten keyif alıyorsanız doğru mobilyalarla bahçenizi daha zevkli ve konforlu hâle getirebilirsiniz. Bahçenizde arkadaşlarınızla oyunlar oynayabilir, sessizlikte dinlenerek huzur bulabilir ve sevdiklerinizle mangal partileri yapabilirsiniz. Tüm bunları yapabilmeniz için ise keyif alacağınız, sizi mutlu eden ve kullanışlı ürünleri tercih etmeniz gerekiyor.

Haber 19-04-22 10:15

Etlerinizin lezzetini arttıracak en iyi mangal kömürü markaları

Yaz ayları denince akıllara ilk gelenler piknik ve mangal keyfi oluyor. Mangalda yapılan etlerin daha lezzetli olması, mangal kömürünün ne kadar kaliteli olduğuyla doğru orantılı. Siz de yaz aylarında mangal keyfinizi katlayacak kömür çeşitleri arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Sizler için birbirinden kaliteli mangal kömürü çeşitlerini bir araya getirdik. İncelemeden mangal kömürü almayın deriz!

Haber 16-02-22 17:19

Kendini benzinle yakan kömürcü Süleyman Ekici'nin çocukları isyan etti: Elleri belinde izlemişler

Muğla’da, 17 Ocak 2022 tarihinde istiflediği mangal kömürü çuvallarının kaldırılmasını isteyen zabıta ekiplerine kızıp, üzerine benzin dökerek kendisini ateşe veren ve hastanede hayatını kaybeden Süleyman Ekici'nin oğlu Nuri ve kızı Gizem olayın sorumlularına dava açmaya hazırlanıyor. Hemşire olan Gizem, ''İşimden dolayı gittiğimiz olaylarda intihar eden şahıslarla konuştuğumuzda biz ikna etmeye çalışırız. Ama onlar elleri belinde izlemişler. Sebep olanlardan yargı önünde hesap soracağız'' dedi.

Haber 20-01-22 10:49

Zabıtaya kızıp üzerine benzin dökerek kendini yakmıştı! Kömür satıcısı hayatını kaybetti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Süleyman Ekici (63) boş arazide sattığı mangal kömürü çuvallarını almasını isteyen zabıta ekiplerine kızarak, üzerine benzin döküp kendini yaktı. Vücudunda 2'nci ve 3'üncü derecede yanıklar oluşan ve tedavi altına alınan Ekici, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşte dehşete düşüren olayın detayları!

Haber 18-01-22 14:59

Drone şimdi de mangal yaktı! Yelpazeyi unutunca...

Elazığ'da karda mangal yakmak isteyen iki kardeş, mangal yelpazesini unutunca yanlarındaki drone ile mangalı alevlendirdi. Sanal alemde beğeni toplayan görüntülerde drone pervanesiyle oluşturulan rüzgarın mangalı alevlendirdiği görüldü.

Haber 10-01-22 10:49

Mangal söndüren tırsi balığı tezgahlarda! Pek bilinmiyor ama istavritin arasına karışıyor

Hem lezzeti hem de ucuz fiyatıyla dikkat çeken, "mangal söndüren" olarak da bilinen tırsi balığına ilgi artıyor. Özellikle Karadeniz'de görülen, Akdeniz, Ege ve Marmara denizlerinde de sıklıkla karşılaşılan tırsi balığı, tezgahları süslüyor. İşte istavritin arasına karışan tirsi balığı haberinin detayları...

Haber 09-01-22 12:53