Talip Atalay Haberleri

Galatasaray taraftarı çok kızgın! Sürpriz talip: Okan Buruk'u istiyoruz

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray'ın tecrübeli çalıştırıcısı Okan Buruk performansıyla alkış toplarken, ligin bitimine kısa bir süre kala sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-22 12:08:42

Akşener'in profiline tıklayan Fatih Portakal inanamadı! Canlı yayında kameraya gösterdi... 2-3 gündür tuhaf bir gelişme yaşanıyor

İYİ Parti'de genel başkanlığı devretmesi beklenen Meral Akşener'in sosyal medya hesabında son günlerde attığı adımlar gündem oldu. Akşener peş peşe birçok İYİ Partiliyi ve gazeteciyi ya engelledi ya da takipten çıktı. Bu isimler arasında koltuğuna talip olanlar gibi gazeteciler Fatih Portakal ve İsmail Saymaz da vardı. Fatih Portakal'ın canlı yayında "gereksiz bir kapris, çocukça bir hareket" tepkisi dikkat çekti. İsmail Saymaz da "Ben şanslı gruptanım" dedi.

Haber 2024-04-16 09:15:06

İYİ Parti Genel Merkezinde hareketli anlar! Akşener'in koltuğuna istendiği öne sürülen isim sessizliğini bozdu: Yeni parti yakın vakitte

31 Mart yerel seçimleri Meral Akşener'e havlu attırdı, bu kez yeni bir seçim rekabeti başladı. Akşener'in dünkü veda açıklamasının ardından parti merkezinden kameraya dikkat çeken görüntüler yansıdı. Günay Kodaz, Tolga Akalın, Müsavat Dervişoğlu ve Koray Aydın, Akşener'in koltuğuna talip olduklarını açıkladı, kulisleri sallayan iki isim de sessizliğini bozdu. Açıklamalardan birinde çok net bir 'yeni parti' sinyali geldi.

Haber 2024-04-09 10:15:50

Koltuğuna talip olduğu Akşener'e övgü dolu sözler! Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu ve Durmuş Yılmaz'ı birlikte andı

İYİ Parti'nin bir sonraki genel başkanı olmak için adaylığını ilan eden Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın, partiden ayrılan isimlerle ilgili ilginç bir çıkışa imza attı. Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu ve Durmuş Yılmaz'ı aynı cümlede anan Akalın, geçtiğimiz günlerde partideki görevlerinden istifa eden Bilge Yılmaz için de "mutlaka ve mutlaka" vurgusuyla dikkat çekti.

Haber 2024-04-08 16:40:00

Birleşik Arap Emirlikleri haberlerinin ardından Koç Holding'den Yapı Kredi açıklaması geldi!

Yapı Kredi'ye Körfez ülkelerinden olan Birleşik Arap Emirlikleri'nden talip çıktığına dair ortaya çıkan haberlere ilişkin olarak Koç Holding'den açıklama geldi.

Finans 05-04-24 13:40

CANLI BAKIRKÖY SEÇİM SONUÇLARI! Artık sonuçlar açıklanıyor: Bakırköy'de seçimi kim kazandı?

Bakırköy'deki seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Bakırköy'de AK Parti Ali Talip Özdemir'i, CHP'nin adayı olan Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında CHP, seçimi yüzde 32'lik ezici bir farkla kazanmıştı. Bugün yapılan seçim sonuçları da Bakırköy'de belli oldu. Bakırköy seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:50

Canlı Bakırköy seçim sonuçları! Bakırköy'de yerel seçimi AK Parti adayı Ali Talip Özdemir mi CHP'nin adayı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu mu kazanıyor?

Türkiye 2024 yerel seçiminde! Özellikle İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merak ediliyor. Büyükşehir seçim sonuçlarının yanı sıra ilçe seçim sonuçları da merak konusu. Özellikle de İstanbul'da seçim sonuçları merak edilen ilçelerden biri Bakırköy! Bakırköy seçim sonuçları araştırılıyor. Bakırköy'de AK Parti'nin adayı Ali Talip Özdemir mi yoksa CHP’nin adayı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu mu kazanacak? Bakırköy'deki vatandaşların gözü kulağı Bakırköy seçim sonuçlarında...

Haber 30-03-24 22:08

Okan Buruk'un talipleri birer birer artıyor! Son talip İngiltere'den geldi...

Galatasaray'ın başında gösterdiği başarıyla kendinden söz ettiren Okan Buruk'un sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Dursun Özbek ve yönetiminin henüz sözleşme önermediği Okan Buruk konusunda yeni bir gelişme yaşandı...

Spor 30-03-24 10:24

Aydın’ın demir yumruğu, Kamboçya’da şampiyon oldu

Kamboçya’da düzenlenen organizasyona katılan Aydın’ın demir yumruğu Nefise Atalay, gösterdiği başarılı performansla şampiyon oldu.

Yurthaber 28-03-24 10:06

Milli yıldız Orkun Kökçü, Süper Lig devinin teklifini teşekkür ederek reddetti!

Benfica'da yaşadığı problemler nedeniyle kadro dışı bırakılan Orkun Kökçü'ye Süper Lig devi Beşiktaş resmen talip oldu. Yıldız oyuncu Beşiktaş'ın teklifine kısa süre içinde cevap verdi.

Spor 27-03-24 21:22

Icardi'nin kaderini Wanda Nara belirleyecek! Yıldız oyuncu Galatasaray'dan ayrılabilir...

Galatasaray'da gösterdiği performansla adeta yeniden doğan Icardi'ye İtalya'dan talip çıktı. Yükselen form grafiği Avrupa devlerini iştahlandırırken, sarı-kırmızılıların sezon sonunda kapısı birçok kez çalınacak.

Spor 21-03-24 11:25

Galatasaray'ın tecrübeli çalıştırıcısı Okan Buruk'a İtalya'dan talip çıktı!

Galatasaray'ın başında gösterdiği başarıyla kendinden söz ettiren Okan Buruk için çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli çalıştırıcı için İtalya'dan yeni bir iddia ortaya atıldı.

Spor 14-03-24 14:38

Arazisine milyonluk daireler teklif edildi! Hepsini reddetti... Jandarmaya bağışladı 'Yerim çok güzel, eğer alırsanız bağışlamak istiyorum dedim'

Burdur’un Bucak ilçesinde babasından kalan araziye birçok talip olmasına rağmen bütün teklifleri geri çeviren Fatma teyze, "Devletim hep yanımda oldu, şimdi ben de arazimi devletime veriyorum" diyerek arazisini jandarmaya bağışladı.

Haber 13-03-24 11:46

Saymaz'dan 'Kılıçdaroğlu'ndan milletvekilliği istedi' iddiasına yanıt! Can Atalay detayı dikkat çekti: Randevu vermedi

Gazeteci Tolgahan Erdoğan, İsmail Saymaz'ın Kemal Kılıçdaroğlu'ndan vekillik istediğini ve bu talebin reddedildiğini iddia etti. Saymaz, kendi hakkındaki iddiaları net bir şekilde yalanlayarak, Kılıçdaroğlu'ndan Can Atalay'ın vekilliği için bir kez randevu talep ettiğini Kılıçdaroğlu'nun da randevu vermediğini belirtti.

Haber 09-03-24 12:08

İzmir adayı Hamza Dağ'dan 'Alkol yasaklanacak mı? sorusuna çok konuşulacak yanıt! Sorunun cevabı çok net diyerek açıkladı: Ben İl Müftülüğüne talip değilim

Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın "Belediye işletmelerinde alkol yasaklanacak mı?" sorusuna verdiği yanıt gündem oldu. Dağ, gelen soruya verdiği yanıtta "Ben Büyükşehir Belediye başkanlığına talibim, İl Müftülüğüne talip değilim" diyerek, tartışmalara noktayı koydu.

Haber 28-02-24 14:07

Su ürünleri sektörü 2 milyar dolar gelir hedefine odaklandı

Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Mustafa Altuğ Atalay, "2030'da da katma değerli ürünlerle 5 milyar dolar ihracat değerine ulaşmayı hedefliyoruz. Bunun için Bakanlık olarak yoğun çalışma yürütüyoruz" dedi. Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun ise, "Türk somonunda bir marka yarattık. Bu sene 65 bin ton Türk somonu üretmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Finans 22-02-24 11:17

4 gün önce kan kanseri teşhisi konulan Serik Belediyespor'un futbolcusu Mümin Talip Pazarlı hayatını kaybetti...

TFF 2. Lig ekiplerinden Serik Belediyespor forması giyen Mümin Talip Pazarlı’nın hayatını kaybettiği açıklandı. Bu haber sonrası Türk futbolu derin bir üzüntü yaşadı.

Spor 18-02-24 16:49

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Can Atalay kararıyla ilgili açıklama! 'Milletvekilliği düşürülmesi başka bir süreç'

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Habertürk'te soruları yanıtladı. Kurtulmuş, Can Atalay kararıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. TBMM Başkanı, "Milletvekilliği düşürülmesi başka bir süreç, milletvekilinin düşmesi başka süreç. Bir fezlekenin gelmesiyle milletvekilliğinin düşürülmesi. Burada kesinleşmiş mahkeme kararının sadece Meclis'te okutulması, daha doğrusu Meclis'in bilgilendirilmesi zaruri bir adımdır." ifadelerini kullandı.

Haber 09-02-24 19:50

Galatasaray'da transferin son gününde bir ayrılık daha!

Kayserispor'un teknik direktörü Burak Yılmaz, Galatasaray'da forma şansı bulamayan Halil Dervişoğlu'na talip oldu. Milli oyuncuyu ikna eden Burak Yılmaz, Galatasaray ile görüşmelere başladı.

Spor 08-02-24 14:47

AYM Başkanı’ndan Erdoğan’ın da katıldığı toplantıda gündem olacak sözler... Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan yanıt geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Anayasa Mahkemesi yemin töreninde AYM Başkanı Zühtü Arslan yaptığı konuşma gündem oldu. Arslan, Erdoğan'ın katıldığı törende Anayasa Mahkemesi'nin kararlarının beğenilmese de uyulmasının anayasal bir zorunluluk olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum ise sosyal medyadan Aslan'a yanıt verdi. Milletvekilliği düşürülen tutuklu TİP'li Can Atalay hakkında AYM iki kez ihlal kararı vermiş, Yargıtay ise karara uymamıştı.

Haber 08-02-24 11:36

Burak Yılmaz, Galatasaray'ın yıldızını kapıyor! Sezon sonuna kadar kiralanıyor

Kayserispor'un teknik direktörü Burak Yılmaz, Galatasaray'da forma şansı bulamayan Halil Dervişoğlu'na talip oldu. Milli oyuncuyu ikna eden Burak Yılmaz, Galatasaray ile görüşmelere başladı.

Spor 07-02-24 20:32

Esra Ezmeci canlı yayınındaki itirafı duyanlar inanamadı! Kocasının isteği pes dedirtti

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programına konuk olan İpek ve Talip çiftinin anlattıkları izleyenlere pes dedirtti. İpek Hanım'ın 'Kocam obez olmazsan boşarım dedi' sözleri Esra Ezmeci'yi bile şaşkına çevirdi.

Magazin 07-02-24 15:18

Galatasaray'da tepkilerin odağındaki isim Halil Dervişoğlu'na sürpriz talip... Burak Yılmaz istedi, ilk teklif iletildi

Galatasaray'da performansıyla tepkilerin odağındaki isimlerden olan Halil Dervişoğlu için, Kayserispor'un yeni çalıştırıcısı Burak Yılmaz'ın talip olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 07-02-24 13:28

DEM Parti'den AYM'ye 'Can Atalay' başvurusu! 'Siyasi bir darbe'

DEM Parti, Gezi Parkı davası hükümlüsü Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesinin iptali için Anayasa Mahkemesine (AYM) başvurdu. DEM Parti'den yapılan açıklamada Atalay'ın milletvekilliğinin "siyasi bir darbe" ile düşürüldüğü iddia edildi.

Haber 05-02-24 17:15
aym

İstanbul Tabip Odası Başkan Adayı Dr. Ahmet Erçek seçim beyannamesini açıkladı

İstanbul Tabip Odası Başkanlığı için yapılacak seçimde ‘Değişim Grubu’ndan aday olan Dr. Ahmet Erçek, hazırladıkları beyannameyi meslektaşlarına açıkladı. Yönetime talip olduklarını ifade eden Erçek, “2024 İstanbul Tabip Odası seçimlerini kazandığımızda, bir meslektaşımızı dahi dışarıda bırakmamaya, tamamını kucaklamaya gayret edeceğiz. Mesleğimizin ve memleketimizin menfaati hangi taraftaysa, biz o safta olacağız” dedi.

Haber 04-02-24 16:17

CHP Can Atalay için harekete geçti: TBMM kararı için AYM'ye başvuru

TİP'ten milletvekili seçilip geçtiğimiz günlerde milletvekilliği düşürülen Can Atalay hakkındaki karara CHP'den itiraz geldi. CHP, TBMM kararının iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu.

Haber 02-02-24 11:21

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Can Atalay açıklaması: Ankara'da olsaydım da...

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Teamüller gereği Ankara’da olsaydım da Can Atalay'la ilgili kararı Sayın Bozdağ okutacaktı. Buradan doğacak siyasi tartışmaları sokakta halletmeye kalkmak doğru değil" dedi.

Haber 01-02-24 17:12

Can Atalay kararı hakkında CHP'den dikkat çeken iddia! Bağlayıcılığı yok

TBMM'de Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesi sonrası CHP'den itiraz geldi. CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, kararın bağlayıcılığının olmadığını iddia etti.

Haber 31-01-24 14:56

Acun Ilıcalı transferden vazgeçmişti! Fenerbahçe'nin yıldızı Ryan Kent'i Erol Bulut kapıyor

Fenerbahçe'de bir dönem teknik direktörlük görevi yapmış olan ve şu an İngiltere Championship'te Cardiff City'yi çalıştıran Erol Bulut, Sarı-Lacivertliler'in takımdan göndermek istediği Ryan Kent'e talip oldu. İşte detaylar...

Spor 31-01-24 10:41

Can Atalay kararı Fatih Portakal'ı çileden çıkarttı! Bekir Bozdağ'a Anayasa kitapçığı fırlatan Aysu Bankoğlu sessizliğini bozdu

TBMM dün akşam saatlerinde son dönemlerin en hararetli günlerinden birine sahne oldu. Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesi kararının okunduğu sırada CHP'li milletvekili Aysu Bankoğlu'nun Bekir Bozdağ'a Anayasa kitapçığı fırlattığı anlar da gündem oldu. Geniş yankı uyandıran Bankoğlu, o hareketiyle ilgili ilk kez konuştu. Gazeteci Fatih Portakal'ın kararla ilgili sert tepki gösterip "Farkında mısın Türkiye?" diye sorduğu anlar ise canlı yayına damga vurdu.

Haber 31-01-24 08:49

Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Özgür Özel'den Can Atalay açıklaması

Türkiye İşçi Partisi'nden aday olan ve Hatay'dan milletvekili seçilen Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü. Can Atalay hakkındaki karara CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den açıklama geldi.

Haber 30-01-24 19:11

SON DAKİKA | TİP milletvekili Can Atalay'ın vekilliği düşürüldü! Mahkeme kararı TBMM'de okundu, Meclis karıştı

Son dakika haberi! Türkiye İşçi Partisi'nden aday olan ve Hatay'dan milletvekili seçilen Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü. Can Atalay hakkında, Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin verdiği karar, TBMM Genel Kurulu'nda okundu. Kararın okunmasıyla Meclis'te tansiyon yükseldi. Bazı milletvekilleri kürsünün etrafını sardı. Kürsüye Anayasa kitapçığı fırlatıldığı görüldü.

Haber 30-01-24 16:28

Can Atalay kararı için gözler Meclis'te! AK Parti'den açıklama geldi

Can Atalay'ın milletvekilliğinin akıbetiyle ilgili AK Parti'den açıklama geldi. Buna göre TİP Milletvekili Atalay'ın milletvekilliğinin gün içinde veya bu hafta düşürülmesi bekleniyor.

Haber 30-01-24 13:27

Galatasaray'a İspanya'dan Fatih Terim'i çok kızdıran teklif! Bakambu'ya teklif yaptılar, reddedilince ikinci kez geliyorlar!

Transfer operasyonunu sürdüren Galatasaray son olarak Sacha Boey'i rekor bir bonservisle takımdan gönderirken Sarı-Kırmızılılar'da bir ayrılık daha gündemde. Galatasaray'da beklenilen performansı bir türlü gösteremeyen Bakambu'ya Fatih Terim talip olurken sürpriz bir teklif daha geldi. İşte detaylar...

Spor 29-01-24 16:37

TAŞERONA KADRO SON DURUM: Bakan Işıkhan ‘hepsinin farkını vereceğim’ dedi: Çalışma Bakanlığı’nda kritik toplantı! Kamu işçisine ek zam pazarlığı

Kadroya geçmeyi bekleyen taşeron işçiler için son dakika gelişmesi yaşandı. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile görüşme gerçekleştirecek. Görüşmede taşeron işçiye kadro ve maaşlara iyileştirme gibi talepler masaya yatırılacak.

Finans 29-01-24 13:59

Beşiktaş'ta Onur Bulut'a sürpriz talip! 500 bin euroluk teklif kabul edilmek üzere

Beşiktaş'ta taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan Onur Bulut'a sürpriz iki talip çıktı. Werder Bremen ve Udinese'nin talip olduğu milli oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Spor 26-01-24 23:22

Down sendromlu Mücahit, Emek mahalle muhtarlığına aday

Emek Mahalle muhtar adayı olan 25 yaşındaki down sendromlu Mücahit Kırdaş, her evi ve esnafı dolaşarak oylarına talip olduğunu belirterek yapacağı hizmetleri anlatıyor.

Yurthaber 23-01-24 10:06

Mini etek ve dekolteli pozlarıyla sık sık gündem olan Fidan öğretmen son paylaşımıyla da gündem oldu! Dekolteli bir pozunu paylaşan öğretmen Yeni mesleğim bu olsun mu diye sordu

Mini eteği ile ders anlattığı görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından 'Mini etekli öğretmen' olarak tanınan ve bir KPSS kurumunda öğretmenlik yapan Fidan Atalay'ın son videosu da gündem oldu. Atalay, çektiği videoda sosyal medya hesabından takipçilerine dikkat çeken bir soru sordu. "Yeni mesleğim bu olsun mu" dedi.

Magazin 15-01-24 12:43

Fatih Terim gözünü Türkiye'ye dikti, takımını ülkemizden kurmaya karar verdi! Samet Akaydin'dan sonra tanıdık bir isim daha...

Fatih Terim’in çalıştırdığı Panathinaikos, Fenerbahçe’den Samet Akaydın’a talip oldu. Panathinaikos yetkilileri İstanbul’da oyuncu tarafıyla bir araya gelmişti. Oyuncu transferine Türkiye'den devam etmek isteyen tecrübeli çalıştırıcı tanıdık bir ismi daha gündemine aldı.

Spor 13-01-24 10:53

SON DAKİKA | AYM ve Yargıtay arasındaki kriz gündem olmuştu! AYM Başkanı Zühtü Arslan'dan ilk açıklama: 'Vahim bir olay'

Son dakika haberine göre AYM'nin tutuklu milletvekili Can Atalay hakkında verdiği iki hak ihlali kararına Yargıtay'ın uymaması ve AYM üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunması gündem olmuştu. Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Arslan, ihlal kararlarının icra edilmemesinin, bireysel başvuru yolunu etkisiz kılabilecek nitelikte 'vahim bir olay' olduğunu vurguladı.

Haber 12-01-24 18:40

SON DAKİKA | Erdoğan'dan sürpriz görüşme trafiği! Önce Bahçeli, ardından Kurtulmuş

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önce MHP lideri Devlet Bahçeli ile ardından da TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'la bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Peş peşe yaşanan kritik görüşmelerin Can Atalay hakkındaki mahkeme kararları ile ilgili olduğu öne sürüldü. Öte yandan 8 parti, TİP Milletvekili Atalay için Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüştü.

Haber 11-01-24 14:05

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 'Can Atalay' açıklaması: ‘Suhuletle çözülmesi en doğru yol’

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, tutuklu TİP Milletvekili Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin, "İki yargı organı arasındaki bu sürtüşmenin bir de TBMM tarafı olmaması için yazıyı şimdiye kadar genel kurula göndermedik. Bu meselenin suhuletle çözülmesi en doğru yol" dedi.

Haber 10-01-24 15:00

Fatih Terim, Fenerbahçe'nin stoperini transfer ediyor! Yetkililer görüşme için bir araya geldi

Fatih Terim’in çalıştırdığı Panathinaikos, Fenerbahçe’den Samet Akaydın’a talip oldu. Panathinaikos yetkilileri İstanbul’da oyuncu tarafıyla bir araya geldi, detaylar konuşuluyor.

Spor 09-01-24 14:54

Fenerbahçe'de Umut Nayir takımdan ayrılmak istiyordu! Süper Lig ekibi 6 aylık teklif yaptı

Milli takımda oynayabilmek için Fenerbahçe'den ayrılıp düzenli forma giymek isteyen Umut Nayir'a Süper Lig'den talip çıktı.

Spor 06-01-24 18:59

Süper Lig devinden Belhanda bombası! Devre arasında renklerine bağlamak üzereler...

Geçtiğimiz günlerde Adana Demirspor ile yollarını ayıran Belhanda'ya Süper Lig devi talip oldu. 33 yaşındaki Faslı oyuncuyu kadrosuna katabilmek için çalışmalara başlayan Trabzonspor, devre arasında Belhanda'yı renklerine bağlaması bekleniyor.

Spor 05-01-24 18:24

Can Atalay kararı gündem olmuştu! Yargıtay'dan AYM çıkışı: 5-6 yıldan beri...

Yargıtay Birinci Başkanı Mehmet Akarca, Anayasa Mahkemesi'nin tutuklu milletvekili Can Atalay hakkında verdiği 'hak ihlali' kararına ilişkin "Aşağı yukarı 5-6 yıldır süregelen ciddi anlamda derin görüş ayrılıklarımız oldu, bu bir gerçek" dedi. Öte yandan, TTB, Can Atalay hakkında verilen hak ihlali kararının uygulanmaması nedeniyle İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi heyeti ve Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi üyeleri hakkında ceza soruşturması başlatılması talebiyle başvuruda bulundu.

Haber 05-01-24 16:46

CHP, TBMM’yi olağanüstü toplantıya çağırdı! Can Atalay hakkındaki kararlar...

CHP, Hatay milletvekili Can Atalay hakkında Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay’ın verdiği kararların devlet krizi doğurduğunu iddia ederek TBMM’yi 9 Ocak saat 15’te toplanmak üzere olağanüstü toplantıya çağırdı.

Haber 05-01-24 14:00

CHP, Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırma kararı aldı!

CHP, Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin Türkiye İşçi Partisi’nden milletvekili seçilen Can Atalay kararının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni 9 Ocak'ta olağanüstü toplantıya çağırdı. Parti Meclisi sonrasında açıklamalar yapan CHP Genel Başkanı Özel, 14 Ocak Pazar günü Ankara'da "Geleceğimize sahip çıkıyoruz" mitingi düzenleyeceklerini de açıkladı.

Haber 04-01-24 18:52

İstediği forma şansını bir türlü bulamamıştı, Fenerbahçe'de ilk ayrılık geldi çattı! Samet Akaydın Belçika yolcusu

Fenerbahçe'nin bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan milli stoperi Samet Akaydın'a sürpriz bir talip çıktı. Buna göre Belçika ekibi KAA Gent'in, tecrübeli defans için sarı lacivertlilerin kapısını çaldığı iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 04-01-24 08:36