Tamer Rifai Haberleri

Fatih’teki çarşaflı kadına darp olayıyla ilgili işyeri sahibinin avukatından açıklama

Fatih’te çarşaflı kadının darp edilmesinin ardından işyeri mühürlenirken, dükkan sahibinin avukatı Tamer Yılmaz müvekkilinin olaydan dolayı üzgün olduğunu, olaydan hemen sonra saldırganın iş akdinin feshedildiğini belirterek, "Müvekkilim şüpheliye karşı herhangi bir sahiplenici tutum sergilememiştir” dedi.

Yurthaber 2024-03-27 15:17:53

Tamer Karadağlı Kütahya’yı ziyaret etti

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’yı makamında ağırladı.

Yurthaber 2024-03-22 10:57:24

Oğlunu av tüfeğiyle öldürdü! Nedeni 100 TL çıktı

Adana'da meydana gelen olayda, Tamer Evren (66), uyuşturucu için para isteyen oğlu Hazım Evren'i (38) av tüfeğiyle öldürdü. Oğlu Hazım Evren'i öldüren Tamer Evren tutuklandı. Baba Evren'in, ifadesine göre olayın nedeni 100 TL çıktı! Baba, ifadesinde, "Para istedi, 200 lira verdim. 100 lira daha istedi. Veremeyeceğimi söyleyince, satırla saldırdı" dediği ortaya çıktı.

Haber 2024-03-13 11:13:21

Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno 17 yaşında! Kimisi annesine kimisi babasına benzetti!

Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği 'Haluk' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Tamer Karadağlı geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmıştı. 56 yaşındaki Karadağlı'nın özel hayatı ve paylaşımları sosyal medyada çok merak ediliyor ve yakından takip ediliyor. Son olarak Tamer Karadağlı'nın eski eşi Arzu Balkan'la olan evliliğinden kızı Zeyno Karadağlı'nın son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-02-17 14:44:41

Çanakkale'de bağ evinde 2 kişi ölü bulundu

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, Tamer A. ile Adil Ç. kaldıkları bağ evinde ölü bulundu. İkilinin piknik tüpünden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybettiği üzerinde durulduğu belirtildi.

Haber 16-02-24 23:34

'Çaylar' repliğiyle hafızalara kazındı! Çocuklar Duymasın'ı Çaycı Hüseyin'i yeni imajı sosyal medyada gündem oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran başrollerinde Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı ve Zeyno Günenç'in yer aldığı efsane dizi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Çaycı Hüseyin karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Alpaslan Özmol şimdi de yeni imajıyla gündem oldu. Ünlü ismin son haline yorum yağdı.

Magazin 16-01-24 15:50

Adana'da depremde 42 kişinin öldüğü apartmana ilişkin 3 sanığın yargılanması sürdü

Adana'da, 6 Şubat'taki ilk depremde yıkılması sonucu 42 kişinin yaşamını yitirdiği Ekim Apartmanı'nın tutuklu müteahhitleri Tamer Erginkoç ve Cem Akkaya ile firari teknik uygulama sorumlusu ve inşaat mühendisi Cüneyt Akkaya'nın yargılandığı davanın duruşması görüldü.

Yurthaber 16-01-24 13:52

Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno büyüdü, kocaman oldu! Duru güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren efsane dizi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği 'Haluk' karakteriyle hafızalarımıza kazınan yakışıklı oyuncu Tamer Karadağlı geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmıştı. Başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla dikkat çeken Karadağlı şimdi de kızı Zeyno ile gündem oldu. Ünlü oyuncunun kızı duru güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 29-12-23 13:02

Osmaniye’de Metin Tamer ve Sefa Evler sitelerinde yerinde dönüşüm çalışması başladı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye’de, ağır hasarlı olarak yıkım işlemleri tamamlanan Metin Tamer ile Sefa Evler sitelerinde hak sahiplerinin isteği üzerine yerinde döşüm yapılacak.

Yurthaber 26-12-23 10:18

Motokuryeye kabusu yaşattılar! Dehşet anları kamerada

Ataşehir'de motosikletiyle sokakta ilerleyen Tamer Akçağ, yola dikkatsiz şekilde giren iki kişinin saldırısına uğradı. Tekme ve yumruklarla saldırıya uğrayan kurye, hastaneye giderek tedavi oldu. Saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 20-12-23 10:55

Çocuklar Duymasın’ın Emine’siydi! Çaycı Hüseyin görse tanıyamaz, Melek Şahin’in son hali şaşırttı

Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Gönenç ve Özgür Ozan'ın başrollerini paylaştığı bir dönemin fenomen dizisi Çocuklar Duymasın'da Emine karakterini canlandıran Melek Şahin sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun değişimi, "Çaycı Hüseyin görse tanıyamaz" gibi yorumları beraberinde getirdi.

Magazin 05-12-23 11:02

Taksim bombacısının fotoğrafını gönderdiler, altınları alıp kaçtılar! Hamile kadının kabusu oldular: Terörist sizin evinizde kalmış

Taksim'i geçen yıl kana bulayan Ahlam Albashir'in fotoğrafını gönderen dolandırıcılar İran asıllı hamile kadının kabusu oldu. "Teröristin sizin evinizde kaldığını tespit ettik" yalanına başvuran dolandırıcıların tuzağına düşen 28 yaşındaki Ferahnaz Abdullahi Tamer, ellerinde ne kadar altın varsa hepsini dolandırıcıların ayağına götürdü. Gerçeğin farkına vardığında iş işten geçmişti. Dolandırıcıların parkta kadınla çocuğuna saldırı anları şoke etti!

Haber 28-10-23 09:33

Rauf Tamer kimdir? Gazeteci Rauf Tamer kimdir, öldü mü, neden öldü? İşte hayatı

Rauf Tamer kimdir ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Gazeteci olan ünlü ismin ölüm nedeni de merak edilen bir diğer konu oldu. 64 yıldır gazetecilik yapan Rauf Tamer, uzun yıllardır da gündemdeki konuları Posta Gazetesi'ndeki köşesinde değerlendiriyordu. Peki, Rauf Tamer kimdir, neden öldü?

Haber 20-10-23 18:21

Gazeteci Rauf Tamer hayatını kaybetti

Gazeteci Rauf Tamer, evinde geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 20-10-23 17:58

Çöp Adam bu akşam final yapıyor! Engin Altan Düzyatan Tamer karakterine veda etti

Star TV'de çarşamba akşamları ekrana gelen başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu paylaştığı Çöp Adam dizisi bu akşam final yapıyor. Ünlü oyuncu dizide hayat verdiği Tamer karakterine sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla veda etti.

Magazin 11-10-23 13:07

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno büyüdü! Güzelliğiyle mest etti

Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Haluk karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Tamer Karadağlı geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atandı. Başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla çok konuşulan Karadağlı bu defa kızıyla gündem oldu. Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno'yu görenler hayran kaldı.

Magazin 26-09-23 08:42

Tamer Karadağlı ve Tan Sağtürk, Kültür ve Turizm Bakanı ile buluştu! Bürokrasiyi çözmek için...

'Senfoni ile Neşet Ertaş Türküleri' konserini Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür Tan Sağtürk birlikte izledi. Çocuklar Duymasın ile tanınan Karadağlı açıklamalarıyla dikkat çekti.

Magazin 19-09-23 15:05

SONDAKİKA | Bedri Tan Sağtürk Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak atandı

Son dakika: Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı karara göre oyuncu ve balet Bedri Tan Sağtürk, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak atandı. Son olarak oyuncu Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmıştı.

Magazin 15-09-23 02:05

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olması isteniyor! Tan Sağtürk bakın ne dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne Tamer Karadağlı atanmıştı. Devlet Opera ve Balesi de yeni genel müdürünü arıyor. İddialara göre Tan Sağtürk'e teklif yapıldı.

Magazin 24-08-23 10:23

Tamer Karadağlı yeni işinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ağırladı

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanan Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi’nde incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u karşıladı. Çocuklar Duymasın ile tanınan Karadağlı'nın yeni işindeki ilk görüntüsü hayranlarından beğeni aldı.

Magazin 22-08-23 15:41

SERHAT DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI: Serhat dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Serhat dizisi konusu ve oyuncuları merak konusu haline geldi. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanan Tamer Karadağlı'nın başrolünde yer aldığı Serhat dizisi bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Dizi saat 20:00'da başladı. Peki, Serhat dizisi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var? İşte merak edilenler

Magazin 14-08-23 20:02

Hayal Köseoğlu'ndan Tamer Karadağlı'nın o göreve atanmasına tepki! Şaşkınlıklar içerisindeyim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararına göre Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. Karadağlı'ya hem destek mesajları vardı hem de eleştiri... Genç oyuncu Hayal Köseoğlu Karadağlı için serf ifadeler kullanarak gündem oldu.

Magazin 13-08-23 14:59

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmıştı! Tamer Karadağlı'dan ilk açıklama geldi! 'Şu an kurum ön planda...'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararlarına göre yeni Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak ünlü oyuncu Tamer Karadağlı atandı. Tamer Karadağlı atama kararı sonrası ilk açıklamasını yaptı.

Magazin 12-08-23 16:49

Nefise Karatay'dan Tamer Karadağlı'ya tebrik mesajı! Hem destek hem eleştiri geldi

Pınar Altuğ'dan sonra eski manken Nefise Karatay da Cumhurbaşkanı tarafından Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanan Tamer Karadağlı'yı tebrik etti. Karatay'ın Serhat dizisindeki partneri Tamer Karadağlı'yı sosyal medyadan tebrik etmesine hem eleştiri hem de destek mesajları yaptı.

Magazin 11-08-23 13:34

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atandı

Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Çocuklar Duymasın ile tanınan oyuncu Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu da, karar sonrasında ünlü oyuncu Karadağlı'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Magazin 11-08-23 13:22

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atandı! Pınar Altuğ'dan Tamer Karadağlı paylaşımı

"Çocuklar Duymasın" dizisinde Meltem ile Haluk karakterlerine hayat veren Tamer Karadağlı ile Pınar Altuğ Atacan dostluklarını dizi setinden özel hayata da taşıdı. Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atanan Karadağlı'ya ilk tebrik de Altuğ'dan geldi.

Magazin 11-08-23 09:31

Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu! Tamer Karadağlı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Biyografisi ve oynadığı yapımlar

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. Çocuklar Duymasın dizinde canlandırdığı Haluk karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu, 11 Ağustos 2023 Cuma günü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı sonrası merak konusu oldu. Peki, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı kimdir? Tamer Karadağlı nereli ve kaç yaşında? İşte, Tamer Karadağlı'nın biyografisi, oyunculuk kariyeri ve rol aldığı yapımlar...

Magazin 11-08-23 09:06

Ünlü sanatçı Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre tiyatro ve sinema oyuncusu Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu.

Yurthaber 11-08-23 07:57

ATV'den şaşırtan final kararı! O dizinin fişini çekti

ATV'de bu yaz yayın hayatına başlayan diziyle ilgili flaş karar alındı. Oyuncu kadrosunda Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar, Bahtiyar Engin, Burak Can, Sina Özer gibi isimlerin yer aldığı Vermem Seni Ellere dizisi her hafta pazar akşamı yayınlanıyordu. Dizinin final yapacağı ortaya çıktı.

Magazin 01-08-23 22:22

Adana'da depremde 42 kişinin öldüğü apartmanın betonu standart dışı çıktı

Adana'daki Ekim Apartmanı'nın Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 6 Şubat'taki 7,7 büyüklüğündeki depremde yıkılmasına ilişkin tutuklanan müteahhitler Tamer Erginkoç ve Cem Akkaya ile tutuksuz teknik uygulama sorumlusu ve inşaat mühendisi Cüneyt Akkaya hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 01-08-23 11:47

VERMEM SENİ ELLERE 7. BÖLÜM tek parça izle! ATV VERMEM SENİ ELLERE dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Vermem Seni Ellere dizisi yedinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Vermem Seni Ellere'nin oyuncu kadrosunda Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Vermem Seni Ellere 7. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 31-07-23 20:59

VERMEM SENİ ELLERE 6. BÖLÜM tek parça izle! ATV VERMEM SENİ ELLERE dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Vermem Seni Ellere dizisi altıncı bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Vermem Seni Ellere'nin oyuncu kadrosunda Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, seyircilerden tam puan almayı başardı. Peki, Vermem Seni Ellere 6. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 23-07-23 20:23

Meral Akşener imzaladı... İYİ Parti'de 6 isim disipline sevk edildi!

İYİ Parti'de Ethem Baykal, Günay Kodaz, İsmet Koçak, Musa Ertugan, Tamer Kayaalp ve Sevinç Gümüş, kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

Haber 19-07-23 18:14

Belediye çalışanlarının kavgasında kan aktı... Aynı silahla birbirlerini vurdular: 2 ölü!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde güvenlik görevlisi Kasım Kalın, güvenlik kulübesinde kavga ettiği teknik hizmetler birimi çalışanı Tamer Yatan'ı tabanca ile vurdu. Yatan da yaralı haldeyken yaşanan boğuşma sırasında eline geçirdiği tabanca ile Kalın'a ateş açtı. Aynı tabancadan çıkan kurşunlarla ağır yaralanan Kalın ve Yatan, kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Haber 18-07-23 21:14

VERMEM SENİ ELLERE 5. BÖLÜM! Vermem Seni Ellere konusu nedir, oyuncuları kimler? 16 Temmuz ATV yayın akışı

Vermem Seni Ellere dizi konusu ve oyuncuları ile yeni bölümü izleyiciler tarafından merak edildi. Çekimleri Ordu'da gerçekleştirilen dizinin oyuncu kadrosunda Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer ve Esin Gündoğdu gibi isimler bulunuyor. Dizinin 4. bölümü de araştırılan bir diğer konu oldu. Peki, Vermem Seni Ellere konusu nedir, oyuncuları kimler? 16 Temmuz ATV yayın akışı...

Magazin 16-07-23 19:02

Camdaki Kız final tarihi belli mi, ne zaman bitiyor? Camdaki Kız bugün var mı? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Camdaki Kız dizisi büyük bir heyecanla izlenmeye devam ediyor. Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Tamer Levent, Enis Arıkan, Nur Sürer ve Devrim Yakut gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizi, perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Kullanıcılar Camdaki Kız'ın final tarihini araştırıyor. Peki, Camdaki Kız final tarihi belli mi, ne zaman bitiyor? Camdaki Kız bugün var mı? İşte son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı...

Magazin 08-06-23 19:58

Tamer Karadağlı 10 bin TL'lik kirasını 55 bin'e çıkarmak isteyen ev sahibiyle mahkemelik olmuştu! Karar çıktı

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Haluk karakteri ile hafızalarımıza kazınan Tamer Karadağlı ev sahibiyle kira bedeli yüzünden mahkemelik olmuştu. 10 bin TL olan kirasını 18 bine çıkaran ama ev sahibini mutlu edemeyen oyuncuya ev sahibi dava açmıştı. Tamer Karadağlı'nın kira davasında karar çıktı.

Magazin 03-06-23 17:27

Tamer Karadağlı'dan Merve Dizdar'a olay sözler! “Cezayir için de aynı şeyleri düşünüyor mu?”

Kuru Otlar Üstüne filmindeki performansı ile Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Merve Dizdar'ın konuşmasına tepki gösterenler arasında ünlü isim Tamer Karadağlı da yer aldı. Karadağlı, Dizdar’ı önce tebrik etti sonra ise eleştirilerini dile getirdi.

Magazin 29-05-23 22:16

MHP İzmir'de milletvekili adaylarını tanıttı

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, "İzmir Büyükşehir Belediyesi 2,5 senede bir belediye binasının enkazını kaldıramamış. Bunlar mı konut yapacak, benim vatandaşıma verecek." dedi.

Yurthaber 13-04-23 15:48

10 bin TL olan kira 55 bin'e çıktı! Tamer Karadağlı ev sahibiyle davalık oldu: Tehdit ve şantajla yürütmeye çalışıyor

Çocuklar Duymasın ile hafızalara kazınan oyuncu Tamer Karadağlı, ev sahibiyle mahkemelik oldu. 10 bin TL olan kirasını 18 bine çıkaran ama ev sahibini mutlu edemeyen oyuncuya ev sahibi dava açtı. 55 bin lira kira isteyen ev sahibiyle davalık olan Tamer Karadağlı "Tehdit ve şantajla yürütmeye çalışıyor" dedi.

Magazin 03-04-23 08:13

Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı'ya ev sahibi şoku! Kirasını eksik ödeyince...

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Haluk karakteri ile hafızalarımıza kazınan Tamer Karadağlı ev sahibiyle mahkemelik oldu. Ünlü aktörün evden tahliyesi için dava açıldı.

Magazin 01-04-23 11:11

Ünlülerin video mesaj tarifesi ortaya çıktı! Ferhat Göçer, Şafak Sezer, Serdar Ortaç... En çok kazanan isme çok şaşıracaksınız

Ferhat Göçer, Şafak Sezer, Serdar Ortaç, Saba Tümer ve Tamer Karadağlı gibi ünlü isimler para karşılığı kişiye özel video çekiyor. Bir videonun bedeli 1.010 TL ile 2.000 TL arasında değişiyor. İşte, ünlülerin özel video için fiyat tarifeleri...

Magazin 28-03-23 09:03

Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut'un eşini görenler inanamadı! Meğer o dizinin...

Kanal D'de izlenme rekorları kıran Camdaki Kız dizisinin oyuncuları büyük ilgi görmeye devam ediyor. Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut , Tamer Levent ve Enis Arıkan gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizide anne Gülcihan'ı canlandıran Devrim Yakut, eşi ile gündem oldu.

Magazin 16-03-23 20:42

Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı'dan kahreden paylaşım! ''Kelimeler gerçekten kifayetsiz''

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Ünlü isimler afet bölgelerine giderek depremzede çocuklarla biraraya geliyor ve yardımlarını götürüyorlar. Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı da soluğu Gaziantep'in İslahiye ilçesinde aldı. Ünlü isim son durumu buradan duygusal sözlerle paylaştı.

Magazin 01-03-23 12:32

Pınar Altuğ yıllar önce oynadığı Çocuklar Duymasın'dan bir sahneyi paylaştı! Depreme dair dikkat çeken sözler gündem oldu

Tamer Karadağlı ile uzun yıllar başrolde oynadığı Çocuklar Duymasın dizisinden bir sahneyi paylaşan Pınar Altuğ paylaşımıyla gündem oldu. Altuğ'un o sahnelerde depreme dair söylediği sözler dikkat çekti.

Magazin 19-02-23 11:11

Çöp Adam bu akşam var mı, yok mu, neden yok? Çöp Adam yeni bölüm ne zaman? İşte Star TV yayın akışı

Çöp Adam yeni bölümünün bu akşam olup olmadığı merak konsu haline geldi. Elçin Sangu'nun Peri karakterine, Engin Altan Düzyatan'ın Tamer karakterine hayat verdiği Çöp Adam her hafta çarşamba akşamları yayınlanıyordu. 8 Şubat Star TV yayın akışı akıllarda soru işaretleri oluşturdu. İşte detaylar

Magazin 08-02-23 22:02

Çöp Adam 10. bölüm tek parça izle! Star Tv Çöp Adam son bölümde neler yaşandı? İşte 10. bölüm fragmanı

Çöp Adam 10. bölümü izlemek isteyen seyirciler yeni bölümün detaylarını araştırıyorlar. Star Tv'nin sevilen dizisi Çöp Adam'ın son bölümünde boşanmaktan vazgeçen Berrin, Peri’ye meydan okumak için harekete geçmişti. Çöp Adam'ın 10. bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin yeni bölümünde, Tamer boşanmak istemeyen Berrin’i ikna etmeye çalışırken evde büyük bir olay yaşanmaktadır. Çöp Adam 10. bölüm izle şeklinde aramalar hızlandı. İşte tek parça ve kesintisiz Star TV Çöp Adam 10. bölüm...

Magazin 01-02-23 18:50

Çöp Adam 9. bölüm tek parça kesintisiz izle! Star Tv Çöp Adam 9. bölüm fragmanı ile son bölüm özeti!

Çöp Adam 9. bölümü bu akşam Star Tv ekranlarında seyircisiyle buluşacak. Geçtiğimiz hafta Çöp Adam'da Peri’yi kaybetmekten çok korkan Tamer, onu yine mahzende bulunca ani bir kararla Peri’ye evlenme teklifi etmişti. Çöp Adam 9. bölüm izleyecekler yeni bölümde yaşanacakları araştırmaya başladılar. Dizinin 9. son bölümünde Peri ile Berrin arasında ipler geriliyor. Çöp Adam 9. bölüm izle şeklinde aramalar hızlandı. İşte, full HD, tek parça ve kesintisiz Star TV ile Çöp Adam 9. bölüm...

Magazin 25-01-23 20:44

Filiz Taçbaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mahallenin Muhtarları dizisinin Behiye'si Filiz Taçbaş 2. Sayfa'da!

Filiz Taçbaş, 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Erkan Can, Aydan Burhan, Cihat Tamer gibi ünlü isimlerin başrollerini paylaştığı 90'lı yılların fenomen dizisi Mahallenin Muhtarları'nda canlandırdığı Behiye karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu; Arka Sokaklar, İşler Güçler, Çukur gibi çok sayıda dizide rol almıştır. Peki, Filiz Taçbaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 90'lı yıllara damga vuran Mahallenin Muhtarları dizisinin Behiye'si Filiz Taçbaş hakkında merak edilenler...

Magazin 13-01-23 10:50