Tantavi Tuneli Haberleri

Üsküdar'da otomobil zabıta aracına çarptı:1 yaralı

İstanbul Üsküdar'da bulunan Kısıklı Tantavi Tüneli'nin girişinde kaza meydana geldi. yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda kontrolden çıkan araç, emniyet şeridinde bekleyen zabıta aracına çarptı. Sürücü otomobilin içinde sıkışarak yaralandı.

Haber 2021-09-23 07:25:09

Mustafa Kavuş, “Muhtarlarımızla kenetlenmiş büyük bir aileyiz”

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, tüm mahalle muhtarları ile kenetlenmiş büyük bir aile olduklarını ifade ederek bu ailenin bir ferdi olmaktan ve Meram’a hep birlikte hizmet etmekten mutlu olduklarını söyledi.Meram Muhtarlar Derneği Genel Kurulu Tantavi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Yurthaber 2021-04-06 15:18:36

Tantavi’de 15 Temmuz Sergisi açıldı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, ‘Şehitlerimize ve Gazilerimize Saygıyla 15 Temmuz Destanı’ sergisi açtı.Meram Belediyesi Tantavi Kültür ve Sanat Merkezinde ‘Şehitlerimize ve Gazilerimize Saygıyla 15 Temmuz Destanı’ sergisi açıldı.

Yurthaber 2020-07-16 11:00:40

Meram’da fotoğraf yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesinin düzenlediği fotoğraf yarışmasına dereceye girenlere ödülleri verildi.“Meram’da Kış” temasıyla düzenlenen ödüllü fotoğraf yarışmasında dereceye girenler Tantavi Kültür ve Sanat Merkezindeki törenle sahiplerini buldu.

Yurthaber 2020-07-07 15:31:42

Fatih Çıtlak’tan “İnsan ve Zaman” konferansı

Tantavi buluşmaları kapsamında Araştırmacı-Yazar M.

Yurthaber 26-02-20 13:20

Meram Belediye Başkanı Kavuş: “Kapımız herkese açık”

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, göreve geldiği günden bu yana kapılarının herkese açık olduğunu belirterek, "Ortak akıl, ortak karar anlayışıyla hizmet etmeye, ilçemizi hemşehrilerimizle birlikte yönetmeye devam edeceğiz" dedi.Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 10 aylık hizmet süresini Tantavi Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlediği basın toplantısında değerlendirdi.

Yurthaber 04-02-20 14:22

Mustafa Armağan büyük Sultan Abdülhamit’i anlattı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi ‘Tantavi Buluşmaları’ kapsamında bir sunum gerçekleştiren gazeteci-yazar Mustafa Armağan, siyasi dehasıyla Osmanlı Devleti’nin son zamanlarında dünya siyasetine damga vuran 2.

Yurthaber 26-01-20 12:46

Tantavi usta fotoğrafçı Ozan Sağdıç’ı ağırladı

Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi, usta fotoğrafçı Ozan Sağdıç’ı fotoğrafseverlerle buluşturdu.Usta fotoğrafçı Ozan Sağdıç, her Cumartesi mutad olarak gerçekleştirilen ‘Tantavi Söyleşileri’ kapsamında, Tantavi Kültür ve Sanat Merkezinde fotoğrafseverlerle buluştu.

Yurthaber 19-01-20 12:40

Büyükşehir’den “Ekran Bağımlığı” çalıştayı

Konya Büyükşehir Belediyesinin “Ekranla Oynama, Akranla Oyna” projesi kapsamında Ekran Bağımlılığı Çalıştayı gerçekleştirildi.Meram Belediyesi Tantavi Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen çalıştayın açılışında konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çocuklarda ekran bağımlılığının, üzerinde istişare edilerek çözüm oluşturulması gereken çok önemli bir konu olduğunu belirtti.

Yurthaber 10-01-20 14:35

Ünlü yönetmen Mesut Uçakan, Tantavi Kültür Merkezi’nde sinemaseverlerle buluştu

Yalnız Değilsiniz, Kelebekler Sonsuza Uçar ve Reis Bey gibi unutulmaz filmlerin yönetmeni Mesut Uçakan, Tantavi Kültür ve Sanat Merkezinde sinemaseverlerle bir söyleşi gerçekleştirdi.Söyleşi Mesut Uçakan ve sineması hakkında hazırlanan sinevizyon gösterisi ile başladı.

Yurthaber 10-12-19 15:19

Tantavi Kültür Ve Sanat Merkezi ödülünü aldı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği tarafından ‘Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Projelerini ve Uygulamalarını Özendirme Yarışmasında’ Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi restorasyonu ile hak kazandığı uygulama ödülünü aldı.Tarihi Kentler Birliği tarafından bu yıl 18’incisi düzenlenen ‘Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Projelerini ve Uygulamalarını Özendirme Yarışmasında’ Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi restorasyonu ile uygulama ödülü almaya hak kazanan Meram Belediyesi ödülünü aldı.

Yurthaber 12-11-19 13:54

Vali Toprak: Konya birçok konuda zirvede

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Konya’nın bir çok konuda zirvede olduğunu belirterek, başkentlik unvanı çok olan bir yerde görev yapmanın memnuniyetini yaşadığını söyledi.Vali Toprak, Konya’da göreve başlamasının birinci yıl dönümünde Tantavi Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen "Basın Buluşmaları" programında basın mensupları ile bir araya geldi.

Yurthaber 06-11-19 13:55

Binali Yıldırım: “Mevlana’nın şehri Konya’ya her şey değer”

Eski Başbakan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı Binali Yıldırım, AK Parti İl Gençlik Kollarının, Meram Belediyesi Tantavi Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlediği söyleşi programında gençlerle bir araya geldi.Söyleşiye katılan gençler, Binali Yıldırım’ın sohbetiyle hem keyifli hem de duygusal bir akşam yaşadı.

Haber 31-10-19 13:23

Tantavi Sanat Merkezi sanatseverlerin buluşma adresi oldu

Uzun yıllar boyunca atıl bir şekilde bekleyen Tantavi Han, Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen restorasyonun ardından şehrin kültür ve sanat hayatına hizmet etmeye başladı.15 Temmuz tarihi gibi anlamlı bir günde açılışı gerçekleştirilen ve kültür ve sanat merkezi olarak hizmet vermeye başlayan Tantavi Han, o günden bu yana birbirinden değerli birçok sergi ve söyleşiye ev sahipliği yaptı.

Yurthaber 29-10-19 13:23

Tantavi’de “İslam Medeniyeti’nde Mushaf Geleneği anlatıldı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde Hattat Hüseyin Kutlu, ‘İslam Medeniyeti’nde Mushaf Geleneği’ konulu konferans verdi.Meram Belediyesi Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi, Hattat Hüseyin Kutlu’nun ‘İslam Medeniyeti’nde Mushaf Geleneği Konferansı’ ve Memlük, İlhanlı, Türkmen dönemi Mushaf-ı Şerif Örnekleri Sergisine ev sahipliği yaptı.

Yurthaber 16-10-19 12:38

Tantavi Kültür ve Sanat Merkezine ödül

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi, Tarihi Kentler Birliği (TKB) tarafından bu yıl 18.’si gerçekleştirilen “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışmasında” uygulama ödülü aldı.TKB tarafından kültürel mirası koruma ve özendirme projelerini teşvik etmek amacıyla 2001 yılından bu yana düzenlenen Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışmasında ödül alan belediyeler belli oldu.

Yurthaber 13-10-19 13:10

Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde ‘Klasik Türk İslam Sanatları’ sergisi

Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi Klasik Türk-İslam Sanatları Sergisine ev sahipliği yapıyor.Destegül Güzel Sanatlar Merkezi’nin gerçekleştirdiği “Klasik Türk-İslam Sanatları Sergisi” Meram Belediyesi Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı.

Yurthaber 22-09-19 12:50

Leyla Şahin Usta’dan Tantavi Kültür Merkezi’ne ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yenilenen Tantavi Kültür Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Meram Belediyesi tarafından restorasyonu gerçekleştirilerek hizmete sunulan ve ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde açılışı gerçekleştirilen Tantavi Kültür ve Sanat Merkezini ziyaret etti.

Yurthaber 17-07-19 14:57

Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi açıldı

Konya’nın kültür ve sanat hayatına yeni bir renk ve soluk getirecek Tantavi Kültür ve Sanat Merkezinin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.Konya Tantavi Ambarı ismiyle bilinen ve şehrin kültür ve sanat hayatına yeni bir soluk getirecek Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.

Yurthaber 15-07-19 18:47

Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor

Konya’nın merkez Meram ilçesinde restorasyon çalışmaları tamamlanan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor.Konya’nın tarihi yapılarından biri olmasına rağmen uzun yıllar boyunca atıl bekleyen ancak Meram Belediyesi tarafından gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları sonucu şehre yeniden kazandırılan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor.

Yurthaber 14-07-19 14:15

Tantavi Görsel Sanatlar Merkezi 15 Temmuz’da açılıyor

Konya’nın merkez Meram ilçesinde şehrin tarihi yapılarından biri olan Tantavi Görsel Sanatlar Merkezi, kapılarını 15 Temmuz’da yeniden açıyor.Konya’nın tarihi yapılarından biri olan Tantavi Görsel Sanatlar Merkezi kapılarını yeniden açmaya hazırlanıyor.

Yurthaber 26-06-19 15:35

Başkan Kavuş: “Tantavi, şehrin kültürüne büyük katkı sağlayacak”

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Tantavi Ambarı restorasyon çalışmalarının 45 ila 60 gün içerisinde bitirileceğinin müjdesini verdi.Başkan Yardımcıları ve teknik ekibiyle birlikte restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mustafa Kavuş, müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.Kültür ve Sanat Merkezi işlevi görecek olan Tantavi Ambarının şehrin kültür ve sanatının kalbinin atacağı bir mekan haline geleceğini belirten Başkan Kavuş, “Konevi Kültür Merkezinin işlevini yitirmesinin ardından burası Meram’ın yeniden Kültür ve Sanat Merkezi haline gelmesine büyük katkı sağlayacak.

Yurthaber 16-04-19 12:30

Minik elleriyle minik gönülleri ısıttılar

Eyüpsultan Tantavi İlkokulu öğrencileri, kardeşlik ve yardımlaşma konusunda herkese örnek olacak bir projeye imza attı.

Yurthaber 28-12-18 10:25

Ümraniye Tantavi Tüneli'nde kaza: 1 yaralı

ÜMRANİYE Tantavi Tüneli'nde 2 aracın karıştığı kazada 1 sürücü yaralandı.

Haber 28-11-18 13:03

(ÖZEL) ÜMRANİYE TANTAVİ TÜNELİNDE KAZA: 1 YARALI

  Ümraniye Tantavi Tüneli'nde 2 aracın karıştığı kazada 1 sürücü yaralandı.

Haber 28-11-18 12:55

ÜMRANİYE TANTAVİ TÜNELİNDE KAZA: 1 YARALI

  Ümraniye Tantavi Tüneli'nde 2 aracın karıştığı kazada 1 sürücü yaralandı.

Haber 28-11-18 12:30

Başkan Fatma Toru: “Tantavi Ambarı, kültürel hayata katkı sağlayacak”

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, tarihi Tantavi Ambarının kültürel hayata büyük katkı sağlayacağını söyledi.Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, gösteri sanatları merkezi olarak restore edilen tarihi Tantavi Ambarında çalışmaları inceledi.

Yurthaber 25-11-18 13:25

Tantavi Tüneli'ne ses bariyeri talebi

Şile Otoyolu üzerinde yer alan Tantavi Tüneli çevresindeki konutlarda oturanlar, uğultu şeklinde yükselen gürültüye karşı çözüm istiyor - Mahalle sakini Kenan Akyıldız: - "Yaşam standardımız normal bir seviyeye gelmiyor. Sürekli bağırarak konuşmak zorunda kalıyoruz. Korna ve araç sesleri bizi rahatsız ediyor. Camlar açık olduğu zaman evde ailemizle konuşamıyoruz" - Mahalle sakini Cihan Savutoğlu: - "Buradaki gürültü kirliliğine, çevredeki kalabalık mahallelere ve tünelin yakınındaki hastanelere rağmen ses bariyerinin yapılmaması anlaşılır gibi değil"

Haber 06-08-18 11:11

Tantavi Ambarında Büyük Restorasyon

Konya’nın merkez Meram ilçesi Mahmuriye Mahallesinde bulunan atıl vaziyetteki Tantavi Ambarında Meram Belediyesi tarafından geniş...

Yurthaber 05-07-18 12:58

Ümraniye’de Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nin (yedam) Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Ümraniye Belediyesi ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti ortaklığında Tantavi Mahallesinde yapılan Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nin Temel Atma...

Yurthaber 16-05-18 09:08

İstanbul Üsküdar'da korkunç kaza! Bebekli araç takla attı

İstanbul'da Üsküdar Tantavi tünelinde kazaya karışan 3 araçtan biri takla attı. Kazada 1 kişi yaralanırken trafik yoğunluğu yaşandı. Takla atan araçta bulunan bebek ile sürücü kazayı yara almadan atlattı.

Haber 16-04-18 18:44

Tüneldeki zincirleme kaza kamerada

ÜSKÜDAR'da Tantavi tünelinde bu sabah kazaya karışan 3 araçtan biri takla attı.

Haber 16-04-18 16:58

TÜNELDEKİ ZİNCİRLEME KAZA KAMERADA

Haber-Kamera: Özgür Deniz KAYA / İSTANBUL DHA Üsküdar bu sabah Tantavi tünelinde kazaya karışan 3 araçtan biri takla attı.

Haber 16-04-18 16:53

Üsküdar Tantavi tünelindeki zincirleme kaza kamerada

Üsküdar Tantavi tünelinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasının kamera görüntüleri ortaya çıktı.Şile yolu Üsküdar istikameti Tantavi tüneli içinde sabah 07.30 sıralarında 3 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana gelmişti.

Haber 16-04-18 16:20

Üsküdar Tantavi Tünelindeki Zincirleme Kaza Kamerada

Üsküdar Tantavi tünelinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasının kamera görüntüleri ortaya çıktı.Şile yolu Üsküdar...

Yurthaber 16-04-18 16:14

(ÖZEL) TÜNELDE ZİNCİRLEME KAZA; ARAÇLARDAN BİRİ TAKLA ATTI

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN - İSTANBUL DHA Üsküdar Tantavi tünelinde kazaya karışan 3 araçtan biri takla attı.

Haber 16-04-18 10:19

TÜNELDE ZİNCİRLEME KAZA; ARAÇLARDAN BİRİ TAKLA ATTI

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN - İSTANBUL DHA Üsküdar Tantavi tünelinde kazaya karışan 3 araçtan biri takla attı.

Haber 16-04-18 10:09

Tünelde zincirleme kaza; Araçlardan biri takla attı

ÜSKÜDAR Tantavi tünelinde kazaya karışan 3 araçtan biri takla attı.

Haber 16-04-18 09:51

Ümraniye Belediyesi, Ümraniyespor’A Motivasyon Yemeği Düzenledi

İSTANBUL(DHA)- ÜMRANİYE Belediyesi, Ümraniye Tantavi Sosyal Tesisleri’nde Ümraniyespor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularına moral ve motivasyon yemeğinde ağırladı. Yeni sezon öncesi

Yurthaber 09-08-17 14:05

Başkan Hasan Can, Ümraniyespor Yönetimi, Teknik Heyet Ve Futbolcularla Bir Araya Geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniyespor yönetimini, teknik heyeti ve futbolcularını, Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal...

Yurthaber 09-08-17 12:46

Tantavi Ambarı Mimari Projesinin Sergisi Açıldı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan tarihi Tantavi Ambarı’nın yeniden işlevlendirilmesiyle ilgili...

Yurthaber 21-03-16 11:13

Tantavi Tüneli'nde kaza

Ümraniye Tantavi Tüneli içinde bir otomobilin arıza yapan zırhlı polis aracına ve çekiciye çarparak takla atması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı

Haber 22-12-15 14:15

Çat Barajı Tuneli İhale Edildi

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde 12 yıldan beri planlanan Çelikhan Çat Barajı Tuneli Projesinin ikinci aşaması ihale...

Yurthaber 02-09-15 09:26

Antalya Isparta Karayolunda Kaza: 1 Yaralı

Antalya Isparta karayolu Kargı Tuneli mevkisinde meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, öğle...

Yurthaber 25-02-14 13:00

Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri Açıldı

Ümraniye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Tantavi Sosyal Tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Ümraniye Belediye Başkanı...

Yurthaber 13-11-13 12:19

Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri Açıldı

 Ümraniye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Tantavi Sosyal Tesisleri hizmete açıldı. 

Yurthaber 13-11-13 10:51

Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri Açıldı

Ümraniye Belediyesi’nin 2013’te hizmete hazırladığı 127 çeşit yatırım ve 626 adet hizmetten biri olan Tantavi...

Yurthaber 12-11-13 17:42

Mısır'da generallerin emekliye sevk edilmesi

Mısır Devlet Başkanlığı, Mısır Silahlı Kuvvetler Yüksek Konseyi Başkanı Mareşal Hüseyin Tantavi ile birlikte emekliye sevk edilen generallerin ev hapsinde tutulduğu iddialarını yalanladı.

Haber 13-08-12 19:22

Mursi iki kritik ismi görevden aldı

Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, Savunma Bakanı Hüseyin Tantavi ve Genelkurmay Başkanı Sami Annan'ı görevden aldı.

Haber 12-08-12 19:39